Kandidaten kieslijsten gezocht
Inhoud blog
  • HET RIEKT NI GOE BIJ LIJST DEDECKER
  • IN DE ISLAM BESTAAT PEDOFILIE NIET
  • BOERKA, NIQUAB, TSJADOR EN ANDERE BADHANDDOEKEN...
  • GEZOCHT - GEZOCHT - GEZOCHT
    Foto
    Zoeken in blog

    webadressen van onze mensen en partij
  • seniorennet.be
  • Vlaamse Volks Partij
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    07-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET RIEKT NI GOE BIJ LIJST DEDECKER
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben de Jean - Marie zijne doopceel eventjes gaan oplichten en kwam tot volgende rare capriolen van den judoboenk.

    Jean-Marie Louis Dedecker (Nieuwpoort, 13 juni 1952) is een brulboei uit Oostende. Van 1999 tot 2006 was hij lid van de VLD.
    Na een kort lidmaatschap van de N-VA is hij nu voorzitter van zijn eigen partij Lijst Dedecker.

    Maar hoe het allemaal begonnen is, zijn wel een paar harde noten om te kraken...

    Tot 1999 was hij de Belzieke bondscoach van de judoka's.  En hoe ouder hij werd hoe meer hij besefte dat zijn fin de carrière niet was weggelegd in de sport en aangezien politiek goed op judo leek,  het belgisch parlementair halfrond goe op de judomat besloot de eigenzinnige Jean - Marie Dedecker zich op politiek vlak te wagen.

    Hij begon uiteraard eerst bij de VLD van Guyke Vereigenlofstinkt.  Dank zij zijn algehele smoelenbekendheid bracht hij het enige tijd later tot Vlaams Volksvertegenwoordiger voor de kieskring West Vlaanderen, sinds 2004.

    Hij ging zijn broek verslijten op de pluchen stoelen van de Senaat van 1999 tot 2004, dus. En vervolgens als gemeenschapsenator of hoe dat beest ook heet.

    Maar in januari 2002 evenaarde hij Steve Stunt door een VTM fladderkoelie mee te smokkelen in de cel van Marc Dutroux.  Zijn drijfveer ?

    IKKE WIL GROOOOOTEN BAAS WORDEN... IKKE WIL
    GROOOOOTEN BAAS WORDEN...

    Den blauwe Sjarel die toen de Partijbons was had zich zwaar verslikt in zijn ochtend koffie toen hij het Laatste Nieuws las over de sotternijen van zijn marineblauwe onderdaan Jean-marie. 
    Natuurlijk kon hij het daar niet bij laten en dat kostte Dedecker bijna zijn lidmaatschap.

    Uiteindelijk werd den judoboenk slechts voor drie maanden geschorst zeer tegen de zin in van Sjareltje 't tiranneke van Berlare (Karel de Gucht) die de Jean - Marie liever met den Tee Gee Vee zag verdwijnen naar de verre Noordpool.

    In 2004 begon de VLD patronverkiezingen houden en natuurlijk kon den Judoboenk de verleiding niet weerstaan zijnen snottebellendoek mee op de tafel te smijten samen met Bartje Somers en Patricia De Waele.  Dedecker haalde 38,32 % van de geldig uitgebrachte stemmen tot bittere verwondering van de Sjarel,  Bart en ganse den blauwe Bateau,  genaamd VLD.

    De VLD had een denktank waar ideeën en andere worden ontwikkeld,  NOVA CIVITAS.  De judoboenk was betrokken bij de oprichting van verschillende afdelingen.  Dat gebeurde ook tegen de zin in van de ganse Blauwe Bateau.  Maar wat konden ze daartegen beginnen ?  Democratie is oook vrijheid van handelen,  nietwaar ?  Omstreeks 2006 gaf Dedecker een  een raar epistel uit dat "Recht(s) Voor De Raap" heet. Het werd een politieke bestseller van formaat.

