Angeltjes
16-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle middelen zijn goed
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

 

Vlaams Belangfractieleider in de Kamer, Gerolf Annemans, wordt woensdag bij de Brusselse handelsrechter verwacht. De Britse telecomholding O2, onder meer sponsor van Arsenal, wil dat hij stopt met het gebruik van O2, het logo van zijn boek "De Ordelijke Opdeling van België".

 Annemans is er gerust in dat de handelsrechter zal besluiten dat er geen verwarring mogelijk is, "zoniet moet ik al mijn boeken verbranden, en de T-shirts die ik ter promotie heb laten maken".

Annemans is verwonderd over de demarche van de Britse holding. O2 is immers in ons land niet actief en zijn boek kent maar een beperkte verspreiding. Bovendien hadden de gerechtelijke acties reeds een jaar geleden kunnen ondernomen worden.

De Vlaams Belanger is alvast niet van plan om in te binden. "Zeker nu het plan W van de Franstaligen lucht onder de vleugels begint te krijgen, is ons pleidooi voor een ordelijke opdeling van het land meer dan nodig", zegt hij.

De O2-holding heeft de drie vzw's van het Vlaams Belang gedagvaard. Zij verschijnen woensdag om 9 uur voor de voorzitter van de rechtbank van koophandel van Brussel, zetelend als in kortgeding.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis PUB : Deutsche Bank doet humor

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geakte Redactie - 16 januari 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Partijboelekens en rectaal toucher

Tobback en De Croo hebben hun nieuwjaarsreceptie gehouden.

Hun geforceerde communiekostuumprésence in lagere school sfeer, hun stuntelige stijl had zo iets infantiels, zoiets gratuits, zo iets... fils-à-papa ...

Geen wonder dat Di Rupo verliefd geworden is op die twee pubers. Bijna aandoenlijk, moesten ze niet zo veel destructieve macht onrechtmatig geërfd hebben.

Vertel eens hoe die twee zich als de eerste de beste hebben moeten opwerken in de partijstructuren, zwoegend en openstaand voor alle maatstaven, rekening houdend met alle tendenzen en intrigerende clubs binnen de partij.

Vertel ook eens over de kleine militanten die gelijktijdig in de partij begonnen zijn en die nu nog aan de fotocopieermachine zitten, of in een achterkamerjobke bij het stalinistische A.B.V.V.  de schoenen van Rudi de Leeuw mogen poetsen.

Is verstand erfelijk ? Is kunde erfelijk ? Is politiek inzicht erfelijk ? Of is er alleen poen en macht voor nepo-dummies ? Voor wie houden zulke uit het vlies gebarsten embryo's eigenlijk hun speeches ? Voor hun werknemertjes in de asielsector en een paar delegees die te dom zijn om hun eigen gezin bijeen te houden ? 

De bevolking vergrijst maar is nog niet volledig seniel of totaal platgespoten en beroofd door het O.C.M.W. En dat zal nog voor een twintig à dertig jaar zo zijn. En diegenen die voor onze pensioenen gingen komen zorgen, trekken zich geen Arabische reet aan van hun weldoeners.

De middenmoot van jongeren en belastingsopbrengenden bellen de zelfmoordlijn tot ze roodgloeiend is. Waar willen zij hun stemmen nog halen ? Doen zoals Di Rupo voor zijn eigen Waals volk het doet ? Te laat: De zestigjarige Di Rupo heeft deze jonge Vlaamse poepkens meer dan een poepje laten ruiken, hij heeft ze een overbodig en vernederend rectaal toucher in het frans doen ondergaan als toelatingsexamen.Daar waar een rectaal toucher eigenlijk bedoeld is voor vooral ouderen mannen die zekerheid voor zichzelf maar ook voor hun kinderen en kleinkinderen willen.

Jade

*****

Aan alle dierenvrienden

Mag ik iedereen aanraden om even naar het kabinet van Joke Schauvliege te bellen : 02 552 63 00 om zijn of haar ongenoegen mee te delen over deze laffe uitmoording van de vossen.Mijn argumenten zijn: 1) dat de vos geen gewassen beschadigt, de jagers die er doorlopen eerder wel.2) dat zij die kippen willen houden een kippenhok moeten plaatsen waar de vos niet in kan.

Foxy

NvdR Angeltjes : Dank je, Foxy.  En bij voorkeur niet de grove taal gebruiken die onze gebelgde hoofdredacteur bezigde t.a.v. Trien Schauvliege.

*****

Nog een prachtexemplaar.

Geachte redactie,

Enkele dagen geleden viel me een berichtje onder ogen dat door de gekende neutrale poco verslaggevers zedig doodgezwegen werd.

Zo viel er te lezen dat een of ander hof voor de rechten van de criminelen, de uitlevering van de bij ons in de petoet zittende prachtmens Trabelsi aan de V.S. niet toestaat. De islamitische kwezel van Tunesische origine werd hier enkele jaren geleden bij zijn baard gepakt omdat hij zinnens was vuurwerk af te steken op de luchtmacht bassis van Kleine-Brogel. De vorige minister van just-is -just, de wollige koster uit Kortrijk, had  in extremis de uitlevering van dit stuk vuil goedgekeurd.

De raadsheren van Trabelsi bewegen sindsdien hemel en aarde om de uitlevering tegen te gaan, goed wetende dat hun cliënt in de V.S. in de cel zal vliegen tot zijn baard ophoudt te groeien. De clou van het hele verhaal is wel dat Trabelsi ergens in maart ek  de gevangenis mag verlaten, want zijn straf zit erop.

Wat gaan de dames Turtelboom en De Block dan doen om van deze gevaarlijke kwast af te geraken ? Gaan ze hem per direkt naar zijn homeland terugsturen als zijnde persona non grata of gaan ze hem een onderduikadres bezorgen met kost en inwoon in afwachting van een nieuwe uitspraak door de Raad van State en ... wie draait financieel op voor  al deze peperdure procedures ?Sharia4Belgium ?Hezbollha ? Het CGKR ?

mvg - Senior

*****

Stradi

Een uiteenzetting om U tegen te zetten, er valt niets aan toe te voegen en zeker niet uit te schrappen, integendeel.

Zoals u komt te schrijven, deze uitingen zijn al meermaals geplaatst maar het linkse gepeupel heeft enorm moeite met lezen, zij zijn liever bezig met het profitariaat voor zichzelf en de vriendjes. Het land gaat met een HST snelheid de afgrond in a.g.v. datzelfde misdadig profitariaat. En wat doen de slopers ? Ze halen nog meer profitariaat binnen. Hoe zei de waalse nicht  het weer : 'De rekerink kaat de land teruk op de koede spoor zet, oewij zijn koed bezik'.

Jean

*****

Lucky9

Als de euro implodeert wat m.i. ook zal gebeuren, tenminste als wij die wanpraktijken van die ordinaire zakkenvullers blijven tolereren zowel op Europees, landelijk als gewestelijk niveau, dan zal nadien afgerekend worden met die misdadigers.

Ze zullen niet meer wegkomen met mooie praatjes e.d., er zal afgerekend worden en de schulden zullen betaald worden door diezelfde verraders & graaiers.  We gaan m.i. zeer gevaarlijke tijden tegemoet, langs de ene kant de volksverraders en aan de andere kant de geïmporteerde waanzinnigen. Het vuurwerk zal zichtbaar zijn van de kust tot in Echternach. Hopelijk komt het niet zover en zullen de Vlamingen vervroegde verkiezingen opeisen en sowieso in oktober enkel voor één van de twee V-partijen kiezen zodat snel een einde gemaakt wordt aan die misdadige sloperspraktijken.

Jean

*****

Zevende dag

Schaamteloze vertoning van een gebrek aan vrije meningsuiting. Een partij die toch 12% van de kiezers vertegenwoordigt mag niet deelnemen aan 2 debatten alsof de partij niet bestaat. Groen met 7% mag wel meedoen, terecht natuurlijk, maar waar blijft de intellectuele eerlijkheid ? Iedereen vindt dat blijkbaar normaal. Sorry, maar in zo een Vlaanderen waar niemand zijn mond open doet kan ik niet meer geloven.

Maurice R.

