Inhoud blog
  • zaterdag 12 juli epiloog
  • donderdag 10 juli
  • woensdag 9 juli
  • dinsdag 8 juli
  • maandag 7juli

    Welkom op onze blog ...

    André  en 
    Jean-Pierre

    Foto
    Camino Portuguése

    GASTENBOEK BLOG (97)

    Laat hier een bericht achter in het gastenboek:
    Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    30-06-2014
    GESLAAGD
    Dag opa, ik heb een goed rapport ik ben geslaagd heb een A- attest, veel succes in de verdere wandeltocht en we verlangen al tot je terug bent. groetjes van mij.

    30-06-2014 om 18:54 geschreven door Jochen


    zomaar
    Dag Andre ; u schrijft nog 272km, dat is ongeveer het aantal km dat de belgen moesten afleggen om kampioen van Belgie te worden .en het is Jens debusschere geworden enen Daizelnare nen poempescieter , geweet dat die daiselnaars bie mie nog oltiet nauwe an mien herte liggen!!! de belgen doen het wok goed in tfoetbol zen ol drie keers gewonnen. khope dat die gegevens u ook een herte onder derieme gaan steken of omgekeerd .Andre kben der bijna zeker van dat u dienen vriend waarnaar u op zoek bent om mee te wandelen naar Compostella zult vinden eens u de meer dan 600km achter de rug hebt . nog veel moed en groetjes van Georgette en Jacqui

    30-06-2014 om 10:55 geschreven door jacqui


    Andre
    We zijn zaterdag avond terug thuisgekomen van de zee.We hebben redelijk goed weer gehad ,alleen wat regen vanaf Lichtervelde .De dames hebben het goed gehad,wat zonnen op het terras ,wat in de boekskes lezen en wat etalages bekijken . We hebben ook enkele wandelingskes gemaakt langs het strand en naar het dorp maar dat was reeds genoeg voor mij.Het gaat steeds wat beter maar nog niet genoeg om op de camino te lopen. In uw verslagen zie ik dat ge goed vooruit gaat ,als ge zo verder doet en zonder tegenslag zult ge een dag te vroeg in Santiago zijn. Het ga je verder goed en tot nog es.

    30-06-2014 om 07:11 geschreven door Jean-pierre


    29-06-2014
    Geslaagd
    Hallo stapper, blij te kunnen meedelen dat ik je rapport ontvangen heb over de cursus"update" van het volwassen onderwijs(beter seniorenonderwijs) te Kortrijk. Met een eindpercentage van 80% mag ik je van harte feliciteren; de bijhorende klapzoen heb je nog te goed! Ik hoop dat dit je wat bijkomende moed zal geven, zodat het tot in je benen voelbaar is! Tom Boonen spreek t ook altijd van "mijn benen waren goed". Stel het verder goed! Je blijft voortdurend in mijn gedachten!

    29-06-2014 om 13:56 geschreven door jenny


    Andre
    Andre de zonnepanelen doen het goed hoor,vandaag iets minder want ze geven veel regen uit,dinsdag zal het weer beter zijn. Andre u bent een krak van een vent ,gemoet het maar doen helemaal alleen en alles zoeken. wij wensen u nog veel sterkte in uw verdere tocht.

    29-06-2014 om 08:43 geschreven door derieuw georges


    28-06-2014
    halverweg
    Het is hier bij ons ST pietersfestival dit weekend.Voor veel vrijwilligers weer heel veel werk te doen.We zijn blij te zien dat het circus nog altijd blijft ronddraaien.Gelukkig moeten wij geen poot meer uitsteken,trouwens dat zou niet meer lukken. Alleen naar de autowijding en de mis en Zitten waar onze ouders altijd zaten,zodat ze zien dat het goed is. Ik stel me alleen de vraag wat en hoeveel je eet? Op de foto hebben de drie andere mensen een bord en een servet maar bij jouw niets te zien,of wel was uw eten al naar binnen,want we zijn van schoffeleersras; Nog een ferme knuffel en slaapwel. christiane en rudi.

