Inhoud blog
  • Restyling BR03 Diver
  • B&O: Charles Leclercq global brand ambassadeur
  • Efteling: langere openingstijden in zomermaanden
  • Prinses op de Erwt
  • Regent Seven seas cruises
  • Unieke Aalto-vazen
  • Jullie zijn het waard
  • Bell& Ross: the 05 Artline steel & gold
  • dnata zorgt voor een vlotte en veilige reis
  • High season, high dining
  • Time to barbacue!
  • Le Male pride 2024
  • Nina Illusion
  • Highlife Chronograph Automatic
  • Yves Rocher : wij keren het tij
  • Unisa AW24
  • Ducati
  • Fresh 'n rebel
  • I'll tell yoy what I really want
  • Zomersolden
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    03-07-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restyling BR03 Diver

    In 2024 verlegt Bell & Ross de grenzen van functionaliteit nog verder met zijn nieuwe BR 03 DIVER duikhorlogeserie. De vijf nieuwe modellen combineren technische en esthetische verbeteringen voor optimale prestaties. Geperfectioneerde componenten, zoals een keramische insert en een verbeterd uurwerk, garanderen een verhoogde duurzaamheid en een gangreserve die is uitgebreid tot 54 uur. De esthetiek is ook verbeterd, met nieuwe typografie en opnieuw ontworpen wijzers voor optimale leesbaarheid, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Met een nieuw aanpasbaar bandje zorgt Bell & Ross voor een perfecte pasvorm voor alle polsen. Met de nieuwe BR 03 DIVER duikers, verhoogt Bell & Ross de normen van prestaties en leesbaarheid, en biedt duikers een ongeëvenaarde onderwater ervaring.

    BELL & ROSS, DE AFGROND OVERWONNEN SINDS 1997

    De Hydromax van Bell & Ross definieerde een nieuwe standaard in duikershorloges. Gelanceerd in 1997, vestigde het een wereldrecord waterdichtheid, met een perfecte weerstand tot een diepte van 11.100 meter. Deze prestatie was mogelijk dankzij een belangrijke technische innovatie: de kast werd gevuld met een gepatenteerde, transparante, gefluoreerde olie. Tien jaar later, in 2007, verscheen er een tweede duikershorloge in de Bell & Ross-collectie; de BR 02-serie bood een instrumenthorloge dat speciaal was ontworpen voor de onderwaterwereld. Deze serie horloges is herkenbaar aan de tonvormige kast. Op technisch gebied zijn ze voorzien van een helium decompressieklep en een ultra-resistente gebogen saffier wijzerplaat: essentiële kenmerken voor verzadigingsduiken. Met de komst van de BR 03-92 Diver in de kern van onze serie professionele instrumentenhorloges in 2017, vertaalde het bedrijf de kenmerken van het instrumentenpaneel in gevechtsvliegtuigen naar horlogetechnologie. Gevat in een kast die “een cirkel in een vierkant” combineert, nam Bell & Ross een nieuw, gedurfd standpunt in: duikhorloges hoeven niet rond te zijn. Sinds 2018 hebben Bell & Ross een nieuw, opmerkelijk kenmerk toegevoegd aan het model door de 42 x 42 mm vierkante kast te houwen in brons, het iconische materiaal van de onderwaterwereld. Deze legering, die sinds de oudheid wordt erkend om zijn unieke robuustheid, heeft verzamelaars en liefhebbers van horloges en klokken gefascineerd door zijn kenmerkende kleur en zijn neiging tot patineren.

    KLEINE AANPASSINGEN MAKEN EEN GROOT VERSCHIL

    Wordt er niet gezegd dat we op zevenjarige leeftijd bij volle verstand komen? Voor de BR 03 Diver, die in 2024 zijn zevende verjaardag viert, markeert dit moment de volwassenheid die gepaard gaat met ervaring. De BR 03 Diver serie, die zowel door professionele zeelieden als door liefhebbers van de nautische wereld wordt gebruikt, werd een stilistische mijlpaal voor duikershorloges. Met drie nieuwe functies voor het basismodel in staal, evenals een nieuw model in mat zwart keramiek en een nieuwe Full Lum versie, zijn de upgrades voor de BR 03 Diver serie een natuurlijke, logische ontwikkeling voor deze modellen. Ingetogen, maar ingrijpend, zijn deze technische en designontwikkelingen gerechtvaardigd en niet alleen maar een kwestie van sleutelen aan de esthetiek.

    BR 03 DIVER: EEN SET GECERTIFICEERDE DUIKERSHORLOGES

    Alle instrument horloges in de Bell & Ross BR 03 serie zijn ontworpen als kwaliteitsgereedschap voor professionele duikers. “Professionals voorzien van de kwaliteit van de instrumenten die ze nodig hebben voor hun taken, en grenzen verleggen tot het uiterste is altijd onderdeel geweest van het DNA van ons merk,” bevestigt Carlos Rosillo, President en medeoprichter van Bell & Ross. Om tegemoet te komen aan de legitieme verwachtingen van regelmatige gebruikers in het water, voldoen de nieuwe BR 03 DIVER horloges aan de internationale ISO 6425 standaard, die stelt: “een horloge moet bestand zijn tegen onderdompeling in water tot een diepte van ten minste 100 meter en moet een tijdcontrolesysteem hebben”. Onder water moeten de markeringen op het horloge zichtbaar blijven vanaf 25 cm in het donker.

    Bovendien moet het horloge operationeel getest worden onder water, op een diepte van 30 cm (+/- 2 cm) gedurende 50 uur, bij temperaturen tussen 18°C en 25°C. Aan het einde van deze periode moeten de mechanismen nog steeds correct functioneren. Horloges worden ook getest om te bewijzen dat ze niet gevoelig zijn voor thermische schokken, dat ze bestand zijn tegen overdruk in water en dat er onder bepaalde omstandigheden geen condensatie ontstaat. Ook de sterkte van de opwindkroon wordt getest.