    Zoals we hem kennen nam hij geen blad met ezelsoren voor zijn soeplippenmond wat hem natuurlijk erg kwalijk werd genomen door diverse vermelde personen in dat boek.
    Aanklachten voor laster en eerroof zijn er niet geweest,  zodat we wel kunnen aannemen dat er een fond van waarheid in dat geschreven misbaksel zat.

    Bij begin van de herfst 2006 stuntte Dedecker alwéér met zijn verklaring over vier belzieke wielrenners die zich hebben laten betoeteren met dope.  Dat heeft een zware bonk veroorzaakt in de sportwereld maar het koelde toch weer af na wat heel wat gezwets, getoet en geblaas.

    Later op dat zelfde jaar werd bekendgemaakt dat Bartje Somers hem uit de partij zal bonjoeren,  net zoals zijn oude goede vriend Hugo (Hagar) Coveliers overkwam die thans een eigen partijtje had opgericht  VLOTT die echter aan de trekhaak van het Vlaams Belang werd geplakt.

    Nadat JM uit de partij VLD op de straatkeien werd gekegeld had "Hagar" hem uitgenodigd op ne lekkere borrel en een koekske om te praten over een lidmaatschap bij zijn VLOTTekes.

    Maar aangezien VLOTT bij 't Vlaams Belang aan hunne klinknagel werd geslagen zag Dedecker er maar weinig in.  Mogelijk wildehij zijn vriend Hugo niet in politieke problemen brengen met zijn doldwaze koppige stompzinnigheid.  Dus koos JM eens gaan te sjauwelen met Bartje de Wever van de Nva.

    Natuurlijk was Bartje heel content om zo'n zware Bekende (maar mottige) Kop bnnen te schuiven.

    JM kreeg allerlei politiek lekkers aangeboden tot ergernis van vele Nva militanten die na jaren grensverleggende politieke inspanningen nog steeds niet beloond zijn geworden.  Komt daar nu zo'n vierkant geblokte kiekeskop binnengewandeld en arreé lap... hij krijgt dadelijk een verkiesbare plaats in de schoot gesmeten en meer van dat fraais dat een rasechte militant zou doen watertanden.

    En dikke tien dagen later was het hommeles binnen de partijraad van de NVa,  en niet zozeer door de kwaaie militanten.

    NVa was toen kartelpartner van de tsjevenpartij CD&V.  Van hun kreeg de partij van Bartje de Wever kennelijk lekkere centjes toegestopt zodat hij ook moest inbinden.  De CD&V had Bart voor een ellendige keuze gezet... ofwel JM Dedecker buiten ofwel het kartel opblazen.

    Er waren natuurlijk wel militanten voor te vinden dat JM eruit lag maar anderen zagen liever het kartel met de tsjeven opgeblazen.  Dit leidde tot patstelling van 10 / 10.  Vooral de Christelijke vakbondsman Jan Renders van het ACW die al een gloeiende hekel had aan Vlaams nationalisten maar nog meer aan blauwselblauwe dikkoppen zoals Jean Marie stelde de NVa voor deze verscheurende keuze.  Met een meerderheid van 62 tegen 103 en 10 onthoudingen werd beslist JM buiten te smijten. 

    Gruwelijk ontgoocheld behield Jean Marie Dedecker de eer aan zichzelf en wachtte niet eens tot hij aangetekend op de hoogte zou worden gebracht van zijn ontslag.  Toch waren verschillende militanten die met jaloerse blik neerkeken op den Judoboenk
    niet akkoord met de manier hoe de NVa partijleiding op bevel van de kartelpartner Dedecker behandelden.  Zoiets doe je niet !
    Vooral Frieda Brepoels heeft (Europees parlement) daar erg veel lawaai om gemaakt.  Zij wou zelfs uit de partij stappen.

