• Squadra Partizan 2
  • ZVC Castellino
    ZVC Castellino
    20-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag laatste wedstrijd - Halve finale Beker van Antwerpen

Apollo Panna - Castellino   4 - 4 (strafschoppen 2-3)

Sterke partij van Castellino met een overgetelijke en een supere mentaliteit hebben we de finale gehaald. Na een vroeg doelpunt van Sven stond Castellino vlug op voorsprong. Het was een gelijkopgaande partij met vlugge balwisselingen. Apollo Panna maakte kort na elkaar 3 doelpunten .Kort voor rust stond Castellino met 4 - 1 achter. Na de rust speelde onze ploeg super. Na enkele minuten kon Nick de score openen. Enkele super parades van onze doelman en nog een doelpunt van Geoffrey kon de wedstrijd allle kanten uit.Minpunt met een uitschuiver van NIck en een tegenspeler moest Nick van het veld met een gescheurde meniscus. Hij zal enkele maanden buiten strijd zijn. Een minuut voor het affluiten maakte Kristof de gelijkmaker, enkele minuten voordien had Kristof  reeds een poging tegen de deklat. Castellino was door het dolle heen.
    Strafschoppen Tony, Kristof en Steve miste niet, bij de tegenparij miste de laatste speler de strafschop. Verdiende overwinning op basis van karakter en mentaliteit tegen een sportieve tegenstander en een uitstekende leiding van twee scheidsrechters.