Angeltjes
16-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 16 augustus 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Brussel is crimineel, maar Antwerpen doet beter.

Met alle respect, en ik gun u van harte uw titel van criminaliteitshoofdstand van 't land, maar ik vermoed dat ze zich, om uit te kunnen pakken met dergelijke cijfers, waarbij Brussel door Antwerpen de islamitische baard wordt afgedaan, in een aantal bochten hebben moeten slingeren die een slangemens de gordijnen in zouden jagen van jaloezie.

Fred

NvdR Angeltjes : Het is dan ook een circus nietwaar, Fred,  met clowns, verwrongen acrobaten, getemde leeuwen, gedresseerde apen, etc.

*****

De zogenaamde Europese roeping van de Nv-A

Op internationaal en Europees niveau zijn er economisch,f inancieel, sociaal en politiek tal van elementen aanwezig die wijzen op een toespitsing van de heersende fundamentele crisis, met als waarschijnlijk gevolg een verdere afbouw van de democratie en de welvaartsstaat zoals deze na de tweede wereldoorlog door onze ouders opgebouwd werd.

Dientengevolge stellen we in de Europese Unie een verdere inkrimping van de nationale soevereiniteit en de creatie van een Europese eenheidsworst vast. In dat kader zijn niet alleen de kapitaaltransferten van noord naar zuid in Europa, maar ook van Vlaanderen naar Wallonië en Brussel significant .

De onoplosbaarheid van het probleem van de opgebouwde schuldenberg, zowel internationaal, Europees als belgisch hoort ook in dat kader thuis. Het is bijgevolg merkwaardig dat de Nv-A die met lippendienst de Vlaamse spaarder verdedigt, het Europese vlak als valabel referentiekader aanziet.

"Bart en zijn vrienden" dromen bijgevolg van een verdamping van het belgisch naar het Europees kader, terwijl ze in de praktijk een belgicistische aanpak voorstaan. Waar blijven bijgevolg de "klare" ideeën van Bart over Europa ? Wat wil hij dat Europa in deze context doet en heeft hij een alternatief voor de antidemocratische Europese besluitvorming en verspillingen ? Wat bakken zijn afgevaardigden in het Europees parlement er in deze materies van ? Van wat thans bekend is : weinig of niets ! En wat zou het standpunt van de Nv-A zijn in verband met de zorgvuldig verborgen Resoluties van Straatsburg van 1974 en de gepubliceerde Declaratie van Barcelona van 1995 die ons met een ongebreidelde immigratie in ruil voor olie en herbelegde petrodollars opzadelden ?

Ook een nieuwe en gevaarlijke wending die thans aan de gang is, dreigt niet alleen de Nv-A , maar ook het "politiek correcte" beleid en de gewone Vlaming naar analogie met de Resoluties van Straatsburg en de Declaratie van Barcelona in zware problemen te brengen.

Meer concreet stelde in opdracht van de Europese Commissie de wereldwijd gekende Boston Consulting Group een advies opdat het voorstel bevat een groot gedeelte van het spaargeld van de burgers in beslag te nemen voor het oplossen van de economische crisis en het mogelijk maken van de economische expansie. Hiervoor zou er minstens 6 biljoen euro nodig zijn (1 biljoen = 1000 miljard ). Deze operatie werd bevestigd door Bill Gross, beheerder van het obligatiefonds PIMCO en wellicht één van de beste obligatiespecialisten ter wereld. Deze raadt zijn cliënten aan uit Europa weg te blijven omdat de Europese overheid beslag wil leggen op het privé-geld van de spaarders. In dit vlak moet ook het nieuws over het grote spaarvolume in België (227 miljard euro),dat volgens de Nationale Bank steriel voor conjunctuurstimulering blijft bekeken worden.

De bewering van politieke en financiele, zijde dat dit bedrag 2/3 van de Belgische overheidsschuld bedraagt, heeft een gevaarlijke achtergrond en zou bij de Nv-A bellen moeten doen rinkelen, zeker in het kader van wat deze voorstellen inhouden als aanslag op de tegoeden van de Vlaamse spaarder. En niet alleen bij de Nv-A.

Legt men echter al de stukjes van deze puzzel samen en men weet dat de voorzitter van de Europese Centrale Bank, Draghi, de premier van Italië Monti en de genoemde anderen deel uitmaken van de tentakels van Goldman-Sachs die ook banden heeft met de Bilderberg -groep die de uniformisatie van het bezit beoogt, dan is de kans groot dat de teerlingen reeds geworpen zijn en de Nv-A achter het net dreigt te vissen.

Dat Vlaanderen hiervan de dupe zal zijn, staat buiten kijf, zoals de Europese roeping van deze partij alles behalve een doorbraak ,maar wel een grote flop en een ramp voor de hardwerkende en gewone Vlaming betekent.

Pieter Coutereel

*****

Amiens 

De Minister van Binnenlandse zaken moet niet enkel veroordelen, hij moet afstraffen!!Uitroeien deze bendes, vooraleer ze zich nog massaler uitbreiden! Awel, Hollande, waar zit u ?

Christina

*****

Amiens: "Inacceptable (Manuel Valls)" Onaanvaardbaar!

Ja, inderdaad. Maar ook onbegrijpbaar is het feit dat de massa gestemd heeft voor hen die nu enkel reageren met woorden. Ik vraag me af wat er concreet aan gedaan zal worden want het evolueert stilaan naar oncontroleerbaar. Het is "Inadmissible" of ontoelaatbaar zoals Thierry Mariani zegt. Ja inderdaad. Het begint er naar uit te zien dat dit enkel nog kan opgelost worden met het leger in te zetten en dat zal deze linkse regering niet doen of durven doen. Bovendien is er het alziend oog van de hevig naar links hellende Liga van de mensenrechten dat toekijkt of misdadigers goed en zacht behandeld worden nadat ze door hun slachtoffers werden "uitgedaagd" om hen te mishandelen. Amiens ligt niet zo ver van hier en met de watjes die wij hebben, verkozen door een verblinde meute, is het niet zo onvoorstelbaar of onvoorspelbaar dat dit hier ook op grote schaal kan plaats vinden. We hebben al voorsmaakjes gehad. De meeste Angeltjeslezers weten van wanten maar aan de anderen die nog in "la-la-land" vertoeven zou ik zeggen: Pel de lappen van uw ogen, verwijder de stoppen uit uw oren. Bekijk en beluister de realiteit. Stop met rond de problemen te huppelen en ze te negeren, te ontwijken en te minimaliseren. Stop met de linkse leugens klakkeloos te herhalen. Schapen wordt mensen voordat jullie halal geslacht zullen worden.

Foxy

*****

Engels

We worden overal om de oren geslagen met engelstalige slogans :  langs de autowegen, in de steden en dorpen ... niet alleen door privé en commerciële bedrijven maar ook door openbare besturen.

