Angeltjes
20-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is de bom-moslim uit Bulgarije een ex-Guantanamo-jihadist?

 

Volgens een aantal bronnen is de man die verantwoordelijk is voor het opblazen van een toeristische bus met Israëlische bezoekers de Guantanamo-jihadist Mehdi Ghezali. 

Toen Ghezali werd teruggestuurd naar Zweden, weigerde de lokale overheid om aangifte tegen hem te doen. De man werd door de Pakistaanse autoriteiten aan de Afghaanse grens opnieuw gearresteerd in 2009, maar werd na uitlevering naar zijn vaderland weer vrijgelaten.

Bulgarije heeft donderdag videobeelden vrijgegeven waarop de man te zien is. Een uur lang liep hij door de luchthaven, vermoedelijk wachtte hij op de toeristen die uit Tel Aviv kwamen. Ghezali, die gekleed ging als iedere andere toerist, had volgens Bulgarije een vervalst Amerikaans rijbewijs bij zich.

Door de bomaanslag op het vliegveld van toeristenoord Boergas kwamen vijf Israëliërs, hun Bulgaarse chauffeur en de dader om het leven.

Volgens Amerikaanse woordvoerders zijn er nog geen afdoende bewijzen om de bom-moslim te identificeren als Mehdi Ghezali.

 

Met zijn lange haren, het basebalpetje en grote heldere ogen ziet/zag Mehdi er uit als een doorsnee jonge Amerikaanse toerist.  Hoe hij er nu uitzoiet, kunnen wij enkel bevroeden.  Hoe dan ook, deze aanslag is het zoveelste misdadige optreden uit naam van de godsdienst van de vrede.

http://www.rt.com/news/bulgaria-suicide-bomber-identified-israel-587/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook in NL plukt men de vruchten van de multicriminele verrijking

 

We weten hoe het hier bij ons gesteld is met de fantastische vooruitgang van de beschaving en dankzij de onvermoeibare opzoekingen van onze vriend Floriaan Terbeke zijn we ook op de hoogte van de evolutie die de wereld doormaakt dankzij de activiteiten van  moslimsvrienden in andere delen van de wereld.

In het progressieve Amsterdam waar meer dan de helft van de inwoners uit vreemdelingen bestaat, gebeurt ook wel eens iets dat uiteraard door de Vlaamse regimegazetten doodgezwegen wordt. Gelukkig is er internet om de faits divers niet onder de vloermat te vegen. Een klein verhaaltje uit De Telegraaf

De 80-jarige André Kleinman, die afgelopen januari levenloos werd aangetroffen in zijn woning in Amsterdam, blijkt met extreem geweld te zijn omgebracht.

Kleinman had onder meer gebroken ribben, een klaplong en een gebroken strottehoofd. Dat is te lezen in het sectierapport, weet AT5.

De 54-jarige verdachte Kemal T. stond vanmiddag voor het eerst voor de rechter. Hij wordt verdacht van doodslag of moord. Het is onduidelijk waarom Kleinman zo'n gewelddadige dood moest sterven.

Wij weten ook niet waarom de bejaarde man moest doodgemarteld worden maar gezien ene Kemal verdacht wordt, hebben we meer dan waarschijnlijk te maken met een Turkse verrijker, een sieraard van de islamitische gemeenschap.  Als je barbaren invoert én extra omringt met zorgen en centjes, blijven het steeds barbaren. 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 juli : tijd om feest te vieren !

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brand new leather jacket

 

 

.

Dank aan Heer Fikken van Vosselaer

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Beatrix levert niet in

 

Koningin Beatrix volgt niet het voorbeeld van haar collega Juan Carlos door ook een deel van haar salaris in te leveren. De Spaanse koning levert 7,1 procent van zijn inkomen in, maar Bea vindt een dergelijke maatregel voor zichzelf niet nodig.

Dit laat de Rijksvoorlichtingsdienst weten in reactie op vragen van RTL Nieuws. De dienst zegt dat de situatie in ons land niet vergelijkbaar is met die in Spanje, waar de crisis ernstiger zou zijn.

