Angeltjes
06-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu al een eindejaarsgeschenk-suggestie - HERINNERING 21 uur

 

Herinnering 21 uur

GAAN WE JUFFROUW ELLEN ONTGOOCHELEN ?

superbike.jpg

Zie hierboven de Derringer, een fietsbrommert oude stijl maar gebouwd met nieuwe technologie. De Solex is terug, nu met killerlooks. Ding is voorzien van een normale fietsketting, heeft vetcoole looks, en een splinternieuwe Honda 49 cc 4-taktmotor en een automatische versnellingsbak. Derringer maakt heel stoer reclame met het feit dat ie 1 op 76 nogiets kan halen, maar dat is wel als je 'm heeeel veel 'hybride' gebruikt. Maar het ding is cool, groen. Hebben. Import is vast een optie.

@ www.geenstijlnl

Lezeressen, Lezers, Vrienden, zelfs Vijanden van deze blog : indien u de redactie van Angeltjes wenst te verwennen met een Derringer brommer,  dat kan.  Dat mag zelfs.  Contacteert u ons, zodat wij u onze voorkeur-kleur mededelen en het leveringsadres. Ophalen bij u thuis kan ook binnen het VL-grondgebied.  Juffrouw Ellen staat dag en nacht ter beschikking. Dank u.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grappig videofilmpje

Sommige allochtonen weigeren onze goedbedoelde hulp


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doet hij of doet hij het niet ?

 

 

 

Kris Peeters de hoop van het kartel, ook de hoop van Vlaanderen ?

U zegt het maar,wij hebben geen tijd. 

Wij staan, zitten, hangen al een ganse dag op hometrainers, doorgezakte fietsen, baggeren rond met loodzware bergschoenen, hebben alle huisgenoten in professionele karategrepen gehouden en kunnen in diverse octaven "Waalse ratten, rolt uw matten" roepen.  Dit alles ter voorbereiding van de sportieve manifestatie zonder enige politieke bijbedoeling die morgen Vlaams Brabant zal laten daveren. Ook vele malen in diverse toonaarden geroepen "Je vous emmerde".  Het zal een fijn gebeuren worden. 

U schrijft vandaag de artikels ?  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft u het verkeerde been bij de hand ?

 

 Heeft u het verkeerde been bij de hand ?

Het kan van pas komen : niet de grootte telt maar de kwaliteit

Een boodschap van Belgium Today met valse en dubbele bodems

Dragon vervangt LHSP

 

 

Niet de grootte telt maar de kwaliteit.
Naturally Speaking
Dragon 9 mp3/wav/...(audio) uitschrijven.

"Opnieuw een late post gekregen, deze keer van iets betere kwaliteit, we gaan hier niet overdrijven hé, edwin! Alles kan beter , behave dan de boycot van de franstaligen, die was volledig!
Men begint zich in België eindelijk na meer dan een jaar te realiseren dat het land volledig onbestuurbaar is geworden en dat een scheiding van de twee landsgedeelten onder onophoudelijke druk en boycot van de Franstalige minderheid , niet meer af te wenden is.
Dit is voor beide bevolkingsgroepen eigenlijk de beste oplossing en brengt ook de welvaart van beide niet in gevaar. Kijk maar naar het kleine landje Luxemburg, zeer welvarend en vredig. Niet de grootte telt maar de kwaliteit. "
Met veel dank aan Belgium Today

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanop de eerste middenbalkon in de schouwburg

 

Lieve Vlaamse lezeressen, goede lezers en  beste vrienden- toeschouwers, wij groeten U  (en ook aan de anderen : dada)
 
Soms hebben wij de indruk dat we op een eerste middenbalkon in de schouwburg "Angeltjes"  zitten te kijken naar verschillende spektakels die zich door mekaar afspelen. Er zijn geen bedrijven, er is geen regisseur en er zijn ontelbaar veel acteurs.  Vreemd genoeg lukken wij, verbaasde en verdwaasde toeschouwers er toch in om de meesten te herkennen en van sommigen houden we en van een heleboel anderen worden we misselijk.  Het gaat over de scène en niet over u, de toeschouwers.  Wij joelen en jouwen passioneel mee met het gebeuren, ook als we het niet allemaal begrijpen.
 
