Angeltjes
25-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjesvrienden zijn kandidaten : Sam van Rooy (Antwerpen & Deurne)

 

In een kleinre reeks van vandaag af tot 14 oktober willen wij  een zevental Angeltjesvrienden van wie we weten dat ze kandidaat zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen, aan onze lezers voorstellen. 

De eerste in de rij is de 27-jarige Sam van Rooy, publicist, mede-samensteller en auteur van 'De islam. Kritische essays over een politieke religie' en van 'Europa wankelt. De ontvoering van Europa door de EU'. Hij is de vijfde kandidaat voor het district Deurne en staat op nummer 7 voor de Antwerpse gemeenteraad. Sam is een gegarandeerde aanwinst voor VB Antwerpen met een bagage als technisch ingenieur, kenner van de islam en scherp observator van de ondemocratische intenties van de EU.

 

- Wat zie jij als speerpunten voor de plaatselijke politiek in Deurne en Antwerpen, Sam ?  

Wij stellen  één belangrijke beleidsprioriteit voorop: méér veiligheid, en dit in de meest ruime zin. Het Vlaams Belang wil de fysieke veiligheid, de sociale veiligheid en de identitaire veiligheid van de Antwerpenaren verzekeren. Sociale veiligheid betekent dat we werk, welzijn en welvaart garanderen voor wie in deze stad woont en leeft ; identitaire veiligheid betekent dat we het Vlaams en het Europees karakter van Antwerpen kracht willen bijzetten en dat we de multikul en de islamisering willen tegengaan; fysieke veiligheid betekent dat we een harde aanpak willen van de criminaliteit, zodanig dat het recht op veiligheid van iedere Antwerpenaar gegarandeerd wordt. De angst moet weer van kamp veranderen en het slachtoffer - niet de dader - moet centraal komen te staan. Ook mobiliteit is voor het Vlaams Belang belangrijk: het moet afgelopen zijn met het autopestbeleid. Openbaar vervoer, fietsers en voetgangers zijn belangrijk, maar het beleid is doorgeslagen en moet opnieuw in evenwicht worden gebracht: minder files en meer parkeerplaatsen.

- Hoe is de verhouding in Deurne en Antwerpentot de NV-A ?

De N-VA is met rasse schreden een 'traditionele partij' geworden. De partij heeft zich uitgesproken voor het cordon sanitaire, en De Wever herhaalt telkenmale niet met het VB te willen samenwerken. Natuurlijk zou bijvoorbeeld een minderheidscoalitie van N-VA en VLD, met het VB als gedoogpartner, veel beter zijn dan opnieuw de socialisten op 't Schoon verdiep. Ik denk daarbij aan Nederland, waar de PVV een minderheidskabinet van liberalen (VVD) en christendemocraten (CDA) gedoogde. Of beter nog: een rechtse coalitie met N-VA en VB. Ik heb daar echter een hard hoofd in wanneer ik de softe standpunten van de N-VA zie inzake criminaliteit, immigratie en islam. Ik durf zelfs te stellen dat op die essentiële punten het verschil tussen de N-VA en het VB niet zo veel kleiner is dan tussen bijvoorbeeld de Open VLD en het VB. De N-VA subsidieert moskeeën, roept een moslimomroep in het leven en richt imamopleidingen in. Allemaal met ons belastinggeld. Wat dat betreft is de N-VA echt geen haar beter dan de 'oude' traditionele partijen.

- Vertel iets over de VB- collega's met wie je optrekt naar de verkiezingen, Sam.

De lijst in Antwerpen is een zeer diverse lijst, met een goede mix van jong en oud, nieuwkomers en vaste waarden, mannen en vrouwen, en mensen uit alle lagen van de bevolking. Het is een lijst van GV's (Gewone Vlamingen), en niet van BV's. Dat is eigen aan het Vlaams Belang: het is een échte volkspartij, door en voor mensen uit het veld. De Antwerpse lijst is dus geen 'ivoren toren-lijst', maar een lijst met mensen die in het échte leven staan en weten wat er speelt. Binnenkort verschijnt er een 'Antwerpse Volksgazet' waarin een tiental van deze mensen worden voorgesteld, elk met zijn of haar verhaal en drijfveer: een cipier, een café-uitbaatster, iemand met een krantenwinkel, een trambestuurder, enzovoort. Vaste waarden zijn, met Filip Dewinter op kop, onder andere Anke Van dermeersch, Bruno Valkeniers, Gerolf Annemans, Wim Wienen, Jan Penris, Caroline Drieghe, Wim van Osselaer. Een sterke ploeg, een ervaren team.