    Jean-Marie was op een hevige en zware manier teleurgesteld en wou zich bezinnen over zijn politieke aspiraties.  In december van 2006 schreef vriend "Hagar" hem een open brief waarin hij zijn medeleven betuigde om wat hem door de Nva werd aangedaan.  Toch besloot Jean - Marie de politiek (nog) niet vaarwel te zeggen.  Fluppe Dewinter nodigde hem uit voor een
    toetredingsgesprek waar JM vreemd genoeg op inging.  Maar wat niemand wist was dat JM nooit of te nimmer met het Vlaams Belang in zee zou gaan.

    Als gemeenteraadslid van Oostende maakte hij bekend bij de verkiezingen van OCMW raadsleden zijn 8 stemmen te geven aan het Vlaams Belang.  Hij had een akkoord met de partij GROEN! maar uiteindelijk hadden die de stemmen van JM niet nodig en aangezien het VB de enige partij in de oppositie was gaf hij zijn stemmen aan hen.  Hij verklaarde ook geen kandidaat voor te dragen.

    Op 3 januari 2007 richtte hij zelf een nieuwe politieke formatie op.  Hij wilde het partijpolitieke equivalent van Geert Wilders en Pim Fortuyn te worden en dé kapitein van zijn partij.  Hij noemde zijn project  GEZOND VERSTAND.

    Enkele dagen later organiseerde JM een voorbereidende vergadering te Oostende met enkele bevriende sympathisanten,  waaronder professor Boudewijn Bouckaert,  ook komende van VLD die later als bestuurslid in zijn nieuwe partij stapte.  Het ding ging LIJST DEDECKER heten.  Het was het begin van een waggelend onding dat sedert de oprichting niet geboren is onder een goed gesternte.

    Een jaar later stapte ik (jaja Reneke himself) mee in de partij van JM, door Rob Vandevelde die me had overgehaald.  Gezien mijn meer dan behoorlijke  kennis van politiek wilde Rob me uiteraard mee bij de bestuurkaders plaatsen.

    Ik heb me op verzoek van Lieve Van Ermen te Brussel aangeboden om haar te vertellen wat ik van de partij verwachtte en wat ik voor positiefs kon betekenen voor Lijst Dedecker.  Ik kreeg Lieve niet te zien maar wel een nogal onbeleefde dame (géén lid maar wel personeelsmanager) die blijkbaar de krikkels had van me.  Die beloofde me wel spoedig iets te laten horen voor een betrekking van de partij.

    Ik heb maanden en maanden vruchteloos gewacht maar ondertussen wel schitterende ideeën binnengeloodsd in de hoop wat in beweging te kunnen brengen bij de hogere partijregionen.  Als militant hielp ik mijn vriend (thans kamerlid voor LDD) Rob zo goed ik kon met zijn verkiezingscampagnes samen met nog een ouwe kameraad die nu onze secretaris is. De Warre.
    Met lede ogen zag ik hoe de partij verscheurd werd door interne ruzies,  vooral te Antwerpen.
    De grootste schuldige daaraan is Jurgen Verstrepen die ook uit het Vlaams Belang werd gebonjoerd en zijn rotte vis bij LDD met succes is komen slijten.

    We hebben ons met hart en ziel ingezet voor Lijst Dedecker,  maar vooral voor Robke die we zo'n beetje als onze zoon beschouwden.  Na de Vlaamse verkiezingen kon ik via een intensieve bevraging en een diepgaand onderzoek vaststellen dat Lijst Dedecker geen lang leven is beschoren.  Ik schreef een verhandeling van 40 bladzijden die ik LDD sclerose noemde en bezorgde ze onze vriend Rob.

    Natuurlijk kon die arme jongen niets doen.  Mijn verslag was immers nogal fatalistisch.