*****

Plassende militairen

Het is opvallend de aandacht die wordt geschonken aan die enkele urinerende soldaten. Minder aandacht wordt besteed aan YouTube video's zoals ik er onlangs  enkele te zien kreeg.

Een knaapje van rond de 10 jaar met de juiste opvoeding volgens strenge Islam normen, onthoofdde met een halalmes een gebonden weerloze man. Een vrouw die tot de dood gestenigd wordt en dergelijke extreme moslimfratsen.

Deze incidentjes krijgen minder aandacht omdat zij CULTUUR-gebonden zijn. Amerikaanse soldaten die zich even te buitengaan op dat soort cultuuraanhangers zijn natuurlijk een wereldschandaal en de moslimmers reageren diepgekwetst. Oorlogvoeren moet volgens de regeltjes van Genève. Ge moogt iemand doden, geen probleem, maar ge moet respect tonen. Hypocrieten.

René

*****

Ik mis Costa Rica in de poll.

Ik lees dat steeds minder mensen nog geloven in het sprookje van de welvaartscheppende overheid.

Goed, is mijn eerste reactie, maar te laat de put gevuld als het kalf verzopen is, het socialisme en zijn meeheulers staat met de rug tegen de muur. Het oprichten van de EU was een zaak van diezelfde overjaarse mei-68ers die het in hun eigen respectievelijke landen verknoeid hadden.

In eigen land kon men telkens de mislukte “sociale” experimenten financieren door de bron van hun rijkdom, nl. de arbeid, te belasten, het was balanceren  tussen belastingen heffen en de telkens daarop volgende golf van aangroeiende werkloosheid. Als alles dreigde ineen te storten volgde een devaluatie, er zijn er zelfs enkele geweest waarvan de massa niet op de hoogte mocht gesteld worden. Gepaard met de devaluaties had ook een golf van aanwervingen plaats bij de overheid om de werkloosheid te verdoezelen, ja zelfs de aantallen werklozen werden op lucratieve wijze geteld. Zo kon bij iedere verkiezing uitgepakt worden met grootse cijfers en bleven de doodgravers steeds aan de macht. Zoals een pandemie pasten in heel Europa de socialisten diezelfde tactiek toe tot de uitpersing het kantelmoment bereikt had en het ene bedrijf na het andere sloot, preventief of in faling.

Toen in heel Europa die linkse strategie geen kant meer op kon is de EU ontstaan, weer diezelfde socialisten die het imaginaire Walhalla gingen scheppen, want goden scheppen, dat is hun aard. Maar echte goden scheppen iets uit het niets, socialisten scheppen ten koste van anderen. We voelen nu de gevolgen.

De lapmiddelen die men toepaste in de individuele staten om de schijn hoog te houden hadden de genieën mee geïmporteerd in hun laatste creatie. Triestig te zien hoe de EU-goden paniekerig om zich heen kijken, ze kunnen ieder moment naar hun moeder roepen lijkt het wel, want die verfoeilijke markten die ze vroeger konden confisqueren, diezelfde markten die voor werk en inkomsten zorg(d)en, hebben zich ook gehergroepeerd en blijven op hun berg centen zitten.Dat geld moet ergens naartoe, er is geen vraag uit de reële economie. De oplossing is simpel maar bedreigt daarmee ook de riante inkomens en postjes van de geflipte goden want zij vallen daarmee van hun sokkel.

Laat de gevluchte ondernemers terugkomen door het ondernemersklimaat te herstellen, de echte ondernemingen, niet de Belgicistische zwaar gesubsidieerde overeind gehouden werkverschaffers. Laat de gevluchten,  ondernemingen stichten of hun achtergelaten bedrijven terug opstarten, ze doen niets liever, laat de gevluchte managers een zicht op een gepast loon en laat ze doen waar ze goed in zijn, laat ze daarmee echt werk creëren. De rest komt vanzelf. En de nieuwe lichting politiekers moeten zich maar met een paar facetten van de samenleving bezig houden en dat zijn, orde en veiligheid, milieu en de openbare staatsstructuren om de economie de rijkdom te laten regenereren waar iedereen profijt van heeft.

Uiteraard vangt ieder beschaafd land zijn onderdanen op die even niet mee kunnen, maar daar moet de staat voor ondersteuning zorgen en niet zoals nu er een gigantisch kostende propagandamachine van maken.

Ik ben er mij van bewust dat veel slimmere mensen vóór mij dit al eens van de daken geroepen hebben, maar ik sta klaar, samen met collega’s om in een vreemd land te doen wat ik liever onder eigen mensen en in mijn vertrouwde omgeving zou willen doen, investeren, wonen en werken, en dat wou ik de vorige en huidige generatie politiekers meegeven. 

Stradi

*****

Marihuana is goed voor u

Op 11/01/2012 publiceerde de website De Morgen volgend bericht: "Occasioneel marihuana roken is goed voor longen".http://www.demorgen.be/dm/nl/993/Gezondheid/article/detail/1377150/2012/01/11/Occasioneel-marihuana-roken-is-goed-voor-longen.dhtml Ik vind dit gewoon een misdadig bericht, zeker naar de onwetende jeugd toe. Het is voor mij een bewijs dat de democratische poltiekers drugs promoten, als middel om de mensen kalm te houden. Een beetje net zoals in de belgische gevangenisen het geval is. Als je wilt weten wat er allemaal mis is met het roken van cannabis moet je eens kijken op deze website http://cyber.law.harvard.edu/evidence99/marijuana/Health_1.html Wat mij betreft is drugs een uitvinding van de duivel, bedoeld om de mens ten gronde te richten en te ontmenselijken. Dat zegt ik omdat ik denk dat het Christendom er altijd op gericht is om de mens, meer mens te maken, te beschaven.

NAW bekend

*****

De geijkte uitdrukking van de democraten ( in B)

"Wij hebben tenminste onze nek uitgestoken in plaats van aan de kant gaan te staan." Dixit het koningskuiken De Croo en zijn vazal Beke, op het schild geheven door de syndicaten en de sossen. Wiens woordvoerder eveneens van iets in die aard beviel: " Ik verlies liever 3X een beetje dan uitgesproken winnen en dan aan de kant te blijven"

Hallo jongens, 'de geëerde perfesser den Baard' is terug van weggeweest. Bij die man is de olympische portemonnee-gedachte nooit ver af. De enige nekken die werden utgestoken zijn die van de Vlamingen die voor alles, ik herhaal: voor alles, opdraaien.

Het doel van de traditionele Vlaamse minderheidspartijen is hiermee bereikt : er zelf beter van worden en poen scheppen. Zij zijn het immers gewoon om te manipuleren ten koste en niet ten bate van het knechtenvolk. Na bijna 200 jaar kolonisatie blijkt de collaboratie met de erven van de Chatillon en C° en de gatlikkers, in dit land welig en exorbitant aan de kost te komen. Getuige de kleine foutjes in vergoedingen, wedden , toelagen, premies, vakantiegeld, civiele lijst, studiereizen, verkopen-en-terug-huren, en andere praktijken waarbij de welig tierende vet betaalde cumuls in het niet zinken.

Ik ben overtuigd dat in Vlaanderen op meer dan een plaats het licht zal uitgedaan worden. Wie leeft zal zien.Voilà, 't is er nog eens uit. Wijlen Hugo Schilz zou zeggen : " Zo d' ouden zongen, zo piepen de jongen, leve België ".

Daniel

*****

"Print foto's van banktop op belastingsbrief"

Wie van "Angeltjes" gaat in op dit fantastisch voorstel van Bruno en fotoshopt een Agustahelicopter met de foto van Willy Claes op de romp ?

Ludo

*****

Van een dubbele flip, naar een flop.

Geachte redactie,

Met veel spijt in het hart merk ik dat de nieuwjaarsbrief van onze Angeltjesvriendin Eriva V.W. volledig de mist is ingevaren.

Het lijkt eerder op een opstel van een pientere leerling uit het tweede studiejaar van het lager onderwijs, TERWIJL het hier een hekelgedicht betreft over de toestand in dit onland. Hoévéél mooier ware het geweest zoals in een dictée in de Franse les: " point ... à la ligne". Dat klinkt zo in de mooiste taal te wereld: "Punt. ... àndere lijn".

