Angeltjes
20-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toespraak Bruno Valkeniers Congres 17 juni 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Beste vrienden, partijgenoten, nationalisten,
 
Het is nu al meer dan twee eeuwen geleden dat de Franse revolutie uitbrak, onder het motto: vrijheid-gelijkheid-broederlijkheid. De revolutionairen van toen zullen niet vermoed hebben wat voor een karikatuur er in de 20ste en 21ste eeuw van hun schone leuzen zou gemaakt worden.
 
Vrijheid is ons allen zeer lief. Meer dan enige andere partij is het Vlaams Belang een vrijheidspartij. Wij hebben dit gemeen met onze buitenlandse vrienden, de PVV in Nederland, het Front National in Frankrijk, de FPÖ in Oostenrijk. Maar links heeft ervoor gezorgd dat dit vrijheidsideaal helemaal werd uitgehold. Het eindigde ergens in de mist van de Mei-‘68-euforie, de “vrijheid-blijheid” cultuur die, o ironie, bij ons zou leiden tot de politiek-correcte dictatuur van paars en paarsgroen. Het liep uit op een nihilistische gedoogcultuur waarin drugs “een beetje” mogen, waarin complete wijken als “no go zones”  worden beschouwd, waarin illegalen geregulariseerd worden en Vlamingen geridiculiseerd. Dit is het vrijheidsideaal van België: weg met ons!
 
Het gelijkheidsideaal, wat schiet daar van over…? Natuurlijk impliceert de Vlaamse republiek, die wij onverkort nastreven, sociale rechtvaardigheid. Het Vlaams Belang profileert zich voluit als sociale volkspartij. Maar ook hier heeft de linkerzijde een ravage aangericht. Door elk onderscheid weg te gommen en “identiteit” tot taboewoord te maken, werd ons onderwijs, steevast onder leiding van een socialistische minister, gedegradeerd tot een onappetijtelijke gaarkeuken waarin alleen nog de reuk van eenheidsworst, uiteraard liefst halal, waarneembaar is. Voor de migranten werd de lat niet hoger gelegd, neen, voor onze kinderen werd de lat lager gelegd: de wereld op zijn kop. Met als resultaat dat zelfs leden van het onderwijzend personeel niet meer zonder fouten kunnen schrijven.
Maar … niet getreurd, we zullen het onderwijs verder verengelsen en daarmee is alles opgelost. Dat is het grote gelijkheidsideaal van Belgiê: een wereld van klonen en loosers.
 
En dan tenslotte het derde motto, dat van de broederlijkheid, vandaag beter bekend als “solidariteit”. We weten ondertussen waar dat woord in de Belgische en zelfs internationale context voor staat: “Solidariteit” is dé stoplap om een land bijeen te houden dat niet bijeen te houden valt. Een land waar een minderheid een meerderheid in de tang houdt en financieel uitbuit, en dat allemaal grondwettelijk netjes heeft verzegeld. Solidariteit is dé stoplap om in Europa de grenzen wagenwijd open te houden voor alle gelukzoekers van de wereld in de plaats van hen effectief te helpen in het eigen land eerst. Solidariteit is dé stoplap geworden waarmee een ongecontroleerde en ondemocratische elite in de E.U Europa gekaapt heeft en ook hier miljarden Euro’s transfers van Noord naar Zuid organiseert. Transfers waar noch Griekenland noch Spanje en zeker wij niet beter zullen van worden. In naam van de totaal verkeerd begrepen solidariteit wordt ons de vlucht vooruit opgedrongen.
 
Het is trouwens om die reden dat het Vlaams Belang vorige donderdag in de Kamer aangekondigd heeft om de goedkeuring van het Europees Stabiliteits Mechanisme, het ESM aan te vechten voor het Grondwettelijk Hof. Blijkbaar is dit voor de sensatiebeluste media, er zijn er helaas geen andere meer, geen nieuws, in tegenstelling tot… Zwanworstjes. Welnu voor ons kan het niet zijn dat een toekomstig onafhankelijk Vlaanderen stoemelings een Europese monetaire staatsgreep ondergaat. De Belgische grondwet mag dan al een vodje papier zijn, maar wij weigeren te aanvaarden dat de toekomstige onafhankelijke republiek Vlaanderen al op voorhand uitverkocht wordt.
 
Goede vrienden, dat is broederlijkheid op zijn Belgisch én zijn Europees: samen, solidair als lemmingen naar de afgrond.
Goede vrienden, vrijheid werd stuurloosheid, gelijkheid werd multiculturele eenheidworst, broederlijkheid werd georganiseerd parasitisme. Hoog tijd dus voor een herstelbeweging, een restauratie van onze echte Europese, Vlaamse Christelijke en humanistische waarden en normen.
 
Dat herstel, die her-ijking kan en zal alleen komen van de Europese nationalistische en patriotische anti-establishment partijen, zoals het Vlaams Belang. Voor ons gaan waarden en programma samen, voor ons gaat ons volk nog altijd voor op deelname aan het beleid.
En jawel goede vrienden, die her-ijking van de kernwaarden van onze cultuur draait volledig rond het thema waarmee onze partij naar de komende gemeente- en provincieraadsverkiezingen gaat. Het gaat hem om veiligheid in al haar vormen: fysieke veiligheid of integriteit, sociale veiligheid of leefbaarheid, én identitaire veiligheid of het recht op een eigen Vlaamse natie waarin die Europese waarden onverkort gelden.
 
Beste vrienden, fysieke veiligheid: met een harde pre-campagne zeggen wij, rechtlijnig als we zijn, onmiddellijk waar het op staat: de fysieke, persoonlijke veiligheid van elkeen kan maar gegarandeerd worden mits een consequente ordehandhaving, een harde aanpak van criminelen, een actief opsporingsbeleid, een complete, onverkorte strafuitvoering, tot en met definitieve uitwijzing en het ontnemen van de nationaliteit. En ja dat betekent dat inderdaad sommige straten en wijken terug heroverd moeten worden. Aan wie de beelden schokkend of hard vindt, zeggen wij: “schiet niet op de pianist”. De harde cijfers spreken voor zich: t.o.v. 2010 is het aantal inbraken in 2011 met 10% gestegen. En maak u geen illusies, zolang justitie geen Vlaamse bevoegdheid wordt zal men blijven dwijlen met de kraan open. België kan het niet, België wil het niet.
 

“België is een paradijs voor inbrekers”, “één groot Shopping Center voor gauwdieven”. “een magneet voor Oost-Europese bendes”. Zo formuleerden een parketmagistraat en een topman van de federale politie het onlangs in de kranten. En neen ze zijn, bij mijn weten, geen lid van de partij. Moet er nog zand zijn?
 
