NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Angeltjes
10-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 10 maart 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen


Vluchtmisdrijf @ Drs. Johan Arendt Happolati

Door uw gezever moet ik opletten dat mijn toetsenboord  niet vies wordt.

Ik zie ze dagelijks met hun voitures in de bebouwde kom waar het inhalen verboden is en sneller als 50km/h scheuren. Eergisteren nog zo'n klootzakje achter mij (ik woon op "den buiten"), en hij durfde op de smalle weg niet in te halen, nochtans kunnen we met twee vrachtwagens elkaar voorbij (om de breedte te duiden), na het kruispunt in de bebouwde kom hopla volle snelheid voorbij.

Gisteren maakte ik me wat breed en een volgend klootzakje (met L) over het voetpad dan maar inhalen en dan op zijn remmetje duwen, dacht nog eens en ik haal hem uit zijn auto maar hij doet dan als alle anderen en dat is wegrijden en het Vingertje omhoog. Indien ik een videocamera op mijn console zou plaatsen en eens één dag registreren hoe er gereden wordt...

Hoffelijkheid en verkeersinzicht kent de meerderheid van de chauffeurs niet meer, ook in ons vak zit er een meerderheid van roekelozen aan te komen, simpelweg omdat in de opleidingsscholen geen echte routiers meer zitten maar lieden die hele dagen "rond de kerk " hebben gereden en geen kaas hebben gegeten van hoe het er vroeger onder chaufeurs aan toeging. Ik (net als velen van mijn collega's) zie het dag na dag verslechteren op de wegen. Tussen haakjes deze zaak ken ik niet maar terreinwagen zegt al veel voor mij, heb er nog maar weinig gezien die zich aan de regels houden.

Martin V.

*****

"Achtung, Feind seht mit"
 
Geachte Redactie,

Dààr riskeert men toch veel door zo-maar het thuisadres in te tikken op "showmystreet.com". Het al-oud Vlaams volksgezegde luidt: "Voorzichtigheid is de moeder van de porseleinkast", dàt geldt hier ook op het internet.

Verre van vervolgingswaanzin, doch er wordt hier (op Angeltjes), maar ook op àndere blogs, al eens op tenen - met - eksterogen getrapt. Niks aan de hand, totdat één-of-andere paljas het in z'n hoofd haalt om op een duistere avond de deur voorbij te gaan èn tegelijkertijd een steen door het raam te keilen. Iederéén heeft zijn/haar eigen woning reeds dagelijks gezien, waarom zou men het dan afzonderlijk moeten bekijken op internet ? Wil men het toch eens zien, doe het dan via Google-street al wandelend door de straten van  uw wijk; doch NIET SPECIFIEK door het intikken van het  eigen adres.

Een "goede raad van tante Kaat" ?  Nee hoor, maar wel van de Fikken. (Google wéét al genoeg van ons, wij moeten hen de pap in de mond niet geven)

Victor van Vosselaer

*****

Truut in pakskes, afgeleverd door Sarkozy

Geachte redactie,

In la douce France is de verkiezingsstrijd voor het zitje op de presidentiêle stoel goed en wel op gang gekomen. Ook Sarkootje doet zijn duit in het zakje om de gunst van de Fransen te winnen.

Waarschijnlijk wegens gebrek aan goede punten tijdens zijn bewind gaat Sarkootje terug oude koeien van stal halen die hem in het verleden de zege bezorgden. Opnieuw wordt de Kârcher erbij gehaald om zijn woorden kracht bij te zetten.  Sarkootje zal de problematiek van de tafelschuimerij in zijn land aanpakken. De instroom van vreemd volk moet minstens halveren. Profiteurs en criminelen die de samenleving verpesten, vliegen eruit. Allochtonen die denken dat ze in Frankrijk hun goesting kunnen doen en hun wetten willen opdringen, kunnen het op hun buik of baard schrijven, enz.

Wat heeft Sarkootje belet om tijdens zijn ambstermijn te doen wat hij beloofde voor zijn verkiezing ?  Wat is er van zijn stoerdoenerij en beloftes geworden toen de voorsteden van Parijs in brand stonden ?  Weinig of niks is het resultaat. Ook nu zal hij,indien hij herverkozen raakt zijn staart moeten intrekken want Big Brother Europa staat te kijken. Toen de Roma's in Zuid-Frankrijk de boel op stelten zetten en hij ze wilde buiten kieperen was Europa er als de kippen bij om hem tot de orde te roepen. Ook nu zal dit het geval zijn want het Europese bordeel is flink bevolkt met poco-nitwitten die de multicul aanbidden zoals de Mo's hun profeet.

 Sarkootje zal uit een ander vaatje moeten tappen om overeind te kunnen blijven.De sossen aldaar zitten in pole position om terug aan de bak te komen en dan staan de boegdeuren van Frankrijk nog verder open om vreemd volk binnen te laten. Sarkootje heeft de kans van zijn leven laten liggen door in het prille begin van zijn ambstermijn de kârcher werkloos te laten staan en er zoals beloofd aan zijn kiezers "er eens in te vliegen" en een voorbeeld te stellen.

Senior

*****

EPO van Campenhout

Duidelijk afkick-verschijnselen, nu is het nog maar een kwestie overal af te blijven.

Joos

*****

Het is fijn bij de lijn.

Geachte redactie,

Zoals geweten moeten ze ook bij De Lijnbesparingen doorvoeren om hun jaarlijks deficit wat te milderen.

De busbazen moet 6O miljoen euri minder poef maken, want het gratis Stevaert verhaal werd een te kostelijke bedoening. Een verhoging van de bustarieven en het snoeien in gratis busgebruik voor senioren is dus aan de orde.  Maar wat lezen we in de media : bij De Lijn duiken voor 25 miljoen euri onbetaalde facturen op ! Men wist van niks !

Een mens vraagt zich af wat voor een boekhouding ze daar bij De Lijn hebben ? Slapen ze  of waren ze in staking ? In de privé was zulk een firma al lang op de fles gegaan. Maar De Lijn met zijn politiek benoemde bonobo's die voor alles en nog wat een passrnde uitleg hebben om hun onkunde of laksheid te verdoezelen, blijft overeind.