    28-06-2014 om 19:00 geschreven door christiane


    ontroerd
    Beste hallevriend, uw dagelijkse verslagen ontroeren me meer en meer. Blijkbaar is de gevreesde eenzaamheid er niet, je past je aan zoals je zegt maar het blijft toch een straffe onderneming. het "ga" je verder goed ! Georges

    28-06-2014 om 11:50 geschreven door Georges Verhamme


    27-06-2014
    dank
    Dag broer. Het strekt je tot eer dat je de zakken intenties met je meedraagt. ik ben er zeker van dat het pak groot genoeg is ,om iedere tien kilometer voor een andere te stappen. Daarom veel dank voor de dag van gisteren. Hier in kuurne is iedereen tevreden dat de spanning van de examens voorbij is. Ook de belastingsbrieven zijn op tijd binnen gegaan. We hebben al een paar klusjes klaar tegen dat je terug zijt. Wees verder voorzichtig. uw zus en rudy.

    27-06-2014 om 09:38 geschreven door christiane


    26-06-2014
    Camino Portuguese
    Een steuntje van achter de Peecee voor JPierre en André. Het ga jullie goed! Grtn Nico

    26-06-2014 om 17:03 geschreven door Nico Decoutere


    Fatima
    Ja, André, Fatima zag er wat troosteloos uit, jij alleen op zo 'n groot bedevaartsplein. Maar het is niet verwonderlijk dat jij daar alleen waart. Fatima wordt immers maar bezocht door pelgrims elke 13° van de maand, omdat de eerste verschijning van Maria plaats had op 13 mei. Dus enkele dagen voor de 13° van elke maand en enkele dagen erna is er daar wel veel volk. Ik ben daar ook eens geweest zoals u, niet op een 13°, en ik was daar ook alleen. Maar het plein heeft me wel sterk aangegrepen, en de stilte....Ik was er wel met de wagen en niet te voet zoals u. Veel moed verder en de groeten van het ganse schoolbestuur

    26-06-2014 om 11:20 geschreven door Pastoor Luc


    25-06-2014
    dag nonkel andré
    Toi toi toi op je tocht ! Geniet met de grote G, sla alles op op je 'harde schijf' zodat je er -eenmaal terug thuis - nog eens van kan genieten. en een sterke getuigenis kan doorgeven aan de vormelingen op de topavond. Morgen hier koffiebolle, je vrouwtje geeft forfait want ze had zee-plannenge ziet, we houden haar in de gaten

    25-06-2014 om 23:07 geschreven door karien deroo


    Hello André,
    Vandaag de voorpagina van Kerk en Leven gelezen, volledig gewijd aan uw tocht. Veel 'courage' en niet te veel omwegen!

    25-06-2014 om 22:35 geschreven door Ghislain en Magda


    Groeten
    Dag André Nog veel moed voor de volgende km's

    25-06-2014 om 20:07 geschreven door Freddy V


    groetjes
    Andre,we zijn terug van polen. de kaars die we kregen is ondertussen opgebrand . na het lezen van uw dagelijkse beslommeringen moeten georgette en ik u bewonderen . hopelijk vindt u vlug ee medereiziger om u gezelschap te houden .verder veel moed .

    25-06-2014 om 17:03 geschreven door jacqui porteman


    Courage
    andre als ik uw ervaringen tot op heden lees krijg ik goesting om te komen helpen! ik vrees dat de forme !te zwak is en de afstand te groot;dus blijft het noodgedwongen bij: doe zo voort en morgen gaat het allicht toch beter,met een maat of ......?

