Vrouwen magazine
Lifestyle, ontspanning, mode, fashion, beauty, ...
07-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allemaal Furby!

Het is altijd verstandig om voorzichtig te zijn met superlatieven. Maar als we stellen dat Furby waarschijnlijk schattigste speelvriendje ooit is, dan zitten we er waarschijnlijk niet ver naast. Er is in elk geval geen ander speelgoed op de markt dat zo dicht in de buurt komt van een huisdier als deze geleurde pluizenbolletjes. 

De pluizigste ontdekking ooit
De eerste Furby verscheen in 1998 en sloeg meteen in als een bom. Niet eerder was er zo'n interactie mogelijk met een knuffeldiertje. Furby spreekt aanvankelijk [i]furbisch[/i] maar door ermee te spelen, leert hij vanzelf wat wordjes Nederland. Verder vraagt Furb, zoals hij (of is het een zij?) regelmatig wordt genoemd, net als een echt huisdiertje regelmatig om aandacht en verzorging. Wanneer ze onder soortgenoten zijn, beginnen ze spontaan met elkaar te kwebbelen en bovendien zijn ze dol op zingen. 

Evolutie en diversiteit
Sinds 1998 heeft Furby een hele evolutie doorgemaakt. De interactieve mogelijkheden zijn alleen maar groter en groter geworden en er is een diversiteit aan karakters gekomen. De furby boom kent bijvoorbeeld twee keer zoveel interactiemogelijkheden als zijn voorgangers. Ook kan met een speciale app via de telefoon of tablet nóg beter met hem gecommuniceerd worden.Bovendien kan de furby boom online furblings uitbroeden en zo een familie vormen. De furby party rockers zijn z'n kleinere broertjes. Deze stoere rockers zijn enorm muzikaal en ongelofelijk goed in het herkennen van muziek. De furby voodoo is een handpop-versie. Het staat op voorhand vast dat de nieuwe generatie furbys de wereld opnieuw gaan veroveren.

07-11-2014 om 12:20 geschreven door android

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
14-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwuitnodigingen in 2013: per post of digitaal?

Bij een perfecte dag hoort de perfecte jurk, maar niet minder belangrijk: een perfecte trouwuitnodiging. In een moderne tijd als deze is het niet evident om creatief uit de hoek te komen bij het maken van uitnodigingen. Alle leuke ideetjes lijken al ingepikt door vrienden en familie, of u heeft gewoon even geen idee over het wat en hoe van uw uitnodiging. Met foto of net niet? Modern of net een beetje retro? Daarbovenop komt ook nog de vraag of u de uitnodiging beter digitaal of met de post verzendt. Met een digitale uitnodiging kan u natuurlijk erg veel mensen bereiken, maar wie zwicht er nu niet voor een originele vintage trouwkaart met een vleugje gezellige ouderwetsheid in de brievenbus?

Vintage trouwkaarten & trouwkaarten met foto: origineel en persoonlijk

Om u te helpen in het zoeken en samenstellen van een originele trouwuitnodiging, hebben verschillende kaartenaanbieders een ruime collectie aan vintage trouwkaarten ontworpen. Zo wordt het versturen van trouwkaarten met de post even gemakkelijk en zelfs leuker als digitaal. U kan kiezen uit een heus gamma van trouwkaarten met foto, een grappige tekening of originele lay-out. Een originele foto op uw uitnodiging geeft de kaart een persoonlijke toets. Alles om eens verrassend, vindingrijk en leuk uit de hoek te komen, kunt u daar vinden. Modern, maar met een tikkeltje nostalgie, zo vormen deze vintage trouwkaarten een perfecte mix voor hippe trouwers anno 2013.

14-11-2013 om 15:16 geschreven door android

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
Tags:trouwkaarten, vintage trouwkaarten, trouwkaarten met foto
>> Reageer (0)
18-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwkaarten in Nederland
Wanneer je gaat trouwen moet er een heleboel geregeld worden. De locatie, de catering en natuurlijk de gasten. In Nederland kiezen we er dan ook voor om ruim 6 maanden voor de bruiloft de uitnodigingen te versturen. Zo krijgen gasten genoeg tijd om aanwezig te kunnen zijn.

De trouwkaart laten ontwerpen
Op je trouwdag wil je dat alles perfect is. Zonder gasten geen feest, dus de uitnodigingen moeten op tijd ontworpen en verstuurd worden. Veel bruidsparen laten de uitnodigingen 8 à 9 maanden voor de bruiloft ontwerpen en afdrukken bij een drukkerij.

Gewenste cadeau op de trouwkaart
Op de trouwkaart vind je de namen van het toekomstige bruidspaar, de locatie en de tijd dat je verwacht wordt. In Amerika registreert een bruidspaar zich vaak bij een winkel zodat gasten iets van hun geregistreerde lijst kunnen kopen. In Turkije worden geen cadeau's gegeven maar krijgen de bruid en bruidegom geld aan hun kleding geplakt van alle gasten. Iets typisch Nederlands is om een gewenst cadeau te vermelden op de trouwkaart.

Wanneer mag je komen?
Bij de uitnodiging zal te vinden zijn of je ook tijdens de ceremonie mag komen of alleen tijdens de receptie uitgenodigd bent.

Bedankje
In Nederland en Duitsland wordt de gast na het feest vaak bedankt voor het aanwezig zijn met een kaartje. Dit bedankje krijg je aan het einde van het feest of krijg je na afloop thuis gestuurd.

In Amerika is het gebruikelijk om na een bruiloft een "goody bag" mee naar huis te krijgen. Hierin zit een klein bedankt kaartje met een foto van het bruidspaar, meestal wat zeepjes, chocolaatjes of ander klein presentje. Hoe groter het bruidsfeest hoe groter en extravaganter de goodybag zal zijn.

18-07-2013 om 11:10 geschreven door android

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
Proficiat!

Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/vrouwenmagazine

We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
- Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

WAT IS DE "WAARDERING"?
Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

Met vriendelijke groeten,
SeniorenNet-team

17-07-2013 om 14:11 geschreven door

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
  • Allemaal Furby!
  • Trouwuitnodigingen in 2013: per post of digitaal?
  • Trouwkaarten in Nederland
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 03/11-09/11 2014
  • 11/11-17/11 2013
  • 15/07-21/07 2013

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • alles voor haar wordpress
  • blog pour femmes wordpress
  • women lifestyle wordpress
  • vrouwen tumblr
  • pour elle tumblr
  • women lifestyle tumblr
  • voor vrouwen skynet
  • des femmes skynet
  • women corner skynet


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!