Angeltjes
13-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De meest geplaagde mensensoort in GB : *Transseksuelen*

 

 
De Angeltjesredactie heeft U in het verleden al bericht over het Britse onderwijssysteem.  Herinner u het verbod op wit schrijfpapier, op zwarte heksen, op de aanbeveling kleurpotloden in het huidkleurgamma te gebruiken, op een verkliklijn voor kinderen die tijdens het spel politiek-incorrecte schimpwoorden gebruiken. 
Het manipuleren van onze hersenen gaat echter niet ver genoeg : als het enigszins kon zouden ze liefst geslachtsuniforme kindjes kweken.  De hersenspoeling over de nomaliteit der holebi’s is passé.  Verbaas u met ons over de progressieve ontwikkeling van wat wij “seksuele opvoeding” noemden.  Stel u daarbij geen bloemetjes-en-bijtjes verhaal voor, ook niet de nuchtere versie over de verschillen man/vrouw, over de schepping, conceptie, voorbehoedmiddelen e.d.
De Britse regering gaat een stapje verder : kindjes vanaf vijf jaar moeten les krijgen over de gelijkheid van transseksuelen.  Informatie over transseksuelen moet vervat worden in een lessenreeks m.b.t. persoonlijke, sociale- en gezondheidszorg in duizenden lagere en middelbare scholen.  
Dit onderwijsvoorstel werd geformuleerd in een programma getiteld “Nieuwe impulsen voor transseksuele gelijkheid : een actieplan”, dat op 8 december gepubliceerd werd.  Daarin waarschuwen de ministers dat er een breed scala aan maatregelen nodig is om het “transfoob pesten” van kinderen, die een afwijkend seksgedrag vertonen, te bestrijden.  Het document werd opgesteld door het ministerie van Binnenlandse Zaken, dat verantwoordelijk is voor het gelijke kansen-beleid binnen de regering.  Daarin staat dat de scholen zich meer moeten openstellen voor “seks-varianten” bij kinderen. Lees even mee: “We weten dat 70% van de kinderen, die zich volgens andere seks-varianten gedragen, gepest worden. De school moet een veilige en ondersteunende omgeving bieden waarin kinderen kunnen leren.  Bestrijding van transfoob pesten helpt onaanvaardbaar gedrag tegen te gaan en stimuleert de verdraagzaamheid van onze maatschappij." 
De PSHE (Personal Social Health & Economic Association) één van de talrijke door de staat gefinanciëerde instellingen, die zich bezig houdt met een  “gepland leerprogramma waarbij aangetoond wordt hoe men zijn leven, nu en in de toekomst, moet leiden vanuit de sociale en economische realiteit van het leven, van ervaringen en gedrag volgens PSHE praktijk- en kwaliteitsnormen” zal haar Onderwijsafdeling opnieuw onder de loep nemen om het aanleren van gelijkheid en diversiteit, daarbij inbegrepen transseksuele gelijkheid, aan het programma toe te voegen.
Dat er kritiek komt op deze – zonder enige twijfel belangrijke – regeringsplannen ligt voor de hand : de onverlaten vinden dat de kinderen overspoeld worden met “grote mensen”problemen.  Met name Margaret Morrissey, stichter van de protestgroep “Parents Outloud” (Ouders zeggen hun mening): “Dit zijn thema’s voor volwassenen en we zouden de kinderen beter ermee gerust laten tot ze ouder zijn of er zelf vragen over stellen. Kinderen moeten zich op jonge leeftijd niet bezig houden met zulke zaken.  PSHE heeft al genoeg katten te geselen: we geven seksuele opvoeding… en tienerzwangerschappen nemen elk jaar meer toe.  We geven informatielessen over de gevaren van drugs en we krijgen meer drugsproblemen.  We hebben hen gewaarschuwd voor het gebruik van alcohol en sigaretten en we zien een toenemend aantal kinderen met alcohol- en rookproblemen.”
Onder transseksuelen verstaat men zowel diegenen die een geslachtsoperatie ondergaan hebben als dezen die zowel mannelijke als vrouwelijke seksuele organen hebben. Er zitten in dat gelijkheidsplan nog andere elementen die transseksuele werkzoekers moeten ondersteunen en waardoor de NHS (National Health Services) hen op een “faire” manier moet bijstaan. (N.v.d.r.: … daar is dan wel geld voor.)
Op aanvraag van de regering werd een studie verricht waarbij aan het licht kwam dat negen van de tien transseksuele werknemers te lijden hebben onder discriminatie en pesterijen op de werkvloer.  En de regering schakelt in een hogere versnelling want zij kondigde langere gevangenisstraffen aan voor moordenaars, waarvan vast staat dat hun daad gemotiveerd werd door haat t.o.v. transseksuelen. 
Lord Chancellor en Minister van Justitie Kenneth Clarke beloofde een minimumstraf van 30 jaar voor dergelijke feiten; eenzelfde aantal jaren gevangenis staat op soortgelijke aanvallen op mindervaliden.  Hij liet er geen twijfel over bestaan dat “er een zwaardere straf uitgesproken zal worden voor deze onaanvaardbare misdrijven”.
En Ministerin voor Gelijkheid, Lynne Featherstone, voegde eraan toe: “Teveel transseksuelen moeten heel hun leven opboksen tegen vooroordelen, vanaf het pesten op de kinderspeelplaats tot het genegeerd worden bij werkaanbiedingen of als doelwit voor een misdrijf.”  
Dit jaar kwam aan het licht dat er geen geslachtsvermelding meer op Britse paspoorten zal staan.  Dit om de gevoelens van transseksuelen te sparen, die bij het invullen van officiële papieren slechts de keuze hebben tussen “man” of “vrouw” – er is immers geen keuzehokje voorzien met "tussenin" (interseks)
Als we het goed begrepen hebben zitten onze kleutertuinen vol met transfoobgepeste kindjes, zijn de werklozen in hoofdzaak transseksuelen, krijgen zij wèl financiële ondersteuning van het Britse ziekenfonds en 50-plussers die – mits enige hulp van het blauwe pilletje – aan normale huis-tuin-en-keukensekd willen doen, worden gerantsoeneerd. Ook zijn transseksueel gemotiveerde moorden véél erger dan bv. een normale terroristische slachtpartij en zal de grenspolitie er het raden naar hebben of je al dan niet een mannetje of een vrouwtje bent.  Een boerka in het paspoort.
Floriaan Terbeke
Bron:
www.dailymail.co.uk


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Spionnencentrum (CGKR) aangeklaagd wegens racistische opstelling

 

Een Brusselse politiecommissaris heeft het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding (CGKR) aangeklaagd voor racisme. Aanleiding zijn antisemitische uitlatingen die medewerkers van het CGKR tijdens een cursus voor hogere politie-officieren begin december zouden hebben gedaan. Dat meldt het tijdschrift Joods Actueel.

