ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
05-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.denken --

.

paper-4100386-340



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (17)

10-01-2022
zeker weten

Tsj als de teller steeds hoger  oploopt dan sta je er even bij stil hoe dan ook. Daarom hoop ik dat je nog veel jaren mag blijven zoals je nu bent dan is het einde echt nog niet in het zicht! Maar een bedenking is normaal wie doet dat niet!

Groetjes

vis.gif

10-01-2022, 18:56 geschreven door Natoken


07-01-2022
Goeie morgen
52587383-gelukkige-vrijdag-positieve-inspiratie-citaat-op-een-aquarel-vlek-achtergrond.jpg?ver=6.

groetjes Rudy

07-01-2022, 09:29 geschreven door rud


Goede morgen lieve vrienden.Het is vrijdag vandaag.We naderen het weekend !!!!!
oie-774523-LYGE4-NT4

Goedemorgen lieve vrienden.We zijn vandaag de eerste vrijdag van het nieuwe jaar en we kijken alweer uit naar het komende weekend.Het is minder koud want hier is het reeds 5 graden en bewolkt.Zal het zon of regen worden,daar heb ik het raden naar daar ik nog geen radio gehoord heb.Het Kerstfeest dat bij mij moest plaats vinden op Kersmis zelf en niet kon doorgaan daar mijn vrienden op het laatste moment nog naar Tenerife zijn vertrokken zal nu zondag plaats vinden en ik kan ook reeds zeggen dat ik zondag niet in Bloggenland aanwezig zal zijn.Uitgesteld was dus niet verloren en we maken er bijna een ganse dag van.Nu heb ik veel werk voor de voorbereiding zodat alles in een gezellige sfeer kan doorgaan.We zijn met 4 en er is ruimte genoeg om de afstand te respecteren.Ik wens Jullie een fijne vrijdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf heel waakzaam want de besmettingscijfers exploderen als nooit tevoren.Fijne vrijdag lieve Ani en terug weekend in zicht.

07-01-2022, 09:15 geschreven door Jos


op naar het weekend Ani !

i-Stock-471165523.jpg
in deze bizarre tijden
geniet van de leuke momenten
vaak
dicht bij jou
liefs meeuw

07-01-2022, 07:45 geschreven door meeuw


06-01-2022
VREDE EN ALLE GOEDS

op deze Driekoningendag!

Bests-sneeuw-v-Maarten.gif

06-01-2022, 10:56 geschreven door maarten


Aan iedereen een gezellige donderdag en stillekes sluipt het weekend dichterbij !!!!!
oie-68791-Qv-WOmp-F

Goedemorgen lieve vrienden.Vandaag 6 januari.Het feest van Melchior - Caspar & Balthazar de Driekoningen genoemd die uit het Oosten kwamen om Jezus te aanbidden en hadden ook geschenken bij zich.Ze hadden de stal in Bethlehem gevonden door de ster te volgen.Aan vele koffietafels wordt de driekoningentaart aangesneden en in die taart zit een koffieboon verborgen en wie het stuk op zijn bord krijgt met de boon erin mag het kroontje opzetten en dit is een traditie in heel vele landen.Het is terug bitterkoud en de vriezeman is hier reeds voorbij gegaan met zijnen ijsborstel en hopelijk krijgen we vandaag een zonnige dag maar het zal zeker aan de frisse kant zijn.Geniet van de zingende 3 koningen die wellicht zullen aanbellen met hun vertrouwde liedje en hopelijk mag dit in deze coronatijden want dit maakt de kinderen zo blij en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf uiterst voorzichtig want de besmettingen zijn nog nooit zo hoog geweest en gaan nog verdubbelen.Blijf gezond door Je aan de regels te houden en de boosterprik te nemen.Fijne Driekoningendag lieve Ani.We doen elke dag met Je mee,doch de ene dag gaat het beter dan de andere.

06-01-2022, 10:03 geschreven door Jos


Goedemorgen

Hoekjes.jpg

Het nieuwejaar is nog maar net begonnen
De dagen vliegen al voorbij, wat gaat het snel
Blijf vooral gezond, pas goed op je zelf,
 maar kijk ook om naar je buren.
Het gaat niet gedaan met Omicron virus
gr.Dirk

06-01-2022, 10:03 geschreven door Dirk


. . .

Ik wou dat ik dat kon beloven Ani maar ik zit te veel met de echtgenoot in mijn hoofd en dat is ook niet zo gezond.  Je moet ook wat over hebben voor jezelf en dat wordt dan vaak vergeten en zo geraak je eigenlijk wat in de put.  Niet dat het zo erg is gesteld met mij maar ik laat de echtgenoot in bijna alles voor gaan en je moet eerst voor jezelf goed zorgen anders kan je de zorgen voor anderen ook niet aan !

