Virtual Reality & Augmented Reality
Virtual Reality & Augmented Reality
Inhoud blog
  • VR Bril huren
  • Virtual reality huren
  • Samsung Gear VR huren
  • VR bril huren, waar moet je op letten?
  • Virtual reality huren
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    08-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    360 graden video’s zijn over het algemeen ontzettend duur en ingewikkeld om te maken, de camera’s zijn ontzettend duur en het de nabewerking van de video’s duurt vaak lang. Nadat Google al gratis het ontwerp van de Google Cardboard heeft vrijgegeven hebben ze nu de Google Cardboard Camera uitgebracht waarmee  je eigen VR foto’s kunt maken.

    Cardboard Camera App

    Google3De Google Cardboard app geeft gebruikers de gelegenheid om eigen persoonlijke virtual reality foto’s te maken. Je kunt dus heel gemakkelijk je eigen foto’s maken met je smartphone, daarna kun je deze bekijken in je cardboard app. Android gebruikers moeten een foto maken en dan een volledige cirkel maken met de camera, na het ronddraaien wordt de foto verwerkt. Na het verwerken plaats je de smartphone in de Google Cardboard en je kunt genieten van je persoonlijke 360 graden portret.

    Google

    Google5‘’VR foto’s zijn drie dimensionele panorama’s, met 2 verschillende kijkhoeken voor elk oog. Dit zorgt ervoor dat objecten verder van de camera ook verder weg lijken, je gaat dus diepte zien.

    Je kan rondkijken en nieuwe dimensies ontdekken in de foto’s, je hebt ook de mogelijkheid om geluid op te nemen tijdens het maken van de foto’s om het gevoel van het moment weer op te wekken’’.

    Gratis Content

    Google4Google is de laatste tijd lekker bezig, gratis cardboards en gratis 360 graden foto’s, alles lijkt gratis te zijn bij Google tegenwoordig. En niet zonder reden, Google heeft bij verschillende virtual reality partijen vingers in de pap. Bijvoorbeeld bij virtual reality bedrijf JauntVR, en ook bij GoPro met de virtual reality camera Oddyssey. Google heeft er dus baat bij dat virtual reality mainstream wordt.

    In de toekomst verwachten we nog veel meer van Google, de app is namelijk nu nog exclusief voor Android toestellen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de app uit komt voor iOS gebruikers, wij hopen dat er uiteindelijk ook een vr video app uitkomt.

    Google begint langzamerhand een platform te vormen, compleet met brillen en camera’s. De cardboards beginnen tegenwoordig steeds meer een rol aan te nemen in de Marketing, de Google Cardboards kunnen namelijk bedrukt worden met teksten, logo’s of afbeeldingen van het bedrijf. Zo worden ze al gebruikt als promotiemateriaal en zelfs als visitekaartjes.





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 01/10-07/10 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 04/09-10/09 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!