Inhoud blog
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artisano & Amato

    het interieur dat natuur ademt

     

    » NIEUW: ARTISANO TAFELCOLLECTIE IN BELGISCHE CLAYLIME - » OPTIE VOOR KERAMISCH BLAD BINNEN AMATO TAFELCOLLECTIE NU OOK MOGELIJK IN COMBINATIE MET WALNOOT, GEROOKTE EN NATUURKLEURIGE EIK NAAST BESTAANDE OPTIE MET ZWARTE EIK

    De natuur heeft een ontspannend, haast heilzaam effect op ons. Geen wonder dus dat we hierin interieurinspiratie zoeken. De afgelopen jaren is onze eigen woning namelijk veel meer geworden dan een woonplek. Het heeft zich ontpopt tot een veilige cocon waarin biofiel design – ofwel design geïnspireerd op de natuur – heer en meester geworden is. Interieursmaakmaker Juntoo vertaalt deze kalme trend in het aanbod met organische vormen, natuurlijke materialen en tastbare ambacht. De gloednieuwe Artisano- en Amato-tafelcollecties van Juntoo vormen alvast het perfecte bewijs.

     Artisano - de natuur ontwapend

    Juntoo bottelt het natuurlijke gevoel van vrijheid in de Artisano-tafelcollectie. Het vrij gevormde tafelblad komt in zes verschillende vormen (Rock, Pebble, Leaf, Blob, Rond en Plat Ovaal) die stuk voor stuk knipogen naar de ongeremde, asymmetrische lijnen, eigen aan de natuur. De statige, ronde poten ondersteunen de robuuste tafel en voegen met de afgeronde onderkant een zwevend gevoel toe aan het geheel. De Artisano-collectie wordt vervaardigd van Claylime, een puur en natuurlijk materiaal dat gewonnen wordt uit Europese bodem. In maar liefst acht verschillende kleuren hint de afwerking steeds op een eigen manier naar de rijkdom van Moeder Natuur. Zoals de naam doet vermoeden, wordt ieder meubelstuk handgemaakt en dat voel je in de tactiliteit van het materiaal. De natuur in huis zoals je die nog nooit zag.

    Amato - zoeken naar connectie

    In de natuur staat alles in verbinding met elkaar en ook in het interieur creëert Juntoo dezelfde balans. De Amato-tafelcollectie biedt ongeziene veelzijdigheid met meer dan 100 combinatiemogelijkheden om je leefruimte samenhangend in te richten. Naast eettafels kan je ook salon-, bijzet- en consoletafels uit dezelfde reeks combineren, met keuze uit zes verschillende organische vormen. Qua materialen kan je gaan voor de allover Claylime look. Verkies je voor de poten walnoot, gerookte, zwarte of natuurkleurige eik? Dan heb je voor het tafelblad de keuze uit 4 houten of 10 volkeramische kleuren - voor de salontafels is ook marmer een optie. Het interieur is dankzij de Amato-collectie zonder meer een verfijnd en harmonieus geheel, maar vooral ook een verlengde van jezelf en de natuur. www.juntoo.be

     

     

     









    01-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bell & Ross

    Bell & Ross is trots om de 5 nieuwe modellen te introduceren die werden onthuld op de beurs Watches & Wonders in Genève. Dit jaar hebben we besloten om onze urban collectie te verbeteren door middel van modern design en uitzonderlijke materialen.

    BR 05 BLACK CERAMIC

    Met indrukwekkende technische eigenschappen zoals volledige weerstand tegen krassen, is keramiek een belangrijk materiaal geworden in de horlogerie. Ultra-resistent en toch licht van gewicht, voor de eerste keer heeft Bell & Ross dit technische materiaal gebruikt in haar urban lijn samen met haar favoriete kleur, zwart.  Met saffier kristallen achterzijde, de BR 05 Black Ceramic, BR 05 Skeleton Black Ceramic en BR 05 Skeleton Black Lum Ceramic onthult ook de zwarte ruthenium afwerking van hun automatische mechanische uurwerk, met een diameter van 41mm die 54 uur krachtreserve bieden.