MAARRRR, (nederig "mea culpa" op de borst kloppend): ik geef wél toe dat ikzelf ook niet de "puf" zou hebben om héél dat epistel opnieuw op te stellen zodat de verzen beter tot hun recht zouden komen.

Victor van Vosselaer

*****

Puur entertainement heel die rechtzitting tegen de Sharia4 idioten. Dacht Justitie nu echt dat die zich kwamen verantwoorden of hoe naief kun je wel zijn. Die bende trekt zich geen fluit aan hoe wij over hen denken en gaan lustig voort met hun missionarissen zending. Zij voelen de steun van hun medegelovigen. Inderdaad ik denk niet dat een islamiet het zou aandurven om die onnozelaars te bekritiseren. Wat de overheid wel kan doen, hen alle rechten ontzeggen, recht op kindervergoeding, leefloon medische verzorging, en een one-way ticket ter beschikking stellen naar een sharia land van hun keuze. Maar dat zal niet gebeuren , onmiddellijk protest , veroordeling , hof mensenrechten, Europese richtlijnen , Rood en Groen in alle staten, misschien komt er zelfs protest van Gaia.

René


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorzittersverkiezing Euro-Praatbarak is een farce

 

Deze week worden tijdens de plenaire vergadering in Straatsburg alle bestuursorganen van het Europees Parlement hernieuwd. Dat betekent dat er ook een nieuwe parlementsvoorzitter moet verkozen worden. Deze verkiezing komt er echter alleen maar voor de schone schijn, want de beslissing over wie morgen voorzitter wordt, werd al in juli 2009 genomen.

Bij het begin van de legislatuur maakten de Europese Volkspartij (EVP) en de socialistische fractie, die samen over een absolute meerderheid beschikken, de afspraak dat de EVP tijdens de eerste helft van de legislatuur het voorzitterschap zou krijgen, en de socialisten tijdens de tweede helft. Met andere woorden: Jerzy Buzek wordt vervangen door de huidige - fanatieke en autoritaire - socialistische fractievoorzitter Martin Schultz.

Martin Schulz : "wat niet nijdig kan gezegd worden, is niet socialistisch"

De plenaire vergadering van het Europees Parlement wordt morgen alleen geacht het koehandeltje tussen de EVP en de socialisten te officialiseren. Vandaag krijgen we wellicht de kortste plenaire vergadering ooit: de huidige voorzitter zal zich ertoe beperken de namen van de kandidaten voor te lezen. Tijdens de vergadering van de Conferentie van de voorzitters van vorige week had ondergetekende voorgesteld een debat te houden waarbij de drie kandidaten hun visie toelichten en waar de parlementsleden de gelegenheid krijgen vragen te stellen. De EVP, de socialisten, de liberalen en de groenen waren hevig tegen elk mogelijk debat. Enkele kleinere fracties wilden een toelichting van een vijftal minuten per kandidaat (zonder debat), maar zelfs dat werd afgewezen op basis van het argument dat de traditionele fracties het "debat" al in eigen kring hadden gevoerd.

De EVP en de socialisten hebben duidelijk ook andere fracties in hun koehandel betrokken, in de vorm van beloftes over het (onder)voorzitterschap van commissies en delegaties. Dat is de reden waarom de liberale fractievoorzitter Guy Verhofstadt de kandidatuur weigert te steunen van Diana Wallis, die lid is van zijn eigen fractie.

Met deze farce maakt het Europees Parlement een slechte beurt, juist op een moment dat het draagvlak bij de publieke opinie in Europa al zeer beperkt is en op een moment dat de Europese Unie steun beweert te geven aan mensen die in andere werelddelen voor democratie opkomen.

Uit protest tegen de hele gang van zaken steunt het Vlaams Belang de kandidatuur van de Britse conservatief Nirj Deva.

Philip Claeys - Europees parlementslid


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruno Tobback en de gepersonaliseerde belastingsaanslagen

 

(studio Mieke)

Belastingbrieven met de Agustahelikopter van lachende Willy Claes. Er zijn varianten mogelijk met Tjeven Vanackere  en Philippe Muyters die achter een reuze-rekenmachine zitten of Elio Di Rupo met een aantal slanke jongeren die proosten op onze naïviteit.

De gepersonaliseerde Agusta helikopters van het ABL, zowel voor lol als voor eigen winst met een grappige Willy Claes.

(studio Rony)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laten we de Horeca nog een poot uitvijzen

 

Dit land dat verder sukkelt op vierkante wielen, heeft gelukkig nog initiatief genoeg, om naast het heffen van belastingen en het uitvaardigen van verbodsbepalingen, een aantal zelfstandige beroepsgroepen de adem af te snijden.

De veel te talrijke groep ambtenaren moet voldoende om handen hebben om het leven en de activiteiten van de burgers te controleren. Het land besturen betekent hoodzakelijk volgens de politieke charlatans, verbodsbepalingen opstellen, burgers pesten, overdreven aandacht besteden aan wat er in onze geesten omgaat en zoveel mogelijk aanslagen plegen op onze bezittingen en geldbestedingen.  In de Middeleeuwen waren de mensen beter af met 1/10de van de oogst die ze moesten afstaan.  Wij houden 50% over van ons arbeidsloon en van elke euro die we uitgeven, gaat gemiddeld 20% naar de roofridders van de staat. En nog is het niet genoeg.

Wat moeten de veel te talrijke ambtenaren doen tijdens hun "werkuren" van 9.30 uur tot ze rond 16 uur aan de tikklok staan te drentelen om huiswaarts te keren en af te kicken van een dag vol verveling en opeenhoping van cholesterol ?

De Horeca is een van de geliefkoosde slachtoffers van de administraties. We gaan u ook zeggen waarom. In deze sector zitten meestal vrijbuiters, lieden die in de sector "ontspanning" werkzaam zijn en die niet bang zijn van dagen en nachten te kloppen van 12 uur en meer.  Uitbaters van horeca zijn moeilijk te controleren  door de overheid die meent dat de ganse natie moet draaien op haar schildpaddentempo. Vaste uren, vaste loonbaremma's, promoties op het ritme van de syndicale aanhankelijkheid,  véél vakantie (35 dagen of 7 weken per jaar + talrijke feestdagen, baaldagen en allerlei sociale voordelen) en zelden een afmattend werkritme.

Het is duidelijk dat dit soort verwende individuen stikjaloers zijn op de mannen en de vrouwen die proberen aan de kost te komen zonder al te veel betutteling en reglementering. Het motto van de staat luidt : "Het is verboden zich te amuseren buiten de gesubsidieerde ontspanning, het is verboden hard te werken en daar geld mee te verdienen, waar de staat geen zicht op heeft". 

Daarom worden er regelmatig maatregelen uitgevaardigd om de Horeca een poot uit te vijzen.  Het personeel moet presteren zoals in de tredmolen van de openbare dienst.  Daarom worden regelmatig controles uitgevoerd om hoge boetes uit te schrijven.  Er zijn tientallen voorschriften waar de horeca moet aan beantwoorden : veiligheid, hygiëne, boekhoudkundige hoogstandjes, speciale kassa's, sociale, fiscale en statistische rapporteringen aan verdwaasde staatsambtenaren die zelf geen idee hebben, waarvoor die tabellen dienen. Er is meer, we gaan er niet op in, want straks worden we beschuldigd van cafélopers te zijn.

De laatste uitvinding in de reeks ondermijningstactieken, is na het rookverbod (dat ruim 2500 cafés de strop heeft omgedaan), de uitbreiding van datzelfde rookverbod naar terrassen.  Diverse café-uitbaters hebben opnieuw geïnvesteerd om hun zaak te redden door de aanleg van terrassen.  Nu dat gebeurd is, komen de lamstralen van de staat op de proppen met reglementen hoe die rookterrassen er moeten uitzien.

Zoals we het al eens beschreven hebben, wil de staat finaal niets anders dan de Horeca volledig overnemen. Zoals dit destijds in de Sovjet-Unie het geval was. 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een 4de of een 5de tv-net zouden niet volstaan

 

Senior heeft gelijk, het bericht over de oneerbiedige Amerikaanse lijkenplassers werd hysterisch uitgesmeerd en uitgemolken.