    Alle nieuwe BR 03 DIVER-horloges voldoen perfect aan al deze veeleisende productspecificaties, zijn uitgerust met een BR-CAL.302-1 automatisch opwindmechanisme, slaan met een frequentie van 28.800 wisselingen per uur (4 Hz) en een gegarandeerde gangreserve van 54 uur en zijn waterdicht tot 300 meter.

    VAN DE HOOGTES TOT DE DIEPTES, INSTRUMENTEN VOOR PROFESSIONALS

    Het ontwerpen van instrumentenhorloges, het herinterpreteren van de wijzerplaten, tellers en bedieningspanelen van een cockpit met onze operationele strengheid is het kenmerk van Bell & Ross. De intrinsieke band tussen de onafhankelijke horlogefabrikant en de wereld van de luchtvaart is welbekend. Effectieve hoge prestaties zijn een steunpilaar van de luchtvaartindustrie. Vooral met betrekking tot de vele technische en fysieke beperkingen die verbonden zijn aan het vliegen op hoogte. De verkenning van de oceaanbodem is niet minder uitdagend. In beide gevallen is het het doel van Bell & Ross om professionals zo goed mogelijk te ondersteunen in hun omgeving. "Al 30 jaar rust ons bedrijf uitstekende piloten en duikers uit, wiens taken en levens afhangen van hun instrumenten en machines. Bell & Ross is per definitie de leverancier van ontdekkingsreizigers en elite-eenheden, voor wie elk horloge is ontworpen om te voldoen aan nauwkeurige productspecificaties, in overeenstemming met de omgeving waarin het moet worden gebruikt,” legt Carlos Rosillo, president en medeoprichter van Bell & Ross, uit. Deze kwaliteiten trekken ook veeleisende stadsbewoners aan, op zoek naar een uurwerk voor dagelijks gebruik, met een voorbeeldige stijl en betrouwbare prestaties.

    BR 03 DIVER STEEL: DE BENCHMARK

    Zijn ontwerp en bewezen betrouwbaarheid maken de Bell & Ross BR 03 Diver Steel onmisbaar voor duikers. Onder het zeeoppervlak, in een wereld die onherbergzaam is voor mensen, is een horloge een middel om te overleven. Als de tijdscontrole niet perfect is, is zowel afdalen als weer opstijgen bijzonder gevaarlijk. De duiker moet absoluut vertrouwen hebben in zijn horloge. De BR 03 Diver Steel collectie, met zijn 42 x 42 mm kast in gepolijst, gesatineerd staal, voldoet hier volledig aan. Hij is verkrijgbaar in drie opties: zwart, wit en blauw. Voor elke optie geldt dat de unidirectionele draaibare lunette met een schaalverdeling van 60 minuten nu is voorzien van een keramisch inzetstuk in een kleur die past bij de wijzerplaat. In een andere opmerkelijke upgrade zijn de wijzers en de indexen opnieuw ontworpen voor een betere leesbaarheid, en de ultra-resistente rubberen of synthetische canvas horlogeband is opnieuw ontworpen voor een discrete uitstraling en comfort.

    BR 03 DIVER BLACK MATTE: STERK VERMOGEN

    Het matzwarte keramiek zet meteen de toon en doet denken aan de technische kenmerken en strakke lijnen van stealth-schepen of de uitrusting van ontdekkingsreizigers. In 2019 bood Bell & Ross regelmatig speciale edities aan in dit meeslepende materiaal. Dit jaar is de BR 03 Diver Black Matte discreet opnieuw ontworpen om significante verbeteringen in leesbaarheid en kracht te bieden.

    De tweedelige constructie van de bezel is een onderscheidend kenmerk van de BR 03 Diver Black Matte. De bezel zelf en het inzetstuk zijn beide van keramiek, het inzetstuk profiteert van dezelfde verbeteringen in weerstand en afleesbaarheid als de stalen modellen. Liefhebbers zullen ook onmiddellijk de vergrote letters op de schaalverdeling opmerken. Net als de nieuwe BR 03 Diver in staal, profiteert de nieuwe BR 03 Diver Black Matte van het verbeterde ontwerp van de wijzers, de vergrote indexen en de nieuwe rubberen band.

    BR 03 DIVER FULL LUM: DE VOORDELEN VAN LUMINESCENTIE

    Dankzij een wijzerplaat die volledig bedekt is met Super-LumiNova®, is de leesbaarheid van FULL LUM in de duisternis van de diepzee aanzienlijk verbeterd. Dit is een essentiële functie voor een duikershorloge. Sinds de lancering in 2020, heeft de Bell & Ross BR 03 Diver Full Lum zijn stempel gedrukt met zijn krachtige esthetiek en uitstraling. De wijzerplaat is nu bedekt met lichtblauw Super-LumiNova® (dat blauw licht uitstraalt), de wijzers en de pijlvormige, geskeletonneerde uur- en minutenwijzers zijn bedekt met wit Super-LumiNova® (dat groen licht uitstraalt). Het is vermeldenswaard dat de nieuwe BR 03 Diver Full Lum niet langer een gelimiteerde editie is, maar nu integraal deel uitmaakt van de permanente BR 03 Diver serie.







    03-07-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.B&O: Charles Leclercq global brand ambassadeur

    Bang & Olufsen is verheugd om Charles Leclerc aan te kondigen als hun nieuwe Global Brand Ambassador, waarmee het begin wordt gemarkeerd van een spannende samenwerking. Bang & Olufsen en Charles Leclerc zullen samenwerken om zinvolle gesprekken over geluid te voeren, creatieve campagnes en evenementen te produceren, evenals het uitbrengen van een gelimiteerd product dat is gemaakt door het Deense geluidsambachtsmerk.

    Charles Leclerc staat bekend als een van de meest getalenteerde F1-coureurs van de huidige generatie. Naast zijn briljante racecarrière, die hem wereldwijde erkenning heeft opgeleverd, heeft de Monegaskische coureur een reputatie opgebouwd als een getalenteerd muzikant met een passie voor het bespelen van de piano, het componeren en opnemen van zijn eigen muziek, terwijl hij zijn gedachten uitdrukt over hoe muziek een cruciale rol speelt in zijn leven.