    November 2009 bood Georges Van Tiggelen met het voorzitterschap aan van de partij Vlaamse Volks Partij.  Ik schreef een lange mail aan mijn LDD vrienden en vertrok samen met Warre uit het LDD en stapten in een nieuw politiek avontuur. 
    Aangezien ik gebombardeerd ben tot partijleider en de finesses ken hoe het andere partijen verging kreeg ik een prachtige kans aangeboden waarvoor ik onze Grote Opperpeut ... eummm... Coördinator Ombutsman Georges Van Tiggelen innig dankbaar ben.

    Het is mijn doelstelling de partij uit te bouwen tot een stevige en incountoernabele politieke formatie te maken.

    En we zoeken dringend medestanders om op onze kieslijsten van 2011 en 2012 mee op te komen voor de senioren, armen, bejaarden, werklozen,  gehandicapten en zwakke gezinnen.
      Bouw mee met ons samen een boeiende politieke fin de carrière.  Alles wordt u gratis geleerd !!

    MAIL ONS :  voorzitter@vlaamse-volks-partij.be


    07-04-2010, 00:00 Geschreven door Voorzitterke
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:LDD, Jean-Marie, Dedecker, Rob, Vandevelde, medestanders, gezocht
    06-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IN DE ISLAM BESTAAT PEDOFILIE NIET
    Klik op de afbeelding om de link te volgen






























    Mohammed trouwde met een meisje van zes jaar. Maar de islam is in 1500 jaar geëvolueerd. In het land van Hamas, in 2009, zijn de bruidjes bijna zeven.  In GAZA heeft een gala-evenement plaatsgevonden:  Hamas patroneerde een massale trouwpartij voor 450 paren. De meeste bruidegommen waren midden in de twintig, de meeste bruidjes waren jonger dan tien jaar. Mohammedaanse dignitarissen, inclusief Mahmud Zahar, een leider van Hamas, waren aanwezig om de paren die aan de zorgvuldig opgezette viering deelnamen te feliciteren.  “We zeggen tegen de wereld en de Verenigde Staten dat ze ons de gelukzaligheid en het geluk niet kunnen ontzeggen” zei Zahar tegen de bruidegommen, allemaal met hetzelfde zwarte kostuum en afkomstig uit het nabijgelegen vluchtelingenkamp Jabalia. Elke bruidegom kreeg van Hamas een geschenk van 500 dollar. De prille meisjes, in het wit gekleed en opgesmukt met schreeuwerige maquillage,  kregen een bruidsboeket.

    “Wij geven deze trouwpartij ten geschenke aan ons volk dat zich kloek heeft gehouden tegenover de belegering en de oorlog”, zei de sterke man van Hamas, Ibrahim Salaf, tijdens zijn toespraak. De foto’s van de trouwpartij vertellen de rest van dit smerige verhaal. Het Internationaal Centrum voor Onderzoek over Vrouwen schat dat er momenteel op aarde 51 miljoen pasgetrouwde meisjes leven, bijna allemaal in mohammedaanse landen. 29% van die pasgetrouwde meisjes worden in Egypte regelmatig geslagen en misbruikt door hun echtgenoten; 26% ondergaan hetzelfde lot in Jordanië.

    Volgens UNICEF zijn 3 miljoen mohammedaanse meisjes het slachtoffer van genitale verminking. Deze praktijk wordt in grote delen van de Verenigde Staten NIET als onwettelijk beschouwd. De islamitische praktijk van pedofilie komt van de profeet Mohammed, die elf vrouwen en veel bijzitten had na de dood van zijn eerste echtgenote Khadijah in 619. Hij plande zijn bezoeken aan de verblijven van zijn vrouwen in de periode van hun menstruatie. Zijn potentie scheen grenzeloos. Sahih Bukhari, een van de eerbiedwaardigste islamitische tekstschrijvers, zegt: “De profeet had de gewoonte zijn vrouwen om beurten te bezoeken, zowel overdag als ‘s nachts. Hij vroeg aan Anas, “Bezat de profeet de kracht daartoe?”  Anas antwoordde: “De profeet had de seksuele potentie van dertig mannen”.

