ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
12-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

gisteren was DE DAG !

voor het eerst sedert maanden -- ik ben de tel kwijt hoelang -- even VEILIG  neergestreken op een terras voor een koffie !

en dat bij een mooie lucht en een redelijke temperatuur ! 

alles verliep volgens de regels , en de ober huppelde  van binnen naar buiten  , je zag zijn oogjes LACHEN --- achter het masker  kan je de smile niet zien 

toen ik thuis kwam en de nieuwe versoepelingen voor mei en de zomer hoorde , sijpelde mijn vreugde  snel weg ---- zoveel toelaten , met zoveel mensen , in zo'n korte tijd  ? 

lijkt mij om problemen vragen 

MAAR WIE BEN IK  OM DAAR IETS OVER TE ZEGGEN  ?

ik zal in ieder geval voorzichtig blijven en sorry , veel bezoek zal hier nog niet welkom zijn  !

klinkt dat hard ?  tja , ik volg liever de wetenschappers dan de politiekers !.


20210511-155957



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (15)

15-05-2021
dag Ani

daar zou ik ook al kunnen van genieten om een heerlijk koffietje te kunnen drinken op een terras...zolang iedereen zich maar aan de regels houdt en afstand bewaart,..maar heel dikwijls zie je toch dat het woord "afstand" niet in hun woordenboek staat...

En...ik denk er net als jij over...te veel nieuwe regeltjes op te korte tijd...er komt meer vrijheid en direct wordt er gedacht dat het virus weg is...niets is minder waar he..

Ik zal in ieder geval blijven doen wat ik tot op heden deed...voorzichtig zijn...

lieve groet en hou je goed he

een-lieve-groet.jpg

15-05-2021, 20:09 geschreven door Klaproosje


14-05-2021
dank voor jouw fijne reactie!

Maarten-nieuw-x.gif

14-05-2021, 11:25 geschreven door maarten


geniet van je dag !

196743-sonar-viajar.jpg
ook al vaar je graag alleen
aan de oever staan zij
die op jou wachten   !
liefs meeuw

14-05-2021, 08:26 geschreven door meeuw


bijna weekend
animaatjes-vrijdag-11424.gif

Begin de dag met een dansje,
begin de dag met een lach
want wie vrolijk kijkt in de morgen
die lacht de hele dag.
Dikke knuffels van ons allemaal

14-05-2021, 02:44 geschreven door Patty en Freddy


13-05-2021
De darng is er maar het verstand zegt nog steeds ... wachten!

Ik denk er over zoals jij... er wordt teveel losgelaten dat niet direct nodig is en dan denk ik aan die festivals! Moet dat echt al? Ik ben al blij dat een terrasje doen of straks even een etentje kan maar om alles zo direct los te laten, dat is in mijn ogen vragen naar problemen want de cijfers zijn bij lange na nog niet goed. Maar dan zeg ik zoals jij ... wie ben ik om daar iets op te zeggen?

Onze oudste kleinzoon zit zonder lessen in de aula , zonder contacten alleen op kot een gemeenschappelijke keuken maar voor de rest altijd op zijn kamer alleen toch sinds vorige donderdag besmet. Hij weet zelf niet waar hij het opgedaan heeft.Op de trein , bij het winkelen of op die 1 namiddag labo op de unief met een beperkte groep? In ieder geval komt dat heel slecht uit want over 2 weken beginnen zijn examens en momenteel lukt studeren niet. Met een dikke kans op een tweede zit wordt hij er ook niet vrolijker op en deze oma piekert mee..Dus iedereen bij de zoon in quarantaine tot eind deze week dan volgt hun tweede test en als die neg. is dan kunnen ze toch met 5 terug het gewone leven opnemen ,de kleinzoon moet 3 dagen symptomen vrij zijn...

Nog een hartelijke groet maatje en houd het veilig want het kan je zomaar overvallen..

vis.gif

13-05-2021, 18:15 geschreven door Natoken


Zeker

Die versoepelingen werden volgens mij gemaakt omdat ze bang zijn dat de mensen in opstand gaan komen... maar het is te vlug en te veel ineens... ik ga voorlopig oedereen nog op veilige afstand houden... heb zelf eventjes een voorproefje van Covid mogen mee maken... na de tweede vaccinatie kreeg ik koorts... hevige krampen over mijn hele lichaam en dat was een helse pijn... eten is een noodzaak... en altijd maar moe... dat was dan van die hele kleine dosis die je toegediend krijgt dus ik ben niet happig op de hele dosis Covid... ik vrees voor weer een nieuwe uitbarsting.

Moederdag wordt in Antwerpen in augustus gevierd en ik hoop tegen dan toch mijn kinderen eens te kunnen uitnodigen... blij voor jou dat je terug van een terrasje hebt kunnen genieten... waar wij wonen moet je al tram of bus nemen of de auto om aan een terrasje te geraken en is me teveel moeite... vandaag weer van dat druilerig weer en nog altijd te fris om in de tuin te zitten.