Ook in dit geval want volgens de uitleg van de "busleiding" lag het aan een nog niet op punt gestelde uitwisseling van rekeningen tussen onderaannemers, privé-chauffeurs en nog wat geleuter. Een uitleg van keskeschiet zoals destijds bij het Antwerpse OCMW waar tientallen miljoenen facturen nooit betaald zijn geworden door de patiënten, wegens de laksheid van de huidige ministerin van Hard Werk, de rode zeurmadam, Monica de Coninck.

Nu is echter alles in kannen en kruiken en er zal in de toekomst beter samengewerkt worden. Ministerin Crevits heeft alvast een externe audit besteld om de gang van zaken in de boekhouding van De Lijn door te lichten. Ze verwacht de resultaten hiervan tegen de zomer maar zij zegt er niet bij in welk jaar. Bij De Lijn zijn de bonzen "linksrijders" en dat zegt meer dan genoeg. Ex-bazin en nu ministerin Lieten zal zonodig wel haar invloed gebruiken en op de rem gaan staan als de uitlaatgassen te hard gaan stinken.

In elk geval mag die vermiste 25 miljoen bij de te zoeken 6O milj. geteld worden en komt de zoektocht naar centjes bij de lijn op 85 miljoen euri. Misschien best nog een extra administrateur-directeur-generaal bij benoemen om orde op zaken te stellen.

mvg - Senior

*****

Aan drs. Johan Arendt Happolati

De wens van de ouders ging hem niet om verontschuldigingen voor het ongeluk, maar voor zijn vluchtmisdrijf waardoor hij hun ellende op dat moment nog verergerde.

Freddy E.

*****

Olivier de Crapuleuze

Ray,

Reeds 10 jaar geleden gaven de groenen blijk van een bepaalde vorm van schizofrenie ,ter illustratie een klein uitschuiverke .In 2002 keurde Magda Aelvoet,vice premier in de paarse groene regering , een wapenlevering van 5000 mini-mitralieurs aan Nepal goed .Omdat Nepal te kampen had met zware interne spannigen zijn wapenleveringen wettelijk niet toegelaten. Maar volgens de toenmalige premier Verhofstadt had de regering een appreciatiebevoegheid  : Nepal is een prille democratie, klonk het. De hele zaak kwam zo in een grijze zone terrecht, waarin de overheid vrij was de wet anders te interpreteren (waar hebben we dat nog gehooord ?)

Niet echt een toonbeeld van tranparantie. Aelvoet nam ontslag maar Agalev besloot in de regering te blijven. Het dossier bleef de partij achtervolgen tot de verkiezingen van 2003. Agalev werd compleet van de kaart geveegd. Tot daar de werkelijke doelstelling van een zich democratisch noemende partij. Het enige wat ze nu doen, na confrontatie met deze toch wel huichelachtige toestand, is groen lachen.

Vriendelijke groet Stingray.

*****

Pluimvee

"NvdR Angeltjes : de eigenaars van kippen of ganzen moeten hun pluimvee in behoorlijk omheinde en beschermde rennen houden. Voor de rest ben ik mij bewust dat er binnen onze overbevolkte planeet te veel zeveraars rondlopen die altijd een reden vinden om dierenleed goed te praten."

Even doordenken : de ouders van jongens en meisjes moeten hun kroost in behoorlijk gesloten huizen bewaken. Voor de rest lopen er te veel zeveraars die vinden dat de multicul ons zegen brengt.

WVDC


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidatuur Marine Le Pen (FN) voor presidentsverkiezingen is nog niet rond

 

 

 

Marine Le Pen bezoekt begin maart 2012 de grote landbouwtentoonstelling waar zij warm onthaald wordt door velen.

Het Franse kiessysteem voor het presidentschap van de Republiek vergt ondermeer 500 handtekeningen van zogenaamde "elus" (verkozenen). Hoofdzakelijk worden deze gerecruteerd bij de meer dan 36000 burgemeesters die het land telt.

Gezien de uitsluitingspolitiek die fanatiek gevoerd wordt tegen het Front National zijn heel wat burgemeesters niet geneigd hun democratische steun te verlenen aan de kandidatuur van de succesrijke Marine le Pen, bevreesd als zij zijn voor politieke revanches met financiële en structurele gevolgen voor hun gemeentes. Hoe mooi is de democratie in het Onvrije Westen, nietwaar. Er valt niet veel kritiek meer te leveren op het Chinese systeem : wie niet met de elite meedoet, wordt buitengesloten, gestraft en door de mangel gehaald.

16 maart is de ultieme datum waarop de handtekeningen moeten ingediend worden. Begin van deze maand was het FN nog koortsig op zoek naar 48 "parrains" (peters) die de kanidatuur principieel steunen, want niets bindt de ondertekenaars aan de figuur die hij of zij op democratische wijze voordraagt. 23 burgemeesters die aanvankelijk hadden toegezegd de handtekening te zetten, hebben zich op het laatste moment teruggetrokken.

Het Front National heeft tevergeefs geprobeerd het publieke karakter van de parrainages weg te nemen, zodat de burgemeesters anoniem hun medewerking konden verlenen. De Constitutionele Raad heeft dat verzoek afgewezen. De UMP van presidentskandidaat Nicolas Sarkozy en de Parti socialiste van François Hollande hebben medewerking geweigerd om het publieke karakter van de parrainages op te heffen.

Het Front zou kunnen rekenen op 16 tot 19% van de stemmen in de eerste ronde. Eind januari leerde een enquête dat zeven van de tien Fransen wensen dat het Front national kan meedoen aan de verkiezingen: 41% zegt 'zeker' en 29% zegt 'liever wel'. Gevolg van het niet deelnemen aan de présidentielle zou zijn dat Nicolas Sarkozy daar garen bij spint en dat ook het aantal thuisblijver groot zal zijn. Sarkozy staat nu in de peilingen op achterstand met Hollande: 26 tegen 29%. Als niet op Le Pen kan worden gestemd, zal de stemverhouding tussen de twee gelijk zijn met elk 33%; de stemonthouding zou op 22% uitkomen. 40% van de aanhangers van Le Pen zouden in dat geval thuisblijven. In de tweede ronde zal Sarkozy niet veel reserve meer hebben.

