Inhoud blog
  • Spanje
  • Spanje (staatsburgerschap)
  • Spanje (Officiële inwoner)
  • Spanje (Visum)
  • Welkom
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Wonen in het buitenland
    Europese landen
    30-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje
    Hieronder zie je enkele tips om in spanje te gaan wonen of een lange tijd in Spanje wilt verblijven.

    Hopelijke weet u er nu iets meer over.

    Vragen of tips zijn altijd welkom

    heidi_allyn@hotmail.com

    30-12-2008 om 11:47 geschreven door Heidi Arts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje (staatsburgerschap)

    Staatsburgerschap

    Een Spanjaard worden

    Eenmaal inwoner in Spanje voor een bepaalde tijd, hebt je het recht om de Spaanse nationaliteit aan te vragen. Het algemene vereiste is een wettelijk en ononderbroken verblijf van 10 jaar.

    In vele gevallen kan deze periode tot 5, 2 of zelfs 1 jaar gereduceerd worden. Deze gevallen omvatten personen die asiel verleend zijn, sommige nationaliteiten zoals Zuid-Amerikanen, echtgenoten van Spanjaarden en mensen die in Spanje geboren zijn.

    De bevoegde overheidsinstelling voor staatsburgerschap is het Ministerio de Justicia en de plaats om een aanvraag in te dienen is het Registro Civil. Je moet technisch van nationaliteit van je eigen land afzien (tenzij je uit Latijns-Amerika, Portugal, Filippijnen, Equatoriaal Gunea of Andorra afkomstig bent). Het is gebleken dat de landen over het algemeen deze informatie niet met elkaar delen, dus sommige mensen behouden hun oude nationaliteit, maar er zijn duidelijke risico’s aan gehecht en probeer zeker niet beide paspoorten tegelijk te tonen bij de douane!

    Om een aanvraag voor Spaanse nationaliteit in te dienen, moet je de volgende documenten meebrengen:

    • je geboortecertificaat

    • een consulair certificaat dat je voormalige nationaliteit, je strafbladen en je militaire status in je vaderland verklaart

    • een certificaat van Spaanse strafbladen

    • een politiecertificaat dat de duur van je verblijf in Spanje verklaart

    • je inschrijving bij het Spaanse gemeentehuis

    De grote voordelen van Spaanse nationaliteit zijn een Spaans paspoort en stemrecht. Je hebt ook het recht in elk land van de Europese Unie te werken en wonen. Ook een aantal minder belangrijke voordelen zoals EU burger toegangsprijzen voor musea en andere instellingen.

    30-12-2008 om 11:41 geschreven door Heidi Arts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje (Officiële inwoner)

    Verblijf en NIE

    Een officiële inwoner van Spanje worden

    Ook al heb je geen visum voor Spanje nodig, is het wel verstandig om een NIE en een verblijfskaart aan te vragen. Hiermee verblijf je als legale inwoner in Spanje, en ze zijn handig voor meerdere doeleinden.

    De Tarjeta de Residencia is een kaart die je NIE, je persoonsgegevens en een foto/vingerafdruk omvat. Je hebt hem nodig wanneer iemand je vraagt naar een bewijs van adres in Spanje (videotheken, banken etc.). De Tarjeta is voor 5 jaar geldig, en kan vernieuwd worden. Niet-EU aanvragers krijgen éérst een Residencia voor 1 jaar, welke meestal bij vernieuwing wordt verlengd tot 5 jaar.

    Een NIE (Número de Identidad de Extranjero) is een nummer dat de Immigratiedienst je geeft wanneer je verblijf aanvraagt (dit nummer staat op je verblijfskaart). Dit is je identificatienummer in Spanje. Je hebt hem nodig om je belasting in te dienen, een bedrijf te starten, een bankrekening te openen, en voor bijna alle andere formulieren die je in moet vullen. Zowel EU ingezetenen als niet EU ingezetenen krijgen een NIE.