Gelukkig zijn er uitzonderingen. In Londerzeel is men op de héél goede weg, want daar is er voor "kiss & ride" een mooi bord met "kusje & weg"!

Zo zouden al die rouwverwerkers van missyou@ ... ook gewoon kunnen zeggen "misje@..." En in de kerk affiches voor roepingen "it's up to you", om engelstalige pastoors te kweken.

MA

*****

Die Vlaamse mentaliteit

Arme Vlamingen. In Vlaanderen worden we door de francofonie op een heel speciale bedankt voor decennia durende geldstromen, met o.a. minachting voor onze cultuur, onze taal en ons territorium. Maar ja: hoe meer drugs men een verslaafde geeft, hoe moeilijker de ontwenning wordt. Het Vlaamse virus: blijkbaar onuitroeibaar. Verleden zondag waren we op de rommelmarkt in Tienen. Een man deed moeite om in, weliswaar gebroken, Nederlands de prijs te vragen van een aangeboden beeldje. Toen de verkoopster hoorde dat het koppel onderling in het Frans praatte, begon ze haar waar direkt aan te prijzen in het Frans. Het koppel bleef in het Nederlands vragen stellen maar kregen steeds antwoord in het Frans. Mijn echtgenote die voelde dat er van mijn kant iets ging komen trok me bij de arm verder. laat maar zei ze, d'er is toch niks tegen te doen." Verdomme, t'is toch waar; dan doen deze Franstalige mensen de moeite om Nederlands te praten en krijgen ze dit. Zelfs de Frantaligen konden het niet appreciëren want toen ze verder gingen hoorde ik hen tegen elkaar bezig en vroegen ze zich waarom ze al die moeite deden om Nederlands te praten. "C'est incroyable". Dit is geen alleenstaand geval. Het gebeurt in Tienen, Leuven, Lubbeek, Aarschot enz.

Eddy

*****

@ Foxy - de straf voor MM

Ik wil hierover zeker geen theologisch debat beginnen. Maar de straf met de molenstenen staat wel degelijk in het Nieuwe Testament: Matteus 18, 6. Mocht er vergiffenis zijn voor alle zonden, dan had de Kerk geen hel nodig. Toch?

Jan VG 

*****

Geld en topsport

Hongarije heeft 17, zegge en schrijve zeventien,  medailles binnengehaald, 8 x goud, 4 x zilver, 5 x brons. Een land van 12 miljoen inwoners met een gemiddeld maandinkomen onder de 300 euri.

Als de poco's nu nog niet snappen dat er méér dan genoeg budget is, het overtreft vele malen dat van Hongarije, maar de manier waarop de centen besteed worden, haast crimineel kan genoemd worden. Jaren terug kon Roger de Vlaeminck die 3 x wereldkampioen is geweest zijn vliegticket naar het wedstrijdland, Hawai, niet betalen. Maar als het over voetbal gaat, waar belgie internationaal amper het caféploeg-niveau haalt, en dan nog dankzij ongebreidelde import, kan er met honderden miljoenen gesmeten worden.

Maak dat beroepsleegloper Bert den Bleiter,  maar eens wijs, de zgn boic specialist.

mvg - Victor L.

*****

Steve Lieckens en Goedele Stevaert 

Zou het niet kunnen dat Steve voor Goedele gewoon studiemateriaal was voor haar volgende boek : Rode Seks ? Ik kan het moeilijk geloven dat een mooie welbespraakte vrouw zoals Goedele viel voor de charmes van deze socialistische folklorefiguur. Ik hoop in ieder geval dat de vrouw van Steve het niet te weten komt , want ik vrees dan  dat zijn smikkel er zo rood gaat uizien dan zijn partijkaart.

René

*****

Vies reukje.

Ik vraag mij af : "1) Zijn ze ècht nog zo achterlijk bij Justitie om te vertrouwen op telefoontap; of 2) doen zij zich OPZETTELIJK zo dom voor ?

De fameuze "telefoontap" gebeurt in één van de gebouwen van Belgacom, en dié nemen zulke zaak héél ernstig. (ik wéét dat met zekerheid vermits méér dan de helft van mijn schoonfamilie er haar loopbaan gesleten heeft). Daarom is, als éérste vereiste, een GESCHREVEN toelating nodig vanwege Justitie, en er mag slechts een ploegje van 3 man, die steeds bestaat uit 1 man per 8 uur, aanwezig zijn (terwijl zijzelf ook zwijgplicht hebben tegenover elkaar èn tegenover hun collega's buiten de diensturen.

Die drie "verdachten" kennen zeker ook die regels, dus,: Indien zij toch eventueel naar elkaar willen bellen, dan kunnen zij gebruik maken van de huidige technologie : de "wegwerp-GSM" + de oude truc van "bijnaam" en, indien nodig, het systeem: genre gesneden brood, wespen, bakje hete koffie, enz, enz.

En wié zou durven beweren dat er géén briefwisseling onder hen ZOU KUNNEN bestaan, niet per post, doch door middel van een vertrouwenspersoon die de brieven rechtstreeks zèlf in de bus van de andere(n) steekt.  Communicatiemogelijkheden zat: wààrom niet via PC van een vertrouwenspersoon naar hetzelfde van beide ànderen ? Iemand die in duistere zaakjes betrokken is, kan steeds wel een veilige uitweg vinden, en reken maar: "het zijn geen drie dwazekloten, nietwaar" ?

Victor van Vosselaer

*****

Kerkelijk recht ?

Die club van Rome spreekt steeds over kerkelijk recht.  In een seculiere staat is er maar één recht en dat is het civiele recht, op poten gezet door verkozen mensen. Van die club uit Rome hebben wij nooit iemand verkozen en by the way ook nooit iemand vertrouwd en nooit rekening mee gehouden dus, oplazeren met dat kerkelijk recht. Straks komen de onderontwikkelden uit de woestijn ook nog met hun shariarecht.

Gewoon die smeerlap Vangeiluwe oppakken, opsluiten en voor een rechtbank brengen zoals dat met iedere smeerlap die niet van kinderen kan afblijven, moet gebeuren. Mocht hij met zijn fikken aan een kind of kleinkind van mij gezeten hebben dan zou ik hem over heel de wereld achtervolgen tot hij zijn straf bekomen had. Zeveren over verjaring, is lariekoek, dergelijke misdaden verjaren NOOIT.

Jean

*****

Ikke, den humo ? 

@Beste Max D
Wat mijn post betreft over de nieuwe klacht tegen Van Gheluwe zweer ik u op het licht mijner ogen dat ik dit NIET in de humo gelezen heb. Dit wekelijks verschijnende linkse rioolboekske is in mijn huis taboe tot en met en zou ik zelfs in absoluut hoogste nood nog niet gebruiken op het toilet. .Er waren andere kanalen die de aanklacht in het daglicht brachten en waar ik op inpikte.

