Vrij Vlaanderen
independentist én democraat
05-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWE BIJDRAGEN EN AANPASSINGEN
Het is mogelijk dat u in deze overzichtsrubriek geen aanduidingen van wijzigingen zult zien terwijl "lliure" zich na het openen van "blogs.seniorennet.be" en het klikken op "reizen" in "20 recentste bijgewerkt" helemaal bovenaan de lijst bevond; dit betekent dat kleine (hoofdzakelijk) typfouten die niet in "nieuwe zaken en aanpassingen" weergegeven worden, verbeterd zijn. Nieuwe (N) en andere zaken (uitbreidingen, inkortingen, ...) (A) worden gedurende maximum 2 maanden vermeld:
-1 februari 2013: (N) "Magnette, Belgicisme en nationalisme";
-28 januari 2013: (N) "28 januari 2013: windvaan Di Rupo en Beatrix van Oranje-Nassau";
-24 januari 2013: (N) "De meest-stipte NMBS-trein";
-24 januari 2013: (A) "Vrij Vlaanderen: beginselverklaring";
-23 januari 2013: (N] "20 januari 2013: VRT en Engels";
-21 januari 2013: (N) "Albert van Sachsen-Coburg und Gotha en genadeverlening";
-18 januari 2013: (N) "11 januari 2013: Philippe van Sachsen-Coburg und Gotha en Ford";
-17 januari 2013: (A) "Fabiola de Mora Y Aragón kent 'haar' geschiedenis niet";
-17 januari 2013: (N) "Fabiola de Mora Y Aragón kent 'haar' geschiedenis niet";
-14 januari 2013: (N) "24 december 2012: kersttoespraak van Albert van Sachsen-Coburg und Gotha";
-13 januari 2013: (N) "Vrij Vlaanderen: beginselverklaring".

25-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 FEBRUARI 2013: MAGNETTE, BELGICISME EN NATIONALISME
1 FEBRUARI 2013: MAGNETTE, BELGICISME EN NATIONALISME



Magnette is pas voorzitter van de PS -PS, vreemd niet personnes separatistes, maar wel parti socialiste- en hij begint al stokebrand te spelen.
In De Morgen van 1 februari 2013 fulmineerde hij tegen het nationalisme, lees Vlaams nationalisme, van de N-VA die ook niet mijn partij is. Ik ben immers een links nationalist. Toch voel ik  me door Magnettes uitlatingen in meer dan mijn kruis gepakt: nee Di Rupo heeft daar niets mee te maken. Voor Magnette is nationalisme blijkbaar een doodzonde, vooral dan wanneer er vóór nationalisme Vlaams staat. Vreemd, of toch niet vreemd, Magnette is immers Waal en dus per definitie a-democraat.
Wat doet Magnette met dat andere nationalisme? Ik bedoel het Belgische nationalisme, lees maar Belgiscistische en dus discriminerende nationalisme dat een kunstmatig en anti-Vlaams land vol monarchie en dus antidemocratie gecreëerd heeft en in stand blijft houden en waardoor de Vlamingen nog steeds als tweederangs burgers die ze als sinds 1830 zijn, blijven?!



22-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 JANUARI 2013: WINDVAAN DI RUPO EN BEATRIX VAN ORANJE-NASSAU
28 JANUARI 2013: WINDVAAN DI RUPO EN BEATRIX VAN ORANJE-NASSAU



Op kerstavond 24 december 2012 liet Di Rupo die eerste minister van iedereen die Belg genoemd wordt, zou moeten zijn, de koning bijzonder scherp uithalen naar Vlaanderen en Vlamingen wiens taal hij met elk woord dat hij uitbraakt, verkracht. Was het hem te doen om te ageren tegen extreem-rechts en fascisme of gewoon maar om Vlamingenhaat?

