Inhoud blog
  • Oost-Europese migratiegolf blijkt een heuse tsunamie te zijn...
  • Herman Van Rompuy Europees president...
  • Carrefour
  • Nieuwbouw in Sint-Truiden
  • Sneeuwellende
  • Corruptie bij de buren
  • Vlaams Parlement monddood
  • KB-Lux
  • Mensenrechten na WO II geschonden
  • Democratie is niet meer nodig in België
  • EU- Commissaris De Gucht
  • Mechels bos
  • Mexicaanse griep besmette Belgische topclubs...
  • Sportmens... waar bent u ???
  • Al Gore... Our choise: a plan tot solve the climate crisis.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Vlaamse Volks Beweging
  • Vlaamse Volks Beweging Kempen en Maasland
  • Vlaanderen Vlagt
  • Vlaamse Onafhankelijkheid
  • Vlaamse Leeuw
  • Pallieterke
  • KSA Nieuwkerken
  • Doorbraak
  • Forum voor Vlaamse Vrouwen
    Lectori Salutem - soli Deo Gloria
    De Vlimburger
    Een mens met 'n goed hart en een slecht karakter.
    10-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corruptie bij de buren
    “Nederlands Limburg kreunt onder de schandalen. - - - Politici, bestuurders en ambtenaren konden de lokroep van de vele euro’s niet weerstaan. - - - Een provinciaal gedeputeerde en ’n paar wethouders zijn al opgestapt, een andere gedeputeerde en de burgemeesters van Heerlen en Maastricht liggen onder vuur.” - - - Wat een opluchting zeg. - - - De laatste 20 jaar was het steeds Belgisch Limburg dat in het oog van de corruptiestorm lag. - - - Bij ons in ‘Den Limburg’ moffelen ze dat allemaal onder het KS-stof en bevorderen ze de boosdoeners tot Visa gedeputeerde en burgemeester, ja, zelfs tot minister als het moet. - - - De vriendenrepubliek in Nederlands Limburg heet bij ons de kameradenrepubliek. - - - Provinciebesturen zijn totaal overbodig, maar hoognodig voor de politici hun welvaart. - - - Het volk vraagt u zich af? Dat staat er machteloos bij en kijkt er naar...

    10-12-2009 om 12:51 geschreven door PO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Parlement monddood
    “De oppositie in het Vlaams Parlement hield ‘n ‘één minuut oorverdovende stilte’ uit protest omdat ze “monddood” gemaakt wordt. - Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans moest het zwaar ontgelden omdat hij het VRT en -Onderwijsdebat in de commissies wilde hebben.” - - - Proficiat Jan, nu weten de parlementairen ook dat ze er voor de spreekwoordelijke vette spek en bonen bijzitten. Ze mogen alleen actief zijn in een goedbetaalde praatbarak zonder enige echte inbreng of besluitvorming. Dat is voorbehouden voor de regering. - - - Vlaanderen heeft ook geen parlementaire democratie, alleen een heel grote hoop parlementairen die elke dag wat mogen komen lullen, als ze wakker zijn tenminste, en voor de rest... geld tellen en toezien hoe anderen regeren.

