NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 73 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto

Onze zoon.

Foto

Onze dochter.

Foto

Onze kleinkinderen

Foto
Foto
Foto
Mijn favorieten
 • Affodile
 • Ani
 • Jos
 • Bojako
 • Lipske 2
 • Ludovikus
 • Michelly
 • Myette
 • Paz
 • Loewiesa
  Mijn favorieten
 • Nikki
 • Thea
 • Chrisje
 • Huismusje
 • Jeske
 • Ria
 • Meeuw
 • Rudi
 • Patty enFreddy
  Mijn favorieten
 • Nolla
 • Dion
 • Brigitte
 • Erwin
 • Maarten
 • Dirk
 • Rebecca
 • Annie
 • Vif
 • Ingrid
  Categorieën
 • Humor (244)
 • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
 • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
 • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
 • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (50)
 • pozie (142)
 • Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • Een interessant adres?
  Blog als favoriet !
  Een interessant adres?

  24-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Narcissen

  Ik ben absoluut stapelzot van bloemen en zoals elk voorjaar fleuren  narcissen als mini-zonnekes m'n tuin langs het terras op. Van dat uitzicht geniet ik weken lang met volle teugen.

  De bloembakken zitten ook behoorlijk vol, maar dat houdt me niet tegen elk najaar weer wat nieuwe bollen bij te kopen en dan liefst niet het doorsnee model, maar wel de speciallekes! Witte met gele, oranje of zelfs roze trompetjes bijvoorbeeld. Of drie-dubbele met een hart als een pomponneke, ook in vele verschillende kleurencombinatie. Of met van die rafelrandjes. Of hele spitse oude soorten. Of sterk geurende. Of...

  Volgens mij word ik, bij élke aankoop weer, dik in 't zak gezet, want wat ik ook koop en plant, elke lente opnieuw staat het hele terras te schitteren in 't geel en in 't geel alleen, niets dan hele gewone, doorsnee-gele narcissen. Hier en daar een enkele variant maar minder dan ik verwacht had! Schoon, hoor, ik klaag niet, maar 't is toch ook lichtjes teleurstellend...

  Ik was dan ook extra nieuwsgierig naar wat er uit die 50 nieuwe tulpenbollen tevoorschijn zou komen die op de verpakking rood gevlekt, driedubbel roze met rafelrandjes en papegaai-vormig purper beloofden te zijn... Er staan er al heel wat open maar ik verwacht nog meer variaties....Wordt vervolgd! ;-)

  24-04-2018 om 07:52 geschreven door Natoken

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (6)
  20-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De catechismus !

  Stilaan naderen de communiefeesten en ik dacht eraan dat ik nog ergens een Catechismus had liggen ! Die moet ik aan de kleinkinderen tonen, dacht ik.

  Cathechismus!! Wat een woord als kind kon je dat woord al bijna niet uitspreken ! Toen ik dit woord voor het eerst hoorde dacht ik aan een kat en een mus.....

  De meesten onder ons zullen misschien nog stukjes uit dat boekje van buiten kennen en voor diegenen die er nog nooit van gehoord hebben even een toelichting. Ik zou écht niet willen dat zij een belangrijk deel van de lijdensweg van onze jeugd moeten missen…

  In dat nietig boekje stonden vragen en antwoorden en die moesten we klakkeloos van buiten leren. Een paar vb.

  “Waar is God"?

  God is overal : in de hemel, op de aarde, en op alle plaatsen.”

  Maar dat was nog een heel simpele. Qua tekst althans want begrijpen deed ik daar geen snars van. God hing ’s avonds ergens onzichtbaar boven mijn bed te kijken of ik wel braaf ging slapen en waar Hij voor de rest van de dag uithing daar had ik niet het minste benul van. Maar één ding wist ik zeker. Hij kon nooit op twee plaatsen tegelijk zijn.

  Erger was de vraag : “Hoeveel Goddelijke Personen zijn er?”

  Het antwoord : “Er is slechts één God, maar er zijn drie Goddelijke Personen. Te weten : God de Vader, God de Zoon en de God de Heilige Geest".