Het moet Vlamingenhaat geweest zijn. Di Rupo heeft immers blijk gegeven van sympathie voor fascisme door Beatrix van Oranje-Nassau naar aanleiding van haar aftreden als koningin van Nederland geluk te wensen met haar 33 jaar koninginneschap. Beatrix, dochter van Bernhard van Lippe-Biesterfeld, lid van SA, SS en NSAP. Kan het nog erger? Beatrix, echtgenote van Claus van Amsberg, lid van de Hitlerjugend.
Daar zal het niet bij blijven. Het staat nu al vast dat hij op 30 april 20123 Willem-Alexander van Oranje-Nassau die als Willem IV koning van Nederland zal worden, daarvoor zal gelukwensen. Willem-Alexander van Oranje-Nassau, zoon én opvolger van Beatrix van Oranje-Nassau, dochter van Bernhard van Lippe-Biesterfeld en weduwe van Claus van Amsberg. Willem-Alexander van Oranje-Nassau, kleinzoon van Bernhard van Lippe-Biesterfeld en zoon van Claus van Amsberg. Dit alles ruikt niet, maar stinkt, stinkt naar fascisme.
Moet ik het (verre) verleden laten voor wat het was/is en over de doden geen slecht vertellen?! Vergeet, het, mijn fascistisch lijstje is immers nog niet af. Willem-Alexander van Oranje-Nassau is getrouwd met Máxima Zorreguieta, dochter van Jorge Zorreguieta, die tijdens het Argentijnse fascistische regime van Jorge Videla onderminister en minister was.

Tiens, ook Albert van Sachsen-Coburg und Gotha, onder volgnummer II koning van wat België genoemd wordt, kan zich 'beroemen' op tal van familiale banden met extreem-rechts, lees maar fascisme.



21-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE MEEST-STIPTE NMBS-TREIN
DE MEEST-STIPTE NMBS-TREIN



Gelezen in Het Nieuwsblad van 24 januari 2013: "Meest stipte trein van het land werd geschrapt voor ... de Fyra" en "Geen trein in ons land reed in 2012 stipter dan [...] dan de Beneluxtrein tussen Brussel en Amsterdam. Begrijpe wie kan. Is het met de keuze van het Nederlands van de NMBS zo erg gesteld omdat het een overheidsbedrijf is en de frankofonen er zich dan ook mee moeien?! Stipt, stipter, stipst als de trappen van vergelijking van stipt kan inhoudelijk niet. Een trein is stipt, lees komt op tijd aan, of niet. Wat kan in die contect stripter of zelfs stiptst of meest stipt betekenen? Dat de trein vóór het voorziene uur aankomt? Ik hoed me om te lachen. Dat moet dan wel een unicom zijn in de geschiedenis van de trein der traagheid, nee niet van Johan Daisne, maar van de NMBS.
Ik heb geschreven dat een trien die stipt is, op het voorziene uur aankomt. De NMBS denkt daar duidelijk anders over. Blijkbaar reed volgens spoorwegbeheerder Infrabel "91,2 % van de Beneluxtreinen [...] op tijd." 8,8 % reed dus met vertraging, lees niet stipt. "De stiptheid verbetert trouwens jaar na jaar". Hoe kan dit? Een trein is stipt of niet stipt.
De NMBS houdt er qua stipt dus duidelijk vreemde principes op na. Meer nog, ze beschouwen een trein als stipt indien hij minder dan 5 minuten vertraging heeft. De snelste treinverbinding tussen Halle waar ik woon, en Brussel Zuid bedraagt 8 minuten.
De NMBS oordeelt dus dat die trein stipt rijdt indien hij er 13 minuten over doet of maar liefst 62,5 % vertraging heeft. Wees er maar zeker van dat zoiets geregeld voorvalt.
Buiten de NMBS heeft ook Het Nieuwsblad problemen met de kennis van het Nederlands. Van een krant die zich een kwaliteitskrant durft te noemen, had ik nochtans anders verwacht.