Eén thema behandelt de reutelende doodsstrijd van een land, dat eigenlijk de naam natie niet meer verdient.  De agonie is al bijna 180 jaar aan de gang en de mensen die door de bevolking afgevaardigd worden om wat schot te brengen in het verhaal, rijden zich permanent vast in files van woordenstromen en ze volgen wegwijzers die in alle richtingen leiden naar de bestemming "Nergens". Iedereen verdwijnt in de coulissen côté cour  (rechts) en verschijnt onmiddellijk terug côté jardin (links). Jammer dat er geen uitgang côté coeur is.
 
Een ander thema - en het is nauw verbonden met het eerste, alleen weinigen beseffen het -   gaat over groepen mensen die het stervende land aan het  innemen zijn.  Ach, waarom niet, op de begraafplaats heerst niet overal lugubere treurnis.  Vervelend is, dat de nieuwkomers van een geheel verschillende oorsprong zijn.  Heel hun hebben en houden is gebaseerd op een soort religie en ze kleven gebruiken aan die honderden jaren geleden hier ook in zwang waren : godsdienstfanatisme, vrouwenmiskenning en -achteruitstelling, wreedheid jegens mens en dier, en vooral geen cent bereidheid om zich aan te passen aan de moderne tijden. 
 
Er zijn onder de oude bewoners heel veel zwakkelingen en collaborateurs die de nieuwkomers verwelkomen met open armen, open beurzen en open monden : "Jullie zijn onze moderne tijden" lispelen ze onderdanig, "Jullie zullen voor de welvaart van ons en onze kinderen werken en wij zullen boeten voor alles wat onze voorouders fout gedaan hebben".  Dat moeten ze geen twee keer zeggen tegen de nieuwkomers, behalve dat zinnetje over "jullie zullen werken".  Daar zijn de nieuwkomers niet direct op uit ; integendeel, zij weten dat als ze niet werken, de centjes ook binnenrollen. En voor de rest is het een uitgemaakte zaak, dat de nieuwkomers die de instructies uit hun moederlanden blijven volgen, erg goed weten hoe ze maximaal hun nieuwe leefomgeving naar hun hand kunnen zetten.
 
Naar dat thema zitten wij ook ademloos te kijken vanop onze bevoorrechte eerste middenbalkonplaatsen. Dat onderdeel raast als een sneltrein over de scène.  Het stopt niet, de ene verrassing volgt de andere op in zo'n hels tempo dat de aarde binnenkort zonder zuurstof dreigt te vallen.  Dat is bijkomstig : milieurampen vallen steeds ten laste van de oorspronkelijke bewoners.
Velen van de nieuwkomers lopen rond in lange jurken en pyjama's, ze sissen "smerige hoer" naar de vrouwen, ze doen alles wat god en de rechter verbiedt maar ze blijven de lievelingen van de collaborateurs.  We staan nu op een kantelmoment in het stuk : over hooguit tien jaar zullen de nieuwkomers in de meerderheid zijn en dan nemen zij heel het oude continent in bezit.  Daarom wordt nu alles in ijltempo voorbereid en mooi opgebouwd om aan te bieden tijdens de Grote Overdracht Er zullen nog haarden van verzet bestaan maar die worden systematisch uitgeroeid.  Heel het Avondland hult zich in het duister en wordt het Nachtland.
 
Vermoedelijk zullen dan ook de lichten in de schouwburg gedoofd worden.  Enkel wat in het groene boek van het geloof van de nieuwkomers beschreven staat, is toegelaten.  Diegenen onder ons die nog niet naar huis zijn, kunnen in de vestiaire best een aangepast lang kleed vragen of een pyjama en voor de vrouwen een sluier en een vaatdoek.  Hopelijk valt het doek over ons stuk niet  in de ramadanperiode, anders zijn de supermarkten gesloten.  En de cafés en restaurants.  Maar allicht is er een onthoofding of een steniging aan de gang op de Grote Markt.
 
