De 7 dagen van de week zijn: zondag, zondag, zondag, zondag, zondag, zondag en zondag In deze dagen is dit blog aan het evolueren van een humoristische naar een sarcastische confrontatie met wat ons overkomt door deschuld van domme onverlaten die de regels niet kunnen respecteren tegen corona.Ze zijn seriemoordenaars!
21-11-2012
Gediepvriesde sterren
Diepgevroren sterren
Het Hof Van Cleve in Kruishoutem heeft weer sterren verzameld. En trots dat Peter Goossens is ! Zijn 28 helpers zien ook sterretjes, want het is 'bloot, zwets en tieren' dat oren en Sien vergaan. Niets fout doen, of chef Peter schiet uit zijn krammen en zijn sloffen tegelijk.
Maar dank zij de vernieuwde waardering voor zijn prachtige borden met daarop één Saksische doperwt, een schijfje Friese ui, een cognacsausje van Grand Marnier (hij bedoelt Glennfiddich en whiskysaus), en nog veel eentje van dit en een andertje van dat, speciaal geserveerd op een vierkant afgerond driehoekig lijkend uit Oosters porselein van de Aldi geserveerd bordje, te nuttigen met een lepelvorkje, dat snijdt langs de kant waarmee je je tong niet wilt snijden, kan Peter een nooit tevoren geziene kapitaalinjectie doen in zijn vers-afdeling.
Trouwens, wanneer je daar gaat eten en de ober begint uit te leggen wat je op je bord krijgt, onderbreek je hem best met de klassieke dooddoener: Ok, allemaal goed en wel, maar ik heb honger, en als u zo doordramt, is mijn eten koud !
Peter Goossens bouwt dus eerlang een derde diepvriesafdeling bij, allemaal gevuld met uitsluitend dagverse produkten. Zo is elke klant zeker dat zijn menu niet in een frigobox op de hoedenplank van Peter Goossens zijn 4x4 staan sudderen heeft, terwijl die in de rijkswachtpost zijn boetes ging betalen.
Deze tekst is op geen enkel feit gebaseerd, behalve op de sterren van Kruishoutem.