De Spaanse koning levert bijna 21.000 euro in, waardoor zijn jaarsalaris nu op 272.752 euro uitkomt. Beatrix verdient 830.000 euro per jaar.

Bron : Spitsnieuws


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het weer

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De keuning ondertekent met de glimlach de Vlaamse nederlaag

 

De lijdzame Vlamingen blijven Wallonië en Brussel financieel onderhouden, en als dank mogen de domme Vlamingen hun moeizaam verworven eigen Vlaamse regio nabij Brussel afstaan aan de a-sociale franscouillons. Er is reden te over voor de b...elgicisten om de nationale feestdag van 21 juli met veel gedruis te vieren. En er zijn ongetwijfeld heel wat domme Vlamingen die mee zullen staan juichen. Dit volk is geen stamp onder zijn kont waard.
 
Ray
 
 


19-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balsem voor uw prangend geweten
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Fatwa over de onaantastbaarheid van het moslimbloedHet bloed mag slechts hoogst uitzonderlijk geschonden worden.

Van de juridische expert Dr. Yusuf al-Qaradawi – 25.10.2007

Vraag: “Al-Bukhari en Muslim (twee van de hoogst autoriteiten der overleveringsteksten) hebben van Ibn Mas’Ud – Allahs welgevallen zijn met hem – overgeleverd: ‘Allahs profeet – Allahs zegen en heil wezen met hem – heeft gezegd: een moslim mag slechts in de volgende drie gevallen gedood worden:
-          een echtgenoot of echtgenote die een buitenechtelijke relatie heeft
-          een moordenaar
-          en degene die Allahs geloof verloochent en zijn moslim gemeenschap verlaat.”

Antwoord: “… De derde groep, die mag gedood worden, gaat om de geloofsverlaters.  Hij die de islam verlaat en Allahs geloof verloochent moet gedood worden.  Hij is een afvallige.  De straf voor afvalligheid van de islam is de dood.
In de authentieke overlevering staat (zo zegde Mohammed): ‘Doodt degene die zijn geloof (islam) verlaat!’
De islam dwingt niemand tot de islam toe te treden.  Wie toetreedt tot de islam en de wetten en voorschriften volgt, mag het geloof niet tot speelbal maken.  D.w.z. dat hij niet dagelijks van geloof mag wisselen, door de ene dag het ene en de volgende dag een ander geloof te omhelzen, zoals de Joden vroeger meenden: ‘Gelooft in de ene helft van de dag dat wat de gelovigen verkondigd werd en ontkent het later.  Misschien zal alles dan omgekeerd worden. (Soera 3, 72)’
Neen, het geloof (islam) is noch een tijdverdrijf noch een speeltuig.  Wie er op deze wijze mee omgaat, moet gedood worden.
Imam Ahmad zegde: ‘Degene die niet bidt is ongelovig.’  Daarom mag die persoon gedood worden, ook als het slechts om het voornemen gaat het bidden op te geven.  Ook dan moet hij gedood worden.”

Awoe Rimram, de Zjeik-van-het-Kiel


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ultiem VB protest tegen BHV splitsing

 

 

Verschillende parlementsleden van het Vlaams Belang hebben vanochtend een ultieme actie gevoerd aan het Koninklijk Paleis. Daar worden vandaag de nefaste BHV-akkoorden plechtig ondertekend door de Koning. Onder meer Kamerfractievoorzitter Gerolf Annemans en senator Bart Laeremans rolden een reusachtig spandoek uit voor het 'nederige' optrekje van Albert II met de boodschap 'BHV-Vlaanderen gestrikt' .

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het groene gifmeisje Almaci, blokkeert wijzigingen snel-belgwet

 

Het Antwerpse kamerlid Meyrem Almaci (Groen, foto) heeft zopas de stemming over de nieuwe snel Belgwet opzettelijk vertraagd. Alle partijen, met inbegrip van N-VA en VB, waren het erover eens om de herziening van de snel Belgwet nog deze namiddag in de plenaire vergadering te stemmen. Maar Groen verzette zich en zo'n beslissing moet unaniem genomen worden. Daardoor verschuift de stemming nu naar de donderdag voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Door de snel Belgwet kunnen buitenlanders Belg worden zonder een landstaal te kennen, zonder geïntegreerd te zijn en zonder hier zelfs maar geweest te zijn. Dat is binnenkort verleden tijd. De snel Belgwet kwam in 2000 onder de paarsgroene regering Verhofstadt I tot stond op uitdrukkelijke eis van Groen-Ecolo.