    25-06-2014 om 14:42 geschreven door Marcel Gobbin


    Andre
    Veel sterkte, beste Vriend ,ik mis u wel een beetje. het is hier kalmer als u weg bent. Georges, Christine

    25-06-2014 om 09:21 geschreven door derieuw georges


    24-06-2014
    komaan!!!
    hey paps, goe bezig!!! hopelijk al wat betere weersomstandigheden!!! nu alleen nog nen compagnon vinden en dan vliegen de dagen voorbij!!! hier serieuse buikgroep bij remi en ikke.... das minder.... en gust, die zal blij zijn dat t vakantie is, ie is doodmoe... ie is natuurlijk ook vroeg wakker van zijn broere die ligt te wenen (krampen en diarree...) veel succes nog!!!

    24-06-2014 om 20:39 geschreven door liske


    Moedig.
    Best andre,wij lezen alle dagen je verslag hier,wij vinden het zeer moedig van jou deze tocht alleen te doen(je moet het maar doen !!!)wij wensen je nog het allerbeste ! grtj .Lucien & Marie-rose.

    24-06-2014 om 16:56 geschreven door Marie-Rose


    23-06-2014
    Goede moed
    André, wij vinden je onderneming zeer moedig. Je bent misschien fysiek alleen op weg, maar weet dat er veel mensen aan je denken. Wij lezen elke dag je blog. Stel het goed! Dorine en Philippe ( hallebedevaarders)

    23-06-2014 om 19:43 geschreven door Dorine en philippe


    cafetaria
    hallo, ik heb weer een aantal mensen ontmoet,die je ook volgen op je blog; heb namelijk praatje kunnen slaan met hedwige en pierre(kort want ze waren van corvée) ik zocht eigenlijk E.H. VANHAECKE , die juist aan het "parkeren " was aan de cafetaria van het rusthuis.Heb hem een fris pintje getrakteerd en over je eenzame tocht verteld. Hij vat alles nog heel goed, en noemt je een "koppige doordrijver". Zou kunnen juist zijn, denk ik. Hij wenst je het allerbeste toe en wijst erop welke groot geschenk het moet zijn om van niemand afhankelijk te zijn, wat hij voor zichzelf jammer genoeg niet meer kan zeggen! Hij is dan ook 93!!! Tot in de apotheek draag ik jou verhalen mee! Heb ook vandaag speciaal kaars aangestoken uit solidariteit met je bezoek aan de Madonna van Fatima! Stel het verder goed en vergeet niet af en toe te eten!

    23-06-2014 om 17:50 geschreven door jenny


    Andre
    gisteren gaan kijken naar de belgen op groot scherm in de kubox, veel plezier gemaakt met de overwinning van de belgen,ook uw zoon en de klein kinderen waren er en het zijn goede supporters.

    23-06-2014 om 08:59 geschreven door derieuw georges


    Lonely boy ...
    Het alléén stappen lijkt een hele opgave maar u een beetje kennende André lukt het u ongetwijfeld ook ... zéker als ook de mooie momenten van het leven de revue kunnen passeren ... misschien brengt de madonna van Fatima een oplossing ... we wensen het u alvast van harte .

    23-06-2014 om 08:30 geschreven door André Sn


    22-06-2014
    broer
    Het is nu zondagavond 8u30. wij zien iedere avond uit naar uw epistel.Zo kan ik dan met een gerust gemoed gaan slapen.Je trekt naar mijn gevoel goed uw plan.Ook heb je nu geen last vanhet snurken van uw maat.Toch denk ik dat jullie mekaar missen,wat maar normaal is. Liliane is goed aangekomenin italie. Ons Astrid is afgestudeerd. Nu werk zoeken. Vanmorgen Jenny gezien. Ook Eric en Mia . Hij was vergeten dat je nog een liedje kan dat je luid kan zingen.HAHAHA. Nu wacht ik nog op uw verhaal van vandaag. Tot wederomziens.

