Etentje met 'chef' Pascale Naessens kost 90 euro

Goed nieuws voor de fans van de recepten van Pascale Naessens. Je kan ze nu niet enkel meer nakoken uit haar boeken, je kan ze ook op restaurant gaan proeven.
Het Antwerpse restaurant Umami organiseert op donderdag 17 september een avond met een lezing en signeersessie van Pascale met nadien ook een Umami-menu dat gebaseerd is op Pascale's recepten en manier van koken. Goedkoop tafelen is het avondje uit niet, voor een menu met een glas champagne en half flesje wijn betaal je 90 euro per persoon. Het kostenplaatje van het etentje is vergelijkbaar met een zevengangenmenu in The Jane, het restaurant van Sergio Herman.
Boegbeeld Pascale Naessens begon haar carrière als omroepster en presentatrice, maar sinds ze haar eerste kookboek 'Mijn Pure Keuken' in 2010 op de markt bracht, scoort ze als kok. Pacale werd het boegbeeld van gezonde voeding en haar kookboeken zijn de bestverkochte in België. Daarbovenop scoort de vrouw van televisiemaker Paul Jambers ook nog met haar keramieklijn.
|