Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (555)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (67)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    19-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Good feelings

    Ik zit hier natuurlijk al gans de dag met een smile op mijn gezicht na de prestatie van mijn voetbalclub gisterenavond, zelfs de regen van deze voormiddag nam ik er bij zonder morren en zie...dat wordt beloond want reeds de ganse namiddag hebben we zon .

    Ja het is niet dicht bij huis hé voor ze daar boven het voetbalnieuws doorkrijgen .😃 Daarom kan deze grap er gerust bij vandaag!

    rijden-onder-invloed

    19-04-2024 om 17:13 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (3)
    02-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeie middag blogmaatjes

    Zondag zonder problemen en na 2 dagen rijden zijn we veilig en wel thuisgekomen. Vandaag reden we naar het Wilde Westen want 2e Paasdag is de jaarlijkse reünie met de klasgenoten en deze keer was het onze 60ste bijeenkomst. We vliegen altijd in een hoekje van het restaurant.. tiens ik weet echt niet waarom . Dat was weer genieten en lachen en bijpraten Maar ik heb een probleem.Misschien dat één van jullie mij kan helpen…

    Als we terug komen van Spanje heb ik altijd een paar nieuwe spulletjes in mijn bagage zitten. Ik was die dingen altijd eerst voor ik ze draag. Juist voor ons vertrek hadden we nog een nieuwe wasmachine gekocht waar ik nog aan moet wennen.

    Ik heb een mooie trui meegebracht die met de hand moet gewassen worden maar nu kan ik op de wasmachine de knop “ Handwas” niet vinden. Wel zitten er allerlei programma’s op die ik niet begrijp ….

    Zo is er b.v.de stand “voorwas”, maar ik wil de “ achterkant” ook gewassen hebben!!

    En dan die stand “ Weken”, pffff…Ik wil het liever vandaag klaar hebben en geen weken wachten.

    Nog zo’n onzinnig knopje op mijn wasmachine: “ Hoofdwas”. Mijn hoofd was ik altijd onder de douche…Bovendien, ik heb het geprobeerd, maar als ik mijn hoofd in de machine steek, gaat het deurtje niet meer dicht. Tsja..

    Geen wonder dat Nederlands voor veel buitenlanders een moeilijke taal is om te leren

    Ik zal nog niet vandaag op de blogs komen want moet eerst opruimen en uitpakken en wassen en zo maar toch tof om de getrouwen hier te zien verschijnen.

    02-04-2024 om 12:15 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (8)
    29-02-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het laatste wagonnetje 7

    Morgen stap ik op het laatste wagonnetje 7 en dus ben dan toch even voor de spiegel gaan staan en na een grondige keuring had een gesprek met mezelf…

    Lieve nekrimpels, lieve wangzakjes, lieve wallen van me,

    "Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik heb op jullie gewacht. Niet dat ik daar erg naar uitkeek, maar in theorie wist ik natuurlijk dat jullie op een dag mijn leven in zouden stappen. En dat deden jullie ook, geruisloos maar onomkeerbaar. Waar jullie eerst nog alleen verschenen na een wilde avond of te weinig slaap of in slecht TL-licht, zijn jullie inmiddels here to stay. En ik heb maar besloten dat ik jullie accepteer. Sterker nog, ik heb besloten dat ik jullie “ lieve rimpels” ga verwelkomen. En daarna helemaal ga doodknuffelen, dat vooral. Ik hoor regelmatig dat ik er niet zo oud uit zie als ik ben en dat kan allemaal wel zo zijn, het verval slaat toe en is op mijn 79e toch stilaan te zien. Maar zeg eens hoe moet je er als 79jarige uitzien?

    Laatst kwam ik onverwacht een kennisje tegen dat ik al een tijd niet meer in het echt had gezien. Even monsterden we elkaars gezicht. En ik weet zeker dat we allebei hetzelfde dachten: Zoho. Die. Is. Oud. Geworden.

