De allesvernietigende mens.
Inhoud blog
  • De vliegtuigen en hun vervuiling...
  • De mens en de natuur
  • waarom, ach waarom ?

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     



    Alles kan kapot...dus breken maar !
    helpt elkander...stop het kweken van mensen !!!
    25-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mens en de natuur
    Eerst een woord van dank aan diegenen die me een email stuurden...altijd welkom !
    Na die eerste tekst van enkele dagen geleden,willen jullie zeker nog meer lezen...ik weet het, de waarheid is niet mooi.
    Inderdaad, de waarheid en niks dan de waarheid...waar de meesten van jullie blind voor zijn.
    Laat het ons hebben over de natuur en de mens...of eerder de mens en zijn effect op die natuur.
    Om te beginnen zijn er heden ten dage TEVEEL mensen op de aarde, eigenlijk is dat niet waar en zouden er nog eens zoveel kunnen leven...maar enkel en alleen als ze zouden leven als één geheel, als vrienden samenwerken. Ze zouden dan moeten leven VOOR hun kinderen en hun toekomst, niet MET hun kids . Nu worden er kinderen gemaakt om een grotere lening te krijgen voor een veel te groot huis, een auto en luxe !
    De reden dat mensen niet met elkaar kunnen opschieten ligt in het feit dat de eerste menselijke schepsels, jagers waren en moesten overleven...zonder meer. Nu is overleven niet meer aan de orde en die overlevingsdrang is vervangen in een drang voor macht, geld en luxe.
    Voor die luxe wil men ver gaan,werken tot men niet meer kan, tot het pensioen of tot wanneer je een (werk)ongeval krijgt en tot de "afval" wordt gerekend !
    De natuur...ja, daar wou ik mee beginnen.
    Onze aarde is gewoon uniek, daarmee bedoel ik vooral uniek in het feit dat we er KUNNEN leven...De natuur is één geheel en alles hangt aan elkaar...de luchtstromingen, zeestromingen, dieren en planten enz...
    Wij hebben niet enkel de wouden geplunderd, maar ook de lucht en het water verwarmd. Maar onbewust hebben we de natuur kapotgemaakt door dieren te kweken voor ons voedsel...die dieren produceren een berg aan mest die de ozon aanvreet (dat is maar één probleem hoor), één oplossing = ALLEMAAL VEGGIE worden en geen dieren meer eten !! Geen vlees meer eten is een oplossing voor dat ene probleem, maar dat zal nooit gebeuren natuurlijk omdat de mens niet kan SAMENleven en -overleven ! Ook omdat de industrie dat niet zou toelaten, én die INDUSTRIE REGEERT DE WERELD !!!!
    Diezelfde industrie die de oceanen vervuilt, de aarde onleefbaar maakt en met hun geld mensen vind die de vuile was wil doen.
    Zien jullie dan niet dat ge uw eigen graf graaft, én die van je medemens én van je kinderen ?!
    Het is een grote cirkel die moet worden doorbroken, gebeurt dat niet, zullen de rijken nogmaals lachen...want wie zal het langst overleven denk je ?!
    De ene geleerde zegt dat het nog duizenden jaren kan duren voordat ...bullshit !! Die geleerde heeft zijn job dankzij de industrie én wordt erdoor betaald...van uw regering moet ge zeker de waarheid niet verwachten !
    Laten we even kijken naar de kernenergie en de kernbommen...wat we ervan weten is wat ZIJ ons laten weten.
    De regeringen stoppen ALLES in de doofpot om geen paniek uit te lokken...zo kan je het natuurlijk ook ver gaan hé. Een voorbeeld is die boeing die neerstortte in nederland op die woonwijk...de regering wist maar al te goed wat er in dat vliegtuig zat ! De mensen die de opkuis deden, die de loods bewaakten, die diezelfde loods ontruimden en opkuisten, alsmede vele bewoners/overlevenden zijn achteraf ziek geworden en velen zijn al overleden. Men stelt zich de vraag wat er met de brokstukken gebeurde...nieuwe beton voor appartementen, waar de mensen dan weer kankers krijgen en daarvoor hebben ze dan véél geld betaald !
    Die DU-munitie, die normaal niet zo schadelijk is ...en die men in overvloed gebruikte in de balkan,irak enz...laat het ons daar over hebben, die DU(depleted uranium) is normaal redelijk onschuldig en wordt ontgonnen met de gevaarlijke soort die men in de centrales gebruikt. Die DU wordt gebruikt als metaal van tanks, schepen,munitie enz...omdat die metaalsoort sterker is dan de meeste andere. Maar dat is nog niks vergeleken met het uranium dat uit de centrales komt...dat is ongelooflijk, die munitie gaat door alles en blijft doorgaan...de punt van zo'n projectiel blijft een punt, zelfs na drie verdiepingen te hebben doorboord !!
    Natuurlijk is dat "centrale-afval uranium" uiterst giftig en zijn er enorm veel mensen die kankers en misvormde kinderen kregen daardoor...de regeringen en militaire overheden weten van niks natuurlijk !
    Dan ga je ens voor je land vechten !! Dan moet je maar eens dieper nadenken én even stilstaan bij de vraag ; wat verzwijgen ze ons nog allemaal ???
    De mensen hier zeggen altijd van " zolang het maar ginder is" , DAT is pas stom en getuigd van heel weinig kennis. Vergeet niet dat we allemaal op diezelfde bol leven en dat ons land zeker niet gezond is...je geloofd me weer niet hé ?
    Ga eens naar een kinderziekenhuis en ga eens na hoeveel kankers er zijn en hoeveel longziektes...dat doen jullie jezelf allemaal aan en de slachtoffers van jullie daden zijn jullie eigenste kinderen ! Ik had ook liever niet geboren geweest en heb nooit een kans gekregen...mijn ouders waren beide drinkende rokers, zoals miljoenen anderen .
    Daar hebben we nog een uitvinding van de mens, één die al miljoenen mensen heeft uitgeroeid...ROKEN. Schadelijker dan u denkt hoor, wéér zo één zegt ge nu...OK, laten we de rekening maken en uw ogen eens goed opentrekken.
    Een voorbeeld ; neem 300 miljoen rokers x 10 stokskes/dag x 365d = 1095 MILJARD sigaretten/jaar ! Maar dan moet je kijken naar de hoeveelheid hoogvervuilde lucht die dat meebrengt...neem per sigaret 5m³ en dan krijg je jaarlijks zo'n 5475 MILJARD M³ vervuilde lucht. Wat er allemaal in die vuile tabak wordt bijgestoken om u verslaafd te maken, moet ge zelf maar opzoeken...ik weet het en heb het al opgezocht.
    Een andere uitvinding is het vliegtuig, maar dat is voor later...






