    10-12-2009 om 12:48 geschreven door PO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KB-Lux
    “KB-Lux dossier: de nietig verklaring is een slag in het gezicht van de eerlijke belastingbetaler.” - - - Politieke partijen en de pers schreeuwen hun verontwaardiging uit. - - - Dat is toch vreemd? - - - Het gerecht heeft onwettelijk gehandeld door gestolen documenten als eerlijk verkregen voor te stellen. Veertien (14) jaar geleden hadden de advocaten van de 11 beklaagden al aangevoerd dat deze documenten gestolen werden. - - - De onmacht van het gerecht tast de rechten van de gewone burger aan die ook nog eens via de belastingen mag opdraaien voor de financiële schade. - - - De ‘omgekeerde bewijslast’* bestaat alleen voor het kleine grut, niet voor de kapitaalkrachtigen blijkbaar. * * * * “Omgekeerde bewijslast”* - - - Sinds de wet van 19 december 2002 tot uitbreiding van de mogelijkheden tot inbeslagneming en verbeurdverklaring in strafzaken, de zogenaamde 'kaalplukwet', heeft de wetgever een verruimde verbeurdverklaring ingevoerd. Deze slaat niet alleen op de vermogensvoordelen in rechtstreeks verband met het misdrijf, maar ook op vermoedelijke vermogensvoordelen verworven uit andere misdrijven dan deze die bewezen verklaard werden en waarvoor men werd veroordeeld. - - - Deze verbeurdverklaring slaat dus op andere vermogensvoordelen waarbij aanwijzingen bestaan dat deze voortspruiten uit hetzelfde misdrijf, hetzij uit identieke feiten gepleegd in de periode van vijf jaar voorafgaand aan de inverdenkingstelling tot aan de datum van de uitspraak. - - - Deze verruimde confiscatie van vermogensvoordelen kan enkel uitgesproken worden ten aanzien van personen die schuldig bevonden werden aan: - publieke/private omkoping (drughandel, mensenhandel, toedienen van hormonen aan dieren (art. 43quater, § 1 (a) Strafwetboek)); - - - een aantal strafbare feiten gepleegd in het kader van een criminele organisatie (jeugdbederf, prostitutie, zware diefstal, roofmoord, wapenhandel…) (art. 43quater, § 1 (b) Strafwetboek); - - - strafbare feiten gepleegd in het kader van ernstige en georganiseerde fiscale fraude (btw-carrousels,…) (art. 43quater, § 1 (c) Strafwetboek). - - - De bewijslast bij de verruimde verbeurdverklaring, zijnde de zogenaamde “kaalplukwet” is in ons land verdeeld tussen het parket en de veroordeelde. - - - Het parket moet enkel het (wettelijk bekomen) bewijs leveren van concrete en ernstige aanwijzingen die aantonen dat de vermogensvoordelen een criminele oorsprong hebben. - - - Wil de veroordeelde na dit geleverde bewijs van aanwijzingen de dans ontsnappen dan moet hij geloofwaardig maken dat de aangroei van zijn vermogen niet afkomstig is van feiten waarvoor hij werd veroordeeld noch afkomstig van identieke feiten. De veroordeelde moet dus de legale oorsprong van zijn goederen aantonen (het tegendeel bewijzen). Bron: Senaat.

    10-12-2009 om 12:46 geschreven door PO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensenrechten na WO II geschonden
    'Mensenrechten na WO II geschonden' - - - “De 150.000 nazieaanhangers die na het einde van de Tweede Wereldoorlog in Nederlandse kampen werden opgesloten, zijn structureel uitgehongerd en mishandeld. Dat stelt historicus en journalist Koos Groen in zijn nieuwe boek Fout en niet goed, dat 15 december uitkomt.” - - - Koos Groen schreef al verschillende boeken over het onderwerp. Voor zijn nieuwste werk kreeg hij naar eigen zeggen echter inzage in geheime dossiers van het Nationaal Archief en het ministerie van Justitie. Ook stelt hij notulen van de ministerraad in de naoorlogse jaren te hebben ingezien. - - - De historicus stelt onder meer dat er na de bevrijding van het zuiden van Nederland in september 1944 honderd NSB'ers opzettelijk een mijnenveld in Limburg zijn ingejaagd, waarbij ze allemaal omkwamen. - - - Ook kwam naar voren dat de Scheveningse gevangenis, waar na de bevrijding in mei 1945 veel collaborateurs werden opgesloten, in de weekeinden regelmatig de deuren opende voor het publiek. ,,De mensen kwamen dan bij wijze van uitje een middagje kijken naar 'foute Nederlanders', alsof het een soort Artis was''. - - - In de Nederlandse interneringskampen stierven volgens de onderzoeker door gebrek aan hygiëne en medische verzorging en voedsel meer dan duizend mensen. ,,Na de bevrijding zijn de mensenrechten in Nederland bewust opzij gezet'', oordeelt Groen. - - - Het zou niet alleen om volwassenen, maar ook om baby's, kinderen en bejaarden gaan. Bovendien werden vrouwen stelselmatig vernederd en seksueel geïntimideerd. - - - Ook heeft Groen naar eigen zeggen verslagen gevonden van ooggetuigen van de zelfmoord van Meinoud Rost van Tonningen, de NSB-secretaris-generaal van Financiën in de Tweede Wereldoorlog. Hij sprong in juni 1945 van een trap in de gevangenis in Scheveningen. Zijn vrouw Florrie, die in 2007 overleed, bleef tot haar dood roepen dat haar man vermoord was. Bron: “De Pers” - - - Nota: Benieuwd of de pers in België ook zoveel aandacht heeft voor dit "FOUT en niet goed" boek?