13-05-2021, 15:44 geschreven door Myette34


zeer mooi

https://imgur.com/CWR8VLQ

z-YQXXPgcxi-CW-gif-12.gif

13-05-2021, 11:49 geschreven door franFrancoiscois


Hallo Ani

Goed dat je zo'n fijne dag hebt gehad, genieten waar kan. En ja die versoepelingen! heb daar ook mijn vragen bij? wie zijn daar weer de slachtoffers van? in 2 tehuizen zit het weeral binnen. Ze worden er minder ziek van akkoord MAAR ze zitten toch weer apart zonder bezoek is dat al niet even erg, als je zo je laatste jaren, dagen moet slijten. En iedereen kan het op een veilige manier, ja dat geloof ik ook! de mensen doen hun best, maar dat is zonder het volk gerekend die maar schrewen VRIJHEID BLIJHEID en alles aan hun laars lappen. die beelden zijn gewoon arrogant om te zien. Als het mijn kind was zou ik zeggen betaald gij uw kot in de toekomst maar zelf, dat zijn studenten die verondersteld worden verstand te hebben, waar zit dat dan?. Van mij zal den economie niet rijk worden, ik kom niet buiten, juist voor eten, dokter en pedicure. We zullen wel zien waar we uitkomen. Maar mensen die hun gedragen! zijn wel de dupe. Vandaag word weer ne rustige dag, niet koken, wel koers kijken. Een fijn verlengd weekend Ani, al blijft dat voor ons hetzelfde he. Veel liefs en dikke knuffel. Alfy smiley-wink.gif    

13-05-2021, 11:21 geschreven door alfyvo


. . .

Mooi toch dat je dat weer hebt gehad Ani, genieten is voor iedere mens die er gebruik wil van maken !  Zo is het toch ook, de ene ziet dat niet zitten en voor de andere is elke gelegenheid goed en ik zie dat je er ook hebt van genoten, zo moet dat zijn, alles op zijn tijd, met goed weer genieten enalles wat kan blijven liggen, gewoon laten liggen, het werk gaat niet van je weglopen hoor !  Hier ook niet en hoor me preken over hoe je het moet doen.  Maar de gewoonte zit er ook in om eerst je werk te doen en daarna pas genieten, al is dat niet altijd logisch maar ja, wat verander je eraan ?!  

Nog een fijne dag vandaag Ani, geniet maar van je mooie tuin als je niet verder weg gaat.

13-05-2021, 11:13 geschreven door Chris


Hemelvaartsdag

Jammer dat ik je hier niet zie!

Maarten-nieuw-x.gif

13-05-2021, 10:15 geschreven door maarten


Zalige Hoogdag van Hemelvaart aan al mijn blogvrienden.
oie-138246na-Xwm-T1-J

Goedemorgen lieve vrienden.Hier ziet het er niet al te best uit om Hemevaartsdag te starten want hier is het aan het regenen.Hopelijk wordt het geen veregende Hoogdag.Een weersvoorspelling heb ik nog niet gehoord.De echte lente laat lang op zich wachten en volgens ik op de langetermijnsverwachting van buienradar zie is er nog geen lente te bespeuren.Niettegenstaande wens ik Jullie een fijne en een gezellige donderdag toe en dit met vele lieve groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijft uiterst voorzichtig om zo een stukje normaal leven te kunnen heroveren.Fijne Hemelvaartsdag lieve Ani.Blij dat Je er van genoten heb.Maar van die vele versoepelingen ben ik het volkomen met Je eens.Eerst genoeg vaccineren en minder dan 500 erg zieke mensen op de covidafdeling en dan kan men versoepelen.

13-05-2021, 10:06 geschreven door Jos


Goedemorgen

landschap2.jpg
Hier zou ik ook wel willen wonen aan de zee
Goedemorgen allemaal aan
de andere kant van het scherm
Fijne donderdag gewenst
gr.Dirk

13-05-2021, 09:27 geschreven door Dirk


ja Ani , ik huiver ook een beetje met hetgeen allemaal opeens mag doorgaan ...

woman-flower-field-sunset-681x435.jpg
straks terug vrijheid  ?
ons eigen leven leiden
zoals wij willen
zonder regels of taboes  !
liefs meeuw

13-05-2021, 07:38 geschreven door meeuw


fijne feestdag
animaatjes-donderdag-43992.gif

We zoeken allemaal de sleutel tot het geluk,
zelfs vaak in verre oorden.
Maar we vinden hem meestal dichtbij,
in een paar bemoedigende woorden.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

13-05-2021, 01:46 geschreven door Patty en Freddy


12-05-2021
Groot gelijk heb je

de richtlijnen te volgen die ons worden opgelegd!

Maarten-nieuw-x.gif

12-05-2021, 11:03 geschreven door maarten


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!