Mocht Marine Le Pen bij het binnenhalen van de 500 handetekeningen toch deelnemen, dan zal zij de eerste ronde niet overleven, zo staat vrijwel vast. Zij heeft al gemeld vervolgens 'neutraal' te blijven en haar aanhang niet zullen vragen in de tweede ronde voor de rechtse kandidaat Nicolas Sarkozy te stemmen. Le Pen kan zich naar eigen zeggen niet voorstellen, een electoraal steuntje te moeten geven aan uittredend president Sarkozy noch aan diens sociaaldemocratische uitdager François Hollande. Sarko en Hollande zijn voor de 43-jarige dochter van Jean-Marie 'een Siamese tweeling': 'Mijn kiezers komen zowel van links als van rechts'.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olivier de Crapuleuze is weinig scrupuleus
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Samen in een televisiestudio aan tafel zitten met een Vlaams Belanger  dat doet de nieuwe Ecolo-voorzitter Olivier de Crapuleuze niet. Wat een hoogstaand man, nietwaar. Zijn nobele principes reiken nog verder dan deze moedige daad van verzet : Olivier weigert ook zijn parlementaire ontslagvergoeding waar hij recht op heeft, omdat hij zijn mandaat verlaat na zijn verkiezing tot president van de Groene Franstalige histerici. Wat een prachtmens.

Maar wacht even, er was ook nog leven voor het voorzitterschap van Ecolo. Dat lezen we in de Libre Belgique, die weliswaar evenmin met een VB-er aan een tafel wil zitten maar die daarom geen vriendje is met de groene principiële geldweigeraar. Want de loopbaan van De Crapuleuze heeft al menige bocht gemaakt. Dit is zijn vierde ontslag als parlementair en omdat zijn vrouwelijk collega co-voorzitter haar parlemenatire ontslagpremie weigerde, kon Deleuze niet anders dan haar volgen. Zij vorige drie afscheidspremies heeft hij stilzwijgend en discreet aanvaard en op zak gestoken. Het gaat in totaal, volgens de Libre, om circa 250.000 euri zonder rekening te houden met de inflatie en de index.

Het verhaal van een journalist die van nabij in gevaarlijke omstandigheden de grootste Britse scheepsramp na de Titanic meemaakte en versloeg, wil de Crapuleuze niet aanhoren, omdat de politieke aanhankelijkheid van die journalist hem niet zint.  Maar om de zoveel jaar honderdduizenden euri in the pocket laten verdwijnen, dat is politiek correct en fatsoenlijk. Ja, ja, zo kennen we ze, dat soort zakkenvullers

Ray

Bron :
http://www.lalibre.be/actu/belgique/article/724749/deleuze-lui-n-a-pas-toujours-refuse-le-jackpot.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Och arme, Mechelen

 

Caroline Gennez (SP.A) daagt in oktober Bart Somers (Open VLD) opnieuw uit als kandidaat-burgemeester van Mechelen. Gennez is vrijdagavond als enige kandidaat voorgedragen aan de leden. In 2006 deed Gennez ook al eens een gooi naar de burgemeesterssjerp.

'We willen het verschil maken door ook na 2012 in te zetten op een warme en open samenleving waarbij iedere Mechelaar zich thuis voelt, tegen de verrechtsing in'"zegt Caroline.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 9 maart : belgische senaat weigert spreekrecht

 

De belgische Senaat weigert een vraag van Anke Van dermeersch op de agenda te plaatsen, omdat deze tussenkomst "racistische " elementen zou bevatten.  Zelfs indien dit het geval was, dan nog kan men een verkozen parlementair niet het democratisch recht ontzeggen zijn of haar mening op het spreekgestoelte naar voren te brengen in wat het hart van de democratie heet te zijn.  De vraag bevatte de vaststelling dat de islam historisch een bloederig parcours heeft afgelegd. Niet alleen historisch, ook dagelijks blijkt uit de feiten de mensonterende wreedheid van deze nepreligie.  Deze vaststelling heeft niets te maken met racisme, het is een veroordeling van een gevaarlijke denkwijze.

Wie er nog aan twijfelde, de democratie in het land B is een schijnvertoning, een verkapte dictatuur die geen tegenspraak duldt. Schokkend is de vaststelling dat al de Vlaamse senatoren zich op sleeptouw hebben laten nemen door de Franstalige minderheid. Zoals altijd.  Ray (foto : Marcel Steeman)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 10 maart 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

20% Franstaligen aan Vlaamse kust. Et alors ?

Een vijfde van de toeristen aan de "BELGISCHE" kust zijn Franstalige BELGEN . Vorig jaar hebben bijna 4,8 miljoen Franstalige BELGEN minstens één dag aan de BELGISCHE kust doorgebracht. Dat is 20,9 procent van het totale aantal vakantiegangers aan de kust, zo meldt Westtoer, het West-Vlaamse provinciebedrijf voor toerisme en recreatie. 'De Franstalige Belgische markt blijft van strategisch belang', klonk het. De Nederlandstalige BELGEN (ongeveer 60 procent) en de Franstalige BELGEN (20,9 procent) vertegenwoordigden samen zowat 80 procent van het aantal toeristen aan de kust.

Louis H.

*****

Vos gered...

en schauvlieghe ziet ze nog stééds vliegen. Is dit eigenlijk écht een madam om als ministerin op het schouwtoneel uit haar nek te staan kletsen? Ze heeft qua inhoud van haar dossier weinig ... inhoud.  Stééds weer verkeerde beslissingen. Eerder komt zij over als een pas afgestudeerde humaniorastudente! En dergelijke creaturen moeten beslissingen nemen, ze is een losgelaten gevaar.

Christina

*****

Senaat fnuikt democratisch spreekrecht

Geachte Redactie,

Het is van langzaam om meer onweerlegbaar klaar en duidelijk dat er in dit afschuwelijk land B. fascisten "pur sang" de macht uitoefenen, en  elke dag opnieuw hun totalitaire malversaties uitleven met een
onvoorstelbaar gore lef. Ik herhaal met een onvoorstelbare lef. Ook dit zegge men voort. Het is immers een kort zinnetje.