    "Mijn professionele leven draait om precisie en prestaties, en geluid speelt daarin een belangrijke rol. De auto's die ik rijd zijn technische wonderen, en de geluiden die ze produceren informeren me over de split-second beslissingen die ik moet nemen. Deze aandacht voor geluid heeft mijn oor getraind om anders te luisteren, dus de kwaliteit van geluid speelt een essentiële rol in mijn leven. Als ik naar muziek luister, wil ik een helderheid in geluid en een balans in afstemming die de muziek op nieuwe manieren onthult en me dichter bij de artiest brengt", zegt Charles Leclerc en vervolgt:

    "Ik ben al jaren een fan van Bang & Olufsen en gebruik hun producten elke dag. Het merk heeft een helderheid en warmte in hun geluid die me helpt los te komen van de racewereld en me naar een plek brengt waar ik me verbonden voel met de artiest. Dat is waarom het partnerschap zo'n natuurlijke fit is."

    Met de zoektocht naar mooie geluidservaringen die centraal staat, is Bang & Olufsen verheugd om het partnerschap te starten, legt CEO Kristian Teär uit:

    "We zijn verheugd Charles bij het merk te verwelkomen. We delen dezelfde waardering voor prestaties en vakmanschap en hebben een gedeelde passie voor muziekervaringen die ons dichter bij de artiesten brengt die we liefhebben. We kunnen ons geen betere partner voorstellen om ons te helpen evolueren en een community rond mooi geluid te creëren.





    03-07-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-07-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Efteling: langere openingstijden in zomermaanden

    Een zomer vol wonderen: tot en met 1 september extra entertainment, heropening Piraña en bijna elke dag tot 22 uur open

    Nu de zomer begonnen is, pakt de Efteling uit met meer entertainment in het park en ruimere openingstijden, meestal tot 22 uur. Nieuw deze zomer zijn onder andere ‘Python Pietje Presenteert: The Steelcrew’ op het Ruigrijk-podium en de voorstelling ‘Een avond met Wolf’ in het openluchttheater in het Sprookjesbos. Ook entertainment van eerdere zomers keert terug. Zo kunnen bezoekers weer oog in oog staan met de Djinn, de reusachtige bewaker uit Fata Morgana, en komen de elfjes van Droomvlucht sprookjesachtig tot leven. De Speelweide midden in het park wordt weer omgetoverd tot Zomerstrand, met onder andere een gigantisch zandkasteel en dit jaar muzikaal entertainment van ‘The Red Noses Boogie Boys’.

    In de zomermaanden wandelen prinses Pardijn en andere Efteling-bewoners door het park voor spontane ontmoetingen en wonderlijke fotomomenten. Het zomerprogramma van de Efteling gaat op 28 juni van start en duurt tot en met 1 september. Het park is dan zowel doordeweeks als in het weekend langer geopend, tot 22 uur (tot 4 juli is het park open tot 21 uur). Wie zich tijdens de zomermaanden meer dan één dag en avond wil onderdompelen in de wereld van de Efteling, kan blijven slapen in verschillende hotelkamers of vakantiewoningen in het Efteling Hotel en in de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land.

    Een greep uit het zomerse entertainment in de Efteling

    Openluchttheater in het Sprookjesbos – Een avond met Wolf : Ontmoet de meeste bekende en beruchte bewoner van het Sprookjesbos: Wolf. Luister hoe hij adembenemend zingt en het échte verhaal vertelt over wat er gebeurd is tussen hem en Roodkapje (Nederlands gesproken). Tussen 16.30 en 20 uur is Wolf vier keer te zien en ook beschikbaar voor een meet & greet - voor wie durft.

    Zomerstrand – The Red Noses Boogie Boys : Deze beachboys stranden iedere dag aan om de meest swingende muziek te verzorgen en dat zorgt voor een echte zomervibe.

    Python-podium in Ruigrijk – Python Pietje Presenteert: The Steelcrew : Op het Python-podium in Ruigrijk – het parkdeel met de ruigste achtbanen zoals de Python, Joris en de Draak en Baron 1898 – komt dit jaar het bekende personage Python Pietje tot leven. Bij de achtbaan geeft hij met zijn meetlat aan wie groot genoeg is om een ritje te maken. Deze zomer heeft hij zijn muzikale percussievrienden uitgenodigd.

    Fata Morganaplein – Djinn : Dappere bezoekers staan oog in oog met de Djinn uit Fata Morgana! Deze vijf meter grote schatbewaker van de Sultan komt een kijkje nemen buiten de paleismuren. De bezoekers van de Efteling zijn toch niet van plan om zijn schat te stelen? De Djinn houdt iedereen goed in de gaten.

    Ton van de Venplein – Droomvluchtelfjes  : De Elfjes uit Droomvlucht komen buiten spelen. Bezoekers kunnen heerlijk schommelen met de Elfjes in de bloemrijke Droomvluchttuin.

    Verkoelende waterattracties: heropening Piraña : De 600 meter lange waterattractie Piraña heropent zaterdag 29 juni na een verbouwing. De woeste rivier heeft gloednieuwe waterspuwers. Deze zorgen ervoor dat iedereen kletsnat uit de Piraña komt. Ook waterachtbaan De Vliegende Hollander zorgt voor verkoeling. Kleine avonturiers hebben grote kans op natte voeten in waterspeeltuin Archipel.

    Wereld vol Wonderen : Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot de grootste toeristische bestemming van de Benelux. De Efteling omvat naast het attractiepark ook hotels en vakantieparken: het Efteling Hotel, Efteling Bosrijk, Efteling Loonsche Land, en binnenkort ook het Efteling Grand Hotel. De Efteling ligt net over de grens bij Breda, nog geen uurtje rijden van Antwerpen, en is elke dag van het jaar open. Kinderen tot vier jaar genieten gratis toegang. Voor informatie of reserveringen: www.efteling.com.