En natuurlijk hebben vandaag, nu de eindmeet van 14 oktober in zicht is, plots ALLE partijen het veiligheidsthema ontdekt. Jawel. Allemaal haasten ze zich om met woorden te camoufleren dat wat ze in daden nooit gerealiseerd en schromelijk verwaarloosd hebben. Wel ik geef u op een briefje, beste vrienden: na 14 oktober worden die stoere verklaringen allemaal ingeslikt, leven we terug in de beste der werelden, en worden de zitjes verdeeld zoals altijd. Denken ze nu echt dat de Vlamingen zich hieraan laten vangen? Dat wij idioten zijn?
 
Maar er is veel meer aan de hand dan zuiver fysieke onveiligheid. Een diep onbehagen, het zogenaamde “onveiligheidsgevoel”, wijst erop dat de mensen het Noorden kwijt zijn, het thuisgevoelen kwijt zijn. Onder andere door een ongebreidelde en niets ontziende globalisering, de multiculturele hysterie, het gebrek aan grenzen en vertrouwde bakens, het appèl van een doorgeslagen prestatie- en stressmaatschappij waarin men vooral “geleefd wordt”, daardoor voelen steeds minder mensen zich goed in hun vel.
Het is een maatschappij – ik kan het al lang geen samen-leving meer noemen – een maatschappij die jawel, mede met dank aan de media, constant op oranje knipperlicht staat, hysterisch en normenloos doorjakkert. Niet voor niets staat België aan de top van de zelfmoordstatistieken en het gebruik van kalmeermiddelen.
 
Dat is een tweede laag van ons veiligheidsverhaal: de sociale veiligheid. Wij willen terug groen licht voor dat wat een gezonde samenleving ondersteunt, en rood licht voor het nefaste, ziekelijke en perverse.
Wij willen groen licht voor het typisch Vlaamse gezond verstand, en rood licht voor het overspannen Belgisch surrealisme. Wij willen groen licht voor een sociale zekerheid gebaseerd op volkssolidariteit, en rood licht voor het internationaal OCMW-toerisme. Wij willen groen licht voor een gezond economisch weefsel en een bloeiende middenklasse, en rood licht voor het internationaal casinokapitalisme à la Dexia.
 
Als mensen zich niet goed in hun vel voelen, dan spreken de politieke koffiedikkijkers over “verzuring”. Maar in België wordt niet de oorzaak van die zogenaamde “verzuring” aangepakt, neen, men doet aan cosmetica, men doet alsof de burger zelf het probleem is. Maar ook dat is de wereld op zijn kop. Mensen worden zuur omdat de samenleving geen “samen-leving” meer is, en de staat geen dienende en beschermende functie meer heeft.
 
Veiligheid betekent daarom ook,- en we nemen dat mee in de campagne-: opkomen voor de de Vlaamse medemens tegen bureaucratie, regelneverij en administratieve pesterijen.
Veiligheid betekent ook: onze eigen vrachtwagenchauffeurs in bescherming nemen tegen de Oost-Europese truckers die hen, met dank aan Europa, naar de dop sturen.
Veiligheid betekent: opkomen voor de kleine gepensioneerde die met 900 Euro per maand moet rondkomen, en niet begrijpt dat de eerste de beste passant of is het immigrant met uitgestoken hand het veelvoud krijgt.
Veiligheid betekent ook: het straatbeeld drastisch veranderen, het sociaal weefsel herstellen met kleinhandel, horeca en KMO’s. En dan liefst niet alleen met nachtwinkels, Pitta-bars en hallal-slagers. Maar met dingen die we herkennen als “van ons”, onder het motto van de Vlaamse beenhouwer: “Mag het ietsje meer zijn?”
 

Goede vrienden, dat brengt ons op het derde luik van het campagnethema: dat van de identitaire veiligheid. Terwijl één van onze lokale mandatarissen voor 10 jaar zijn burgerrechten kwijt is wegens een zogenaamd opiniedelict, in een proces dat overduidelijk politiek gestuurd is, begint het nu eindelijk te dagen dat het mondiaal moslimextremisme, waar onze partij al zolang voor waarschuwt, ook bij ons voet aan de grond krijgt.
 
Fouad Belkacem, alias Abu Amrin, wordt nu opeens als het grote gevaar afgeschilderd, waar alle politieke partijen, inclusief de N-VA, naar hartenlust op mikken. Vijf ballen voor een Euro. Alle camera’s zijn gericht op deze mislukte Mohammed-karikatuur, waarbij vergeleken alle andere moslims vredelevend, modern en tolerant lijken. En natuurlijk zijn er vele vredelievende en gematigde moslims in de wereld, maar ik ken helaas geen gematigde Islam. Kijk naar het wereldnieuws en ge weet genoeg! En dan blijven wij erbij dat er voor die Islam bij ons geen plaats is, dat die godsdienst, die politieke ideologie en dat juridisch bestel, haaks staat op onze Europese – en ja laat het ons nog maar eens zeggen – haaks staat op onze Christelijke en humanistische waarden en normen. Kortom haaks staat op onze identiteit.
 
Ons die Vlaamse identiteit ontnemen, van de Vlamingen de dhimmi’s, les boches du nord maken dat is en blijft dé Belgisch-francofone agenda en daarom is het establishment bereid  alle poorten van de immigratie open te laten.
 
En goede vrienden, dan heb ik het evenzeer over die andere intern Belgische immigratie van de francofonie naar Vlaanderen, die leidt tot een voortgezette dramatische verfransing van de Rand rond Brussel. Door de catastrofale toegevingen van de Vlaamse federale minderheid, toegevingen waarin ook N-VA bereid was om zeer ver te gaan. Door die toegevingen bij de splitsing van B-H-V riskeert Vlaanderen een francofone dijkbreuk tot ver voorbij de Rand.
 

Zelfs tot hier in Gent en in heel vlaanderen zal die francofonie o.a. juridische twisten voor een Waalse rechtbank kunnen brengen. Ook die strijd voor onze identitaire veiligheid zal het Vlaams Belang onvermoeibaar blijven voeren.
 
Ik wil bij deze dan ook hulde brengen aan al onze parlementaire medewerkers en mandatarissen van Brussel en Vlaanderen die in hun respectievelijk parlement de druk op de ketel houden en N-VA via belangenconflicten er constant aan herinneren dat zelfs de hypocrisie grenzen heeft en je niet in Vlaanderen een staatshervorming kan uitvoeren die je federaal bestrijdt. Hulde brengen aan de federale medewerkers en parlementairen die onder de kundige coaching van Bart Laeremans, dé specialist van dienst, het verzet in de Kamer en de Senaat trekken, als nodig met urenlange Fidel Castro achtige tussenkomsten.
 
Identitaire veiligheid, Vlaming blijven in Vlaanderen, baas in eigen land m.a.w. is de conditio sine qua non om zich goed in zijn vel te voelen.
 