20-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 JANUARI 2013: VRT EN ENGELS
20 JANUARI 2013: VRT EN ENGELS



In "Sportweekend" van 20 januari 2013 blikte de VRT vooruit op het nieuwe wielerseizoen. Ze had een journalist naar Spanje gestuurd waar Omega Pharma - Quick-Step op stage was. Tom Boonen en Mark Cavendish werden geïnterviewd.
De Nederlandstalige journalist slaagde erin om de Nederlandstalige Boonen en de Engelstalige Cavendish in het Engels te interviewen. Quid? 2 Nederlandstaligen moeten Engels spreken omdat er een Engelstalige bij is. Dit kan toch niet. Of heb ik het verkeerd voor en is Boonen, uit te spreken als bonen, geen Nederlandstalige maar een Engelstalige: dus niet 'bonen' maar boenen'?!
Triest! IntriestI Het doet me denken aan een heleboel Vlamingen die op werk, personeelsfeestje of café Nederlands of Vlaams praten en plots overschakelen op Frans omdat er een frankofoon opdaagt.
Blijkbaar huldigt de VRT een vreemd en gevaarlijk priincipe en beschouwt ze 2 of meer Vlamingen als minder waard dan 1 enkele Engelsman. Cavendish werkt voor een ploeg met zeer veel Nederlandstalige renners. Die ploeg wordt ook als een Vlaamse wielerploeg beschouwd. Waarom zwicht de VRT dan voor 1 anderstalige die te lui en/of te stom is om Nederlands te leren?! Ach, tommies denken net als yankees dat de wereld hen toebehoort.
De VRT die werkt met Vlaams geld, heeft overduidelijk geen greintje respect voor de Vlaming. Zou het Vlaams Gewest ingrijpen?!


18-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALBERT VAN SACHSEN-COBURG UND GOTHA EN GENADEVERLENING
ALBERT VAN SACHSEN-COBURG UND GOTHA EN GENADEVERLENING



Op 18 januari 2013 heb ik op teletekst van de VRT gelezen dat Albert van Sachen-Coburg ung Gotha genade heeft verleend aan personen die voornamelijk verkeersinbreuken begingen. De cijfers:
-507 Nederlandstaligen en 448 Franstaligen dienden een aanvraag in;
-14 Nederlandstaligen en 39 Franstaligen kregen genade.
Besluiten: Albert verleende genade:
aan bijna 3 keer zoveel Franstaligen als Nederlandstaligen;
-
aan
slechts 2,76 % van de Nederlandstalige en maar liefst 4,8 % van de Franstalige aanvragers.
Ik wil benadrukken dat deze wanverhouding niet eenmalig is. Integendeel zelfs.

Wat kan hieruit afgeleid worden? Voor Albèèèr -een schaap in wolvenvacht?- met volgnummer II die koning der Belgen waaronder verstaan zou moeten worden koning van alle Belgen, is, blijken er in werkelijkheid 2 soorten Belgen te bestaan:
-de gelijkgestemden of de (andere) Franstaligen;
-de Vlamingen of tweede- of zelfs derderangs Belgen?

Ik hoed me om "Leve de Republiek" uit te schreeuwen. Dit moet zelfs geen Vlaamse republiek zijn. Het mag eventueel een Belgische en democratische republiek zijn waar de wil van de meerderheid uiteraard wet is waarmee ik bedoel dat elke inwoner van wat België genoemd, één stem heeft. Jazeker, ik ben een echte democraat.

O ja, het aantal (werkende) flitspalen is inwat Franstalig België genoemd wordt, te verwaarlozen in vergelijking met Vlaanderen. De kans om betrapt te worden is dan ook te verwaarlozen. Zijn die 39 Franstaligen al diegenen die toch betrapt zijn?!


17-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELGISCHE VOETBALBOND ZET VLAAMSE KEEPERSTRAINER AAN DE DEUR
BELGISCHE VOETBALBOND ZET VLAAMSE KEEPERSTRAINER AAN DE DEUR



Gelezen in "Het Nieuwsblad" van 18 januari 2013: "Wilmots breekt met keeperstrainer Van de Walle".