Even ernstig is de onvermijdelijke bedenking of de meerderheid waarover senator Vandermeersch spreekt er wel zou geweest zijn zonder de

snel-belg-wet en de opzettelijke massa-immigratie. Ooit zal wetenschappelijk geschiedkundig onderzoek uitwijzen dat dit absoluut

niet het geval zou zijn geweest.

Koop (symbolische) wapens, je weet wel aandelen die niet kunnen kelderen.

lucky9

*****

Vrouw redt vos ? Wie veroordeelt dan de vrouw ?

Ik denk dat niemand van al diegenen die reageren ooit van de problemen met vosen gehoord heeft. Zelf een hele grote dierenvriend ben ik toch wel bewust van de overbevolking van de vosen. ik denk dat niemand van de reageerders gewoon in de loop van de dag zijn ganzen kwijt raakte? Twee maal op een jaar alle kippen (15 stuks) ineens doodgebeten? Zijn eenden doodgebeten terug vond? Vroeger nooit meegemaakt. Er zijn nu eenmaal te veel vossen, wat men ook moge beweren.

Max

NvdR Angeltjes : de eigenaars van kippen of ganzen moeten hun pluimvee in behoorlijk omheinde en beschermde rennen houden. Voor de rest ben ik mij bewust dat er binnen onze overbevolkte planeet te veel zeveraars rondlopen die altijd een reden vinden om dierenleed goed te praten.

*****

Vluchtmisdrijf

Vorig jaar reed een man in Drongen de 5-jarige kleuter Marie-Alixe aan en pleegde vluchtmisdrijf. Wat later gaf hij zichzelf aan bij de politie. Door de politierechter werd nu 1 jaar rijverbod opgelegd. Hij moet ook een morele schadevergoeding betalen ‘omdat hij de ouders een tijdlang heeft achtergelaten met de angst de dader nooit te kennen.’

Tot hiertoe kon ik eigenlijk nog wel volgen, maar toen de moeder op televisie verklaarde: “Ook al zien wij hem niet als de moordenaar van ons kind, hij had zich toch mogen verontschuldigen.” toen begon ik plots te twijfelen. Jamaar, wacht eens even, dacht ik toen; de experts hebben inderdaad vastgesteld dat de man geen schuld had aan de aanrijding. Volgens hen kon hij die niet vermijden. Het meisje was immers plots de straat op gerend. Hoe, het meisje was plots de straat op gerend ? Waar waren de ouders toen ? Hadden zij hun dochter niet beter in de gaten moeten houden toen die auto er aan kwam ? En welk psychisch leed moet die man nu voor de rest van zijn leven niet ondergaan omdat hij – weliswaar geheel onschuldig – een kind heeft aangereden ?

Een mens zou voor minder – ten prooi aan complete verwarring - op de vlucht slaan. Ouders kunnen ook ‘doorschieten’ in hun slachtofferrol. Als er dan toch met alle geweld een dader moest aangewezen worden, dan hebben wij misschien te vlug die grote, sterke, volwassen mijnheer met de vinger gewezen. Onze reflex om op te komen voor bij voorbaat al onschuldige, 5-jarige kleutertjes is wel begrijpelijk, maar toch: wie moet hier eigenlijk aan wie zijn verontschuldigingen aanbieden ? Ik zou het niet meteen weten. Weet u het ?

Drs. Johan Arendt Happolati

*****

Hebben de Maya's gelijk ?

Het einde nadert ras volgens de kalender van de Zuid -Amerikanen. Niet het einde van wereld, maar van deze regering. Wat zij voorspeld hebben zien wij gebeuren :

- De liberalen willen een indexsprong, en vlugger afbouwen van de uitkeringen.

- De SP is daar vierkant tegen, zij willen de verlaging, sommigen lspraken, met een piepstemmeke weliswaar, zelfs over de afschaffing van de notionele intrest

- De CVP roert zich niet om niet met onvriendelijke maatregelen geconfronteerd te worden aan hen gelinkt, daar ze nu reeds rekening houdt met een aframmeling van formaat. Vervolgens heeft de tjevenpartij haar confraters binnen de Vlaamse regering het bloed onder de nagels gehaald om 550 miljoen bij te leggen. Dat wel.

- De MR wil belastingen op de intercommunales die talrijkst zijn in VL en vooral bevolkt zijn door Tjeven-mandatarissen. Waar gaan deze hun centen terughalen ?

Is het hiermee gedaan ? Nee, want wat ligt er zo nog allemaal op tafel:

- Het later teruggeven van teveel geïnde belastingen. (pure diefstal)

- Duurdere dienstencheks.

- Belastingen op de vennootschappen en de meerwaarde op de verkoop der aandelen, ook voor partikulieren.

Alez, 't is nen hele boterham. Maar weet dan dat het precies al deze items zijn die er voor zorgden dat de onderhandelaars met momenten al vechtend over de steenweg rolden en de regeringsvorming bijna 2 jaar heeft geduurd !" Regeren is altijd een beetje compromissen sluiten" zei eens iemand. Hoever zullen de volgende compromissen gaan ? Wie wil het riskeren om de kruik te laten breken ? H et einde van de kalender der Maya's of het einde van een regering die er nooit een geweest is .

Vanwege Daniel

*****

Zo maar

 http://www.youtube.com/watch_popup?v=g2bTfpaOkCI

Pollebru


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bliksemsnel tot bij u thuis (of ergens anders)

 

 

We kennen GOOGLE EARTH en ook al STREETVIEW maar deze webstek is verbazend, je tikt het adres in (volgorde geen belang) en de foto staat op je scherm : fantastisch, de computer vindt in een fractie van een seconde uit miljoenen beelden, het door u gevraagde.

           http://showmystreet.com/  


 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dan nu Epo van Campenhout met : De bomen zijn DOOD

 

Het sieraad van de Antwerpse N-vA  : de verwaaide en verwarde schepen Epo Van Campenhout over de bomenkap op de De Keyserlei. Wat heeft hij voor het interview genuttigd ? Alvast geen lindenthee... Een ding is zeker: de bomen zijn dood.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste verkiezingsaffiches verschijnen

 

 

حن نحب باتريك


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vrouwendag is voorbij ? Dan is het weer aan ons

 

 

 


09-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nasser en de sluier

 

Ik heb van '83 tot '86 als 'cooperant' les gegeven in een oerconservatief en verlaten Stadje in Marokko, in Berkane voor de kenners, op de grens met Algerije.
 