     





    02-07-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses op de Erwt

    nieuw sprookje in Efteling-Sprookjesbos

     

    31e sprookje opent voorjaar 2025

    In het voorjaar van 2025 neemt een nieuwe koningsdochter haar intrek in het Sprookjesbos van de Efteling: De Prinses op de Erwt. In het bekende sprookje van Hans Christian Andersen logeert een prinses in een hemelbed met twintig matrassen en donzen dekens, waaronder een erwt is verstopt. Een nieuw, koninklijk prieeltje krijgt een plek aan de rand van het bos, tussen de Trollenkoning en de put van Vrouw Holle. Tussen 1963 en 2017 was alleen de erwt uit het verhaal te zien op een kussentje in het Sprookjesmuseum en het Efteling Museum in het park. Na De zes Zwanen in 2019 wordt De Prinses op de Erwt nu het 31e sprookje in het Sprookjesbos. De werkzaamheden starten dit najaar.

    Hoofdontwerper en manager van de afdeling Ontwerp & Beleving, Sander de Bruijn gebruikte een schets van Anton Pieck als inspiratie voor het sprookjestafereel. “De werkwijze en perfectie van Anton Pieck staan nog steeds voorop bij het ontwikkelen van nieuwe ontwerpen voor de Wereld van de Efteling,” verklaart hij. “Om een onderwerp op de voorgrond uit te lichten, plaatste hij er vaak een groter element op de achtergrond bij. Dat principe passen we hier ook toe. Het imposante hotel vormt een perfecte achtergrond voor het prieeltje, dat een koninklijke dependance van het Efteling Grand Hotel is. Door dezelfde stijlelementen toe te passen is de verbinding meteen duidelijk. Met het Efteling Grand Hotel als decor, is de link met slapen in dit sprookje extra toepasselijk.”

    Het verhaal

    Er was eens een prins die alleen met een échte prinses wilde trouwen. Op een stormachtige avond, in de stromende regen klopte een prinses uit een ver land aan bij het paleis. De koningin nam het druipende meisje met de gerafelde jurk, dat zei dat ze een échte prinses was, een erwten-proef af. Ze verstopte een erwt onder twintig matrassen en twintig donzen dekens. Alleen een échte prinses zou zo fijngevoelig zijn dat ze de erwt zou voelen en daardoor niet zou kunnen slapen…

    Wereld vol Wonderen

    Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot de grootste toeristische bestemming van de Benelux. De Efteling omvat naast het attractiepark ook hotels en vakantieparken: het Efteling Hotel, Efteling Bosrijk, Efteling Loonsche Land, en binnenkort ook het Efteling Grand Hotel. De Efteling ligt net over de grens bij Breda, nog geen uurtje rijden van Antwerpen, en is elke dag van het jaar open. Kinderen tot vier jaar genieten gratis toegang. Voor informatie of reserveringen: www.efteling.com





    02-07-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regent Seven seas cruises

    onthult eerste beelden

     

    Next-Generation Ultra-Luxe Schepen - ‘Seven Seas Prestige™’ zal luxe overstijgen als eerste van twee nieuwe Prestige-klasse schepen. Regent stelt wederom een nieuwe standaard voor luxe vakanties.

    Regent Seven Seas Cruises®, 's werelds toonaangevende ultra luxe cruisemaatschappij, heeft de naam onthuld van haar nieuwe schip, Seven Seas Prestige™, samen met adembenemende nieuwe beelden en video's, die een glimp bieden van een gloednieuw schip dat wederom een nieuwe standaard voor luxe vakanties zal stellen. Seven Seas Prestige, dat in 2026 zal worden opgeleverd, is de eerste nieuwe scheepsklasse van Regent in 10 jaar, na de enorm succesvolle Explorer-Klasse schepen die in 2016, 2020 en 2023 werden gelanceerd.

    Seven Seas Prestige – ongeëvenaarde ruimte op zee

    "Dit is een werkelijk historisch moment voor Regent Seven Seas Cruises, aangezien we het volgende schip dat zich bij de meest luxueuze vloot ter wereld zal voegen Seven Seas Prestige noemen en haar slanke exterieurontwerp onthullen," zei Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. "Seven Seas Prestige, dat in 2026 zal debuteren, zet onze erfenis van revolutionaire ultra luxe reizen voort, aangezien ze op alle manieren luxe zal overstijgen. Dit ongelooflijke nieuwe schip zal het toppunt van tijdloze elegantie zijn, het streven van Regent naar excellentie weerspiegelen in elk aspect van haar verheven ontwerp en een sfeer van verfijning en raffinement uitstralen."

    Met een gewicht van 77.000 tonnage en plaats biedend aan slechts 850 gasten, zal Seven Seas Prestige een van de hoogste passagiers tot ruimte verhoudingen in de cruise-industrie bieden, met meer ongeëvenaarde ruimte op zee dan ooit tevoren in prachtig ingerichte suites, en weelderige, doordacht ontworpen restaurants, bars en lounges en openbare ruimtes. DeMarco vervolgt: "Ongeëvenaarde ruimte op zee is een belangrijke pijler voor Regent en een primaire wens van luxe reizigers. Seven Seas Prestige is ontworpen met dit in gedachten, waarbij de intieme en luxueuze service die onze gasten liefhebben behouden blijft, terwijl er ook meer ruimte wordt geboden door het hele schip, wat plaats biedt aan nieuwe suitecategorieën en nieuwe ervaringen."

    Nieuwe scheepsklasse : Seven Seas Prestige zal het eerste van twee Prestige-Klasse schepen zijn, waarvan het tweede in 2029 wordt gelanceerd. De nieuwe scheepsklasse zal gloednieuwe accommodatiecategorieën introduceren, inclusief een heruitvinding van de vorstelijke Regent Suite, plus nieuwe culinaire ervaringen, die allemaal later zullen worden onthuld.

    Deze nieuwe functies zullen de meest inclusieve luxe ervaring die Regent biedt verder verbeteren, inclusief gastronomische gerechten in de specialiteitenrestaurants en al-fresco eetgelegenheden, fijne wijnen en gedistilleerde dranken, entertainment, onbeperkt internet toegang, valet wasservice, fooien, een één-nacht, pre-cruise hotelpakketten voor gasten die verblijven in Concierge-level suites en hoger en meer.