Ex-politiecommissaris Luc Lamine heeft gelijk: het gaat niet enkel over het stelen van een sacoche. Maar hij heeft dus eigenlijk ook niet goed begrepen waar wij met ons veiligheidsverhaal dan wél naar toe willen: het is een veellagig begrip, dat uitmondt in de heropbouw van een samenleving en het herontdekken van een leidcultuur,- een geheel van gedeelde normen en waarden die wij als “van ons” beschouwen. Waarden die niet opgedrongen worden, maar met de moederborst worden meegegeven. Ja, ik schaam me niet om het te zeggen: eigen haard blijft goud waard.
Alleen door resoluut te gaan voor fierheid over eigen identiteit, zullen wij nieuwe nestwarmte creëren, een thuisgevoel waar elke Vlaming naar snakt.
 
Dat verlangen, beste vrienden, om eindelijk eens de straat te kunnen op lopen of in het park te kunnen wandelen, een café te kunnen binnen gaan of de tram te kunnen pakken, zonder ogen op onze rug te moeten hebben, of zonder ons in Marokko of de Balkan te wanen, zonder constant door de georganiseerde bedelindustrie belaagd te worden: wees maar zeker, dat lééft bij Marc en Maria, bij de modale Vlaming, bij elk van ons.
Dat is de uitdaging voor Vlaanderen en het Vlaams Belang de komende jaren. Een uitdaging die alleen onze partij aankan. Voor die strijd moet je immers onthecht zijn, mag je het establishment niet opvrijen, moet je zijn zoals Wies Moens het dichtte: “Slechts op dit éne wil ik gaarne roemen:
geen enkle Macht te hebben toebehoord,
die ’t mensenhart houdt voor een koopbaar ding.”
 
Als de wereld op zijn kop staat, dan moet er iemand het lef hebben om hem terug op poten te zetten. Die iemand, beste vrienden, dat zijn wij, het Vlaams Belang. De partij die gelijk heeft, maar dat gelijk niet gegund krijgt door de politieke tegenstanders. Dat hoeft ook niet: de Vlamingen zullen oordelen, het volk zal kiezen: Vlaams Belang, in het belang van Vlaanderen.          
 
Bruno Valkeniers
17 juni 2012


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Villa Politica : wij kijken niet. U wel ?

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cruella Onkelinx verkiest ratten boven katten

 

We wisten al langer dat Cruella Onkelinx een voorkeur had voor (ook figuurlijke) ratten  

Om een ongebreidelde bevolkingsaanwas van ratten te kunnen realiseren, beveelt Onkelinx de sterilisatie van alle katten vanaf 1.9.2014 :

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/120608_sterilisatie_katten

Het gevolg zal natuurlijk het uitsterven in België zijn van de huiskat (Felis Catus), een van de oudste gedomesticeerde dieren.

De motivatie voor deze genocide is een regelrechte drogreden: de kattenbevolking zou een vermeerdering van 6% per jaar kennen, ziekten verspreiden en milieubelastend zijn. Indien men acties zou ondernemen volgens deze criteria kan men veel effectievere resultaten  behalen met het verwijderen van andere biologische exemplaren, bv. haar geliefde ratten die veel sneller kweken.

Wes Hardin


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis PUB voor Terzake

 

 

 (Prometheus)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Meulenaere over den Baard (1)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 "Den Baard". Zo luidt de bijnaam waarvan Koen Meulenaere zich al jaren bedient in zijn satirische rubriek Bladspiegel om het doen en laten van Johan vande Lanotte op de korrel te nemen. Een bloemlezing.

5 mei 2010

En steeds blijven ze Johan Vande Lanotte interviewen.  Zonder concurrentie de grootste knoeier uit de laatste tien jaar in de Belgische politiek.  Erger dan Yves Leterme, want dat kan dus.  Alles, maar letterlijk àlles waaraan den Baard zijn fikken steekt, draait uit op een fiesco.

(...)

De verkoop van ABX Logistics : met 30 miljoen euro erbovenop gratis weggegeven aan de Britse groep 3i, die eerste diezelfde 30 miljoen in Electrawinds investeert en minder dan een jaar later hetzelfde ABX voor 600 miljoen euro van de hand doet. Daarnaast heeft den Baard ook Electrabel voor een appel en een ei aan de Fransen verkwanseld, waardoor we ons de rest van onze dagn blauw zullen betalen aan energie.

(...)

Ook de mooie stad Oostende gaatonherroepelijk naar de knoppen dnkzij het bewind van den Baard.  De mensen worden op straat doodgestoken om een sigaret.  Naast windenergie is drugshandel de eneige handel die er nog welig tiert.  Regie voor Maritiem Transport : failliet.  De ferrylijnen : van de kaart geveegd.  Geen paard loopt nog op de Wellingtonrenbaan.  Het Cansino valt letterlijk uit elkaar.  Het prestigerestaurant Ostend Queen : failliet.  De vismijn : virtueel faillier, plus nog een zware veroordeling van Europa boven het hoofd.  De visserijvloot op de klippen.  De haven : een ramp.  De Thermen : mensen toch.  Het vliegveld : een catastrofe.  Fort Napoleon : maar, maar, maar.  Het koninklijk domein van Raversijde : aandoenlijk.  Dankzij de aangespoelde Johan Vande Lanotte is de tot voor kort bruisende Koningin der Badsteden regelrecht naar de goot geleid.  Alleen de overheidsinvesteringen voor Electrawinds vloeien vlot binnen.

Ook in het basketbal is zijn enige verdienste het binnenrijven van veel geld. , afgedwongen van alle bedrijven die in Oostende voor wat dan ook een vergunning nodig hebben.  Dat geld wordt allereerst gebruikt om via het riante salaris van general coordinator de alimentatie aan zijn derde vrouw te betalen.  Wat overblijft, wordt besteed aan een eindeloze stoet coaches en spelers die meestal nog tijdens het seizoen worden vervangen door nieuwe e nog duurdere coaches en spelers.  Het geld diende vorig seizoen ook ,om drie spelers van Aalstar weg te kopen, zeg gerust "om te kopen", uitgerekend de avond voor ze tegen Oostende moesteuitkomen en zie ... verloren.  Eerder al waw zwart op wit bewezen dat den Baard frauède had gepleegd door "geko-sebsidies" op te strijken voor Oostendse basketters die al een jaar in het buitenland bleken te spelen. En daar komt die vent allemaal mee weg, zowerl bij hetgerecht als bij de pers.