Kan dit? Is Wilmots, net als Vande Walle dat was, geen werknemer van die voetbalbond? Is het dan ook niet die voetbalbond die Vande Walle aan de deur gezet heeft? Is het dan ook niet die voetbalbond die de Vlaamse Vande Walle aan de deur gezet heeft? Is die KBVB of Belgische Voetbalbond niet- of zelfs anti-Vlaamsgezind? Overdrijf ik?
Wilmots is zeker niet Vlaamsgezind. Is hij anti-Vlaamsgezind? Uitgaande van zijn verkrachtingen in woord van het Nederlands zou ik die vraag eerder positief beantwoorden.
Heeft hij bij de KBVB het ontslag van Vande Walle aangekaart, gevraagd of zelfs geëist? Overdrijf ik?

Ga ik te ver door de KBVB van anti-Vlaamheid te beschuldigen -Wilmots laat ik buiten beschouwing: zijn verkrachtingen van het Nederlands spreken voor zich-? OK, ik zal het dan maar bij onvlaamsheid houden. Voorbeelden te over:
-het website-adres: www.belgianfootball.be of www.footbel.be. Bij mijn weten is Engels geen officiële taal in wat België genoemd wordt;
-het 'wapenschild' of logo:
eerst "URBSFA of "Union Royale Belge de Société de Football-Association" en dan pas KBVB. De overgrote meerderheid van aangesloten spelers en clubs komt uit Vlaanderen. Het overgrote deel van de clubs is eerste klasse komt uit Vlaanderen;
-voetbal op lokaal gebied. Elke provincie heeft competities op verschillende niveaus voor ploegen uit die provincie. Elke provincie?! Nee, Vlaams-Brabant niet. De ploegen eruit moeten spelen tegen frankofone ploegen uit Waals Brabant en Bruxelles dat zelfs geen provincie is. Vaak zelfs zijn scheidsrechters Nederlandsonkundig. Blijkbaar heeft de URBSFA geen weet van de staatshervormingen van wat België genoemd wordt. De URBSFA dat lak heeft aan de wetten van wat België genoemd wordt, discrimineert bepaalde, lees Vlaams-Brabantse, Vlamingen nog meer dan de andere;
-een trainer voor de nationale ploeg aanwerven die het Nederlands steeds weer verkracht en dan ook Vlamingen provoceert. Hoe heeft hij verdomme zijn diploma Nederlands in het Franstalige onderwijs behaald? Wordt het afgeleverd zonder de kennis van de eerste en dus belangrijkste taal van wat België genoemd wordt, te controleren -rekening houdende met wat di Rupo uitkraamt, moet het wel zo zijn-? Heeft Wilmots zijn studies niet afgemaakt?

Ik ben niet vergist: de voetbalbond van wat België genoemd wordt, is niet on-Vlaams. Ik sla dan ook een mea culpa. Die voertbalbond is gewoonweg anti-Vlaams. En dan zou men van echte Vlamingen verwachten dat ze voor de équipe belge van wie de aanvoerder uit Bruxelles die Nederlands spreekt, zich als belgicist opstelt terwijl zijn Britse madam wel geen Nederlands zal kennen en zal willen leren, supporteren! Mij niet gezien!!!


