• Klassement dd 22/09/2008
  • ZVC Vedett - ZVC Red Eagles 2-5 (wedstrijdverslag)
    zvcvedett

23-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassement dd 22/09/2008

23-09-2008 om 14:17 geschreven door zvcvedett

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZVC Vedett - ZVC Red Eagles 2-5 (wedstrijdverslag)
    Zoals beloofd hierbij een "klein verslagje" van onze eerste competitiematch met ZVC Vedett.

Reikhalzend keek iedereen uit naar 15 september... De eerste competitiematch tegen Red Eagles.
    Omdat onze eerste partij werd uitgesteld doorr de festiviteiten van Schaal Sels werd onze eerste wedstrijd verplaatst naar midden september.

Aankomend in de zaal Rode Loop, kregen we van onze zaalwachter Walter te horen dat de zaal niet vrij was en reeds voorbehouden was voor twee kleine amateur-zaalvoetbalclubs...  Tussen de nodige paniek en overleg door hebben we het nodige kunnen doen om onze wedstrijd alsnog te laten doorgaan...  Gelukkig maar, want anders hadden we onze eerste boete al binnen !

Volgende spelers kwamen aan de aftrap...

Conda, Eristoffke (C), Willie, Linkie en Bereke in de gekende ruit-vorm.

We begonnen de match verrassend sterk.  Red Eagles had ons onderschat, waarschijnlijk denkend: 'Dat is toch maar een nieuwe club..."
    Zo kwamen we dan ook verdiend op voorsprong via Twaninjo op assist van Linkie.  Na de openingsgoal kregen we nog verscheidene goeie kansen maar was het Tor-instinct even zoek bij sommigen...  Zo kregen we dan toch een kleine tik net voor de rust wanneer Red Eagles gelijk maakte.

Met dezelfde goede instelling begonnnen we aan de 2de helft...
    Deze begon iets minder waardoor Red Eagles ons even kan vastzetten op onze helft.  Dit resulteerde uiteindelijk in een doelpunt voor hen.
    Enkele minuten later hingen de bordjes alweer gelijk.  Na een vrije trap bracht Linkie de bal voor doel en Bereke trapte hem mooi binnen.

Na deze gelijkmaker begonnen we iets teveel uit positie te lopen en werd onze passing een beetje slordig.  Na was er dom balverlies voorin en werd de counter koelbloedig afgewerkt.  Met deze stand moesten we uiteraard meer druk naar voor zetten, maar helaas konden we daar niet van profiteren, integendeel er werden nog 2 tegendoelpunten geslikt tijdens de laatste speelminuten.

Achteraf bekeken, hebben we toch een aardige partij gespeeld tegen Red Eagles, een ploeg die reeds 3 jaar competitie speelt.  Volgens onze tegenstander hadden we een bijzonder goede match gespeeld en hadden ze het geluk dat Zvc Vedett de kansen niet had afgewerkt in de 1ste helft.

Dus onze volgende tegenstander, Kaddish, is bij deze gewaarschuwd !