HTML> Mijn hobby foto's maken, teksten en gedichten schrijven
Mijn hobby foto's maken, teksten en gedichten schrijven

Image Hosted by ImageShack.us
05-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieve groetjes aan al mijn blogbezoekers.

.

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (44)
19-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groetjes en een hartelijke dank aan al die trouwe bezoekers.
Image Hosted by ImageShack.us
Hallo !! In verband met mijn afwezigheid om gastenboekjes te bezoeken is dat ik nog veel hoofdpijn heb na die val en mijn ogen houden het ook niet lang uit achter het computerscherm. Bedankt voor de bezoekjes en ik ben jullie niet vergeten hoor. Eind van de week ga ik op verlof naar de Provence en hopelijk vanaf 2 juni kan ik terug de groetjes aan iedereen brengen en de blogjes bijlezen.

>> Reageer (46)
16-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Country festival Hannut 11 mei 2014.
.Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (13)
13-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songfestival 2014: ik vond het nog goed ook.
Image Hosted by ImageShack.us
 
Conchita Wurst, de zangeres die het Eurovisiesongfestival won, is niet altijd de vrouw met de baard geweest. Voor de transformatie was Wurst een van de zangers in de Oostenrijkse boyband ‘Jetzt Anders!’. Tom Neuwirth – zo heet Conchita in het dagelijkse leven – is wel degelijk een man. In tegenstelling tot Dana International – in 1998 de winnares voor Israël – onderging hij geen geslachtsoperatie. Sinds zijn tienerjaren verkleedt Neuwirth zich al als een vrouw. ‘Ik merkte dat ik anders was dan de rest en dat vond ik niet prettig’, vertelt de Oostenrijkse travestiet. ‘Ik begon me vanaf mijn veertiende als een vrouw te verkleden, maar het verlangen naar een baard kwam steeds terug. Dus liet ik die baard drie jaar geleden staan’. Neuwirth had voordien al als man deelgenomen aan een Oostenrijkse tv-talentenjacht. Nadat hij de finale verloren had, stapte hij in de boyband 'Jetzt Anders!'. Na de split verdween Neuwirth weer in de anonimiteit. Tot hij zijn alter ego Conchita Wurst bedacht, en als ‘de zangeres met baard’ furore maakte in een andere tv-talentenshow. Het dubbelzinnige ‘Wurst’ koos de travestiet naar eigen zeggen naar het Duitse spreekwoord ‘Das ist mir doch alles Wurst’, het kan me allemaal niet schelen. Twee jaar geleden wou Conchita al naar het Songfestival, maar sneuvelde toen in de preselecties. Dit jaar werd zij rechtstreeks aangeduid door de Oostenrijkse openbare omroep. Neuwirth aan het werk in de boyband 'Jetzt Anders!'
 
Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (7)
11-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O-PARADE AFGELAST

Een fikse stortbui heeft roet in het eten gegooid.

Een half uur nadat de O-parade vertrok moest de stoet stilgelegd worden.

De zeven meter hoge giraffen van Compagnie bleven wel nog doorheen het centrum trekken voor de moedige kijklustigen die het slechte weer blijven trotseren.

Als verzopen katjes zijn wij dan maar huiswaarts gekeerd.

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (21)
06-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 30 april was Els de Schepper in CCH Hasselt: Geweldige schow.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
 
Els de Schepper - Feest Els de Schepper geeft het beste van zichzelf! Komt dat zien, komt dat zien!
In een 2 uur durende onewomanshow geeft Els het beste van zichzelf. Letterlijk, want 'de grande dame van het Vlaamse cabaret' brengt de leukste grappen, de plezantste typetjes, de mooiste liedjes en de ontroerendste momenten uit haar elf (11!) vorige voorstellingen, aangevuld met nieuw materiaal. Smeer uw lachspieren en beentjes dus al maar in en de afwezige hadden ongelijk.
Het was een prachtige show en voor herhaling vatbaar.