Volgens het tijdschrift lanceerde een van de lesgeefsters van het CGKR na "enkele bedenkelijke commentaren over homo's" de volgende uitspraak over de Joden: “Die mensen kunnen zich alles permitteren omdat ze geld en financiële macht hebben, maar ook omdat ze ons schuldgevoel voor de Holocaust steeds uitbuiten”. De agenten reageerden geschokt, aldus Joods Actueel.

De cursus werd volgens Joods Actueel gegeven door twee vrouwelijke medewerksters van het CGKR, de gewraakte uitspraken komen op rekening van een vrouw van Turkse origine.

"Er werd gewezen op de 'financiële macht' van de joden waardoor ze zich alles konden permitteren. Maar ook het feit dat 'joden steeds weer over het verleden beginnen' – manifest verwijzend naar de Holocaust – speelt een rol. 'En', voegde de lesgeefster er in één adem aan toe, 'terwijl België hier toch niets mee te maken had!' De andere Centrum-medewerkster gaf geen krimp en de les werd gewoon verder gezet, als was er niets gebeurd”, zo meldt het tijdschrift.

De commissaris maakte vandaag zelf melding van dit incident bij het Centrum, hoewel hij - volgens Joods Actueel - twijfelt over de onpartijdigheid van het Centrum terzake. Hij overweegt daarom een gerechtelijke klacht.

Tot zover e mededeling die Gazet van Antwerpen (en van Janssens) vandaag publiceert over dit feit.

Waarom geven leden van het Spionnencentrum les aan politie-agenten ?  Hoe lang is deze klucht al aan de gang ? Wat kost deze grap ? 

Overigens zijn wij de elegante mening toegedaan dat het CGKR dringend moet ontbonden worden wegens overbodigheid, ondemocratische handelingen en omdat we onze buik vol hebben van dergelijke totalitaire methodes. In onze volwassen maatschappij gedraagt de bevolking zich zeer correct tegen de invaders. Aanslagen of moorden op vreemdelingen op basis van racistische overwegingen, zijn onbestaand. Omgekeerd kunnen wij enkel vaststellen dat een pak vreemdelingen onze samenleving criminaliseren en ons opzadelen met onredelijke angstgevoelens.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook dat betaalt de EU met onze centen

 

De Universiteit Leiden krijgt een rol in een groot internationaal onderzoek naar slavenhandel in vroegere eeuwen. De faculteit Archeologie gaat DNA-onderzoek doen op beenderen van opgegraven slaven.

Hoogleraar Corinne Hofman zal het Nederlandse deel van het project coördineren. De studie maakt deel uit van Eurotast, dat vijftien jonge wetenschappers zal aantrekken om tot 2015 de effecten van de slavernij tussen 1400 en 1900 op de huidige wereld te bestuderen.

Behalve genetici doen ook archeologen, antropologen en geschiedkundigen mee. De Europese Commissie financiert het hele project.

Daar schieten we lekker mee op in deze tijden van zware economische en financiële crisis. 

Wij kunnen al meedelen tot welke resultaten men zal komen :

- De blanke Europeanen en Amerikanen hebben miljoenen gekleurde medemenschen behandeld als werkvee.

- De slaven werden mishandeld, gemarteld en de slavinnen werden verkracht.

- Alle onmenselijke handelingen werden uitsluitend gepleegd door blanken.

- De groei van de welvaart in de Europese en Amerikaanse staten is voor een groot stuk toe te schrijven aan de inzet van de slaven.

- De barre levensomstandigheden hebben gemaakt dat de nakomelingen van de slaven momenteel tot de sterken van het mensenras behoren. Zij moeten gerespecteerd worden.

- Het Westen en de VS hebben een zware schuld af te lossen, zowel moreel als financieel.

Bron : Depers.nl


12-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Don Elio en een van zijn franskiljons

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Plan B van Elio : de splitsing van het land B

 

 

De krant De Morgen brengt een belangwekkend verslag van een vertrouwelijke ontmoeting op zondag 4 september in het Brusselse appartement van toen nog formateur Elio Di Rupo. De andere aanwezigen waren Anne Poutrain, de vertrouwelinge en raadgeefster van Di Rupo, MR-voorzitter Charles Michel en FDF-aanvoerder Olivier Maingain.

Maingain was niet gediend met het compromis rond de splitsing van de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde. Hij eiste dat Charles Michel de onderhandelingen zou opblazen.

Waarop zich volgende bizarre dialoog ontrolde.

‘Er zijn belangrijker zaken dan B-H-V, zoals de sociale zekerheid,’ zegt Di Rupo.
Waarop Maingain repliceert: ‘Maar geloof je echt dat zulke toegevingen over B-H-V dit land zullen redden voor tien of twintig jaar?’
En dan komt het verrassende antwoord van Elio Di Rupo: ‘Nee, maar we moeten een keuze maken. En na het institutionele akkoord, de dag erna, zullen de Franstaligen samen werken om over Plan B te praten. Dat is een zekerheid.’

Voor alle duidelijkheid: wanneer de Franstalige partijen over Plan B praten, dan bedoelen ze wel degelijk de splitsing van België.
We mogen aannemen dat de krant het relaas van deze bijeenkomst bij alle betrokkenen heeft gecontroleerd. En aangezien geen van de vier aanwezigen tot nu een ontkenning de wereld in stuurde, kunnen we besluiten dat Elio Di Rupo, intussen premier, blijft werken, samen met de Franstaligen, aan een Plan B.

Het zou van grote eerlijkheid getuigen mocht premier Elio Di Rupo deze woorden komen herhalen op het spreekgestoelte van de Kamer van Volksvertegenwoordigers. Dan kunnen de nodige schikkingen worden getroffen om Plan B op een ordentelijke wijze uit te voeren.

Rik Van Cauwelaert

@ Knack.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rommelkredieten en Rommelpolitici

 

In de tijd dat er nog blauwe maandagen waren en maagden niet in de hemel zaten te wachten op een verhakkelde terrorist om ruw het bloempje te laten plukken, toen in die tijd geloofden wij nog in de onkreukbaarheid van onze politici.

Als die iets verklaarden, dan luisterden we en ook al hadden we andere maatschappelijke opvattingen, we legden ons in het democratisch algemeen  belang neer bij wat de heer minister de bevolking voorhield.

Wij zijn niet fundamenteel veranderd, de politiek is dat wel. De dames en heren die ons vertegenwoordigen hebben hun geloofwaardigheid opgesoupeerd. Er zijn er te veel die door de mand gevallen zijn, die zich schaamteloos ontpopt hebben tot naargeestige profiteurs die de staat en de democratie gebruiken als een melkkoe voor het eigen profijt. Hoe meer er gescharreld en gegraaid wordt, hoe deugdzamer de politici zich echter willen voordoen als goede mensen. Daarom hebben zij een nieuwe moraal uitgevonden : het hoogste goed is vreemdelingen doodgraag zien en wie dat niet doet, wordt veroordeeld als vijand van de staat. De nieuwe deugdzaamheid wordt gepredikt en gepropageerd, terwijl het slijk der aarde discreet weggevoerd wordt.

