ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
03-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hallo weer proberen

.

5fde7a558c84089cb64ea0eb580878d9-1



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (9)

04-01-2021
. . .

Een nieuw jaar en een nieuw geluid, samen met een nieuwe woning, ja, het kan voor sommigen echt niet op blijkbaar !!!  In ieder geval willen we allemaal en beter jaar dan dat wat nu net voorbij is.  

Ik vind dat je het echt wel goed doet met plaatjes zetten, veel veranderd zeg je, ja, ik vond die scripts die je moest hebben wel omslachtig en ik koos daarom voor een blog waar het op een andere manier wordt gedaan. 

Maar dat is iedereen zijn keuze, ook daar zullen wel tussendoor veranderingen worden aangebracht, heb ik ook meegemaakt en dat is zonder al te veel gevolgen verlopen blijkbaar, we kregen een tijdje om het nieuwe uit te proberen en daar ben ik dan ook al dadelijk mee begonnen al zag ik er in het begin niet het nut van in.  Nu gaat het veel sneller allemaal, je geraakt het gewoon en dan is er uiteindelijk geen moeilijkheid meer aan.  Al heb ik niet alles geïnstalleerd wat er aan mijn blog mogelijk is, zo kan je niet gaan kijken wat er voordien werd gepost maar dat is bijzaak, je kan gewoon het blog naar beneden scrollen en dat is ook een mogelijkheid natuurlijk. 
En door eens een grote kuis te doen in mijn opgeslagen bestanden heb ik alle foto's blijkbaar gewist die ik eerder had gezet op het blog, dat kan ook al eens voorvallen maar is dat erg ?!! Niet voor mij, ik herbegin er toch niet mee om alles weer aan te vullen, daar heb ik zeker geen tijd voor en ja, voor die anderen die willen gaan terugkijken is het jammer, ze hadden het dan maar moeten volgen van dag tot dag als ze iets meer wilden weten van waarmee we bezig zijn !

Nog een fijne dag Ani, maak er ook een mooie dag van maar wel echt koud geworden hé !

04-01-2021, 11:07 geschreven door Chris


Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
oie-473740-Nnwr-Dq2-G

Goedemorgen lieve vrienden.Hier is het een natte start voor deze eerste volle week van 2020.Kerstbomen verdwijnen en de kerststallekes gaan terug in hun verpakking.De studerende jeugd hervat met volle moed hun tweede trimester.Stilaan beginnen sommige gehavende blogjes er terug wat beter uit te zien en helaas zien we enkele blogvrienden afhaken die de moed niet meer hebben om voor de zoveelste keer een nieuwe start te nemen.Ik zat ook in dit geval,doch we zijn toch vrienden onder elkaar en ieder is bereid om te helpen.Dus een goede reden om toch maar door te zetten.Vandaag maandag wens ik aan allen een goede maar vooral een gezonde nieuwe kersverse week toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Julloe blogvriend Jos.Fijne nieuwe week lieve Ani.Geniet ervan.

04-01-2021, 08:50 geschreven door Jos


laten we genieten van elke dag mateke !

0b889ef273ff8b24ec19e1612d1e8545-1.jpg
ijskoningin
jij bent mooi maar koud
ik laat liever mijn hart verwarmen
aan dat ene straaltje zon
dat mij terug leven geeft
liefs meeuw

04-01-2021, 07:00 geschreven door meeuw


Goede morgen Anitje

Anitje U plaatje gisteren de link verwees niet naar U blogje ,, het was een buitenlandse upload dat U gebruikte zag ik .,, waarschijnlijk niet goed U eigen link in geplaatst .

Ik wens U en fijne maandag en een super goed begin van deze nieuwe week . Gelukkig beginnen de blogjes er weer wat beter uit te zien ,,vriendelijk groetje erbij van mij liefs Ingrid .
maandag

04-01-2021, 06:25 geschreven door Ingrid


fijne maandag en een goede start van de nieuwe week.
32.gif

Wij hebben geen hartje van zilver
of een hartje van goud.
Maar wel een hartje dat van
onze blogvrienden houdt.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

04-01-2021, 04:28 geschreven door Patty en Freddy


03-01-2021
hoi Ani,

ik denk dat je ondertussen al door Ge geholpen werd, maar als het nog nodig is kan ik ook eens een voorbeeld van onze code naar je doorsturen.  Kan je hiervoor dan een mailtje sturen want ik vind jou mailadres niet terug.  Lieve groetjes, Patty

03-01-2021, 22:00 geschreven door Patty en Freddy


Het is gelukt!

Jouw button werkt Ani ik geraak ermee op jouw blog! Welke tip gaf Gé?

Hoe heb jij je bloemetje in haar code gekregen? Ik zou ook het liefst mijn visje houden! Als de uitleg te lang is dan stuur je dat maar door per mail!

grtjs

 Natoken

03-01-2021, 19:21 geschreven door Natoken


IK probeer eens iets uit Ani

Gé zei me dat mijn button hier wel staat maar niet naar mijn blog verwijst! Ik kreeg een code door van haar en heb daar eens " geprobeerd" om mijn button in te zetten. Ik zou het eens willen uitproberen aub!! Hij verschijnt wel maar nu zien of hij werkt! 

>

vis/>
een fijne dag toegewenst
warme groet van Natoken

03-01-2021, 18:31 geschreven door Natoken


Hallo Ani

We zullen ons best doen, het is altijd afwachten wat komen gaat! in dit jaar zie ik dat nog niet zo optimistisch. Want vacinaties zijn goed maar ze moeten toch nog bewijzen of ze daadwerkelijk zullen werken. Maar allez met frisse moed tegemoed. Beter iets dan niets. Veel liefs Alfy smiley-wink.gif

03-01-2021, 15:12 geschreven door alfyvo


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!