    Maar mooi oud is niet lelijk. Sterker nog, we hielden natuurlijk niet op over hoe goed die andere eruitzag. En ik meende dat ook echt. Zij had nog steeds diezelfde twinkeling in haar ogen als ze lachtte. En ik had nog steeds dezelfde ogen en hetzelfde- ehm gekleurd en uitgedund- haar maar inmiddels dus ook opkomende krimpels en wangzakjes die in een heel zure stand kunnen blijven staan als ik niet vergeet om regelmatig te glimlachen. En daar helpt echt geen lievemoedertje meer tegen. En dat is ook niet erg. Dat is ouder worden. En ouder worden, dat is een mindfuck als je er niet op tijd mee leert omgaan. Dus omarm ik jullie, lieve nek -en arm rimpels en wangzakjes, omdat het daar tijd voor is. Omdat ik heb geleefd, gewerkt, gereisd, geleerd, gelachen en geleden en jullie daar zowel mijn stille getuigen als het resultaat van zijn.

    Ik geen zin heb om mezelf te vermoeien met het voortschrijdende verval waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt, maar ik wil benadrukken dat jullie een reden hebben. Jullie zijn er omdat ik er ben. Jullie zijn een teken van de weg die ik bewandeld heb en nog steeds bewandel. En ik weet nu al dat jullie de komende tijd meer vrienden gaan uitnodigen op die wandeling, dus ik kan er maar beter aan wennen nietwaar? Sooner or later zullen jullie dan ook de nekrimpels uitnodigen in mijn leven of de onderkin. De deur staat zelfs al op een kier en als de deurbel rinkelt doen jullie open voor de verdwijnende taille en daar hoort dit dus bij. En aangezien het alternatief betekent dat ik er niet meer zou zijn, wilde ik maar even zeggen dat jullie erbij horen.

    Dus kom er maar bij: grijze haren, kipfilet-bovenarmen ,verdwijnend lijntje en hé…waar komen die levervlekjes op mijn hand vandaan? Oh laat maar, ik omarm jullie, ik let op jullie en ik leer wel leven met jullie. Ik hoop dat ik dat nog heel lang mag doen net zolang tot jullie misschien wel heel even genoeg van mijn liefde hebben en mij een tijdje links laten liggen. Niet dat jullie daarna niet meer welkom zijn hoor, dat wil ik niet zeggen, maar soms blaast een beetje afstand ook ineens weer passie in een relatie he? En allemaal tegelijk langskomen hoeft van mij trouwens ook niet hoor. Ik vind dat natuurlijk heel gezellig, maar wil jullie wel stuk voor stuk de aandacht geven die jullie verdienen, begrijp je dat?

    Misschien kunnen we dus eens praten over een soort bezoekregeling? Zou zoiets kunnen denk je? Nou, denk er maar even over na we hebben alle tijd. Want al gaan jullie niet meer weg, ik ben dat voorlopig ook nog niet van plan. Wat mij betreft maken we er dan ook een mooie tijd van samen!

    Dus daag lieverds, don’t be a stranger! Maar bellen jullie wel eerst even? Kan ik me een beetje op jullie komst voorbereiden, zal ik maar zeggen. Want dat hebben vrouwen van mijn leeftijd inmiddels wel nodig, vrees ik. Maar dat hoef ik jullie niet te vertellen."

    Tot daar mijn monologue intérieur.

    29-02-2024 om 17:51 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (17)
    19-02-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud maar nog steeds lees ik het met een glimlach!

    Ik ben grootgebracht op een nonnenschool dus kan ik de humor hiervan wel goed volgen

    Nathalieke was niet de beste leerling op de katholieke school want meestal lag ze tijdens de les te slapen. Op een dag vroeg de lerares, een nonnetje, aan haar terwijl ze lag te pitten: "vertel eens Nathalieke wie schiep de wereld"?

    Toen Nathalieke niet antwoordde, pakte klein Jantje, haar vriendje die achter haar zat, zijn potlood en prikte haar in haar poep om haar wakker te maken.

    "God allemachtig"! schreeuwde Nathalieke.

    "Heel goed", zei de non en vervolgde de les.

    Even later vroeg de non aan Nathalieke: "wie is onze Heer en zaligmaker"?

    Maar kleine Nathalieke lag alweer te pitten. En weer redde Jantje haar door haar in haar kont te prikken met zijn potlood.

    "Jezus Christus"! schreeuwde Nathalieke. En weer complimenteerde de non Nathalieke die even later weer in haar dromen wegzakte.

    De non stelde haar voor de derde keer een vraag: "wat zei Eva tegen Adam nadat ze haar 10e kind had gekregen"?

    Weer probeerde Jantje haar te redden, maar dit keer sprong Nathalieke op en schreeuwde: "als je dat ding nog een keertje in m'n gat steekt, breek ik hem doormidden"!