Het is vooral het Franstalige Ecolo dat zich verzet tegen de wetswijziging en het groene gifmeisje durft natuurlijk, zoals we van een neo-belgische van Turkse origine mogen verwachten, niet ingaan tegen de Franstalige meesters.

Of dit in Antwerpen, waar Almaci de Groenlijst aanvoert, in goede aarde zal vallen (ook bij heel wat geïntegreerde allochtonen) valt te betwijfelen. Een triestig mokkel, Almaci, een haatbolletje en natuurlijk op Vlaams vlak compleet onbetrouwbaar. We hadden geen beter bewijs kunnen krijgen, dan de huidige vertraging om toch nog zoveel mogelijk kwistenbiebels die hier niet thuishoren door de mazen van het net te loodsen.  Bipatrides zijn onbetrouwbaar.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 19 juli 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Dierenleed

De beschavingsgraad die een maatschappij kenmerkt is niet alleen bepaald door een aantal fundamenteel menselijke waarden , zoals o.m. respect voor het leven , zowel geboren als ongeboren , maar eveneens door het belang geschonken aan het bestrijden en bannen van het dierenleed . De voorbeelden van dit laatste die in deze rubriek eerder werden aangehaald zijn daaromtrent sprekend , vooral in een aantal landen en ook bij ons waar ze vooropgesteld en verdedigd worden door een barbaarse mentaliteit al dan niet van godsdienstige aard . Ik stel me daarom de vraag waarom men naast het afwijzen en aan de kaak stellen van het onwaardige halal slachten ook niet met kracht het andere dierenleed aan de schandpaal nagelt en vertaalt in politieke actie .Van uit rechts en conservatief standpunt mag men deze problematiek niet aan GAIA en consoorten met hun selectieve verontwaardiging overlaten . De natuur en Vlaanderen en de dieren horen ook aan ons toe . Ze vormen het erfgoed dat ons door de vorige generaties nagelaten werd en dat we in alle aspecten dienen te verdedigen en te respecteren , meer nog dan wat sommige linkse herauten ons pogen voor te spiegelen wat zij in dit opzicht aan positief doen .In deze materie kan ook de partij die nauw aan ons aller hart ligt een baanbrekende rol spelen en eens te meer haar eigen identiteit in een klaar daglicht stellen .

Pieter Coutereel

*****

Leuk of niet leuk

In de Nieuwsbrief van "Vlaanderen Vlagt" nr. 50 van 8 maart 2005 schreven we: Wij kregen een schrijven vanwege een kritische lezer van onze Nieuwsbrieven: "Allo allo, beste vrienden, nu we een nieuw tijdperk zijn binnengetreden, eindelijk, wordt het tijd dat ook Vlaanderen Vlagt terug volop de eigen taal gaat gebruiken. Eind vorig jaar werd binnen de Nederlandse Taalunie een nieuw Verdrag afgesloten tussen Suriname, Nederland en België. Vanaf nu spreken we van Algemeen Nederlands en het Algemeen Nederlands valt uiteen in Nederlands-Nederlands, Surinaams-Nederlands en Vlaams-Nederlands. Een hele reeks woorden werden bijkomend in de woordenlijst van de Nederlandse taal opgenomen. Wanneer Vlaanderen Vlagt woorden gebruikt als "leuk" en "jullie" dan zijn dat woorden uit het Nederlands-Nederlands, taal welke in Vlaanderen als oneigen wordt ervaren. In het Vlaams-Nederlands, nu officieel als volwaardige taal erkend, wordt "ge" en "u" gebruikt en voor "leuk" woorden als "gezellig" "grappig" "prettig" "plezierig". Mag ik U derhalve vragen als Vlaanderen Vlagt consequent het Vlaams-Nederlands te hanteren. U bij voorbaat dankend, J. Van W. enzoverder..." Beste J. Van W., dat zullen onze West-Vlaamse actievoerders ons niet in dank afnemen! Zij zweren bij "gied're" en "wied're" en "joend're" en nog veel andere uitdrukkingen die wij hier deftigheidshalve niet durven neerskriev'n! Om dus de kerke in 't midden te hoed'n bluv'n wiedre maar geweune verder doen als wied're bezig zin, ook al vinden sommigen dat niet prettig, gezellig, grappig of plezierig .... zolang jullie het maar leuk vinden!