    BR 05 CHRONO GREY STEEL & GOLD

    Een ultieme combinatie van prestatie en elegantie, het contrast van goud en staal zal liefhebbers van verfijnde uurwerken altijd weten te verleiden. Met de nieuwe BR 05 Chrono Grey Steel & Gold, een combinatie van ruthenium en roségoud, presenteert Bell & Ross een horlogemakers juweel. De kast is gemaakt van staal, met satijnen afwerking en gepolijst om de structuur van de lijnen te versterken. De bezel, en de centrale schakels van de geïntegreerde armband, zijn in 18k rose goud. De nieuwe Grey Steel & Gold vormt het hart van de BR 05 familie en maakt deel uit van de serie chronografen. Dit uurwerk heeft een energiereserve van 60 uur.

    BR-X5 BLACK TITANIUM

    De nieuwe BR-X5 Black Titanium, ontworpen met het beroemde lichtgewicht metaal, is een verrijking van onze urban collectie. Met een lange geschiedenis van gebruik in de luchtvaart, heeft titanium ook zijn sporen verdiend in de hedendaagse fijne horlogerie. Lichtgewicht, comfortabel en veerkrachtig, biedt dit high-tech materiaal een geheel eigen stijl met een subtiele kleur. De kast van 41 mm is uitgehold en gemaakt van titanium, waardoor hij lichter en comfortabeler is. Net als elk horloge in de BR-X5 collectie wordt de nieuwe BR-X5 Black Titanium aangedreven door een manufactuur uurwerk met een energiereserve van 70 uur.







    01-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier de lente met Belgische flair

    LolaLiza's 'Jump for Joy' collectie

     

    Duik het voorjaar in met LolaLiza's nieuwste collectie, 'Jump for Joy'. Deze collectie, van het Belgische modelabel, is veel meer dan alleen een leus; het is een uitnodiging om de lente te omarmen met een flinke dosis plezier. Zodra je een van deze LolaLiza-designs aantrekt, is dat vreugdesprongetje onvermijdelijk.

    Deze kleurrijke collectie van flowy designs, dromerige prints en sprankelende materialen brengt niet alleen een glimlach op je gezicht, maar geeft je ook het gevoel dat je on top of the world bent. De collectie tilt moeiteloos je humeur naar een hoger niveau, met betaalbare en trendy stuks die kleur en vreugde toevoegen aan zowel je garderobe als je dagelijkse leven.

    De collectie is verkrijgbaar online en in-store.





    01-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le Lame Lover

    30 jaar na de collectie "Les Tatouages" van Jean Paul Gaultier in 1994 wordt de essentie van dit meesterwerk, geheel Gaultier, geëerd aan de hand van een nieuwe geur: Le Male Lover. Hij is de matroos bij uitstek die centraal staat tijdens de vele veroveringen van het schip van Jean Paul Gaultier. Belichaamd door deze moedige muze van Les Males straalt de nieuwe rekruut, Raphael Diogo, één en al pure passie en kwetsbaarheid uit. Met zijn lichaam als ultieme canvas en zijn dappere durf schrijft deze onweerstaanbare matroos onvergetelijke geschiedenis en dit in blauwe inkt. Wanneer je verder kijkt dan zijn gedurfde uiterlijk ontdek je zijn zuivere ziel die niet alleen verleidt en ontroert, maar ook zijn voorliefde voor passionele en gewaagde avonturen met je deelt.

    DE FLACON EN HET CONSERVEBLIK

    Bij deze nieuwe lancering van Le Male geniet de iconische flacon ditmaal geen marinière maar wel een naakte buste, getatoeëerd met een doorboord hart. Het metalen conserveblik met blauwzilveren reflecties weerspiegelt een geschiedenis van passie en gewaagde avonturen, de onmiskenbare signatuur van Gaultier.

    DE GEUR

    De intense en passionele signatuur, aan de hand van de neus Natalie Cetto, is een eerbetoon aan de zee en combineert de warmte van ambergrijs met de zoetheid van vanille en een pittige toets van witte peper. Ontdek een symfonie van meerdere aroma's die je lichaam omhult net als een tweede huid. Le Male Lover van Gaultier vertaalt als het ware jouw persoonlijke karakter met een sillage dat net zo memorabel is als de herinneringen die in de huid zijn gegraveerd. Elke druppel, elke keer je jezelf parfumeert, begint een nieuw verhaal.