Wat uw afwachtende houding in dit nieuwe geval van zedenmisdrijf betreft op de resultaten van een onderzoek door een rechtvaardige en onafhankelijke rechtbank vrees ik dat er nog veel, zéér veel water naar zee zal lopen eer daar enige klaarheid zal in komen.

De laatste ontwikkelingen en berichten hierover spreken "boekdelen" : verjaring, etc zoals dat heet .Voor rechtvaardige rechters moet u in Gent zijn bij de schilderij van Jan Van Eyck.

mvg - Senior

*****

@Foxy - Molenstenen

De molenstenen behoren wel degelijk tot het nieuw testament. Een korte zoektocht met behulp van Goegel leverde het volgende resultaat : "Vindplaatsen van het woord molensteen in het nieuwe testament (4 verzen): Mattheüs 18:6Maar zo wie een van deze kleinen, die in Mij geloven, ergert, het ware hem nutter, dat een molensteen aan zijn hals gehangen, en dat hij verzonken ware in de diepte der zee. Marcus 9:42En zo wie een van deze kleinen, die in Mij geloven, ergert, het ware hem beter, dat een molensteen om zijn hals gedaan ware, en dat hij in de zee geworpen ware. Lukas 17:2Het zoude hem nuttiger zijn, dat een molensteen om zijn hals gedaan ware, en hij in de zee geworpen, dan dat hij een van deze kleinen zou ergeren. Openbaring 18:21En een sterke engel hief een steen op als een groten molensteen, en wierp dien in de zee, zeggende: Aldus zal de grote stad Babylon met geweld geworpen worden, en zal niet meer gevonden worden. Statenvertaling on line - bijbel en kunst"

NB : Ik heb nooit gedacht dat ik op dit punt in mijn leven nog bijbelteksten zou quoten.

Regus Patoff

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel is crimineel, maar Antwerpen doet beter.

 

De Brusselse politie registreerde in 2011 :  47.491 criminele feiten waarbij geweld werd gebruikt. Dat betekent dat er gemiddeld 130 gewelddelicten per dag werden geregistreerd, of één om de elf minuten.

Dat blijkt uit het antwoord van minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet (CDH) op een parlementaire vraag van Karl Vanlouwe (N-vA).

Met 15.436 feiten spant Brussel Hoofdstad/Elsene de kroon.

In Brussel Zuid (Anderlecht, Sint-Gillis en Vorst) waren er 10.249 delicten

In Brussel West (Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Agatha-Berchem, Ganshoren, Jette en Koekelberg) 7.359.

Brussel Noord (Evere, Schaarbeek en Sint-Joost-Ten-Node) kende 6.991 gewelddelicten.

Zone Ukkel (Oudergem, Watermaal-Bosvoorde en Ukkel) 3.845.

Zone Montgomery (Etterbeek, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Wolume) 3.435.

176 feiten werden in het antwoord niet aan een zone toegewezen.

Tot zover Het Nieuwsblad en een dikke proficiat aan de circa 1000 Brusselse mandatarissen van de eerste Arabische stad van Europa.

Antwerpen doet het echter aanzienlijk beter. In 2011 werden 59409 criminele en geregistreerde feiten genoteeerd, een stijging van 5% op 1 jaar. Niet om luid voor te applaudisseren maar toch niet slecht.

Dit komt neer op 163 gewelddelicten per dag, of eentje elke 9 minuten. U ziet, de stad van allah doet het beter dan de Arabische hoofdstad van Europa. Janssens en zijn volgelingen mogen fier zijn.

Laten we ook niet uit het oog verliezen dat Brussel, zoals hierboven omschreven, bestaat uit de 19 randgemeenten met 1,1 miljoen inwoners en Antwerpen iets boven de 500.000 mogelijke slachtoffers telt. Je kan ook zeggen dat van elke 8,5 inwoners uit Antwerpen er 1 in aanraking komt met wat de hoofdactiviteit is van een aantal vreemdelingen, want die vormen de hoofdmoot van de daders. Wij willen de vreemde snuiters niet nodeloos culpabiliseren maar de feiten wegen zwaarder dan de burgemeester. Zowel diegene die momenteel de dienst uitmaakt, als de pretendent, die zich hult in een koningsblauw pak zoals de Lodewijken uit Frankrijk.

Van alle partijen en figuren die zich aandienen om de komende zes jaren de eerste viool te spelen op het Antwerpse stadhuis, is er zegge en schrijve, slechts één die nadrukkelijk de veiligheid van de burgers en de harde bestrijding van de criminaliteit in het programma heeft opgenomen. Dat is niet de Stadspartij van socialisten, katholieken, en enkele verdwaalde liberalen en groenen : die weten van niets en vinden het fijn zoals het is.

Dat is echter evenmin de triomfantelijke groep van De Wever en zijn bitch. Die zijn bang zich te vereenzelvigen met Vlaams Belang als zij iets zeggen over criminaliteit : de angst voor de waarheid verjaagt hen van de realiteit.  Over de Groenen kunnen we zwijgen, want die zijn meer geïnteresseerd in holebi's, travestieten, transgenders, vleermuizen, keverspinnen en wandluizen en een retour naar lemen hutten en mest als brandstof. Behalve voor de eigen Groene leiding, die huist in lofts. 

De liberalen zouden best een crimineeltje willen aanhouden, maar het is lastig dat de  minister die de justitiële puinhoop beheert,  hun lijst aanvoert en dat de hoofdcommissaris die jarenlang verantwoordelijk is geweest voor het flutbeleid thans de stoere flik wil spelen en dat advocaat Kris Luyckx, die geen affaire heeft met het genie Phaedra Hoste, zijn boterham verdient met vele Antwerpse zware jongens de vrijheid in te pleiten, met of zonder procedurefouten. 

Er blijft, of u het nu graag hoort of niet, slechts een partij over die de handen uit de mouwen wil steken om de criminaliteit hard aan te pakken. Juist ja, die partij die men op alle fronten monddood probeert te maken.

Ik kan hier enkel uit besluiten, dat de rest van de traditionele politici zich bewust ontfermt over en zich vereenzelvigt met ongure elementen, geboefte, gangsters, tuig van de richel, a-sociale prutsers en moordenaars.

U mag het voortzeggen ... (niet aan Freddy, want die weet het)

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mars Curiosity maakt ons nieuwsgierig

 

Zie Uitleg.  Door op de afbeelding te klikken
   laadt u de versie met de hoogst beschikbare resolutie. 