Vandaar dat wij gedwongen worden de belgische en Europese politici naar de maan te wensen en  ons te wenden tot buitenstaanders en technici die  realistische taal spreken over de juiste toestand waarin wij ons bevinden in dit enge land.

Standard & Poor's of Moody's bezitten meer geloofwaardigheid dan Barroso, Van Rompuy of godbetert Don Elio en zijn Zes Franskiljons.

Worden staatsobligaties rommelkredieten ? Wij hopen uit de grond van ons hart,  dat deze bittere pil ons bespaard moge blijven door onze rommelpolitici. Maar toch even luisteren naar S&P en Moody's via Beursduivel.be.

Ray

LONDEN (AFN) - De staatsobligaties van EU-landen blijven onder druk staan door een gebrek aan doorslaggevende maatregelen om de schuldencrisis te bezweren. Dat stelt kredietboordelaar Moody's maandag. Moody's gaat de kredietbeoordelingen van alle EU-landen op korte termijn heroverwegen.

Volgens Moody's biedt het akkoord van de EU-top van vorige week weinig nieuwe maatregelen en blijven de risico's voor de cohesie van de eurozone toenemen. Als de omstandigheden op de geldmarkten binnen afzienbare tijd niet stabiliseren, kunnen de ratings van alle EU-landen worden herzien, aldus Moody's.

De kredietbeoordelaar wil in het eerste kwartaal van 2012 een besluit nemen over de ratings. Eerder dreigde een andere kredietbeoordelaar, Standard & Poor's, met een afwaardering van de kredietwaardigheid van 15 van de 17 eurolanden.

Moody's stelt dat de eurozone en de gehele EU gevoelig blijven voor verdere schokken en dat de crisis zich in een kritieke en volatiele staat bevindt. De markten voor staatsleningen blijven volgens Moody's nog steeds vatbaar voor ,,acute ontwrichting'' die voor beleidsmakers steeds moeilijker wordt om onder controle te houden.

De EU-landen kwamen vorige week strengere afspraken overeen over de overheidsfinanciën van lidstaten en plannen om automatische sancties op te leggen aan landen die de begrotingsregels overtreden.

Moody's blijft er nog wel op rekenen dat de eurozone intact blijft. De kredietbeoordelaar waarschuwde echter dat de trage aanpak van de crisis de kans vergroot dat bijvoorbeeld meerdere eurolanden failliet gaan en landen uit de eurozone vertrekken.

Bron : Beursduivel


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 12 december 2011
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Sms,Hype ( reactie 6 dec. Ivan)
Beste Angeltjes,  
Zie ginds komt Di ...  heb ik het afgelopen weekend 9 keer als sms mogen ontvangen. Ivan, heeft een hit gemaakt, die in de smaak valt bij onze sms-jongeren. Geen poco-Mia, maar een welverdiende 'Gouden Angel'! Proficiat!!
Gina
*****
N-VA
Een Turk uit het Antwerpse voelt nattigheid en zou graag onderdak vinden bij N-VA.  Heeft hij dan niet voldoende werk als advocaat? Heeft hij tijd over? Mocht ik BDW zijn, dan stond mijn besluit vast : NON, NEEN, NJET, NEIN, NO, YOK en TOEDELOE !
Jean
*****
In de Kamer : Vlaams kruipgedrag
Ben even via de link op de angeltjes site de debatten van dit weekend in de kamer aan het bekijken. Die kan je dan ongeknipt en streamend bekijken.
Wat valt tot nu toe op ? Kamervoorzitter Flahaut behandelt alles eentalig in het Frans én SPA fractievoorzitter Temmerman praat ook enkel en alleen Frans tegen de Kamervoorzitter.
Als dan vervolgens een onafhankelijk opkomend Franstalige zich tot de Vlaamse vertegenwoordigers richt in het Nederlands, dan vliegen woorden als ‘trahison’ door het halfrond.
 
Het francofone imperialisme en het vlaamse hypocriete kruipgedrag in a nutshell.

d'Artagnan

*****

Investituur Elio 

De tussenkomst van Gerolf Annemans via uw link bekeken. To the point en meesterlijk, maar tegelijk ook frusterend, gezien het feit dat zo goed als niemand luistert.
Preken in de woestijn.  Zielig systeem !

mvg - Cesta Punta

NvdR Angeltjes : Zolang wij, de politiek bewuste burgers, maar beseffen wat zich daar afspeelt en wie de goeden zijn.

*****

Voorstel Twee partijensysteem.

Wat denken de lezers van Angeltjes van dit voorstel van Peter Reekmans (LDD) : "In Antwerpen gaan de socialisten met CD&V in kartel naar de kiezer, in Tongeren tracht open VLD zijn vel te redden door met CD&V in kartel naar de kiezer te gaan ... wie gelooft deze mensen nog!? Misschien is het dan echt wel tijd voor een tweepartijensysteem in Vlaanderen ... de Belgicisten en de Vlaamse V-partij, neen?" (Facebook)

Maurice

*****

Niets aan de hand Stradi !

Uw bloemlezing bevat wat speelse handtastelijkhedeneen. Een vrouw, die haar ongenogen uitte over de gang van multicriminele zaken, mag  in de gevangenis de geboorte van Christus vieren, omdat zij een verboden verlengstuk van de vrije meningsuiting hanteerde. Dat is natuurlijk het schandaal dat de wereldpers haalde. Het is gewoon even wennen, iedere dag horen we wel iets van onze licht getinte medebroeders, dat ons schokt.

In feite gaan we al een tijdje "schokkend" door het leven. Ik las heden in "Elsevier" dat een zekere Mijnheer "Mohamed al Maghraoui" een omstreden Marokkaanse imam, die openlijk,huwelijken met 9 jarige kinderen goedkeurt,  uitgenodigd werd op een conferentie door zijn Nederlandse imambroeders.

Dat was mijne schok voor vandaag, wat zal het morgen zijn ? Die grondwettelijke vrijheid van godsdienst, begint stillekesaan aan mijn zenuwen te vreten

René

*****

Beelden van Gerolf Annemans tussenkomst zonder censuur

http://www.dekamer.be/kvvcr/showpage.cfm?section=none&rightmenu=right&language=nl&cfm=/site/wwwcfm/streaming/archive/video.cfm

Beste Ray ,schrijven is voor mij zeer moeilijk,.maar blijft aub toch volhouden met uw blog.Groeten ,

Danny

*****

t.a.v.Patrick

Langs deze weg wil Ik U hartelijk danken,voor de link die u gaf en die mij instaat heeft gesteld, om de ganse toespraak van de heer Annemans te bekijken. Het is inderdaad een groot verschil tussen het lezen van die tekst en het zien van van de videobeelden, bij dit laatste ziet men ook eens de sfeer die er op zulke momenten is in de kamer van Volksvertegenwoordigers.