    #WelkomAanBoard @jeanpaulgaultier

    Le Male Lover by Jean Paul Gaultier is vanaf 29 April 2024 verkrijgbaar in alle verkooppunten van Jean Paul Gaultier. Le Male Lover Eau de Parfum 125ml € 138,60

     

     

     

     

     

     







    30-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moederdag

    Nieuwe parfum L'Évidence en Mascara Cils Miraculeux

    Nieuwe parfum en mascara van Yves Rocher

    Ter gelegenheid van Moederdag presenteert het merk Yves Rocher zijn nieuwste producten. Ontdek allereerst het parfum L’Évidence, een geur ontworpen voor vrije, positieve en zelfverzekerde vrouwen. Vrouwen die hun keuzes verdedigen, hun eigen weg banen en naar een positieve impact op de wereld streven. Durf dan ook groter te zien met de nieuwe Mascara Cils Miraculeux. Het effect van vermenigvuldigde wimpers en volume van wimper tot wimper zonder klonters maakt het een must-have voor elke make-uptas en een ideaal cadeau-idee.

    Mascara Cils Miraculeux

    Durf groter te zien … De nieuwe Mascara Cils Miraculeux biedt een volume-effect van vermenigvuldigde wimpers, waarbij krul, lengte en wimper-voorwimper scheiding worden gecombineerd, zonder klonters.

    Een intense blik die 24 uur* houdt, in een formule met 85% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De formule, verrijkt met verzachtend Korenbloemwater, is geschikt voor de meest gevoelige ogen en voor dragers van contactlenzen.

    Dankzij de gebogen borstel is deze mascara ook geschikt voor alle types wimpers, zelfs de fijnste. *Klinische geobjectiveerde studie bij 11 proefpersonen.

    Cils Miraculeux Mascara – 7,8 ml – 29,90€

    Korenbloem, voor een zachte make-up - Yves Rocher laat make-up en verzorging rijmen voor de meest gevoelige ogen.

    Onze onderzoekers in Plantaardige Cosmetica® hebben de Korenbloem geselecteerd voor zijn weldadige eigenschappen. Deze delicate bloem wordt sinds de vroege jaren '90 in onze velden in La Gacilly, Bretagne geteeld. Zijn teelttraject in biologische landbouw en agro-ecologie is zorgvuldig gedefinieerd om een optimale inhoud van actieve bestanddelen te verkrijgen terwijl de biodiversiteit wordt geregenereerd.

    Dankzij een 100% natuurlijk extractieproces hebben onze experts zijn potentieel voor de oogcontour onthuld en gewaardeerd door twee extracten van Korenbloem met kalmerende eigenschappen ( In vitro tests op Korenbloemextracten) voor de huid te ontwikkelen.

    Lifeproof Eye Shadow, voor een nog intensere blik

    Een oogschaduwpen die gemakkelijk te gebruiken is, met een lange houdbaarheid van 14 uur die onder alle omstandigheden standhoudt. De punt en de romige textuur zorgen voor een gemakkelijke en aanpasbare toepassing, aan te brengen met een penseel of vinger. De pen bevat een puntenslijper.

     

    De Ombre Lifeproof zijn verkrijgbaar in 11 stralende tinten met een parelmoeren afwerking: Iris (nieuwe tint), Sable Doré, Bronze, Taupe, Brun, Gris Scintillant, Prune, Kaki, Bleu Nuit, Or Blanc en Rose Nude. Lifeproof Eye Shadow (Iris) – 1,4g – 19,90€ Aanbevolen retailprijzen.

    Act beautiful: samen naar meer ecologisch verantwoorde schoonheid

    In 2024 lanceert Yves Rocher het programma Act Beautiful met 10 concrete acties die het merk in beweging zullen zetten, een engagement voor een duurzamere toekomst.

    Samen kunnen we kiezen voor doeltreffende cosmeticaproducten afkomstig uit Frankrijk die het beste halen uit emblematische, biologisch geteelde planten en de acties van de Yves Rocher Foundation ondersteunen.

    Yves Rocher is te koop via de webshop en in de vele verkooppunten en schoonheidsinstituten.