Uittreksel uit De Keizer van Oostende

(wordt vervolgd)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukte sollicitatie

 

 

 


19-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toespraak Filip Dewinter 17 jnui 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Beste vrienden,

“België is voor inbrekers het shoppingcenter van het Westen”. Niet mijn woorden maar een uitspraak van Eddy De Raedt, directeur criminaliteit tegen goederen van de federale politie. Enkele dagen geleden raakte immers bekend dat het aantal inbraken met geweld op 1 jaar tijd opnieuw met 10% gestegen is. Jaarlijks telt ons land 100.000 diefstallen in woningen en 70.000 inbraken met geweld. 274 keer per dag wordt er in ons land in een woning ingebroken. Een zoveelste triestig record dat bevestigt dat de criminaliteit en de onveiligheid in ons land stijgt. Vlaanderen is inderdaad een soort van Disneyland voor criminelen geworden. Steeds minder politie op straat, steeds lagere pakkans voor criminelen, steeds minder aangiftebereidheid bij de slachtoffers en steeds minder strenge straffen hebben slechts één gevolg: steeds meer criminaliteit. Gent telt ondertussen meer dan 114 criminele feiten per dag. De Antwerpenaren worden geconfronteerd met 224 criminele feiten per dag en in Brussel telt men per dag nu al meer dan 496 feiten van criminaliteit.

Een crimineel heeft in ons land slechts één kans op 40 om gepakt en voor de rechtbank te worden gebracht. Maar ook dan is er geen pot gebroken want de kans op veroordeling is klein. Meer dan 50% van alle dossiers worden immers om de één of andere reden geseponeerd. Wie uiteindelijk toch vervolgd wordt hoeft niet te panikeren want veroordelingen onder de 3 jaar worden niet omgezet in een gevangenisstraf. En wie dan toch nog bij hoge uitzondering in de gevangenis belandt, kan nog altijd rekenen op de Wet Lejeune die de uit te zitten straf automatisch tot één derde herleidt. Misdaad loont, zoveel is duidelijk! In dit land zijn het vooral de misdadigers, de criminelen, de inbrekers en de drugdealers die zich veilig voelen en zijn het de gewone burgers die zich onveilig voelen. Het Vlaams Belang wil inderdaad dat de angst van kamp verandert. Het moeten opnieuw de criminelen zijn die schrik hebben; schrik om gepakt te worden door de politie; schrik om streng veroordeeld te worden; schrik om achter de tralies te belanden.

Het Vlaams Belang heeft de voorbije dagen een nieuwe campagne gelanceerd die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat. Volgens bepaalde krantencommentatoren is de campagne agressief, ouderwets en uiteraard racistisch. Als negatieve commentaren van journalisten bepalend zijn voor de kwaliteit van onze campagnes dan kunnen we alleen maar vaststellen dat deze campagne een succesvol schot in de roos is! Overigens vraag ik mij af wat er zo racistisch is aan deze campagne? Het is de meest multiculturele campagne die onze partij ooit heeft gevoerd. Vier affiches van gezichten van figuren van uiteenlopende origine: een Oost-Europeaan, een neger, een Noord-Afrikaan en een Vlaming. Diversiteit troef.

Deze campagne heeft met racisme niks te maken maar alles met zin voor realiteit. Als 44% van de gevangenisbevolking op dit moment bestaat uit vreemdelingen, heeft dat niks met racisme maar alles met de realiteit te maken. Als 1 op 4 van de Oost-Europeanen in dit land betrokken zijn bij een misdrijf dan heeft dat niks met racisme maar alles met de realiteit te maken. Als 1 op 10 van de gedetineerden in onze gevangenissen Marokkanen zijn dan heeft dat niks te maken met racisme maar alles met de realiteit. Als de criminaliteitsgraad bij Marokkaanse jongeren tot twee en een halve keer hoger is dan bij onze eigen jeugd dan heeft dat niks met racisme maar alles met de realiteit te maken. Wat wel met racisme maar dan anti-Vlaams racisme te maken heeft, is het feit dat de overheid dit alles om politiek correcte redenen onder de mat veegt en toelaat dat onze bevolking het slachtoffer is van de criminaliteit gepleegd door steeds meer vreemdelingen.

Laten we het zonder omwegen zeggen: de vreemdelingencriminaliteit is in eerste instantie verantwoordelijk voor de toename van de onveiligheid in onze steden en gemeenten. En neen, de hoge criminaliteitsgraad bij vreemdelingen en allochtonen heeft niets te maken met een zogenaamd gebrek aan kansen, met leer- en taalachterstand en met hoge werkloosheid. Deze zogenaamde wetenschappelijke beweringen zijn trouwens beledigend voor onze Vlaamse laaggeschoolden en Vlaamse werklozen. Hoe zou het toch komen dat de criminaliteitsgraad bij Vlaamse werklozen en laaggeschoolden dezelfde is als bij Vlamingen die een vaste job hebben of hoog opgeleid zijn terwijl dat bij allochtonen absoluut niet het geval is. De reden waarom bepaalde vreemdelingen en allochtonen crimineler gedrag vertonen dan autochtonen lijkt dan ook veeleer te maken te hebben met culturele factoren dan met zogenaamde kansarmoede of inkomen. Inderdaad multiculturaliteit leidt tot multicriminaliteit.

Ik beweer niet dat crimineel en gewelddadig gedrag genetisch bepaald is maar ik kan mij anderzijds evenmin van de indruk ontdoen dat bepaalde criminelen de misdadigheid met de moedermelk hebben meegekregen en dat anderen met een mes tussen de tanden en een revolver in de pamper zijn geboren. De multicultuur leidt tot botsende culturen, tot normvervaging en sociaal onaangepast gedrag. De drempel om geweld te gebruiken ligt in de islamcultuur lager dan bij ons. Idem dito voor vele Oost-Europeanen die de voorbije decennia opgegroeid zijn in situaties van burgeroorlog en gewapende conflicten. Vergeten we vooral niet dat de islam een ideologie met een religieus randje is die geweld als een legitiem middel beschouwt om hun doel te bereiken. De boodschap is duidelijk: open uw ogen vooraleer de islam en de multicultuur ze sluiten.

De remedie tegen de vreemdelingencriminaliteit is nochtans simpel en voor de hand liggend. Wie zich als vreemdeling bezondigt aan criminaliteit die wordt het land uitgezet, moet zijn straf uitzitten in zijn land van herkomst en mag ons land nooit meer binnen. Wie als allochtoon met de Belgische nationaliteit zich bezondigt aan criminaliteit en veroordeeld wordt tot een straf van meer dan één jaar effectief die verliest onze nationaliteit, die wordt het land uitgezet en moet zijn straf uitzitten in het land van herkomst. Desnoods moeten we met gelden van ontwikkelingshulp gevangenissen in Marokko en elders in Noord-Afrika bouwen, want aan wie onze gastvrijheid misbruikt door zich te bezondigen aan criminaliteit hebben we slechts één duidelijk antwoord: buiten.