    25-04-2007, 21:58 geschreven door stinky  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.waarom, ach waarom ?
    Waarom is de mens nu op aarde gekomen ?
    Zij (de mensen zelf) denken en willen anderen overtuigen van een (mensen)god die dat allemaal deed...hahahahahaaaaa, ze liegen niet alleen tegen anderen meer ook tegen hun eigen !
    Laat ik het nog maar nekeer zeggen...niks god, en zeker geen menselijke.
    Het énige wat ons in leven houdt op deze mooie bol, is onze zon...bijgestaan door de maan en de andere planeten.
    Nu hebben wij in enkele duizenden jaren, ongelooflijke dingen gedaan...vooral voor ons eigen mensDOM en ten koste van natuur,dieren en andere mensen.
    We zijn zover gegaan dat we de hele planeet kunnen wegvegen met één bom, en hebben al meer dan 2000 atoom- en kernbommen getest op deze arme aarde. En dan nog zijn ze niet geleerd, kinderen maken en nog meer kids...
    Geen water meer in de toekomst ? Geen eten meer ? ...ach we zien wel als het er is, net zoals "ze" zeiden toen de duitsers aan hun oorlogen begonnen. Het zal toch niet naar hier komen, en als het maar ginder is hebben wij er niet veel last van hé ?! En dan maar in de rij gaan staan voor de gaskamers of tegen de muur...gelijk lammetjes. Is het DAT wat  de kuddemensen willen ?
    In de volgende postings zullen we het er nog over hebben...kuddemensen.
    See you tomorow

    20-04-2007, 00:33 geschreven door stinky  

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 14/05-20/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • globosapiens.net...reis de wereld rond !
  • limewire.com...voor uw mp3's.
  • vicky leandros...wie kent ze niet ?
  • erin gray...liet vele harten sneller slaan.


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!