  Dat vond ik helemaal onbegrijpelijk. Bij mijn weten waren dat dan wel niet één maar drie goden… Als de zuster al niet fatsoenlijk kon tellen, hoe moesten wij dat dan “in godsnaam” leren… Catechismus, geef toe dat was nog een pak moeilijker dan de eerste rekenles... Toen was 1+1+1=3 nog juist.

  En wat te denken over: “Wat zijn onkuise gedachten?

  In mijn ogen moest het iets met Javel te maken hebben maar dat bleek onmogelijk te kunnen kloppen volgens de tekst van het antwoord.

  En dan nog de griezeligste vraag van allemaal : "Ziet en weet God alles"?

  In koor rammelden we dan af : "God ziet alles, zelfs onze geheimste gedachten. Hij weet alles, ook de toekomstige dingen." Beangstigend gewoon!

  Ik had nog geen weet van George Orwell’s boek “1984” en toch werd ik al geconfronteerd met een “Big Brother” die het zelfs zag als we op de toilet eens in onze neus zaten te peuteren…

  Er bestond ook zoiets als het woord “eucharistieviering”. Probeer dat als kind maar eens te schrijven zonder fouten! En dat bleek dan simpelweg “de mis” te zijn… Volwassenen hadden er toch wel talent voor om ’t leven van een kind moeilijk te maken.

  Maar het allerergste was de zonde!

  Leg maar eens uit aan een zesjarige wat een dagelijkse zonde en een doodzonde is . Ik dacht dat een dagelijkse zonde iets met vingers in confituurpotten te maken had en met “zagen” tegen ons ma… En toen dacht ik ook wel dat ons ma wel veel doodzonden deed, zij zei regelmatig “Nee, dat restje patatjes moogt ge niet in de vuilbak gooien, ik zal dat vanavond nog wel opeten, das toch doodzonde om dat weg te gooien!”

  En : “Och, hoe spijtig! Das nu toch wel doodzonde dat ik die vlek niet meer uit uw ’s zondags kleedje gekregen heb!!"

  Dat zag er dus niet goed uit. Ons ma zou zeker naar de hel gaan! Ik dacht toen, dan moet ik ook dringend wat serieus gaan zondigen want ik wil niet in de hemel zitten als ons ma ergens anders zit!

  Ik vond die catechismus echt een dramatisch boekje !

  En zo kan ik doorgaan!

  Die catechismus... stel je voor dat de kinderen die nu nog moet leren!!

  Hebben we er iets uit geleerd? Een open vraag maar wat ik wel weet is dat door het afdreunen van al die aktes elke dag en het onthouden van al die catechismus vragen .. we er een fantastisch geheugen aan over gehouden hebben Geen betere drill !!!

  20-04-2018 om 12:00 geschreven door Natoken

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (17)
  18-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herkenbaar?

  Is dit herkenbaar?

  Het is eindelijk mooi weer, dan MOET je ervan profiteren! Je partner wil graag barbecueën maar jij bent daar niet op voorzien! Een vriendin belt of je zin hebt in een fietstochtje maar jij hebt andere plannen want de tuin moet zijn winterjas kwijt…Blijkbaar schiet alles en iedereen wakker...

  Maar als het mooi weer komt, gaat een nieuw gebod in werking: "Gij zult genieten!"  Een gebod dat  geldt voor ons kikkerland en buren met een soortgelijk klimaat.

  Zelf wil je met mooi weer ook van alles : wandelen, buiten bezig zijn, relaxen in de zon, met vrienden genieten bij een BBQ of ten minste een terrasje pakken. En dan is er ook nog dat verhaal over vitamine D. Genieten van de zon dat is prima voor de aanmaak van deze essentiële vitamine. En die aanmaak vereist grote delen van je lichaam in de zon. Dus waarom geen zonnebadje nemen?

  Binnen wacht een stapel was of een lenteschoonmaak maar je wil naar buiten want de zon schijnt. Kwestie van prioriteiten stellen. De was loopt niet weg, maar voor je het weet; die zon wel. Of liever gezegd winnen de wolken weer in het spel.

  Heerlijk toch die mooi- weer- stress !!