Wanneer het Vlaams Belang opkomt voor een harde aanpak van de criminaliteit, dan doen we dat in eerste instantie in het belang van de sociaal zwaksten in onze samenleving. Diegenen die het kunnen betalen die beschikken over alarminstallaties en camerabewaking. De rijken leven tegenwoordig in “gated comunities”, afgeschermde huizen of appartementsblokken en zelfs met meters hoge stalen hekkens, camera’s en bewakingsagenten afgesloten straten die voor het publiek niet eens meer toegankelijk zijn. De kleine man, de werkloze, de arbeider, de gepensioneerde, wordt door de overheid aan zijn lot overgelaten in gettowijken met een hoog criminaliteitsrisico. Links Vlaanderen – socialisten en groenen op kop – minimaliseren de criminaliteit en laten daardoor de sociaal zwakkeren die het eerste slachtoffer zijn van de criminaliteit in de steek. Links staat veel te dikwijls aan de kant van de criminelen in plaats van aan de kant van de slachtoffers. De Salduzwetgeving, de weigering om de Wet Lejeune af te schaffen, de mogelijkheid om straffen af te kopen, de weigering om tot een echt jeugdsanctierecht te komen, tonen aan dat in deze progressieve samenleving criminelen meer rechten hebben dan hun slachtoffers. Socialisten, groenen en aanverwante progressieven moeten beseffen dat stelen niks te maken heeft met proletarisch winkelen, dat inbreken in een villa geen herverdeling van de rijkdom betekent en dat vreemdelingencriminaliteit geen vorm is van etnisch ondernemerschap.

Criminaliteit is geen beroep, het is een misdaad. Indien de overheid niet in staat is om de misdaad aan te pakken en het recht op veiligheid van iedere burger te garanderen, dan moet diezelfde overheid niet jammeren en klagen wanneer de bevolking het recht in eigen handen neemt. Zelfverdediging tegen criminelen mag nooit worden vervolgd. Wie zijn gezin of zijn eigendom verdedigt tegen een inbreker of een overvaller is geen misdadiger maar een held. En daarom is het Vlaams Belang voorstander van de uitbreiding van het recht op wettige zelfverdediging tot het beschermen van eigendom.
Terwijl misdadigers vervroegd worden vrijgelaten, er onvoldoende cellen en gevangenissen zijn om de criminelen in op te sluiten, jonge minderjarige boefjes gepamperd en gekoesterd worden en criminele vreemdelingen niet teruggestuurd worden naar hun landen van herkomst wordt één misdaad wel streng en hard aangepakt. O wee, wanneer gewezen Vlaams parlementslid Frans Wymeersch in een piepklein artikel in een lokaal Vlaams Belang-tijdschriftje durft te schrijven dat een bepaald misdrijf gepleegd werd door allochtone jongeren terwijl dat niet het geval was. De afdeling Sint-Niklaas heeft zich daar trouwens voor verontschuldigd. Twee jaar gevangenis en tien jaar ontzet uit zijn burgerrechten. Het lijkt wel alsof hij een moord heeft gepleegd. Weet Frans, dat het Vlaams Belang u niet laat vallen noch als lijsttrekker in Sint-Niklaas, noch als beklaagde in een politiek proces tegen het Vlaams Belang en dat beroep zal ingesteld worden.
Ondertussen heeft ook het CGKR (centrum voor gelijke kansen en racismebestrijding) laten weten dat ze opnieuw een dossier voorbereiden om het Vlaams Belang wegens racisme voor de rechtbank te brengen. Op een moment dat de criminaliteit de pan uitswingt en het onveiligheidsgevoel bij de bevolking hoge toppen scheert houdt het inquisitiecentrum van Di Rupo – jaarlijkse kostprijs 9,7 miljoen euro – zich bezig met het vervolgen van het Vlaams Belang. De dictatuur van de politieke correctheid zorgt er inderdaad voor dat zondigen tegen de multiculturele godsdienst sneller, kordater en harder aangepakt wordt dan een ordinaire crimineel die steelt, rooft, moord en verkracht. Niet Frans Wymeersch is een misdadiger wel de Saïds en de Igors van onze affiche.

Vandaag stellen wij het STOP-plan voor. Straks zullen verschillende jonge en minder jonge mandatarissen en verantwoordelijken van onze partij u het STOP-plan van naadje tot draadje uitleggen. Maar laat mij toch een tipje van de sluier oplichten. Met het STOP-plan viseren we niet alleen de criminaliteit maar ook en vooral de onveiligheid. Onveiligheid gaat immers hand in hand met verloedering, sluikstorten, leegstand, overlast, graffiti, zwerfvuil en verkrotting. Veilige steden en gemeenten zijn immers leefbare steden en gemeenten en onveiligheid heeft ook te maken met de alles kan- en alles-mag-mentaliteit, met de normvervaging en met het gebrek aan een eenduidig waarden en normen referentiekader. Veiligheid betekent eveneens geborgenheid, zich thuis voelen in zijn eigen straat, wijk, stad of gemeente. Steeds meer vreemdelingen en vooral steeds meer onaangepaste vreemdelingen bedreigen onze identiteit en culturele eigenheid. De massa-immigratie en de multicultuur zijn samen met de toenemende criminaliteit de belangrijkste reden voor het stijgende onveiligheidsgevoel. Immigratie en onveiligheid lijken wel Siamese tweelingen. Wie voelt zich goed in zijn vel, wie voelt zich geborgen en veilig in een wijk met enkel nog halal-winkels, Arabische opschriften op de winkeletalages, nikaabs, hoofddoeken en djellabahs in het straatbeeld; wie voelt zich veilig en geborgen in een buurt waar enkel nog Arabisch gesproken wordt en Vlamingen tweederangsburgers zijn geworden? Kiezen voor identiteit betekent inderdaad kiezen voor veiligheid en kiezen voor veiligheid betekent kiezen voor het Vlaams Belang.