    Een aanvraag tot verblijf indienen

    Om een verblijfskaart en een NIE te krijgen, moet je een aanvraag indienen bij de dichtstbijzijnde Oficina de Extranjeros. Je krijgt dan je Tarjeta de Residencia binnen een paar weken, hoewel het soms ook maanden kan duren.

    Sinds elke Officina de Extranjeros haar aanvragen lokaal behandelt, kunnen de wachttijden zeer variëren, zelfs binnen één en dezelfde stad. Het is daarom de moeite waard om mensen die er recentelijk één aangevraagd hebben naar hun ervaring te vragen.

    Een complete lijst met Officinas de Extranjeros is beschikbaar op de website van het Ministerio del Interior: http://www.mir.es

    Het NIE kan vaak sneller afgehandeld worden dan de Tarjeta de Residencia, omdat het wordt afgegeven vóórdat de kaart gemaakt wordt. Als je haast hebt, kan het daarom handig zijn om de NIE en de Tarjeta los van elkaar aan te vragen, dan krijg je je NIE sneller.

    Benodigde documenten voor de aanvraag

    Hieronder staan de documenten omschreven die je waarschijnlijk nodig hebt om je aanvraag tot verblijf in te dienen. Echter, we hebben geen officiële lijst gevonden, en je kunt dus ook om andere dingen gevraagd worden bij verschillende locaties (of zelfs op verschillende dagen). Je kunt het beste bij je locale officina vragen wat je nodig hebt.

    Benodigde documenten voor alle aanvragers (EU en niet EU ingezetenen)

    • Geldig paspoort met één kopie, 3 recente paspoort stijl foto's met je naam duidelijk op de achterkant geschreven

    • Het volledig ingevulde aanvraagformulier, en 3 kopieën daarvan.

    Verdere documentatie waar naar gevraagd zou kunnen worden kan omvatten:

    • Een medisch certificaat afhankelijk van land van herkomst en recent verblijf

    Indien een lid van de familie Spaans is (of een verblijfsvergunning heeft):

    • Je Libro de Familia en DNI (of de verblijfskaart) van dat familielid

    • Empadronamiento

    • ziektekostenverzekering

    Voor specifieke omstandigheden, kan het volgende van toepassing zijn:

    • Indien je gaat werken: een werkovereenkomst/contract. Indien je zelfstandig werkzaam zult zijn: documenten die bewijzen dat je de noodzakelijke vereisten bezit die nodig zijn om die activiteit te ondernemen.

    • Indien je niet gaat werken: documenten die bewijzen dat je genoeg geld hebt om tijdens je verblijf in Spanje rond te komen, en ziektekostenverzekering.

    • Indien je in Spanje studeert: bewijs van inschrijving bij een gerenommeerde school, bovendien ook documenten die bewijzen dat je genoeg geld hebt om tijdens je verblijf in Spanje rond te komen, en ziektekostenverzekering.

    Verblijfsvergunning vernieuwen

    Je zult er niet aan herinnerd worden wanneer je Residencia vernieuwd moet worden, dus let er zelf goed op, en zorg dat je het op tijd regelt. Om je Residencia te vernieuwen, heb je vermoedelijk de volgende documenten nodig:

    • 2 paspoort foto's

    • originele tarjeta de residencia + 1 kopie

    • Paspoort + 1 kopie

    • relevante ingevulde aanvraagformulier + 3 kopieën

    Wee ervan bewust dat de juiste documentatie kan verschillen naargelang je wettelijke status in Spanje. Verdere documenten kunnen misschien omvatten:

    • het verblijfsvisum of zijn verlenging (noodzakelijk voor niet-EU-burgers)

    • een medisch certificaat

    30-12-2008 om 11:39 geschreven door Heidi Arts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje (Visum)

    Visums

    Wie heeft ze nodig? En hoe vraag je ze aan?