16-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 JANUARI 2013: PHILIPPE VAN SACHSEN-COBURG UND GOTHA EN FORD
11 JANUARI 2013: PHILIPPE VAN SACHSEN-COBURG UND GOTHA EN FORD



Tijdens zijn kersttoespraak gaf Albert van Sachen-Coburg und Gotha, onder volgnummer II koning van de Belgen genoemd, al dan niet gemeend uiting van zijn medeleven met onder meer de werknemers van de Ford-fabriek in Limburg. 
Zijn zoon Philippe die hem voor zover de wetten van wat België genoemd wordt, niet in democratische zin zullen gewijzigd worden, ooit zal opvolgen, had het begrepen. Toen hij op 11 januari 2012 te Bruxelles het autosalon opende, liet hij niet na om de Ford-stand te bezoeken en in een auto plaats te nemen. Een kritisch woord over de handelswijze van Ford niet eceonomische problemen van vele duizenden Limburgse Vlamingen kon er helemaal niet af. Of hoe een prins en toekomstige koning lak heeft aan de problemen van Vlamingen.
Misschien heeft Philippe toch goed naar zijn vader geluisterd -ik hoop dat zijn kennis van het Nederlands en die van zijn vrouwtje, nee niet zijn oudste dochter- daarvoor voldoende is. Hij vond hij dat ook hij moest meedoen aan het plagen, zeg maak openlijk kloten van de Vlaamse meerderheid van wat België genoemd wordt. Het is nu eenmaal bon ton de le faire!
Wat Waals of Frans is, vals is, gaat blijkbaar niet meer op. Het is wat Vlaams is, vals is, geworden.


15-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JANUARI 2013: FABIOLA DE MORA Y ARAGÓN KENT 'HAAR' GESCHIEDENIS NIET
JANUARI 2013: FABIOLA DE MORA Y ARAGÓN KENT 'HAAR' GESCHIEDENIS NIET



Fabiola de Mora y Aragón  wordt in wat België genoemd wordt, koningin genoemd.
Vreemd. Is het niet Paola
Ruffo di Calabria die zich koningin van wat België genoemd wordt, mag noemen? Of heeft Albert van Sachsen-Coburg und Gotha 2 vrouwen? Is dat dan niet in strijd met het katholieke (bij)geloof dat ze alledrie vol overgave belijden en verdedigen?!
Surieus. Albert heeft maar één (wettelijke) vrouw en 3 (wettelijke) kinderen. Fabiola is de weduwe van Baudouin, Albert's broer. Blijkbaar houdt wat België genoemd wordt, en Sachsen-Coburg und Gotha er een bedenkelijk principe op na: hoe meer adellijke leden binnen de koninklijke familie, hoe beter. Begrijp als volgt: hoe meer leden de koninklijke familie telt, des te meer leden een dotatie kunnen krijgen, lees maar krijgen en hoe meer leden van die familie een dotatie krijgen, des te meer geld de staat en die familie 'wettelijk' van de burger afnemen. Verwonderlijk?! Ach, de adel heeft nooit iets anders gedaan dan haar 'onderdanen' onder de knoet houden en als bloedzuigers leegzuigen.

Maar ik had het over Fabiola die ik om wille van haar extreem-katholieke, misschien wel populistische (bij)geloof 'gemoedelijk' de begijn van Laken noem. Een tijdje geleden heeft ze een stichting met de onnederlandse naam "Fons Pereos" opgericht.
Een bedoeling is dat haar erfgenamen aan wat België genoemd wordt, geen successierechten zouden moeten betalen bij haar dood die rekening houdende met haar leeftijd niet lang op zich zou moeten laten wachten. Begrijpe wie kan. Decennia lang heeft ze de burgers leeggezogen. Een cent, één enkele cent gunt ze hen echter niet.
Een andere bedoeling is om kinderen van familieleden uit een tweede huwelijk buitenspel te zetten. Dat ze daarbij de afstammelingen van haar schoonvader Leopold met volgnummer III en Mary Lilian Baels die prinses Liliane genoemd wordt, buitenspel gezet heeft, lijkt zeker en vast bij haar beslissingen meegespeeld te hebben. Kan je iets anders verwachten?!