Anderhalve week geleden werd Abu Imran, de leider van Shariah4Belgium, opgepakt. Ein-de-lijk! Fouad Belkacem werd in 2009 veroordeeld tot 8 maanden wegens geweldpleging, in 2011 kreeg hij 6 maanden wegens weerspannigheid, eerder werd hij ook veroordeeld voor diefstal met geweld en recent werd hij veroordeeld voor belaging en aanzetten tot haat. Alsof dat allemaal niet genoeg is, werd Abu Imran in Marokko veroordeeld tot 8 jaar gevangenis wegens het dealen van drugs. Sinds 2008 vraagt Marokko de uitlevering aan België zonder resultaten….Het dossier van Abu Imran illustreert perfect het falen van het Belgische justitiebeleid. Meer dan 5 jaar effectieve gevangenisstraf leidt in dit land niet tot een opsluiting in de cel; 8 jaar veroordeling in het buitenland leidt niet tot uitlevering; 4 opeenvolgende effectieve veroordelingen op enkele jaren tijden leiden niet tot aanhouding. Abu Imran moest eerst in de Molenbeekse PS-kalifaat van islamofiele Sjeik Moureaux rel schoppen vooraleer de overheid ingreep. Wat de voorbije jaren gold voor Abu Imran, geldt voor zovele anderen: ze voelen zich ontastbaar en ongenaakbaar. Dat moet veranderen. Uiteraard zijn we tevreden dat na 5 jaar Vlaams Belang-agitatie men eindelijk overweegt de nationaliteit van Abu Imran af te nemen en hem uit te leveren aan Marokko. Maar net zoals één zwaluw de lente niet maakt, maakt één verkiezingstunt van Antwerps lijsttrekker Turtelboom het verschil niet. Men heeft geprobeerd om een mistgordijn te spuiten door het enkel en alleen te hebben over radicalisme en extremisme. Wij hebben geen “plan R” van radicalisme maar een “plan I”, een plan islam nodig. Niet het zogenaamde radicalisme maar de islam is het probleem. De islam is immers een totalitaire, theocratische en onverdraagzame godsdienst. De zogenaamde islamextremisten kunnen zich hier enkel en alleen organiseren omdat ze zich nestelen in de warme moederschoot van de islam. We moeten durven toegeven dat de erkenning en de subsidiëring van de islam de verkeerde beslissing was en teruggeschroefd moet worden.

Het Vlaams Belang heeft naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen de prioriteiten: veiligheid, veiligheid en veiligheid! Het Vlaams Belang staat voor uw Vlaams maar ook Veilig Belang. De angst moet immers van kamp veranderen. Het zijn opnieuw de criminelen en de misdadigers, de drugdealers en de gangsters die schrik moeten hebben: schrik om gepakt te worden, schrik om vervolgd te worden, schrik om in de cel te belanden. De Igor S., de Malik G, de Frans V. en de Saïd I. van deze wereld moeten weten dat ze achter de tralies gaan; buiten worden gezet, met een harde aanpak geconfronteerd worden en desnoods levenslang krijgen indien ze inbreken, overvallen plegen of drugs dealen. Erop en Erover dus met het Vlaams Belang, voor een Vlaams en Veilig Vlaanderen.
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit het grote citatenboek van Prometheus

 

Klik op de afbeelding om de link te volgen

The reality is that wealth can be translated into information power, and that the apathy of the people is allowing private wealth to control public information. We are very, very close to private tyranny.
 
De realiteit is dat rijkdom kan worden vertaald naar informatie en macht, en dat de apathie van het volk toestaat dat de privé sector de openbare instellingen en informatie zal controleren.
We zijn zeer, zeer dicht bij een tirannie van de privé sector.

- Robert David Steele, 1952 -  Amerikaanse activist en een voormalig CIA agent.

*****

I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies. Already they have raised up a monied aristocracy that has set the government at defiance. The issuing power should be taken from the banks and restored to the people to whom it properly belongs.
- Former President of the United States of America, Thomas Jefferson
 
Ik geloof dat bancaire instellingen gevaarlijker zijn voor onze vrijheden dan staande legers. Ze hebben een financiële aristocratie opgericht die de staat reeds uitdaagde. Hun macht en bevoegdheden zouden hen afgenomen moeten worden en terug gegeven aan het volk aan wie het toebehoort.
 
- Thomas Jefferson, 1743 - 1826, Amerikaans staatsman, filosoof en kunstenaar en de derde president van de Verenigde Staten. Het ontwerp van de Onafhankelijkheidsverklaring van 1776 juli 4 was grotendeels zijn verdienste.
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rafael Nadal vanaf volgend jaar verder als herendubbel

 

'Op gravel zie ik geen uitdaging meer in één tegenstander'

De Spaanse gravelkoning Rafael Nadal heeft vandaag na zijn zevende overwinning op Roland Garros bekend gemaakt te stoppen als enkelspeler op gravel. De tennisser, die in zijn leven slechts eenmaal verloor op Roland Garros en maar liefst 53 keer won, zal zijn carrière voortzetten als herendubbel.

“Ik heb altijd het uiterste van mezelf geëist, zowel mentaal als fysiek, daarvoor heb ik uitdagende tegenstanders nodig. Ik concludeer na al die jaren op dit toernooi dat ik die uitdaging moet zoeken in het aantal tegenstanders dat ik tegelijk kan verslaan. Daarnaast wordt het veld dat ik moet verdedigen verbreed met twee tramrails.”

De organisatie van Roland Garros staat positief tegenover het besluit van de Spanjaard: “Roland Garros is een toernooi met 128 spelers en op het eind wint Nadal. We hebben altijd uitdaging willen bieden door ook de rest van de wereldtop uit te nodigen, maar dat is helaas nooit genoeg geweest. Hopelijk vind Rafael in het herendubbel toernooi de uitdaging terug die hij de laatste jaren heeft moeten missen.”

Nadal zal als eerste geplaatst team starten op Roland Garros 2013.

http://www.speld.nl/2012/06/11/rafael-nadal-vanaf-volgend-jaar-verder-als-herendubbel/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrikaanse asielzoekers in Israël

 

Tientallen Afrikaanse vluchtelingen raakten gewond tijdens rellen in Tel Aviv, de tweede grootste stad in Israël. Het geweld brak uit tijdens een protest van burgers, die het vertrek van de asielzoekers eisen. De opstand vond plaats na een onstuimig betoog van Miri Regev en Danny Danon van de regerende partij Likoed.

Het geweld brak uit na een hevig betoog door Miri Regev en Danny Danon van de regerende partij Likoed. Volgens de Israëlische krant Ha’aretz werden de asielzoekers beschreven als ‘kanker in ons lichaam’. Verder beloofden ze de inwoners dat ze ‘zouden doen wat ze kunnen om de vluchtelingen terug te brengen naar waar ze thuishoren’.

Danny Danon, hoofd van een belangengroep die naar een oplossing zoekt voor illegale immigratie, zei dat ‘het gesprek over uitdrijving te starten de enige oplossing is voor het probleem’. Eerder dit jaar zei de Benjamin Netanyahu, eerste minister van Israël, dat migranten het joods karakter van het land bedreigen.” Toch erkent de Israëlische overheid hen niet als asielzoekers, terwijl ieder Europees land dat wel zou doen. De aanvragen van vluchtelingen uit die landen worden niet eens gecontroleerd’, gaat Diner verder.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een klassieker : The fox has left its lair

 

 

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukte sollicitatie

 

 


18-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toespraak Johan Deckmyn congres 17 juni 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Als lijsttrekker van het Vlaams Belang in Gent ben ik blij jullie te mogen verwelkomen in onze Arteveldestad.
 