Ludo

*****

Edelachtbare anoniemerd,

Om uw niet-romaanse en dus germaanse talenkennis wat bij te schaven hierbij een populistisch (lees democratisch) en warempel nationalistisch (lees rechtvaardig) liedje: "This is England". http://www.youtube.com/watch?v=jV_rMJ6hSicAls je die taal machtig zou zijn en kan lezen op de regels, zal je merken dat er geen weg naast is. Dit is ons land, punt. End of invasion. Daarvoor bestaan er geen tientallen meer zeggende woorden maar slechts één: Nooit! Als je hier niet thuis hoort scheer je weg! Nürnberg 2.0 nadert voor islamofiele apparatsjiks overigens met rasse schreden. Het propageren van leugens, geweld en incivisme is overigens al eerder strafbaar gebleken. De "rule of law" zal op islamofiele hoofden neerdalen als de hamer van gerechtigheid. Happy 21 of July, sucko's! Voor francofiele apparatsjiks: " la même chose, quoi." Of moet ick er een tekeninck bij maâke Dewael? Met onvriendelijke groeten.

Lucky9

*****

Andre Rieu

Vorige maand heb ik op het Vrijthof in Maastricht een concert van André Rieu kunnen bijwonen. Het was een verrassingsgeschenk van mijn kinderen. Ik heb er intens van genoten!En "Amazing Grace" leerde ik mijn leerlingen elk jaar spelen op blokfluit. 

Ludo

*****

Staf Neel

We moeten niet te zwaar tillen aan het feit dat de PS de kamer verliet bij de herdenking van een overleden democratisch verkozen collega. Volgens mij is het zelfs een blijk van eerbied. De PS vondt zichzelf , zonder enige twijfel , niet waardig genoeg , om deelname aan die korte plechtigheid.

Het ware nog beter geweest dat de Vlaamse slippendragers het voorbeeld van hun meesters hadden gevolgd. Iemand de eer geven hem te herdenken moet in alle oprechtheid gebeuren en dat kunnen enkel maar de kamerleden van VB ! De rest is show en geveinsde eerbied.

René


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonger dan je denkt

 


Door de juiste kleding kun je tot acht jaar jonger lijken dan je werkelijke leeftijd. Onflatterende stukken daarentegen kunnen je met zeven jaar verouderen, dat blijkt uit een visuele test bij 2.400 Britten.

De deelnemers aan het onderzoek moesten de leeftijd schatten van een 55-jarig model dat in verschillende outfits poseerde. Ze had steeds hetzelfde kapsel en make-up op, ook de belichting en de houding waren gelijkaardig. Wanneer het proefkonijn kleding droeg die goed paste en uitgekozen werd door een styliste, schatten ze de dame jonger in dan wanneer ze haar eigen kleding droeg. Drie kwart van de deelnemers beoordeelden een vrouw in skinnyjeans 8 jaar jonger, wanneer dezelfde dame een losse t-shirt droeg over een brede broek werd ze 7 jaar ouder geschat.

Door zorgvuldig de juiste kledingstukken te kiezen, kun je dus heel wat jonger lijken. Styliste Caryn Franklin geeft enkele tips om je jonger te kleden:

1. Draag altijd een passende beha zodat je kleren zich mooi rond je rondingen kunnen vormen. De meeste vrouwen hebben een strakkere omtrek en een vollere cup nodig dan wat ze doorgaans dragen om er jonger uit te zien. Zelfs het strakker maken van je behabandjes kan een groot verschil maken.

2. Accentueer je troeven door een gebied te kiezen waarop je je focust: dit kan ofwel je decolleté zijn ofwel je benen. Kies vervolgens kledingstukken die de aandacht naar deze zone trekken.

