ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
28-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag

.

autumn-2857032-340



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (29)

01-12-2021
De week is weer midden door groetjes Sylvain

01-12-2021, 13:43 geschreven door sylvain


Hallo Ani

Dat doe ik niet zene Ani!! dat is een sporthorloge die dat opneemt terwijl je fiets, loopt of wandeld kan je kiezen! en nadien upload je dat via de computer in een speciaal program dat echtgenoot eerst activeerd voor mij smiley-smile.gif dat plaatsen gaat dan ook met een code zoals de meeste dingen, dat heb ik wel per toeval ontdekt smiley-surprised.gif af en toe heb je dat he. Heeft je zoon dat andere kunnen activeren? zeer mooi en veel om te zien. Weer mooie vooruitzichten voor zaterdag 2 keer slapen smiley-laughing.gifsmiley-laughing.gif Ik kan goed geloven dat het je goed doet smiley-smile.gif Hier gisteren ook heeeel de dag geregend nu even over, maar dikke wolken. Kom heel de week niet buiten nu. Ga zo meteen Witlof in de oven maken, ook al even geleden, zal ook smaken!! maar ja wat niet smiley-tongue-out.gif nu zal je wel een smile smiley-smile.gif op je gezicht hebben naar zaterdag toe, geniet maar. smiley-wink.gif

 Alfy

01-12-2021, 12:39 geschreven door alfyvo


Hallo lieve Ani...knuffies voor jou xxx
Groetjes-Kbloglink-Kerstpaartje-nostagie.gif

01-12-2021, 12:19 geschreven door Lenie


Niet doemdenken, Ani, niet doen

1-32Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

01-12-2021, 10:35 geschreven door Annie & Rogier


. . .

Vandaag ook weer een druilerige dag Ani, ik moet nog naar de apotheker hier in de buurt, niet veraf dus, maar er valt nog steeds water naar beneden uit de lucht en dat haat ik wel een beetje.  Wandelen wanneer het mooie weer er is, dat doet een mens weer herleven maar dit grijze en donkere weer is men snel weer beu ook !  Ik denk dan ook weer aan de mensen uit de Westhoek, die moeten nu maar hopen dat ook hun streek niet overstroomd wordt zoals het in Frankrijk het geval is.  Zompig is het overal wel maar het is een groot verschil als er regen valt of alles onder loopt !  In deze dagen heeft een mens voor alles licht nodig, wanneer ik niet zou aan de computer zitten dan zet ik wel even de tv aan, kwestie van weer met alles bij te zijn, ook het nieuws volgen doe ik wel tussendoor maar het boeit me niet echt, ik hoor en zie alles wel maar neem het niet meer in me op omdat mijn hoofd vol zit met andere dingen.

Net zoals Natoken wens ik een mooier 2022 maar of het ook zal meevallen is nog maar de vraag, we wensen dat ieder jaar beter wordt dan het jaar daarvoor en het is steeds ijdele hoop geweest, krijgen we nu eens wat we vragen ?!  We kunnen alleen maar vooruit zien wanneer er nog ergens een lichtpuntje is en wij hebben dat wel in onze familie maar niet iedereen kan dit zeggen.  Daarom wil ik ook duimen dat het weer wat beter wordt met corona en de nieuwe varianten die nu meer en meer de kop op steken.  Erger moet het niet meer worden, we hebben genoeg te lijden gehad in de voorbije jaren, laat nu alles eens wat beter worden zodat een mens ook weer eens kan lachen en plezier maken zonder zich al te veel zorgen te maken, daar duim ik voor en dat krijgen we hopelijk wel in de komende tijd.

Lieve groeten.

01-12-2021, 09:35 geschreven door Chris


december ... hou het warm !

04e58a76ffbb6e85b9c595e116375766www.jpg
december
guur en koud
het lukt sommigen er toch in
iets mooi en gezellig
van te maken  !
liefs meeuw

01-12-2021, 08:16 geschreven door meeuw


Midweeksegroetjes.
december1.gif

Vriendschap kun je niet kopen maar zorg
 dat je het verdient. Als iemand hulp komt
zoeken toon je dan een ware vriend.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

01-12-2021, 03:18 geschreven door Patty en Freddy


30-11-2021
Dag Ani

ea98b2ece48934b5afb259f9c14898e8

Het is hier ongezellig herfstweer , We maken het maar binnenshuis gezellig !!!!