    Pedofilie werd niet enkel door Mohammed bedreven, maar is ook aanvaard door de Koran. Over de vereiste wachttijd voor het bepalen of een echtgenote voor de scheiding zwanger is, zegt de heilige tekst: “Als je eraan twijfelt welke van jouw vrouwen niet meer menstrueren, weet dan dat je drie maand moet wachten. Dezelfde periode geldt voor vrouwen die nog niet hebben gemenstrueerd.” (65:4). Zij die denken dat de mohammedanen die leringen niet meer volgen, zouden de foto’s en de video’s bij dit artikel moeten bestuderen en denken aan de woorden van Ayatollah Khomeini, de beroemdste islamitische geestelijke van de 20e eeuw:  

    “Een man mag seksueel genot puren uit een meisje dat zo jong is als een baby. Maar hij mag haar niet penetreren; een meisje sodomiseren is goed. Als een man een meisje penetreert en schaadt, moet hij voor de rest van zijn leven instaan voor haar onderhoud. Maar dat meisje telt niet mee als een van zijn vier vaste vrouwen. De man mag niet trouwen met de zuster van het meisje… Voor een meisje is het beter te trouwen in een periode waarin ze begint te menstrueren in het huis van haar man, liever dan in het huis van haar vader. Een vader die zijn zo jonge dochter uithuwelijkt zal een permanente plaats in de Hemel krijgen.” 

    Moet er nog zand zijn ?  Moet de islamisering niet tot staan worden gebracht in Europa die als een sluipende kanker doorwoekert ?  VVP bestrijdt deze extreme vormen.  We moeten onze kindjes beschermen !


    RENE PIETERS

    06-04-2010, 00:00 Geschreven door Voorzitterke
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Pedofilie, islam, Hamas, Gaza, kindjes, huwen, huwelijk
    05-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOERKA, NIQUAB, TSJADOR EN ANDERE BADHANDDOEKEN...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat is eigenlijk het verschil tussen die vreemde woorden tsjador... niquab en boerka ?
    De Niquab verhult het ganse hoofd behalve de ogen,  terwijl de Boerka een gaasvenstertje en
    je ziet niets van hun lichaam en evenmin van hun ogen.

    Hoewel de Quoran (Koran) geen kledingsregels oplegt doet het Judaïsme van de Joden dat nu juist wel.  Maar joden dragen geen lichaamsverhullende kleding.  Je kan lachen met hun pelsen hoeden en witte kniekousen doch het belangrijkste aspect van hun kledingsvoorschriften dulden geen lichaamsverhullende  keukenhanddoeken.  Enkel het hoofd van de mannen dient bedekt te blijven met een hoed (dat ze maar van mijn lievelingshoed afblijven met hun fikken)  of met een keppeltje.
    Dat moet zéker gebeuren in de aanwezigheid van een rabijn.  Een man die bij de Joden zijn hoofd onbedekt laat wordt aanzien als een onbeleefderik.  De vraag luidt dan waarom
    de moslims zo op gebrand zijn dat hun vrouwen volkomen onzichtbaar zijn voor de buitenwereld. In de Quoran staan immers geen kledingsvoorschriften.

    Bovendien wordt al opgemerkt dat in de landen van herkomst de moslima's zich meer en meer westers kleden.  De boerka's worden vooral gedragen in Afghanistan.  Hun boerka's hebben meestal een opvallend licht koningsblauwe kleur.

    De westerse landen aanzien de Boerka of Niquab als een onderwerping van de vrouw.  En inderdaad.  Moslims willen niet dat hun vrouw bekeken wordt door andere mannen.  De moslim aanziet de vrouw als ZIJN eigendom en eist dus van haar dat ze zich volledig verhult

    Die twee madammen doen me eraan denken dat ik straks de
         PMD zakken moet buiten zetten voor de vuilkar.