3. Vermijd afgewassen kledij of bleke kleuren, maar val op met felle kleuren. Je outfit hoeft geen kleurboek te worden, maar een kleurrijk sjaaltje over een neutrale jas kan al wonderen verrichten.

4. Kies klassieke stukken met een mooie, strakke snit voor een jeugdige uitstraling. Verticale lijnen zorgen voor een gestroomlijnd effect en maken je slanker.

5. Voeg een trendy accent toe door middel van accessoires. Handtassen, schoenen en riemen zijn een goede manier om je outfit een hippe update te geven zonder dat je elk seizoen nieuwe kleding moet kopen.


Bron : http://blog.seniorennet.be/athea/  (bezoek deze blog voor leuke nieuwtjes allerlei)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandeling doorheen de lavendelboerderij

 

 

.

Heeft onze Japanse videoproducent een oogje op een van de vrouwelijke wandelaars ? Is het zijn vriendinnetje ? We zullen het nooit weten, want wij begrijpen mekaar niet. We ervaren zijn beelden steeds als rustgevend en mooi. En de rest gaat ons niet aan.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Rompuy : *Hoe heet jij, schat ?*

 

Aan het begin van een gezamenlijke persconferentie woensdagmiddag in Brussel, boog EU-president Herman van Rompuy zich naar zijn vrouwelijke gast. „Hoe heet je, schat?” vroeg hij fluisterend. „Jah-ja-gaâÇ& Jah-ja-ga” antwoordde de president van Kosovo, Atifeta Jahjaga, zachtjes maar eveneens hoorbaar voor de aanwezige microfoons.

Beelden van dit korte gesprekje werden woensdagavond uitgezonden in het journaal van de Servische televisie (RTS). Toch ontmoette Van Rompuy zijn gast op de persconferentie niet voor het eerst. Integendeel, daaraan voorafgaand hadden de twee al een uitgebreide werkvergadering gehouden.

Sommige Europese bestuurders hebben het kennelijk moeilijk met Balkan-politici. Vlak voor het eerste bezoek dat de nieuwe Servische president Tomislav Nikolic half juni aan Catherine Ashton bracht vroeg de Hoge EU-vertegenwoordiger voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid aan een medewerker om een foto van haar gast. Voor de aanwezige tv-camera's verzuchtte een gehaaste Ashton: „Ik heb geen idee hoe de man er uit ziet”.

 

Bron : De Telegraaf


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groen bouwt groententuin op dak Anderlechts slachthuis

 

Brusselse boeren

Het Brussels groen kieken, ministerin Evelyne Huytebroeck heeft beslist dat er op de platte daken van het ex-slachthuis van Anderlecht een "stadstuin" van 3000 (drieduizend) vierkante meter zal aangelegd worden. Weerloze, kansarme jongeren (voelt u hem?) zullen aangeworven worden om die tuin te doen renderen. En nu komt het : het aantal jobs dat dank zij dit geniale idee zal ontstaan, bedraagt 7755 (zegge en schrijve zeven duizend zevenhonderd vijfenvijftig). Voornamelijk laaggeschoolde allochtonen.

Ik zie het al voor mij : ieder poreiplantje in die daktuin zal zijn eigen, persoonlijke verzorger hebben, iedere knolselder zijn eigen lijfwacht, iedere aspergepunt krijgt een individuele manicure. Hoe komt het toch dat onze "beleidsmakers" hier nog nooit eerder aan gedacht hebben? Alle werkeloosheidsproblemen in een klap opgelost, en de voedselvoorziening van het land voor altijd veiliggesteld! Excuseer, het wordt mij te machtig, ik moet even gaan zitten om mijn hart- en ademhalingsritme terug normaal te krijgen. Maar ik zal u zeker op de hoogte houden van de biologische wonderen die deze tuin voor ons gaat verrichten.