- Ben jz tevreden over de burgemeester van uw gemeente en hoe verhoudt hij zich tot het VB ?

Uiteraard ben ik niet tevreden over Patrick Janssens. Hij is en blijft een reclamejongen die neerkijkt op het VB en zijn kiezers. Hij is geen volksmens, maar iemand die het moet hebben van façade, van 'windowdressing'. Zijn slogan, "'t Stad is van iedereen", is walgelijk, want de koekenstad is juist nìet van iedereen. De koekenstad is niet van de salafist of terrorist; de koekenstad is niet van de Roemeense carjacker; de koekenstad is niet van de Nigeriaanse oplichter; de koekenstad is niet van de losgeslagen asielzoeker; de koekenstad is niet van het moslimtuig dat (onze) vrouwen, Joden of homoseksuelen terroriseert. De koekenstad is van de autochtone Antwerpenaar, die een veilige, Vlaamse en niet-geïslamiseerde stad verdient.

- Welke rol speelt in Antwerpen en Deurne  de aanwezigheid van vreemdelingen en allochtonen, een woord dat op de index  van de links rakkers verschenen is

De aanwezigheid van vreemdelingen en allochtonen speelt een zeer belangrijke rol. Antwerpen multiculturaliseert, vervreemdt en islamiseert. In 2007 waren bij de jongens 13 van de 20 meest gekozen namen islamitisch. Bij de gekozen meisjesnamen waren 10 van de 20 meest voorkomende namen islamitisch. Tegen 2018 zal de helft van de Antwerpse keizers van allochtone origine zijn, waaronder veel moslims. Deze demografische werkelijkheid, gecombineerd met de lakse houding ten opzichte van de multicultuur, zorgt ervoor dat de islam wortel schiet in Antwerpen: moskeeën rijzen als paddenstoelen uit de grond, moslimallochtonen vallen (onze) vrouwen, homoseksuelen en Joden lastig en halalwinkels, schimmige Arabische vzw's en hoofddoekendracht bepalen het straatbeeld. De gewone, Vlaamse Antwerpenaar voelt zich niet meer thuis in zijn eigen stad.
In Deurne, het district waar ik opgroeide en op plaats 5 van de lijst sta, komt er midden in een woonwijk een asielcentrum. De bewoners werden nooit geïnformeerd en staan perplex. Als het geen moskee, bel- of nachtwinkel of Arabische vzw is, dan is het wel een asielcentrum. Het wordt er dus niet echt gezelliger op.

- Sam, heb je nog een speciale boodschap ?

Ja. Hoewel het belang van de lokale verkiezingen niet mag worden onderschat, is er op dit moment een machtsgreep van historische omvang gaande: een monetaire staatsgreep door de Europese Unie, die de eurocrisis zou moeten 'oplossen', en die tot doel heeft een Europese superstaat te creëren. Die Europese superstaat zal tevens een transferunie zijn naar Belgisch model, waarbij de sterke landen financieel zullen bloeden voor de zwakke EU-landen. Vlaanderen wordt op die manier gedegradeerd tot een provincie van Europa: België verdampt, maar Vlaanderen verdampt mee. Vlaanderen heeft dus een dubbele uitstap nodig: uit de Belgische constructie, maar ook uit de antidemocratisch Europese Unie. De Antwerpenaren moeten goed beseffen dat de onveiligheid, de multikul en de islamisering waarmee ze worden geconfronteerd, voor een groot deel te wijten is aan de Europese Unie. Wij moeten dan ook dringend de Europese Unie en de euro vaarwel zeggen en terug baas worden in eigen land, anders is een onafhankelijk Vlaanderen een lege doos.

Tot zover Sam van Rooy. Een strijdvaardige en bekwame Vlaams Belang kandidaat die hiermede zijn eerste schreden zet in de wereld van de politiek.  Wij wensen hem veel succes toe en, lezers uit Antwerpen en Deurne, geef de jeugd een kans.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lex Molenaar en het kopstukkendebat : horen wat je graag hoort

 

 

 

Subjectief modereren en selectief beoordelen en dan treuren dat de oplage van de gazet daalt.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.*Met de rug naar Ankara en de open handjes naar 't Stad*

 

 

In navolging van Rode Patrick heeft Groene Meyrem in een zelfde geut van bescheidenheid een magazine uitgebracht onder de eigen welluidende voornaam : spreek uit op zijn Antwerps, Maairèm. Een blik in het rurale gemoed van deze dochter van het land van Atatürk.  Het magazine is uitermate geschikt om het zonder lectuur te perforeren met 1 gaatje (net zoals 1 hersencel) en het aan 1 nageltje op te hangen in het sanitaire complex van de camping en zorgvuldig blaadje per blaadje te gebruiken alnaar gelang de noodwendigheden.