    30-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veritas Care(s) about you

    selfcare items die je dagelijks ondersteunen

     

    Van multivitamineslips - ja, je leest het goed - tot cooling thermisch ondergoed

    In een samenleving waarin we steeds meer leren om voor onszelf te zorgen en grenzen te stellen, zijn we op zoek naar hulpmiddelen die ons hierbij kunnen ondersteunen. Veritas staat al jaren bekend om zijn kwalitatieve beenmode en lingerie, onze second skin. Ook dit seizoen zet de Belgische retailer musthaves op onze radar voor een no hustle life, die elke dag aangenamer maken. Ontdek de innovaties van de Belgische retailer Veritas.

    Love your Legs

    Vorig seizoen lanceerde het merk de Love your Legs-campagne rond compressiekousen, ondertekend door hockeyspeler Alexander Hendrickx, turnster Nina Derwael en professor Steven Laureys. Hiermee benadrukken ze de vele voordelen van het dragen van compressiekousen, waaronder het behouden van fitte benen, het voorkomen van spataders en bloedklonters, het verminderen van de kans op blessures, het bevorderen van herstel... en de lijst gaat maar door. Compressiekousen blijven dan ook een ideale manier om goed voor onze benen te zorgen. Niet enkel bij een blessure, maar ook preventief om die benen wat rust te geven en de bloedcirculatie te stimuleren.

    Bij Veritas kan je ook een uitgebreide reeks aan antislipsokken vinden. Verwen je voeten, zonder het risico uit te glijden. Bovendien zijn deze sokken ook handig bij een ziekenhuisopname.

    Keep Cool

    De rest van ons lichaam verdient ook wat liefde. Veritas brengt thermisch ondergoed uit dat zich aanpast aan de ideale lichaamstemperatuur. Een extra laagje dat dient als second skin en je beschermt.

     De stuks zijn gemaakt uit hoogwaardige technische vezels die transpiratievocht afvoeren. Hierdoor blijf je droog en zit alles op zijn plaats de hele dag door. De samenstelling zorgt voor een zachte, soepele stof met een goede pasvorm. Voor iedereen die comfort en functionaliteit nastreeft, op een stijlvolle manier. Naast tops, nu ook verkrijgbaar in shorts die schurende dijen tegengaan.

    Nieuw: multivitamineslips, exclusief bij Veritas

     De Ever Infused collectie van Sloggi die verkrijgbaar is bij Veritas, voorziet je lichaam van een vitaminekuur doorheen de dag. Deze lingerielijn is gemaakt uit een innovatieve stof met microcapsules van vitamine C en E die geleidelijk vrijkomen. Deze vitamines staan in voor het onderhouden van je weerstand en stofwisseling. Je lichaam wordt er beter op, zonder enige effort. Het ondergoed geeft tot 20 wasbeurten vitamines af.

    Daarnaast kan je bij Veritas een groot aanbod aan duurzaam ondergoed vinden. Je vindt er menstruatiepanties in allerlei modellen en periodfree swimwear. Van hipster tot brazilianmodel, dit seizoen ben jij unstoppable.

    Praktisch: Producten zijn beschikbaar in alle Veritas-winkels en op de webshop.

     Samen maken we Veritas! #veryveritas #weareveritas

     

     





    29-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gespot op light+ Building

    5 nieuwigheden van JUNG voor 2024

     

    Het jaar 2024 is en route, en voor JUNG betekent dat een hele reeks nieuwigheden om het interieur mee te kleuren. JUNG zet er 5 in de schijnwerpers; van stopcontacten in gerecycleerd materiaal tot meer oplaadmogelijkheden aan de hand van een USB-C-poort. Op de Duitse vakbeurs Light + Building lichtte JUNG al een tipje van de sluier op. Nu laten ze het doek volledig vallen. Laat je inspireren door het innovatieve vernuft van JUNG in de vorm van vijf opvallende novelties.

    Satijndesign

    JUNG staat sinds jaar en dag bekend om zijn unieke baanbrekende schakelaars in verschillende designs en talrijke kleuropties. Voor werkelijk ieder project biedt het merk een passende schakelaar. De bestaande A-Range wordt vandaag uitgebreid met de A VIVA-schakelaars uit glas voor nóg meer ontwerpopties dankzij het nieuwe materiaalgebruik. Terwijl het frame bestaat uit mat satijnglas, is de vorm eerder afgerond voor een elegante en stijlvolle uitstraling. De A VIVA-frames zijn beschikbaar in smaragdgroen, nachtblauw, kristalgrijs, champagne, mokka, wit en zwart.