In die tijd - en da's nog niet zo lang geleden - was er van kopvodden geen sprake. De enige vrouwen die een (zwarte) hoofddoek droegen waren oude weduwen die daarmee lieten verstaan dat ze niet meer opnieuw wilden huwen. Maar - toen, nog steeds - was een hoofddoek als pub voor het geloof ondenkbaar. Idem in Casablanca of Rabat waar ik tientallen keren naartoe ben geweest.
 
Maar wat wel al bestond: in mijn klassen (gemiddeld zo'n zestig leerlingen) zaten de meisjes vooraan en de jongens achteraan. En ze hadden geen (zichtbaar) contact met elkaar natuurlijk, wegens haram (zondig). Wat ze samen op de enige wc van de school deden is natuurlijk een andere zaak.
 
We zijn nu amper een halve generatie verder en de situatie is totaal veranderd. Eigenaardig en tegelijk ontluisterend: de kopvoddenkwestie is eerst in ons land en in Frankrijk, Engeland en andere begonnen en dàn pas overgestoken naar de Maghreblanden. Het huidige integrisme is gecoordineerd bij ONS begonnen.
 
Ik schrijf als een terreinkenner: ik ben zelfs bijna twintig jaar gehuwd geweest met een moslimmadam en heb een beetje in Antwerpen dat milieu van binnenuit leren kennen, voor een deel nog in tempore non suspecto - én ik spreek wat de taal: de vijfde kolonne-islam in supertolerant West-Europa is véél, duizend keer meer gevaarlijk dan men, zelfs goed ingelicht, vermoedt.
 
PS: over de taal (het Marokkaans dialect) gesproken: wie de kans heeft moet daar eens de basics van leren. U weet niet wat u dan plots hoort op bijvoorbeeld trammeke 24.
 
Marc


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.President Nasser (Egypte) over het dragen van een sluier in de jaren '60

 

 

Gamal Abel Nasser was de tweede president van Egypte van 1956 tot in 1970, toen hij aan een hartaanval overleden is. Hij wordt gezien als een van de voornaamste Arabische leiders.

Hier hoort u hem tijdens een toespraak (datum en plaats niet vermeld) over ondermeer een onderhoud  dat hij had met de leiding van de moslimbroeders.  Nasser schetst het verloop van dit gesprek.  De broeder zegde hem, dat elke vrouw die de straat opkomt verpàicht een sluier moet dragen. Luid gelach in de zaal en iemand roept "Dat hij hem zelf draagt" wat op applaus en hilariteit onthaald wordt. Ik heb hem geantwoord, zegt Nasser, dat dit een terugkeer is naar de tijden dat de godsdienst regeerde, toen de vrouwen alleen na valavond de straat op mochten. Ieder is vrij in zijn keuzes. Uw dochter studeert aan de universiteit en zij draagt geen sluier. Als u uw eigen kind niet kan verplichten, hoe zou ik dan 10 miljoen Egyptische vrouwen kunnen dwingen  ? Bijval, aplaus, gelach. 

Er is wel een en ander veranderd in de mentaliteit van de Prachtlanden waar de islam heerst en we kunnen het bezwaarlijk een vooruitgang noemen. Ook al legt de hele politiek-correcte kerk ons het zwijgen op. De islam wordt achterlijker met de dag. En het Westen hypocrieter op een zelfde tempo.

Ray

(met dank aan Roeland van Walleghem voor de tip)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese kolderbrigade blundert

 

Met dit soort puberaal propagandamateriaal wordt ons geld verkwist 

 Zoals bekend, bekijken wij het reilen en zeilen van de EUSSR met gezonde argwaan.  Enkele dagen geleden wisten we echter niet goed hoe de laatste propagandastunt te interpreteren.  Werd de EU bezocht door een vroege Pinksterduif, hadden we de EU heel de tijd onderschat, was het propagandafilmpje als satire of gewoon als kolder bedoeld ? 

Geen van deze mogelijkheden: het filmpje was een vergissing, een stommiteit, zeggen EU-fans – puur racisme menen de multiculturele fantasten. Zo ziet u maar: ook de verlichte denkers van de EU kunnen al eens een kemel schieten.   Al zijn we dat niet gewoon.

Hun bedoeling was natuurlijk 100% zuiver: met een hip videofilmpje wilden ze de doelgroep van de jongeren tussen de 16 en 24 jaar, vertrouwd met computer- en videospelletjes, warm maken voor de uitbreiding van de EU.  Een blanke vrouw in een Kill-Bill-pakje wordt in het nauw gedreven door drie vervaarlijk uitziende uitheemse mannen: een Aziatische kungfubeoefenaar, een Indiase zwaardvechter en een zwarte krijger.  Maar…dàn is er gelukkig de redder in nood: de beschermende Europese Unie.  De vrouw vermenigvuldigt zichzelf en sluit de drie mannen in.  Daarop verdwijnt de dreiging, gaan de aanvallende krijgers rustig zitten en veranderen de vrouwen in de schitterend-gele EU-sterren.  Als kers op de taart – voor wie het dan nog niet begrepen heeft – verschijnt de slogan: “The more we are, the stronger we are”. 

Je moet maar durven.   We weten intussen wat de uitbreiding voor problemen met zich meegebracht heeft: volksverhuizingen, criminaliteit, lege OCMW-kassen en bodemloze putten: “The more we are, the poorer we are”. 