 Curiosity op Mars: Een Wand van de Galekrater
Credit: NASA, JPL-Caltech, MSS

Hier is één van de nieuwe ansichten vanaf Mars. De bovenstaande afbeelding werd digitaal bijgekleurd om te benaderen wat je zou zien wanneer het bovenstaande marslandschap op Aarde voorkwam. Opnamen van Mars die op deze manier van kleur zijn bijgesteld noemt men witgebalanceerd en zijn nuttig voor planetaire wetenschappers voor het identificeren van rotsen en landschapsvormen die vergelijkbaar zijn met die op Aarde. De afbeelding is een hoge-resolutie versie van een opname die werd vastgelegd door het vorige week op Mars gelande mobiele laboratorium Curiosity van een verre wand van de Galekrater. De afbeelding hieronder toont in werkelijke kleuren hoe dit landschap er op Mars uitziet. Het mobiele laboratorium Curiosity voert op dit moment nog zelfchecks uit en ontvangt nieuwe programmering van de Aarde alvorens aan zijn verkenningstocht over het oppervlak van Mars te beginnen. Hij zal beginnen een landschap te verkennen dat er uit ziet als een opgedroogde, bijzonder gelaagde rivierbedding.

In het midden van de afbeelding ziet u in de rug van de krater een licht kronkelpad slingeren.  Dat is ee restant van een snelweg. Maar zeker zijn we er niet van. Het landschap lijkt heel erg op Death Valley. En voor de rest is elk verhaal dat u er bij fantaseert onweerlegbaar juist.

Marsray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw reglement voor schoonheidswedstrijden

 

Zo was het : in bikini

 

Zo wordt het : in boerkini

Miss Italia draagt van af dit jaar geen sexy bikini maar wel een zedig badpak. De organisatoren willen zo meer de nadruk leggen op de innerlijke schoonheid. Is dit ook weer een gedeeltelijke toegeving aan de moslims ?

Walter

NvdR Angeltjes : absoluut, Walter, het gaat van nu af aan enkel om innerlijke schoonheid, en die is, zoals wij weten, uitermate ontroerend bij de aanhangers van de religie van vrede en tolerantie. I'll kill you.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Weerman danste niet naar de rode pijpen van Pukkelpop

 

Woensdag mogelijk onweer op Pukkelpopweide 14/08/2012
 Maar dat mag de weerman van Pukkelpop niet communiceren...

Na het drama dat vorige jaar op Pukkelpop plaats vond, schakelde het festival een weerman in en dat is Ruben Weytjens.
Ruben waarschuwde al voor hevig onweer op woensdagavond 15 augustus maar dat nemen enkele mensen hem niet in dank af.

"Nu er volgens meerdere weercomputers kans is op stevig onweer op woensdagavond mag ik dat volgens betrokkenen bij het Pukkelpop-festival niet verkondigen omdat ik daarmee onterecht paniek zou veroorzaken", vertelt de weerman op zijn website.

"Wel, ik zie het als mijn taak om op een rationele objectieve manier aan te geven wat de verschillende weercomputers op dit moment berekenen. Als er daarbij kans is op onweer dan zal ik dat ook 3 dagen voor aanvang van Pukkelpop gewoon melden, net als op andere tijdstippen van het jaar. Wie mijn weerberichten al langer volgt weet dat ik de laatste ben om sensatie te gaan zoeken. Ik ben ook steeds zeer voorzichtig in mijn uitlatingen en heb duidelijk aangegeven dat kampeerders best wachten op de weerberichten van dinsdagavond alvorens knopen door te hakken. "

Het is opmerkelijk dat iemand Ruben Weytjens met de vinger wijst. Ook al omdat Weytjens vorig jaar op die bewuste 18e augustus in de voormiddag al had aangegeven dat de kans groot was dat Kiewit die dag de volle lading zou krijgen. Dat Weytjens dat nu opnieuw doet is niet meer dan terecht want Weytjens gaat verder op verschillende computermodellen. Hij zegt en schrijft trouwens niet dat er effectief een hevig onweer zal lostbarsten boven de weide van Pukkelpop maar de kans bestaat wel en is vrij groot.
"Als de weerkaarten tegen woensdagochtend niet veranderd zijn thuis blijven tot het onweer langs is of het gevaar is geweken.
Wat is het je waard als het festival pas donderdag begint? En akkoord: de kans dat het uiteindelijk allemaal erg meevalt is uiteraard relatief groot. Zoals met elk onweer. En dat er dan door een deel van de organisatie en festivalgangers naar de "foutieve voorspellingen" zal worden gewezen is uiteraard zeer waarschijnlijk, maar daar mag een weersvoorspeller zich niet door laten initimideren. Kans op onweer is kans op onweer. Punt."

http://www.showbizzsite.be/nieuws/detail.asp?iImsNid=187361
 

De sympathieke Chokri weet het wel : liever rood dan dood


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om ter mooist

 

De traditionele facelift is uit de mode. Het is tegenwoordig niet meer 'hip' om je huid operatief strakker te laten trekken en overtollige huid te verwijderen. In de plaats daarvan kiezen steeds meer vrouwen voor 'face shaping', waarbij implantaten meer volume aan je gezicht geven.

"De plastische chirurgie is zich, net als alle andere dingen, constant aan het ontwikkelen", verklaart de wereldbefaamde chirurg dr. Laurence  Kirwan. "Een facelift wordt tegenwoordig gezien als iets ouderwets. Mensen denken aan hun oma's als het over facelifts gaat. Ze willen iets moderner, dat overeenkomt met de huidige manier van denken."

En dat is exact waar de 'face shaping' aan voldoet. Het is minder veeleisend voor de patiënt, want de verdoving is korter, net zoals de tijd die nodig is om te herstellen. Bovendien zijn er (voorlopig) minder negatieve connotaties aan verbonden dan aan de term facelift.

"We weten allemaal dat mensen die te veel facelifts laten uitvoeren er nogal uitgerekt uitzien, en zelfs niet meer op zichzelf lijken", zegt Kirwan. "Bij face shaping kan dat niet gebeuren, omdat er niets (lees: huid) weggenomen wordt van het gezicht. Er komt alleen iets bij, waardoor de contour van het gezicht verandert."

De implantaten bestaan in verschillende maten en stijlen voor de kin, kaken, neus en wangen. Bij de operatie wordt er een kleine insnijding gemaakt vlakbij de gewenste plaats van het implantaat. Dat gebeurt ofwel in een vouw van het gezicht, ofwel in de mond, daar waar het tandvlees en de lippen elkaar raken.

Daarna maakt de chirurg een soort zakje in de gezichtsweefsel, waar hij het implantaat inbrengt. Ten slotte wordt de insnijding weer dichtgenaaid. Het hele proces duurt één à twee uur en wordt meestal onder algemene verdoving uitgevoerd. Een vrij gemakkelijke ingreep dus.