    01-07-2024 om 08:07 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-06-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke Aalto-vazen

    Beperkte oplage van de unieke Aalto-vazen gemaakt van Fins zand

     

    Iittala, bekend om zijn expertise in glasblazen sinds de oprichting van de Iittala Glass Factory in 1881, lanceert twee speciale Aalto-vazen in beperkte, genummerde oplagen. Deze vazen, verkrijgbaar vanaf september, zijn gemaakt van lokaal Fins zand, dat de vazen van nature een prachtige groene kleur geeft zonder toevoeging van kleurstoffen. De speciale editie vazen zijn een eerbetoon aan het Finse glasambacht en tonen Iittala's inspiratie uit de Finse natuur. De vazen worden gemaakt in de Iittala Glass Factory in Finland, geblazen in houten mallen en handgesneden door de timmerlieden van de Iittala Glass Factory.

    Iittala staat bekend om zijn expertise in glasblazen sinds 1881, toen de Iittala Glass Factory werd opgericht in het dorp Iittala in Finland. Het hart van Iittala ligt in een diepe toewijding aan vakmanschap, innovatie en de verkenning van glas als artistiek medium. Het glas van Iittala, bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en uitgebreide kleurenpalet, belichaamt de toewijding van het merk aan het verleggen van grenzen terwijl het zijn rijke erfgoed koestert. Deze september lanceert Iittala twee speciale Aalto-vazen, ontworpen door Alvar Aalto, in beperkte, genummerde oplagen, gemaakt van lokaal Fins zand.

    De limited edition items zijn verkrijgbaar in twee verschillende vormen: de klassieke Aalto vorm van 140 mm en een bredere vorm van 145 mm, beide onderdeel van Aalto's originele glascollectie, voor het eerst gezien op de Wereldtentoonstelling van Parijs in 1937. De vaas van 140 mm werd oorspronkelijk geproduceerd van 1937 tot begin jaren 1960, en de vaas van 145 mm was in productie in de jaren 1930 en 1940. Beide zijn sindsdien in enkele speciale edities gemaakt. De Fins zand editie vaas van 140 mm is beperkt tot 1000 stuks, terwijl de vaas van 145 mm een exclusieve editie is van slechts 100 stuks. Alle vazen zijn individueel genummerd.

    De chemie van kleuren : De Iittala Glass Factory heeft eigen deskundige chemici die gespecialiseerd zijn in glas. Glaskleur wordt verkregen door het toevoegen van verschillende metaaloxiden en verbindingen tijdens het productieproces. Bijvoorbeeld, kobalt produceert blauw glas, terwijl seleen roze en rode tinten creëert.

    Meestal haalt Iittala zijn glas zand uit België vanwege de hoge zuiverheid, essentieel voor het produceren van helder glas vrij van onzuiverheden die de kleur en helderheid kunnen veranderen. Het gebruik van lokaal Fins zand in deze speciale Aalto-vazen resulteert in een unieke groene kleur: het natuurlijke ijzergehalte in Fins zand geeft het glas een groene tint, met schakeringen variërend van licht en gedempt tot diep en rijk groen, afhankelijk van de zandpartij.

    Een eerbetoon aan Fins glasvakmanschap

    Elke Aalto Fins zand editie vaas is mondgeblazen in een traditionele houten mal en handgesneden door de timmerlieden van Iittala bij de Iittala Glass Factory. Houten mallen geven de glazen objecten een levendig oppervlak en een unieke afwerking die op geen enkele andere manier kan worden bereikt.

    Hoewel houten mallen tot de jaren 1950 werden gebruikt, zijn ze sindsdien gereserveerd voor speciale edities. Elke keer dat de hete glas massa de oppervlakte van de houten mal aanraakt, verandert de mal iets, waardoor het aantal items dat met een enkele mal wordt geproduceerd zeer beperkt is. Deze traditionele methode contrasteert met metalen mallen, waarbij het glas binnen de mal mag afkoelen. Bij een houten mal wordt het object uit de mal gehaald en meerdere keren opnieuw geblazen om de massa geleidelijk te laten afkoelen terwijl de vorm van het object behouden blijft.

    "Het gebruik van Fins zand voegt een uniek karakter toe aan de Aalto vaas. Gecombineerd met traditionele houten mallen en deskundige glasblaaskunsten, worden deze limited edition items ware kunstwerken. De natuurlijke groene tint van de vazen, een verrassing gecreëerd door de samenstelling van het zand, is betoverend. Er is iets magisch aan, net als glas als materiaal en de kunst van het glasblazen zelf," zegt Janni Vepsäläinen, Creative Director van Iittala.

    De pionier van Fins design : Alvar Aalto (1898-1976) is een erkende meester van moderne architectuur en design. Aalto begon zijn onderscheidende stempel op design te drukken kort na het behalen van zijn architectuurdiploma aan de Helsinki Polytechnic in 1921. In 1924 trouwde Aalto met mede-architect Aino Marsio, waarmee een partnerschap ontstond dat een internationale designnalatenschap heeft opgebouwd. Tijdens zijn opmerkelijke carrière ontwierp Aalto grote openbare instellingen, waaronder concertzalen, musea, universiteiten, bibliotheken en privéwoningen over de hele wereld. Aalto's meubels en huishoudelijke ontwerpen kwamen organisch voort uit zijn architecturale werk.