Maar het was niet om die reden, dat de campagne gestopt en de video ingehouden werd.  Het Spionnencentrum en tutti quanti zouden wel eens een vette kluif aan deze racismeklacht gehad hebben.  De grote baas van het directoraat-generaal ‘Uitbreiding”, Stefano Sannino, kon niet anders dan deemoedig op zijn borst kloppen en zijn mea culpa wereldkundig maken:  “De clip was absoluut niet racistisch bedoeld en we betreuren uiteraard dat dit zo wordt gezien.  We verontschuldigen ons bij iedereen die zich beledigd voelt.  Gezien de controverse hebben we besloten de campagne meteen te stoppen en de video in te trekken.”

€ 130.000 in de vuilbak.  De EU is er druk mee bezig met campagnefilmpjes.  Vorige maand kwam de Europese Commissie met een filmpje dat de clichébeelden over landen als Servië, Kosovo, Bosnië, Macedonië, Albanië, Montenegro en Turkije onderuit moest halen. De kosten? Zo’n € 90.000 en de verspreiding in de bioscopen zal ruim vier keer zo duur zijn. In dit reclamefilmpje, met de wervende titel “So similar, so different, so European” over de uitbreiding van de EU ontbreekt opvallend genoeg IJsland, dat toch ook een aanvraag ingediend heeft voor lidmaatschap.  Over dat land zijn er niet genoeg vooroordelen, meende de EU-commissie.  En ook nog tot onze geruststelling “We spelen geen politiek spel”.

Tot slot nog een bedenking van uw dienaar: er zijn blijkbaar 12 blanke vrouwen nodig om de dreiging van 3 vreemde mannen af te wenden.  Wie zou zich eigenlijk het meest gediscrimineerd moeten voelen ?

Floriaan Terbeke


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De weireld volgens Senior : LDD rookt zichzelf uit

 

Het kan verkeren. En of ! Waar is de tijd dat LDD tegen lichtsnelheid het politieke landschap in Vlaanderen wist binnen te dringen. De brulboei uit Oostende werd de vedette die haast dagelijks in het nieuws wist te komen. Zijn "kordaatheid" en no-nonsens geloei was gratis entertainment voor radio en T.V. Toen de dag kwam dat Jan-Maria verklaarde dat hij het V.B. ging uitroken zoals bakharingen werd er zelfs in Walchiêë luidruchtig geapplaudiseerd. Eindelijk een Vlaamse partijleider met stierenkloten aan zijn lijf die dat vermaledijde Vlaams Belang ging opvreten met huid en haar. 

Maar o wee, de LDD-droom werd een nachtmerrie. De partij die het "ging lappen" bleek niet meer dan een scheet in een fles te zijn.  De LD- komeet kwam snel zonder brandstof te zitten en viel terug van waar hij vertrokken was, onderweg langzaam maar zeker opbrandend.  De grote leider bleek omringd te zijn door helpers die op persoonlijke eer en gewin uitwaren en die van politiek echt geen kruimeltje kaas gegeten hadden (ook in andere partijen lopen er zulke exemplaren).

 Nu is de tijd aangebroken dat Jan-Maria zelfs moet gaan lopen uit Oostende en in Middelkerke gaat proberen om nog een mandaatje te versieren als afsluiter van zijn politieke carriére. LDD gaat en zal verdwijnen. Jan-Maria heeft zichzelve "uitgerookt".

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitspraak van de dag
Klik op de afbeelding om de link te volgen
"Censuur in senaat : ik word verhinderd om als vrouw op internationale vrouwendag een vraag te stellen over vrouwenrechten."
Anke Van dermeersch n.a.v. hooddoekenrel Hema en tussenkomst Spionnencentrum


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hypocrisie in belgische senaat verhindert democratisch spreekrecht

 

De Senaat weigerde naar de vraag te luisteren van Anke Van dermeersch naar aanleiding van de hoofddoekenaffaire bij Hema.

De Vlaamse partijen (incluis de grote Vlaamsgezinde democraten van N-vA) hebben de Franstalige haatzaaiers voor de zoveelste keer gevolgd. Er werd zelfs gedreigd met de Militiaire Politie te laten tussenkomen.  Aanleiding was één zin : de islam heeft een bloedig parcours afgelegd doorheen de geschiedenis. Mag een parlementair deze historische waarheid zeggen op de publieke tribune ? Neen dus.  Dat zou racisme zijn.  Bij ons weten heeft de beoordeling van een godsdienst niets te maken met racisme. Indien we fout zijn, mag je het volledige Humanistisch Verbond achter tralies zetten en hun subsidies afnemen.

Op de webstek The Religion of peace, (http://www.thereligionofpeace.com/) die zorgvuldig de "religieuze  acties" bij houdt die gepleegd worden uit naam van de godsdienst van de vrede, lezen wij volgend statistiekje voor de periode van 25 februari tot 2 maart 2012. Het bloedig parcours van de islam is niet enkel een historisch gegeven, het behoort tot de dagelijkse actualiteit. 

Weekly Jihad Report
Feb. 25 - Mar. 02

 Jihad Attacks:

41

 Allahu Akbars:

5

 Dead Bodies:

191

 Critically Injured:

196


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CD&V wil verkoop sterke drank aan banden

 

CD&V-senator, cafébaas en burgemeester Dirk Claes  wil nachtwinkels en 24 uurshops verbieden om sterkedrank te verkopen. Hij denkt zelfs aan een totaalverbod van alcohol in automaten en in tankstations langs autostrades.

Claes, tevens drijvende kracht achter het rookverbod, heeft een wetsvoorstel klaar om de verkoop van sterkedrank - dranken met een alcoholpercentage hoger dan 22% zoals whisky, wodka of jenever - te verbieden in nachtwinkels of shops die 24 uur op 24 openblijven.

“De verkoop van sterkedrank in nachtwinkels zorgt in heel wat gemeentes voor zware overlast. Heel wat burgemeesters hebben al geprobeerd om hem ‘s nachts te verbieden, maar telkens botsen zij op een njet van de Raad van State.”

Tegelijk wil Claes de verkoop van alcoholische dranken in automaten verbieden. “Sterkedrank mag nu al niet meer worden verkocht in automaten. De verkoop van bier, wijn en aperitiefdranken mag wel nog, op voorwaarde dat de automaat over een lezer beschikt die de leeftijd van de koper controleert. Maar uit onderzoek blijkt dat 25 procent van de automaten zo geen lezer heeft. Daarom pleit ik voor een totaalverbod.”