30-11-2021, 16:23 geschreven door Tinie en Ans


al kan ik niet altijd op je blogje zijn toch ben ik blij hier te zijn

<c

a32ca01d2b75d6c6a4ef7d9ca9203c2d.gif

30-11-2021, 15:57 geschreven door franFrancoiscois


lieve groetjes
Steampunk-Luna-Annie
Met dit regenweer doe ik maar bezoekjes naar mijn blogvrienden en vriendinnen.

30-11-2021, 13:48 geschreven door annie


Mooi zo door je blogje wandelen Ani groetjes Sylvain

30-11-2021, 11:35 geschreven door sylvain


Aangename kennismaking met je mooie blog
Welkom op blog Jodelsy

30-11-2021, 11:04 geschreven door Jodelsy


Goedemorgen

Zon-bruin.jpg

Het is dinsdag koud en nat vandaag
De laatste dag van November weer
Morgen begin de laatste maand van het jaar
Voor je het weet is 2021 voorbij, het gaat allemaal zo snel

Gr.Dirk

30-11-2021, 10:38 geschreven door Dirk


DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden.
oie-308247-ID7-FMt-Xq

Goedemorgen lieve vrienden.Ik ben een uurke geleden met de regen ontwaakt.Ik hoorde het kletteren op mijn vensterraam;doch toen ik naar mijn wekkerradio keek was ik niet op gemak want het was reeds 11 minuten over zeven en om 6u30 moest ik mijn hartmedicatie nemen.Dan ben ik maar vlug verdwaasd opgestaan en ben nu bijna op mijn positieven.Het is lang geleden dat ik nog zo goed heb geslapen en stilaan komt de muze terug om hier iets ordentelijks te typen en ik las zopas dat de besmettingen vertragen.Ik denk dat de mensen zich nu iets meer aan de regels beginnen te houden,nu men hoort hoe die Zuid-Afrikaande variant zich nog vlugger verspreid en ik verneem dat er nu heel veel besmettingen zijn bij mensen en kinderen die ik goed ken uit mijn directe omgeving.Ondertussen ben ik nu volledig hersteld van mijn boosterprik.Kort voor de middag ben ik gisteren gaan tanken om te zien of ik met mijn Xtra kaart van Colruyt kon betalen aan hun benzinestation en dit lukte en ik ben dan doorgereden naar de Colruyt in Kuurne om er te winkelen.Dus mijn nieuwe betaalkaart is reeds actief en vandaag zou ze normaliter in mijn brievenbus moeten zitten.Ik hoorde ook zopas dat we hier in het Westen voor 1 dag wellicht de dubbele cijfers kunnen halen maar zware regenval staat ons deze avond en volgende nacht te wachten.Hier is er reeds waternood in de Westhoek en Heuvelland waar de Ijzer buiten zijn oevers is en er reeds verschillende huizen ondergelopen zijn.Ik hoop dat het nu stilaan droog zal worden tot deze avond en ik wens eenieder dit toe en geniet van een warme gezellige dinsdag en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf heel waakzaam en gezond en om Jullie en mijn dag wat op te fleuren heb ik wat fleurige bloemen meegebracht die ik zelf graag zie en die zo goed kunnen ruiken.Een fijne en een gezellige dinsdag lieve Ani en geniet van deze nieuwe dag.

30-11-2021, 09:27 geschreven door Jos


Dag Ani

We blijven altijd hopen Ani ,, dat het tij eens zal keren he ,, ik denk dat nu de meeste dromen dat als het virus maar eens zal verdwijnen ,, we horen niks anders meer tegenwoordig ,, van nieuwe regeltjes die helemaal niks opbrengen . en ja de regen hebben we er ook eens gratis bij ,, veel sterkte wensen we elkaar he .

30 November ,, pffffffffff de tijd vliegt voorbij ,, toch maak er een fijn dagje van , liefs Ingrid .
dinsdag

30-11-2021, 07:38 geschreven door Ingrid


wens jou een gezellige dag Ani !