    Afhankelijk van je nationaliteit, zou je een visum nodig kunnen hebben om naar Spanje te komen. Ook al worden de regels vaak aangepast, kan dit artikel je helpen om erachter te komen of je een visum nodig hebt, en hoe je hem aanvraagt.

    We raden je aan om legaal in Spanje te verblijven en niet binnen probeert te komen zonder de vereiste documenten. Er zijn veel illegale immigranten in Spanje, en dit onderwerp ligt dan ook politiek gevoelig. Er wordt veel gedaan om illegale immigranten buiten te houden en eenmaal binnen worden ze vaak opgepakt en gedeporteerd.

    Burgers van de Europese Unie hebben geen visum nodig voor Spanje, omdat ze al verblijfsrecht hebben. Om officieel in Spanje te verblijven, behoor je een NIE ( Número de Identidad de Extranjero) en een verblijfskaart ( Tarjeta de Residente Comunitario) aan te vragen. In de praktijk is dit niet belangrijk, maar je zult het uiteindelijk voor een aantal zaken nodig kunnen hebben.

    Niet-burgers van de Europese Unie hebben een visum ( visado) nodig om Spanje binnen te komen, tenzij er een speciale overeenkomst bestaat tussen Spanje en jouw land van herkomst; Dit zijn landen uit Noord & Zuid Amerika plus:

    Andorra, Australië, Brunei, Costa Rica, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Estland, Gibraltar, Grenada, Hongarije, IJsland Israël, Japan, Zuid-Korea, Letland, Litouwen, Maleisië, Malta, Monaco, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, San Marino, Singapore, Slowakije en Zwitserland.

    Kom je uit een van bovenstaande landen, dan mag je Spanje binnen zonder visum voor een maximum van 90 dagen in een periode van 6 maanden.

    Niet-burgers van de EU die in Spanje komen werken, studeren of wonen hebben een visum nodig – dit omvat ook niet-EU echtgenoten en afhankelijken. Zelfs al heb je geen visum nodig, moet iedereen een NIE ( Número de Identidad de Extranjero) en een verblijfskaart ( Tarjeta de Residente Comunitario) aanvragen.

    Een visum aanvragen

    Visumaanvragen worden behandeld door het Spaanse Ministerio de Asuntos Extranjeros (Ministerie van Buitenlandse Zaken) via haar consulaten en ambassades rond de wereld.

    Je dient een visum aan te vragen vóór vertrek bij het Spaanse consulaat het dichtst bij jouw woonplaats. Honoraire consuls kunnen geen visums afgeven, maar kunnen je wel van de juiste aanvraagformulieren voorzien.

    Sinds visums nooit in Spanje worden uitgegeven, moet je ze aanvragen voor je je land van herkomst verlaat. Probeer niet Spanje zonder een visum binnen te komen als je er één nodig hebt. Er is geen noodprocedure, je kunt de politie niet omkopen, je ambassade in Spanje kan je niet helpen en je zult vermoedelijk de toegang geweigerd worden.

    Normaalgesproken zou je een aanvraag voor een visum ongeveer 8-12 weken voor de datum van je aankomst in Spanje moeten indienen. Je moet éérst een paspoort hebben die nog tenminste drie maanden geldig is om de aanvraag te kunnen indienen. Zorg dus dat je genoeg tijd hebt om eventueel je paspoort te vernieuwen en een visumaanvraag in te dienen, anders kunnen je reisplannen in het water vallen.

    Procedures en documenten

    Elk Spaans consulaat heeft verschillende visum aanvraag procedures. Je moet het consulaat bellen dat bevoegdheid heeft over jouw permanente verblijfplaats (kijk op de lijst van consulaten) om erachter te komen welke procedures van toepassing zijn. Je dient alle vragen aangaande vereisten en procedures voor visumaanvragen te stellen aan het aan jou toegewezen Spaanse Consulaat.