"In vergelijking met de lange hersteltijd na een facelift, zullen mensen dus veel sneller hun normale leven weer kunnen opnemen", bevestigt dr. Kirwan. Bovendien is het resultaat van een shaping permanent, waardoor de procedure niet om de paar jaar opnieuw uitgevoerd moet worden.

"De meeste mensen associëren een facelift met een gevecht tegen het ouder worden, maar face shaping gaat veel verder. Veel mensen hebben bijvoorbeeld geen goed zichtbare kin of zijn ongelukkig met de vorm van hun jukbeenderen", gaat Kirwan verder. "De face shaping kan mensen hen helpen, alsook degene die een iets vollere kaaklijn willen, of een vollere neus."

"En, zoals met alle chirugische procedures, verandert het resultaat de manier waarop mensen over zichzelf denken", voegt hij toe. "Het verandert niet alleen hoe ze eruitzien, maar het geeft ook een boost aan hun zelfvertrouwen en hoe ze zichzelf tonen aan de buitenwereld", aldus dr. Kirwan.

Toch is de facelift nog niet helemaal ten dode opgeschreven. "Veel mensen laten tegelijkertijd een facelift en een faceshaping uitvoeren. Zo krijgen ze het beste van de twee ingrepen", besluit dr. Kirwan. (br.hln)

http://blog.seniorennet.be/athea/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit het grote citatenboek van Prometheus

 

Klik op de afbeelding om de link te volgenOnwetendheid is de bron van alle kwaad.
 
Socrates, ca. 470 v.Chr. - aldaar, 399 v.Chr, klassiek Grieks / Atheens filosoof.
 

*****

 
“Onwetendheid maakt blind en onoplettendheid maakt onwetend. Onoplettendheid is stupide”
 
William-Adolphe Bouguereau, 1825 – 1905, Frans academisch schilder.

http://nl.wikipedia.org/wiki/William_Bouguereau

 
 

 


15-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walvis op bezoek nabij Nederlandse kust

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amiens

 

Amiens is een stad met 130.000 inwoners in Picardië (Noord-Frankrijk) op 120 kilometer van Parijs en vooral gekend voor zijn prachtige kathedraal

In de buitenwijken is Amiens bezet door hoofdzakelijk Noord-Afrikaanse migranten die reeds vele jaren een sfeer van vijandigheid en quasi onleefbaarheid veroorzaken.  Amiens wordt geterroriseerd door jeugdbendes die compleet los van de maatschappij hun eigen gemeenschap organiseren en op een bijna oorlogsvoet leven met het officiële Frankrijk.  De politie durft nauwelijks op te treden in deze verwoeste gebieden, waar de bevolking poogt een normaal leven te leiden.

De nacht van maan- op dinsdag zijn er hevige rellen losgebarsten na een identiteitscontrole van een chauffeur die als een wildeman door de straten reed.  Dit vormde de aanleiding voor de opstandige bendes om voor miljoenen euro's schade aan te richten, een school in brand te steken, auto's te vernielen, en een regelrecht gevecht aan te gaan met de politie en de CRS. 16 agenten zijn hierbij verwond. De nieuwe socialistische minister van Binnenlandse Zaken, Manuel Valls is ter plaatse geweest en hij veroordeelt "de onaanvaardbare feiten"

 

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws uit Mortsel

 

Kamerlid Rita de Bont voert de VB-lijst aan te Mortsel

Federaal parlementslid Rita De Bont trekt de lijst van Vlaams Belang in Mortsel. Een sterk signaal dat de partij volop voor de beloofde vervrouwelijking kiest, klinkt het. Op de lijst staan immers 15 vrouwen en 14 mannen.

Twee "witte konijnen" sieren de lijst van Vlaams Belang in Mortsel. Natasza Wisniewska maakte eerder al bekend dat ze overstapte van de N-VA naar Vlaams Belang, onder andere omdat ze daar "meer vriendschap en nestwarmte" ervaart.Ze krijgt plaats 13 op de lijst.

Rik Nauwelaerts verlaat dan weer CD&V voor Vlaams Belang. Hij heeft naar eigen zeggen altijd de vlijmscherpe analyses en constructieve oppositie van Vlaams Belang geapprecieerd. “Als je echt iets wil veranderen in Mortsel dan is Vlaams Belang het enige echte alternatief", zegt Nauwelaerts. Hij staat op de zevende plaats.

Op de tweede en derde plaats staan respectievelijk Mark Schampaert en Jozef De Backer. Nationaal jongerenvoorzitter en gemeenteraadslid Tom Van Grieken duwt de lijst.

Een veiliger en vlotter Mortsel, dat is waar Vlaams Belang voor wil strijden. Laten we hopen dat de inwoners van Mortsel hun gezond verstand bijhouden en de Groene knoeister, IUngriet Pira, definitief de laan uyitsturen.  Wat die vrouw verkeerskundig verknoeid heeft, zal niet in één generar-tie kunnen hersteld worden.

Succes toegewenst voor Rita, Tom en de ganse ploeg.

Uittredend gemeenteraadslid en VB-Jongerenvoorzitter Tom van Grieken duwt de lijst. 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 augustus : voor alle Maria's

 

 

Voor alle Maria's, Miekes, Marie's, Ria's, Marijkes, Marie-Louises, Maria-Henriëtta's, ach voor alle vrouwen, moeders, echtgenotes, dochters, grootmoeders, tantes, nichten, kleindochters, weduwen, stille geliefden : het is uw dag en onze redactie feliciteert u.

Dit jaar kozen wij speciaal voor u alleen het lied Maria uit Westside Story van Leonard Bernstein, gezongen door Johnny Mathis. En u krijgt er nog een heel stuk uit de musical bovenop, samen met mooie beelden. En als dit té frivool is, dames, presenteert de heer Savat in zijn Oranje Theehuis een Mozart Gala met de Wiener Philharmoniker. (te bereiken via de knop in de rechterkolom van deze blog).

De Redactie van Angeltjes

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 853)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Moet de overheid méér centen steken in topsport ?

We hoorden de laatste dagen uit diverse hoeken een oproep tot de overheid om dringend geld en véél meer geld in topsport te investeren in de toekomst. Dit alles nadat ons land slechts drie medailles heeft behaald op de recente Olympische spelen in London. Wij gaan helemaal niet akkoord met deze zienswijze. Dat onze kinderen gezond en sportief worden opgevoed is normaal maar het is niet omdat een kleine fractie van de bevolking tot de allerbesten wil behoren dat de grote meerderheid daarvoor geld zou moeten ophoesten.

Eerst en vooral zijn die Olympische uitslagen als zeer relatief te beschouwen. Wij vinden dat bijvoorbeeld Federer nog steeds de beste tennisser ter wereld is en we zijn er van overtuigd dat indien men over één maand alles nog eens zou herhalen er totaal andere uitslagen uit de bus zouden komen. Ook de uitslag van ons land is voor de enen bedroevend en voor andere nuchtere lui schitterend te noemen. Het hangt er allemaal van af  hoe men het wil bekijken.