    Sommige moslima's zijn er op gebrand verborgen te blijven in het openbaar wat onderstaand artikel in Maroc.nl aantoont over vrouw die zich weigert in te burgeren niettegenstaande ze over een geschreven Fatwah beschikt te mogen wonen en werken in een westers land.

    Als we eens even terugdenken aan de enorme problemen, verleden jaar aan het Antwerps Atheneum die ontstonden nadat een jong islamitisch schoolmeisje naar de Raad van State stapte omdat ze op school haar hoofddoek moest afnemen.  De schooldirectie had het dus nodig gevonden moslima's te vragen alle tekenen van hun geloofsovertuigingen af te nemen in de school.  Maar dat gold evenzeer voor alle diep gelovige kinderen met andere geloofsovertuigingen.  Het was bijvoorbeeld ook niet toegestaan een kruis om een halsketting bijvoorbeeld,  te dragen.

    Scholen hebben hun pedagogische opdracht en volgens ons staat dit zelfs BOVEN de Grondwet van vrijheid van godsdienstbelevingen. Ik haal Artikel 24 van de Belgische Grondwet aan .

    Art. 24

    § 1. Het onderwijs is vrij; elke preventieve maatregel is verboden; de bestraffing van de misdrijven wordt alleen door de wet of het decreet geregeld.

    De gemeenschap waarborgt de keuzevrijheid van de ouders.

    De gemeenschap richt neutraal onderwijs in. De neutraliteit houdt onder meer in, de eerbied voor de filosofische, ideologische of
    godsdienstige opvattingen van de ouders en de leerlingen.

    De scholen ingericht door openbare besturen bieden, tot het einde van de leerplicht, de keuze aan tussen onderricht in een der
    erkende godsdiensten en de niet-confessionele zedenleer.

    Het onderwijs dient op een NEUTRALE wijze te geschieden.  Dat houdt ook in dat het dragen van levensbeschouwelijke  en godsdienstige uiterlijke kenmerken verboden zijn.  Helaas is de wet nogal ruim geïnterpreteerd zodat de Raad van State niet direct tot een besluit kan komen maar voor de Vlaamse Volks Partij is het zo klaar als een klontje.  Wij staan volkomen achter de beslissing van de scholen.

    Wat zwaar op mijn maag ligt is precies die onduidelijkheid die de wetgever heeft gecreëerd.  Dat heeft geleid tot onnodige betogingen door islamitische verenigingen die scholen onder druk wilden zetten de jonge moslima's wel toe te laten met tsjador
    of lichaamsverhullende clowneske carnavalpakken.

    Als we zo gaan beginnen moeten we er ook niet van verschieten dat kinderen met andere geloofsovertuigingen en zelfs vreemde superopzichtige kledingtrends de schoollessen komen teisteren.

    Daarom NEEN aan de boerka,  niquab en tsjador !

    RENE PIETERS


    Voorzitter VVP

    05-04-2010, 11:07 Geschreven door Voorzitterke
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:boerka, niquab, tsjador, moslima,
    24-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Onze partij heeft een persmededeling naar de media gestuurd:

    PERSMEDEDELING©
     
    VLAAMSE VOLKS PARTIJ
    Dé Partij voor en door Jan met de Pet
     
    Beste Redactie,
    Dames,
    Mijne heren,
     
    Wij gaan absoluut niet akkoord met de circulaire die binnen de Dienst Vreemdelingenzaken rondgaat van Staatssecretaris Voor Asiel en Migratie,  Wathelet (CDh) die laat weten dat fraude door asielzoekers geen reden is om opgestelde dossiers te weigeren. We stevenen dus opnieuw naar een Algemeen Pardon waardoor nieuwe duizenden illegalen en asielzoekers ten laste komen van onze al zo geteisterde Sociale Zekerheid, via OCMW's en andere. Ook is er reeds een nieuwe valse-attesten carrousel op gang gebracht door zijn "asielzoekervriendelijke" voornemens.
     