Ook wil Claes de verkoop van alcohol in tankstations langs autostrades aanpakken. “Ik pleit voor een totaalverbod van alcohol langs de snelwegen tussen middernacht en zeven uur ‘s morgens. Dat is al zo in Frankrijk en Duitsland.”

Wat vindt u van dit voorstel ?  POLL in de rechterkolom

Bron : Vandaag.be

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Senaat fnuikt democratisch spreekrecht Vlaams Belang
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het wordt hoe langer hoe mooier, de manier waarop in dit schandland de rechten van democratisch verkozen parlementairen met de voeten getreden worden door de traditionele partijen, incluis de N-vA.  Het spreekrecht in de senaat wordt afhankelijk gemaakt van de partij waartoe men behoort en de aard van de vraag. Zo ver zijn we dus. Hierna de persmededeling van Anke Van dermeersch, fractievoorzitster in de belgische senaat.

Vorige week diende Vlaams Belang-senator Bart  Laeremans voor het gebruikelijke vragenuurtje een mondelinge vraag in over de usurperende bevoegdheden. In het Bureau van de Senaat werden over deze vraag heel wat problemen gemaakt door de regering en door een aantal bureauleden. De eerste minister kon de vraag niet beantwoorden omdat hij in het buitenland verbleef en twee andere bevoegde staatsecretarissen weigerden in zijn plaats te antwoorden, wat heel ongebruikelijk is. Enkele bureauleden maakten er dan weer bezwaar tegen dat er zogezegd naar intenties werd gevraagd. Resultaat: de vraag werd uitgesteld én moest worden geherformuleerd.

Deze week doet zich andermaal een probleem voor met een vraag die senator Anke Van dermeersch in het kader van het vragenuurtje indiende en die handelt over het feit dat het CGKR een klacht indient tegen Hema wegens het ontslaan van een werkneemster met een hoofddoek. Volgens sommige bureauleden was de vraag zogezegd racistisch omdat er een zin in verwerkt was waarin gesteld wordt dat de islam doorheen de geschiedenis een nogal bloedig palmares heeft opgebouwd, wat in feite niets meer is dan een historische vaststelling.

Hierop ontspon zich in het Bureau een hele discussie. Daarbij dreigde de MR met het inzetten van de militaire politie indien de vraag toch zou worden gesteld en wilde Ecolo zelfs dat Van dermeersch gerechtelijk zou worden vervolgd. Uiteindelijk besliste het Bureau – inclusief N-VA en Open VLD - dat de vraag onontvankelijk was. Het merkwaardige aan het hele verhaal is dat eenzelfde vraag vandaag wél probleemloos op de agenda van de plenaire vergadering van de Kamer kan komen.

In plenaire vergadering heeft het Vlaams Belang, zoals het reglement overigens voorschrijft, gevraagd dat de voltallige senaat deze handelswijze zou veroordelen en alsnog de vrijheid van spreken in het parlement zou ondersteunen door de vraag toch nog toe te laten. Een stemming werd evenwel door de voorzitster van de Senaat geweigerd, die hiermee zwaar uit haar rol viel. In plaats van de verdediger van de rechten van de senatoren te zijn, ontpopte zij zich tot een vazal van de meerderheid.

Het Vlaams Belang stelt vast dat nu al twee weken op rij zijn spreekrecht in de Senaat ernstig wordt beknot. Hiermee wordt het Vlaams Belang de mogelijkheid ontnomen om vragen te stellen over de politieke actualiteit. Maar vooral wordt het beginsel dat de volksvertegenwoordiging vrij het woord moet kunnen voeren over om het even welk thema om de uitvoerende macht te kunnen controleren drastisch met voeten getreden. Dit is dan ook niets anders dan parlementaire censuur van de meerderheid over de minderheid. Is de Senaat langzaam aan het afglijden naar de dictatuur van de meerderheid? De vraag stellen is ze beantwoorden.

Anke Van dermeersch - Senator


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte redactie 7/8 maart 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De waarheid, niets anders dan de waarheid.

Er is iets bizars aan de poging van de regering-Di Rupo om 2 miljard euro te besparen zonder dat iemand dat mag voelen. Als dat effectief mogelijk is, waarom heeft de federale overheid dan al die tijd die 2 miljard euro belastingen geïnd om er dingen mee te doen die blijkbaar niemand zal missen als ze straks verdwijnen? Die belastingen hebben we namelijk wel gevoeld. ( "De Tijd" 08/03/2013 ). Al jaren zeggen wij dat deze 'overheid' met geld morst en smijt. Nu komt het ook uit onverdachte specialistenhoek.

Vanwege Daniel

*****

Schietclubs

Dat die slachtoffertjes zo stil moeten blijven staan dat die appel niet van hun hoofd rolt is regelrecht wreedheid.

Wes Hardin

*****

Lichtpunt of totale duisternis?

Hoewel ik het met Wes altijd eens ben, nu deel ik zijn optimisme inzake Hema niet helemaal.

Het vergt immers slechts één enkele ongeletterde arbeidsrechter die de loodzware opdracht van de pakbonden in de schoot geworpen krijgt om als een van de drie gehersenspoelde Tongerse rechters een vonnis te vellen inzake Hema-gerelateerde kopvodden.

Het zegevieren van het recht heeft één kans op drie in het onland.be Het onrecht 66,66 %.

Tongeren, moet ik nog meer zeggen?

Lucky9

*****

An-Sofie

Mooie foto van An-Sofie Dewinter.Deze foto is wel reeds zo'n 5j geleden genomen hoor.

Een Fan

NvdR Angeltjes : Zal ik je eens een foto van mij laten zien van 50 jaar geleden, Fan ?  Geen spatje veranderd.

*****

De heilige ecologisten.