>> Reageer (29)
30-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drop Attackt nooit over gehoord, maar het is me wel overkomen en nu weet ik ook wat het is.
Image Hosted by ImageShack.us
 
Drop attack.
Vandaag terug naar dokter geweest om de draadjes te laten verwijderen na mijn plotselingen val verleden week. Van de uitslag en de oorzaak ben ik wel even geschrokken. De dokter zei me dat het een DROP ATTACKT ( licht herseninfarct ) was geweest, de oorzaak bij mij was te wijden aan een moment van enkele seconde dat er geen toevoer van zuurstof naar de hersenen is geweest daardoor die plotselinge val op de grond, zonder dat ik dit voelde aankomen. Ik herinner mij ook niets meer van die val, enkel dat ik in het ziekenhuis wakker werd, dus ik ga het enkele dagen rustiger moeten gaan doen. De 21 draadjes zijn eruit gedaan vandaag hopelijk blijft het geen al te groot litteken en krijg ik het niet meer terug. Ik heb nog nooit gehoord over een Drop Attack. Weet er iemand iets meer over dan mag je me dit laten weten.

>> Reageer (42)
25-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geniet van het aankomende weekend.
.
Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (22)
22-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgepast als je suiker spiegel plots te laag kan zijn.
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
Amaaaii na een fijn weekend aan zee, ging ik gisteren even naar de bank mijn volgende vakactie naar de Provence betalen. Ik weet dat mijn suikerspiegel plots heel laag kan zakken, en dus altijd zou je dan cola of citroen water in de nabijheid moeten hebben, maar nee daar sleur je niet aan want je denkt het zal wel niet gebeuren. Maar Gisteren had ik het dus wel plots voor, en viel plots van mijn stokje in het midden van de straat, gelukkig kwam er juist geen bus of auto aan gereden, maar de ambulance was vlug ter plaatsen en zo mocht ik een dagje in het ziekenhuis verblijven en de wonden waren niet zo aangenaam en ook mijn bril heeft het begeven. Het ziet er echt niet zo erg uit als op de foto hoor met photoschop kan je al eens overdrijven, maar ik zie er echt niet uit hoor, dus kom niet buiten ik had toch een diepe wonde door de bril die er in was geduwd tijdens mijn val. Ik kan er nu wat om lachen maar gisteren niet, vandaag is mijn oog is dicht, opgezwollen, blauw en wat kneuzingen hier en daar. Dus met een oog computeren is niet zo fijn. En ik zal dan ook enkele dagen niets op mijn site zetten.

>> Reageer (27)
21-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van drie dagen zee....en nu laat mijn wekker me weer niet meer gerust.....

 

Image Hosted by ImageShack.us

 opstaan!!

s' Morgens… ik word wakker gemaakt door de wekker die gaat maar die verdomde wekker blijft maar zeggen tijd om op te staan tot zo’n vijf maal toe.Ik geef hem dan een tik en zeg zwijg toch nog even*plaese een kwartierke* Dat kwartiertje … half uurke draai ik mij nog even om want opstaan vind ik stom, maar dan is het dringend tijd om uit bed te gaan het was weer eens veel te vroeg voor mij, mijn vriendinnen zitten al te wachten dus vlug een douche wat kleren aan en dan het op een lopen zetten naar de stad waar ik dan weer vermoeid en buiten adem gearriveerd ben. Terwijl de andere al zitten te genieten van de koffie en Croissant kom ik met vertraging aan. Maar iedereen zorgt toch dat er nog wat is hoor.


>> Reageer (9)
17-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandenken aan Bompa Harry: overleden 20 april 2013....Ik zal tot volgende week dinsdag afwezig zijn op mijn blog.
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
waarom ben je weggegaan?
Een jaar geleden heb je mij verlaten voor een ander leven.
Nu ben je gelukkig en dat weet ik maar toch zal ik je blijven missen
en zal ik aan je blijven denken.
Niet alleen ben je in mijn gedachten maar
ook heb je een plaatsje in mijn hart.
 