    Aan premier Leterme vragen we Staatssecretaris Wathelet onmiddellijk te ontslaan. 
    Wathelet gaf al diverse malen blijk van een gevaarlijk onoordeelkundig inzicht ten nadele van ons volk en land. Door zijn maatregelen zal onze Sociale Zekerheid opnieuw duchtig en zwaar ontsporen zodat we met een nieuw enorm deficitair gat in de begroting zitten. Dat heeft het verleden ook reeds diverse malen aangetoond.
     
    We eisen tevens een onmiddellijke invoering van een waterdichte immigratiestop voor ALLE landen behalve uit de Eurozone.  Ons land zit meer dan propvol.
     
    Ons volk heeft ook reeds ten overvloede betaald voor mensen die géén cent hebben bijgedragen aan de SZ,  maar er wel volop de vruchten van willen plukken. Men noemt dit "solidariteit maar ook dat heeft zijn grenzen en die zijn allang overschreden. 
     
    Met volkse groet
    Rene PIETERS
    Voorzitter VVP

    24-03-2010, 12:45 Geschreven door Voorzitterke
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    21-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEZOCHT - GEZOCHT - GEZOCHT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Beste mensen,

    Onze partij werd sinds 20 maart 2010 officieel opgericht. We hebben reeds een hoop leden maar we zoeken vooral kandidaten die onze kieslijsten voor 2011 en 2012 willen bevolken.  Wilt u meer weten over onze partij ? 

    Geïnteresseerd in het opbouwen van een politieke carrière ?
     

    Wel interesse maar geen kennis ?  Geen nood alles wordt u geleerd ! U kan zich inschrijven via onze website

    Kort gezegd... we zijn rechts,  liberaal en sociaal.U kan al info vinden op de blog van Georges Van Tiggelen  en onze website

    Alle bestaande gemeenten te Vlaanderen zijn welkom.

    Gemeenten tot 500.000 inwoners: 150 kandidaten
    Gemeenten tot 100.000 inwoners    90 kandidaten
    Gemeenten tot   50.000 inwoners    75 kandidaten
    Gemeenten tot   10.000 inwoners    30 kandidaten
    Gemeenten tot     5.000 inwoners    20 kandidaten
    Gemeenten tot     1.000 inwoners    15 kandidaten
    Gemeenten tot        100 inwoners      5 kandidaten

    Schrijf u vlug in als u interesse hebt.  Het is en blijft VRIJBLIJVEND.  Maar bedenk dat de kandidaten - plaatsen vlug ingenomen zijn.  Voor Antwerpen alleen al hebben we op een kleine week 13 leden mogen inschrijven.  Dus voor Antwerpen nog : 137 leden.

    Meer specifieke info gevraagd ?  Mail me

    21-03-2010, 18:13 Geschreven door Voorzitterke
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ARMOEDEBESTRIJDING DOOR DE VVP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als men aan armoede denkt komt meestal één ding voor de geest :  iemand met een zwaar geldgebrek.
    Maar dat is slechts één aspect van armoede.  Men heeft armoede in zijn geheel omschreven als een complex van sociale uitsluitingen.  Een arme kan geen culturele activiteiten ontplooien.  Hij beschikt evenmin over de mogelijkheden sociale contacten te maken.  Hij is gedwongen in zijn eigen miserabel isolement te leven.  We zullen de categoriën van armoede even bekijken.  En hoewel armoede een complex is van sociale uitsluitingen zullen we de diverse categoriën moeten onderscheiden om tot een effectief en efficiënt bestrijdingsplan kunnen komen.

    De Vlaamse Volks Partij heeft een goed uitgekiend programma gespreid over enkele jaren dat de armoede met de helft kan reduceren.  In Vlaanderen is de armoede sterk gegroeid met 60 % (!)

