Angeltjes
01-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee Di Rupo broers *ene kleine beetje* genoemd in zaak van valsmunterij

 

Voor de rechtbank van Bergen loopt een proces rond een grote zaak van valsemunterij. Elf gedaagden staan terecht. In het onderzoek dat voorafging aan de rechtzaak, wordt Mario Franco in een proces-verbaal gesitueerd in het organigram van de criminele organisatie die banden met de maffia zou onderhouden.
De zaak kwam aan het licht op 30 mei 2011. Het parket van Bergen kondigde de arrestatie aan van 11 verdachten. Het ging om Belgen van Italiaanse afkomt uit Bergen en omgeving. Volgens het parket hadden ze banden met de maffia in Napels.

De bende werd verdacht van valsemunterij. De verdachten zouden op grote schaal biljetten van 50 en 100 euro namaken. Opvallend was dat het gerecht ook valse muntstukken van 1 euro en van 50 cent aantrof. Bij huiszoekingen werden voor 25.000 euro valse muntstukken en voor 60.000 euro valse bankbiljetten in beslag genomen.

Tijdens het proces bracht de advocaat van één van de verdachten Mario en Franco Di Rupo, de broers van premier Elio Di Rupo ter sprake. ‘Het is niet mijn bedoeling om hier afwezigen te viseren tegen wie het parket geen enkele aanklacht weerhouden heeft, maar als zij afwezig zijn, dan moet mijn cliënt hier vandaag ook niet zijn.’

De advocaat citeerde uit het onderzoek dat Mario Di Rupo tien jaar lang de huurder was van een hangar waar een drukpers werd gevonden om vals geld te maken. Uit het onderzoek zou volgens de pleiter blijken dat Mario samen met zijn broer Franco, van beroep electricien, actie ondernam om die pers te doen werken. De broers zouden dus op zijn minst op de hoogte zijn van de details van de valsemunterij.

Geen van beide broers Di Rupo is in staat van beschuldiging gesteld. Dat betekent dat het parket geen aanwijzing van schuld kan aantonen. Volgens de verdediging staan voor de rechtbank van Bergen beklaagden terecht die minder te verwijten valt dan Mario Di Rupo.

http://www.knack.be/nieuws/belgie/broers-elio-di-rupo-genoemd-in-zaak-valsemunterij/article-4000107885108.htm#

PST : Een van de broers van Di Rupo werd enkele jaren geleden ook genoemd in de sjoemelzaakjes van Aimée Degroeve, de beschermelinge van Elio, die o.m. als voorzitster van de Luchthaven van Charleroi en bestuurster bij de Nationale Loterij haar onkosten dubbel liet uitbetalen. Ondermeer.  Tijdens een van de door haar georganiseerde snoepreisjes naar Tenerife (op ons aller kosten) behoorde Broeremans Di Rupo tot het intieme gezelschap van Aimée. Het blijft in de familie, het blijft onder vrienden, wij zijn allemaal socialisten en we zijn gek op centjes en profitariaat.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Land B : een beetje goed en een beetje slecht

 

België is in de rangschikking over mondiale competitiviteit van het Zwitserse Institute for Management Development teruggezakt tot een vijfentwintigste plaats. Daarmee is België de twee plaatsen kwijt die vorig jaar in de rangschikking waren gewonnen.

België laat met respectievelijk een vijfde, achtste en elfde plaats uitstekende prestaties optekenen op het gebied van internationale investeringen, onderwijs en internationale handel. Daarentegen wordt België op het gebied van fiscaal beleid op een achtenvijftigste en voorlaatste plaats gerangschikt. Ook bij publieke financiën (51ste plaats) en de arbeidsmarkt (49ste plaats) worden slechte scores opgetekend.

Het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) wijst erop dat de rangschikking bij vele bedrijven bepalend is voor beslissingen rond buitenlandse investeringen en maakt zich dan ook zorgen over de achteruitgang. Op de eerste plaats staat Hongkong, gevolgd door de Verenigde Staten, Zwitserland, Singapore en Zweden.

Bron : Beursduivel

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit Bladspiegel (Knack) 30 mei 2012

 

Vroeger begon het mosselseizoen midden juli.  Rik de Saedeleer en Lutgart Simoens werden naar Yerseke ontboden en kregen de eerste oogst voorgezet.  Rik prees de volle smaak en liet nog eens bijscheppen, Lutgart vertelde nog een keer over haar interview met koningin Fabiola.  Dit jaar is het mosselseizoen begonnen midden mei en het is ingezet door Luc Rademakers, hoofdredacteur van de VRT en schandknaapje van de SP.A.  Zoals hij zich de voorbije maand belachelijk heeft gemaakt, dat hebben er hem zelfs bij de VRT-nieuwsdienst niet veel voorgedaan.

 Dat twee redacteurs die de waarheid schrijven over een schobbejak als den Baard meteen door hun eigen baas publiekelijk aan het kruis worden gespijkerd, kan niet eens in Albanië.  En dat de rest van de o zo kritische nieuwsdienst dat lafhartig laat passeren was vroeger, toen Gui Polspoel de Bond van Radio- en Televisiejournalisten voorzat, onmogelijk geweest.  Heel de boel plat.  Geen nieuwsbulletins, geen Panaroma, geen voetbal.
 
Vandaag knikken ze allemaal gedwee, mag den Baard in Vandaag, door geen kritische, zelfs geen in het Portgees gestelde vraag van Bieke Beck, ongehinderd 25 minuten zijn propaganda komen verzorgen, en bestaan ze het in TerZake  om hem te laten interviewen door zijn basketmaatje Lieven Verstraete. Schaf de VRT-nieuwsdienst af, ze misleiden u van ' morgens tot 's avonds met hun gemanipuleerde berichtgeving en u draait er nog voor op ook.
 
Koen Meuelenaere


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 823)

 

Christine Lagarde met Chou : belastingvrij

We konden vorige week begrip opbrengen voor de mening van Christine Lagarde, de Française die DSK opvolgde als grote baas van het IMF (Int. Monetair Fonds), toen ze verklaarde dat de Grieken  moeten leren om correct hun belastingen te betalen en niet moeten blijven hopen op het steeds maar bijspringen van Europa met méér geld
 
Maar we stonden sprakeloos toen we gisteren vernamen dat, met een inkomen van bijna een half miljoen Euro, deze dame zelf geen cent belasting betaalt. Ze behoort namelijk tot een soort bende van poenpakkers die als gevolg van de Conventie van Wenen uit 1961 en waarvan wij het bestaan niet kenden helemaal vrij is van de verplichting om op haar wedde welke belasting ook te betalen.
 
Het blijkt namelijk dat dit voordeel voorbehouden blijft voor alle toppers van Internationale organisaties zoals het IMF, de  OESO de NATO enz. Ging onze Leterme nu niet naar het OESO ? Was onze Claes niet bij de NATO ? Zelfs op bijna 74-jarige leeftijd leren we nog dagelijks bij.
 
Deze "toppers" danken hun, voor mij onbegrijpelijk voordeel, uit het feit dat men van de veronderstelling uitgaat dat ze totaal onafhankelijk moeten kunnen werken en vrij moeten zijn van alle militaire, rechterlijke of fiscale verplichtingen.
 
Niemand van alle relaties die we in verband met deze materie opbelden, wist iets af van het bestaan van deze onbegrijpelijke gebruiken.
 
We kunnen daar nu echt geen woord meer aan toevoegen tenzij dat we nog met alle kracht willen uitroepen dat we het een schandaal vinden dat dergelijke  toestanden in 2012 nog kunnen bestaan.
 
Men zegge het voort ...
 
Freddy Van Gaever


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen wilde leveranciers chanteren om allochtonen in dienst te nemen

 

Een drietal jaren terug onderzocht de stad Antwerpen of bij overheidsopdrachten voorrang gegeven zou kunnen worden aan bedrijven die “werk maken van diversiteit”. De stad wilde zo de toegang van allochtonen op de arbeidsmarkt verhogen. Het was een van de maatregelen van het Stadsplan Diversiteit 2008-2012 van het Antwerpse stadsbestuur. In de pers verschenen toen grote artikels over deze intentie van het stadsbestuur. Een en ander zou nog wel juridisch moeten worden onderzocht.

Inmiddels werd er over deze plannen niets meer vernomen. Ik heb dan ook aan schepen voor Diversiteit Leen Verbist een vraag gesteld naar de uitvoering van deze diversiteitsclausule. Uit het antwoord van de schepen blijkt nu dat deze diversiteitsclausule met stille trom werd afgevoerd, wegens niet wettelijk.

De schepen stelt immers: “De afdwingbaarheid van een diversiteitsclausule  is onderzocht door de juridische dienst binnen Samen Leven. Blijkbaar kunnen gunningscriteria enkel voorwaarden stellen die slaan op het geleverd product. Hierbij dienen wij ons te beperken tot technische specificaties. Het productieproces dat hieraan voorafgaat kunnen we niet beïnvloeden. Dat is juridisch niet mogelijk. Het is wel mogelijk om een productlabel als voorwaarde te stellen in de gunningscriteria. Het fair trade label maakt het mogelijk om een onderscheid te maken naar maatschappelijk verantwoorde producten omdat het informatie geeft over de milieukenmerken van het product en de sociale omstandigheden waarin het product tot stand kwam. Een diversiteitlabel bestaat niet en is bijgevolg juridisch niet mogelijk.”