    Toen viel de non flauw.....

    19-02-2024 om 17:28 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (7)
    11-02-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsja die mannen....

    IK gun iedereen op tijd en stond zijn plezierke

    perfecte-vrouw

    11-02-2024 om 00:00 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (24)
    08-02-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met een knipoog

    Omdat ik niet kan blijven stoefen over de zon en het mooi weer even iets anders met een knipoog naar de dames.

    hoe-je-tegen-eenvrouw-praat
    image sharing

    08-02-2024 om 16:48 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (12)
    10-01-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ne mens moet zich bezighouden als het koud is, haha

    Het worstenbrood heeft gesmaakt dus waarom niet verder experimenteren om de koude te trotseren?

    bananenbrood

    10-01-2024 om 00:00 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (11)
    08-01-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brr het is koud en het vraagt wat tijd om te wennen aan die eerste koude.

    Vandaag is het een dag om te zondigen en te genieten van een Antwerpse traditie. Wij zijn dan wel West Vlamingen maar dat is één van de weinige Antwerpse gewoontes die we graag overnamen, haha.

    Hier wordt Verloren Maandag gevierd met worstenbroden en appelbollen. Een typische gewoonte op de eerste maandag na Driekoningen en voor het eerst sinds lang kunnen we mee smullen. Daarna begin ik echt aan een dieet zoals jullie zien! Kijken of dat werkt!

    dieet

    08-01-2024 om 15:18 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (10)
    13-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wbj.

    Ik zei:" het regent , het regent en het blijft regenen. Waar blijven ze het halen.

    Iemand antwoordde: " Wbj" ?

    wat-bedoel-je

    13-12-2023 om 00:00 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (8)
    10-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag passant

     Een aangename zondag iedereen.

    magnetron

    10-12-2023 om 02:41 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (6)
    08-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeie morgen iedereen en een fijn weekend!

    Waarom niet de dag beginnen met een lach ook al is het wellicht een oude grap...

    Een vrouwke wordt gevierd op het gemeentehuis omdat ze honderd jaar is geworden.

    Zegt de burgemeester: "Mevrouw, wat is er nu het meest veranderd in die honderd jaar?" "Wel", zegt de honderdjarige, "de geneeskunde."

    "Kan je wat meer uitleg geven", vraagt de burgemeester.

    "Ja hoor", zegt het vrouwke. "

    Toen ik zo rond de 18 - 20 jaar was en ik ging naar de dokter omdat ik hoofdpijn had, moest ik al mijn kleren afdoen van de dokter om mij te kunnen onderzoeken.

    Toen ik zo tussen de 35 - 40 jaar was en ik ging naar de dokter omdat ik hoofdpijn had, moest ik enkel nog mijn bovenlichaam ontbloten van de dokter om mij te kunnen onderzoeken.

    Nu ik 100 jaar ben en ik ga naar de dokter omdat ik hoofdpijn heb, moet ik helemaal geen kleren meer afdoen van de dokter om mij te kunnen onderzoeken.

    08-12-2023 om 00:00 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (8)
    06-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is de Sint geweest?

    Zoals zo vaak de laatste jaren, ging de Sint vannacht weer ons dak voorbij... Ik heb dan maar zelf voor een versnapering gezorgd nl. chocolademelk met Sinterklaaskoeken.. en dat smaakte heerlijk!

    Over het weer zwijg ik in alle talen want ik kan er niets positiefs over zeggen en toch geloof ik in ...

    margaritas

    06-12-2023 om 09:24 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (12)
    16-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeie avond lieve mensen

    Het lag deze morgen wat wit op onze gazon en op de daken van de huizen en inderdaad de temp. was even onder nul gegaan maar we kregen toch een redelijk mooie dag. Samen met mijn slaapgenoot hebben we de rozenbogen gesnoeid en alles door de compostmolen gedraaid zodat ook die klus achter de rug is. Rozen zonder doornen die hebben we niet dus heb ik af en toe wel eens iets op zijn West Vlaams geroepen in de aard van wat hieronder staat!!

    de-non

    16-10-2023 om 18:36 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (9)
    12-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eureka

    Ja, ik heb de verklaring voor die paar extra kilootjes gevonden !! Goeie morgen iedereen!

    ouder-worden

    12-10-2023 om 10:20 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (18)
    10-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat was even opkijken

    Vandaag nog maar eens geprofiteerd van het mooie weer en mijn tuin verder winterklaar gemaakt.  Hij zag er nog maar zelden zo netjes uit op deze periode van het jaar . Ikke fier dus en ik dacht om hier en daar wat van onze eigen compost aan de planten tegeven... Toen ik dat ding tegenkwam , was het wel even verschieten! Van goeie compost gesproken

    vette-worm-compostc//

    10-10-2023 om 17:34 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (8)
    03-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allé vooruit dan....