  18-04-2018 om 00:00 geschreven door Natoken

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (12)
  15-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zot als een achterdeur

  Onlangs had ik het over de uitdrukking ‘balen als een stekker’,  vandaag wil ik even een nieuwe gezegswijze onder de loupe nemen.

  Vandaag doen we “zo zot als een achterdeur.” Vreemde spreuk, vooral gezien mijn achterdeur behoorlijk saai is. Naar de etymologie-mobiel! Het woord deur in deze uitdrukking is een oud woord voor nar of zot. Dus eigenlijk zeg je zo zot als een zot. Logica wins! Deur is verwant met duizelen, en bijvoorbeeld ook met het Engelse dizzy en het Duitse der Tor (‘de dwaas’). Weinig te maken met het object dat ruimtes van elkaar afsluit dus. Je kan trouwens ook zo dronken zijn als een deur! Dat deur in zo gek als en deur ‘dwaas’ betekent, is allang niet meer bekend. Doordat men uitging van de bekende deur, konden uitgebreide versies ontstaan als zo gek als een looien deur, zo gek als een klapdeur, zo gek als een wc-deur, zo gek als een voordeur en zo gek als een achterdeur.

  De eigen uitleg Saaaaaaaai! Die uitleg kan beter.

  Volgens mij is er een hele andere verklaring. De uitspraak komt van de daklozen, algemeen gekend om hun grote invloed op de Nederlandse taal. En daklozen slapen in dozen. Ooit al een doos met een achterdeur gezien? Nee natuurlijk niet, want voor-en achterkant definiëren bij een doos is een pak moeilijker. Ook naar functionaliteit toe niet meteen een handig iets. Integendeel. De dakloze kan gewoon rechtstaan in zijn doos en het ding 180 graden draaien. Vandaar dat zij zeggen “dat is gek, bijna even gek als een achterdeur hebben.” En dat werd dan later “zo zot als een achterdeur.”

  Weer wat wijzer?

  Graag gedaan!

  15-04-2018 om 00:00 geschreven door Natoken

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Humor
  >> Reageer (13)
  12-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.What’s in a name of beter een windje?

  Toevallig botste ik op de hiernavolgende bedenking en die herinnerde mij aan die keer toen we in de cinemazaal zaten en op het toppunt van spanning een langerekte knal de stilte verbrak ...gelach alom ..

  Waarom wordt er gelachen met een windje?

  Of hij nu komt van man, vrouw of kindje.

  Het is toch echt puur natuur.

  Zelf gemaakt, luchtig van structuur.

  En wat kan het een opluchting zijn,

  Zo'n een windje te laten, gedaan de pijn.

  vooral in je darmkanaal.

  Er zijn er die worden gelaten,

  alsof 2 mensen met elkaar praten.

  Sommige komen fluisterend naar buiten,

  Zijn er ook wel die piepen en fluiten,

  Wat er ook gebeurt, eender welk geluid.

  Eens gevormd moeten zij eruit.

  Zo'n wind voelt zich beter in de wijde wereld,

  dan in de ruimte van je enge buik.

  Knijp je billen dan niet meer dicht.

  laat gaan die wind en voel je verlicht

  Doe niet meer achterbaks, wees spontaan.

  En zeg "SORRY ik heb het gedaan"

  "IK zal in het vervolg naar buiten gaan". 

  12-04-2018 om 00:00 geschreven door Natoken

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Humor
  >> Reageer (19)
  11-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lentemoeheid: speelt het zomeruur hierin een rol?

  Ik las het volgende verslag van Peter Catthoor op seniorennet en vond het interessant om hier te plaatsten

  Nu de lente eindelijk in het land is, zou je verwachten dat iedereen bruist van energie. Maar niks is minder waar. Veel mensen klagen deze dagen over vermoeidheid. De typische voorjaarsdip, in de volksmond ook gekend als lentemoeheid.

  Peter Catthoor van Familiehulp vraagt zich af in welke mate het zomeruur hierin een rol speelt.

  Lentefris of lentedip?

  Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar het was lang geleden dat ik zo naar de lente heb verlangd. De donkere, koude en natte wintermaanden leken dit jaar eindeloos te duren. In plaats van een vroeg ontluikende lente kregen we in maart zelfs nog een echte winterprik te verduren. Al schijnt er nu stilaan letterlijk licht aan het einde van de winterse tunnel. De lente is in aantocht, ook al is het voorlopig met de voorzichtige pasjes van een kleine peuter die juist leert stappen. Voel jij je de laatste dagen ook zo moe? Dan lijd je allicht ook aan lentemoeheid. Redenen genoeg dus om vol enthousiasme naar buiten te trekken. Alleen … voel jij je de laatste dagen ook zo moe? De fut is eruit, de laatste restjes energie lijken samen met de winterprik verdwenen en de paasvakantie moest geen dag later beginnen. En ik ben duidelijk niet de enige: verschillende collega’s en familieleden hebben er ook last van.

  Het is een bijna jaarlijks weerkerend fenomeen: de befaamde voorjaarsdip, ook wel lentemoeheid genoemd. Lentemoeheid als gevolg van de winter Eigenlijk is de term lentemoeheid misleidend, want de klachten zijn volgens wetenschappers het gevolg van de afgelopen winter. Een gebrek aan zonlicht, evenwichtige voeding, vitamines en lichaamsbeweging heeft maandenlang een negatieve invloed opgebouwd in ons lichaam. De gevolgen komen dan tijdens het prille voorjaar in hun volledigheid aan de oppervlakte.

  Gelukkig zijn de oplossingen even voor de hand liggend: kom buiten en geniet van het zonlicht, beweeg voldoende, eet gezond en gevarieerd en zorg dat je voldoende vitamines opneemt. Ook al heb je er niet altijd de energie of de motivatie voor, het is de beste remedie om de voorjaarsmoeheid uit je lijf en leden te krijgen. En minstens zo belangrijk: ook uit je hoofd. Want het psychische aspect speelt vaak een grotere rol dan we durven vermoeden. De schuld van het zomeruur?

  Volgens mij is het ook geen toeval dat lentemoeheid meestal plaatsvindt tijdens de periode waarin we overschakelen van het winteruur naar het zomeruur. Vooral de eerste weken na de omschakeling zijn vaak de kwaadste. Ergens logisch, want het zomeruur betekent een uur minder slaap. En laat voldoende slaap nu juist essentieel zijn voor het herstel van lichaam en geest. Daarnaast is het algemeen bekend dat de uurwisseling een impact heeft op het biologische ritme van mens, dier en plant.

  Een tijdje geleden pleitte ik op al voor het afschaffen van het verschil tussen zomeruur en winteruur. Ik stel vast dat ik elk jaar meer medestanders krijg. Zelfs vicepremier Kris Peeters liet vorige week een ballonnetje op. Of het snel effect zal hebben, durf ik te betwijfelen. Maar dat het verschuiven van het uur mee invloed heeft op het fenomeen van lentemoeheid, daar twijfel ik geen seconde meer aan.

  Auteur: Peter Catthoor

  11-04-2018 om 00:00 geschreven door Natoken

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avondhumeur

  Ochtend humeur dat kennen we misschien ben je er zelf ook al eens het slachtoffer van geworden maar ik vroeg me af of een avondhumeur ook bestaat?

  Als je iedere dag heel vroeg begint omdat je verplichtingen hebt en dan in de avond moe en afgedraaid bent terwijl in de avond sociaal gezien de meest interessante dingen plaatsvinden dat kan je best pissig maken.

  Wat doe je ermee als je heerlijk op je bank ligt met je laptop en geen zin hebt om je op te tuigen en op zwier te gaan met je vriendinnen. Word je dan een kluizenaar omdat je gewoon een avondhumeur hebt?

  Ik las een artikel dat ochtendmensen veel minder vaak depressieklachten hebben. Ochtendmensen schijnen ook het gezondst te zijn. Wetenschappelijk wordt aangetoond dat avondmensen vaker neerslachtig of zwaarmoedig zijn en fysiek minder fit.