Shit happens in extreme omstandigheden, pis also happens. God weet wat die soldaten reeds vooraf meegemaakt of hebben gezien  dat niet in de pers kwam.  A la guerre comme à la guerre. En als het dat niet is, zal de VRT wel een ander verhaal bij de haren erbij sleuren opdat u zich ellendig zou voelen in de door u bereikte levensstandaard als onnozele hals uit de onderste regionen.

Mochten onze staatslakeien en selectieve drama-declameerders dezelfde criteria en cadans hanteren telkens jongeren aan het werk waren, die figuurlijk op deze maatschappij en haar inwoners plassen of rochelen, ze zouden per dag met een derde net niet toekomen en ook geen vierde en vijfde.

Maar het allochtonengedrag van een aantal specimen is iets anders, dit is geen oorlog zullen sommigen zeggen. Ah neen ? Waarom behoren de slachtoffers dan voor het allergrootste deel tot het ongelovige autochtone kamp, ondanks het bestaan van de mensenrechten ? Conventie van watte ? Mensenrechten van wie ? En waarom stijgt de criminaliteit dan voortdurend naarmate de grenzen en de steden zwakker worden en de bezettingsgraad stijgt ? Wat is het einddoel van een bepaalde godsdienst en zijn domste volgers ?

Misschien dan toch dat derde net van Lieten gebruiken om die jammerende stroom van berichten uit landen die blijkbaar geen inlandse democratische helden met respect voor vrouwen voortbrengen, voor te behouden aan wie dat nog persé wil aanhoren. Om zich beter te voelen dan zijn ouders of zijn eenvoudige werkende buur.

Nog een overpeinzingetje : Een burger is verantwoordelijk als hij zijn huisdeur openlaat of waardevolle goederen in zijn wagen laat liggen. De staat echter laat de grenzen wagenwijd open voor lieden van allerlei slag die uw bezittingen niet respecteren. Logica ?

Jade


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke van deze 20 steden, zou u graag bezoeken ? POLL

 

Vorige week hebben we u gevraagd naar uw Vlaamse voorkeurstad. Vandaag gaan we internationaal.

Stel dat u een hoofdprijs gewonnen heeft en u mag gratis op reis. U heeft de keuze uit 20 wereldsteden. U vindt ze hiernaast in de rechterkolom en u mag er eentje uitkiezen. Tegelijk is er ook een gratis rondreis in het betrokken land inbegrepen in deze prachtige prijs. Alles is all-in.  En u mag een tweede persoon ook gratis meenemen. Wij lijken wel politici : we geven alles weg, het is toch niet van ons.

Tegelijk is dit een test, want SN heeft de keuzemogelijkheden bij de polls uitgebreid tot 20 eenheden, waar het er voorheen slechts 10 waren.

Poll wordt afgesloten op dinsdagavond 17 januari.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaaroverzicht 2011 - Videoreportage

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke Schauvlieghe, ministerin voor de vossenjacht.

 

Verzameling randdebielen met buit

Ministerin Joke Schauvlieghe is een typische christen-democraat van hetzelfde kaliber als Pieter de Crem en Steven Vanackere : lieden zonder het geringste respect voor het leven. De twee federale CD&V-ers hebben in de regering van lopende zaken het land B meegesleurd in een woestijnoorlog met Libië. Niemand zal ooit het aantal doden en gekwetsten kennen, die de belgische bombardementen en raketaanvallen veroorzaakt hebben.  Deze twee oorlogszuchtige creaturen zijn enthousiast meegelopen met de NAVO, om de eer van het land B op te krikken (zie interview van De Crem met la libe Belgique). En zij hadden lak aan mensenlevens.

Minder erg maar even tekenend voor de boerse mentaliteit van ministerin Schauvlieghe, is haar beslissing om de vossenjacht het ganse jaar door open te stellen voor de sadisten van de jacht. Het gewauwel over de bedreiging van het leefmilieu is een schande voor een beleidsvrouw die ook verantwoordelijk is voor cultuur.  In Groot-Brittannië waar vossenjacht nadrukkelijk benoemd werd als een sportieve activiteit, is na jarenlang protest, een einde gemaakt aan deze schandelijke bezigheid. De cultuurloze Schauvlieghe gaat de jacht in ere herstellen. Domme gans.

Het zal zowat de enige daad van haar klungelbeleid zijn, dat we zullen onthouden. 

Groen en de N-VA protesteren. Daar zijn we best blij mee, dat er tenminste uit enkele politieke hoeken gereageerd wordt.  We hopen dat ook de N-VA senator en zeteldief Luc Sevenhans   akkoord zal gaan met de stelling van zijn partij.  De man is een fervent jager en dierendoder, met andere woorden, een kerel zonder geweten (dat uitte zich ook op politiek terrein, toen hij met zijn VB zetel aan de haal ging.  Een ordinaire bruut, een gefrustreerde killer.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dewinter : medische regularisatie afschaffen

 

Senator Filip Dewinter (VB) wil de medische regularisatie van illegalen afschaffen. Hij heeft zopas een wetsvoorstel in die zin ingediend.

In 2011 werden er in totaal 17.771 regularisatieaanvragen ingediend, 9.675 voor medische en 8.096 voor humanitaire redenen. Voor het eerst waren er meer medische aanvragen dan humanitaire. Bijna 80% van de illegalen die om medische redenen een verblijfsvergunning willen krijgen, zijn asielzoekers die eerder in België afgewezen zijn. Zij zijn plots allemaal "ernstig ziek" geworden. Slechts 5% van de aanvragen tot medische regularisatie wordt ingewilligd.

Volgens Dewinter blijft de medische regularisatie een achterpoort om illegalen onterecht te regulariseren. In verschillende Europese landen zoals Italië, Finland, Griekenland, Slowakije, Estland is regularisatie op basis van medische redenen onmogelijk, aldus Dewinter. Het VB wil deze mogelijkheid afschaffen.

De wet op de medische regularisatie werd vorig jaar al verstrengd op initiatief van Nahima Lanjri (CD&V), maar die verstrenging verscheen nog niet in het staatsblad.

Straatsburg

Onder toenmalig minister van Binnenlandse Zaken Louis Tobback (sp.a) in de jaren negentig bestond medische regularisatie niet eens. Wel was er al humanitaire regularisatie, maar die was heel uitzonderlijk: niet eens 100 gevallen per jaar. Later kende het systeem van regularisatie een wildgroei.

Volgens de jongste arresten van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg (N. tegen het Verenigd Koninkrijk, 27 mei 2008) moet regularisatie om medische redenen maar in "hoogst uitzonderlijke omstandigheden". Het Hof vond toen dat een terugzending van een illegale HIV-patiënt die in zijn herkomstland Oeganda een beduidend lagere levensverwachting had dan in het VK, géén schending was van de mensenrechten. Deze rechtspraak werd nog maar pas (op 20 december 2011) bevestigd in de een volledig soortgelijke zaak van de seropositieve Yoh-Ekale Mwanje tegen België, die naar Kameroen zou worden teruggestuurd. De Belgische wetgeving terzake gaat volgens deskundigen veel verder van wat volgens Straatsburg is vereist.

Bron : JDW @ Vandaag.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De implosie van de euro is onafwendbaar

 

 

De Europese Centrale Bank verhoogde verleden week haar balanstotaal met maar liefst 239 miljard tot een wereldrecord van 2.735 miljard : 275 miljard meer dan de Amerikaanse Federal Reserve. De dag dat de euro uit elkaar ploft komt met de dag dichter bij en er is absoluut niets aan te doen. Het proces is onomkeerbaar.

Dat de dames en heren in het Vlaams Parlement dit goed in hun oren knopen en doen wat moet gedaan worden voor hun volk ! En daarmee bedoel ik alle autochtone burgers van Vlaanderen zonder uitzondering en niet alleen hun eigen schoonmoeders, chauffeurs en poetsvrouwen.

En dat moet nu heel snel gebeuren. Er is namelijk geen tijd meer beschikbaar om met de Franstaligen te palaveren in de marge. Op het ogenblik van de implosie van de euro zullen de markten immers geen enkel risico meer nemen en genadeloos afrekenen met alle politiek-economische entiteiten met een twijfelachtige reputatie. Daaronder valt zonder de geringste twijfel het voor de markten kleine en voor het buitenland surrealistische land B.