Uiteraard ben ik zeer tevreden dat dit ronduit dwaas en ten opzichte van autochtone Vlamingen discriminerende idee van het Antwerpse stadsbestuur om juridische redenenen een stille dood is gestorven.

In bijlage vindt u mijn vraag en het antwoord van de schepen. Hieronder enkele van de talrijke artikels die terzake in de pers verschenen.

 Wim Van Osselaer - Gemeenteraadslid stad Antwerpen

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie 31 mei/1 juni 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De val van de keizer.

Geachte redactie,

De uitgifte van het boek met  het CV van de Oostendse poenpakker Johan met den baard is de zoveelste drol die uit de rode stal naar buiten rolt.

Recentelijk werd ABVV baas Rudy Capone nog in zijn hemd gezet en nu is het de beurt aan Keizer Johan om zijn rode vaan te laten zakken. Het moeten zware tijden zijn voor de zoon van die andere keizer uit Leuven om de partij nog enigzins overeind te houden. Een geluk hebben de roodhemden nog : enige vorm van schaamte is hun met de jaren totaal vreemd geworden hetgeen hun al de rotstreken van hun dierbare vrienden graaiers snel doet verteren en vergeten.

Of al dit achterbaks geritsel hun enige winst zal opleveren bij de kiezers is meer dan twijfelachtig, temeer daar de auteurs en de uitgever van het boek zich niet in een hoekje  laten drummen wat zonder meer dè bedoeling was van de  uitgekookte graaisos Van de la.  Echter krijgt hij deze mand mosselen niet aan wal en hij neemt het zekere voor het onzekere door zich een spreek- en verschijnings verbod op te leggen.  De linkse prof die de media graag voor zijn lessenaar spande is nog schichtiger dan zijn schaduw en verplaatst zich nu waarschijnlijk via de riolering om niet gezien te worden

.Het kan verkeren zei Bredero : de man die ooit als een redder des vaderlands en van de pensioenen werd opgehemeld, is nu een aangeschoten rode vos geworden, zich angstig verstoppend voor de jagers. De Vlaamse Van Cau versie!

De komende gemeenteraads verkiezingen in Oostende zullen dan ook alles bepalend zijn voor de verdere toekomst van Keizer Johan. Als die ferm tegenvallen heeft hij het vlaggen en is zijn rijk op termijn uit. Ik kan me tevens inbeelden dat er momenteel een andere linkse prof uit Scherpenheuvel die het poco toneel verlaten heeft, nadat hij door Carotrien Gennez flink bij zijn rekker werd gepakt en gedumpt als een zak vodden, binnenpretjes moet beleven aan de huidige gang van zaken.

Het linkse smoelwerk van Vandela Notte zal nog platter worden ... nog even geduld.

mvg - Senior

*****

Mr Van Gaever

Ik veronderstel dat madame Cathy Berx een poging gaat ondernemen om de criminaliteit terug te dringen tot een aanvaarbaar peil, zoals indertijd hot lips verklaarde voor zij voorzitser werd van de rode ridders. We moeten leren leven met een spatje criminaliteit.

Leg dat maar eens uit aan een slachtoffer dat hij volgens de statistieken feitelijk niet mag klagen. Als de groten der aarde in Belgie hun mentaliteit niet veranderen, de neiging hebben om een dader eerder in een slachtofferrol te wikkelen dan te straffen zal het nog erger worden. Ze gaan er iets aan doen, ze gaan strenger worden.  Daartegenover staat die beruchte Tzalduswet en de minnelijke schikking voor zware misdaden. Ik begin er echt aan te twijfelen of hogere sfeer voorhetzeggenhebbers denken, dat wij allemaal onozelaars zijn.

René

*****

Zuid-Afrika

Geachte Redactie, Hartlijk bedankt voor de ondersteuning van onze zaak in Zuid-Afrika! Ek doen dit natuurlik nie om eie gewin, maar om die saak. Die volk waaraan ek behoort (die Afrikanervolk, of ook Boerevolk genoem) is maar sowat 300 jaar jonk. Ons volk het reeds deur vele vure gegaan, en ons voortbestaan word steeds daagliks bedreig. Eers deur die VOC, toe die Britte, en nou deur die swartes en die internasionale gemeenskap.U, ons stamgenote in Wes-Europa, is nie altyd bewus van wat daagliks in Suid-Afrika gebeur nie, omdat die waarheid nie politiek-korrek is nie. Danksy die internet, kan ons nou die gedrukte media se negatiewe beriggewing (leuens, verdraaiings en stilswye) omseil. Ongelukkig is die Afrikaner 'n nederige volk wat nie tradisioneel aan proteste deelneem nie, en is mense soos ek (wat die waarheid wêreldwyd wil uitbasuin) maar skaars. Hier gebeur dus veel meer as waaroor ek weekliks in Europa berig, maar my mede-Afrikaners is skugter en bang om aan my propagandaveldtogte mee te doen.Dankie aan u almal wat probeer om die boodskap te help versprei.

Peter.

*****

Francesca Vanthielen

Francesca is "triest en boos" omdat haar fiets is gestolen."Het voelt als een gigantisch onrecht". Ik zou zeggen, welkom in onze leefwereld, meisje.

Pierre N.

*****

PUB

Beste angeltjes,

Elke dag stel ik telkens opnieuw vast dat ik aan de inhoud van Angeltjes genoeg informatie krijg om me een nauwkeurig beeld van de realiteit te kunnen maken. De talloze vrijwillige medewerkers zorgen elke dag opnieuw voor een feitelijke en objectieve nieuwsgaring die nergens anders tot stand komt.Onder de niet thematische blogs geniet Angeltjes in Vlaanderen daarom mijn absolute voorkeur. Steeds objectief, ter zake, humoristisch en vrijheidslievend. Wie de vinger aan de pols van de democratie wil voelen kloppen leest in hoofdzaak Angeltjes en bekijkt pas daarna de gazetten of Main Stream Media, ter controle van het brutale feit hoe we allemaal belogen en bedrogen worden op kosten van iedereen die één vijfde BTW, directe belasting en accijnzen ophoest! Wie kent de vrachtwagen valse biljetten niet die de NVA naar de scheepslift van Strépy-Thieu versleepte?Vandaag de dag worden ze door het Franse parlement in de Franse pers uitgemaakt als "fascisten". Het weze zo. Het probleem blijft echter dat alle Vlamingen massaal bedrogen en bestolen worden door alle collaborateurs van het rode (islamofiele) beleid. Wat gaat U daar aan doen?!

Lucky9

NvdR Angeltjes : bankrekeningnummer aub, Lucky9

*****

2 Fikke en zijn rooie oortjes

Jaja, Fikken, wie had dít nu van jou verwacht, of...wie had dit níet van jou verwacht ?
Nu kennen we met z'n allen je geheime escapades, m.a.w.: dat je er blijkbaar niet vies van was. Troost je, dit gebeurt overál, en waar je het nóóit zou verwachten, zelfs op torens.

Grtjes,Christina

*****

Schauvliege : 2 x

Voor wat, hoort wat, zal Schauvliege denken terwijl ze haar geopende pollekes in de richting van gulle en dankbare belanghebbenden steekt. Hiermede wordt zij het zoveelste lid van de correct politieke bloedzuigende graaiclub die elkander beschermen en respecteren.

René

Eigenlijk heeft die vrouw - zoals zovelen die daar op hun toebedeelde zitje maar hun centen oprapen - geen notie van de haar toebedeelde dossiers.Het is niet de éérste miskleun, maar de zoveelste ... Er is goed op te merken dat zij 'geleid' wordt, ik kan dan ook niet begrijpen dat één vrouw/man van het kaliber zoals Schauvliege, dergelijke zware beslissingen kan en mag nemen het gaat hier tenslotte om een hele bevolking.

Waarom werd de mening van héél Vlaanderen niet via een referendum, bevraagd ? Nooit zal ik mij kunnen verzoenen met het feit dat énkele burgers in dit land, zelfs niet door het volk verkozen, het land mogen leiden en laten lijden.

PST :  waar zit Bert den bleiter nu eigenlijk?  Ik begin hem te missen !

Christina

*****

Kan Flahaut wel Kamervoorzitter blijven?

Er is weer boel omdat kamervoorzitter André Flahaut mee bijgedragen heeft aan het Franse rapport waarin de Vlamingen als de slechtste mensen van Balliegieje worden gekapitteld...  Onderschat Flahaut niet! Tijdens zijn vorig ministerschap (van Landsverdediging) legde hij elke morgen een Vlaams ministerke tussen zijn boterham en tegen het einde van de week had hij ze allemaal gehad! En wij troosten ons door ons vrolijk te maken over dienen dikke Flahaut en door af en toe een wijsvingertje in de hoogte te steken.

Ludo

*****

Het paard van Troye is kattenpis t.o.v. wat hier allemaal plaatsvindt.