***
Mocht u zich afvragen, lieve Vlaamse lezeressen, goede lezers en beste vrienden-toeschouwers (de overigen hebben al lang afgehaakt : doei !) of wij deze verhalen nooit beu worden, of wij soms een ingeplante chip vol koppige volharding in ons hoofd bezitten, moeten we daar bevestigend op antwoorden.  Ja, er zijn zelfs momenten dat we onszelf  hartsgrondig beu zijn, dat we ons vragen stellen nopens de zin van ons verzet.  Het gaat echter niet om onszelf maar om het doel. 
 
Als we om ons heen kijken naar de menigte die zich gelaten neerlegt bij de grote beschavingsvernietiging die zich onder onze ogen voltrekt, de menigte die de invasie aanvaardt als een onvermijdelijk gebeuren en die vooral ongestoord wil blijven leven in een stervend land zonder toekomst, dan veren we weer recht ... en we hollen vierklauwens naar onze eerste middenbalkonzetels, we ploffen neer en we fluisteren tegen  onze buren : "Oewist ?  Hebben we veel gemist ? ".
 
Uw toegewijde,  dienstwillige, onverbeterlijke  Redactie
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vele maanden lang - Herman de Coninck

 

En ze omhelsde hem met al haar
zonden en monden. En zij omhelsde hem
met al haar nachten. Met al haar
opnieuws. Met heel haar altijd.
Vanwaar bleef zij die verwarring halen?

Hij liep als in zachte regen
in haar woorden en kon nergens meer wonen
ter wereld, hij zwierf in liefde.
En zij leerde hem niet meer te kunnen
zeggen wat hij voelde,
zij leerde hem voelen.

Hoeveel benen sloeg zij rond hem heen
en hoeveel slangen?
En hoe langzaam loog zij ‘liefste’?

Het was een woord als vele maanden lang.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Grote Overdracht nadert met rasse schreden

 

Het goede nieuws over de  islamisering van Europa en de Grote Overdracht houdt niet op.

Moslimadvocaat hoeft niet op te staan voor rechters

vrijdag 5 september 2008 18:50

Moslimfundamentalist en advocaat Mohammed Enait hoeft van de Rotterdamse rechtbank niet meer op te staan wanneer rechters de rechtszaal betreden. De VVD-fractie in de Tweede Kamer reageert verontwaardigd.

In een artikel in NRC Handelsblad staat dat de Rotterdamse rechtbank heeft besloten dat Enait mag blijven zitten als zijn diepe geloofsovertuigingen dat voorschrijven.

Mallotigheid
Kamerlid
Henk Kamp spreekt van ‘cultuurrelativisme ten top’ en wil een einde aan deze ‘ mallotigheid’.

Enait zegt niet te willen opstaan voor rechters omdat alle mensen gelijk zijn. Het is gebruikelijk dat alle aanwezigen in een rechtszaal opstaan als de rechters binnenkomen.

De VVD wil dinsdag in het vragenuurtje vragen stellen over de kwestie.

Hand geven
Enait kwam eerder in het nieuws toen de rechter bepaalde dat hem terecht een baan bij de gemeente Rotterdam was geweigerd omdat hij
als moslim weigert vrouwen een hand te geven.

@ Elsevier

***

Mijn naam is Ray-van-Angeltjes en ik ben heel blij met deze boodschap : zoals we nu bezig zijn in de Laagste Landen en omgeving, zal Europa nog sneller naar de kloten gaan dan wij het gedacht hebben. 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag ... Yes ... de dag van onze hoofdredacteur

 

"Nessun dorma" uit Turandot - U kan zelf uitmaken wie van de drie tenoren u het liefste hoort.  Ik ken mijn favoriet.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Coninck en de astrologie

 

MarioBedrogen.jpg

@ www.geenstijl.nl

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De rede van Antwerpen

 

Wat ontbreekt ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na een rustige vakantie, terug aan de slag

 

Strand_in_china


05-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer tekenen we definitief de Overgave ? - Regus Patoff

 

Een proces tegen een roofovervaller is uitgesteld, naar alle waarschijnlijkheid vanwege de ramadandeelname van de verdachte.