Alleen entiteiten waarvan de parlementen duidelijk betrouwbare taal spreken en hun rechten met daden in plaats van met woorden zullen verdedigen, zullen over de nodige geloofwaardigheid beschikken om te behoren tot en zich te handhaven in de ploeg van de sterke landen die economisch overeind blijven.

Er is dus maar een mogelijke optie : de principe-verklaring afleggen dat artikel 35 van de Belgische grondwet onmiddellijk uitvoering moet krijgen. De dag van de implosie zelf moet dan de onafhankelijkheid uitgeroepen worden juist bij gebreke aan consensus over de uitvoering van artikel 35.

Dit komt neer op een legitieme daad van wettige zelfverdediging die Vlaanderen en haar burgers zal plaatsen aan de kant van de sterke ploeg overlevenden van de economische en demografische rampspoed die de Europese nomenclatuur over Europa heeft uitgestort.

Uitsluitend op deze manier kan worden voorkomen dat Vlaanderen wordt meegesleurd in een razendsnelle neerwaartse spiraal naar de status van monetaire schurken-deelstaat die Wallonië in feite reeds veel te lang is.

Lucky9


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.S4B haatbaard durft niet verschijnen voor rechtbank

 

Procureur Filip Vanneste vroeg zopas twee jaar effectieve celstraf en een boete van 550 euro tegen Fouad Belkacem, de woorvoerder van Sharia4Belgium. Dat is de maximumstraf. De woordvoerder zelf daagde niet op. Belkacem moest zich verantwoorden voor aanzetten tot haat, discriminatie en geweld tegen niet-moslims en tegen o.a. Vlaams Parlementslid Filip Dewinter (VB). En verder voor belaging van ex-VB-voorzitter Frank Vanhecke.

 Belkacem kwam niet opdagen, zodat de zaak bij verstek werd behandeld. Ook zijn medebeklaagde, de Brit Anjem Choudary, daagde niet op. Tegen hem vroeg de procureur 12 maanden effectief.

"Democratie is dwaling"

In meerdere videofilmpjes verwierp Belkacem de democratie ("de Werkelijke Essentie van Ketterij, Polytheïsme en Dwaling") en riep hij met zijn organisatie Sharia4Belgium op tot de Heilige Oorlog om de westerlingen te bekeren of uit te roeien.

Hij zette ook de moslims aan om aan te sluiten bij terreurgroepen die met geweld het "kalifaat" (de opperheerschappij van de islam) willen vestigen. In een bepaald filmpje vroeg hij - in camouflagebroek en met geweerschoten op de achtergrond - aan Allah om de moslims naar de poort van Brussel te laten oprukken om minister van Defensie Pieter De Crem "een lesje te leren".

Hij hoopte ook dat diens "rug zou breken". Belkacem hekelde bovendien moslimjongeren "die zich solidair verklaren met Afghanistan, maar na vijf jaar nog altijd hier ijsjes zitten te eten, in jeans rondlopen en hun baard niet afscheren in plaats van er echt voor te gaan". Echt wel een haatprediker, meende Vanneste.

Lont in kruitvat

De procureur noemde Belkacem "de lont in het kruitvat". "Met zijn wansmakelijk, haatdragend en pseudoreligieus gewauwel zet hij moslims aan tot haat. Het is nu wachten tot een andere dwaas tot de actie overgaat. Maar hij is ook heel dubbelzinnig: in 1997 aanvaardde hij de Belgische nationaliteit. Hij valt onze staat aan, maar wil Belg worden en blijft toch hier. Waarom vertrekt hij niet naar een religieus land in plaats van hier tussen al die aanhangers van de duivel te blijven wonen?"

Volgens de procureur is Belkacem "allerminst een goede moslim". Hij heeft meerdere veroordelingen voor diefstallen, slagen en verwondingen, weerspannigheid, bedreiging en overtreding van de antiracismewet opgelopen. Zijn strafregister is zeven pagina's lang. Mr. Hugo Coveliers, die Dewinter verdedigde, voegde daar aan toe dat Belkacem in Marokko nog een straf van 6 jaar moet uitzitten voor drugs.

Marie-Rose Morel

Belkacem staat ook terecht voor belaging van ex-VB-voorzitter Frank Vanhecke. Amper een dag na de dood van Marie-Rose Morel, de vrouw van Vanhecke, zette hij een filmpje op het internet, waarin hij Morel's kanker duidde als "een straf van Allah, omdat ze lid is van een partij die tegen de islam is". Hij verheugde er zich over dat Morel "goed geleden had" en dat "Allah haar op de vuilnisbelt van de geschiedenis had gestort". Volgens Belkacem mogen Filip Dewinter, N-VA-voorzitter Bart Dewever en de Nederlandse politicus Geert Wilders zich aan hetzelfde lot verwachten. Duidelijk aanzetten tot haat, vond het parket.

Maximumstraf

De procureur vroeg - gezien de vele vroegere veroordelingen en gezien de niet-aflatende stroom van haatfilmpjes tegen niet-moslims - de maximumstraf zonder uitstel. Hij vroeg ook de ontzetting uit de rechten, maar die kan niet worden opgelegd als de belaging van Frank Vanhecke bewezen wordt verklaard. Vanneste vroeg om - in geval van vrijspraak voor die betichting - Belkacem ook uit zijn rechten te ontzetten.

Varkens en apen

Tegen Choudary, een Britse haatprediker en leider van een extremistische moslimclub die in Engeland op basis van de antiterreurwet is verboden, vroeg hij 12 maanden cel. Choudary is volgens het parket de "spirituele vader van Sharia4Belgium".

Op een persconferentie tegen de Belgische wet op het boerkaverbod in het Borgerhoutse wijkcentrum 'De Shelter' riep hij eveneens op tot haat en vergeleek hij de Belgen met varkens en apen, "nog vuiler dan dieren, want die drinken tenminste geen alcohol om het daarna uit te braken". Hij zegde: "Wij gaan de confrontatie aan. België is gewaarschuwd, wij zijn geen christenen, wij bieden niet onze andere kaak aan als iemand ons slaat. Als U dicteert dat onze vrouwen geen boerka mogen dragen, dan lokt u conflict en oorlog uit".

Burgerlijke partijen

Vier burgerlijke partijen eisten elk 1 euro schadevergoeding. Namens Filip Dewinter wilde Mr. Hugo Coveliers niet pleiten "omdat ik niet wil meedoen aan deze mediashow. Het enige doel van Belkacem is provoceren, maar als hij zich voor de rechter moet verantwoorden dan daagt hij niet op. Dat is wel erg laf".

Naast Filip Dewinter waren verder Frank Vanhecke en het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding burgerlijke partij. Dat laatste trad niet alleen op voor de niet-moslims, maar ook namens Vlaams Parlementslid Filip Dewinter (VB) persoonlijk. Ook dat is nog nooit gebeurd.

Homohaat?

En tenslotte was er nog advocaat Jean-Marie De Meester. Ook hij wilde één euro. Hij vroeg die vergoeding aanvankelijk omdat hij zich als homo geviseerd voelde. Het parket had er eerder echter op gewezen dat Belkacem zijn homohaat - in tegenstelling tot de haatoproepen tegen niet-moslims - alleen maar in de pers had verkondigd. Dus is het een persmisdrijf en dit soort persmisdrijven moet voor assisen komen. De correctionele rechter kan daar dus niets aan doen. Daarom stelde De Meester zich nu maar burgerlijke partij als vrijzinnige.

Uitspraak op 10 februari. Als Belkacem een effectieve celstraf van 1 jaar of meer krijgt, kan het parket dan de onmiddellijke aanhouding vragen.

@ Vandaag.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (772)

 

Toen ik de "Gazet van Antwerpen" van het voorbije week-end aan het lezen was diende ik eens te slikken.