Zit den baard nog steeds op die absurd duur betaalde stoel in de totaal nutteloze federale komedie?  Waar blijft zijn C4 zonder oprotpremie ? Zit Air Flahaut óók nog steeds op die waanzinnig duur betaalde stoel in dat totaal nutteloos en waardeloos circus? Waar blijft zijn C4 zonder oprotpremie ? Zijn de ogen van tante DiRupo nog niet opengetrokken ? “Hij zorkt foor keluk voor iedereen!!! “ (hij bedoelt uiteraard het franskiljons profitariaat en een bende Vlaamse verraders lopen blindelings in die val)

Hallo Peeters, soms ben je een straffe jongen in je uitspraken maar aan uitspraken hebben wij geen boodschap, wij wachten op daden of moeten we het zelf doen ? Kap met die franskiljonse parasieten, smijt ze OVERAL buiten in Vlaamse huizen, draai de geldkraan totaal dicht, ook naar dat waardeloos feodaal staatscircus want het heeft geen enkele toegevoegde waarde en investeer ONS geld, ± 13 miljard euro PER JAAR in Vlaanderen voor welvaart, veiligheid en leefbaarheid.

Blijkbaar heeft gespuis hier meer rechten dan belastingbetalers. Moordenaars, verkrachters, geweldplegers, waanzinnigen, etc.  lopen vrij rond of worden op vrije voeten gelaten ZONDER de slachtoffers te verwittigen, typisch dat het steeds met het Brussels gerecht te maken heeft!  Hoe zou nu toch zoiets komen ?  Laten we dat waardeloos gewestje heel snel de nek om wringen want het veroorzaakt toch maar alleen ellende en miserie, plus het blijft ons geld kosten, we financieren blijkbaar het kankergezwel wat ons op termijn fataal zal worden

.En maar lullen en maar zakken vullen, de core business van het zootje volksbedriegers. Gelukkig komt aan elk liedje een einde en aan waardeloze liedjes zelfs heel vlug. Nu kunnen nog andere vreemdelingen, ook die in die EU stal, zoveel rapporten schrijven over ons Vlamingen als ze willen, ons interesseren ze geen bal, we verdoen er zelfs onze nuttige tijd niet aan.

In ons land hebben vreemdelingen zich met NIETS te bemoeien, geen minderhedenverdragen of andere bullshit, vreemdelingen hebben zich aan te passen aan onze normen, waarden, wetten en cultuur en NOOIT andersom, zo niet opkrassen geblazen en nu kunnen nog een hele stal kippen komen kraaien over mensenrechten, dat ze zich eerst bezighouden met mensenplichten, iemand die zijn plichten nakomt heeft geen last en die hoeft ook niet te z**ken over rechten.

Leve de Onafhankelijke Seculiere Democratische Republiek Vlaanderen.

Jean

*****

Islam-wetenschappers

Sjeik Saleh bin Fanzan enz enz, een doctor en een docent verbonden aan een wetenschappelijke kindertuin. Dat zijn ronkende titels. Mij is altijd wijsgemaakt dat de aarde rond de zon draait. Wie moet ik nu geloven, ik kan zo maar niet het wetenschappelijk onderzoek van een doctor en een docent in twijfel trekken. Ik ben totaal in de war en hoe zit dat met de Aarde, is die nu plat of rond ?

René

NvdR Angeltjes : we zullen het navragen, beste René, maar van een andere Sjeik, eveneens een groot wetenschapper hebben wij lang geleden een video getoond, waarin proefondervindelijk bewezen wordt, dat de Aarde plat is.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wurlitzerdromen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Dag lieve mensen,

Terug in het land, terug bij Angeltjes met een Wurlitzerdroom, waarvan ik hoop dat ik er iemand gelukkig mee kan maken.  De zanger van vandaag werd geboren in New York op 5 november 1938.  Vader was Jules Dassin, filmregisseur en latere echtgenoot van Melina Mercouri, en moeder Béatrice Launer, een violiste.  Het gaat inderdaad om Joseph Ira Dassin, kortweg Joe Dassin. 

Hij groeide op in New York en Los Angeles.  Omdat vader Dassin op de beruchte zwarte lijst beland was (Hollywoods antwoord op mogelijke communistische infiltratie in de VS), verhuisde het gezin naar Europa, waar het in verschillende landen zou gaan wonen.  Hun ballingschap betekende niet dat ze van de bedelstaf moesten leven.  Joe krijgt onderwijs in de beste én duurste privé onderwijsinstellingen in Zwitserland: hij maakt er kennis met Karim Aga Khan en rijke Europese erfgenamen.  In 1955 heeft Joe het moeilijk met de echtscheiding van zijn ouders en hij besluit om naar de universiteit van Michigan te trekken om er vervolgens in ethnologie te doctoreren. Nadien keert Joe terug naar Frankrijk om zijn vader vóór en achter de camera bij het filmdraaien te assisteren.  Zo speelde hij de rol van “Josef” in “Topkapi”. 

Zijn baantje bij een radiostation kon als introductie tellen voor het platencontract dat hij op 26 december 1964 bij CBS Records in de wacht kon slepen.   In het begin van de 70-ger jaren stonden Joe Dassins liedjes regelmatig in de Franse top tien.  Hij was een getalenteerde polyglot en zong in het Duits, Spaans, Italiaans, Grieks, Engels en Frans.  Wie herinnert zich niet de ook bij ons gekende successen: “Aux Champs-Élysées”, “L'été indien”, “Salut les Amoureux”, “Et si tu n’existais pas” , “Si tu t’appelles mélancholie” en “Ça va pas changer le monde”?

Joe Dassin trouwde op 18 januari 1966 in Parijs met Maryse Massiéra.  Hun zoontje, Joshua, een prematuurtje, stierf vijf dagen na zijn geboorte in 1973.  Beide ouders waren er kapot van en gingen uiteen.  Ze zouden pas officieel scheiden in 1977.  Een jaar na de echtscheiding trad hij opnieuw in het huwelijksbootje met de Griekse Christine Delvaux Pavlopoulou en het jonge koppel besloot in Athene te gaan wonen.  Ze kregen samen twee zonen: Jonathan (1978) en Julien (1980). 

Tijdens een vakantie op Tahiti kreeg Joe Dassin een fatale hartaanval op 20 augustus 1980.  Zijn jongste zoontje was pas vijf maanden oud.  Beide zonen Dassin wonen in Frankrijk, evenals zijn twee zusters.  Zijn echtgenote, Christine, overleed in 1995.  Joe Dassin werd in het Beth Olam Mausoleum in de Hollywood Forever Cemetery in Hollywood, Florida, begraven.

Zonde dat zoveel talent ons zo vroeg ontvallen is.  Laten we samen genieten van één zijn klassiekers: L’Eté Indien”. 

Kusje Lolita


31-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De keizer van Oostende verliest zijn kleren

 

Het is begrijpelijk dat Elio Di Rupo, die gedurende vele jaren voorzitter is geweest van een door en door corrupte Parti Socialiste, geen graten ziet in de handel en wandel van zijn vice-premier Johan Vande Lanotte, maar is hij op de hoogte van een aantal feiten die vermeld worden in het boek "de Keizer van Oostende" ? Uiteraard niet. Deze premier laat zich niet uit zijn politieke evenwicht brengen door politiek gesjoemel en ondemocratisch optreden door een van zijn steunpilaren.  En de pers is nu eenmaal op de hand van het regime, dus het loopt wel los, zegt Di Rupo en VdL die grijnst alle kritiek weg.

Heel even ontstond er nochtans deining toen de eerste misterieuze geruchten circuleerden over "opnieuw een politicus die in nauwe schoentjes" zou zitten, na het schandaalsfeertje rond de Nv-A-er Van den Driessche en in het verlengde daarvan de seksuele esbattementen bij de openbare omroep.  Iedereen dacht dat er gesmuld kon worden van weer een smeuïg seksverhaal maar alras bleek het te gaan om gevallen van machtsmisbruik door Vande Lanotte, die door twee VRT-journalisten uiteengerafeld werden in een boek. Is het dat maar ? 

In een handige pas-de-deux reageerde de beschuldigde, vooraleer het boek te koop was, dat het vol halve leugens stond en geschreven leek als de blog van Dedecker. De VRT-nieuwsdienst steunde het verdachtmaken van het boek door de twee journalisten direct op non-actief te zetten. Zo, de toon was gezet : het boekje werd weggezet als een ordinair sensatieverhaal en de idealistische, socialistische Johan kreeg de rol toegemeten van lijdzaam slachtoffer. Och arme, onze rode professor, doet zo zijn best door Electrabel op de knieën te dwingen en dan volgt zo'n smerige aanval op deze brave man.

Deze tactiek bleek aan te slaan, want het publiek keerde zich ontgoocheld af.  Men had tenminste verwacht dat de zogenaamde Keizer van Oostende een passionele liaison onderhield met Caroline Gennez  of dat hij een regelmatig bezoeker was bij Hot Marijke om zich te laten afranselen.  Niets van dat alles, enkel politiek machtsmisbruik. Wie kijkt daar van op ?  Daarom zijn het toch politiekers ?

Toch blijft onze verontwaardiging even groot als de verbazing dat de affaires die de VRT-isten ontbloten, geen storm van verontwaardiging teweeg brengen. Daarom dat wij na vluchtige lectuur van het boek in combinatie met artikels in de media op enkele frappante aspecten willen ingaan. Hier zijn zaken aan de gang die door geen enkele beugel kunnen.

De minister van de Noordzee kent zichzelf een concessie en een uitbatingsvergunning toe.