Zijn advocaten vinden dat de vasten hun cliënt in een positie van ‘fysieke zwakheid’ brengt. De ‘druk van zijn dieet en zijn culturele verplichtingen’ zouden te veel zijn voor de cliënt die er op de aanvankelijk geplande datum reeds 14 dagen vasten op heeft zitten.
De rechtbank beweert dat het uitstel van het proces tot januari 2009 om administratieve redenen plaatsvindt.
De advocaten van de slachtoffers zijn er echter van overtuigd dat de ramadan van verdachte de ware reden van het uitstel is.

Advocaat Pierre Abegg is boos: ‘het is absurd, dit is de eerste keer dat we in Frankrijk zien dat we geen seculiere* republiek meer zijn’. 

(http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2138)

 

***

Geen seculiere natie, maar gelukkig wel een islamitische !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij hebben ook een plan voor het land B

 

 

Peeters krijgt mandaat voor communautair plan

 

Vlaams minister-president Kris Peeters heeft vrijdag van de Vlaamse regering de goedkeuring gekregen voor zijn plan om de communautaire dialoog weer op starten. Voor de vergadering leken er al weinig meningsverschillen over het plan te bestaan in de schoot van de Vlaamse regering. Ook N-VA-minister Geert Bourgeois kan ermee leven. Zaak is de Franstaligen te overtuigen. PS-vicepremier Laurette Onkelinx noemt het plan een 'beetje kinderachtig'.

Daarop heeft de redactie van Angeltjes onmiddellijk een nieuw plan opgestuurd naar de ministerin Laurette Onkelinx en om vertaal-interpretaties te vermijden, hebben we het louter picturaal gehouden. Dit zal zij zeker niet kinderachtig vinden en onmiddellijk begrijpen.

 

 

 

 Klein Wimpje is de boodschap gaan bezorgen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft McCain - Palin een kans ? door Derk-Jan Eppink

 

http://www.knack.be/blog/blog-algemeen/71-97-3891/heeft-mccain-palin-een-kans-.html

Een groot spreker was John McCain nooit en zijn aanvaardingsspeech volgde op de spetterende toespraak van zijn running mate Sarah Palin. De organisatoren van de Conventie hadden het podium voor McCain verlengd zodat hij wat ruimte had, zoals in zijn vertrouwde Town Hall Meetings. Ook het scherm waarvan hij de speech moest aflezen is geen trouwe vriend van de 72-jarige senator uit Arizona. Ondanks verschillende teleprompters raakt hij geregeld de draad kwijt.

Dat was andere kost met Palin. Woensdagavond functioneerden haar twee teleprompters niet goed. De ene deed het helemaal niet en de andere draaide de tekst te snel af. Ze had ook een papieren versie van haar speech, maar er was tot het laatst geschrapt in de tekst. Sommige bladzijden waren verfrommeld.

Toch gaf ze een perfekte toespraak die de hele Republikeinse Partij uit de as deed herrijzen. McCain wist dat hij zijn running mate niet kon overtreffen. Hij probeerde het ook niet en sprak rustig met weinig stemverheffingen.

McCain werpt zich op als de 'grote vernieuwer' van Washington waar hij overigens al 26 jaar lid van het Congres is. 'Ik sta te popelen om Sarah Palin te introduceren in Washington. En laat ik een waarschuwing geven aan de oude, geld uitgevende, niets doende en ik-eerst-mijn-land-tweede-politici: change is coming.' Volgens hem denkt 'Washington' alleen aan zichzelf. 'De partijpolitiek die verhindert dat wij problemen oplossen is niet de oorzaak maar een symptoom.

Dat gebeurt als mensen naar Washington gaan voor zichzelf en niet voor U'. McCain ziet zichzelf als bruggenbouwer over de grenzen heen. 'Ik heb steeds gewerkt met politici over de partijgrenzen. Ik heb dat bewezen en de littekens opgelopen. Senator Obama heeft dat niet.' Uiteindelijk profileerde McCain zichzelf als de nationale oorlogsheld en icoon van patriottisme.