Inderdaad, je kunt van een papieren koninginnetje niets anders verwachten.
Vreemd genoemd heeft Fabiola met haar beslissing blijk gegeven van het niet kennen van de geschiedenis van haar soort, de ondemocratische, meer zelfs anti-democratische  adel. Is dit laatste geen pleonasme?! Ik keer terug naar de Middeleeuwen toen het procédé dat ik ga vertellen, ingang gevonden heeft.
Een adellijke vrouw trouwt met een koning of prins of zelfs maar een markies, baron, graaf, ... Bedoeling van het huwelijk van vooral een koning of prins die koning kan worden, met een vrouwelijke schone of lelijke adellijke is zorgen voor een uiteraard mannelijke opvolger. Indien die er na enkele jaren niet komt,  moet er ingegrepen worden: die troonopvolger is immers een must. Gevolg: de vrouw wordt verstoten en er wordt opnieuw getrouwd in de hoop dat de nieuwe partner wel voor die opvolger zou zorgen.
Verstoten, hoor ik je vol ongeloof vragen. Inderdaad, verstoten. Vat het maar op als scheiden. Kan dat voor een katholieke koning? Geen enkel probleem. Redenen zijn snel genoeg gevonden: familieband, overspel, een vorig huwelijk, ... of onvruchtbaarheid. De reactie van de rooms-katholieke kerk, vraag je. Geen probleem. Dit volgt: de band tussen kerk en staat die er was en zal blijven bestaan zolang er monarchies bestaan, die dient om elkaar te beschermen en uit de wind te zetten. 
Geloof je me niet?! Dan ken jij de geschiedenis ook al niet. Nee, ik denk niet aan Henry VIII en Catalina de Aragón. Ga op zoek en je zult niet één enkel, maar vele voorbeelden vinden.

Kortom, Fabiola heeft zich niet gekweten van de enige taak die ze goed moest doen: zorgen voor een troonopvolger. Baudouin heeft zich geen goede koning getoond door haar te houden.
De gevolgen zijn voor wat België genoemd wordt: betalen voor iemand die volledig overbodig was én is.   


14-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 DECEMBER 2012: KERSTTTOESPRAAK VAN ALBERT VAN SACHSEN-COUBURG UND GOTHA
24 DECEMBER 2012: KERSTTOESPRAAK VAN ALBERT VAN SACHSEN-COBURG UND GOTHA



Albert van Sachsen-Coburg und Gotha die onder volgnummer II koning der Belgen genoemd wordt, heeft in zijn kersttoespraak zonder namen te noemen, gefulmineerd tegen de Vlaamse meerderheid van wat België genoemd wordt.

Een kersttoespraak. Bestaat er in wat België genoemd wordt, geen scheiding tussen kerk en staat?
Is Albert met volgnummer II geen exponent van de staat? Leggen kerstmis en zelfs kerstavond geen link met de kerk? Albert met volgnummer II heeft door een kersttoespraak te houden dan ook blijk gegeven van een afkeer van de wetten van wat België genoemd wordt, en dus van democratie.
De eerste keer is het niet. Albert met volgnummer II is gedoopt voor de rooms-katholieke kerk. Hij heeft zijn eerste en plechtige communies voor die kerk gedaan. Hij is voor die kerk getrouwd. Hij heeft zijn kinderen voor die kerk laten dopen, ... Hij heeft Léopold met volgnummer III, zijn vader, voor die kerk én in een kerk laten begraven. Inderdaad, lak aan de wetten van wat België genoemd wordt.