In 2005 verleent minister VdL een concessie voor het kweken van mosselen aan de voorzitter van de Oostendse Haven.  Die voorzitter is hijzelf.  Om de zaak te verhullen, laat hij het besluit tekenen door zijn partijgenoot Renaat Landuyt. 

In 2012, pas opnieuw minister van de Noordzee, kent hij een bouw- en exploitatievergunning toe voor een windmolenpark aan een consortium dat voor de helft in handen is van Electrawinds, het bedrijf waarvan VdL jarenlang voorzitter is geweest.  Het besluit wordt ditmaal ondertekend door staatssecretaris Melchior Wathelet (CdH)

Minister Vande Lanotte heeft het kader van de windmolen-industrie politiek ontworpen, inclusief de subsidies die de zaak begeleiden en vervolgens stapt hij als politicus op na een grote verkiezingsnederlaag en gaat hij zich als burger bezighouden met de windmolen-industrie en zo vangt hij de subsidies, die hij destijds heeft vastgelegd. Handig.

In het boek maken de auteurs de vergelijking met een minister van Landsverdediging  die wapenhandelaar wordt en alle overheidsbestellingen binnenhaalt om vervolgens terug te keren als minister.  Dat voorbeeld is treffend, omdat het over "wapens" gaat die in een negatief daglicht staan, terwijl windmolens een vriendelijk groen project zijn waar niemand wat slechts durft over zeggen, behalve boosaardige geesten.

 De duurste windmolens ter wereld zijn belgisch en het zijn ontwerpen van VdL

 Begin jaren 2000 wilden Electrabel en Jan de Nul een windmolenproject in zee starten op 12 kilometer buiten de kust. VdL heeft dit project gekelderd omdat het te dicht bij land lag, zegde hij toen.  Britten, die beschouwd worden als de pioniers en experten inzake windmolenparken in zee, beweren dat een afstand van 5 kilometer buiten de kust een minimum is, dus 12 kilometer is volgens die specialisten picobello.   Maar VdL, die alles weet,  heeft zijn molens op 25 tot 50 kilometer buiten de kust geplaatst. Wat de aanleg vanzelfsprekend véél duurder maakt en wat ook hogere subsidietussenkomsten vergde om de aannemers dit project te laten realiseren.  Geld is echter voor een socialist nooit een bezwaar : belastingen zijn onuitputtelijk en de burgers beseffen nauwelijks dat zij met elke aankoop of met elke arbeidsprestatie de regering in staat stellen de meest waanzinnige projecten te realiseren. Waanzinnig of in functie van eigen belangen, we hebben de keuze, maar het geld is hoe dan ook, foetsie.

Wie weet beter dan een minister hoe hij de staat kan melken ?

 Eerst heeft VdL het project van concurrenten, Electrabel en De Nul, gekelderd, vervolgens heeft hij zijn eigen project politiek op poten gezet. Dan heeft hij gebruik gemaakt van een verkiezingsnederlaag om er politiek tussenuit te knijpen en is hij dankzij zijn naam en reputatie als politicus, de zakenwereld binnengewandeld, beter wetende dan wie ook, hoe hij de staat kon melken. 

De functie van Minister van de Noordzee bestaat enkel als VdL een regeringspost bezet. Als de socialisten in de oppositie zijn, is er géén minister van de Noordzee. Het is de simpele SP.a voorzitter Bruno Tobback die VdL opnieuw in zijn functie bevestigde.  VdL was ten tijde van het mandaat van vader Tobback als minister van Binnenlandse Zaken, kabinetschef. Het is niet enkel in Sicilië dat families met mekaar goede banden onderhouden.

 Commanditaire Vennootschappen. Elke arbeider heeft er toch een ?

 Waarom moet een vooraanstaand politicus een commanditaire vennootschap oprichten ?  Dit is meer iets voor veelverdieners, schijnzelfstandigen, of lieden die uit meerdere ruiven eten en die alleszins niet zoals wij allen, zuchtend en met tegenzin de volle pot aan belastingen betalen.   VdL heeft een commanditaire vennootschap (JVL) en een van de voordelen is dat er geen publicatieplicht bestaat voor de balans, resultatenrekening en jaarrekening. Waarom kiest de Keizer van Oostende voor deze structuur ?  Waarom handelt hij niet,  zoals we mogen verwachten van een rechtgeaard socialist,  zoals elke gewone burger ?  Waarom die geheimzinnigheid ?  Waarom het risico lopen verdacht over te komen alsof er van alles te verbergen valt ?  Of is er dan inderdaad veel te verbergen ?  Laten we hier maar niet aan twijfelen.

Jean-Marie Dedecker weet ook een en ander over de rode keizer

 Trouwens via de beste vriend van VdL, Jean-Marie Dedecker, vernemen we dat de vrouw van de vice-premier, Marijke Schaepelinck een jaar geleden zaakvoerder is geworden van de commanditaire vennootschap ALLO&KO, in Merelbeke. Deze vennootschap heeft als maatschappelijk doel het ondersteunen van het geven van opleiding aan noodplanningsambtenaren van Waalse gemeentes, de opstelling en invulling van hun noodplannen. Het optreden als tussenpersoon van zowel Waalse als Vlaamse ondernemers tussen beide gemeenschappen.

Jean-Marie Dedecker zegt hierover :  "Het spreekt vanzelf dat deze doelstellingen direct verband houden met de opdracht van een federaal minister van Economie, en dat deze constructie via zijn echtgenote deontologisch totaal onaanvaardbaar is . Premier Di Rupo kan zich beter hier over beraden, liever dan zich op de tribune vrolijk te maken over een vzw van Kerstdiners."

Maar het is niet alles : er is ook nog een bvba in het geding met de zonige naam "Rising Sun" en met als doelstelling het participeren en adviseren in projecten rond duurzame energie.  Op 26 november 2009 fusioneerde BVBA Rising Sun, waar Vande Lanotte met zijn commanditaire vennootschap JVL enige eigenaar en zaakvoerder van was, met Electrawinds n.v., waar Vande Lanotte toen voorzitter van was, onder de nieuwe naam "Electrawinds Windpark Sint-Lievens-Houtem nv". Vande Lanotte nam bij die gelegenheid wel ontslag als zaakvoerder, maar zijn gewone commanditaire vennootschap JVL, met hem als vaste vertegenwoordiger, bleef zetelen in de raad van bestuur. Dat duurde tot 25 oktober 2010, tot de gewone commanditaire vennootschap van Vande Lanotte zich terugrok uit de NV. Wij hebben de elementen uit dit hoofdstukje weggeplukt, met dank, uit de talrijke publicaties van Jean-Marie Dedecker. Ze zijn controleerbaar en zeker niet uit de lucht gegrepen, wat VdL hier ook moge over beweren.

Amateur Rudy de Leeuw en fiscaal expert VdL

Naast het geklungel van Rudy de Leeuw, die met zijn domme streken gebruik maakte van de notionele aftrek waar hij als ABVV-leider tegen ten strijde trok, staan we met JvL een aantal trappen hoger. Hier is een expert aan het werk die het fiscale klappen van de zweep kent en die constructies opzet, ze afbreekt als het nodig is, en ze gebruikt om er verwarring mee te stichten als een volleerde groot-kapitalist. En dan maar volhouden, dat hij niets tegen de wet doet.  En niets te verbergen heeft. Maar tegelijk niets laat zien.

Er valt nog veel meer te zeggen over de figuur VdL. Wij houden het voorlopig bij de huidige vaststellingen. Maar er is meer, waar we nog op zullen terugkomen.  In een normale parlementaire democratie leiden handelingen en constructies van een minister zoals hierboven beschreven onvermijdelijk tot diens ontslag. 

En tot slot : dit socialistische figuur, evenals het liberale EUSSR-commissarisje De Gucht en de grote syndicale christen-democraat Dehaene zijn de politici die het lef hebben de les te spellen aan consequente, hardwerkende en zeer correcte politici van Vlaams Belang.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31 mei 2012 : Baaldag

 

Vandaag is het een baaldag. Of een Johan Vande Lanottedag, want we hebben enkele stukjes gewijd aan deze figuur.  U gelieve ons te verontschuldigen voor deze blijk van slechte smaak maar de aanklachten tegen de vice-premier verdwijnen geruisloos uit de media.  Het debat, zo er nog een is, spitst zich toe op de VRT en de deontologie van journalisten.  Bij ons ontsnapt den Baard niet aan deze afwijkpolitiek. Bij de 0000 bestaat er evenveel deontologie als in de Chinese Volksrepubliek en wordt linkse ideologie druk aangehangen en gepromoot. In feite is de 0000 geen haar beter dan Angeltjes. Met dat verschil dat wij niet onderhouden worden door de gemeenschap, en dat we derhalve aan niemand verplichtingen hebben. De reacties die u vandaag instuurt, zullen vermoedelijk morgen verschijnen. Maar alle reacties worden niet opgenomen.

Uw toegewijde hoofdredacteur Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Claeys : vrouwenrechten in Turkije

 

 

Philip Claeys formuleert zijn bedenkingen bij een verslag over vrouwenrechten in Turkije, dat al te aarzelend werd opgesteld en de grondstroom van het probleem - de islamisering van de staat - onvermeld laat .