(Ontwerp : Studio Rony)

Eerst was er onderstaand project maar dit werd verworpen en aangepast aan de relaiteit :


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griekse moslims protesteren ook tegen *het filmpje*

  

Ietsje later dan de rest van de wereld, kwamen maandag 24 september een 600 moslims in Athene op straat om te protesteren tegen, u weet wel.  De Griekse politie had nog een lading traangas liggen van in de goede tijd van de kolonels en die hebben ze nu opgebruikt. Op de volgende vraag om nog een aantal miljarden los te peuteren  van Europa, zal er een post ter rechtvaardiging verschijnen : traangas ter bescherming van de democratie.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het grootste Russische eiland, Sachalin

 

 

Sachalin wordt van het Russische vasteland gescheiden door de Tatarensont, die op zijn smalst 7,3 kilometer meet en in de winter dichtvriest. Het Japanse eiland Hokkaido bevindt zich aan de overzijde van de Straat van La Pérouse. Het eiland is 948 kilometer lang en 27 tot 170 kilometer breed. De totale oppervlakte van Sachalin bedraagt 76.400 km², waarmee het het grootste tot Rusland behorende eiland is.

Bijna twee derde van Sachalin is bergachtig. Twee parallelle bergketens, gescheiden door de Tym-Poronajskaja-vallei, doorkruisen het eiland van noord naar zuid. Het hoogste punt van Sachalin is de berg Lopatina, behorend tot de oostelijke keten, die zich 1609 meter boven de zeespiegel verheft.

Het noorden van het eiland bestaat uit moerasvlakten. De langste rivier van Sachalin is de Tym, die 400 km in noordelijke en noordoostelijke richting stroomt en uitmondt in de Zee van Ochotsk. De rivier is over een lengte van 80 km bevaarbaar voor lichte schepen. De Poronaj stroomt in zuid-zuidoostelijke richting naar de Golf van Geduld. Drie kleinere rivieren monden uit in de zuidelijke Golf van Aniva.

Japan verklaarde Sachalin in 1845 eenzijdig tot Japans grondgebied. Russische kolonisten kwamen echter naar het eiland, vestigden er een bestuur en stichtten er scholen, kerken en gevangenissen. De oorspronkelijke bevolking werd vermoord of gedwongen zich op het Aziatische vasteland te vestigen.

In 1855 tekenden Rusland en Japan het Verdrag van Shimoda, waarin werd bepaald dat het eiland door beide naties bewoond mocht worden: de Russen in het noorden, de Japanners in het zuiden, zonder dat tussen hen een scherpe grens werd vastgesteld. Rusland ontmantelde daarnaast zijn militaire basis bij Ootomari.

Na de Opiumoorlog dwong Rusland China tot het tekenen van het Verdrag van Aigun en de Conventie van Peking, waarmee al het gebied ten noorden van de Amoer en ten oosten van de Oessoeri, inclusief Sachalin, aan Rusland viel.

In 1857 werd er een strafkolonie op het eiland gesticht, maar tot 1875 stond het zuidelijke deel van Sachalin onder controle van Japan. Met het Verdrag van Sint-Petersburg, dat in dat jaar werd gesloten, stonden de Japanners hun deel van eiland af aan Rusland, in ruil voor de Koerilen.

Na de Russisch-Japanse Oorlog tekenden beide landen in 1905 het Verdrag van Portsmouth, waarmee het zuidelijke deel van het eiland (onder de 50e breedtegraad) aan Japan viel. De Russen behielden de overige 3/5 van het gebied. Zuid-Sachalin ging de prefectuur Karafuto (樺太庁) vormen, met Toyohara, het huidige Joezjno-Sachalinsk, als hoofdstad.