Ik wens je nog vele jaren toe in de mate van het mogelijke natuurlijk, we hebben er zelf zo weinig aan te zeggen maar als je nog kan genieten van de kleine dingen die er om je heen gebeuren en in je eigen familie, dan mogen we nog niet klagen.

Nog een fijne donderdag toegewenst en nu ga ik een douche nemen want ik ben nog niet deftig aangekleed, dat komt wel en daarna doen we weer maar verder zoals we bezig zijn !

06-01-2022, 09:09 geschreven door Chris


een sprankelend mooie dag voor jou !

360-F-165459559-t-E4-D3po-S7l6-XAPf3z-Qs-Xmbj-RRx-HRKyr4.jpg
hier mag het wel
een warme stevige knuffel 
voor jou vandaag
een warm intens gevoel  !
liefs meeuw

06-01-2022, 08:36 geschreven door meeuw


Goeie morgen
11863564.jpg

Maak er een gezellige dag van,groetjes Rud.

06-01-2022, 08:32 geschreven door rud


05-01-2022
Hallo Ani

Je hebt gelijk Ani! maar we zijn nog niet zo oud! maar spreken toch ook met twee woorden vanaf nu smiley-laughing.gif want niet iedereen heeft het geluk oud te worden! Maar langs de andere kant zeggen ze ook "krakende wagens rijden het langst" en dat past dan weer bij ons smiley-laughing.gif Genieten van kleine dingen, gaat nog dat doe ik, maar niet druk maken aan dingen die je niet kunt veranderen is moeilijker! maar ga mijn best doen smiley-laughing.gif Zo lang dat corona ding rond gaat, zal het toch rustig blijven, we moeten juist zien dat we niet mensenschuw worden? want we zijn die rust zo gewoon dat het minste dat er tussen komt, we ons ongemakkelijk voelen. Het kan saai zijn maar u goed voelen is het voornaamste. Veel liefs en dikke knuf. Kleindochter gaf geeneens een vuistje, zo voorzichtig!    

Alfy smiley-wink.gif

 
 

05-01-2022, 12:17 geschreven door alfyvo


denken

Het is heftig wat je hier achterlaat, maar zo lang je kan bloggen en zo veel meer!

Nog heel veel gelukkige jaren wens ik jou toe!

Maarten-nieuw.gif

05-01-2022, 11:13 geschreven door maarten


Eigenlijk ben ik er niet kwaad om dat het voorbij is, Ani

1-34Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

05-01-2022, 10:54 geschreven door Annie & Rogier


Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe
oie-5737519sk-PMMAJ

Goedemorgen lieve vrienden.Brrr...het is terug fris deze morgen met amper 2 graden,doch hier aan mijn pc mag ik niet klagen want het is hier knus warm zonder verwarming terwijl de thermometer 21 graden aanwijst.Dus we zijn er klaar voor om de werkweek deze middag reeds op te delen.Morgen is het reeds Driekoningen met zijn traditionele driekoningentaart waar een koffieboon in verstopt zit.Wie het stuk taart lukt met de boon mag dan de kroon van de koning opzetten.Gisteren rond 9u30 was Wendy er reeds voor mijn voeten zodat ik op een deftig tijdstip mijn blogronde kon voltooien.Gisteren had ik wel pijn en gloeiende voeten,doch vandaag voel ik niets meer.Alle wonden zijn nu voorlopig genezen en kan ik terug stappen zonder pijn.Verder wens ik Jullie een mooie en een gezellige midweek toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en wees uiterst voorzichtig want de besmettingen stijgen terug razendsnel maar volgens de laatste studies tasten ze de longen niet aan.Blijf gezond en blijf de regels volgen.Fijne midweek lieve Ani en ik ben ook blij dat die dagen gepasseerd zijn want die feesten komen te dicht op elkaar.Nu nog een beetje geduld en we gaan naar de lente en hopelijk kunnen we dan alle kanten uit.

05-01-2022, 09:27 geschreven door Jos


en toch genieten van je dag ...

1638284298682.jpg
de natuur
blijft ons verbazen
is een mens zoveel oprechter
dan een dier  ?
liefs meeuw

05-01-2022, 08:18 geschreven door meeuw


Dag Ani ,,

Gewoon doen waar we zin in hebben Ani ,, en omgaan met wie we zelf willen ;; en als corona eenmaal zal verdwenen zijn hebben we helemaal ons leven terug he .

Midden in de week zitten we nu alweer ,, die tijd vliegt voorbij , dus snel even een groetje van mij,, geniet bij alles wat U doet doe ik ook ,, liefs Ingrid .
woensdag

05-01-2022, 07:22 geschreven door Ingrid


Goeie morgen

Maak er een gezellige dag van,groetjes Rudy

05-01-2022, 01:04 geschreven door rud


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!