    22-06-2014 om 20:42 geschreven door Rudy en Christiane


    Hello jim.....
    Hallo Andre, als de eenzame tochten weer zouden toeslaan, laat niet na om 'hello Jim' van Paul Anka luidkeels te zingen, zeker als je langs de tomatenplantages passeert....we kennen dat lied beiden zo goed... Hou je kloek ! Je komt zeker op weg naar Fatima een nieuwe compagnon tegen... Georges

    22-06-2014 om 10:02 geschreven door georges verhamme


    21-06-2014
    genieten op je eentje
    Andre, het lijkt dit jaar een echte pelgrimstocht te worden, na 3 dagen nog geen collega-stapper gevonden? Of ben je te kieskeurig? Vorig jaar wilde je graag wat meer stilte, nu is misschien te stil? We hopen dat er binnenkort een reddende engel komt, maar ondertussen zou ik zeggen: zing af en toe een liedje met luide stem dat kan je zo goed! BV God is mijn herder, mij altijd nabij of je versje :Eens keerde vader laat naar huis....Nu serieus, we hopen vooral dat je gezond blijft en amuseert u, het is al 2 jaar je droom, dus geniet! We volgen jou op de voet , we kunnen ook skypen? Mia en Eric

    21-06-2014 om 22:45 geschreven door Mia en Eric


    Dag
    Dag Andre Alvast veel succes gewenst op je tocht. Een beetje eenzaam maar dat doet een mens soms, soms dus , goed. Hier zonnig en rustig. Net Jenny gezien en babbeltje gedaan. Ze ziet het weer zitten nu. Ook een werk met goede inslag. Freddy

    21-06-2014 om 18:38 geschreven door Freddy V


    Goede moed
    Dag André, Blijkbaar moet u het daar zonder al te veel medepelgrims stellen. Maar ik zie en lees dat u de moed daarbij niet laat zakken. Houden zo! Ik doe maandag de groeten op het schoolbestuur.

    21-06-2014 om 15:56 geschreven door Pastoor Luc


    Andre
    Terug thuis van verlof in Frankrijk, Andre beste Vriend wij wensen u veel sterkte in uw moeilijke tocht.

    21-06-2014 om 10:25 geschreven door derieuw georges


    20-06-2014
    zoekertje
    zou het geen goed idee zijn, om een zoekertje te plaatsen naar een medepelgrim? Als je de foto plaatst van jezelf tussen die 4 "moren" ,zullen ze natuurlijk jou kiezen. De selfie echter mag misschien toch wat vriendelijker! Succes!

    20-06-2014 om 22:13 geschreven door jenny


    19-06-2014
    Succes
    De blokkers zijn het hier verre moe...en ik ook! terwijl ik courage geef aan hen, stuur ik een zakske door naar Portugal; vang je het daar? of zal het teveel wegen in je rugzak? ;-) Groetjes en de goe chance

    19-06-2014 om 20:57 geschreven door Leen


    Courage
    André, heel veel succes op je tocht! Ik hoop dat ik ooit ook een stuk van die tocht kan wandelen!

    19-06-2014 om 20:49 geschreven door Ilse Debaveye


    goed begonnen, half gewonnen
    Eerste dagtocht voorbij, stap voor stap, elke keer een kilometer ... zo kom je er wel. We volgen u op de voet : goede moed en liefst wind achterop. Liliane en Walter

    19-06-2014 om 20:48 geschreven door Liliane


    uw eerste dagtocht
    Beste Andre, uw eerste dagtocht zit er op ! Nog wel alleen maar wellicht haal je op uw tocht er toch wel eentje in zeker ? Nog een geluk dat je op uw pad een paard hebt aangetroffen en geen hond...... Hou je kloek ! Georges

    19-06-2014 om 20:20 geschreven door Georges Verhamme


    pelgrims
    Goede reis ietsje te laat om u uit te wuiven het allerbeste

    19-06-2014 om 17:26 geschreven door Marc Duyvejonck


    18-06-2014
    goede reis en veel courage vanaf morgen !
    We zijn content te lezen dat je goed aangekomen bent. Veel succes morgen en voorzichtig zijn ! veel groetjes van ons alle 4