Sophie

*****

De 7de Dag

Gezien de koude heb ik me de moeite genomen om naar het debat te luisteren op de zeverende dag.  Een franskiljonse minderheid  legt eisen op aan Vlamingen, die een meerderheid vormen in het land. En de Vlamingen kunnen die lafaards niet wegstemmen, sommigen (lees: VLD, CD&V, Spa en Groen) noemen dat nog steeds democratie. Wat kunnen politiekers toch smeerlappen zijn ! Voor vreemdelingen doen ze alles maar eigen volk stampen ze in de rug, 65 jaar geleden was er voor dergelijke verraders een effectieve oplossing.

Jean (ingekort)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het boeiende leven van de Truiense notarissenfamilie Vreven

 

In het vredige  en mooie Zuid-Limburgse Sint Truiden heeft de notarissenfamilie Vreven vorige eeuw een belangrijke rol gespeeld.  Limburg is zeer lang het exclusief jachtterrein geweest van de katholieke partij en het weinige weerwerk werd hoofdzakelijk geboden door de liberalen.

Grootvader Raoul de eerste

Notaris Raoul Vreven (1900 - 1979) werd kort na de Tweede Wereldoorlog volksvertegenwoordiger, later senator en gedurende twee jaar was hij minister in de jaren '60.  Niets aan de hand, een keurig en gerespecteerd liberaal in een katholieke omgeving. Sint Truiden was stiekem trots op mijnheer de notaris die het ver geschopt had en die in Brussel heel wat invloed bezat.

Het ruime familiehuis van de familie Vreven in de Schepen de Jongstraat te Sint Truiden. Ten teken van burgerlijke welstand een pronkbalkon, een bescheiden torenkamer en een brede inrijpoort die uitgeeft op een ruime tuin (met in het midden een atoomschuilkelder uit de angstjaren '50 en '60). .

Vader Freddy Vreven

In 1937 werd het gezin gezegend met de geboorte van een zoon Alfred, Marie, Daniel, Ghislain, Joseph, bekend als Freddy Vreven die in de voetstappen van zijn vader zou treden : notaris en politicus.

De liberale partij kende traditioneel vanuit de 19de eeuw  geen eenheidsstructuur. De meest uiteenlopende figuren met vaak tegengestelde opvattingen deden in hun arrondissementen aan politiek : franskiljons, Vlaamsgezinden, verstokte conservatieven of sociaal geëngageerden. Maar steeds trouwe belgen en tegenstanders van de katholieke partij. In 1961 lukte het de Diestse schoenfabrikant Omer Vanaudenhove als voorzitter van deze  verspreide clubjes een eenheidspartij te maken : de Partij van de Vrijheid, de PVV/PLP, die hij ook openstelde voor katholieken.

 

Omer Vanaudenhove

Freddy was niet zo'n theoreticus die met vuur en passie wilde debatteren over de verschillende richtingen van het liberalisme. Hij was een liberaal, dat volstond en de PVV was het aangewezen eenheidsvehikel voor de notariszoon, dat hem in 1970 een kamerzetel opleverde.

Een liberale minister in de voetsporen van VDB ?

Zuid-Limburg was opnieuw vertegenwoordigd in Brussel en de liberale gedachte werd in Sint Truiden en omgeving uitgedragen door mijnheer de notaris die politiek niet zwaar woog en dat werd evenmin gecompenseerd door een intellectueel overgewicht. Alles bleef lichtvoetig bij de goedlachse Freddy, die 27 jaar lang kamerlid bleef en van 1981 tot 1985 de zware job toegeschoven kreeg van defensieminister. Rond het departement landsverdediging hing nog steeds een geur van verdachte transacties, smeergelden, dure aankopen,  commissiegelden, verdachte figuren en dikke enveloppes die onder de onderhandelingstafels doorgeschoven werden. De gecontesteerde maar populaire Brusselse vleeshandelaar en CVP-er Paul Van den Boeynants, de eerste politicus uit de belgische geschiedenis die door iedereen gekend werd met het acroniem van zijn naam, VDB, was al enige tijd op de achtergrond verdwenen maar zijn geest waarde nog rond bij defensie.

 

Freddy Vreven, braaf of doortrapt ?

De voorganger van Vreven op defensie was de hypercorrecte CVP-er en dienaar van vorst en vaderland, Frank Swaelen van de CVP. Niet voor te stellen, dat deze man een ritselend briefje dat hem niet toekwam, in zijn zak zou laten verdwijnen. Swaelen was zich bovendien erg bewust van de imagoschade die VDB aan de christelijke volkspartij had toegebracht. Eind jaren '70, begin jaren '80 waren de geruchten over de financiële malversaties van VDB niet uit de lucht en finaal werd zijn parlementaire onschendbaarheid opgeheven en enige jaren later werd hij zwaar veroordeeld.

Dat alles scheen aan Vreven voorbij te gaan, want op Landsverdediging bleek onder zijn bewind de frivole Pak de Poen mentaliteit van VDB geruisloos teruggekeerd te zijn. Cadeaus en enveloppes waren direct opnieuw in zwang, om het ludiek uit te drukken.

Het obussencontract

De minister zelf zou in de loop van zijn mandaat een bedrag van 25000 euri ontvangen hebben van een bedrijf dat in ruil voor deze gift opgenomen werd in een tijdelijke vereniging die een woonwijk ontwierp voor het Amerikaanse personeel van de luchtbasis van Florennes.  Een speciale Kamercommissie vond echter geen grond voor deze beschuldigingen en Vreven werd  met rust gelaten.

Waar het echt grondig mee fout liep, was de zogenaamde obussenaffaire. In maart 1985 bestelde Freddy bij de Amerikaanse firma General Defence Corporation 144.000 granaten voor 168 miljoen euro. (wij rekenen de BEF van die tijd om).

Er was echter een veel goedkopere aanbieding, deze van het Nederlandse Eurometaal die gewoon terzijde geschoven werd. De geruchtenmolen werd op gang getrokken en er werd een onderzoek ingesteld, waarbij de FBI werd ingeschakeld, die vaststelde dat 10 miljoen euro als commissieloon gestort was. € 175.000  kwam terecht op rekening van een Ledegemse garagist, Johan Lampaert, via een nevenbedrijf van General Defence. De kabinetschef van Vreven, kolonel Joël de Smet zou   € 1,25 miljoen ontvangen hebben en waar de rest van de 10 miljoen terecht is gekomen, werd nooit ontdekt. Veertien medewerkers van de ministeries van landsverdediging en economische zaken werden beschuldigd van oplichting, schriftvervalsing en omkoping. Economische zaken was toen in handen van de CVP-er Mark Eyskens.

De miljoenen zijn foetsie, het geheugen van de ex-minister ook

Tijdens het proces in 1996 werd Vreven als getuige opgeroepen maar de ex-minister werd compleet door zijn geheugen in de steek gelaten.  Precies zoals hij tijdens zijn ministrieel mandaat nooit op de hoogte was van het regeringsbeleid en zijn onwetendheid verstopte achter melige grapjes. Intussen was hij door zijn partij gelost.  De rechtbank veroordeelde Lampaert (die in Bangkok opgepakt werd) voor het opstrijken van € 150.000 en een andere kolonel dan De Smet, namelijk ene Vandenheede voor het aanvaarden van € 1.25 miljoen.