De Republikeinen hebben nu hun presidentiële ticket. Tegenover Obama-Biden staat McCain-Palin. De vraag is of Palin, de grote verrassing, een verschil kan maken in het verkiezingsproces. Een vicepresident Romney zou saai zijn geweest, terwijl een koppel met senator Lieberman de conservatieven in de gordijnen zou jagen. Met Palin verandert McCain het speelveld met de volgende voordelen:

1. Palin is vrouw en de Republikeinen schuiven haar naar voren om het 'glazen plafond' te breken. De Democratische Partij leek voorheen het monopolie te hebben op vrouwenemancipatie. Hillary Clinton werd het boegbeeld. Maar Clinton werd zelfs niet kandidaat-vicepresidente. Met Palin breken de Republikeinen dit monopolie. Vrouwen stemmen in meerderheid Democratisch maar Obama scoort slechter onder hen, vooral onder vrouwen van middelbare leeftijd. Met Palin hebben Republikeinen een troef.

2. Palin herenigt de conservatieve basis van de Republikeinse Partij. Die basis was niet enthousiast over McCain. Ontgoocheling onder die groep leek de opkomst te drukken. Maar de sociaal conservatieve Palin motiveert de partijbasis die er nu op uit trekt om kiezers naar de stembus te krijgen. Dat is nodig want de Democratische partijbasis is reeds gemobiliseerd, groter en gemotiveerd.

3. Palin is ook aantrekkelijk voor zogenoemde 'Reagan Democrats'. Dit is een groep conservatieve Democraten die sociaal-economisch de Democratische agenda steunen, maar op ethisch vlak conservatief zijn. Reagan trok die kiezersgroep, grotendeels bestaande uit katholieken, naar zich toe en ook Bush jr slaagde daarin. Palin kan proberen deze 'Reagan Democrats' in de Midwest, West-Virginia en Pennsylvania aan te trekken. Obama is pro choice; Palin pro life.

4. Palin profileerde zich als een vrouw uit small-town Middle America, waartoe Alaska geografisch niet behoort maar mentaal wel. Obama heeft zich eens laatdunkend uitgelaten over mensen uit de vele kleine steden en dorpen en noemde hen 'gefrustreerd'. Dat achtervolgt hem nog altijd. Hier maken de Republikeinen van Palin een 'aansprekende figuur' en geven haar een duidelijk anti-Obama profiel. Ze plaatsen 'gewone man' versus 'elite'.

Maar het is niet zeker of al die voordelen tegelijk werken. In het verleden hadden vicepresidenten doorgaans weinig invloed op het eindresultaat; of het nu een goede keuze was zoals Al Gore (die later zelf als presidentskandidaat in 2000 zijn thuisstaat Tennessee niet won) of Dan Quayle die in 1988 met Bush sr aantrad maar volledig flopte.

Palin kan natuurlijk een uitzondering worden. Er is nog twee maanden te gaan tot de presidentsverkiezingen. Begin oktober moet Palin debatteren tegen Obama's running mate Joe Biden. Dat kan een leuk debat worden. Ze kan ook nog uitglijders maken en dan is twee maand een lange tijd.

Toch zitten de Democraten met een probleem. Obama is de komende dagen de hoofdgast bij het programma van Bill O'Reilly bij Fox News. Hij schildert de toespraak van Palin af als 'dezelfde negatieve toon als bij de regering Bush'.

De feministische beweging die intellectueel tot de Democratische Partij hoort, moet niets hebben van Palin. De 74-jarige Gloria Steinem, boegbeeld van die beweging, schreef in de LA Times over haar: Wrong Woman Wrong Message . Maar Steinem is een stem uit het verleden. De leeftijdsgenoten van de 44-jarige Palin herkennen wellicht meer in haar dan in het activistische verleden van Steinem. De Democraten hebben in hun verzet tegen Palin de oude plaat op: 'McCain is Bush-3'. Maar McCain-Palin is toch anders dan Bush-Cheney. Erger: McCain-Palin dingen ook naar het handelsmerk Change .

Er is maar een Democraat die Palin kan pareren: Hillary Clinton. Zij kan uithalen naar haar Republikeinse make-over. Zij heeft ook de vakkennis om Palin op diverse terreinen in de hoek te drukken. Maar hoe vaker Clinton dit moet doen, hoe duidelijker de zwakte van de combinatie Obama-Biden. Obama wilde Clinton niet als vicepresidente, hoewel zij 18 miljoen stemmen meebracht. Nu is er een andere vrouw in dat gat gedoken en daarme trekt Palin de race om het Witte Huis weer volledig open. In Denver zagen 40 mijoen Amerikanen Obama spreken. In Saint Paul zagen 37 miljoen Amerikanen Palin. Democraten kunnen niet meer uit het oude 'anti-Bush vaatje' tappen. Palin pijnigt hun geesten.