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse Regering promoot verBrusseling

 

 

Heeft u gezien tijdens het televisienieuwsdat Schauvliege (die in onze onderste schuif ligt) niet durfde opkijken tijdens de persconferentie en dat haar lichaamstaal angst uitdrukte tijdens het voorlezen van haar beslissing ?  Deze vrouw is een ramp op cultuur, een onmens voor dierenwelzijn en een jammere vergissing op milieu. Voor de rest hebben wij geen problemen met haar.
 
Vlaams minister van Leefmilieu Joke Schauvliege heeft vandaag de milieuvergunning voor het grootschalige shoppingcenter Uplace in Machelen goedgekeurd en dit tegen het advies van haar eigen gewestelijke milieuvergunningscommissie in !
 
Het Vlaams Belang is verbijsterd over dit sterk staaltje van politieke ongeloofwaardigheid. Enerzijds pakt Minister Schauvliege in de pers voortdurend uit met verklaringen over het aanscherpen van de milieudoelstellingen van de Vlaamse Regering, bv. op het vlak van de uitstoot van broeikasgassen (het streven naar een vermindering van 30 %) maar anderzijds laat ze toe dat de luchtvervuiling in de Noordrand nog eens fors zal worden verhoogd.

Met deze beslissing zal de minister het verkeersinfarct dat nu al bestaat rond het viaduct van Vilvoorde alleen maar doen toenemen. Dat was trouwens de reden waarom het provinciebestuur van Vlaams-Brabant in beroep was gegaan tegen het toekennen van een bouwvergunning voor het project.

De komst van Uplace betekent ook het nekschot voor de middenstandsactiviteiten van Vilvoorde, Mechelen en Leuven. Nochtans hadden een aantal CD&V en SP.A.-coryfeeën, waaronder Tom Dehaene en Louis Tobback, hiervoor terecht gewaarschuwd. Ook UNIZO heeft meermaals gesteld dat een project als Uplace de dood betekent voor de middenstand in de omringende gemeenten en steden, zonder dat een project als Uplace duurzame tewerkstelling met zich meebrengt.

Bovenal werkt de Vlaamse Regering met het Uplace-project de verstedelijking en de verBrusseling zwaar in de hand. De komst van Uplace zal zorgen voor een internationalisering en dus onvermijdelijk ook een verfransing van het handelsleven in Vlaams-Brabant. Het is dan ook volstrekt onbegrijpelijk dat de N-VA dit project door dik en dun is blijven verdedigen.

Om al deze redenen vindt het Vlaams Belang deze beslissing ondoordacht en hoogst nefast. We zullen de Vlaamse Regering hierover in het Vlaams Parlement interpelleren.

Joris Van Hauthem, Fractievoorzitter Vlaams Parlement

Bart Laeremans, Senator


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tien gevaarlijkste steden ter wereld

 


Bogota, Colombia
Deze stad lokt veel toeristen, maar het is een must om in de veilige zones te blijven. Daarbuiten heerst er drugshandel en rebelleren extremistische groeperingen tegen de regering.

Ciudad Juárez, Mexico
Hier heeft drugsgeweld extreme proporties aangenomen. Ongeveer een derde van alle drugsgerelateerde moorden in Mexico gebeurt in Ciudad Juárez. Ook in Nuevo Laredo, in de noordoostelijke Mexicaanse deelstaat Tamaulipas, ben je allesbehalve veilig. In april werden hier nog 23 lijken gevonden, waarvan er 14 onthoofd waren.

Rio de Janeiro, Brazilië
Carnaval, prachtige stranden… Rio lijkt perfect voor zonnekloppers die van feesten houden. Maar 's nachts kom je beter niet buiten. Vooral niet in de armere wijken, waar veel gewetenloze criminelen rondlopen.

Mogadishu, Somalië
In deze stad zijn er geen wetten, wat tot een totale chaos leidt. Volgens de weinige Westerse toeristen die er al zijn geweest, vind je hier de mooiste stranden ter wereld. Deze bieden bovendien makkelijk toegang tot indrukwekkende koraalriffen.

Caracas, Venezuela
Zowel overdag als 's nachts worden mensen hier beroofd. En de politie heeft de stijgende criminaliteit helemaal niet onder controle.

Grozny, Tsjetsjenië, Rusland
In 2006 kwam er een einde aan de gevechten tussen de deelrepubliek en Rusland, maar helaas vinden er op deze plek nog veel georganiseerde misdrijven en kruimeldiefstallen plaats.

Kaapstad, Zuid-Afrika
Kaapstad zou een droombestemming zijn, ware het niet dat je er zonder reden hardhandig wordt aangepakt als je op de verkeerde plek bent op het verkeerde moment.

Bagdad, Irak
Het politieke klimaat in Bagdad is beneden alle peil. Verschillende bendes vechten tegen elkaar en verwoesten zo hun eigen stad.

Guatemala-Stad, Guatemala
Deze mooie stad heeft helaas een slechte reputatie op het gebied van veiligheid. In bepaalde gebieden worden regelmatig mensen vermoord door bendes. Ook zakkenrollers gaan hier overal onverstoord hun gang.

San Pedro Sula, Honduras
San Pedro Sula is met een moordcijfer van 158 doden per 100.000 inwoners een van de gevaarlijkste steden ter wereld. Zelfs in de Amerikaanse risicostad New Orleans en het Iraakse Mosul vinden er minder moorden plaats.

Den Baard van Palermo a/d Noordzee laat weten, dat hij persoonlijk garant staat voor de veiligheid van de toeristen die zijn stad bezoeken.  "Ik houd mijn privé militie tijdens het hoogseizoen volledig ter beschikking. Niemand zal hier leeggeschud worden, behalve als ik het zeg". Aldus Den Baard.

Bron : De Standaard

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Keizer van Oostende - Persconferentie auteurs Wim Van den Eynde & Luc Pauwels 29/05/2012

 

Deze video van 34 minuten bevat de persconferentie van de auteurs Wim Van den Eynde, Luc Pauwels en de uitgever van het boek "Keizer van Oostende" over het machtsmisbruik van Johan Vande Lanotte.

Nog voor de officiële lancering van dit accurate werkstuk door twee journalisten van de VRT, werd het boek al belachelijk gemaakt door de socialistische vice-premier als "een blog van Jean-Marie Dedecker" vol onwaarheden en halve leugens. De clan Vande Lanotte had binnen de kortste keren 65 punten opgesnord die moesten bewijzen dat de schrijvers er niets van terecht gebracht hadden en enkel uit waren op beschadiging en sensatie.

Van den Eynde en Pauwels die dit werk in hun vrije tijd hebben geschreven, zijn door hun hiërarchische VRT-overste, Luxe Rademakers niet op non-actief gezet maar wel op binnendienst in afwachting van een beoordeling door de deontologische commissie van de openbare omroep. Wij zijn zwaar onder de indruk van dit gebeuren. De VRT, deontologie, objectiviteit en neutraliteit zijn begrippen die  gehanteerd worden in een totaal eigen interpretatie die ook in de Chinese Volksrepubliek een legitieme dekmantel is voor de machthebbers. De verweving partijpolitiek-openbare omroep komt hier nadrukkelijk in het vizier.  Deze VRT-medewerkers zijn niet van plan zich uit te sloven in dienstbaarheid aan de sp-a, hun engagement bevindt zich een stuk linkser.  Een van hen schreef ondermeer voor de door ministerin Lieten gesubsidieerde webstek Apache. 

De beide journalisten laten zich alleszins niet op de kop zitten door de grote socialistische voorman, noch door zijn vele medestanders en lijfeigenen binnen en buiten de VRT en de schrijvers weerleggen stuk voor stuk de aanvullingen en correcties die op het kabinet van Vande Lanotte (en elders) bijeengesprokkeld werden om indruk te maken op de publieke opinie. Dit is voor een groot stuk wat te zien valt in deze video die van een slechte beeld- en geluidskwaliteit is. Maar hij is compleet en er werd niet in geknipt. U zal een kleine inspanning moeten leveren en met uw geluidsknop regelmatig bijmoduleren.

Wim Van den Eynde is een gelauwerd onderzoeksjournalist die al diverse prijzen ontving voor zijn werk. Via dit bruggetje leest u iets meer over zijn carrière : http://www.readmylips.be/sprekers/wim-van-den-eynde.  Luc Pauwels is de energie-expert op de redactie.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Lijn, de senioren en de vreemdelingen

 

Voor 20 juli moet minister van Mobiliteit Hilde Crevits (CD&V) een nieuw inkomstenplan voorleggen aan de regering. Dat bepaalde reizigers hun voordelen moeten opgeven en meer zullen moeten betalen, wordt met de dag duidelijker.

Is het gedaan met het gratis openbaar vervoer voor senioren? En gaan mensen met een laag inkomen (Omnio-statuut) nog langer goedkoop met bus of tram kunnen reizen? Het zijn vragen die bevoegd minister Hilde Crevits (CD&V) over twee maanden beantwoordt, als ze haar inkomstenplan voorlegt aan de regering. Volgens ingewijden zijn er voor de minister geen ‘heilige huisjes’ meer.

De Lijn zei dinsdag, bij de voorstelling van het jaarrapport, duidelijk dat er snel iets aan het tariefplan moet veranderen. In mensentaal: een ticket voor bus of tram mag gerust wat duurder worden. Dat de senioren niet langer gratis zullen reizen, dat staat vrijwel vast. Voor een aantal zal dat geen probleem vormen, maar voor anderen beslist wel.  En wat zal er gebeuren met de vreemdelingen die met een abonnement eizen dat zij meestal niet zelf betalen maar dat bekostigd wordt door de OCMW's of andere organisaties ? 