Ik stelde me de vraag of daar nu feitelijk nog iemand is die nakijkt wat er wordt gedrukt. De laatste tijd werden er wel wat journalisten, die bij deze krant werkten, aan de deur gezet maar dat is nog geen reden om maar van alles, en blijkbaar zonder de minste controle te publiceren. Lezers zijn minder dom dan men denkt en wanneer die vaststellen dat hun krant iets totaal onwaars publiceert zouden die wel eens kunnen beslissen om af te haken. Het gaat over een artikel dat onder de titel verscheen :

"PUIN VAN JAPANSE TSUNAMI DRIJFT NAAR AMERIKAANSE WESTKUST" Het verhaal is zo dom dat we het woord per woord herhalen en we citeren:

De Amerikaanse westkust bereidt zich voor op een gigantische berg puin die vermoedelijk in de loop van volgend jaar zal aanspoelen. Het afval is afkomstig van de tsunami in Japan van maart vorig jaar en heeft al zo'n 7500 kilometer over de Stille Oceaan afgelegd. Het puineiland is 14 keer zo groot als Belgie en weegt zo'n 20 miljoen ton. De massa beweegt zich voort met een snelheid van 15 kilometer per uur. Geschat wordt dat 5 procent uiteindelijk de Amerikaanse kust zal bereiken. De rest zou naar de oceaanbodem zinken. Plastic flessen, stukken hout en tandenborstels zijn al aangespoeld op Vanncouver Island in Canada. De massa bevat ook auto's, huizen en zelfs schepen, en mogelijk ook lichamen van slachtoffers. De tsunami maakte 20.000 slachtoffers van wie er nog 3.700 vermist zijn.

Tot daar het totaal idiote artikel van de Gazet van Antwerpen dat vergezeld ging van een grote foto die waarschijnlijk als bewijsmateriaal zou moeten dienen. Na het lezen van dit artikel hebben we ons toch eerst willen vergewissen dat het toch zeker geen 1 april was maar die vaststelling was rap gemaakt. Vooraleer onze bedenkingen zin per zin te vermelden willen we eerst iets anders mededelen.

We menen dat we diezelfde foto reeds lange tijd geleden ergens in een andere krant hebben gezien en vergezeld van een soortgelijk verhaal. We durven zelfs vermoeden dat achter al deze verhalen steeds dezelfde snuggere poetsbakker zit die hoopt op zekere dag te kunnen publiceren hoeveel kranten in zijn val zijn getrapt en die hiermede dan wat centen wil verdienen. Het vroegere verhaal sprak van een storteiland dat zo groot was als ons land. Het betrokken eiland dreef toen toevallig op dezelfde Stille Oceaan. Het was toen samengesteld uit allerlei afval maar hoofdzakelijk uit plastieken voorwerpen die overal in de wereld, maar hoofdzakelijk in de armere landen zoals in Afrika en het verre-oosten, in rivieren en stromen werden gedumpt. Via deze rivieren en stromen kwam uiteindelijk alles in de Stille Oceaan terecht en was daar ergens op zekere dag beginnen "vastklitten" en was dan op deze wijze stilaan dag na dag groter geworden en werd dan een soort vlottend eiland. Dit eiland was de laatste jaren zo groot geworden dat het de oppervlakte van ons land had bereikt en een gevaar werd voor de scheepvaart. We menen in het midden van de destijds gepubliceerde foto hetzelfde blauwe bootje te hebben gezien. Nu over naar de krant van gisteren:

1. Beseft steller van artikel niet hoe dom hij is door enerzijds te vermelden dat "dit eiland" zich verplaatst tegen een snelheid van 15km PER UUR of een kleine 400 kilometer PER DAG en er dan leuk aan toevoegt dat "dit eiland" in de loop van het volgende jaar dus waarschijnlijk binnen méér dan 400 dagen de Amerikaanse Westkust zou bereiken. Tegen die snelheid zou dit eiland tegen volgend jaar reeds talrijke malen rond de wereld hebben kunnen drijven! Bovendien blijkt "het eiland" reeds de helft van de afstand naar de USA te hebben afgelegd (volgens de krant 7500 kilometer) en schat onze journalist dat van het huidige gewicht van 20 miljoen ton nog circa 5% zal aankomen op de vermelde bestemming. Men mag dan ook aannemen dat het gewicht bij vertrek in Japan 20 maal hoger was dan vandaag of circa 400 miljoen ton. We weten niet hoevele scheepjes; auto's of houten huizen in het getroffen gebied destijds naar zee werden toegezogen maar zelfs indien dit er 100.000 zouden geweest zijn (hetgeen we sterk betwijfelen) dan zou ieder houten huis of wagen GEMIDDELD meer dan 4000 ton per stuk hebben gewogen enz. enz.

We geloven onze journalist volledig als deze verklaart dat er reeds tandenborstels; stukken hout en plastic flessen op Vancouver Island zijn aangespoeld. We begrijpen echter niet hoe men heeft kunnen vaststellen dat dit hout en deze tandenborstels uit het getroffen gebied in Japan kwamen. Bovendien vinden we het dan vreemd dat deze voorwerpen reeds op Vancouver Island, dat zich slechts op enkele kilometers van de Amerikaanse Westkust bevindt, zijn aangespoeld. Deze voorwerpen hebben dan op onbegrijpelijke wijze een voorsprong van ongeveer één jaar genomen op hun stortkollegas en zich dus véél sneller verplaatst. Het verwondert ons dat de journalist niet heeft vermeld dat het hier waarschijnlijk electrische tandenborstels betrof!

Waar bij ons de pret niet meer op kon was toen we lazen dat de huidige oppervlakte van dat "storteiland" reeds een oppervlakte had bereikt van 14 maal ons land of ongeveer een klein Frankrijk of Duitsland! Stel U dan even voor dat geen enkele kapitein op zee nog door een dergelijk storteiland zou durven varen en dat we dus dagelijks zouden moeten lezen dat in de haven van Antwerpen lijnschepen met grote vertraging zijn aangekomen omdat ze rond "het stort" hebben moeten varen. Kan het nog idioter?

Dat steller van het artikel hoop wil geven aan vele Japanse families die nog steeds op zoek zijn naar de stoffelijke resten van familieleden vinden we origineel maar toch nogal luguber. We verwachten volgend jaar weinig telefoons vanuit de Amerikaanse Westkust naar Japanse families om te melden dat hun grootmoeder werd teruggevonden. Juist zoals we ons niet kunnen voorstellen dat de Japanse eigenaar van een vermiste auto als gevolg van de Tsunami op een dag in 2013 een oproep mag verwachten met de mededeling dat zijn wagen zo net in San Francisco is aangekomen! Sensatie is voor een krant belangrijk maar men moet toch met de voeten op de grond blijven!

Voor mij mag "GVA" schrijven wat ze wil. Maar een minimum aan respect voor de lezers zou toch in acht moeten genomen worden...

Men zegge het voort ...

Freddy Van Gaever


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imams in Vlaanderen spreken nauwelijks Nederlands

 

Een groot deel van de Vlaamse imams spreekt niet of nauwelijks Nederlands. Dat blijkt uit een studie van het Steunpunt Gelijkekansenbeleid, op vraag van Vlaams minister van Inburgering Geert Bourgeois

De minister bestelde de studie met als doel een objectief beeld te schetsen over de positie van de Vlaamse imams. "Het maatschappelijk debat over de positie van de islam in onze samenleving is doorspekt met heel wat algemeenheden en polariserende stemmen. Ik ben daarover zeer bezorgd omdat dit de integratie en het samenleven allerminst ten goede komt", aldus Bourgeois. Deze uitspraak zou even goed doorde keuning kunnen gedaan zijn, die is ook permanent bezorgd.

Uit de studie blijkt dat een groot deel van de Vlaamse imams uit het buitenland afkomstig zijn, en weinig of niet in verbinding staat met de lokale, Vlaamse context. Ook hebben ze weinig voeling met de jongere generatie, die hier geboren en opgegroeid is. Die jongeren lopen daardoor het risico te radicaliseren als ze op internet op zoek gaan naar informatie.

Minister Bourgeouis wijst er verder op dat veel Vlaamse moskeeën op dit moment voor een generatiewissel staan. "Het werk van de eerste generatie die ondertussen ouder is, vormt een goede basis om verder te bouwen aan moskeeën die meegaan met hun tijd, die voeling houden met de buurt en dus ook in staat zijn te communiceren met die bredere samenleving", aldus de minister.