Derk Jan Eppink @ Knack


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 jaar geleden ... Mercurius bestond nog niet eens ...

 

6 september 1998

See Explanation.  Clicking on the picture will download   the highest resolution version available.

Dit portretje werd precies 10 jaar geleden genomen.  Het zou de planeet Mercurius moeten zijn, probeerde toen de Nasa ons wijs te maken. Het is duidelijk een ronde aardappel, waarvan een stuk weggeschild is. Weet u nog, hoe het tien jaar geleden bij ons was in Vlaanderen ?  Op Mercurius zal er in die tien jaar ook véél veranderd zijn.

September 6, 1998 .

Mariner's Mercury
Credit: Mariner 10, Astrogeology Team, U.S. Geological Survey

Mercury, the closest planet to the Sun, remains the most mysterious of the Solar System's inner planets. Hiding in the Sun's glare it is a difficult target for Earth bound observers. The only spacecraft to explore Mercury close-up was Mariner 10 which executed 3 flybys of Mercury in 1974 and 1975, surveying approximately 45 percent of its surface. Mariner 10 deftly manuevered to photograph part of the sunlit hemisphere during each approach, passed behind the planet, and continued to image the sun-facing side as the spacecraft receded. Its highest resolution photographs recorded features approximately a mile across. A recent reprocessing of the Mariner 10 data has resulted in this dramatic mosaic. Like the Earth's Moon, Mercury's surface shows the scars of impact cratering - the smooth vertical band and patches visible above represent regions where no image information is available


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teletekst NOS

 

Stuur er de mariniers op af.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer beïnvloeding en indoctrinatie, we kunnen het niet laten

 

Het lijkt hier wel een adviesblog vandaag : Test-aankoop, Vlaanderen-Fakansieland, Politieke Beïnvloeding, Nationaliteitenkeuze, Humo, ze kunnen het schudden, bij Angeltjes bent u respectvol welkom en wordt u even eenzijdig voorgelicht als bij de voorgenoemden. 

Trek eens dagje naar Detroit (en u klaagt nooit meer over uw eigen omgeving !)...

Vertrappel met uw hoogstaande gedachtes een Overloper...

Laat u verbouwen tot Waal en laat u vervolgens adopteren door Luxemburg ...

En nu een televisie-tip, precies zoals de linkiewinkies van Humo dat doen ...

 

Vanavond op VT4 om 22.40 uur IN THE NAME OF THE FATHER, gebaseerd op een waar gebeurd drama,  met  een onovertroffen Emma Thompson en Daniel Day-Lewis.

Het is een indrukwekkende film over onrecht, onmacht, vastberadenheid, de Britse arrogantie, het Ierse drama en de liefde tussen vader en zoon.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Detroit : een burcht van de Democraten

 

Detroit heeft nog een beetje magische klank voor vele Vlamingen, het is de stad waar menige voorouder heentrok om mee te bouwen aan een succesvolle toekomst in de Nieuwe Wereld.  En de Amerikanen verwelkomden de harde wroeters uit Noord-Europa met open armen.

Om te zeggen, dat de éne migratiegolf niet gelijk is aan de andere. Detroit is nog steeds de zetel van de grote autoconstructeurs Ford, General Motors en Chrysler maar de stad is al lang niet meer de bron van bruisende welvaart en enthousiaste arbeiders. Zeer lang ook werd in Detroit een Vlaamse krant uitgegeven "De Gazette van Detroit", vermoedelijk een initiatief van uitgeweken West-Vlamingen. Meer dan waarschijnlijk is deze migrantenkrant ermee gestopt, want er greep een ware stadsvlucht plaats. 

Aangevlijd tegen de grens met Canada, met circa 1 miljoen inwoners is Detroit een problematisch ghetto geworden met een bevolking van 82% zwarten, 5% hispanics en de rest,  is de rest.  De nijverheid heeft zich teruggetrokken en de criminaliteit, in al haar complexe vormen,  heeft zich overal binnengenesteld. Tot in de hoogste regionen van het lokale bestuur toe.  

