ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
13-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

zaterdag voor mijn bubbel vandaag .


dus ietsje vroeger uit bed , want er is van alles te doen , 

soep heb ik gisteren gemaakt , maar , met dit rare weer had ik wel zin in een konijntje met spercieboontjes uit de diepvries !

de boontjes zijn  klaar , het konijn staat te pruttelen op een laag vuur en de patatten zijn geschild -- en 

ik ga zo koffie zetten , want straks  skypt de neef met oudste zus , zoals elke zaterdag  op een vast uur ---

drukke ochtend dus !

ik zet alvast een kopje voor jouw bij --- die langs komt ! oké ?

download



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (21)

16-03-2021
DINSDAGGROETJES !!! De regen zullen we er moeten bijnemen !!!!
oie-1601414o-SIji-DC9

Goedemorgen lieve vrienden.Hier is het terug beginnen regenen en geloof mij want het is voor de ganse dag en vooral veel regen deze namiddag.De zon zal normaal niet te zien zijn vandaag hier in het Westen.Maar er komt wel beter weer naar het weekend toe en ja richting dubbele cijfers met bijna geen wind.Het zou wel eens zalig kunnen zijn op mijn voorbehouden plaatsje op mijn terras.Ja wat moet een mens doen in zulke dagen.Wel vandaag bak ik pannekoeken en er zullen er genoeg zijn,neem er virtueel maar eentje.Hopelijk hebben ze nog een beetje compassie hierboven en maken ze er er echt geen veregende dag van en dit met vele lieve groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf waakzaam en gezond want er liggen terug meer dan 500 covidpatienten op intensive care en wees blij dat Je gezond bent.En ik verlang nu echt naar mijn eerste prik en het mag ASTRA ZENECA zijn want het geeft 90% bescherming.Als her EMA zegt dat het een zeer goed vaccin is moet Je niet twijfelen want het is VEILIG.Fijne dinsdag lieve Annie.Dank U voor die heerlijke kom soep en kom Jij maar smullen van de lekkere pannekoeken.

16-03-2021, 09:34 geschreven door Jos


geniet van je dag !

p48318270239.jpg
vandaag hou ik het eenvoudig
maar daarom
niet minder gemeend  !
liefs meeuw

16-03-2021, 08:38 geschreven door meeuw


fijne dinsdag
animaatjes-dinsdag-97266.jpg
Tussen vriendschap en een roosje is
er een heel groot onderscheid.
 Rozen bloeien slechts een poosje,
maar vriendschap duurt een eeuwigheid.
Veel liefs van Freddy en Patty

16-03-2021, 03:41 geschreven door Patty en Freddy


15-03-2021
Hoe was je bubbeldag?

Het lentegevoel is er hier ook nog niet hoor, vandaag is het een beetje kermis in de pastoor zijn tuin, zoals ons ma zei bij zo'n weer. Eerst wat zon, dat wat regen dan zon met regen samen... Ze weten het hier boven niet meer, precies zoals met Astra Zenica... daar weten ze het ook niet of het kan of niet! Wat een rare wereld! Vanavond even geen corona maar hopelijk genieten van de inhaalmatch van mijn club

Groeten!

vis.gif

15-03-2021, 18:05 geschreven door NaNatoken


een hartelijke groet !

922c4f26175cf4ef34dcc15707bda233.png
ondanks alles
kies ik voor het goede en het mooie
hopelijk
kleurt jouw wereld ook mooi
liefs meeuw

15-03-2021, 13:56 geschreven door meeuw


Ik ben langsgekomen!

MAARTEN.gif

15-03-2021, 11:21 geschreven door maarten


Goedemorgen

Wij starten weer met goeden moed aan een nieuwe week
Wat deze week weer brengen zal blijft een verassing
Ga proberen het beste weer van te maken
Wens u ook een goede start

gr.Dirk

 

15-03-2021, 09:37 geschreven door Dirk


Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
oie-15758149-MJh-JRu-H

Goedemorgen lieve vrienden.Om deze nieuwe week te starten mogen we een waterzonneke begroeten.Hopelijk blijven de maartse buien op afstand want regen hebben we de laatste dagen genoeg gekregen en men zegt dat de grond nog steeds niet verzadigd is.Van nu af zouden we toch enkele mooie lentedagen mogen krijgen.In elk geval wens ik Jullie een goed en gezond begin van deze nieuwe week.Een fijne en een gezellige maandag kan een boost zijn voor de rest van deze week.Ik maak me zorgen als er versoepelingen moesten komen want de coronacijfers worden terug barslecht en dit is de schuld van onze eigen bevolking die regels niet meer respecteren.Zie in Italie.Veel versoelingen en 65% terug in volledige lockdown.Het ligt NIET aan onze REGERING maar wel aan ONS ZELF.Ik wens Jullie dus een fijne maandag en een goede en een gezonde start toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne nieuwe week lieve Ani.Heel vriendelijk van Je maar geef mij maar een kommeke soep.

15-03-2021, 09:34 geschreven door Jos


fijne maandag en een goede start van de nieuwe week.
animaatjes-maandag-56038.gif

Wij hebben geen hartje van zilver
of een hartje van goud.
Maar wel een hartje dat van
onze blogvrienden houdt.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

15-03-2021, 03:21 geschreven door Patty en Freddy


14-03-2021
Lekker!

Deze week was het hier ook konijn op grootmoeders wijze met appelmoes voor mij en boontjes voor mijn slaapgenoot en het smaakte hoor! En vandaag was het koeitong in tomatensaus met kroketten , kersmiskost toen ik kind was!!!