 
Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (30)
15-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een steenmarter in huis: wat kunt u eraan doen?
Image Hosted by ImageShack.us
 
De laatste jaren komt de steenmarter in Vlaanderen meer en meer voor. Ze nemen vaak hun intrek in gebouwen, vooral op zolders, in kelders, tussen de isolatielaag onder het dak of in de spouwmuur, in schuren en tuinhuisjes. Dat kan voor flink wat overlast zorgen. Klachten betreffen dan vooral nachtlawaai, geurhinder (uitwerpselen, prooiresten), beschadiging (dakisolatie, elektrische kabels). Steenmarters op zolder of in huis kunnen ook een vlooien- of bromvliegplaag veroorzaken. Zo moest vorig jaar in Nederland een schooltje worden gesloten vanwege geurhinder en een hardnekkige vlooienplaag. Regelmatig treffen we ze ook aan onder de motorkap van auto’s, waar ze de elektrische bedrading kunnen beschadigen. De steenmarter is een 40-50 cm lang roofdier. Een volwassen steenmarter heeft zowat het formaat van een slanke huiskat, met een dikke pluizige staart. Het lichaam is beige tot lichtbruin, de poten en de staart zijn donkerbruin. Het dier heeft een opvallend witte keelvlek, die doorloopt naar beide voorpoten. Maar ik kan jullie wel zeggen dat ik verleden week dit beestje in mijn appartement in de gang zat. Ik kreeg bijna een hartstilstand en heb de hele blok overeind gezet meet mijn getier. Het is mooi om zien dat beestje maar in de donker wil ik het echt niet meer tegenkomen binnen op mijn appartement en dan nog op de eerste verdieping wonen. Een goede vriend heeft er mee gelachen en zei me die kwam op je verjaardagspartie en wou je verrassen,
een goede raad die hij me gaf was het volgende.
Plaats een tegeltje voor je venster met binnen zonder bellen,
* is buiten zonder ballen*.

>> Reageer (21)
13-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit jaar blaast TVL 20 kaarsjes uit!
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
Op 25 april 1994 begon TV Limburg met een dagelijkse nieuwsuitzending. Het begin van een boeiende reis. Voortaan kreeg je het Limburgse nieuws niet alleen in de krant of op de radio, maar ook op televisie. TVL bracht het nieuws dichter bij de Limburgers, maar bracht ook Limburgers, waar ook ter wereld, dichter bij elkaar. Met reportages in China, Canada, Amerika, Japan en Afrika is er geen continent dat we de afgelopen 20 jaar niet bezocht hebben. Telkens ging er één reporter alleen op pad, de befaamde videojournalistiek. Tegenwoordig kunnen we zelfs dagelijks live uitzenden op locatie. Naast sport, duiding, politiek en economische informatie gingen we ook het nieuws in de marge brengen. Dit in programma’s als TV Publiek, Tjing Tjing Lifestyle, Koken, Tuinen, Wonen en Beauty. Herinner u ook de infotainmentshows Ann & Alleman en de Zondagsshow. Wat vroeger Stadstelevisie was, werd omgedoopt tot Dag Limburg. Vandaag brengen we zelfs grensoverschrijdende regionale televisie in Via Euregio, dat bekroond werd met de prijs van het Europese Burgerschap. Op vrijdag 25 april 2014 is er de marathonuitzending ‘20 jaar TV Limburg’ van 04u00 tot 24u00 met unieke presentatieduo’s! Showbizz meets Sport met Annemie Ramaekers en Philip De Hollogne. Jong geweld Maarten Cox zal zijn mannetje moeten staan bij gevestigde waarde Veerle Verheyen! Ontdek meer leuke presentatieduo’s op 25 april!
 
 
 
 
 
 
 

>> Reageer (18)
08-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zou hij mij echt helpen????
Hij :
Schatje, wil je dat ik je help ??
 
Zij:
Ja liefje. Zie je die zak met aardappelen? Schil de helft er van en dan.......zet ze
dan in een ketel met water. En ja hoor dit was het resultaat, volgende keer doe ik het zelf wel.
 
 
Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (17)
06-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La bohème (opera) Het was prachtig om dit life eens te zien.

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
 
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
La bohème is een opera, waarvan twee versies bestaan. De bekendste is de versie van Giacomo Puccini, in vier akten. Het libretto daarvan is geschreven door Luigi Illica en Giuseppe Giacosa. De andere - eerdere - versie is geschreven door Ruggiero Leoncavallo. Beide opera's zijn gebaseerd op de roman Scènes de la vie de bohème uit 1849 van Henri Murger. De opera van Puccini beleefde zijn première op 1 februari 1896 in het Teatro Regio in Turijn. De dirigent was de toen jonge Arturo Toscanini. Het werk betekende een internationale doorbraak voor Puccini. Sinds de succesvolle première neemt de opera een voorname plaats in in het operarepertoire. La rondine is het vervolgverhaal op La bohème en werd ongeveer twintig jaar later gecomponeerd, maar heeft nooit het niveau van zijn voorganger geëvenaard.