Wat is die Bourgeois toch een wereldvreemde vogel. Er is totaal geen sprake van dialoog of communicatie tussen moskeeën, imams of de islam en de Vlaamse samenleving. Je moet wel bezopen zijn of in Ingelmunster wonen om dergelijke prietpraat te verkopen. Met onze verontschuldigingen voor de goede burgers van Ingelmunster die met beide voeten op de grond staan.

De enige waardevolle conclusie die Bourgeois uit deze overbodige studie kan trekken, is dat moskeeën niet in aanmerking kunnen komen voor erkenning en dat de aanhangers van de religie van de vrede hun eigen jankers mogen betalen.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VB Gent : hét alternatief voor de Gentse kiezer

 

   Na de kerstvakantie, start voor het Vlaams Belang Koepel Gent een onafgebroken periode van 10 maanden waarin tal van opvallende acties en spraakmakende campagnes op stapel staan. 

Hierbij zal de klemtoon liggen op het unieke programma van het Vlaams Belang en zal de partij bewijzen dat het als een hechte ploeg in de Gentse wijken meer dan ooit aanwezig is.

Het einddoel van deze lange termijn zijn de gemeente- en provincieraadsverkiezingen van zondag 14 oktober '12, waarbij het Vlaams Belang ervan overtuigd is dat de Gentse kiezer opnieuw zijn vertrouwen bevestigt in het Vlaams Belang.

Concreet bezocht de campagneploeg van het Vlaams Belang onder leiding van lijsttrekker Johan Deckmyn vorige week de bloemenmarkt op de Kouter, de winkelstraten op deze Koopjeszondag en Winterdroom op het Sint-Pietersplein.

In tegenstelling tot de Sleepstraat vorige week, was het duidelijk dat het Vlaams Belang vandaag wel welkom was, maar mogelijk lag de afwezigheid van sp.a-schepen Resul Tapmaz om de mensen op te hitsen hiervan aan de basis.

Tot zover deze ingekorte mededeling van VB-Gent. 

Na de verscheurende periode die gelukkig achter de rug ligt, heeft onder de leiding van het duo Deckmyn-Veys, de Gentse VB-afdeling zich snel herpakt.  Gent bezit met het hernieuwde VB dé partij die een duidelijk alternatief biedt op de teloorgang van wat eens een fiere bruisende stad was. 

Het Paarse experiment is opgezegd door de socialisten die nu hun heil zoeken bij de vreemdelingen-vrijers bij uitstek, Groen. Nog meer gepamper voor vreemdelingen staat ons te wachten met dit kartel.

De liberalen zwalpen rond met de erfenis om hun nek van het linkse bestuur dat zij jaren gesteund hebben in ruil voor postjes en faveurtjes. Kijk vorige week naar de geschenkbon van € 327.784 die Verhofstadt in ontvangst mocht nemen voor de renovatie van zijn nieuwe woning.

De N-VA biedt met de logeman Siegfried Bracke een even onduidelijk beeld dan Open-VLD : moet Gent bestuurd worden met de syndicale mentaliteit en de partijpolitieke intriges die de VRT kenmerken ?  Bracke heeft geen andere professionele ervaring dan deze opgedaan bij de partijdige regimezender.

Met al de criminele overlast en de corrupte aanslagen op het Gentse belastinggeld is het tijd dat de politie niet langer gehinderd wordt door de linkse politici om opnieuw het recht te laten zegevieren en de criminaliteit aan te pakken zoals het hoort.  En laat  het OCMW zich in de eerste plaats bekommeren om de authentieke Gentenaars die beroep op deze sociale instelling in plaats van de tafelschuimers en avonturiers uit allerlei Prachtlanden die met list en bedrog de kassa's leegmaken.

Ray  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier gaan we weer : uitwerpselen voor Jezus maar geen woord over de wreedaardige islam.

 

 

 

Het Priesterbroederschap Sint Pius X gaat een eerherstellende actie voeren tegen het theaterstuk 'On the Concept of the Face, regarding the Son of God' in de Singel (Antwerpen). Ze vinden dat Jezus Christus beledigd wordt tijdens de vooorstelling. Het is niet de bedoeling dat de plechtigheid het theaterstuk tegenhoudt of bezoekers de toegang ontzegt. Brave Pius X-adepten.

Het stuk draait onder meer rond een grote afbeelding van Jezus. Het schilderij wordt op een bepaald moment besmeurd met uitwerpselen en bekogeld met stenen. Dat gaat te ver, vindt Priesterbroederschap Sint Pius X.

"Deze voorstelling is onaanvaardbaar. Christus is een figuur die men niet mag beledigen", vindt mede-initatiefnemer Eric Leys. "U moet zich een gelijkaardige vertoning eens voorstellen over moslims of joden. Maar christenen reageren nooit. Daar gaan wij verandering in brengen."

Ook in Frankrijk leidde de voorstelling al tot de nodige controverse en kritiek van de katholieke hoek. 'On the Concept of the Face, regarding the Son of God' wordt van 1 tot 5 februari opgevoerd in de Singel in Antwerpen.

De Singel heeft deze voorstelling aangekocht in het raam van de receptieve werking dat dit cultuurcentrum vervult.  Wat impliceert dat de Singel zich artistiek akkoord verklaart met het stuk.  Dan moet men ook onder ogen durven zien, dat een dergelijk controversieel project gecontesteerd zal worden.

Wij zijn er niet om de christelijke zuil te verdedigen maar wij gaan in dit geval volledig akkoord met haar stelling, dat het steeds dezelfden zijn die dankzij gelden van de gemeenschap, belachelijk gemaakt worden, of zoals nu, op een excessief grove manier met stront bekogeld worden.  Terwijl één woord van kritiek op Mohammed of de koran onmiddellijk leidt tot censuur en verontwaardiging.

Artistieke vrijheid ? Absoluut.  Maar dan in een eigen gefinancierd project en niet dankzij subsidies van de overheid. Ik denk dat de cultuurloze cultuurministerin deze nuance niet begrijpt. Zij is vooral bekommerd om op een goed blaadje te staan bij de jagers.

Ray


15-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieke gangsters

 

politieke gangsters

Europa brandt
er is geen water
er is geen zand
blussen is voor later

onze kinderen moeten dan maar blussen
zij delen nu nog uit wat er overschiet
en potverteren ondertussen
en spelen sint en zwarte piet

en op de puinen van die nagelaten droom
waar alleen nog parasieten overleven
zoals schimmel op een dode boom
de blauwen , de sossen en wat tjeven

ze zullen dan weer welvaart gaan beloven
want de waarheid bestaat al lang niet meer
en de kiezer zal hun weer geloven
zoals al vele jaren , keer op keer

maar onze centen zullen verdwenen zijn
door ons vergaard voor onze kinderen
want alle beloftes waren maar schijn
we konden die rooftocht niet verhinderen

jeugd ! bouw opnieuw een maatschappij
met burgers die mogen en kunnen beslissen
want de enige maatstaf zijt gij,niet zij
die ge uit uw geheugen zult moeten wissen

en laat uw volk een volk zijn
fier op zijn eigen vlaamse land
zoals de teler op zijn wijn
en ga er voor , samen hand in hand 

johan

http://blog.seniorennet.be/johan1944/archief.php?startaantal=30

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 15 januari 2012

 

 

 

Zondag 15 januari 2012 

 Rustdag

 

 

 

 


14-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geakte Redactie - 14 januari 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

zeker weten

Als onze welbeminde, alom geëerde Jozef Dewitte  hartelijk wordt bedankt voor zijn diensten en met bruine zeep aan de buik richting exit schuift dan is mijn overtuiging, dat hij klacht gaat neerleggen bij zijn vroeger centrum voor, discriminatie, ongelijke kansen en racisme,

René

*****

Dans Ravel

En toch was het knap gedaan Na' ik ben geen nicht.

NN

NvdR : Respect voor uw mening.

*****

De Lijn

De regeringspartijen zitten met de poepers. Alle zwartrijders van De Lijn hebben zich voorgenomen bij de volgende verkiezingen niet meer voor een regeringspartij te stemmen!

Ludo

*****

Stemcomputers

De federale regering vond geen 2.5 miljoen euo voor de stemcomputers, want dixit Johan van Oostende we moeten bezuinigen.