België behaalde éénmaal zilver en tweemaal brons. Als men dit wil vergelijken met bv landen zoals Noorwegen of Lithouwen die respectievelijk 5 en 4 medailles behaalden waaronder telkens tweemaal goud dan kan men dit een pover resultaat noemen voor ons land dat véél meer inwoners telt dan die twee andere samen.

Maar men zou eveneens een vergelijking kunnen maken en kijken naar de resultaten van 2 van de 4 meest bevolkte landen ter wereld. Indonesië telt bijna een kwart miljard inwoners of 25 maal méér dan Belgie en behaalde slechts éénmaal zilver en éénmaal brons. Nog véél spectaculairder komt ons land uit de hoek als we de resultaten vergelijken met India dat met niet minder dan 1,166 MILJARD inwoners of 100 maal deze van ons land slechts het dubbele aantal medailles mee naar huis neemt namelijk 2 zilveren en 4x brons. Al die vergelijkingen hebben weinig zin en we kunnen er ons geen minuut voor opwinden.

Feit is dat vele mensen houden van wedstrijden en zich steeds graag met elkaar willen vergelijken. Vroeger gebeurde dat meestal op slagvelden en gelukkig zijn de mensen, tenminste in onze streken, al wat slimmer geworden. Maar wat zou het nut voor de overgrote meerderheid van onze bevolking geweest zijn indien b.v.Tia Hellebaut 5 centimeter hoger had gesprongen? Of Tommeke Boonen als eerste over de meet was gereden? Of ik weet niet welke Waal nog juister had gemikt bij het karabijnschieten ? Ons antwoord: nul komma nul.

Trouwens waarom is karabijnschieten wel een Olympische sport en biljarten niet?

Wij wensen al het beste toe aan alle sportmensen die beslist hebben om van hun hobby hun leven te maken en kost wat kost aan de wereldtop willen geraken. Voor de meeste getalenteerden staan er steeds wel sponsors in de rij. Maar voor de anderen voel ik me niet geroepen om een gedeelte van mijn inkomsten aan hen, via belastinggeld, te overhandigen. Het behoort niet tot de taak van de overheid om dergelijke avonturen met overheidsgeld te gaan steunen. De bevolking zou meer voordeel halen uit statische gegevens waaruit blijkt dat we bv. het minste aantal slachtoffers hebben op onze wegen in vergelijking met andere landen of het laagst scoren in aantal zelfmoorden enz. Dergelijke resultaten hebben véél meer belang voor de gemeenschap dat het feit dat op de totale bevolking er een half dozijn of zelfs een dozijn zijn die met Olympische Medaille naar huis komen.

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever
 


14-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 14 augustus 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Toeval ?

 Het pakje van  patje het patatje in de gay betoging lijkt wel sterk op de nieuwe look van onze Bart (zelfde kleermaker?) : er groeit iets tussen die twee. 

 BDDG - France

*****

@ Maurice R : Ruimtereizen

Aan een vroege alpinist werd de vraag gesteld: "Waarom moest je die berg zonodig beklimmen?" Het antwoord was kort en bondig: "Omdat hij er staat".

Regus Patoff

*****

BOIC

Volgens Het Nieuwsblad.be betaald het BOIC 181.000€ aan belgische atleten die bij de 8 eerste eindigden.Ik pik er eentje uit. Tia Hellebaut 6.250€. Afschaffen de Olympische spelen, net zoals het songfestival. Dit zijn evenementen die misbruikt worden om het belgie gevoel aan te wakkeren en onnodig veel geld kosten aan Jan met de pet.

Walter

*****

@ Regus Patoff en Jan V - 3M en molenstenen

Volledig akkoord met molenstenen maar het is misschien nog een te zachte straf.  Zulke straffen behoren echter tot het Oude Testament waar een oog om een oog en een tand om een tand geldt. De christelijke leer is gebaseerd op het Nieuwe Testament waar men de andere wang geeft om nog eens geslagen te worden. Als ik in de plaats van de ouders van vermoorde en gemartelde kinderen een straf moest bedenken dan zou die zuiver gebaseerd zijn op mijn gevoel van ouder, moeder of vader of allebei die een kind hebben verloren door toedoen van een monster. En die straf zou niet van de poes zijn en volgens het Oude Testatment maar dan nog een graadje of zo meer.

Foxy

*****

Niet alleen België scheurt, ook Vlaanderen @ Jade

Wie tegen mij over racisme, geen haat, en andere dergelijke onzin begint te zeveren, antwoord ik dat het, jammer en helaas, in de natuur der dingen zit zich het meest aangetrokken te voelen tot wat het meest op het eigen zelf lijkt. Krijgen ze gegarandeerd hoofdpijn van.

En ik ben trouwens niet te beroerd toe te geven dat mijn rijke ervaring met, meestal donkerder gekleurde, derde-vierdewereld criminele parasieten ertoe hebben geleid dat ik vooringenomen tegen ze ben. En wie zulks niet aanstaat kan het schijt krijgen.

Fred

*****

Nolfke

De huisjurist van de gratis bijlage van zijn lijfblad MO (de Knack)  maakt het weeral bont.
"Via de staat vertragen we allemaal de vergoeding van de slachtoffers: willen we daar iets aan doen?",  orakelt de juge.-de-paix.

Het vrederechtertje van het zevende knoopsgat heeft blijkbaar nog nooit  gehoord van een Pauliaanse vordering tot niet tegenstelbaarheid van onrechtmatige daden.

Als er al iets onrechtmatig is,  zijn het de malversaties van criminelen die via allerlei listen leugens en bedrog hun belangen willen veilig blijven stellen eens ze beseffen dat ze in de gevangenis zullen belanden.

Nolfke klets dus weeral uit zijn nekje. De echte crux is het totale falen van de Belgische justitie.

Vertragen? Tegen de tijd dat de nabestaanden van de vermoorde slachtoffers hun recht zouden kunnen afdwingen via het Belgisch gerecht zit M. Martin al veertien jaar lang te kommazuipen op de stranden van Barbados.

Lucky9

*****

Senior: beminde gelovigen...

Het valt me van Senior een beetje tegen dat hij ineens zo eenzijdig de Humo gelooft. Ik ga akkoord om bewezen feiten te veroordelen maar in dit geval (Van Geluwe II) hebben we nog altijd maar een aanklacht in Humo van een "louche" figuur. Niet best even afwachten voor we de brandstapel aansteken? Of nog beter: de Humo maar verbranden en een onafhankelijke rechtbank horen ?

Max D.

NvdR Angeltjes :  Met respect, justitie heeft toegegeven dat er een klacht is en kent u een onafhankelijke rechtbank ?