3.jpg
donkere sombere dagen
een streepje muziek
met wat bloemen er bij
je dag
wordt een stuk mooier  !
liefs meeuw

30-11-2021, 07:36 geschreven door meeuw


fijne dinsdag
animaatjes-dinsdag-60867.png
Tussen vriendschap en een roosje is
er een heel groot onderscheid.
 Rozen bloeien slechts een poosje,
maar vriendschap duurt een eeuwigheid.
Veel liefs van Freddy en Patty

30-11-2021, 03:09 geschreven door Patty en Freddy


29-11-2021
dag Ani

ik zag in het nieuws dat het in de Westhoek zo lelijk deed en voor wateroverlast zorgde... hopelijk ben jij gespaard gebleven.. 

een-lieve-groet.jpg

r

29-11-2021, 19:59 geschreven door Klaproosje


Hallo Ani

Hier ben ik weer na een paar dagen goed ziek te zijn geweest van mijn derde spuit. Je zou voor minder gaan doemdenken he. Degene die zo roepen op vrijheid zijn wel degene die het blijven ronddragen, maar daar zijn de mensen zoals jij! en wij die zich 100% aan de regels houden de duppe van. Nu zaaien ze eingenlijk al paniek terwijl ze nog niet juist weten hoe het andere virus werkt!! maar nog niet bang genoeg om de grenzen te sluiten! en zijn wij ontertussen bang om te bewegen. Ik ga morgen al mijn boodschappen doen zodat ik weer een week kan binnenblijven. De 7de moet ik bij de huisdokter zijn, en kan ik die dag weer al mijn boodschappen doen. Het ziet er in ieder geval niet goed uit, en ja mensen die het risico nemen om nu op reis te gaan en vastzitten hadden maar niet moeten gaan zo zie ik dat, anders komt er helemaal geen eind aan de miserie. De westhoek word ook geteisterd door water hopelijk blijft het weg bij jou, maar jij woont misschien niet dicht bij water. Als het hier bij ons moest overstromen dan hebben ze daar helemaal beneden nog geen last van, want dat is niet gelijk met de straat. We wonen ook niet zo dicht bij water, maar zeg nooit nooit. Ik vraag me af waar het allemaal heen moet als je het nieuws hoort en leest, we zitten precies met de 40 plagen. We moeten het toch possitief blijven bekijken, zoals de mensen in de zorg hun best blijven doen alle dagen. Heel veel liefs en dikke knuffel  smiley-wink.gif 

 Alfy

29-11-2021, 16:16 geschreven door alfyvo


leuk gemaakt

<c

2021c9da2c4ee5401f8a8cb0d6553f19.gif

29-11-2021, 13:41 geschreven door franFrancoiscois


Fijne Maandag

Ik kom jullie een  fijne Maandag wensen 

ook van Musty ze is aan de beterhand na haar zware operatie

daardoor een beetje minder aktief geweest maar we zijn terug

Liefs Erika

HTML leren

HTML leren

 XXX

29-11-2021, 13:07 geschreven door Erika


NATUURLIJK

ZAL JE DE LENTE NOG ZIEN!

Maarten.gif

29-11-2021, 11:22 geschreven door maarten


. . .

Ook ik zit vaak met muizenissen in mijn hoofd maar dat probeer ik op een andere manier op te lossen : puzzelen zodanig dat die grijze cellen moeten werken en ook moe worden !  Je kan ermee lachen maar iedereen lost dat op op zijn of haar eigen manier, zo doe ik het dus en lezen in wat roddelblaadjes gaat ook goed erin meestal.  Alleen hoef je daarvan niet veel te onthouden, je kan het overal lezen maar het gaat erin en er ook weer terug uit.