Het vonnis werd in beroep bevestigd maar in 2003 verbroken door het Hof van Cassatie. Iedereen ging vrijuit. Freddy Vreven was intussen in maart 2000 op 63-jarige leeftijd overleden. Zijn echtgenote volgde hem in 2005.

Mark Eyskens wiens diensten zwaar verstrengeld zaten in deze obussenaffaire, werd nooit verontrust door een onderzoek. 

Het Nederlandse benadeelde Eurometaal (inmiddels overgenomen)  diende klacht in tegen de belgische staat en deze werd in 2009 veroordeeld tot het betalen van € 36 miljoen. Cassatie heeft begin 2011 inmiddels dit vonnis verbroken. De zaak zal opnieuw behandeld worden door het Hof van Beroep te Gent.

Een stille stad met vele politieke geheimen

De laatste in de rij : notaris Raoul Vreven (1963)

De zoon van Freddy heeft zich beperkt in zijn carrière tot het notariaat. Helaas de man is al een aantal jaren in de problemen met het achterhouden van gelden van klanten.  Het zou gaan om ruim € 3 miljoen van een 30-tal  bedrogen klanten. 

Deze Raoul Vreven trouwde met de in 1966 in Luik geboren Cathérine Doukhopelnikoff van Russische afkomst. Zij heeft een zaak in designmeubelen, gevestigd op het adres van het notariaat. Mevrouw ontplooit ook activiteiten in Knokke, waar het stel een villa bezit in de Prinses Paololaan.

Begin november 2011 heeft de correctionele rechtbank van Hasselt het grote doissier van Raoul Vreven uitgesteld tot 23 maart 2012.

Het statige herenhuis in Sint Truidenis vorige week verkocht voor € 1.650.000. De nieuwe eigenaar droomt van een sterrenrestaurant in het pand.  Maar ja, er werd in dat huis al veel gedroomd, al waren het de laatste dertig jaar vooral nachtmerries van de familie Vreven.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wereld volgens Senior : terroristisch hebbeding.

 

 



Onze immer politiek-correcte media laten weten dat er bij Sharia4B  zowaar een kalasjnikov werd gevonden, een oorlogstuig, een moordwapen.

Dat zulke wapens bij dergelijk uitschot te vinden zijn, is niet verwonderlijk. Terroristen gebruiken nu eenmaal geen "bullepees" om hun wil op te dringen : die dient alleen om verkrachte vrouwen te geselen wegens hun "schanddaad".

Een medelid van deze fanatieke hersenloze baardmannenclub had in al zijn slimmigheid het wapen op het internet te koop aangeboden ... van achterlijkheid gesproken.  Het bericht van de vondst van het oorlogswapen is gewoon het zoveelste bewijs van de doelstellingen die deze bende outlaws voor ogen hebben en waarvoor de poco-nitwitten in dit onland alle deuren en ramen openden.

Het meest in het oog springende feit in dit gebeuren is de benaming die de poco-pers aan deze groep gevaarlijke moslim agitators verleent : een clowneske bende ! Bij Angeltjes hebben wij er steeds op gewezen, dat sharia4belgium zich misshcien "grappig" opstelt maar dat het het gaat om gevaarlijke types, wier aanhang razendsnel stijgt. 

Geef mij dan maar liever een echte "Pipo de clown", eentje waar men onbevreesd en veilig kan mee lachen.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is er nog plaats bij de N-VA aub ? Ik ben ontevreden.

 

Gemeenteraadslid en advocaat Ergün Top wil niet langer verbonden blijven aan de CD&V, nu die partij samen met sp.a naar de verkiezingen stapt. “Ofwel stop ik met politiek, ofwel stap ik over naar een andere partij. En dan is N-VA de meest logische keuze.” Die laatste wil voorlopig niet reageren op het huwelijksaanzoek.

De advocaat-politicus met Turkse roots heeft de beslissing van zijn partij om samen met sp.a naar de kiezer te trekken, naar eigen zeggen nog niet verteerd. Als hij dat al ooit zal kunnen. “Ik zit in een identiteitscrisis. Waar hoor ik nog thuis? Ik heb steeds de partijlijn verdedigd, maar dit gaat er ver over. Het samengaan met sp.a is enkel bedoeld om twee CD&V-schepenen (Van Peel en Heylen, red.) hun job te laten behouden.”

Voor eind december wil Top een beslissing nemen. “Stoppen wil ik niet. Hoogstens sla ik een verkiezing over. Ofwel stap ik naar een andere partij en dan is de N-VA de meest logische.” Bart De Wever reageert scherp. “Dit is het zoveelste bewijs dat heel wat CD&V’ers zich verraden en verkocht voelen door het kartel tussen sp.a en CD&V.” Maar of Ergün Top welkom is in zijn partij wil hij voorlopig niet gezegd hebben, “Ik voer die gesprekken niet via de media.”

Groen!
Niet alleen bij CD&V zorgt het kartel met sp.a voor hoogspanning. Antwerps Groen!-boegbeeld Meyrem Almaci lanceerde zondag een opmerkelijk project: de groenen trekken naar de gemeenteraadsverkiezingen met een ‘open’ lijst, een lijst waarop met andere woorden ook andere politici van andere partijen welkom zijn. De politica mikt zo naar eigen zeggen onder meer op alle ontevredenen bij sp.a en CD&V die het kartel niet zien zitten. Of Groen! ook in de districten zo’n koers gaat varen, is voorlopig onduidelijk.

Tot zover dit bericht uit de Gazet van Janssens.  Politici hebben duidelijk lak aan geloofwaardigheid.  Er wordt van partij verwisseld zoals van hemd.  Centraal staat steeds het eigenbelang en de overtuiging van het eigen kunnen.  Voortgaande op de manier waarop onze maatschappij naar de knoppen gaat, kunnen we de beginselloosheid van de traditionele partijen probleemloos verantwoordelijk stellen én voor de teloorgang van onze culturele eigenheden én voor de ongehoorde invasie die over ons heen komt.

Whiskey Van Peel en Het Sprekend Kostuum hebben een geweldige dienst bewezen aan het Antwerpse Politieke Profitariaat, met aan het hoofd een lispelende burgervader. Niettegenstaande alle miserie, zijn het boeiende tijden voor wie de politieke actualiteit volgt. Dank daarvoor, egotrippers.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De weg naar democratie op het Tahrirplein leidt via verkrachtingen

 

Op het Tahrirplein in Caïro vonden de laatste tijd diverse verkrachtingen en aanrandingen plaats. Vrouwelijke fotografen die ondanks de waarschuwingen het plein opgaan, trekken dan ook meerdere broeken over elkaar en plakken hun overhemden met breed plakband dicht.