Eerst enkele afbeeldingen van de Toeristische Dienst om u lekker te maken :

 

The innards of the abandoned Packard Plant in Detroit by Derek Farr ( DetroitDerek ).
 
 
 
De zwarte burgemeester, Kilpatrick heeft  begin september ontslag genomen, nadat hij veroordeeld werd tot 2 x 4 maanden cel en het betalen van een boete van 1 miljoen dollar.  U wil niet weten wat de man op zijn kerfstok heeft, maar natuurlijk heeft het te maken met machtsmisbruik, afleiding van centen en seks.  Wanneer gaan er eindelijk originele boeven opstaan die eens wat anders misdoen, die bijvoorbeeld via internet boze teksten schrijven over wantoestanden in de maatschappij, of erger nog die hun eigen mening ventileren.  Laten we die smeerlapjes aanpakken en de rest beschouwen als maatschappelijke onvermijdelijkheden.
Kilpatrick is uiteraard een vooraanstaand lid van de Democratische Partij van de Heilige Hoessein Obama en een grote voorstander van "Change" : van het stadhuis naar de jail.
Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgedragen aan de Overlopers

 

 

"Onze strijd gaat niet alleen over een procentje meer of minder n.a.v. van een zoveelste federale, Vlaamse, Europese, gemeente- of provincieraadsverkiezing. Onze strijd is vooral een ideologische strijd, een fundamenteel politieke maar ook  metapolitieke strijd. Het Vlaams Belang mag zich niet enkel bezig houden met de politieke waan van de dag.

Niet de macht en de profijten, niet de plaats op de lijst en de kans op een mandaat moeten onze drijfveer zijn maar wel onze eerlijke betrachting om ons programma te realiseren en onze ideeën in de praktijk te brengen : de Vlaamse zelfstandigheid en het terugdringen van de islamisering van Europa."

Uit een redevoering van Filip Dewinter (maart 2007)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdamse ambulanciers aangevallen tijdens reddingsoperatie ...

 

Hommeles in Amsterdam. Een tweetal ambulancebroeders zijn door hongerige Marokkanen met de dood bedreigd. Een van hun vriendjes was namelijk in een mes gelopen en dreigde het einde van de Ramadan niet te halen. Dus wat doe je dan als rechtgeaard bontkraagje: je belet het ambulancepersoneel het zwaar gewonde slachtoffer te behandelen, omdat je koste wat het kost de naam van de prikker wilt horen. Dat het slachtoffer als gevolg hiervan bijna er aan onderdoor gaat, boeit niet. Het is op zo'n moment oog om oog, tand om tand. Vervolgens sis je zo'n ziekenbroeder ook nog even toe "als hij dood gaat, ben jij de volgende". Dat is nog eens werken onder stress. Volgens AT5 liep het zelfs zo uit de hand dat het slachtoffer een infuus verloor en niet meer goed behandeld kon worden. Dan rest je als ambulancebroeder niets anders dan het slachtoffer de ziekenauto in te schuiven en er vandoor te gaan. Valt er nog iets positiefs te melden? Jawel! Vanmiddag hoorden we een hoge politiefunctionaris zeggen dat het "om Marokkanen ging, en niet om eskimo's". Job Cohen was zwaar onthutst, noemde de beesten zowaar eens bij hun naam. Volgens Job kan het zo niet langer. Goh, dat zei Job op 2 juli 2006 ook al nadat familieleden van een Turkse man het ambulancepersoneel met de dood bedreigden tijdens de reanimatie. Enfin, Rutger & Dennis maakten vanmiddag deze REPORTAGE. Kopje thee iemand, lange vinger erbij...

 www.geenstijlnl

De video starring : moedige Job Cohen,  Charming Rutger, blanke bange mannen, zwijgzame islamjongeren en ambulanciers in alle maten soorten en kleuren.

Mocht de video niet starten, hier is een  rechtstreekse brug naar het origineel :

http://www.geenstijl.tv/2008/09/rutger_op_de_thee_bij_job_cohe.html




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!