  Ik kan me er niet over uitspreken want ik heb geen ochtendhumeur noch een avondhumeur! 's Morgens vlieg ik er in en 's avonds ben ik dan bekaf en blij dat ik in mijn luie stoel kan genieten van een boek of TV.

  Ik vroeg me af of een ritme om te draaien is. Wat zou er gebeuren als een avondmens in een heel strak schema een jaar lang iedere ochtend vroeg zou moeten opstaan en ’s avonds bijtijds naar bed gestuurd zou worden?

  Zou het ritme na verloop van tijd veranderen, als we dit heel consequent zouden volhouden? Zouden we dan minder psychiaters nodig hebben?

  Zouden we dan veel minder of geen zwaarmoedige mensen meer om ons heen hebben?

  Zouden de fabrieken van slaap of depressiepillen dan kunnen sluiten?

  Zouden we ons allemaal laven aan het daglicht en daardoor de wereld op waarde schatten?

  Zouden we liever en blijer zijn en met elkaar feesten in plaats van met elkaar vechten?

  Best de moeite van het proberen waard.

  Wie biedt zich aan als proefpersoon?

  10-04-2018 om 08:27 geschreven door Natoken

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (9)
  05-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat vliegt de tijd...

  Wij zeggen hier bijna elke dag "wat vliegt de tijd" !De dagen , weken , maanden zijn zo voorbij. Beseffen jullie het ook dat we al terug in april zitten ? Na die aprilse grillen mogen we hopelijk genieten van een mooie lente en dan op naar een warme zomer...Je hoort het, ik vlieg mee met de tijd...en of die rap gaat...volg mij maar eens.

  73 j in vogelvlucht!!

  Vroeger toen ik nog in de wieg lag, gingen ze met mij wandelen in een "voiture" voor de niet West Vlamingen dat is een kinderwagen! Maar dat ging niet vooruit! Een paar maanden later kon ik al op mijn eigen benen staan en moesten mijn pa en mijn ma al een paar keer achter mij lopen en dat ging al wat rapper.

  Toen ik mijne eerste "velo" kreeg, begon de tijd nog rapper te gaan.

  Een tijd jaar later haalde ik mijn rijbewijs en hoe meer gas ik gaf hoe meer de tijd vloog. In die tijd moest ik mij haasten om overal op tijd te zijn en soms was ik toch nog te laat.

  Toen ik mijn eerste vriendje leerde kennen dan vloog de tijd voorbij zeg en dat terwijl we geen stap vooruit gingen.

  We trouwden en vertrokken voor 13 naar het buitenland de wereld rond. De kindjes kwamen, groeiden op, zwierven uit en we hadden het zo druk dat we na een tijdje weer met zijn 2tjes waren voor we het beseften. We werden 6 keer oma en opa en nu zitten we al in onze krediettijd zoals ik dat noem!

  Nu sta ik soms nog bij al die evenementen die de tijd deden vliegen. Maar terwijl ik stil sta, gaat die tijd toch nog verder. En terwijl die tijd verder loopt, zijn we niet verplicht hem in te halen. Nee we lopen gewoon mee op ons ritme van de tijd die ons leven is. Dag na dag vliegt de tijd en af en toe denk ik ook dat hij vlugger loopt dan andere jaren. Zeker naarmate ik ouder wordt.

  En als ik dan 's morgens voor de spiegel sta, dan denk ik dat vooral 's nachts de tijd vlugger gaat omdat er daar plots weer een grijs haar of rimpeltje in de spiegel verschijnt. En als ik dan denk dat de tijd plots te vlug loopt, kijk ik op mijn horloge maar zie niets abnormaals. Het is maar juist als ik naar een begrafenis moet dat men twee verschillen heeft! De mensen bij de uitvaart blijven op de tijd verder of vooruit lopen, maar bij de persoon in de kist of urne is de tijd blijven stilstaan.

  Weet je wat? Ik stel voor om nu ook even bij de tijd stil te staan en dan gewoon te zeggen, "Vlug of traag, laat de tijd maar lopen" en dat ieder op zijn eigen ritme.

  Carpe diem!