En in Gent zal het er na de komende verkiezingen zeker anders uitzien. Aangezien de socialisten beslist hebben om met Groen in zee te gaan, is paars de facto dood in Gent. Het nieuwe links kartel wordt dus een kartel met als boodschap: nog meer pamperbeleid voor vreemdelingen, extra regeltjes (onder meer voor de horeca), extra belastingen en bovendien ook een ramp voor de Gentse haven, die toch de motor is van onze economie.
 
Het is echter triest om te moeten vaststellen dat alle andere partijen zich opwerpen als schoothondjes voor links. De Open VLD was het al gewoon om slaafs de socialisten in de meerderheid te volgen, maar willen zij opnieuw van de partij zijn, dan moeten ze in zee gaan met de Groenen. En Verhofstadt heeft ons al getoond hoe een paarsgroen beleid wordt gevoerd: potverteren op kap van de man in de straat.
 
En dan hebben we de CD&V. Een partij die na tientallen jaren in de oppositie snakt naar de meerderheid. Kersvers islamitisch lijsttrekker Veli Yüksel knielt net niet richting Mekka, maar gaat plat op de buik om toch maar mee te mogen doen met de socialisten van Termont.
 
De zogenaamde uitdager Siegried Bracke kan bezwaarlijk een uitdager worden genoemd. Bracke kent trouwens beter de linkse logetempels dan de Gentse volkscafés. En omdat elke partij nu eenmaal Turken op zijn lijst wil hebben ging Bracke onlangs eens op wandel in de Gentse binnenstad. Hij ontdekte er een Turk, die ooit op een CD&V-lijst had gestaan, maar amper Nederlands praatte. Bracke gaf hem meteen de derde plaats op zijn lijst. Toen de pers hem vroeg of men van de nieuwbakken N-VA-kandidaat geen betere kennis van het Nederlands zou mogen verwachten, antwoordde Bracke dat de N-VA geen taalpartij is. Ok, Siegfried, we hebben het begrepen.
 
Elke partij heeft in Gent nu zijn alibi-Ali op de lijst. Enkel het Vlaams Belang is de uitzondering op de regel. En, vrienden, we zijn daar trots op….
 
Als inleidende spreker wil ik jullie hierbij welgemeende “Groeten uit Gent” brengen. Niet de traditionele groeten, maar tot grote irritatie van de traditionele partijen, de groeten die elke Gentenaar op een postkaartje ontving.
 
Onze “groeten” zorgden in Gent alvast voor heel wat controverse en sommige kranten vonden dat het Vlaams Belang in Gent een snoeiharde uithaal deed. Blijkbaar moet de waarheid toch echt wel confronterend overkomen, maar de feiten zijn nu eenmaal wat ze zijn:
 
1) Wat criminaliteit betreft: uit cijfers die het Vlaams Belang opvroeg bleek de criminaliteit in Gent tussen 2000 en 2010 met bijna 40 procent te zijn gestegen. Vorig jaar bleek het aantal inbraken gestegen te zijn tot 3.539. Dat waren er bijna 800 meer dan het jaar voordien. Een stijging met liefst 28 procent.
 
2) Een tweede zaak die in Gent ook sterk leeft is de problematiek omtrent zwerfvuil en sluikstorten. Zoals blijkt uit diverse enquêtes ligt de vuiligheid immers zwaar op de maag van de Gentenaar. 
 
Het stadsbestuur nam onder druk van het Vlaams Belang dan ook zijn toevlucht tot het plaatsen van mobiele camera's om deze plaag tegen te gaan.
 
3) Ook de mobiliteitsproblematiek is één van de thema's die naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen centraal staat en waarbij de huidige partijen van de meerderheid sterk uiteenlopende visies hebben. Het Vlaams Belang stelt vast dat in Gent de auto uitgeroepen werd tot vijand nummer één en wie Gent wil bezoeken met de wagen steeds meer moeilijkheden ondervindt.
 
4) Een ander groot probleem in deze stad is de ongebreidelde immigratie. Gent krijgt steeds meer inwoners en het stadsbestuur is er trots op. Maar wat Termont en compagnie er niet bij vertellen is dat onze Vlaamse gezinnen de stad ontvluchten. Ze vluchten naar Evergem, Merelbeke, Lochristi en verder…. Hun plaats wordt ingenomen door Roma-gezinnen die massaal naar de Arteveldestad afzakken.
 
Een ontluisterend citaat:
 
“Er zijn er duizenden die zich mondjesmaat integreren in de stad, maar vele anderen kennen normen noch waarden. Ze doen hun behoefte op straat of in de parken. Ze zijn vaak ongeschoold en spreken de taal niet. Ze bezondigen zich aan winkeldiefstallen, zakkenrollen, nachtlawaai, inbraken, prostitutie, sluikstorten en allerlei kleine criminaliteit" .
 
En vooraleer de klachten wegens racisme binnenlopen: deze woorden komen uit de mond van burgemeester Termont. Het Vlaams Belang sluit zich –voor één keer-volmondig aan bij de burgemeester. Alleen spijtig dat we deze boodschap nu pas horen. Nog veel spijtiger is dat er op die woorden nooit daden volgen. 
 
Vrienden ik ben er trots op dat het Vlaams Belang vandaag in Gent zijn veiligheidscongres houdt. Een congres waarbij het Vlaams Belang opnieuw de bakens uitzet. Het Vlaams Belang zal meer dan ooit partij blijven kiezen voor de man in de straat. Hierop zullen we nooit toegeven.
 
Of om in het Gents te besluiten: nie pleuje!
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas, de *gematigde*

 



Het woord ‘hamas’ is Arabisch voor vuur, kracht, ijver. Het is een acroniem voor Harakat al-Muqawima al-Islamiyya: ‘Islamitische Verzetsbeweging’. De oprichters van Hamas waren Ahmad Yassin, Abd al-Fattah Dukhan, Muhammed Shama, Ibrahim al-Yazuri, Issa al-Najjar, Salah Shehadeh (uit Beit Hanoun), Abd al-Aziz Rantisi en Dr. Mahmoud Zahar.

Hamas werd opgericht in 1987 in de Gazastrook als de gewapende vleugel van de Palestijnse tak van de Moslim Broederschap, een oorspronkelijk in 1928 in Egypte opgerichte beweging van de fundamentalitische onderwijzer sjeik Hassan al-Banna. In 1945 was de eerste Palestijnse afdeling opgericht, en in 1947 waren er al 27 afdelingen, met tussen de 12.000 en 20.000 leden. De Moslimbroederschap ijvert voor de stichting van een islamitische staat in heel het Midden-Oosten. In Palestina werd zij onder andere geleid door de moefti van Jeruzalem, Haj Amin Al Husseini, die tijdens de Tweede Wereldoorlog met de nazi’s collaboreerde en verschillende opstanden tegen de Joden en de Britten had geleid. De Broederschap richtte zich vooral op islamisering van de samenleving door islamitisch onderwijs en allerhande sociale instellingen; het waren met name seculiere nationalisten die de gewapende strijd tegen Israël voerden.