    Duurzaam, duurzamer : Duurzaamheid is een belangrijke pijler in de filosofie van JUNG. Net daarom zet het merk het jaar goed (en groen) in met schakelaars en stopcontacten vervaardigd uit gerecycleerd materiaal. De antraciet matte schakelaars uit de A CREATION-, A550- en A FLOW-reeksen bestaan uit 95% recyclaat, ofwel materiaal gewonnen uit plastiek afval. In het recyclingproces worden de resten verzameld en gesorteerd, gereinigd, gesmolten en zo verwerkt dat ze perfect herbruikbaar zijn. Kan het nog duurzamer? Absoluut, want voor deze techniek gebruikt JUNG hernieuwbare energie.

    Twee in één : De rijke Les Couleurs® Le Corbusier-kleurencollectie van JUNG is vanaf nu ook mogelijk als afwerking van de LS 1912-tuimelschakelaar. De 63 verschillende tinten verbreden de ontwerpmogelijkheden van het model en bieden een speelse manier om kleur en interieur samen te smelten. Iedere LS 1912-schakelaar wordt op bestelling vervaardigd en met de hand gelakt in de tint die je interieurpersoonlijkheid perfect belichaamt.

    Daarnaast is dezelfde tuimelschakelaar vanaf nu ook beschikbaar met een KNX-functie: het LS 1912-model wordt geüpgraded met een multi-drukknop waardoor de bediening van diverse slimme functies perfect in één schakelaar samenvalt.

    Sluit ‘m aan : Tegen 2025 is de integratie van een USB-C-poort verplicht voor verschillende toestellen in de EU. JUNG anticipeert hierop en introduceert de A550- en LS 990-reeksen met een gloednieuwe USB-C-poort die tot wel 60 Watt aankan: perfect voor het opladen van je laptop of smartphone (ook aan de hand van fast chargers). In hetzelfde stijlvolle design waarvoor JUNG bekend staat, is dit schakelmateriaal perfect voor hotelkamers waar gasten voldoende oplaadmogelijkheden voor hun elektronische toestellen verwachten.

     







    28-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware

    Moderne expressie, duurzame mentaliteit en sterke esthetiek

    In een wereld waarin mode en milieubewustzijn hand in hand gaan, presenteert AWARE zich als een voorloper in duurzame vrouwelijke mode. Het submerk van VERO MODA staat voor fijn vakmanschap en innovatie. De kledinglijn wordt gedefinieerd door een moderne expressie, een verantwoorde mentaliteit en een sterk gevoel voor esthetiek.

    AWARE is een vooruitstrevend modemerk dat streeft naar de verfijning van jouw garderobe met een sterke focus op duurzame materialen. Van silhouetten en snitten met karakter tot hoogwaardige stoffen – AWARE wil de moderne vrouw voorzien van een inspirerende garderobe met flatterende pasvormen en delicate ontwerpdetails.

    Een bewuste keuze : AWARE omarmt voortdurende innovatie en transparantie als pijlers van haar missie naar een duurzame toekomst. Ze garandeert de beste kwaliteit voor haar collecties en geeft de voorkeur aan gerecyclede of natuurlijke materialen zoals katoen en wol, in lijn met hun duurzame denkwijze. Door te investeren in gecertificeerde vezels zoals EcoVero by Lenzing®, gerecyclede polyester en katoen, en het gebruik van de EU ECOLABEL-certificering, positioneert AWARE zich als een pionier in milieubewuste mode. Naast kwaliteit is ook de juiste keuze van kleuren, prints en materiaalcombinaties van groot belang.

    De collecties zijn gebaseerd op complete looks, eerder dan op individuele items. 'We willen een levensstijl oproepen die toegewijde, modebewuste individuen aanspreekt. Voor ons doelpubliek zijn kwaliteit en eindeloze stylingmogelijkheden een absolute must.'

    AWARE ondersteunt tevens duurzaamheid via initiatieven zoals het 'RESELL'-project, een platform voor het kopen en verkopen van tweedehands items. AWARE nodigt het publiek uit om actief deel te nemen aan een modebewuste en duurzame revolutie.