>> Reageer (5)
03-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag zal ik er niet zijn, ga mijn verjaardag eens goed vieren.

Vanmorgen. Een gezellig ontbijt met 100 pp van Boelvaar voor al de vrijwlligers. Dat viel nu juist goed op mijn verjaardag hé?

Daarna naar de Japanse tuin, namiddag bezoek van vrienden dus cava en taart weer niet goed voor de lijn maar ja ik verjaar ook maar een keer per jaar niet?

En vanavond naar de opera Van Bomeme. Dan zal ik wel uitgevierd en uitgeput zijn. Heb vannacht al niet geslapen een steenmarter was te vroeg in mijn appartement binnengekomen die dacht zeker champange te vinden.

Ik heb de hele blok bijeengeschreeuwd wat was ik verschoten dat beest in de gang tegen te komen.

 

Image Hosted by ImageShack.us


>> Reageer (18)
01-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeet mij niet te contacteren.

 

Image Hosted by ImageShack.us
Bij voorbaat al bedankt voor de storting, ik kijk er naar uit.
 

>> Reageer (6)
29-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is echte blogvriendschap, fijn hé!!! De periode kan je zelf kiezen.
Wegens onze blogvriendschap schenk ik iedere bezoeker een BONGO BON
voor een weekendje WENEN.
Hopelijk doe ik jullie er een groot plezier mee.
Graag gedaan doei!!!!!!
 
 
 
 
 
Image Hosted by ImageShack.us
 
Hier is dan de BONGO BON
 
 
Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (12)
26-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En of wij ons geamuseerd hebben? Dat zeggen de foto's.
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
Carnaval bij de lyndansers in ' t park.
Carnaval is een vrolijke feestdag,
een dag waarop je alles mag.
Mensen zijn mooi en soms eng verkleed,
er zijn ook mensen die vonden dat je maar gek deed.
Sommigen vinden carnaval leuk, anderen weer onzin,
de ene viert feest, de ander heeft er geen zin in.
onder het genot van een lekkere kriek
werd er goed gedanst en de ambiance zat er in.
 
klik op volgende link om het album in te kijken.
 
http://fotoalbum.seniorennet.be/Jasmijn2/carnaval__t_park_2014
 

>> Reageer (16)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het volgende weekendje start alweer de zomertjd.
Image Hosted by ImageShack.us
.
 
Het leven kan zo mooi zijn,
Als de zon maar wil schijnen.
Ik wens jullie een fijne en lange zomer.
 

>> Reageer (1)


 

Image Hosted by ImageShack.us

Image and video hosting by TinyPic



Kennes Magda

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
 
Overleden 16 april 2013

Image Hosted by ImageShack.us

Mijn kleindochters Aurelie en Noia


Image Hosted by ImageShack.us






Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Noia
07/02/2013

Lieve dochter, schoonzoon en grote zus Aurelie

Geniet van Noia in jullie armen en gezinnetje.

Als boodschapper van liefde en geluk

Zal Noia heel veel harten verwarmen.


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Mijn fotoalbums Klik op de link.
 

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Awards vind je hier. 
 
Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Deze kaarsjes laat ik branden
voor alle zieke mensen
thuis of in het ziekenhuis.
voor veel beterschap,
het is geen pretje altijd
te liggen in een bed
als je zo veel dingen wil samen doen.
Het leven is dan wel eens stil.
Hoop dat voor deze mensen,
hun innerlijke wensen mogen uitkomen.
Jasmijn2

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

http://fotoalbum.seniorennet.be/Jasmijn2
Kunst en cultuur: Beeldhouwkunst

Brugge: IJssculpturen






Een boeket bloemen

Een boeket met bloemen,
dat is eens leuk.
Een boeket met bloemen,
dat is eens fijn
Maar het enige wat ik wil..
is bij jou zijn.


Image Hosted by ImageShack.us

Image and video hosting by TinyPic
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 


E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Het blog van Jodylio zal bijgewerkt na de drukke dagen
Blog als favoriet !




Tekstgrootte aanpassen?
Klik op + of -

BLOG ZOOM




Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!