Regus Patoff

Bron : Bouwen & Wonen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.God save the queen (laatste versie)

  

Dank aan Ropie

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen bier in Erdogistan

 

 

Het opperhoofd der Ottomanen is niet te beroerd om controversiële maatregelen te nemen om de gezondheid van zijn volgelingen te vrijwaren. Zo werd er onder druk van de Erdoganregering een alcoholban uitgesproken tijdens het “One Love” Rockfestival in Istanboel. Conservatieve moslimgroeperingen – lees radicale moslimfanatici – hadden op de campus van de universiteit in het district Eyüp geprotesteerd tegen het rockfestival. Dus kon de hoofdsponsor, brouwerij Efes, zijn biezen pakken. Dat viel niet in goede aarde bij de zanger Ricky Wilson van de rockband Kaiser Chiefs. Hij uitte zijn ongenoegen op de reclamewagen van Efes, hief demonstratief het glas bier en vroeg het publiek herhaaldelijk “Are you free”? Vervolgens lieten de Kaiser Chiefs bier aan hun fans verdelen en konden de “vliegende handelaars” ook enkele kruimeltjes meepikken. Zijn ze wel vrij, de Turken? Zijn ze vrij te denken, te handelen, te leven zoals Atatürk bij de oprichting van de seculiere republiek Turkije beoogd had? Of is ook daar het sluipend gif van de islamisering niet meer te stoppen? De Turkse lente is voorwaar in aantocht.

Bron: Die Presse

Floriaan Terbeke


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Cox

 

 

.

 


18-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 844)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Weinig toppers, heel veel vulsel. Onder deze weinig lovenswaardige titel trekt HET LAATSTE NIEUWS en DE NIEUWE GAZET in hun uitgave van 17 juli de aandacht op de 47 overlopers van het Vlaams Belang die onderdak vonden bij het NVA. Uitgesmeerd over twee volle pagina's kunnen de lezers kennis nemen van deze heterogene groep. Overlopers en bedriegers voor de enen, opportunisten en zeteldieven voor de anderen.

Veel wijzer zullen de lezers niet worden van de soms tegensprekende motivaties die ze opgeven als reden waarom ze hun partij en de kiezers die hen vertrouwen schonken de rug keerden. Volgens één lid van die groep, Luc Sevenhans uit Brasschaat, doet Filip Dewinter niemand een vlieg kwaad terwijl een ander lid van dezelfde bende, Patrick De Clercq uit Eeklo, de mening toegedaan is dat het zijn grootste vijand was. Het is dan ook niet meteen duidelijk wat die zeteldief bij het Vlaams Belang is komen zoeken.

Bij het lezen en herlezen van die twee pagina's kan men alleen tot het besluit komen dat Bart De Wever zich stilaan in nesten aan het wringen is. Iemand die stiekem het cordon blijft steunen moet niet verwonderd zijn dat de traditionele partijen hem vroeg of laat met datzelfde cordon gaan gijzelen omdat hij zonder schroom tientallen overlopers van het Vlaams Belang heeft binnengehaald. Het is onze mening dat Bart dat vroeg of laat gaat bekopen. Bovendien hebben we reeds meermaals vastgesteld dat kiezers niet houden van overlopers en zeteldieven. We zijn dan ook de mening toegedaan dat de meesten van deze 47 Mohikanen na deze korte publieke aandacht, in de grootste krant van het land, snel in de vergeethoek zullen geraken en dat zij hun beslissing om hun kiezers ontrouw te zijn in de nabije toekomst bitter zullen betreuren.

We hebben ook niet de indruk dat een partij die nog niet zolang geleden ongeveer 1 miljoen kiezers achter zich had weten te scharen het als een zware en onoverkomelijke slag zal beschouwen dat er 47 opportunisten zijn vertrokken.

Opgeruimd staat netjes. Misschien komen er binnenkort nog enkelen bij om het getal tot 50 af te ronden. Het is onze mening dat de kans groot is dat er in de nabije toekomst enkele ex-Vlaamsbelangers doodverlegen zullen zijn wanneer hun kinderen of kleinkinderen verwijzen naar de kranten van 17 juli waar opa of bompi, vader of oom met een foto bij "het vulsel" werd aangetroffen !

Men zegge het voort ...
Freddy Van Gaever


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stiptheidsacties Luchthavenpolitie Scharreleroi

 

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!