    Een zwoele zomer tegemoet met ‘modern classics’ : De nieuwste collectie van AWARE bevat heel wat ‘modern classics’ in lichte zandtinten, denim & zwart; tijdloze silhouetten waarbij de texturen, stoffen en details het verschil maken. Zo zien we luchtige kleedjes en linnen topjes en broeken. Een tie-dye print met okergele twist of een print met palmbladen in zwarte of okergele versie zorgen dan weer voor extra pit.

    Ook de off-shoulder trend zien we terugkomen bij AWARE. Wil je gaan voor dé look van het seizoen? Kies dan de crochet maxi-jurk of ga voor de tailored trend met een kostuumvest zonder mouwen of een bustier versie voor een sexy look. Perfect voor een ‘classy summer’, van zonnige kantoordagen tot lange, zwoele zomeravonden. 

    De collectie van AWARE is verkrijgbaar in geselecteerde verkooppunten en online op veromoda.com.







    28-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Umbris, unieke design-overkappingen

    » ARCHITECTURALE TUIN- EN TERRASOVERKAPPINGEN - » UNIEKE ONTWERPEN, OP MAAT VAN JE HUIS EN TUIN

    Waar vele andere spelers terrasoverkappingen bieden in vaste modules, in de vorm van eenvoudige kies-en-monteer-systemen, kiest Umbris voor het creëren van beschutting op architecturaal niveau. Zo goed als ieder detail van je buitenruimte wordt bekeken door ervaren designers en mee in rekening gebracht: van het kleinste terrashoekje tot aan het bloeiende struikgewas in de tuin. Ook je eigen dagelijkse levensstijl wordt mee in het ontwerp verweven. Het resultaat is steeds een hoogwaardig afgewerkte tuin- of terrasoverkapping die naadloos en gebalanceerd in de architectuur van je woning en outdoor living smelt.

    Tuinoverkapping met zowel open als gesloten delen voor esthetische verweving in de gehele realisatie. Hierbij kunnen de lamellen zowel open als dicht staan, om te zonnebaden of juist wat schaduw op te zoeken.

    Naadloos verwoven met je huis en tuin

    Aan de hand van passende terrasoverkappingen verlengt Umbris de architectuur van je woning voor een harmonieus geheel. Om de juiste atmosfeer te creëren, kiest Umbris steeds voor een design à la carte waarbij gedurende het volledige proces zowel naar de bestaande architectuur als je eigen levensstijl en voorkeur wordt gekeken – van de eerste technische tekeningen tot de productie en uiteindelijke installatie. Ook de natuur rondom wordt in acht genomen en, indien gewenst, mee in het overkappingsontwerp verwerkt.

    De overkappingen van Umbris worden ontworpen met zo weinig mogelijk zichtbare naden en worden vervaardigd van kwaliteitsvolle materialen zoals hout en aluminium. Doordat alles (écht alles) op maat wordt ontworpen en gemaakt, zijn de designmogelijkheden zelfs tot in de kleinste details eindeloos. Of je nu kiest voor een losstaand tuinpaviljoen of één verbonden aan je woning, met een ingebouwde haard of infraroodverwarming, met automatische beweegbare lamellen, in de kleur die je verkiest. Het geheel is steeds een overkapping die naadloos verdwijnt in de contouren van je woning, een designpareltje waar je ook qua look de touwtjes in handen hebt.

    Bij het ontwerp wordt er niet alleen rekening gehouden met de bestaande woning, maar ook met de tuinarchitectuur. Bij deze realisatie werd de terrasoverkapping naadloos verweven in het tuinontwerp en aangekleed met beplanting.

    De designopties zijn oneindig en afhankelijk van jouw specifieke wensen. Alles kan toegevoegd worden aan het ontwerp. In deze realisatie werd een haardvuur naadloos verweven waardoor het deel uitmaakt van de terrasoverkapping in zijn geheel.