In augustus 1945 kreeg de Sovjet-Unie het eiland in handen. De aanval op Sachalin begon op 11 augustus. Hoewel de troepen van het Rode Leger driemaal zoveel manschappen telden als die van Japan, verliep de verovering stroef, de Japanners verzetten zich hevig. Pas op 16 augustus brak het Sovjetleger door de Japanse verdediging. Daarna konden de Sovjettroepen steeds makkelijker oprukken, hoewel de gevechten doorgingen tot 21 augustus. De meeste overgebleven Japanse eenheden gaven zich over op 22 en 23 augustus. Met de inname van de hoofdstad Toyohara op 25 augustus 1945 was de verovering van Sachalin een feit.

Volgens Japanse bronnen vonden 20.000 burgers de dood tijdens de invasie. Op 2 januari 1947 werd de oblast Sachalin opgericht en werd het eiland in de huidige vorm bestuurlijk geïntegreerd in de RSFSR, sinds de val van de Sovjet-Unie de Russische Federatie.

Een definitief vredesakkoord is nooit getekend. Bij het Verdrag van San Francisco van 1952 deed Japan afstand van zijn claim over het zuidelijke deel van Sachalin, maar ging het niet akkoord met de Russische beheersing van het eiland. Japan beschouwt de status van Sachalin als onopgelost en op Japanse kaarten wordt het eiland als niemandsland aangeduid. De kwestie is nog altijd een heikel punt in de Japans-Russische betrekkingen. Vlucht 007 van de Zuid-Koreaanse maatschappij Korean Air werd op 1 september 1983 net ten westen van Sachalin door de Sovjets neergeschoten. Alle 269 inzittenden, passagiers en personeel, kwamen om het leven.

En dan nu terug naar het vreedzame Europa. Op invasies wordt hie rniet gereageerd, integendeel de bezetters worden toegejuicht en aangemoedigd hun familieleden te laten overkomen.

Bron : Russia Today & Wikipedia


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Septemberverklaring : Kris Peeters zet Nv-A op water en brood

 

Met deze volstrekt overbodige en zelfs ongepaste goed nieuws-show werd in de verhouding en communicatie van deze Vlaamse regering met het Vlaams Parlement  een nieuw dieptepunt bereikt. De Vlaams Belang-fractie vindt het volstrekt  onaanvaardbaar dat na een uiteenzetting, die een regeringsverklaring en opening van het parlementair jaar onwaardig was, de cijfergegevens en concrete inhoud van het akkoord over een nieuwe begroting in evenwicht op een persconferentie worden toegelicht.  

De Minister-President repte immers met geen woord over de concrete “uitgestelde beleidsuitbreidingen” die essentieel waren voor het bereiken van een evenwicht. Duidelijk is dat alle beloftes van de N-VA zoals de Vlaamse kindpremie, de maximumfactuur in de thuiszorg voor ouderen en de Vlaamse hospitalisatieverzekering niet gerealiseerd zullen worden.

Belangrijker is dus wat de Minister-President niet zegde, o.a. de enorme factuur die de federale regering naar Vlaanderen zal sturen in het kader van de zesde staatshervorming :  de usurperende bevoegdheden, ambtenarenpensioenen en overheveling van bevoegdheden.
 
Deze Septemberverklaring roept dan ook veel meer vragen op dan dat ze beantwoordt.

Joris Van Hauthem
Fractievoorzitter


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Truckers actie gevolg van maatschappelijk negationisme en verwaarlozing door vakbonden

 

Het is al jàren aan de gang en nu komen ze ermee af. Elke klant van eender welk grootwarenhuis hoeft zijn (lui of onwetend) achterste maar enkele meters te verzetten alvorens ie de winkel binnen gaat.

Ga eens naar de loskade als er geleverd wordt, de nummerplaat van de opligger is altijd Belgisch, de nummerplaat van de trekker is zeer dikwijls een oostblok geval. Litouws, Roemeens enz. Het is al jaren aan het gebeuren en waar zat de vakbeungd al die tijd? Is het geen enkele van die syndicale grote lichten ooit opgevallen of doen zij hun kommiskes enkel in de delicatessen handel? Kreeft i.p.v. biefsteak tegenwoordig? 

Al dit is het gevolg van een geforceerd 'verenigd' Europa (woeha !) waarbij de sluizen open gezet werden alvorens het sociale water gelijk stond voor iedereen. Ergonomische genocide en mensonterende gelijkschakeling naar beneden door broodroof en blootstelling aan wanpraktijken en criminaliteit.

Liever het westen arm dan het oosten zo welvarend door arbeid als wij. Kom het hier halen of stelen, u bent als buitenlander zo veel meer waard dan een achterlijk manipuleerbaar Vlaams vakbondslid.

