ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
07-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag

.

een heel zonnige en fijne zondag , al ben je op je eentje .

je kan er TOCH van genieten  !

een fleurige groet !

175eca0b1de11f6ad8781b6ddc07f1cf2fdc6be8



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (12)

08-03-2021
Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
oie-873450e-QBq2fg-C

Goedemorgen lieve vrienden.Het weekend is zoals altijd veel te vlug voorbij gevlogen en de maandag is reeds uit de steigers.We starten dus terug een nieuwe week die begint met de internationale vrouwendag die bijna nooit mooi weer met zich meebrengt en dus krijgen we een dag van wolken en opklaringen en de temperatuur heeft wat hoogtevrees en klimt niet hoger dan maximum 8 graden.De coronacijfers dalen terug licht met 3% maar blijf waakzaam en gezond en samen zien we met het vaccineren reeds licht aan het einde van de tunnel.Ik wens Jullie een goede en vooral een gezonde start van deze kersverse nieuwe week toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne en een gezonde nieuwe week lieva Ani.Nog steeds goed weer om een wandeling te maken want het blijft ook nog droog vandaag.Geniet van de gezonde lucht en de nieuwe week lieve Ani.

08-03-2021, 09:38 geschreven door Jos


mooie nieuwe week !

2859786450579308834-Dz7-Fr-PPc.jpg
ook jij bent waardevol
als die ene druppel
op een bloem
vergeet dat niet   !
liefs meeuw

08-03-2021, 08:11 geschreven door meeuw


Vriendelijke groetjes van Ingrid
Fijn nieuwe week kom ik U wensen ,, vandaag Internationale Vrouwendag,, we zijn met z'n allen gelijk voor de wet . Een fijne maandag gewenst vriendelijke groetjes liefs Ingrid .
allemaal-8-maart

08-03-2021, 06:40 geschreven door Ingrid


fijne maandag en een goede start van de nieuwe week.
animaatjes-maandag-16948.jpg

Wij hebben geen hartje van zilver
of een hartje van goud.
Maar wel een hartje dat van
onze blogvrienden houdt.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

08-03-2021, 01:26 geschreven door Patty en Freddy


07-03-2021
Een goeie avond Ani

Tsja, het verstand komt niet voor de jaren hé en bij sommigen misschien nooit! Vandaag toch maar geprofiteerd van de zon en de laatste klusjes in de tuin afgewerkt. Mijn slaapgenoot zal weer weten wat gedaan vanavond smiley-laughing.gif.. jaja ik heb mijn persoonlijke masseur en geloof me dat helpt toch wat hoor anders kan ik niet goed liggen om die sukkelrug! Maar volgende week wordt het buiten wat minder, dus zal ik het wat rustiger aan doen al ben ik binnen ook al in gang geschoten met de lenteschoonmaak! Ik heb nu eenmaal geen zittend gat smiley-embarassed.gifen dat zal zo blijven tot het niet anders meer kan vrees ik!

Slaapwel en morgen gezond weer op

vis.gif

07-03-2021, 23:06 geschreven door NaNatoken


Goedenavond lieve Ani bedankt voor de fleurige groet en leuk om te lezen wat je hebt geschreven over de Namen...knuffies xxx
lam.gif

07-03-2021, 19:24 geschreven door Lenie


Hier ben ik weer op je mooi blogje ben wat zonder adem geweest
4-UFAx-Js-HZvmu-gif-19.gif

07-03-2021, 17:48 geschreven door franFrancoiscois


ani

De Maartse buien komen eraan, paraplu niet vergeten volgende dagen groetjes, redpoppy pngegg777.png

07-03-2021, 17:11 geschreven door redpoppy


Groetjes Jeannine en Sylvain

07-03-2021, 16:11 geschreven door sylbart1950


. . .

Hier hing deze morgen wat mist maar of die gans zal optrekken weten we nog niet, de zon zou er wel willen doorheen komen blijkbaar maar ze geraakt nog niet zover !  Ik hoop nog op een mooie dag vandaag, al zal er wel wat meer bewolking hangen, we maken er toch een zondag van zoals altijd.  Mijn aspergesoep (asperges van vorig jaar) is al klaar en ook ons vlees ligt te ontdooien in de koelkast, de aardappeltjes zijn geschild en we eten daarbij wat sla, moet kunnen, al is het zondag en ben ik wel wat anders gewoon om klaar te maken maar toch, ook overschotjes moeten opgewerkt worden, ik gooi zo weinig mogelijk weg.  En dan kan je me zuinig noemen maar ik vind dat maar gewoon.  Vroeger hadden we thuis bij mijn ouders en grootouders veel groenten omdat we een land-en tuinbouwbedrijf hadden en ook nog legkippen, dus werk genoeg en ook veel groeten allerhande.
Op die grondstukken wonen nu mijn broer, een nichtje, zijn dochter dus, onze dochter en in het oude huis waar wij met zessen woonden is ondertussen al een paar keren in andere handen over gegaan.  Dus ja, wij zijn veel groenten gewend geweest en ik kan er ook nooit aan voorbij gaan.  Als ik in de supermarkt groenten zie liggen die me wat aan staan dan neem ik er daar wat van mee naar huis, lekkere soep maken en ook verschillende groentensoorten klaar maken, het is niet zo moeilijk maar afwisseling doet eten, al grijp je wel vaak naar dat wat je het liefste lust maar dat hoeft niet altijd zo te zijn !  

Nog een heel fijne zondag Ani, maak er ook een mooie dag voor jezelf van, ook al ben je alleen en kom je misschien niet veel naar buiten, eens in de tuin rond lopen doet een mens steeds goed.  Ik was ook al op ons terras, heb de kruidenbak open gezet zodat ze weer wat heel frisse lucht kunnen snuiven !  Nog een fijne zondag !

js?k=603622ec81df1a75548b4567&s=
What do you want to do ?
New mailCopy

07-03-2021, 11:07 geschreven door Chris


Zonnige zondagsgroetjes voor al mijn blogvrienden !!!
oie-775842iwe-KZ0-Dh

Goedemorgen lieve vrienden.En daar is het zonneke reeds op Kwenenzondag wat betekent dat men de winter verbrandt met een oud wijf.Ook de eerste keer dat ik ervan hoorde en eens opgezocht op internet en dit is wel een degelijke oude Vlaamse spreuk.Das zo iets als uit een heksensprookje.Het wordt terug een aangename dag net als gisteren maar nog met een frisse 8 graden op de teller.Niettemin heb ik gisterennamiddag enkele uren zalig kunnen terrassen want die ligt zuidgericht.Hopelijk mag ik er vandaag terug van genieten evenals Jullie wens ik ook een zonnige zalige zondag,een dag waarin niets moet maar alles thuis mag,doch blijf voorzichtig en dit met vele lieve zonnige zondagsgroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en de winter is aan zijn exit begonnen want nog 15 dagen en dan is de lente aan zet.Fijne zonnige en zalige zondag lieve Ani en dit wens ik Je ook toe en geniet vanalles wat mooi is rondom Je.

07-03-2021, 09:45 geschreven door Jos


Wens u nog een fijne zondag

boeket.jpg

Eerlijkheid
Oprechtheid moet wel een zeer verleidelijk deugt zijn
want het zijn vaak zij, die haar het minst bezitten,
Die er het meest de schijn van willen hebben.
De Livry

07-03-2021, 09:22 geschreven door Dirk


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!