    Natuur, functie en schoonheid : Aalto's unieke esthetiek hielp Fins design te definiëren en introduceerde het bij een wereldwijd publiek. Aalto's kenmerken omvatten een harmonieuze relatie met de natuur, functionaliteit gecombineerd met schoonheid, uitstekende aandacht voor details en een ingenieus gebruik van materialen. Aalto's ontwerpen werden al in 1937 internationaal tentoongesteld, waaronder in het Museum of Modern Art in New York, waar de Iittala Aalto vaas ook onderdeel is van de permanente collectie. In 1936 won Alvar Aalto's serie glazen vazen de eerste prijs in de Karhula-Iittala Glass Design Competition. Het eenvoudige maar dynamisch vloeiende ontwerp was revolutionair vergeleken met de sterk decoratieve objecten van die tijd - ideaal voor bloemstukken, maar ook een sculpturaal object op zich, dat fascinerend wordt door het licht dat op het glas reflecteert. Toen de collectie vazen debuteerde op de Wereldtentoonstelling van Parijs in 1937, veroorzaakte het onmiddellijk een wereldwijde sensatie. Vandaag de dag is de iconische vaas een van 's werelds beroemdste glazen objecten en blijft een gewaardeerd meesterwerk voor Iittala. Elke vaas in de Alvar Aalto Collectie wordt nog steeds mondgeblazen in de Iittala Glass Factory in Finland. De Collectie is een hoeksteen van modern Fins design en de meest iconische serie van Iittala.

    Product- en prijsinformatie : De vaas van 140 mm zal verkrijgbaar zijn in Iittala's eigen winkels en eCom. De vaas van 145 mm zal verkrijgbaar zijn bij Iittala Flagships (Iittala Esplanadi, Iittala Design Centre en Iittala Outlet Iittala Village in Finland en Iittala Omotesando in Tokyo, Japan) en Iittala eCom, vanaf 17 september 2024.





    30-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jullie zijn het waard

    L’Oréal Paris gaat de straat op met een feministische boodschap en nodigt alle vrouwen uit om hun eigenwaarde te ontdekken en zichzelf te vieren bij de Wall of Worth.

    L'Oréal Paris introduceert haar nieuwe brand purpose campagne "You’re Worth It" met de Wall of Worth, en houdt vrouwen letterlijk een spiegel voor. De activatie moedigt (jonge) vrouwen aan om complimenten aan zichzelf en anderen op te schrijven, negatieve gedachten van zich af te schudden en zich positief uit te spreken over hun eigenwaarde. Door middel van zelfaffirmaties willen zij hen laten inzien dat hun eigenwaarde niet bepaald wordt door de mening van anderen. Daarmee viert L’Oréal Paris elke vorm van vrouwelijkheid. Elke is vrouw het waard is om gezien en gehoord te worden.

    Uit recent internationaal onderzoek blijkt dat meer dan de helft van jonge vrouwen het lastig vindt om aan het traditionele schoonheidsideaal te voldoen. Daarnaast vindt 40 procent van de jongeren dat sociale media te veel invloed hebben op hun zelfbeeld (UvA 2). In de maatschappij en online wordt daarmee een norm geschetst hoe je je als vrouw zou moeten gedragen of zou moeten zijn. L’Oréal Paris roept alle vrouwen van Nederland – bekend of onbekend – op om hun onzekerheden van zich af te schudden en hun eigenwaarde te vieren.  Samen met internationale ambassadrices en lokale influencers geeft het merk het startsein door inspirationele #worthit verhalen te delen in verschillende media.

    Silvana Hoekstra, Brand Communication Lead L'Oréal Paris Benelux: “‘Ik ben het waard’ lijkt zo lastig om uit te spreken. Blijf het herhalen tegen jezelf in de spiegel.  Post het op je tijdlijn. Spreek het uit tegen je vriendinnen ‘Jij bent het waard’”.

    Middels een roadshow van de Wall of Worth nodigt het merk iedereen uit om deze positieve boodschap persoonlijk te ervaren. Rondom de vrij te bezoeken Wall of Worth zijn meerdere activiteiten te ondernemen die vrouwen motiveren en vieren. Bovendien ligt er voor elke bezoekster een gratis lipstick klaar. De Wall of Worth is op 22 juni in Antwerpen en op 6 & 7 juli in Gent, Stationsplein, te bezoeken.

    Meer dan 50 jaar op de barricade voor vrouwen

    Al meer dan 50 jaar luidt de iconische slogan van L’Oréal Paris: 'Omdat je het waard bent’. Een zin die na 50 jaar nog even relevant is. Een zin die elke vrouw zou moeten horen en herhalen. L'Oréal Paris blijft stereotypen in twijfel trekken en vrouwen het vertrouwen en de kracht geven om de plaats in te nemen in de samenleving die ze verdienen. Middels deze activatie bevestigt het merk opnieuw haar toewijding om ieders eigenwaarde te omarmen. Anno 2024 is dit nog steeds hoognodig.

    Delphine Viguier-Hovasse, Global Brand President van L'Oréal Paris: “Het lijkt ongelooflijk dat onze bekende slogan meer vijftig jaar oud is, maar onze missie zal pas worden volbracht als we vrouwen niet langer aan hun waarde hoeven te herinneren. We willen vrouwen het vertrouwen en de kracht geven om de plaats in de samenleving in te nemen die ze verdienen en vrij te zijn om hun doelen te bereiken."





    29-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-06-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bell& Ross: the 05 Artline steel & gold

    De nieuwe BR 05 Artline Steel & Gold van Bell & Ross belichaamt sterke esthetische codes, met een eigentijdse behuizing van staal en goud die zowel kostbaar als krachtig is.

    Streamline Design

    De Artline-lijn, die in 2022 werd gelanceerd, biedt via de BR 05 urban collectie een sterk design dat is geïnspireerd op de Art Deco-beweging uit het interbellum van de jaren 1930. "Deze naam geeft aan dat er een artistieke dimensie (kunst) in het ontwerp (lijn) is verwerkt. Als je ernaar kijkt, denk je meteen aan de Amerikaanse Streamline-stijl", legt Bruno Belamich uit, creatief directeur en medeoprichter van Bell & Ross. De Streamline beweging, begonnen in de Verenigde Staten in de jaren 1930, is een perfect voorbeeld van een harmonieuze mix van vorm, materialen en technische know-how. Door industrieel design te combineren met aerodynamische elementen, belichaamt Streamline de opkomst van functionalistische esthetiek. Deze beweging markeert ook de geboorte van een nieuw beroep: dat van de ontwerper. Deze ontwerpers zijn niet alleen ingenieurs of tekenaars. Het is hun taak om lijnen en kleurencombinaties te bedenken die originaliteit en esthetiek brengen in industriële producten. De pioniers van deze beweging, met name Raymond Loewy, introduceerden alledaagse voorwerpen die de avant-gardistische lijnen van hedendaagse treinen, vliegtuigen en auto's omarmden. Door deze trend te omarmen met de Artline serie, brengt Bell & Ross een eerbetoon aan deze ontwerpers.