En het gaat niet alleen over de transportsector. Er zijn bouwwerven waar bijna geen enkele werknemer Nederlands spreekt. Er zijn de schoonmaakbedrijven waarvan het personeel voor 90 % bestaat uit naar hier gelokte vreemdelingen die als uitgebuiten alles doen om hun dagen vol te krijgen tot ze recht hebben op alle sociale voorzieningen. Er zijn duizenden lassers over ettelijke werven die geen snars van onze taal verstaan maar wél hun loon naar het thuisland sturen. 

Er is het artikel 60§7 van het OCMW dat het mogelijk maakt dat een ouderling in het RVT niets dan vreemde gezichten te zien krijgt terwijl ie met zijn/haar pensioentje na een leven van écht werken de kosten van dat RVT niet kan betalen.

Ondertussen zijn er 100.000-enden werklozen in het land B, zijn er geen verplichte omscholingen tot knelpuntberoepen en worden hangmatprofiteurs ongemoeid gelaten.

En de vakbeungden, zij wisten al die jaren van niets. Ofwel zijn ze achterlijk, ofwel haatdragend tegenover Vlaanderen, ofwel worden zij in het geheim extra betaald (lidmaatschap?) per vreemdeling en allochtoon die zij hier een sociaal oorkussen en donsdeken willen bezorgen.

Oh! Nog zoiets: er is een spreuk die luidt "Verbeter de wereld, begin bij jezelf". Klopt. En dan nu de volgende fase: "Kom op tegen de overbevolking: begin met Vlaanderen".

Jade


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije, paard van Troje in NL omroepbestel


De Turkse overheid krijgt invloed op uitzendingen voor moslims op het publieke net, als het Commissariaat voor de Media zendtijd toekent aan de Stichting Zendtijd Moslims (SZM).

Bestuurslid en sinds juni waarnemend voorzitter van de zendtijdaanvrager, Muhsin Köktas, is penningmeester van de Islamitische Stichting Nederland (ISN). In het Turks heet die organisatie 'Hollanda Diyanet Vakfi', de Nederlandse dochterafdeling van het Turkse Diyanet, het directoraat van godsdienstzaken. Dat valt rechtstreeks onder het ministerie van algemene zaken van de Turkse premier Erdogan, zo blijkt uit een onderzoeksrapport van de Vrije Universiteit en de Universiteit Utrecht.

Diyanet voert overal waar Turkse moskeeën zijn gevestigd de scepter over de imamopleiding en de inhoud van preken. "In Nederland vallen zo'n 144 Turkse moskeeën onder de ISN", zegt Köktas zelf. "De imams zijn allemaal door Diyanet opgeleid in Turkije. Dat is een indirecte link met de Turkse overheid. Maar ISN zelf staat daar los van en is een wettige, onafhankelijke Nederlandse stichting. Diyanet is slechts een Turks woord", zegt de bestuurder.

Köktas' woorden lijken moeilijk te rijmen met de website van ISN, waarop vermeld staat dat de organisatie in 1982 onder leiding van Diyanet Turkije is opgericht. Bovendien heeft de voorzitter van het bestuur van ISN een diplomatiek paspoort van Turkije en wordt deze 'adviseur religieuze zaken' als ambtenaar van de Turkse overheid beschouwd. Het salaris van de staf van ISN wordt door Turkije betaald, staat in het onderzoek van de twee Nederlandse universiteiten.

Over zijn waarnemend voorzitterschap van de Stichting Zendtijd Moslims zegt Köktas: "Ik ben voorzitter totdat er een onafhankelijke voorzitter van de SZM wordt benoemd". De SZM is momenteel de enige zendtijdaanvrager namens de moslimgemeenschap. De zendtijd in de vorige toekenning (2005-2010) was 65 uren tv en 195 uren radio per jaar bij de landelijke publieke omroep.

Het Commissariaat voor de Media zou vorige week al beslissen of de SZM de moslimzendtijd krijgt, maar de toezichthouder heeft dat besluit opgeschort. Waarom, wil een woordvoerder niet zeggen.

De onduidelijkheid over de banden met de Turkse overheid is niet het enige probleem met de SZM. Een mediator, die om de tafel zat met de organisaties die samen de SZM hebben gevormd, spreekt in een vertrouwelijk rapport zijn zorgen uit over de representativiteit van de omroep. Hij noemt het 'verontrustend' dat enkele organisaties die "een groot aantal islamieten vertegenwoordigen" zich buitenspel gezet voelen in de omroep. Vorige week schreef NRC Handelsblad dat de islamitische organisaties Milli Görüs, de alevitische federatie Hak Der en de Raad voor Marokkaanse Moskeeën Nederland, die ook in de SZM zaten, uit de organisatie zijn gestapt.