    Visum soorten

    Visums zijn geldig voor de lengte van tijd dat op het visum vermeld staat, beginnende op de datum van aankomst in Spanje. Er zijn verschillende soorten visums, die in de volgende categorieën verdeeld kunnen worden:

    • Studenten visums
    • Toeristen visums
    • Zaken visums
    • Verblijfs visums
    • Doorvoer visums

    Je kunt niet naar Spanje gaan met een toeristen visum en dan met een ander doel verblijven, bijv. als student, zonder éérst terug te keren naar je land van verblijf en een nieuw visum aan te vragen. Ook is het over het algemeen niet mogelijk om een vriend thuis te vragen om een visum voor je te verkrijgen terwijl jij in Spanje bent. In elk geval dien je het Schengen Gebied te verlaten om een nieuw soort visum aan te kunnen vragen.

    Verblijfsvisums (verblijfsvergunning)

    Er bestaan verschillende soorten verblijfsvisums, hieronder vindt je er een aantal:

    • Visum voor familiehereniging: Je kunt dit soort verkrijgen indien je familiebanden met een Spaanse burger hebt, of met iemand van Spaanse afkomst getrouwd bent.

    • Visum voor gepensioneerden: Dit visum word gegeven indien je van plan bent met pensioen te gaan in Spanje. Merk op: Bij aankomst in Spanje, zul je misschien worden gevraagd om een ziektekostenverzekering te nemen. Indien je ziekteverzekering uit jouw land van herkomst niet geldig is (geldig voor landen van de EU en een aantal anderen) hebben je een privé-verzekering nodig.

    • Indien geen van beide bovenstaande, dan het is ingewikkelder. Je kunt voor drie maanden komen en proberen om een bedrijf te vinden die jouw wil steunen, of je kunt een poging doen éérst verblijf in een ander EU land te krijgen (hebt u Italiaanse familieleden?).

    Heb je éénmaal het verblijfsvisum in je paspoort, dan moet je je aanvraag voor je Residencia binnen drie maanden na aankomst in Spanje indienen om een legale inwoner in Spanje te worden.

    Het Schengen Gebied

    Spanje is onderdeel van het verdrag van Schengen, dat vrije beweging van inwoners binnen landen in het Schengengebied geeft. Een visum afgegeven door één van deze landen (bijvoorbeeld, Spanje) is geldig in het hele Schengengebied. Binnen het Schengengebied is reizen wettelijk hetzelfde als reizen binnen Spanje. Indien je Spanje met een toeristen visum binnen bent gekomen, mag je in Spanje en/of elk ander land in het Schengengebied voor een periode van 90 dagen tijdens het verloop van 6 maanden verblijven.

    • Naast Spanje, zijn deze andere landen onderdeel van het Schengenakkoord: Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Finland, Duitsland, Griekenland, IJsland Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Portugal en Zweden.

    • Hoewel je het Schengengebied kunt verlaten en terugkomen zo vaak je wilt tijdens zijn geldigheid van 6 maanden, mag je de totale hoeveelheid van 90 dagen in het Schengen gebied niet overschrijden.

    • Een visum dat door één van de Schengen landen afgegeven is, is geldig in alle andere lidstaten.

    • Landen buiten het Schengengebied omvatten Zwitserland, Verenigd Koninkrijk & de Kanaal Eilanden, Ierland, Marokko en Gibraltar.

    Trivia: Schengen is een plaats in Luxemburg waar het oorspronkelijke verdrag in 1985 ondertekend is.

    30-12-2008 om 11:38 geschreven door Heidi Arts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom

    Welkom

    Van harte welkom op mijn eerste blog.

    Deze blog is gemaakt voor mensen die van plan zijn om naar het buitenland te gaan wonen of op reis te gaan.
    Zoals jullie zien is het nog in opbouw.

    Ik wens jullie nog een prettige dag verder.

    Groetjes

    Heidi Arts - Allyn

    26-12-2008 om 14:04 geschreven door Heidi Arts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/wonenbuitenland

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    SeniorenNet-team

    26-12-2008 om 14:02 geschreven door

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 31/12-06/01 2008
  • 22/12-28/12 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!