    Creëer je eigen microklimaat

    Umbris gebruikt een diverse combinatie van technieken. Aan de hand van bedienbare lamellen creëer je met slechts een druk op de knop een knusse cocon, terwijl screens of schuifwanden helpen bij het bewaren van de temperatuur – al helemaal wanneer je ook een gezellig haardvuur integreert. Op vraag wordt deze op een designwaardige manier mee in de architectuur van de overkapping ontworpen. Daarnaast verwerkt Umbris afwateringen mee in het profiel van de overkapping waardoor vallende regen mooi naar het gras geleid wordt.

    De bediening van de ingebouwde lamellen kan je perfect in je bestaande domotica integreren. Aan de hand van een handige smartphone-applicatie positioneer je ze zoals je dat wenst of ingesteld hebt, terwijl ook slimme klimaatsensoren op basis van de weersomstandigheden de stand van de lamellen aanpassen. Daarnaast kan je ook verschillende ‘moods’ voorprogrammeren die snel en eenvoudig de sfeer en het klimaat op je terras bepalen. Er wordt rekening gehouden met alle bestaande elementen zoals bijvoorbeeld een boom of gebogen muren.

    www.umbris.be

     

     







    27-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Classic elegance Luna

    Een parelmoeren ode aan de kus van de maan

     

    De Classics Elegance Luna is een nieuwe creatie in de Frederique Constant Classics-collectie. De maanfase is ontworpen door de dochter van de directeur Onderzoek & Ontwikkeling van de Manufacture, een primeur voor het bedrijf. Een heimelijke en verliefde maan, die twee kussende halve maantjes voorstelt, weergegeven op een parelmoeren wijzerplaat in een stalen kast van 36 mm. Er worden vier variaties aangeboden, aangedreven door een automatisch uurwerk met nieuwe uurmarkeringen in Romeinse cijfers in een kleur die bij de leren band past. Bij alle vier de modellen is de minutencirkel bezet met diamanten en bij twee modellen is ook de bezel bezet met diamanten, met een totaal van 96 diamanten.

    Sommige blikken zijn onschuldiger dan andere. Wanneer de dochter van de directeur Onderzoek & Ontwikkeling bij Manufacture Frederique Constant graag droomt over een maanfase, stelt ze zich die heel anders de gebruikelijke normen voor. Haar benadering is niet die van een ontwerper of horlogemaker. Het is eerder een liefdevol en welwillend gedicht over twee helften van de maan die elkaar ontmoeten en omhelzen tegen een achtergrond van sterren.

    Een maan op maat

    Deze magie onthult zich in het venster op 6 uur, waarvan de maanschijf exclusief voor Frederique Constant is ontwikkeld. Schommelend tussen licht- en donkergrijs wisselen de twee helften van de maan een kus uit. De zachte, subtiele kleuren zijn gekozen om perfect bij de bekleding van het horloge te passen. Op elk model wordt de stalen kast met zilverkleurige reflecties aangevuld door stalen wijzers die over een parelmoeren wijzerplaat lopen. De moiréreflecties zijn er in roze, lichtgroene, blauwe en grijze tinten. Een genuanceerd chromatisch palet dat altijd verandert naargelang de lichtinval.

    Het zeer klassieke karakter van deze compositie wordt nu versterkt door een nieuwe uurcirkel. Het overschaduwt de traditionele Arabische cijfers ten gunste van fijne, sierlijke Romeinse cijfers. Voor het eerst in de collectie worden ze in een kleur die terugkomt op de gestikte leren band met vouwsluiting. Het idee om de uurmarkeringen af te stemmen op de band is een esthetische handtekening die exclusief is voor deze collectie - en een zeldzame keuze in de horlogerie.

    Deze nieuwe modellen, met een diameter van slechts 36 mm, worden allemaal aangedreven door hetzelfde kaliber, de FC-331 automatic, die een looptijd van 38 uur garandeert. De eerste twee modellen pronken met hun prestige met uurcirkels en bezels bezet met in totaal 96 diamanten van 1,17 karaat. Het eerste model onderscheidt zich door een felle, moderne appeltjesgroene kleur, terwijl het tweede model de voorkeur geeft aan denimblauw.

    De andere twee variaties hebben alleen een uurcirkel bezet met 56 diamanten van in totaal 0,7 karaat. Deze variaties zijn soberder en discreter en worden geleverd in marineblauw met bijpassende wijzers, of felrood, de kleur van de liefde, met stalen wijzers.







    27-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!