    Een sieraad van kracht

    De combinatie van goud en staal, die in de jaren 70 en 80 vooral in de Verenigde Staten werd geprezen, geeft deze uurwerken een zeldzame en kostbare elegantie door verfijning en kracht te combineren. Nu een hele nieuwe generatie de brutaliteit en flair van dat tijdperk van creatieve virtuositeit en vrijheid herontdekt, maakt het huwelijk tussen goud en staal een sterke comeback in de hedendaagse horlogerie. Bell & Ross eigent zich dit natuurlijk op zijn eigen manier toe. De nieuwe BR 05 Artline Steel & Gold is allesbehalve nostalgisch of neo-vintage. Als een hedendaags stedelijk horloge neemt het de houding aan om niet te kiezen tussen kracht en verfijning.

    "Met de Artline wilden we een horloge aanbieden dat tegelijkertijd versierd en elegant is. Het versieren van de grote oppervlakken (kast en centrale schakels) stelde ons in staat om het potentieel van de BR 05 te onthullen door het prisma van verfijning, het kostbare en juwelen", zegt Bruno Belamich, Creative Director bij Bell & Ross. Een ander belangrijk voordeel is dat door het combineren van deze twee materialen, een kostbaar horloge met onderdelen in 18-karaats roségoud toegankelijker wordt.

    Een kostbaar en krachtig uurwerk gebaseerd op de luchtvaart

    Op de nieuwe BR 05 Artline Steel & Gold springt één grafisch element onmiddellijk in het oog van de fijnproevers: de gouden elementen. De lunette en de centrale schakels van de geïntegreerde armband zijn geribbeld. De reliëfs van deze afwerking, die zowel gewaardeerd worden voor het vakmanschap van de horlogemaker als voor de versieringen van de goudsmid, doen denken aan moderne architectuur. Ongebruikelijk op technische stukken, geeft het geribbelde ontwerp de BR 05 Artline een onderscheidend en uniek karakter. De Artline lijn onderscheidt zich van de rest van de BR 05 collectie van Bell & Ross, door zijn eigen unieke ruimte te creëren en toch de karakteristieke kenmerken van zijn afkomst in ere te houden. De rimpelingen die worden gecreëerd door de cannelures hebben ook een resonerende suggestieve en emotionele kracht voor luchtvaartliefhebbers. Dit is natuurlijk een van Bell & Ross' favoriete expressiegebieden. Op de BR 05 Artline doen ze denken aan de aluminium rompen van cruisetoestellen uit de jaren 1940, die bekend staan om hun bijzonder stevige structuur. "Verschillende referenties dwarrelden door mijn hoofd tijdens het creëren van dit stuk. De eerste daarvan ging over vliegreizen", bevestigt Bruno Belamich, Creative Director bij Bell & Ross, die nu verheugd is om een meer waardevolle dimensie toe te voegen aan de stedelijke collectie van het Maison. Onder het raffinement schuilt kracht.

    Onderscheidende wijzerplaat en een uurwerk met hoge prestaties

    De grote cijfers die typerend zijn voor de tijdmeters van Bell & Ross maken plaats voor stokvormige indexen met een coating van lichtgevend materiaal, net als de uur- en minutenwijzers. Voor deze zeer exclusieve gelimiteerde serie van 99 stuks is de secondewijzer gemaakt van goud als aanvulling op de nieuwe exclusieve kleur van de wijzerplaat. Een helder zonovergoten bruin dat een specifieke productietechniek vereist. Om het gewenste effect te bereiken, moet de metalen plaat waaruit de wijzerplaat is gesneden, worden gecoat met een getinte bruine lak. Deze wijzerplaat is voorzien van een nauwkeurig en krachtig Zwitsers zelfopwindend uurwerk, het BR-CAL.321-1 kaliber, met een geruststellende gangreserve van 54 uur. De saffieren achterzijde van dit 40mm horloge, waterdicht tot 100 meter, onthult de afwerkingen en het 360° oscillerende gewicht.

    De nieuwe BR 05 Artline Steel & Gold zit boordevol symboliek en omarmt meerdere en complementaire referenties. Hij combineert architecturale strengheid, veelzijdige stedelijke stijl, modernistische industriële esthetiek en luchtvaartkundige evocaties. Een statement van hedendaagse elegantie.

     







    28-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dnata zorgt voor een vlotte en veilige reis

    voor dierenpassagiers in Brussel

     

    • dnata biedt toonaangevende dierenhandling op Brussels Airport (BRU) - • Het welzijn van huisdieren is topprioriteit tijdens het verblijf op de airport - • Honden en vissen meest populaire huisdieren op geavanceerde dierenhandling faciliteit

    dnata, een vooraanstaande wereldwijde lucht- en reisservices provider, heeft het veilige vervoer van meer dan 6500 dieren via zijn geavanceerde Animal Care & Inspection Centre op Brussels Airport (BRU) gedurende 2023-24 verzekerd.

    Het Animal Care & Inspection Centre (ACIC), een toonaangevende faciliteit van 2000 m², is gewijd aan de veilige handling van levende dieren op BRU. De faciliteit werd in 2022 onderscheiden met het Centre of Excellence for Independent Validators (CEIV) van de International Air Transport Association (IATA) voor de vooruitstrevende vervoer handling processen van levende dieren.

    Stef van Binst, Managing Director, dnata België, zei: "We zijn trots dat we wereldwijd erkende, veilige en betrouwbare handlingservices voor levende dieren kunnen aanbieden in Brussel, waarbij we consequent de allerbeste diensten leveren aan onze klanten en eigenaars die natuurlijk bezorgd zijn om het welzijn van hun huisdier tijdens het reizen. In nauwe samenwerking met onze partners en autoriteiten blijven we investeren in onze activiteiten en faciliteiten van wereldklasse om reiscomfort voor onze diergasten te garanderen."