Ik zou het schrijnend onrechtvaardig vinden, dat de eigen oudere bevolking wél moet betalen maar de vreemdjes gratis blijven rondtoeren.

Het verlies beperkt zich tot 19 miljoen euro. “Dit heeft geen gevolgen voor de Vlaamse begroting”, zegt Roger Kesteloot, directeur-generaal van De Lijn. “Dat betekent wel dat we die tekorten zelf moeten opvangen.”

Dat moet onder andere via de controles op zwartrijden gebeuren. “In de eerste vier maanden van dit jaar hebben we al 637.000 reizigers gecontroleerd”, zegt Tom Van de Vreken, woordvoerder van De Lijn. “Dat is een derde meer dan vorig jaar.”

De Lijn wil volgens de beheersovereenkomst op jaarbasis zeker vijf procent meer reizigers controleren. In 2011 waren dat 1,49 miljoen mensen. De boetes leveren drie miljoen euro op. Mag ik eens vragen : is dat bedrag van 3 miljoen euri geïnd of is het enel gevorderd ? 

Om op een structurele basis meer inkomsten te genereren heeft De Lijn een aantal voorstellen ingediend bij minister Crevits om de eigen inkomsten met 10 miljoen euro op te voeren. “Daarvoor moeten we de eigen kostendekking, nu ongeveer 16%, opvoeren met een 0,5%”, aldus Kesteloot.

Ongelukken in de boekhouding zullen er niet meer zijn, belooft de top van De Lijn. Vorig jaar doken plots een honderdtal contracten van exploitanten op. Die dateerden nog van drie, vier jaar terug. Ze sloegen wel een gat van 24 miljoen in de begroting. “We hebben nu een aangepast programma waardoor dat probleem van de baan is”, zegt Kesteloot.

Bron : Gazet van Antwerpen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balsem voor uw prangend geweten door Awoe Rimram
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Fatwa over de rotatie van de aarde rond de zon

Fatwa nr. 10348 van: sjeik Saleh bin Fauzan bin Abdul-Lah al-Fauzan, doctor islamitische wetgeving, docent aan het wetenschappelijk instituut Rihad en bij de faculteit islamitische wetgeving in Riyad, drager van ontelbare titels en erevermeldingen. 

Vraag: “Hoe moet men de stelling over de rotatie van de aarde rond de zon interpreteren?”

Antwoord: “Dat is een zaak van Allah, die heel het universum regelt.  De koran stelt dat de zon zich beweegt en dat de aarde stil blijft staan.  Dit feit wordt ons door de koran medegedeeld.  Wij geloven de boodschap van de koran, niet die van de wetenschappers. Zelfs de geologen zijn het niet met elkaar eens.  De vroegere geologen vonden dat de aarde om de zon draait – jongere geologen beweren het tegendeel.  Wij geloven de koran en dat wat de koran in alle duidelijkheid ons mededeelt.  De woorden van de wetenschappers zijn niet heilig; de woorden van de koran en van de profeet zijn daarentegen wel heilig, waar en eeuwig.”

Awoe Rimram, de Zjeik-van-het-Kiel

De zon, een warm bolletje,  draait om de aarde

 


30-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 31 mei : betoging tegen ANC in Brussel

 

 

Op 31 Mei word daar verskeie optogte in en buite Suid-Afrika gehou om teen die ANC se swak regering te betoog, en om protes aan te teken teen die GENOCIDE van boere-Afrikaners, asook ander blankes deur swartes, in Suid-Afrika. Net buite Delmas, op die R50-pad, sal die grootste optog in Suid-Afrika plaasvind.
 
Ironies genoeg "vier" Suid-Afrika kinderbeskermingsmaand, maar in hierdie afgelope maand is tientalle klein kindertjies in S.A. reeds vermoor.
 
Die grootste optog in die buiteland sal in Brussel plaasvind, waar Afrikaners (en vriende van die Afrikanervolk) van die Suid-Afrikaanse Ambassade na die Europese Parlement sal stap. Alle belangstellendes in Europa word versoek om Donderdag (31 Mei 2012) om 09:00 by die S.A. Ambassade byeen te kom.
 
Peter Murray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 823)

 

Iedereen weet nu stilaan en is er zich voldoende van bewust dat de misdaad in ons land de grens van het aanvaardbare reeds lang heeft overschreden. Enkele maanden geleden werden we het slachtoffer van een zoveelste inbraak en vorige week betrapte mijn zoon een allochtoon die reeds in zijn wagen zat om zijn computer te stelen. Enkele uren later liep die man terug fluitend rond! Ook onze vrienden delen regelmatig in de prijzen zodat het duidelijk is dat het nu bijna bij iedere Belg eens raak is. Wij schreven reeds regelmatig dat beroepspolitiekers bijna nooit problemen oplossen maar ze wel verplaatsen waardoor het resultaat vaak erger wordt dan wat men wou bestrijden.

De gouverneur en naiëve dromer Cathy Berx : laat de mensen gerust, jongen !

We dachten daar terug aan toen we vanmorgen op de radio hoorden dat gouverneur Cathy Berx zich geroepen voelt om te trachten het aantal huisinbraken te gaan bestrijden. En als beroepspolitieker bewijst ons Cathy dat ze er dus niets heeft van begrepen. Zo is het de bedoeling om het aantal inbraken in de toekomst te laten dalen door o.a. allerlei nieuwe verplichtingen tegen inbraakbeveiliging in de nieuw af te leveren bouwvergunningen op te nemen waardoor men de kostprijs voor de nieuwe woning of appartement van de naieve burger natuurlijk laat stijgen.
Op een dag zal Cathy ons misschien verplichten om alle nieuwe huizen te moeten bouwen zoals een brandkast bij een bank. Ze zal dan kunnen glunderen door te verklaren dat in de nieuwe, en bijna voor iedereen totaal onbetaalbaar geworden huizen, geen inbraken meer worden vastgesteld. Het werkelijke bereikte resultaat zal dan echter toch NUL KOMMA NUL blijven omdat de misdadigers hun actieterrein gewoon zullen verplaatsen en méér mensen op straat zullen gaan overvallen; méér carjackings; méér inbraken in wagens; méér winkelovervallen enz. enz. Al het geld dat Cathy nu weer gaat besteden voor haar Veiligheidsconferentie in het Provinciehuis in verband met diefstallen in woningen kan gewoon beschouwd worden als verbrassen van ons belastinggeld. De goedkoopste en ENIGE oplossing is er gewoon voor te zorgen dat misdadigers effectief ZWAAR worden bestraft. Al de rest is wind.

Als geheugensteuntje voor Cathy een uittreksel uit Gazet van Antwerpen van 29 mei  : 

 LITOUWER AL 34 KEER GEVAT, MAAR NAUWELIJKS IN GEVANGENIS

""De gebrekkige strafuitvoering is erg frustrerend voor de politiediensten. Dirk Lemmens, korpchef in Schoten, geeft een sprekend voorbeeld: "De Litouwer R.D. is sinds 2002 illegaal in Belgie. Hij staat bekend onder vijf namen en twee nationaliteiten. In 2002 werd hij voor het eerst gevat wegens diefstal. Tussen 2003 en 2011 is hij liefst 34 keer opgepakt wegens diefstal, drugs, slagen, heling, weerspannigheid, wapendracht en andere feiten. In 2011 is hij in Schoten gevat voor diefstallen van GPS-toestellen in luxewagens. Tussen 2002 en 2004 werd R.D. door de Dienst Vreemdelingen (DVZ) drie keer gerepatrieerd naar Vilnius. Maar hij kwam telkens terug en DVZ gaf het op. R.D. is zeven keer veroordeeld, maar heeft nauwelijks in de gevangenis gezeten. Dat is frustrerend voor de politie, die hoopt dat de nieuwe samenwerking ook tot betere bestraffing leidt. "

Als u dit zou lezen, Cathy dan moet u toch begrijpen dat uw voorstel totaal idioot is. Dat die gangster nog als illegaal in ons land kan rondlopen en nog steeds een gevaar voor de samenleving is dan wanneer hij reeds 34 keer werd gevat is een voldoende bewijs dat onze betreffende overheden DOM / LAKS en ONVERANTWOORD zijn en dus totaal onbekwaam voor hun functie.

Hou U daarmee bezig in plaats van met bouwvergunningen.

Men zegge het voort ...

Freddy Van Gaever


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte redactie - 30 mei 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Salut, zeteldief !

Vandaag laat Jurgen Verstrepen via Radio 1 weten dat hij zich terugtrekt uit het schoon verdiep. De man beter gekend als "de zeteldief" ziet het niet meer zitten,temeer daar hij "gesaboteerd" werd door F.Dewinter himself in zijn poging om als maagdelijke lijstloze een gooi naar een zitje te doen.

Bij zijn ex-goede vriend Jan-Maria is het vet ook helemaal van de soep en is er zelfs geen uitgedroogde kluif meer over om nog wat aan te sabbelen. Normaal gezien maak ik aan dergelijk heerschap geen woorden vuil maar ditmaal beleef ik toch een aangenaam gevoel aan de totale ondergang van dit onozel manneke. Hij "zou" misschien nog proberen (voor de centjes!) een zitje te versieren in het VL. Parlement bij de volgende verkiezingen maar hij weet nog niet bij welke partij hij zou aankloppen.