    Rene PIETERS
    Nationaal Voorzitter


    Bijna 11% van de Vlamingen leeft onder de armoedegrens door hun inkomen .Hierin zijn vervat de “ alleenstaanden “ die maandelijks met minder dan 878 Euro moeten rondkomen .
    Gezinnen met twee kinderen welke per maand minder dan 1.844 Euro inkomen
    hebben. Wij laten Wallonië hier even buiten beschouwing maar daar blijkt het nog slechter. ( 18.8 % onder de armoede grens )

    Alleenstaande ouders en 65 plussers lopen een groot armoederisico op . (Cijfers 2007).
    Voorlopige cijfers voor 2008 geven een stijgende tendens waar .Hierdoor gaan onze mensen gebukt onder een zware financiële last en dit met zware schulden .
    De huidige wachtlijsten bij de schuldbemiddelingsinstanties rijzen de spreekwoordelijke pan uit en dit bij de  OCMW’s en CAW’s  . 

    (bron OASeS  -Universiteit Van Antwerpen-)

    De nieuwe Vlaamse Regering “ verkiezingen 2009 “ lieten de kiezers uitschijnen een “ bijzonder gemakkelijk zittend maatpak “ in hun kiesprogramma te  bezitten, voor elke werkzoekende. 
    Helaas tot op heden blijkt dit maatpak , onder de mottenballen  te zitten, ergens in een verloren kast op zolder . Niemand van onze excellenties  heeft nog weet, of wil weten , van zijn beloofd passend maatpak aan de bevolking ter zake .  ( Zal zeker bij de volgende verkiezing terug uit de kast gehaald worden, opgekuist en eens de verkiezingen voorbij terug opgesloten te worden in de kast op zolder .
    Dit passend maatpak werd ook beloofd aan +/- 60.000 mensen zonder papieren.

    Europa organiseert in 2010 het “ Europees jaar van de strijd tegen armoede  “ . In Europa schommelen de armoedecijfers tussen 10% en 25 % ) . Ook blijkt verder dat ons land in de “ kinderarmoede “ opvallend slecht scoort .12% van de “ kinderarmoede “ vindt zijn oorzaak in de werkloosheid van de beide ouders . In heel  Europa wordt dit cijfer  van 9,4 % als gemiddelde standaard aangenomen .

    Synthese in cijfers :

    Alleenstaande ouders met kinderen heeft minder dan 878 Euro/maand. Vlaanderen telde in 2008 ruim 60.000 dossiers van “ schuldhulpverlening “ .Aan het einde van het 6é leerjaar liepen 4 op de 10 leerlingen , van buitenlandse afkomst , minstens één jaar achterstand op .
    De helft van de gehuwde vrouwen in België heeft minder dan 607 Euro/maand pensioeninkomsten .

    Bron: Ons Recht , januari 2010.

    De Vlaamse Volkspartij enquêteerde ter zake verschillende Allochtone en Autochtone gezinnen . Door hun verzuchtingen werd een programma opgesteld dat, omdat het zeer eenvoudig op te lossen valt , slechts zal bekend gemaakt worden bij de verkiezingen wanneer alle verkiezingscampagne van de andere partijen zal gedrukt en uitgedeeld zijn geworden .

    Analyse en vrije bewerking van het artikel:

    GEORGES VAN TIGGELEN

    Nationaal Coördinator

    21-03-2010, 00:00 Geschreven door Voorzitterke
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 05/04-11/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Bouw jezelf een later flink betaalde politieke carriere op. Schrijf u in

    Rondvraag / Poll
    Moet armoede dringend bestreden worden ?
    JA
    NEEN
    HANGT ER VANAF
    ARMOEDE WEL MAAR SCHULDENARMOEDE NIET
    Bekijk resultaat


    Discussiehoekje

    Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum


    Rondvraag / Poll
    Bent u voor de tsjador, boerke of niquab ?
    Ja
    Nee
    Bekijk resultaat




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!