Uit een kaart op de website Harassmap van de Egyptische activiste Engy Ghozlan over het aantal gevallen van aanranding in Cairo, blijkt dat vooral op het Tahrirplein veel aanrandingen plaatsvinden.
 Volgens statistieken uit geheel Egypte, wordt 85% van de Egyptische vrouwen en 98% van de buitenlandse vrouwen lastig gevallen. En 46,1% van de Egyptische vrouwen en 52,3% van de buitenlandse vrouwen wordt dagelijks lastig gevallen.

We zullen het aan Rudi Vranckx vragen, de enthousiaste 0000-correspondent voor de Prachtlanden. Wellicht is hij niet geïnteresseerd in deze vrouwenproblematiek ?

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rel om quota in volkstuinen

 

Migrantenquota in een volkstuintjescomplex in het Noord-Duitse Norderstedt zorgen voor een rel. De leden van het volkstuintjescomplex Harksheide-Kringelkrugweg hadden gesteld dat nog maar 12,6 procent van de volkstuintjes mag worden gepacht door Duitsers van buitenlandse komaf.

De allochtonen zouden niet meedoen aan gemeenschappelijke activiteiten en te veel lawaai maken.

Het allochtonenquotum is nog verder opgesplitst: 25 procent van de 'migrantentuintjes' is voor Turken en Arabieren, 25 procent voor Oost-Europeanen en 50 procent voor overige buitenlanders.

Burgemeester Hans-Joachim Grote toonde zich vandaag verontwaardigd en dreigde het pachtcontract op te zeggen.

 Waarom niet rondwandelen met deze intelligente dieren in de Tuinwijk ?

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 761)

 

 

 

In ons land kennen we vandaag nog steeds Middeleeuwse toestanden.

Het zou misschien geen slecht idee zijn om alle studenten de verplichting op te leggen de bijdrage van Koen Meulenaere in Knack, en in verband met de "ploeg" rond Pukkelpop, eens grondig te lezen en zelfs te herlezen. Men kan bijna niet meer geloven wat daar allemaal geschreven staat en hoe sommige huichelaars in onze samenleving straffeloos miljoenen kunnen verdienen op de rug van vele naieve mensen.

We hebben reeds vele malen geschreven dat we in een vreselijk huichelachtige wereld leven. We blijven herhalen dat onze samenleving moet ingedeeld worden in productieven en profiteurs en dat alle andere indelingen mank lopen. Deze profiteurs kan men meestal steeds terugvinden aan de top van allerlei organisaties zoals godsdiensten, vakbonden, politieke partijen en andere NGO'S.

Meestal zijn het gewoon beroepsbabbelaars en ziekelijke belovers. Ze beloven de naieve werker, de arbeider en de bediende, de zelfstandige of de uitoefenaar van een vrij beroep al wat door hun hoofd komt waaien. Van het afgezaagde "minder belastingen" via het "méér inkomsten" tot zelfs het eeuwig geluk in het hiernamaals. Ze deinzen voor geen enkele valse belofte of leugen terug. Het voorbeeld van Koen Meulenaere in Knack is een schitterend voorbeeld van deze nog steeds welig tierende bestaande toestanden van volksbedrog.

Zoals steeds bedriegen deze huichelaars feitelijk hun eigen organisaties of instellingen. In dit geval de Socialistische partij. Onder het valse voorwendsel de "kleine man" te verdedigen graaien deze feitelijke oplichters miljoenen bij elkaar. Zelf betalen ze geen of weinig belastingen; houden geen rekening met bestaande wetten en zijn tot alles in staat om hun bevoorrechte positie te bestendigen.

Of het nu Steve Stunt is in ons land en Kabila in Kinshasa enerzijds of Berlusconi in Italië en Mugabe in Zimbabwe anderzijds doet er niet toe. Het gaat grotendeels steeds over dezelfde wijze waarop de "man in de straat" schromelijk wordt bedrogen. Was het niet Napoleon die jaren geleden tegen een bevriende Generaal zei "Wetten zijn er alleen voor onnozelaars" (Les lois n'existent que pour les imbéciles).

Daarom geven we aan alle kiezers de raad om bij een volgende verkiezing nooit meer te stemmen op iemand die reeds een uitvoerend mandaat, en zogezegd steeds in het belang van de bevolking, heeft uitgeoefend. Door het steeds verkiezen van "nieuw bloed" is de kans het grootst dat er, zoals nu niet het geval is, een minimum aan democratie blijft bestaan.

Men zegge het voort ...

Freddy Van Gaever

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke goede daden verricht de EU met uw centjes ?

 

Egypte krijgt van de EU en de Wereldbank een subsidie van € 25 miljoen voor ontwikkelingsprojecten, zo luidde een persmededeling op vrijdag 9.12.2011 van Medhat Massoud, onderdirecteur van het met de regering verbonden Sociaal Fonds.  Het geld zal in de loop van vier jaar gebruikt worden voor de sociale en humanitaire ontwikkeling van Boven-Egyptische provincies.  De rangorde wordt bepaald aan de hand van een kaart die de ernst van de armoede en de nood aan ontwikkelingsfondsen aantoont.   Massoud verzekerde een totale transparantie in samenwerking met NGO’S.  Op 8 november keurde de Europese Commissie al een subsidie goed voor € 22 miljoen voor de verbetering van de levensomstandigheden en jobcreatie in landbouwsector.

Deze subsidies kaderen allicht in de beloftes die Barroso tijdens zijn gesprekken met de Egyptische overheid en religieuze leiders in juli gedaan heeft: “Partners in vrijheid: het antwoord van de EU op de Arabische Lente”.  De boodschap luidde dat de EU en de Europese Investeringsbank € 13 miljard beschikbaar houden voor leningen en financiële hulp voor de volgende drie jaar.  Hij stelde dat dit deel uitmaakt van een € 20 miljardpakket, dat werd afgesproken tijdens de G8 in mei.  En hij verzekerde deemoedig dat de EU “zich niet wenst te moeien in de interne Egyptische keuken en slechts een ondersteunende rol in Egypte’s toekomst wilde spelen.”   EU-superdhimmi werd bijna lyrisch over de “bloesem van democratie die slechts kan groeien met buitenlandse steun”.   En hij spaarde geen zelfkritiek want “…in het verleden werd er te dikwijls democratie ingeruild voor stabiliteit…”.

Gevraagd over de mogelijke impact door de financiële crisis stelde Medhat Massoud iedereen gerust: “De EU geeft absolute prioriteit aan de financiering van de zuidelijke mediterrane landen, Egypte is daarbij inbegrepen.”    

Het kabinet van de vroegere premier Essam Sharaf, die verleden maand ontslag nam, probeerde buitenlandse fondsen te gebruiken om de staatsbalans in evenwicht te brengen maar de militaire raad was daar fel tegen gekant.   Volgens de nieuwe minister van Financiën Momtaz El-Said is het “te vroeg” om te weten of Egypte een lening van het IMF nodig heeft om de trieste economische situatie te lijf te gaan.