Als ex-VBer is men niet zo gegeerd bij andere de poco partijen,zegt hij. Streep joeng..ge zijt ne loser pur sang ! Dankzij het V.B. heb je de kans gekregen om in het politiek wereldje te groeien maar je wou te snel groot zijn. Toen verscheen de komeet De Decker aan het firmament en je dacht de slag van je leven te slaan. Het V.B. was plots de grote boeman voor jou geworden en samen met de Oostendse brulkikker gingen jullie deze partij uitroken .LDD was voor de andere poco nitwitten de "schoonmaakploeg" die de kastanjes uit het vuur gingen halen. Het vervolg kennen we he Streepmans ... goed op hulle bakkes gekregen!

Van Lijst De Druiplullen is zo goed als niks meer overgebleven ... nog een handjevol gefrustreerde rukkers. Streep, voor jouw zie ik nog enkel een sprankeltje hoop op een jobke in de linkse afvalcontaine r... vraag eens aan Ingrid Tieten of zij geen "voorzetje" kan geven. Salut, zeteldief.

Senior

*****

Rooie oortjes als "tussendoortje"

Fikken stond aan te schuiven aan de kassa van een supermarkt (géén naam vermeld vermits hij voor die reclame niet betaald werd/wordt) met achter hem, een knappe, vrij jonge blondine met paardenstaart. Hij hoorde "psst", draaide zich om, en zag dat dat ferme mokkel een schuchtere hand zwaaide en glimlachte naar hem.Verbaasd over zoveel aandacht van een "jong wijfje" voor een "oude bok", vroeg hij haar of zij hem ergens van kende. Zij antwoordde met gedempte stem: "Jij bent waarschijnlijk de vader van één van mijn kinderen".

Fikkens hart ging razendsnel te keer en hij liet z'n herinneringen als een film door z'n brein passeren. "Tja", zei hij, "ik herinner mij U niet meer zo goed, doch was het Jij waarmee ik een one-night-standje had in een warm Paasweekend nà een zuippartij in Heist ?"

Het antwoord van dat duidelijk-verschrikt dametje kwam er al vlug: "Nee hoor, maar ik ben wel de lerares Engels van één van jouw zonen".

Victor van Vosselaer

*****

De tijd van toen

Verstrepen Jurgen, pure nostalgie, Waar is de tijd dat wij hem met hand en tand verdedigden op zijn free speech blogje. Tot de boze geesten bezit namen van het gezond verstand dat LDD toen in overvloed had. Verkeerde keuze, had hij dat allemaal moeten weten, hij zou nu als hofnar de Wever amuseren. Zielige vent , ik kreeg soms aanvallen van medelijden toen ik af en toe zijn blog bezocht , reacties waren zeldzaam. Niemand had schijnbaar nog interesse in die overloper en zeteldief.

René

*****

Britten bereiden zich voor op invasie Grieken

Is de Britse overheid racistisch en discriminatoir ?
Grieken, zijn in het V.K. als EU burgers niet welkom, moslims en afrikanen uiteraard wel.
Het V.K. heeft evenwel het verdrag van Schengen echter niet geratificeerd en heeft daardoor nog enige soevereiniteit.

Britten bereiden zich voor op invasie Grieken

LONDEN - Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken bereidt plannen voor om een mogelijke flinke groei van het aantal immigranten uit Griekenland te beteugelen.
Dat heeft minister Theresa May zaterdag in de krant The Daily Telegraph gezegd. Veel Grieken komen mogelijk naar Groot-Brittannië, als hun land de eurozone verlaat.
Zij kunnen dat land aantrekkelijk vinden, omdat het geen deel van de eurozone uitmaakt.
Volgens May zijn er geen aanwijzingen dat de immigratie uit landen met problemen in de eurozone toeneemt, maar ''het is moeilijk te zeggen hoe zich dat in de komende weken ontwikkelt''.
Binnen de Europese Unie bestaat vrij verkeer van personen, maar landen hebben enige ruimte om in extreme situaties de komst van personen uit een ander EU-land tijdelijk te beperken.
May zegt dat zij voor illegalen ''een echt vijandige omgeving'' wil scheppen. Het moet hun onmogelijk worden in Groot-Brittannië te werken of een woning te vinden.
Ook mogen zij geen bankrekening openen. ''Wat wij niet willen, is een situatie waarin mensen denken dat zij hier naartoe kunnen komen en kunnen blijven, omdat zij alles kunnen krijgen wat zij nodig hebben'', zegt de Britse minister.
 
http://www.nu.nl/buitenland/2820442/britten-bereiden-zich-invasie-grieken.html

Prometheus

*****

De 6 naar Marokko : Goede vlucht en de wind van achter

Maar zes stuks ? nog zesduizend te gaan ! Het is in ieder geval een begin. Ik twijfel of het spreekwoord , zoals het klokje thuis tikt , tikt het nergens of oost west thuis best , op die zes ex verrijkers van toepassing is. Het is echter niet ondenkbaar dat binnen afzienbare tijd er een commissie van psychologen , sociale werkers , mensenrechten-vertegenwoordigers politiekers vooral van rood-groene kleur onze ex hotelgasten , een bezoek brengen. Zich gaan vergewissen of die monsters zonder waarde wel beschikken over een mooi en geriefelijk kamertje met TV , stereo , goed eten , regelmatig wat ontspanning een zacht ledikant en een snoepje voor het slapen gaan. Indien niet, vrees ik dat onze superbeschaafde en menslievende beleidsvoerders ze terug meenemen naar ons aller Belgie ,ongeacht het leed dat zij hun medemens hebben aangedaan.

Jean

*****

Nader bekeken.

Geachte redactie, 

Tijdens het zonnige en windstille Pinksterweek-endwas er toch her en der enige ruis in het struikgewas. Zo was er te uitspraak van Christine,  Lagarde,grote bazin van het IMF jegens de Grieken die menige "linkse" bonobo naar adem deed snakken.

Haar (m.i. terechte) opmerking dat de Grieken nu maar eens keurig hun belasting moeten betalen en orde op zaken stellen, zette kwaad bloed en deed de tongen van de Euro-fans loskomen. Dat Lagarde deze uitspraak deed na het (gewild?) uitlekken van een Griekse interne nota die stelde dat eind juni de kassa leeg is, werd nauwelijks of niet vernoemd. De Grieken spelen verder vuil spel en proberen nog zo veel mogelijk centen los te weken alvorens ze, willen of niet, kopje onder gaan. Dat de Barroso's en andere Dweilen dit om welke duistere reden ook willen tegenhouden, zal niet  baten, zeker nu ook het land van de matadors en de flamengodansers op het bankroet afstevent.

Het gaat van kwaad naar erger met de euro, in zoverre zelfs dat ik durf te voorspellen dat binnen het jaar de grote eur crash zal plaatsvinden. Het euro erhaal had NOOIT zo groot mogen worden. De opname van de zuiderse landen met hun laat maar waaien mentaliteit is fataal ... en dat van de Balkanlanden nog meer.

In het prachtland Syrië zijn de schuttersfeesten nog altijd bezig met nu en dan echte "uitschieters".  Zo konden ze daar genieten van een staaltje "loodwerpen" en koppensnellerij zoals alleen in prachtlanden te beleven valt.  Om munitie te sparen wordt er gekeeld en uitgebeend dat het een lieve lust is. Burgers en kinderen staan bij de vredesapostelen ook op het menu. .Allah akbar! 

Nu was het wel iets tè gortig geweest, zo dat zelfs het blauwe misbaksel Guy de la Tourette om een "interventie" vraagt. Volgens deze Gentse gespleten persoonlijkheid kan het regime van Assad zo niet verder doorgaan en moet het Westen (weeral het Westen!) de veiligheid van de burgers in handen nemen.

Wat mij betreft mogen ze in Syrië verder pensenkermis vieren tot ze er zelf genoeg van krijgen. Wij hebben daar in elk geval niks te zoeken.

In eigen onland viel er te noteren dat W.Beke geen schrik heeft van de Nv-A bij de komende verkiezingen, zelfs met de zekerheid dat ze stemmen en zetels gaan verliezen. Als hij dit nu al aankondigt,  is de pil in oktober iets beter te slikken.  Een zoveelste tjeventruk om de schijn te redden. 

Een jongensdroom van BDW is eindelijk waargemaakt...hij is "van de grond gekomen" in een tweedekker! Kris Peeters,de voerman van de Vlaamse regering is bezorgd over de "traagheid" van Elio &co met het BHV dossier en de nog over te hevelen bevoegdheden. Maar Kriske, het stond toch in de sterren geschreven wanneer de " Waalse trein der traagheid" op de sporen gezet werd, dat de franstaligen met de rem op zouden rijden. Die Waalse nicht heeft jullie ferm genaaid zonder dat je iets voelden.

Zoals reeds vermeld bij Angeltjes zijn er dan toch een zes-tal criminele Marokkers naar hun moederland vertrokken om daar de rest van hun celstraf uit te zitten. Normaal zouden het er tien geweest zijn maar vier van hen waren "kapitaal" krachtig genoeg om hun straf af te kopen en mogen blijven. Hun vrijlating is nakend.