Hij heeft gefulmineerd tegen de Vlaamse meerderheid van wat België genoemd wordt. Het is niet de eerste keer. Het zal zeker en vast de laatste keer niet zijn, tenzij het onverwacht voor een volgende tv-toespraak zou overlijden. Zijn verwijzing naar de dertiger jaren van vorige eeuw én extreem-rechts was er meer dan over.
Blijkbaar heeft Albert nooit lessen geschiedenis gehad, of het zou van frankofonen of andere belgicisten moeten geweest zijn, of was hij geen goed student. Hij lijkt, blijkt niets te weten over volgende zaken:
-zijn tante Marie-José heeft in 1937 een relatie van de Italiaanse fascistenleider Mussolini gehad;
-zijn vader Léopold met volgnummer III is op 19 november 1940 te Berchtesgaden met de Duitse fascistenleider Hitler gaan 'praten';
-het geslacht van Sachsen-Coburg und Gotha mag nog steeds koninkje van wat België genoemd wordt, spelen omdat die 'fascistische' en 'populistische' Vlamingen uit Vlaanderen tijdens de koningskwestie na WO II voor dat Duitse geslacht gestemd hebben, terwijl frankofoon Bruxelles en Wallonië het afgeschaft wilden zien;
-dé fascist van wat België genoemd wordt, was frankofoon én REX-leider Degrelle (zie verder);
-de meeste vonnissen tegen oorlogsmisdaden in wat België genoemd wordt, werden uitgesproken tegen frankofonen;
-zijn broer Baudouin door belgicistische Vlamingen Boudewijn genoemd, was getrouwd met Fabiola de Mora y Aragón van wie de familie banden had met de Spaanse fascistenleider en massamoordenaar Franco;
-Baudouin en Fabiola bezochten tijdens hun reizen naar het Spaanse Motril Franco en hadden gemoedelijke gesprekken met hem;
-Baudouin is nooit bij Franco tussengekomen om de door wat België genoemd wordt, gevraagde uitlevering van Degrelle, de frankofone fascistenleider van REX, te verkrijgen. Heeft hij dat niet gedaan omdat hij geen politieke daad wilde en/of mocht tellen?! Wat doe je dan met de abortuskwestie, een gesprek met Vlamingenhater Happart langs een autosnelweg;
-...;
-Baudoiun en Fabiola onderhielden én Albert en Paola onderhouden vriendschappelijke banden met Juan Carlos van Borbón y Borbón-Dos Sicilias die koning van Spanje genoemd wordt. Deze laatste is de 'wettelijke' opvolger van massamoordenaar en dictator Franco door wie hij opgevoed is en die hij meer dan eens als staatshoofd vervangen heeft. Toen hij Franco op 22 november 1975 opgevolgd heeft, heeft hij gezworen op de bijbel en op de wetten van de Movimiento, opvolger van de fascistische Falange. Nooit heeft hij het fascisme veroordeeld.

Spijtig genoeg besteedt het onderwijs in Vlaanderen geen aandacht aan de vele, te vele banden van het koningshuis van wat België genoemd wordt, met belgicistisch en Europees fascisme.







Inhoud blog
  • NIEUWE BIJDRAGEN EN AANPASSINGEN
  • 1 FEBRUARI 2013: MAGNETTE, BELGICISME EN NATIONALISME
  • 28 JANUARI 2013: WINDVAAN DI RUPO EN BEATRIX VAN ORANJE-NASSAU
  • DE MEEST-STIPTE NMBS-TREIN
  • 20 JANUARI 2013: VRT EN ENGELS
  • ALBERT VAN SACHSEN-COBURG UND GOTHA EN GENADEVERLENING
  • BELGISCHE VOETBALBOND ZET VLAAMSE KEEPERSTRAINER AAN DE DEUR
  • 11 JANUARI 2013: PHILIPPE VAN SACHSEN-COBURG UND GOTHA EN FORD
  • JANUARI 2013: FABIOLA DE MORA Y ARAGÓN KENT 'HAAR' GESCHIEDENIS NIET
  • 24 DECEMBER 2012: KERSTTTOESPRAAK VAN ALBERT VAN SACHSEN-COUBURG UND GOTHA
  • VRIJ VLAANDEREN: BEGINSELVERKLARING

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/02-10/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013

    Over mijzelf
    Ik ben Rik Wouters
    Ik ben een man en woon in Halle (Vlaanderen) en mijn beroep is zonder me aan derden te storen doen wat ik wil.
    Ik ben geboren op 02/04/1956 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Catalunya, literatuur en geschiedenis.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken in blog


    Zoeken met Google




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!