*****

Islamist Philippe Moureaux is boos

Nog maar eens de geruchten in herinnering brengen, volgens dewelke er belangvermengde banden zouden bestaan tussen Philippe Morue en het moslimextremisme. Lijkt ook meer dan aannemelijk, vermits die gemeente, ondanks alles wat daar aanwezig is, niet in totale anarchie verzandt. Niet alleen wordt daar geen onderzoek naar gedaan, er wordt zelfs niet over gesproken. Misschien een kolfje naar de hand van het Vlaams Belang.

Fred

*****

Onafhankelijk Vlaanderen

Zolang er Vlamingen zijn zal Vlaanderen bestaan, maar zolang er Vlamingen zijn die zich Belg noemen, zal Vlaanderen verdeeld zijn. Verdeel en heers is de methode en die heeft zijn nut al héél lang bewezen.

 De verdeeldheid is ook op zichzelf verder verdeeld en onderverdeeld. Er is een bindmiddel nodig. Degene die dat middel ontdekt ,zal een homogene massa kunnen creëren en dan zal de onafhankelijkheid binnen bereik liggen.

Foxy

*****

O.S een succes voor Sporza.

Geachte redactie.

Volgens de directie van Sporza (een onderdeel van de 0000) zijn de kijkcijfers van de O.S. een succes geworden voor hun zender. Ongeveer 4,2 miljoen Vlamingen keken gemiddeld 15 minuten naar het gehuppel en gepuppel in Londen. Dit is zowat het equivalent van een normaal toiletbezoek voor het deponeren van een gezonde drol.

Zelfs een dode mus wordt door die overgesubsidieerde gasten aan het gepeupel verkocht als een koningsarend.

Sporza

*****

Belgistan op Amerikaanse TV

http://www.youtube.com/watch_popup?v=olJqg0_tdbQ&feature=youtu.be

Alain V.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van de O.S.

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glenn Audenaert, Pierre Chevalier, Jean-Claude Bulthé : saus uit eenzelfde vies kommetje

  Klik op de afbeelding om de link te volgenAudenaert mag van de onderzoeksrechter geen contact meer hebben met Bruno Bulthé, de bekende procureur des Konings van Brussel, noch met Jean-Claude Leys, die destijds als onderzoeksrechter in Brussel de monsterfraudezaak-KB Lux in handen had. Dat schrijft De Tijd.

Het gerecht van Dendermonde stelt zich volgens de krant vragen bij enkele telefoongesprekken die de geschorste directeur van de federale gerechtelijke politie van Brussel had met Bulthé en Leys. De speurders hebben immers wekenlang Audenaerts telefoon mogen afluisteren.

Ze gaan na of Audenaert en Bul­thé hun boekje te buiten gingen wanneer ze informatie uitwisselden over bepaalde gerechtelijke dossiers in Brussel. Met Leys zou de politiebaas gesproken hebben over een bedrijf dat hij wilde oprichten om commerciële schepen te beschermen tegen zeepiraten.

Zowel Audenaert als Bulthé geeft geen commentaar. Leys wel. "In mijn hele leven heb ik Audenaert welgeteld vier keer gesproken. Twee keer omdat Audenaert enkele jaren geleden wilde toetreden tot het Grootoosten van België (de grootste groepering van vrijmetselaarsloges in ons land, red.), wat hem niet gelukt is. En onlangs nog twee keer omdat hij investeerders zocht voor zijn piraterijproject 'Odysseus'.

Dat leek me volledig legaal en dus bracht ik hem in contact met bepaalde personen, zoals Pierre Chevalier van de groep rond George Forrest. Voorts heb ik niets met Glenn te maken."

Als ik het land B vandaag meer verfoei dan gisteren, minachtte ik het gisteren onvoldoende.(op deze uitspraak heb ik al jaren geleden geen patent genomen, maar ze is wel de mijne)

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De weireld volgens Senior : Beste goedgelovigen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Na M.M. is het terug de beurt aan de geile ex-bisschop van Brugge om in de pedofielenvitrine plaats te nemen. Een nieuwe klacht is bij het parket tegen deze kerkelijke herder neergelegd wegens seksueel misbruik van kinderen.  Deze bisschoppelijke viespeuk bracht meer tijd door in de gulp van zijn slachtoffertjes dan voor Gods altaar.

Ook nu wordt er weer druk gespeculeerd of deze misselijke figuur toch voor een aardse rechter zou moeten verschijnen om uitleg te verschaffen over het hoe, wanneer en waarom van zijn hobby.

Laten we ons echter niet in slaag wiegen door uitspraken van advocaten, ministers en andere Torfsen dat een proces best nu zou kunnen plaatsvinden.  Rome, bij monde van de paus (en zeker deze huidige niet, ) zal nooit toelating geven om het zover te laten komen om de bisschoppelijke mijter te laten ontbloten.  Opnieuw zal er een welles-nietes spelletje van gemaakt worden zoals de vorige keren en de affaire zal uiteindelijk koelen zonder blazen.

De Roomse kerk is, niettegenstaande haar afkalving, nog steeds één van de machtigste instellingen ter wereld die koningen en presidenten naar haar hand kan zetten als het haar goed uitkomt. Ook nu zal de smerige pedofiel de dans ontspringen want paus Ratsmans zal geen toestemming geven om Van Gheiluwe op het offerblok te leggen. De kinderverkrachter zal verder mogen sloffen tot het einde van zijn aardse leven bij de nonnetjes ergens in Frankrijk ... net zoals M.M. bij de simpele trutjes van Malonne. We mogen ons terecht vragen beginnen stellen over de rol die kloosters bekleden in onze moderne samenleving.

Het insitituut kerk heeft altijd al, en dit door de eeuwen heen, zijn misdaden ongestraft kunnen ontlopen omdat deze instelling oppermachtig was en nog steeds is.  Zij die tegen de Godslamp liepen, kunnen altijd rekenen op een veilig onderkomen in een van de vele kloosters waar ook ter wereld.

Zelfs de meest perverte burgerlijke kindermoordenaar(s) zijn er welkom. Neen beste goedgelovigen, ook nu zal er binnen enkele dagen geen sprake meer zijn over de sekslusten van de bisschop.  Rome wikt èn beschikt.  Hoe lang nog ?

Senior 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Socialisten in het nieuws

 

Bij de begrafenis van het tot genie omgedoopte drankorgel Michel Daerden, waren er slechts enkele honderden aanwezigen.  Zo populair bleek de man dan ook niet te zijn in Wallonië en bij het officiële land B. Soit. De socialisten zijn verlost van een van hun farceurs die bewees hoe erg het gesteld is met het totale gebrek aan menselijke waardigheid in de rode stal.