Tunesië: In februari gaf de EU aan de Tunesische overgangsregering een cheque van € 17 miljoen voor onmiddellijke hulp.  En volgens EU-commissaris Catherine Ashton zou het land tot 2013 voor € 258 miljoen op de EU mogen rekenen.

We zullen nooit te weten komen hoeveel geld via andere kanalen en projecten in de woestijnlanden van de moslimdemocratie zal belanden.  En ervaring leert ons dat “leningen” nooit terugbetaald worden.  Wat we wel weten is dat wij door onze regering en door de EUSSR gepluimd worden.  Wanneer komt de Europese, de Vlaamse Lente?

Floriaan Terbeke

Bron: www.almasryalyoum.com; www.thedailynewsegypt.com 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Effe geld komen halen in het land B

 
Dat het meest onlogische en ondenkbare te vinden is in het land B weten zelfs de Papoea's. Nog een staaltje van deze waanzin heeft het daglicht mogen zien.

Het gaat hier om tafelschuimerij op zijn best. De media kondigden fier aan dat er meer en meer OCMW-toeristen het land terug verlaten, meestal Oostblokkers. Zopas waren er een 400-tal kandidaat terugkeerders. Hoeveel er langs de "achterdeur" terug bijkomen is niet geweten.  Nieuwe identiteit en onleesbare papieren zijn geen enkel probleem. Waar het echter om gaat, is dat die sluwe schooiers niet met lege handen naar hun habitat terugkeren. Deze
binnegewaaide vreemdelingen ontvangen 750 euri p/volwassene en 350 euri p/kind/, om de pijn van het afscheid te milderen.

Dit bedrag zou moeten toelaten eens terug in de heimat (waar één euro veel geld is) een rustige heropstart te organiseren. Meer nog, wanneer een lepe gozer ter kennis brengt tijdens de samenstelling van zijn dossier dat hij graag in zijn land een "zaak" wil opstarten, kan hij door onze gulle gevers er nog 1500 euri belastinggeld bovenop krijgen.

Een beetje janken en liegen is voldoende om de jackpot te winnen in het land B. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er famillies zijn uit die contreien die er een uitstapje van maken om hier een flinke duit te komen opstrijken op ons aller kap.

Zal onze nieuwe bazin voor asiel en migratie tegen deze "stroperij" optreden ?

Senior


11-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 11 december 2011
Klik op de afbeelding om de link te volgen

t.a.v. Sophie DW
 
Tussenkomsten Annemans kunt u terugvinden op de site van de kamer.

http://www.dekamer.be/kvvcr/showpage.cfm?section=none&rightmenu=right&language=nl&cfm=/site/wwwcfm/streaming/archive/video.cfm

Patrick

*****
Zondag, de dag van die onbruikbare god
 
Drie zatte moslimwijven (gelieve me te verontschuldigen, ik vond niets treffenders) is toch het beste bewijs dat de socialistische integratiepolitiek gelukt is. Geef ze alcohol, brood en spelen en je hebt de ideale neo-socialistische kiezer.
De rest van de ongemakjes voor de overige, te slim geworden authentieke bevolking moeten we er maar bij nemen tot de nieuwe verworpenen der aarde de overwinning behalen. Is dat laatste nu praat uit de koran, Mein Kampf , studiewerk van Karl Marx en Friedrich Engels of wijsheid uit Mao's rode boekje ?  Verwarrend allemaal.
- Twee jongens van 16 en 19 jaar zijn donderdagavond in Deventer opgepakt, nadat ze een lerares van een school bewusteloos hadden geslagen.
- De Engelse Emma West, die met een racistische woede-uitbarsting in een Londense tram voor krantenkoppen zorgde, moet vermoedelijk ook de kerstdagen in de gevangenis blijven.
- Onur K. (18) heeft zijn zwarte capuchon opgezet en verlaat met zijn advocaat en een kameraad het gerechtsgebouw. De Hamburger heeft een mensenleven op z´n geweten – het ging om € 0,20!
- Immigranten willen ons voorschrijven wat er geleerd mag worden en wat niet.
- De 58-jarige islamleraar Mohammed G. van het Koninklijk Athenum Verdi in Verviers misbruikte zijn lessen voor radicale standpunten. Ook gaf hij moslimmeisjes zonder hoofddoek automatisch minder punten.
- Man verwijt trambestuurster dat ze blank, vrouw en geen moslim is.
- Het kabinet heeft tot de invoering van de “blue card” besloten, die aan buitenlanders uit niet-EU-landen een verblijfsrecht inclusief het recht op werk en het recht op de komst van familieleden.
- Wat we binnenkort wel of niet “mogen”
Wat het westen moet weten. Begin maar te oefenen, er rest geen tijd meer over om iets te produceren behalve kientjes.
Stradi
NvdR Angeltjes : elk aangehaald punt was voorzien van een bruggetje. Die hebben we weggehaald om de leesbaarheid te bevorderen. U mag Stradi geloven.

 

*****

Eurotop
 
Een maat voor niets want een herhaling van de afspraken van Maastricht. Inschrijving in de grondwet? Wie weet beter dan wij wat de grondwet waard is? Niet meer dan het vel papier waarop het geschreven is. Hou jullie maar vast, de euro is helemaal niet gered. En inderdaad, de sancties zullen de toestand alleen maar verergeren.

Maurice

*****

Tussenkomst G. Annemans
 
bij de investituur van de regering Di Rupo.

Ik heb me de moeite getroost, de tekst van zijn tussenkomst te lezen op zijn website, het was wel een zware brok, het leek meer een boek, maar petje af voor deze man, ook voor de manier waarop hij het brengt. Iedereen zou dat moeten lezen, want volgens mij zijn er nog vele mensen die in feite niet weten wat hen boven het hoofd hangt. Echt het is een aanrader.

Wat ik echter betreur, is dat ernergens videobeelden van te vinden zijn. Normaal kan men op zijn website altijd de videobeelden zien van de tussenkomsten die hij heeft in de kamer, nu niet.  Is er iemand die misschien weet, waar men dit wel kan, want bij het lezen ontbreekt er toch iets en dat is de sfeer die er op die momenten heerst. Ik heb al gezocht maarik kan nergens iets vinden.

Mvg Sophie DW

*****

Ieder volk heeft zijn zwak punt

Auto's in de fik, de dienstdoende burgemeester wat kletsen gegeven, omdat Kabillekes gewonnen heeft ? Waren ze dan van plan met zijn allen terug te keren naar het warme Congo ?

Agressieve politie-agenten , die duiding is niet juist, ik zou eerder spreken van zenuwachtige agenten. Maar al dat geweld, die machtsontplooiing was helemaal niet nodig. Men had die negers best opgepakt en hen naar Congo gevlogen, waar hun protesten veel meer effect zouden hebben.

René

*****

Waarom ?

Ik begrijp niet waarom er nog één Vlaming in dat vreemdelingengetto Brusselallahbath blijft wonen. Het is er dagelijkse kost, een bende vreemdelingen maakt er heibel en pleeegt barbaars geweld tegen mensen die met heel die snertsoep niets te maken hebben.