Onze bubbel is met zijn tweetjes want zowel dochter als zoon zijn met teveel om te komen en wij zouden afzonderlijk moeten gaan naar hen! Wat een situatie en die blijft maar duren!! Telefoon en skype moeten het ook hier doen!

Daar juist een ferme hagebui gehad en de temperatuur dook zo de diepte in , maar 6 gr meer!

Holeijk heb je jezelf weer opgetrokken aan je bubbel en geniet ervan Ani

vis.gif

14-03-2021, 17:26 geschreven door NaNatoken


Goedendag lieve Anitje

Konijntjes eet ik al heel lang niet meer Anitje,niks meer van vlees,dit is een proces dat al heel lang aan de gang was alvorens ik heb zelf besefte en het is nog zeer goed voor de nieren ook,als die een lage waarde hebben. Ik kom jou een aangename zondag wensen met vele lieve en warme groetjes van mij,en dit in goeie gezondheid, Monique. MI7rO47.png

14-03-2021, 10:46 geschreven door Monique


Regengroetjes op zondag !!! Maak er toch een gezellige rustdag van !!!
oie-1375853ay-Ot-FJ87

Goedemorgen lieve vrienden.Buiten is het nat en grijs.Maart was zeer goed gestart maar laat het nu gewoon afweten.Hoeveel zonnekes mochten we vroeger plakken in de lagere school voor de buienmaand,ik weet het echt niet meer.Gelukkig gaan we de lente tegemoet wat een ander gevoel geeft dan als we de zomer verlaten in september.Deze morgen hoorde ik dat het na de middag droog en zonnig kan worden.Wait and see.Ik wens Jullie een gezellige zondag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf waakzaam en gezond want de coronacijfers zijn terug fel gestegen wat wil zeggen dat men gewoon er zijn voeten aan veegt.Heel triestig.Fijne en een gezellige zondag lieve Annie.Een konijntje kan toch zo lekker zijn met pruimen en dat zit bij mij in de diepvries.Verleden week nog konijn gegeten en of het gesmaakt heeft.

14-03-2021, 09:38 geschreven door Jos


fijne zondag voor jou !

o0600040014809559021.jpg
laat niet los
niemand is graag alleen
samen
maken jullie het mooi
liefs meeuw

14-03-2021, 08:23 geschreven door meeuw


Een lekker konijntje mm..

1-34 Vele lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

14-03-2021, 08:04 geschreven door Annie & Rogier


Hallo Anitje

Ik zou zeggen smakkelijk eten Anitje ,, oei oei dat konijntje zo zielig ,, dat eet ik nooit ,, wel de boontjes ..

Een groetje op deze zondag ,, hopelijk met een beetje zon erbij want het mag van mij , fijne rustdag en tot morgen warm groetje Ingrid .
zondag

14-03-2021, 07:06 geschreven door Ingrid


fijne zondag
animaatjes-zondag-68959.png

Wij komen een fijne zondag
en veel blogplezier wensen
Veel liefs van Freddy en Patty

14-03-2021, 01:33 geschreven door Patty en Freddy


Hallo lieve Ani ik neem wel een bakje koffie en ik hoop dat we nog konijntjes over houden voor de Paasdagen xxx
rosie.gif

14-03-2021, 00:26 geschreven door Lenie


13-03-2021
fijn je terug te ontmoeten

d0850cb63fdef5ab9c288e80afbf9cfa

13-03-2021, 15:41 geschreven door Charlotte


. . .

Bedankt voor de koffie maar ik heb net thee voor mij gezet en ook dat smaakt natuurlijk op zulke winderige dag.  Ge zult het misschien niet geloven maar we hebben linten omhoog gehangen aan de balk waar onze lamellen op schuiven om alles te verduisteren of om de zon buiten te houden.  Ook hangt er eentje omhoog aan onze verlichting en ze bewegen allemaal op het ritme van de wind die naar binnen komt, raar maar waar, je voelt het ook wanneer je aan tafel zit om te eten en dt is geen pretje, geloof me vrij.  Je wil toch ook wat warmte over houden van de vloerverwarming en van de zon die naar binnen schijnt maar alles wordt hier gewoon weg geblazen door de wind die doorheen de verluchtingsroosters naar binnen waait, en het ergste van alles is dat dit moet blijven volgens wat ze zeggen, alleen zal dat hier niet zo blijven, ik weet iemand die ramen en dergelijke zet en ik ga daar eens raad bij vragen over die verluchting, dan zal ze rap een toontje lager zingen.  De wind huilt dan ook in die openingen en dat is echt niet aangenaam, nog maar van de tocht te spreken die je toch telkens voelt bij een windstoot en die zijn er vrij veel geweest in de laatste dagen !

Je ziet het, hier is het niet allemaal rozengeur en manenschijn maar dat hadden we dan ook niet verwacht.  Verluchting is goed als je die naar eigen believen kan aanpassen en niet zo maar iedereen een bepaald ritme opdringen !

Nog een fijne zaterdag Ani en maak er ook een mooie dag van, ook al blijf je meestal binnen, net zoals wij !

13-03-2021, 14:34 geschreven door Chris


och arme

dat konijntje, maar kan lekker zijn!

Maarten.png

13-03-2021, 10:56 geschreven door maarten


Een klein tipje we komen elke dag met z,n allen korter bij het vaccins.

13-03-2021, 10:42 geschreven door faumou


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!