    18-06-2014 om 21:32 geschreven door Ine


    Compostellatocht
    Andre we wensen u veel moed en een veilige tocht we volgen u jammer dat u het alleen moet doen zonder Jean- Pierre die we veel beterschap wensen Zijn in gedachten met u mee Groetjes Roland en Miesef

    18-06-2014 om 20:06 geschreven door Familie Bouckaert


    17-06-2014
    Het allerbeste vanaf morgen !!!!!
    Beste Andre, Op de vooravond van uw nieuwe pelgrimstocht wens ik U van harte een voorspoedige tocht, hopelijk in bijzijn van een collega stapper. Ik volg nauwgezet uw tocht via uw blog. Moge alles goed en vlot verlopen. Hou er rekening mee dat over een week wellicht Belgie tegen Portugal moet spelen....... Georges

    17-06-2014 om 17:30 geschreven door Georges verhamme


    Goeie tocht
    André, we wensen je een behouden en zinvolle tocht naar het noorden toe.

    17-06-2014 om 13:59 geschreven door Geert en Mieke


    16-06-2014
    goede reis
    Andre, Het toeval bestaat niet, daarom ben ik er zeker van dat de tocht op je eentje, een zeer mooie tocht wordt. Een tocht waar je, je eigen grenzen verlegt en je spirituele groei nog groter wordt. Het ga je goed. Regine

    16-06-2014 om 13:17 geschreven door regine


    Compostellatocht
    André, Goeie moed voor je tocht. Spijtig dat je alleen moet vertrekken en natuurlijk jammer voor Pierre die moet achterblijven. Ik zal je volgen op je tocht.

    16-06-2014 om 09:09 geschreven door Chris


    14-06-2014
    courage
    Dag André, Alvast veel succes op je tocht. Vroeg of laat waag ik ook nog eens de tocht naar Compostella maar dan per fiets. Groeten, Dominiek (hallebedevaarder)

    14-06-2014 om 11:11 geschreven door dominiek


    13-06-2014
    veel succes
    Hallo andre, we duimen voor je! jp & mia

    13-06-2014 om 19:33 geschreven door jean-pierre en mia


    10-06-2014
    bedankt
    Andre hiermee wil ik u bedanken voor de uitleg en de gegevens die u mij bezorgd hebt omtrent uw voettocht naar compostella . voor jean-pierre wens ik een spoedig herstel , en voor u veel moed en een behouden aankomst en thuiskomst .

    10-06-2014 om 10:45 geschreven door jacqui porteman


    09-06-2014
    Brute pech !
    In de eerste plaats een spoedig herstel gewenst aan Jean-Pierre.... van brute pech gesproken .... Dit is inderdaad een serieuze tegenslag en voelen met u mee . We duimen er voor dat André in Lisabon een goede stap-collega ontmoet en wensen hem alvast een veilige en genoegdoende Camino toe .

    09-06-2014 om 20:23 geschreven door André & Rosanne


    05-06-2014
    Reis naar compostela
    Wij wensen jullie een veilige tocht naar Compostela Veel sterkte en moed Roland en Miesef

    05-06-2014 om 21:04 geschreven door Familie Bouckaert


    04-06-2014
    georges
    wij wensen jullie veel sterkte

    04-06-2014 om 10:38 geschreven door derieuw georges


    29-05-2014
    brandweervrienden
    Mijn echtgenote en ik zelf wensen jullie nu reeds een rustige en ingetogen boetetocht naar Compostela. Annie en Bruno

    29-05-2014 om 17:29 geschreven door bruno Meeze




    Archief per week
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 28/04-04/05 2014

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Proficiat !
  • camino
  • welkom in kuurne
  • Proficiat
  • eind goed al goed

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!