    Het welzijn van huisdieren is topprioriteit

    Wanneer huisdieren zes tot acht uur voor het geplande vertrek aankomen in het ACIC voor export, begint het team van dnata met de voorbereidingen voor een veilig transport van het dier. Hoogopgeleide professionals controleren nauwgezet het papierwerk, inclusief het bewijs van alle vereiste vaccinaties op basis van de bestemming en het diertype, voordat ze een IATA-controlelijst invullen en alle veiligheidscontroles uitvoeren. Het huisdier wordt vervolgens uitgenodigd in de comfortabele ACIC-verblijven met regelbare temperatuur en lichtregeling om het comfort te garanderen. Honden worden tijdens hun verblijf in de speciale exporttuin regelmatig uitgelaten, ook vlak voor vertrek naar het vliegtuig. Katten krijgen een kattenbak in hun verblijf in afwachting van vertrek. Er is een dierenarts aanwezig als een dier symptomen van ongemak vertoont, en leden van het team blijven bij de huisdieren totdat ze in het vliegtuig geladen zijn.

    Belang van grondige training

    dnata's topteam voor de handling van dieren is door en door getraind om het comfort en de veiligheid van alle dieren te garanderen, inclusief huisdieren. Al het personeel is volledig opgeleid en bijgeschoold in IATA's Live Animals Regulations (LAR), de essentiële standaard om dieren op een veilige en humane manier te vervoeren, en die wordt toegepast op alle zendingen.

    Naast vergunningen voor het besturen van verschillende voertuigen aan airside, is het personeel ook getraind om kratten of boxen op te bouwen voor grotere dieren, afhankelijk van het type vliegtuig en de eisen van de luchtvaartmaatschappij.

    Voldoen aan voorschriften

    In samenwerking met Brussels Airport en het lokale Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) volgt het team van dnata nauwgezet alle voorschriften, inclusief het implementeren van de transitlimiet van twee uur tussen ACIC en vliegtuig om ervoor te zorgen dat geïmporteerde huisdieren rustig en comfortabel blijven.

    Populairste huisdieren

    Honden zijn voorspelbaar het populairste huisdier voor handling in de ACIC-faciliteit van dnata. Meer dan 1000 honden passeerden veilig in 2023-24, waarvan meer dan de helft politiehonden die op weg naar het buitenland waren. Gezelschapsvissen zijn ook erg populaire bezoekers, met meer dan 4000 geïmporteerde dozen van verschillende soorten. Tarantula spinnen en verschillende reptielen zoals hagedissen, slangen en ghekkos worden ook voorzichtig vervoerd.

    27-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.High season, high dining

    outdoor aperitieven op hoog niveau

     

    Wat olijven en een fris flesje rosé tot een tafel vol hapjes en gevulde glazen: een zwoele zomeravond tilt elk aperitief naar een hoger niveau. Ook Royal Botania valt volledig voor dit relaxte moment met vrienden en familie, in de tuin of op het terras. Dat outdoor aperitieven doen we steeds liever rond bartafels met bijhorende stoelen. Om in te spelen op de grote vraag breidt de Belgische specialist de bestaande high dining-collectie uit met de nieuwe Ostrea-barstoel.

    Sea la vie

    Inspiratie vind je overal, dat bewijst Royal Botania. Vermoedelijk was het een zomerse zeevruchtenschotel die inspireerde bij het ontwerp van de Ostrea-stoel. De elegante dining chair met knipogen naar de oester werd vorig jaar gelanceerd, nu is er behalve een lage versie ook een barstoel. Op alle vlakken een meubel op hoog niveau, want de sierlijke stalen zitting is op ethetisch vlak zondermeer een pareltje en biedt bovendien een ongeëvenaard comfort. Dat zitcomfort til je eenvoudig naar een nog hoger niveau met een bijpassend kussen uit het ruime assortiment.

    Apero op hoge hakken

    Ook de Styletto-reeks van Royal Botania gaat voor een zomers aperitief. De naam knipoogt naar de elegantie van hoge hakken, hoewel relaxte slippers ook prima werken rond de Styletto-barstoel en bijpassende tafels met aangepaste hoogte. Lichte keuzestress trouwens, want de tafelbladen zijn beschikbaar in maar liefst zeven verschillende afmetingen en elf kleuren. Voor het frame kan je dan weer kiezen uit vijf tinten. Waar je ook voor valt, de natuurlijke kleuren en zacht golvende lijnen doen dromen van het pure eilandleven waar alles wat trager mag.

    Klinken op de zomer

    Met zo’n zuiderse naam trek je onvermijdelijk de aandacht van zomerfans: de high-end Calypso-collectie wordt al enkele jaren bijzonder gesmaakt. Het succesverhaal startte met de Calypso 55-tafelstoel; intussen bestaat de hele outdoor serie uit een relaxstoel, een ligbed en een compacte twee- en driezitsbank. Een zonnige touch op je terras of een neutraal getinte set in de tuin, Calypso covert moeiteloos verschillende sferen. Voor die aperitivo is er nu dus ook een comfortabele barstoel die met zijn basis in teak en geweven of gewatteerde look helemaal in het zonnige plaatje past.

    Het feest blijft duren

    Tijdloos is een understatement voor de XQI-collectie: de eettafels, bijzettafels, zit- en ligstoelen palmen al heel wat jaren terrassen en tuinen in en ook deze zomer worden ze ongetwijfeld weer getuige van heel wat mooie herinneringen. De naam is meteen ook de reden waarom deze collectie zo populair blijft: XQI staat voor tijdloos design in teakhout van topkwaliteit, een verfijnde zitting met uitstekende ergonomie en een bijzonder oog voor detail. Zelfde niveau, ander perspectief: de barstoel maakt de collectie en daarmee ook je zomer compleet. www.royalbotania.com

     









    26-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!