    07-12-2009 om 15:50 geschreven door PO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Democratie is niet meer nodig in België
    Volksvertegenwoordigers en Senatoren hebben de macht om elk regeringsvoorstel met een alternatieve meerderheid weg te stemmen. - - - Ze zouden dit moeten doen als ze in eer en geweten oordelen dat een voorstel de samenleving geen diensten bewijst. Maar, ze doen het niet, omdat ze niet durven, omdat anders hun lucratieve parlementaire bezigheid stopt bij de volgende verkiezingen. - - - De regeringen hebben alles op voorhand al geregeld, de parlementaire democratie wordt dus buitenspel gezet. De vertegenwoordiging van het volk, het zwijgen opgelegd. - - - Voor de Senaat kunnen we kort zijn, die is totaal overbodig, dus onmiddellijk afschaffen. - - - Als het Federale parlement toch maar een stemmachine is op maat van de regering, kan het volk evengoed stemmen via een Bindend Referendum. Dan hebben we pas een democratie. - - - Alle tussenbesturen en overbodige instellingen eveneens afschaffen zal de democratie versterken, nu veroorzaakt men chaos door dictatoriaal te besturen in een zogenaamde democratie.

    07-12-2009 om 15:46 geschreven door PO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU- Commissaris De Gucht
    Europese commissie voorzitter Manuel Barosso heeft alle kandidaturen van de 27 lidstaten ontvangen om zijn Commissie samen te stellen. - - - De Liberalen stonden nog met lege handen, tot Verhofstadt manifest zijn ‘paarse puinhopen maatje’ Karel De Gucht tot Europees commissaris van Handel bevorderde. - - - Na zijn verbale gevechten met de Vlaamse mestkevers en de negertjes in Congo, kan hij nu het gevecht met de rest van de wereld aangaan. - - - De Euro winsten liggen klaar want ook de Europese ambtenaren hebben uitzicht op een stevige loonsverhoging. - - - De financiële en -economische crisis treft het Europese volk... Niet de Eurocraten. “Het volk ten dienste van Europa en de Eurocraten voor zichzelf”. - - - Rechtvaardigheid is nog geen rechtvaardig zijn. (ALV)

    07-12-2009 om 15:42 geschreven door PO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mechels bos
    “Milieuminister Joke Schauvliege wil het Mechels bos redden.” - - - In 1908 was het 300 hectaren bouwgronden, en in 1980 werd het door politici en overheden ingekleurd als natuurgebied. - - - In 1998 dacht de gemeente Maasmechelen de gronden via een rechtbank gratis te verwerven, was het niet dat ook nu weer het kapitaal wint. De 300 hectaren van het Mechels bos blijven eigendom van Mosane/Cobepa. - - - De kleine man wordt overal de deur uitgejaagd, maar de rijke heeft geld om zijn gelijk voor de rechtbank te halen. Dat is Belgische democratie. - - - Hallo Minister Schauvliege, in Waterloos-Neeroeteren ligt een crosscircuit in Natuurgebied en tegen een woongebied, daar gelden dan weer andere normen... Of doet het milieu er niet toe? - - - Na een zware petitie georganiseerd door de plaatselijke overheid besliste Mosane om het bos voorlopig niet af te sluiten voor het publiek. Wordt vervolgt.

    07-12-2009 om 15:39 geschreven door PO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaanse griep besmette Belgische topclubs...
    “Griepcommissaris Marc Van Ranst was woedend op de Belgische topclubs die hun voetbalvedetten inenten. Ze behoren niet tot een risicogroep.” - - - Voorrang verlenen aan mensen die een verhoogd medisch risico lopen. - - - Heel wat huisartsen moesten wachten om hun risicopatiënten te vaccineren omdat ze geen vaccin binnen krijgen. Misschien binnen ’n week of twee? - - - In VRT sport op maandag kon men zich nog vrolijk maken over het inenten van de spelers van Anderlecht, Standard en Club Brugge. Geld is voor deze egoïsten wel degelijk belangrijker dan de volksgezondheid. - - - Blijkt nu dat de Anderlecht-clubdokter de vaccins, waar honderden huisartsen op staan de wachten, gewoon via de normale weg heeft besteld? - -- Welke weg moesten onze huisartsen dan volgen? België is een corrupt land dat zijn gelijke niet heeft in de wereld. Allee, Van Ranst for president.