Wel deze Hamas heeft de oplossing voor het conflict met Israël.  De radicaal-islamitische organisatie deelt sinds vijf jaar de lakens uit in de Gazastrook en is absoluut niet van plan de staat Israël te erkennen.  Integendeel, naar aanleiding van de vijfde verjaardag van de machtsovername in de Gazastrook op 15 juni 2007 door Hamas, eist hun leider Mahmoed Al-Sahar dat Duitsland de Joden uit Israël asiel verleent.  Verder moet de joodse staat opgeheven worden en de meeste Joden verdreven worden.  Tot dit doel bereikt wordt, zal Hamas de gewapende strijd verder voeren. 

Op de vraag of zijn eisen dan niet ingaan tegen de mensenrechten der Israëli’s, antwoordde hij dat Hamas zich slechts verantwoordelijk voelt voor de mensenrechten der Palestijnen: “Wij hebben het probleem niet gecreëerd en zijn derhalve niet verplicht het op te lossen.  Dat moeten de zionisten en de koloniaalmachten doen – ze hebben hen tenslotte hierheen gebracht”.

Hamas zou wel een toegeving doen aan de Joden, wiens voorvaderen altijd al in Palestina geleefd hebben, en ook aan degenen, die vanuit Arabische landen erheen trokken.  Alle andere Joden moeten verdwijnen.  Dan betrok hij Duitsland weer bij zijn oplossing: “Jullie hebben een groot land en zijn verantwoordelijk voor hun verdrijving (der Joden uit Europa), omdat jullie een massamoord aan hen begaan hebben.”  En hij voegde eraan toe: “Echt waar, jullie moeten ze nemen.  Ze zijn gecultiveerd, briljant en ze hebben veel geld.”

Het Vaticaan wordt intussen dringend verzocht Israëls zeggenschap over christelijke gronden en kerken in Jeruzalem niet te erkennen.  Hamas is bezorgd dat dit een gunst t.o.v. de Israëlische bezetter is.  De christelijke en islamitische heilige plaatsen moeten in Palestijnse en Arabische handen blijven.

Tot deze dromen werkelijkheid worden, gaat het leven zijn gangetje in de Gazastrook.  Kinderen in de kleutertuin moeten op de laatste dag van het schooljaar gekleed in uniformen van de Islamitische Jihad Beweging naar de afscheidsceremonie komen.  Ze moeten immers van jongsaf leren hoe belangrijk de weerstand tegen de vijand is.  Als afscheidsgeschenk werd hen een speelgoedgeweer overhandigd.  Tijdens de ceremonie moesten de kinderen naast nep doodskisten gaan staan.  Deze waren gehuld in de vlaggen der verschillende Palestijnse terreurgroepen met foto’s van de “martelaren”.  Hamas, een jongetje van 6, vertelt over zijn droom: “Als ik groot ben dan sluit ik me aan bij de islamitische jihadbeweging.  Ik zal tegen de zionist strijden en raketten op hem afvuren tot ik als martelaar zal sterven en bij mijn vader in de hemel ga wonen.”  En meer specifiek: “Ik zal de zionisten tijdens een zelfmoordaanslag in een bus doen ontploffen.”  De kindjes brachten ook een toneelstukje, waarbij zij “waarheidsgetrouw” de toestand van de broeders en zusters in Israëlische gevangenissen uitbeeldden…

Als “gematigd” inhoudt dat kleine kinderen geloven dat de dood hun ultieme droom is, dan wil ik niet weten wat “radicaal” volgens moslimbegrippen betekent.  Op die leeftijd geloven onze kleuters in Sint Niklaas en de Paasklokken. 

Floriaan Terbeke

Bron: DPA, Scoop.co.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonder pardon

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mag het ? Of mag het niet ?

 

Mevrouw mocht van haar chéri alleen op stap om te gaan winkelen.  Of, om te gaan provoceren. Wie zal het zeggen ?  Wat zit er in die plastieken zak ?  Een nieuwe boerka, lingerie, speeltjes ?  We zullen het nooit weten. Waarom gaat mevrouw niet lekker wonen in een islamitisch Prachtland ?

Deze mevrouw heeft geen chéri, zij heeft zelf besloten om topless rond te wandelen en te provoceren. Veel zit er niet in haar bebloemde boodschappentas, net zomin als zijzelf veel om het lijf heeft. Waarom gaat mevrouw niet lekker op het nudistenstrand wandelen ? 

Zowel mevrouw Boerka als mevrouw Blotetiet volgen best een cursus "fatsoenlijk gedrag in de XXIste eeuw in het Vrije Westen".


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo was het in 2008

 

 

 

Zo was het in 2008. In 2012 is het nog veul beter.

 


17-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Historische Vlaamse opname uit de oorlogsjaren

 

 

.

De tenor Jozef Sterkens zingt de Nederlandse versie van "O Mädchen, mein Mädchen" uit Frederika van Franz Lehar. Het orkest staat onder leiding van Hendrik Diels. Er waren nauwelijks 78 toerenplaten in de jaren '40 met Vlaamse muziek of Nederlandstalige teksten. Dit was duidelijk een promotie voor de Koninklijke Vlaamse Opera, waar de bekende tenor Jozef Sterkens even directeur werd tijdens de bezetting en Joris Diels hem opvolgde toen Sterkens naar het Brusselse Alhambra theater trok. Hendrik Diels was de broer van de dirigent Joris, en hij was regisseur, acteur en directeur van de KNS voor en tijdens de oorlog  en tevens gedurende de bezetting verantwoordelijk was voor de Antwerpse theaters. Hendrik was getrouwd met de Nederlandse joodse actrice Ida Wasserman die tijdens de bezetting niet mocht optreden maar die men ongemoeid heeft gelaten. Hoeft het betoogd dat de gebroeders Diels en Jozef Sterkens  tijdens de repressieperiode vervolgd zijn geworden door de hatelijke belgische staat ?

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koekoek ! De vrienden willen de baas worden, hier mogen wij niet over spreken van de poco-struisvogels

 

 

 

Met dank aan Stradi, een fervent aanhanger van de goede zaak van de Arabieren en de vrienden van allah & C°.

C° staat in dit geval ondermeer voor het Gelaarsde Vrouwtje van Terzake dat vuur spuwt als zij Filip Dewinter interviewt.  En voor al die andere struisvogels die geen benul hebben van wat er aan de hand is. Slaap en droom rustig verder : wij zorgen voor het bekend maken van de werkelijkheid.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Claeys over de geloofwaardigheid van de EU

 

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!