    Ik ben geen drinker maar als je het zo voorstelt dan misschien toch 1 glaasje.

    Voor mijn volstaat dat al om in die zevende hemel te geraken.

    zevende-hemel

    03-10-2023 om 09:41 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (16)
    16-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijn weekend iedereen

    Aan iedere passant een fijn weekend en geniet ervan want het is wellicht een laatste zomerprik.

    verbaasde-kat

    16-09-2023 om 00:10 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (12)
    11-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engels is toch niet moeilijk ....

    Voor iedere passant een lieve groet! De hitte trekt zich langzaam terug...

    vertaling-in-het-engels

    11-09-2023 om 17:36 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (16)
    08-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bakken en braden

    Gisteren haalden we hier lokaal 29gr en vandaag meer dan 30gr en dat in september... gewoon van het goede teveel tenzij je wil geroosterd worden!!

    Braden in de oven wordt vaak toegepast bij grotere stukken vlees, wild of gevogelte want het is makkelijker om deze producten in de oven te bereiden dan in een pan of aan het spit. Ok, maar wat met al die honderden of duizenden die als een mals of taai stuk vlees op de stranden liggen te braden weliswaar niet aan het spit maar het scheelt niet veel?

    Het weekend dat eraan komt zal het weer van dat zijn. Als je er ook zin in zou hebben hier een paar tips! 😉

    Magere individu’s garen beter afgedekt om uitdroging te voorkomen. Dit kan gebeuren door een flinke laag zonnecrème over het stuk vlees te smeren!

    Vetter vlees kan beter met de vetlaag naar boven in de zon liggen zo kan tijdens het braadproces het vlees meerdere malen bedropen worden met het braadvocht in dit geval het zweet om uitdroging te voorkomen. 🙂

    Normaal geniet men als een mals stukje geroosterd vlees geserveerd wordt , maar in ons geval hier wordt dat gegarandeerd " blaasje prik" “ velletjes trek” en veel ai's en oei's na een paar dagen afzien en ongemak! Dus lieve mensen …bak en braad zoveel je maar wil maar dan liever een echt “ lekker eetbaar” stukje vlees!

    08-09-2023 om 23:33 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (12)
    29-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dag afsluiten met een glimlach... moet kunnen.

    Gilbert en Edgard zitten tegenover elkaar in de trein. Gilbert vult een kruiswoordraadsel in. Plots schudt hij heen en weer met het hoofd en zegt tegen Edgard:

    " Ik kan hem niet meer verder invullen, hij is zo moeilijk. Ik moet een woord invullen met 6 letters en de omschrijving is: 'vrouwelijk geslachtsorgaan' en het begint met een v. "

    Waarop Edgard vraagt :

    “ Is het vertikaal of horizontaal ?"

    Waarop Gilbert antwoordt : " Horizontaal " .

    "Tja", zegt Edgard, "als het horizontaal is weet ik het ook niet"

    Nog een aangename avond en voor straks slaapwel!!

    29-08-2023 om 18:42 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (5)







    Laatste commentaren
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Bluven goan
  • Goedemorgen lieve Nancy fijn weekend gewenst xxx (Lenie)
        op Bluven goan
  • Fijn weekend gewenst Natoken , (Ingrid )
        op Bluven goan
  • Jan en Elena wensen u een prettig weekend (Jan en Elena )
        op Bluven goan
  • Dag Nancy we hebben al een half aar regen pffff veel te koud voor de tijd van het jaar (Roosje)
        op Bluven goan
  • Inderdaad geen weer de laatste maanden! (Martin)
        op Bluven goan
  • Lieve groetjes (annie)
        op
  • ja , ik heb er staan , maar durf ze nog niet LATEN buiten zetten , kan nog vriezen (ani)
        op
  • Dag Nancy (Roosje)
        op
  • . . . (Chris)
        op
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!