Als je het weer zo van achter de ruit bekijkt dan lijkt het wel zomer te worden, de zon schijnt hier op dit moment en ik zie nu vooral de bruine bladeren van de struiken en bomen nog hangen, ze zullen weldra met wat wind worden weg gewaaid ofwel is het pas in het komende jaar dat ze zullen vallen, vooral die van de beuk en de lei-lindes die hier rondom onze villabouw staan.  Verder heb ik nog steeds bloemen op mijn terras staan maar die moeten nu wel weg gedaan worden ook, anders staan ze weldra te beschimmelen in de koude en dat wil ik niet hebben, dan zit je er achteraf mee om het op te ruimen en dit doe ik liever eens wanneer het redelijk is op het terras, zoals in deze namiddag misschien, we zullen zien . . . dan zal het gebeuren wanneer er voldoende tijd voor is.  Ik zet de grond in een zak klaar voor anderen zodat die het kunnen opruimen en de grond ergens uitstrooien waar ze er geen last van hebben.

Nog een fijne dag verder Ani en geniet desnoods ook maar van een kleine wandeling, dat ga ik straks ook proberen, tenminste als er geen nattigheid valt, ik moet wel om brood dus binnen blijven is geen optie, en ach ja, ook nog voor aardappelen.  Dus dat wordt nog werken vandaag !  Tegleijk de was ook nog aan het doen en het doen en het was zoveel dat ik het bijna niet kon dragen, ik ga tegenwoordig vrijwel altijd alleen, als knuffelcontact, ik dacht al te zetten contactknuffel maar dat is niet juist !  Groetjes, mijn was roept net !

29-11-2021, 10:50 geschreven door Chris


Maandag de eerste dag van de werkweek groetjes Sylvain

Bedankt Ani ik sta volledig achter jou mening groetjes van Sylvain.

cooltext398940470156185

29-11-2021, 10:50 geschreven door sylvain


Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
oie-2974532485zd-GPS

Goedemorgen lieve vrienden.Het natte weekend heeft terug zijn sporen nagelaten.Heel vroege sneeuwval en spekgladde wegen bij ons in West-Vlaanderen met natuurtlijk vele verkeersongevallen die allen gelukkig afliepen met blikschade en daarbij komt ook nog het overstromingsgevaar in de Westhoek en Heuvelland waar de Ijzer bepaalde delen blank zette alsook de Heulebeek die het water niet meer kan slikken en deze week zet het waterige weertje zich door.Vandaag krijgen we hier in het Westen terug de volle lading met van alles erop en eraan wat we als kiespijn kunnen missen.Ik denk dat we een uitzonderlijke zware winter zullen meemaken, niet enkel door het weer maar ook door griep - corona en het Zuid-Afrikaanse variant.We zullen echt voorzichtig moeten blijven om ons gezond te houden.Nochthans wens Ik Jullie een goede start van deze regenweek maar vooral een gezonde week toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne en een gezonde week lieve Ani.Hopelijk krijgen we hier in West-Vlaanderen geen Waals scenario.Hou het warm en droog.

29-11-2021, 08:49 geschreven door Jos


Goedemorgen lieve Ani,mooi om te lezen dat jij zo positief bezig bent,fijne dag gewenst...knuffies xxx
Warme-groetjes-lief-meisje-met-hondje.gif

29-11-2021, 08:40 geschreven door Lenie


fijne nieuwe dag lieve Ani !

fad9d08102f17265ab5e669a98fd57cd.jpg
herfst en winter
willen we zo vlug mogelijk
achter ons laten
daarom dit opkikkertje
voor jou Ani  ...
liefs meeuw

29-11-2021, 08:35 geschreven door meeuw


28-11-2021
Goeie morgen Ani

Voorlopig geen spectaculaire reactie op de derde spuit! We blijven de vingers kruisen dat het zo blijft want sommigen zijn er wel ziek van!

En natuurlijk ben je er volgende lente nog .... zo moet je denken anders wordt de winter nog kouder!!

Hier staan de bomen ook bijna volledig kaal en is het stilaan gedaan met bladeren ruimen op de oprit.  In de tuin vind ik dat minder vervelend!

Nog een aangename zondag en doe wat je graag doet vandaag bij het straaltje zon dat we hebben ( allé hier toch!)

Hartelijk vis.gif

28-11-2021, 10:27 geschreven door Natoken


Weer een donkere Zondag een dag om de warmte op te zoeken groetjes Sylvain.
cooltext398828959162074

28-11-2021, 10:07 geschreven door sylvain


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!