Geachte redactie,

Met vreugde en opperste sympathie kunnen we het blijde nieuws vernemen dat de nieuwbakken voorzitter en co-voorzitster van de groene breedsmoelkikkers,ook gekend om hun anti-Vlaamse gezindheid waarvan hun Stalinistische leider met de Atilla snor recentelijk bij de VRT nog een staaltjeweggaf, afzien van hun parlementaire ontslagvergoeding (nemen ZELF!-ontslag)

Zij wensen in deze barre tijden van besparingen en zware offers van de langzaam maar zeker verder gepluimde nog werkende bevolking een voorbeeld te stellen. Het loon van het voorzitterschap met links en rechts nog wat gegrabbel blijkt voldoende te zijn om de maandelijkse portie bananen en apennootjes te bekostigen. Let wel, mochten zij werkelijk op de keien belanden, zouden ze hun vergoeding wel aanvaarden. Of ze daadwerkelijk de opzegvergoeding kunnen weigeren weet ik niet. Wat ik wel weet is dat in het verleden Marc Wilmots die dankzij L.Michel (M.R) rechtstreeks verkozen raakte als senator, er na enkele maanden de brui aangaf als zijnde een te saaie bedoening .Ook hij verklaarde toen af te zien van zijn vergoeding als senator maar....ving bot. Zijn pree werd verder doorbetaald tot aan de volgende verkiezingen. Tot zolang was hij een "gekozene des volks" en had hij recht op zijn maandelijks snoepje. De geste van beide groenemodder dikkopjes zijn m.i. gewoon een welgekomen reclame voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Walenland.

Psst :  Zou Brunoke van de sossenmossels ook zo een slordige I5O.OOO euri weigeren?

Senior

*****

Rechtvaardige rechters" ?

Geachte Redactie,

Het bezoek aan die mooie witte tempel door een groep rechters, zou men kunnen beschouwen al een soort van "Kunst & Cultuur"-uitstap, en dààr valt feitelijk niks slechts over te zeggen want er zal daar ongetwijfeld véél belangwekkende uitleg gegeven zijn. Maar die schranspartij, aangeboden door de diamantsector ... was er tevéél aan. En dàt moesten zij wél voordien beseft hebben omdat zèlfs een "spaghettiavond" tijdens de zaak Dutroux al voldoende was om een degelijke onderzoeksrechter van zijn taak te ontheffen.

Victor van Vosselaer

*****

Het startschot van de 10 mijl van Antwerpen.

Ik was er bij op zondag 23 april 2006, op de Linkeroever: Net voor burgemeester Janssens het startschot gaf zette hij het pistool als grap even tegen het hoofd. Geloof het of niet maar zelden klonken zoveel gemeende aanmoedigingen vanuit het publiek!

Ludo

*****

"Fatwaclip" Awoe Rimram

Geachte Redactie,

Wees gerust hoor, die man spreekt geen fatwa uit: dat kan men merken doordat zijn gezicht niet "duivels verwrongen" staat.Hij kan nog juist een monkellachje verbergen terwijl hij een lange "aangebrande" mop aan het vertellen is. Ik durf hier de vertaling  niet neerschrijven, omdat er teveel Angeltjesfans zouden klagen over het "niveau" van de Fikken.

Victor van Vosselaer, Fikken voor de vrienden

NvdR Angeltjes : Wie dat durft, Heer Fikken, heeft het met ons aan de stok.


 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 795)

Hard werken? Neen ! Zakken vullen ? Ja !

Volgens betrouwbare bronnen zouden onze regeringsleden gedurende de laatste dagen reeds behoorlijk wat tijd hebben gestoken om tot een aanvaardbare verdeling te komen tussen de diverse politieke partijen voor wat betreft het verdelen van tientallen vetbetaalde overheidsposten die eerstdaags gaan uitgedeeld worden.

Buiten deze verdeling is een van de voornaamste activiteiten van deze heren gedurende de voorbije dagen om nog eens extra 2 miljard te vinden om de zogenaamde Europese normen voor het overheidsbudget van dit lopende jaar te kunnen halen.

En wat verklaren deze beroepspolitiekers zoal aan de media de laatste dagen?

Er zal gedurende de volgende dagen "hard gewerkt" moeten worden om een aantal belangrijke knopen te kunnen doorhakken, het vinden van die laatste twee miljard is niet zo eenvoudig en er ligt dus nog veel werk op de plank. Politiek bedrijven is niet voor doetjes; het is zwaar werk en niet zelden lopen vergaderingen uit tot laat in de nacht, de talrijke vergaderingen van de laatste dagen beginnen zwaar door te wegen en sommigen zitten reeds op hun tandvlees, enz.  enz.

Zijn diegenen die zulke zaken tegen journalisten vertellen nu werkelijk niet verlegen ? Hoe durven deze beroepspolitiekers die 's morgens thuis worden opgehaald en 's avonds teruggebracht door een luxe-auto met privé-chauffeur over "zwaar werk" spreken ? Tussen ophalen en terugbrengen slurpen ze wat aan hun koffie of thee; proeven van de laatste kunstjes van bekende traiteurs; en lullen uren over allerlei mogelijkheden om nog méér geld van de kiezers te kunnen afpakken. We zouden die regeringsverantwoordelijken eens graag willen uitnodigen naar onze gemeente Wommelgem. We zouden hen enkele uren meenemen naar b.v. het bouwbedrijf Cogghe om hen te laten kijken naar de zware arbeid die metsers en grondwerkers er gedurende uren moeten presteren. Of naar het vleesverwerkingsbedrijf Pluma waar ze dan enkele uren de "uitbeners" aan de arbeid kunnen zien. Of nog naar een reeks andere ondernemingen binnen een straal van 500 meter rond deze bedrijven gelegen en waar overal hard wordt gewerkt. Overal kunnen ze dan zien wat WERKEN werkelijk betekent.

Beroepspolitiekers die indruk willen maken op hun kiezers en  de aandacht willen vestigen op hun harde werk zijn meestal de grootste huichelaars van de bende. Jammer dat men hen niet kan verplichten om ze enkele uren werkelijk "zwaar werk" te laten doen opdat ze voor eeuwig en altijd hun mond zouden houden over hun zware prestaties; over hun doorgehakte zware knopen of over hun nachtelijke, en trouwens meestal totaal onnuttige, vergaderingen.

Men zegge het voort ...

Freddy Van Gaever
Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE
Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!