  05-04-2018 om 00:00 geschreven door Natoken

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (13)
  03-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van de hak op de tak

  De kinderen weten dat ik niet van stokjes houd anderen blijkbaar niet want dat kind in mij heeft zich laten overtuigen om eens met stokjes te eten bij de Chinees en enkel omdat ik me nu eenmaal jonger voel dan ik in werkelijkheid ben. Of eten met stokjes lukte dat laat ik in het midden .

  Soms willen mijn kinderen me liever niet kennen als ik "infantiel" begin te doen zoals wanneer ik bijvoorbeeld een sprintje tot de kassa maak en zwaar geladen karretjes en hun droogstoppelige bestuurders op het laatste moment nog voorbij wil steken. Soms ontlokt dit hilarische taferelen, enkel dan als het mannen zijn die de bepaalde karretjes voortduwen. Vrouwen zijn daar namelijk minder soepel in en zien het hilarische daarvan meestal niet in!

  Laatst liet een heer mij zelfs passeren, hij was echt schattig, hij lachte zelfs mee met mijn kinderlijkheid. Laat me toch die illussie.

  Met lange rokken zal je me ook zelden of nooit zien, ik haat ze omdat ik me er niet kan in bewegen zoals ik wil dan verlies ik precies mijn bewegingsvrijheid, mijn eigendunk en word daar niet happy van. Mijn benen hebben frivoliteit nodig, zo lang ik ze kan blijven strekken voel ik me jong, ook al kan ik ze al laten kraken. Dus loop ik nog steeds rond in korte rokjes of broeks, het kan me ook niet schelen wat anderen daarvan denken. Een zeldzame keer, als het niet anders kan, zie je mij in een langere en "elegante" outfit ...

  Schelpjes rapen zal ik ook altijd blijven doen, ook nog met mijn achterkleinkinderen ( optimist tot in de kist!! ) en hartjes maken in het zand en flessen achterlaten met berichtjes opdat een prins ze ooit zou vinden, ginder ver, in Groot-Brittannië, helemaal over de grote zee .

  Ik trek me weinig aan van mijn leeftijd zolang er niets knaagt en kraakt. Je zal me nog niet direct tegenhouden om activiteiten te doen ook al moet mijn rug de volgende dag een uur roderen. Als ik morgen zou sterven dan hoop ik nog steeds met de jeugd in mijn hart..... oud zijn daar wil ik niet te lang blijven bij stilstaan!

  Neen voor mij moet er niet teveel veranderen laat mij mijn gang maar gaan en by the way - dat schiet me juist te binnen maar waarom ik weet het ook niet - maar zo lang ik leef zal ik naar de post blijven gaan in plaats van naar de " bie powst." Wat een belachelijk gedoe we leven toch niet in Amerika, begot!

  Ik heb mijn gal gespuwd ...euh ... ik heb geen gal meer....ik heb dus gewoon een logje met onzin gevuld .

  Nog een gezellige dag mensen!

  03-04-2018 om 00:00 geschreven door Natoken

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (9)
  31-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijne pasen!

  Fijne Paasdagen aan iedereen en geniet ervan!

  31-03-2018 om 08:14 geschreven door Natoken

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (11)


  Foto
  Onze kleinkinderen


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Cat en Mus (Myette)
      op De catechismus !
 • Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe (Jos Vande Ghinste)
      op Narcissen
 • Avondgroetje (ria)
      op Narcissen
 • Kom je een fijne Dinsdag wensen vriendin (Nikki)
      op Narcissen
 • . . . (Chris)
      op Narcissen
 • stom (Boutmans lea)
      op Narcissen
 • Goedemorgen lieve vrienden.Ik wens Jullie allen een fijne en een gezellige dinsdag toe !!! (Jos Vande Ghinste)
      op Narcissen
 • Hallo lief blogvriendinneke, (Brigitte)
      op De catechismus !
 • Goedemorgen lieve vrienden.Hopelijk mag het voor iedereen een mooie en gezonde nieuwe week worden !!!!! (Jos Vande Ghinste)
      op De catechismus !
 • Mooie nieuwe week kom ik je wensen (annie)
      op De catechismus !
 • E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Archief
 • Alle berichten

  Zoeken in blog  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!