    07-12-2009 om 15:36 geschreven door PO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportmens... waar bent u ???
    Sportvedetten worden wakker. - - - Yanina Wickmayer en Xavier Malisse zijn één jaar geschorst, en kunnen hun sportactiviteit één jaar lang niet ten gelde maken. Het WADA denkt zelfs aan zwaardere straffen. - - - Je zou dan denken: “ga werken zoals iedereen?” - - - Over de vraag of beide al of niet terecht geschorst zijn kunnen alleen specialisten oordelen die alle informatie bezitten van de overtredingen en de reglementen toepassen. - - - De mogelijkheid om in beroep te gaan is aanwezig maar duur, zo schijnt. - - - Opeens wou ook sportminister Muyters, onder druk van de media veronderstel ik, de sportvedetten financieel bijspringen? - - - Toen werden ze in België pas klaarwakker. - - - Ging minister Muyters ook de duizenden burgers financieel bijspringen die via aangetekende schrijven door armoede en/of onvermogen de deurwaarder tegenkwamen, voor de rechtbanken worden gesleurd en hun laatste restje centen en waardigheid verbeurd verklaard zagen? Is menselijkheid alleen voorbehouden aan vedetten, rijken en politici? - - - Ofwel is de administratie in de fout gegaan, en moet dit rechtgezet worden, ofwel hebben de sportmensen door de mazen van hun tennisracket gespeeld. - - - “Iedere Belg gelijk voor de wet” Waarom is dat in dit land zo moeilijk toepasbaar? - - - Omdat wij duizenden wetten hebben op maat van de elite en de politici, niet ter bescherming, welvaart en welzijn van het volk. Daarvoor hebben wij een democratie nodig die naam waardig.

    07-12-2009 om 15:31 geschreven door PO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al Gore... Our choise: a plan tot solve the climate crisis.
    Enkele maanden voor Kopenhagen en drie jaar na ‘An inconvenient truth’ brengt klimaatgoeroe Al Gore een boek uit “Our choice: a plan to solve the climate crisis”. - - - Daarin verteld Gore hoe we onze planeet kunnen redden. Er moet meer politieke wil zijn? - - - Ja, dat zal wel. - - - The global warning swindler, Al Gore, is volgens critici in de VS de eerste milieumiljardair op deze planeet. - - - Gores durfkapitaalfonds ‘Kleiner Perkins’ investeerde 75 miljoen dollar in Silver Spring Networks dat contracten heeft met energienetwerken die meer dan 560 miljoen dollar aan subsidies ontvingen van het Amerikaans Departement voor Energie. - - - Gore had het Amerikaans congres deze technologie aanbevolen. - - - M.a.w. Al Gore haalt rechtstreeks financieel voordeel uit zijn eigen aanbevelingen. A global warning swindler. - - - Lekker meegenomen, rijk worden door de mensen angst aan te jagen.

    07-12-2009 om 15:22 geschreven door PO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Machtigste vrouw van Vlaanderen
    “PS-viceprmier Laurette Onkelinx is door weekblad TRENDS als machtigste vrouw van Vlaanderen gekozen. Op plaats twee komt vice-premier (madam NON) Joëlle Miquet (cdH).” - - - Twee vrouwelijke Franstalige politici die de Vlaamse toppolitici de broek uit doen. - - - “Ga maar stilletjes op het potje zitten, en als je braaf bent... krijg je misschien ’n snoepje?” - - - Kijk eens aan, Vlaamse leeuwen die door euh... Franstalige kippen worden getemd. Ik weet het, het ziet niet uit, maar zeg nu zelf, volgens tante Laurette is de machtigste man van Vlaanderen was de onzichtbare premier van België en nieuwe president van de Europese Unie, de heer Herman Van Rompuy. SLIK. - - - In Vlaanderen moeten de politici zich dringend bezinnen, die familiale inteelt heeft teletubie’s gebaard vrees ik? - - - Horen, zien en zwijgen. “Yes we can”