En dan heb je nog die andere wereldberoemde Franstalige socialist en zuivere belg, Philippe Moureaux. Die is nog niet naar de Hemel vertrokken, die geniet nog elke dag van de nectar van zijn Marokkaanse Latifa, wat we de man best gunnen. Echt waar.  Mocht hij een privé persoon zijn, we zouden hem een oude beklagenswaardige dwaas noemen maar hem toch feliciteren.

 Philippe Moureaux is echter een publiek figuur, een minister van Staat, een fanatieke Franstalige en Vlamingenhater, een man met nog steeds veel invloed in het Brusselse, zij het dat die invloed tanende is, en hij is vooral de burgemeester van de eerste islamitische  gemeente, Sint-Jans-Molenbeek. Een buitenlandse enclave van Marokko, waar criminaliteit en wreedheid zich hult in de mantel van de godsdienst van de vrede om door het leven te gaan als een aanvaard cultuurverschijnsel.  Binnen de eigen politieke meerderheid van het schepencollege stuit Moureaux op weerstand. Te wijten aan zenuwachtigheid voor de verkiezingen, maar alleszins tekenend voor de échte toestand in deze Brusselse Township.  En de Vlaamse socialisten moeten maar best niet te veel afstand nemen van hun Franstalige moslimvriend, want de partij van Tobback staat broederlijk op één lijst in Sint-Jans-Molenbeek met de collabo Moureaux en diens moslimaanhang.

Het verbaast mij verder dat de onnozele Vlaamse gazetten vandaag uitpakken met nieuws dat al tenminste 5 of 7 jaar oud is, over de affaire van Staive Stevaert en Goedele Liekens

Lieve mensen, daar maakten wij een aantal jaren geleden al leuke allusies op, lang voor Stevaert van zijn sokkel gevallen was. Onze zegsman-influisteraar had het koppel gespot in een Brussels restaurant en uit de lichaamstaal van beiden was het meer dan duidelijk, wat er aan de hand was. Nog zo'n socialist van het zevende knoopsgat die zijn partij enkel gebruikt heeft, om zijn eigen fantasmes en frustraties in realiteit om te zetten. De geldhonger, machtsdrang en hang naar populariteit hebben Stevaert de das om gedaan.  Een trieste hakkelaar met een groot libido, dat blijft er over van deze Limburgse sukkel : het socialisme in Vlaanderen ten voete uit.

En dan is er nog nieuws over Van Gheiluwe. Maar dat is geen socialist. Alhoewel we het officieel niet weten.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamist Philippe Moureaux is boos

 

Molenbeeks burgemeester Philippe Moureaux (PS) reageert erg gepikeerd op de uitspraken van zijn eigen schepen Jan Gypers (Open VLD). Die had de gemeente beschuldigd van een laks beleid ten opzichte van illegalen in parken. “Zijn uitspraken zijn haast ridicuul te noemen.”

Volgens enkele inwoners van Sint-Jans-Molenbeek maken daklozen en druggebruikers de parkjes in hun gemeente 's nachts onveilig. Het lawaai zou mensen uit hun slaap houden en de lege alcoholflessen die er 's morgens nog liggen kunnen gevaarlijk zijn voor kinderen, klinkt het.

De uithaal van Gypers kwam er omdat hij zich ergert aan stijgende overlast door illegale immigranten. Die zouden onder meer voor vuilnis in de parken van de gemeente zorgen. "Alle illegalen komen naar Molenbeek omdat hier de minste repressie is in heel Brussel", had Gypers gezegd. "Enerzijds wil men humanistisch en sociaal zijn, maar anderzijds doet men niets. Een burgemeester moet harde beslissingen durven nemen om zijn burgers te beschermen."

Een serieuze sneer die burgemeester Moureaux niet kan appreciëren. “Zijn uitspraken zijn haast ridicuul te noemen”, laat hij weten. “Een polemiek beginnen over het gemeentebeleid vanuit de meerderheid is volgens mij ook strijdig met de deontologie.”

Moureaux weerlegt ook dat de problemen in de parken te wijten zijn aan illegalen. “Vorige week heeft de politie nog drie mensen uit een park gezet en zij waren geen illegalen. Onze politie houdt trouwens regelmatig illegalen aan, maar de Dienst Vreemdelingenzaken geeft ons altijd de instructie hen vrij te laten, met een niet-uitvoerbaar bevel om het grondgebied te verlaten.”

Moureaux wijst er ten slotte op dat die laatste dienst onder Open-VLD staatssecretaris Maggie De Block valt.

 Brussel Nieuws    

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook dit is Griekenland

 

De Griekse reders hebben de grootste handelsvloot ter wereld in handen: samen ruim 4100 schepen, goed voor 16 procent van de wereldhandelsvloot. Dat is meer dan de Japanners of de Chinezen. De Griekse rederijen verdienen meer dan de hele toeristische sector. In 2010 zagen de grote reders hun inkomsten stijgen tot 15,4 miljard euro. Het toerisme genereerde 9 miljard euro inkomsten. Toch vloeit van die rederij-miljarden haast geen cent naar de staat. De reders genieten sinds jaar en dag, via een netwerk van fiscale maatregelen, feitelijk een belastingvrijstelling. De fiscus kijkt hun rekeningen niet in. Elke Griekse miljonairsfamilie met aandelen in een rederij of in een maritiem consortium – samen zo’n duizend families – is op die manier vrijgesteld. Een goed geolied fiscaal paradijs. De reders bewaren hun geld in Zwitserland of in Cyprus, in Liechtenstein of in Londen.

De allerrijkste is Spiros Latsis, de zoon van de oude scheepsmagnaat John Latsis. De familie Latsis is ook actief in de scheepsbouw en de bankwereld. Zoon Spiros is bovendien de grootste aandeelhouder van Hellenic Petroleum. Op de lijst van de multimiljardairs in de wereld staat hij op nummer 68. Hij studeerde aan de London School of Economics, samen met ene José Manuel Barroso. In juni 2004 wordt Barroso voorzitter van de Europese Commissie. Twee maanden later, in augustus, is hij uitgenodigd voor een weekje vakantie op een pronkerig plezierjacht van de familie Latsis. Latsis heeft net PrivatSea opgestart, een exclusieve jachtclub die haar leden “een buitengewone ervaring aan boord van ’s werelds spectaculairste jachten” belooft. Inclusief de Alexandrer, die met zijn lengte van 400 voet het op drie na grootste jacht ter wereld is. Daar waar Aegaeus zich in zee stortte, trekken Barroso en Spiros Latsis samen de zwembroek aan op het dek van misschien wel het meest luxueuze jacht op aarde. Een maand later keurt de Europese Commissie 10,3 miljoen euro subsidie van de Griekse staat aan de scheepswerven van de familie Latsis goed. Toeval? Of “ons kent ons, wie doet ons wat”?

http://www.tref.eu/actueel/de-griekse-waarheid.htm


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ponchour !

 

Cartoon

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!