In november had men wel 16.5 miljoen gevonden om de verkiezingen in Congo op een "correcte" manier te laten plaatsvinden. Men ging zelfs terplaatse om dit te controleren : herinner u de beelden van Bart Somers in korte broek en met zijn strandpantoffels.  In mei verleden jaar heeft men zelfs 500 miljoen aan Congo kwijtgescholden.

Louis H.

*****

Chapeau voor de maker van onderstaand... 

Waarde redactie,

Dit kreeg ik gisteren in mijn mailbox - de auteur ervan is mij niet bekend maar ik wou het u niet onthouden. Veel leesgenot! 

BINNENLANDS JAAROVERZICHT 2011  EN WENSEN VOOR 2012

Tweeduizend elf was het jaar van de grote kering, vijfhonderd veertig dagen, zonder een regering. Elio di Homo bereikte een vlinderakkoord, het resultaat is nog nooit gezien en ongehoord: de grondwettelijke regels vliegen aan spaand’ren, Franstalige rechters zetelen in Vlaanderen  en de burgers die geen Nederlands willen praten mogen wel stemmen voor Brusselse kandidaten. Al die duistere en nachtelijke akkoorden beschikken over geen meerderheid in het Noorden. Onze nieuwe premier is een Italiaanse Waal, die niet kan koed skrijf en de spreek Nederlandse taal. De francofonen schonden de wetten der natie want ze stichtten een Brussels-Waalse federatie. De Belgica liep op een communautaire klip: Yves en Inge verlieten veilig het zinkend schip. Een Belgische grootbank leed aan anorexia, de Franse haan doodde de arme kip Dexia. Bij de gemeentelijke holding ontstond een lek, dankzij loodgieter Dehaene met zijn dikke nek. Meneer de eurocommissaris Karel De Gucht is voor de belastingsinspectie uiterst beducht. En de bonden? Die staken dapper en lustig voort, tot heel onze economie grandioos ontspoort, binst dat hun bonzen als nep-beheerders blunderen en via zitpenningen de staatskas plunderen. Terwijl spookfirma’s en sommige superrijken met veel succes al die belastingen ontwijken. België kent de laagste pensioenen van het heelal en heft straks de hoogste lasten van ons tranendal. In Wallonië vond men een wolf in het struikgewas, men zag pas nadien dat het een grote geldwolf was. Olivier Maingain zorgde voor een Brusselse rel en stapte ‘en plein colère’ uit de PRL. Bertje Anciaux vond nu een definitief bestaan, hij wordt vrijwillig islamiet en Marokkaan. In Kiewit was er de reuze ramp van Pukkelpop, Chokri Mahassine raapte toch veel euro’s op, en in Hasselt wankelt Hilde Claes haar positie door de zeer zware corruptie bij de politie. In Gent bouwde het rood-blauwe gemeentebestuur tussen onze drie torens een fel omstreden schuur. Bart De Wever onthoudt zich periodiek en zeer cool en wacht geduldig op het bereiken van zijn doel. In de restaurants nog altijd veel vlees op het bord, volle vliegtuigen naar de zon en de wintersport. Leterme deed met succes op de spaarders beroep, in ons land is er blijkbaar nog veel vet op de soep. In ’t Molenbeek van Moureaux kan men hele wijken met ’t Wilde Westen en Chicago vergelijken. Voor de boeven vindt men nergens een plaats in de bak, dealers, gangsters en dieven zijn dus op hun gemak. Heel wat asielzoekers trekken, gebruind door de zon, illegaal, vol hoop naar het mistige Albion. Tot in de buurt van Oostende vindt men hun sporen: plaatsen met afval in maïs en ook in het koren. Rijden per trein is in België steeds een avontuur: soms kom je op tijd, vaak met vertraging van een uur. Superflik Fernand Koekelberg kreeg eind’lijk ontslag omdat hij het verschil tussen mijn en dijn niet zag. Prins Laurent viel in ongenade bij zijn papa wegens een verboden reis naar ’t zwarte Afrika. Hij houdt van auto’s, dollars en delicatessen en slaat met prins’lijke hand al zijn minnaressen. De Touringclub de Belgique ging luidkeels kakelen en wou wrakken samen met de lijken takelen. Janssen, de kille en wrede massamoordenaar, kreeg terecht de zwaarste straf in ‘t proces van het jaar. De crimineel Amrani kwam voorwaardelijk vrij, met als gevolg in Luik een enorme moordpartij. Leekens zijn Rode Duivels gingen zwaar in de fout, het Europees kampioenschap is over en out. Yves Leterme bezweek onder geweldige stress en bedreef de liefde met verve per SMS. De Marokkaanse maffia passeerde langs de kas bij Steve Stevaert, die dacht dat vrijen daar gratis was. Hij moest het gezellig socialisme verlaten en nam plots ontslag uit al zijn beheersmandaten. Hilde Uyttersprot deed het voornaam op hoog niveau en kreeg via internet mooie foto’s cadeau. Een Antwerpse hoofdcommissaris vindt wippen tof, want hij deed het met een man in het Rivierenhof. Michelle Martin zou weldra naar Frankrijk willen gaan. Ik ken een goed adres: Monsieur Dominique Strauss Kahn Met zeven Waalse ministers van de dertien zijn de Vlaamse onderhandelaars nog eens gezien. We hebben geen regering, ‘mais un gouvernement,’ men legt er geen eed af, ’mais on y prête serment,’ men praat er Frans, ’mais évidemment pas du flamand.’ Niet in mijn naam: ‘allez-vous-en, foutez–moi le camp!’ Beste mensen, blijf gelukkig, monter en gezond, trouw aan onze taal, ons volk en de geboortegrond. Eens komt de dag dat Vlaanderen vrolijk juicht en feest, omdat het dan van de Belgische ziekte geneest. Ik wens jullie allen, beste vrienden met elkaar een onvoorstelbaar schitterend en gelukkig jaar!    

Erica VW

*****

Enige kaarttruc

Ik geloof daar geen fluit van. Als je tot zoiets in staat bent, dan ben je de hoofdvedette in Cirque du Soleil. en moet je niet op straat afhangen van wat wisselgeld.

René

*****

Wakker worden Vlaanderen, Nederland!

De moslim debatcultuur... http://www.youtube.com/watch?v=NJS6IypEVR8&feature=player_embedded https://www.irshadmanji.com/ http://nl.wikipedia.org/wiki/Takfier 

Een fijne weekendgroet
Pol D.

*****

Schantaal Pauwels

Hendrik de Vloedt

*****

Opnieuw zijn een aantal reacties van o.m. Foxy, Jean, René, Louis H. en anderen verdwenen bij ons Hotmail  e-postadres.   Dit spijt ons erg en wij bieden onze verontschuldigingen aan.  Wil u aub, indien u kan en wil, ons een copie sturen ? 

*****

 Een 'echte' Belgenmop.
 
De grootste grap komt ook deze keer weer van de Walen. Volgens berekeningen door een bende profiteurs bedraagt de Vlaamse solidariteit 1,2 miljard euro richting brusselallahbath en Wallonia.

Nu bekennen de Walen ook nog eens, dat ze niet kunnen rekenen, ze vergissen zich in de komma, het moet uiteraard 12 miljard euro zijn die Vlaanderen jaarlijks ontroofd wordt om die profitariaatskliek recht te houden.

Daar de Vlamingen nu zelf praktisch aan de rand van de afgrond staan en steeds dieper in de armoede gedreven worden; is het hoogdringend tijd die zogenaamde solidariteit van 12 miljard euro jaarlijks te verlagen met 50%, dus in 2012 50% minder dan in 2011, in 2013 50% minder dan in 2012, enz. tot de teller op 0 euro staat.
By the way, een 'verplichte' solidariteit is diefstal. M.i. zal eerst de boel moeten ontploffen met een enorme knal voor de Vlamingen echt wakker worden.

Tik-tak, tik-tak ...

Jean

*****

De verkrachting van Ravel
 
Dit past waarschijnlijk in het kader van de door de hersenspoelers verdraaide waarden die homofilie als normaal willen beschouwen en niet als een uitzondering. Misschien wordt heteroseksueel zijn een uitzondering en zijn we op weg naar de Brave New World zoals Aldous Huxley die beschreef in zijn gelijknamig boek.

Foxy




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!