In Palermo a/d Noordzee is keizer Johan binnenskamers aan de tegenaanval begonnen. Stalgenoten die recentelijk kritiek over zijn doen en laten hebben laten horen hebben de keuze: inbinden en afzwakken of de gifbeker.

Tot slot noteren we dat Fluppe Moureaux van Meulebeek nu zelf kritiek begint te geven op zijn eigenste P.S. Blijkbaar slaat ook de moslimwaanzin bacterie toe in het aftakelende brein van deze neo opgefokte profeetfanaat.

mvg - Senior

*****

Welkom thuis, na al die droeve dagen

Beste Ray en collegas, U zou dat echt eens moeten natrekken: waar ik het precies gelezen heb weet ik niet meer (ik denk op VladTepes), maar er werd in elk geval bericht als zou de overbrenging van België naar Marokko van misdadigers met de Marokkaanse nationaliteit een UITWISSELING zijn met Marokkanen met de Belgische nationaliteit die in Marokko opgesloten zitten. Dat is een heel ander eindresultaat dan datgene waarover u nu reeds voor de tweede maal bericht, en het sluit ook beter aan bij wat we van die arrangeurs kunnen verwachten.

Fred

*****

Berx

Hedenmiddag ging, ondanks de felle zon, het licht totaal uit, ik had per ongeluk naar het nieuws gekeken. Op een bepaald moment is er iemand van de politie die de waarheid komt vertellen dat door het open grenzen beleid de plaag van de inbraken gigantisch gestegen is en dat de grenzen nog verder open gezet zullen worden!

Daarna kwam de kip zonder kop,  gouverneur Berx, bij het zien van die kip dacht ik meteen, die heeft azijn gedronken, ze kwam even zeggen dat de burgers die een huis gaan bouwen in de toekomst ‘verplicht’ zullen worden investeringen toe te passen tegen inbraak. Voor die kip zonder kop is blijkbaar logisch nadenken onbestaande, i.p.v. de grenzen dicht te smijten en alles te controleren wat wil binnenkomen gaan ze nu de Vlamingen die een eigen huis willen bouwen verplichten nog meer uit te geven zodat straks niemand meer kan bouwen, het gespuis wordt ongemoeid gelaten, zelfs in de mogelijkheid gesteld zich vrij te kopen als ze al zouden gepakt worden.

Kerels  als DeGucht, Vandela Notte & co zullen we nooit meer tegenkomen als het fraude of iets dergelijks betreft. Nog even en het slachtoffer waar ingebroken wordt, zal het moeten gaan uitleggen waarom hij geen bunker van zijn woning gemaakt heeft, hij had maar geen vensters op de gelijkvloer moeten plaatsen en hij had de valbrug naar de voordeur maar moeten op getrokken hebben want voor het gespuis is er alle begrip, meneer,

 “Ze hebben toch zo een moeilijke jeugd meegemaakt, logisch dat ze het zich dan gaan halen of nemen en allah heeft gezegd dat bij honden alles mag weggenomen worden”.

Jean

*****

BB in uw PC : belangrijk EU-nieuws

Dag heer Ray,  De strop rond onze hals zal steeds strakker worden. Leest u zelf maar:
http://www.express.be/business/nl/technology/ibig-brother-comes-to-europei-eu-wil-internetidentiteitskaart-voor-elke-europeaan/168862.htm
http://www.euractiv.com/infosociety/brussels-wants-identities-eu-citizens-news-512833
Als de overheid spreekt over "veiligheid" dan bedoelen ze steeds de inperking van burgerlijke vrijheden.
En burgers die vrijheid inruilen voor veiligheid, verdienen geen van beiden, om Benjamin Fraklin nog maar eens te citeren.
De EU is GEEN democratie!

Mvg, Prometheus

*****

Men zegge het voort, zonnepanelen (822)

Naar wat ik vernam hebben ze heel wat energie moeten afvoeren omdat de zon tijdens dit pinksterweekend teveel heeft geschenen. De panelen zijn op vele plaatsen/daken kromgetrokken vanwege de zonnewarmte. Yes: leve de alternatieve energie, en leve de ministerin die destijds voor die optie gekozen heeft.  En diegenen, die zich niet hebben laten vangen aan die oerlelijke platen, betalen dik mee voor de anderen.  Dat zij dat nu maar eens komt uitleggen.


Christina

*****

Verstrepen

Ik ben ooit zo dom geweest om hem te steunen.Ik kan me nog voor de kop stoten.en ja hij noemde dit een theekransje(ha-ha-ha).

Rudolf V.

NvdR Angeltjes : jij was niet de enige, beste Rudolf, we waren er allemaal met onze brandladders om de man bij te staan.

*****

K.Elisabethwedstrijd @Geronimo

Zoveel grote musici hebben er zelfs nooit aan meegedaan, maar dat was niet nodig. En niet elke laureaat of winnaar heeft het uiteindelijk echt waargemaakt.  &  Zo ook mijn neef. Een van de bekendste en meest gewaardeerde Belgische pianisten, een Vlaming natuurlijk!!Hij had gewoon geen tijd, gaf al zoveel concerten in binnen - en buitenland, dat het voor hem niet mogelijk zou zijn en ook absoluut niet noodzakelijk!Is wel eens gevraagd geworden als commentator, toen nog met Brouwers..., als ik het me goed herinner!Hij is nu 39 en een briljant pianovirtuoos!Meerder opnames - CD - zijn al in de omloop, kwestie van hier zo'n beetje reclame te maken.

Christina

*****

Hollande bedankt zijn kiekes

Die foto van de islam-eifeltoren geeft een vrij realistisch beeld voor de toekomst van de fiere Franse republiek. Het is echter de wil van de meerderheid. De republiek heeft haar slagzin  moeten aanpassen. Naast Vrijheid,  Broederlijkheid  en Gelijkheid komt Verdraagzaamheid-langs-éé-kant om het geheel halal te maken. Dat ze hun plan trekken. In heel Europa is het niet vijf voor twaalf maar reeds halfeen. Elk dorp heeft zijn idioot maar een miljoenenstad heeft er meer dan ge voor mogelijk houdt.

René


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn aardbevingen halal ?

 

 

Een bericht dat u niet zal lezen in de Vlaamse gazetten en zeker niet zal horen bij de tettertrienen van de openbare radio. Wij ontdekten het in de Gazetta di Modena, een Italiaanse krant die uitvoerig bericht over de afschuwelijke aardbevingen in de regio.

Het zijn niet enkel Italianen die getroffen worden door de bevingen maar ook migranten en vrienden van de godsdienst van de vrede. Allah kan zich niet bezighouden met àl zijn aanhangers over de ganse weireld, druk in de weer als hij is met veroveringen en bekeringen.  Die man heeft zijn prioriteiten. In afwachting van een definitieve overname van het Westerse boeltje door de islamvrienden, moeten wij voorlopig nog instaan voor de moslims als er rampen gebeuren.  En dat loopt niet steeds van een leien dakje als er Maghrebijnen betrokken zijn bij de massale hulpverlening. Om elke hoek en kant schuilt gevaar van discriminatie, achteruitstelling of puur racisme.  U weet hoe officiële instanties omgaan met vreemdelingen, nietwaar.

Ook in de kampen waar de dakloze slachtoffers ondergebracht zijn. Voor enkele dagen verdeelde Vodafone mobieltjes voor 5 euro onder de getroffenen. Direct ontstond er gedrum en gehakketak en een moslim trok zijn mes en plantte het in het lichaam van een andere moslim. Kwestie van onderlinge solidariteit. Daarop brak de hel los en begon iedereen op iedereen te kloppen. De politie, die dezer dagen wel wat anders om handen heeft in die streek, moest opgetrommeld worden om de vrede te herstellen in het kamp.  De hulpverleners zijn helemaal niet ingesteld op dit soort evenementen, maar dat moeten ze er maar bijnemen.

Zelfs een simpel bord pasta met bolognesesaus gaf aanleiding tot een fikse rel. Een jong meisje kreeg zo'n bord eten maar zij begon direct te gillen als zij de saus zag met daarin stukjes gehakt. Vader, moeder, de ganse familie sloot zich aan bij het gegil en alle moslims uit de omgeving kwamen toegestroomd en troepten omheen het onheus behandelde gezin : een belediging is het, aan een moslim bolognesesaus op te dienen. Het bord met pasta had tonijn moeten bevatten, maar er was een vergising gebeurd en opnieuw stond het kamp in rep en roer.

De hulpverleners en vrijwilligers die zich inspannen om de nood te lenigen en voor de onschuldige slachtoffers van deze natuurrampen te doen wat in hun vermogen ligt, zijn dergelijke blijken van onmogelijk en ondankbaar gedrag meer dan beu. Het is altijd wat met dat volkje.

Herinner u de woorden van wijlen de Marokkaanse koning die wij in een video toonden een aantal dagen geleden : "mijn landgenoten zullen zich nooit aanpassen."  Die man wist waarover hij sprak.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er staat een olifant in de living, laten we hem negeren.

 

Philip Claeys (Vlaams Belang) stelt dat Van Rompuy en de Europese leiders de impact van de Eurocrisis onderschatten, en de verkeerde oplossing kiezen: 'Eurobonds en de vlucht vooruit lossen niets op', zo klinkt het. Niet meer, maar minder Europa kan onze welvaart verzekeren.

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!