Als die Congolezen zo begaan zijn met hun land waarom trekken ze dan niet terug naar dat land en helpen het mee opbouwen i.p.v. ons land af te breken ? Idem dito voor die moslims :  de noord Afrikaanse landen zijn nu in handen van hun moslimbroeders, dat ze teruggaan naar hun land en meehelpen met de confraters om hun doel te realiseren, : een islamitische staat. Zij blij en wij héél blij.

Jean

*****

Gelezen in Elsevier

Eindelijk de juiste omschrijving gevonden van het verschil tussen de radicale en de gematigde Islamiet. "De militante moslim is hij , die de ongelovige de kop afsnijdt, terwijl de gematigde moslim de voeten van het slachtoffer vasthoudt (Dr M Sabieski ).

René

*****

Prioriteiten

Mocht Bart De Wever de PS met dezelfde ijver en inzet bekampt hebben zoals hij het doet tegen het Vlaams Belang, dan zou Elio nu geen premier zijn.

Het zal dan wel niet zo dringend zijn zeker? Als je niet iedereen verdedigt, ben je een haatzaaier, een eenbenige vluchter en een prooi voor de slimste mensen ter wereld: de Waalse politici.

Jade

*****

Loverboy

Eens was hij, de loverboy van Tongeren, een jong bevlogen politicus (met veel vraagtekens toegevoegd), momenteel is hij een gevaar én een ramp voor onze samenleving.

Typisch blauwe items, er ligt nog zo een gevaarlijk en onbetrouwbaar wezen in die nationale nutteloze en waardeloze slaapkamer en het komt uit Brakel :  beangstigend. Ze allemaal opnoemen zou te veel zijn want dan komen we toch zo rond de 130 tot 140.

Toch raar hé, als dergelijke wezens zijn uitgeteld in de maatschappij omdat ze nooit iets anders gedaan hebben dan liegen en bedriegen en postjes binnen rijven om toch maar zoveel mogelijk te kunnen schrapen, dan beginnen ze zich als monsters te gedragen, zowel in uitzicht als in spraak : ze kunnen de haat voor eigen volk zelfs niet meer verbergen.

Jean


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een politie-agent lijden kan

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse minister: euro staat er sterker voor

 

LONDEN - De euro staat er sterker voor nu de 17 landen waar met de Europese eenheidsmunt betaald wordt, besloten hebben hun begrotingsafspraken aan te scherpen. Dat heeft de Britse minister van Financiën George Osborne zaterdag gezegd tegen BBC Radio.

Osborne sprak van “noodzakelijke maatregelen”, maar benadrukte dat nog veel meer werk moet worden verzet om de euro echt te stabiliseren. Hij zei dat vooral de concurrentiepositie van Europa moet worden verbeterd. Groot-Brittannië is geen euroland en doet ook niet mee aan het nieuwe verdrag waaraan nu wordt gewerkt.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De boodschap

 

De boodschap

21 juli 2011

Wij hebben de koning de vuisten zien ballen,
De wanhoop nabij, met vertrokken gelaat.
Op slag is het minzame masker gevallen,
Een zielig pleidooi van een eenzaam fanaat.

“Het volk moet geduldig het onrecht vergeten,
Want wrok en rancune heeft zelden gebaat.
Dialoog, compromissen, dat moeten we weten
Heeft nooit of te nimmer de burger geschaad.”

O Sire, wij hebben uw boodschap begrepen,
“Een vorst zonder land is een beurs zonder zaad.”
Wij kennen uw praatjes, wij kennen uw knepen.
Het volk wil geen koning, het volk wil een staat!

Wim de Cock


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 Dronken moslima's tuigen blanke vrouw af . Het is niet erg, zij zijn geen alcohol gewend.

  

 

ier moslimvrouwen die een voorbijgangster in het centrum van de Engelse stad Leicester brutaal aanvielen en op het hoofd trapten, moeten niet naar de cel. Hoewel op dit soort misdrijven een celstraf tot vijf jaar staat, gaf de rechter het drietal voorwaardelijke straffen. Hij had oren naar het argument van de verdediging dat de Somalische moslimvrouwen stomdronken waren omdat ze door hun godsdienst niet gewend zijn van te drinken en de misdaden enkel pleegden in een stomdronken bui. De drie vrouwen schreeuwden tijdens de schoppartij "Dood de blanke hoer!", maar een veroordeling voor racisme liepen ze evenmin op. De beelden van de laffe aanval  spreken nochtans boekdelen. Het 22-jarige slachtoffer werd bont en blauw geslagen en getrapt en is nog altijd in behandeling. Dat meldt de Daily Mail.

De bende bestond uit vier moslimvrouwen: drie zussen en hun nicht, allevier twintigers. Toen Rhea Page (22) samen met haar vriend stond te wachten op een taxi in het centrum van Leicester vielen de vier moslimvrouwen haar plots blind aan. Ze riepen "Dood de blanke hoer!", deelden enkele rake klappen uit, trokken haar haren uit en bleven maar trappen op de vrouw die al roerloos op de grond was ineengestuikt. Rhea's vriend vocht terug en verkocht de moslimvrouwen ook enkele stevige trappen, maar de vrouwen wisten van geen ophouden.

Koran
Vreemd genoeg ging de rechter niet in op de aanklacht voor racisme, maar had hij wel oren naar het argument dat de stomdronken vrouwen zo van leer trokken omdat ze door hun godsdienst niet gewend zijn van te drinken. De Koran verbiedt inderdaad het drinken van alcohol, enkel voor medische doeleinden is het toegelaten. Blijkbaar lapten deze vrouwen dat verbod aan hun laars. De rechter vond er verzachtende omstandigheden in en veroordeelde de vrouwen enkel tot voorwaardelijke straffen.

Belachelijk
"Dit is een weerzinwekkende uitspraak", sakkert Rhea Page, die haar job als sociaal werkster voor autisten moest opgeven na de aanval. Ze hield immers een trauma over aan de aanval en leed onder zware stress. "Die bende zou meteen moeten opgesloten worden en nu krijgen ze eigenlijk helemaal geen straf. Het was zonneklaar dat het om een racistische aanval ging. En dan dat belachelijke argument dat ze niet gewend zijn om te drinken. Als ze niet mochten drinken van hun godsdienst, waarom trokken ze dan naar café's op dat moment van de avond. Zelfs toen de politie al was aangekomen en ze allemaal waren weggevlucht, kwam er nog eentje terug om me een laatste trap op het hoofd te geven. Schandalig!"

Paniekaanvallen
Rhea Page is nog altijd in behandeling bij een psychiater en heeft last van paniekaanvallen en traumatische flashbacks. "Ze bleven maar trappen en roepen dat ik een blanke hoer was die ze moesten doden. Toen ik me omdraaide, greep een van hen me bij mijn haren en smeet me op de grond. Om beurten trapten ze op mijn hoofd. Ik dacht echt dat ze zouden vermoorden."

Bron : Het Laatste Nieuws

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!