    07-12-2009 om 15:18 geschreven door PO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Energiepremies? Dag Jan tot volgend jaar... Misschien.
    De Federale regering heeft geen geld meer om de energiepremies te betalen. - - - Vreemd. - - - Jaarlijks worden miljarden euro verspild door de Federale diensten. - - - Een topambtenaar bij financiën heeft volgens LDD 110 miljoen euro BTW niet geïnd. Minister van financiën Reynders verloor ettelijke honderden miljoenen euro’s aan onbehoorlijk bestuur. - - - De Senaat en de provincies zijn totaal overbodig, en alleen nodig om de politieke kameraden van dikke inkomsten te voorzien. - - - Ontelbare adviesraden geven onbruikbare adviezen en kosten hopen geld. - - - Corruptie is geïnstitutionaliseerd, daarom gaat in België niets.

    07-12-2009 om 15:13 geschreven door PO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiehervormingen
    “Vakbonden erg negatief voor politiehervorming.” - - - Cijfers: “De stad Amsterdam heeft voor 900.000 inwoners één hoofdcommissaris en drie commissarissen. - - - De stad Antwerpen heeft voor 450.000 inwoners één korpschef, 11 hoofdcommissarissen en 170 commissarissen. Landelijk managen 196 managers de Belgische politie.” - - - Bij onze politiediensten valt dus niets abnormaals te noteren. - - - Wij hebben in dit land nu eenmaal van alles teveel en te duur zonder dat het werkt. Teveel regeringen, teveel parlementen, teveel instellingen, teveel adviesraden, teveel ministers, teveel politici, teveel ambtenaren, teveel managers en teveel toplui die met niets doen teveel geld verdienen... in naam van goed bestuur. - - - In Nederland klagen de politiediensten ook, maar wel tegen justitie en politici, omdat die hun werk niet goed zouden doen.

    07-12-2009 om 15:08 geschreven door PO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambtenarenland
    “Volgens de werkgevers denktank Metena, staan er 1.400.000 ambtenaren op de personeelslijsten van de Belgische overheden, en kost het de belastingbetalers jaarlijks 7,5 miljard euro.” België heeft daarmee proportioneel het grootste en duurste overheidsapparaat van heel Europa. - - - Tel daar nog bij dat België ook de meeste regeringen, de meeste parlementen, de meeste instellingen, de meeste adviesraden, de meeste ministers, de meeste politici, de meeste managers en de meeste toplui van Europa bezit die allen dikke lonen opstrijken... in naam van goed bestuur. - - - Het planbureau kan deze hallucinante cijfers alleen maar bevestigen. - - - Ondanks dit overgrote overheidsapparaat krijgen ze niets gedaan. België is dit jaar al voor de 11de keer door het Europees Hof van Justitie veroordeelt voor haar bizarre eenzijdige elektriciteitsmarkt beleid. - - - Te weinig personeel??? De LIJN gaat ondertussen de senioren geld vragen om hun lege bussen te bevolken. - - - Ik stel voor om de naam van België te veranderen in Absurdistan, of anders dit land compleet op te doeken.

    07-12-2009 om 15:05 geschreven door PO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justitie is onbetrouwbaar
    Begin november 2009 sprak de toenmalige “Minister van Buitenlandse zaken, voormalig en nieuwe premier van België en Minister-president van Vlaanderen, de heer Yves Leterme (CD&V) de magische woorden: 'Ik heb geen vertrouwen meer in Justitie'” - - - Zware uitlatingen in het magazine “Paris Match”. - - - Dit land heeft dus een vertrouwensprobleem, want een meerderheid van de bevolking heeft geen vertouwen meer in de politiek. - - - Tot nader order heb ik nog meer vertrouwen in Justitie, politie en gerecht dan in de meeste politiekers. Politici worden gekozen door de bevolking om Welvaart, Welzijn en Werk te bevorderen en de eigen cultuur, normen en waarden veilig te stellen, niet om er een janboel van te maken. - - - In België is het een puinhoop van jewelste. De opeenvolgende regeringen doen niets anders dan het puin te ruimen van hun voorgangers, en hebben de handen vol om hun riante bankrekeningen en buitenverblijven stevig op te bouwen... het liefst in het buitenland.

    07-12-2009 om 15:03 geschreven door PO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/11-28/11 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 10/04-16/04 2006
  • 08/08-14/08 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!