Wanneer het commissariaat besluit over de zendtijd voor moslims, is nog niet duidelijk.

Recht op zendtijd
Het Commissariaat voor de Media lijkt met de zendtijd voor moslims in zijn maag te zitten. Eerdere pogingen van een moslimomroep liepen uit op interne ruzies over macht en geld. Reden genoeg voor minister Van Bijsterveldt (CDA, media) om de moslimzendtijd tijdelijk onder te brengen bij de NTR.

Dat er nu toch weer een poging wordt gedaan, komt door een uitspraak van de Raad van State vorig jaar: moslims hebben, net als andere religieuze stromingen, recht op zendtijd. Het commissariaat wil niet ingaan op vragen over de SZM, omdat het een lopende procedure betreft. De aanvraag van de moslimomroep zal zorgvuldig worden getoetst aan de Mediawet, aldus de woordvoerder. Daarin staat dat alleen genootschappen die representatief zijn voor een geestelijke stroming in aanmerking komen voor zendtijd. In de wet staat niets over een verbod op banden met overheden.

Bron : Trouw


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 870)

 


Wij staan perplex over de lakse houding van onze overheid in verband met allerlei gebeurtenissen die zich nu rond het filmpje "Innocence of Muslims" afspelen. Wanneer een bevriend land zaken toelaat waar men helemaal niet meer akkoord kan mede zijn dan roept men zijn Ambassadeur terug en stuurt de Ambassadeur van het betrokken land even naar huis om duidelijk te maken dat er aan alles grenzen zijn.

Iedereen weet dat we de laatste jaren veel te tolerant zijn geweest tegenover de steeds toenemende massa Moslims die in onze streken neerstrijken. Hoe guller wij waren hoe meer eisen ze begonnen te stellen. Het is onze mening dat de grens van het toelaatbare reeds lang werd overschreden. Maar de toestand wordt met de dag erger.

Het gaat nu zover dat een Minister van de Pakistaanse regering, Ghulam Ahmed Bilour genaamd, een premie van niet minder dan 100.000 dollar belooft aan  wie de maker van het bewuste satirische filmpje zou vermoorden. Het gaat hier niet meer over betogingen of opstootjes maar gewoon op het aanzetten tot moord.

Wij weten niet hoe we ons zouden voelen indien zou blijken dat het een landgenoot is die deze premie mag opstrijken. Zou het dan niet normaal zijn dat we onze overheid, die op dergelijk premievoorstel geen enkele reactie heeft, als mededader beschouwen? Tot hoever zullen we ons nog laten bedreigen; beschimpen en vernederen vooraleer we het uiteindelijk gaan duidelijk maken dat de grens van het toelaatbare werd bereikt?

Volgens ons is het reeds vijf over twaalf en hoog tijd dat we nu gaan duidelijk maken: tot hier en niet verder!  Het blijven capituleren heeft alleen als gevolg dat wij in de toekomst steeds maar minder in onze eigen pap te brokkelen zullen hebben.

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taqiyya

 
Ook sommige Allochtone handelaars zijn zogezegd de rellen op de Turnhoutse baan beu, er komt zelf een imam bij te pas die rellen en relschoppers veroordeeld en die daarbovenop beweert bedreigd te worden door extremisten.

Zielig, zielig, zielig. De argumententrommel van de verantwoordelijken van de ongebreidelde immigratie klinkt holler en valser als ooit tevoren.

Zoek de term taqiyya eens op en denk dan een beetje dieper door. Wat kan je nog geloven van de wil tot samenleving en het totnogtoe onbestaand wederzijds respect tegenover Vlamingen en het westen vanwege moslims als een hechte geloofsgemeenschap? Wie kan je als hun woordvoerder of verdediger nog vertrouwen?

Terwijl de zoveelste dialoog en het zoveelste sussende bericht krampachtig eenzijdig opgevoerd wordt groeit de fanatieke religieuze aanhang... intern demografisch en door niet aflatende ongebreidelde import.  En tegelijk groeit begrijpelijker wijze het wantrouwen en de afkeer. De haat echter komt van één enkele kant.

Waarom werd het Katholicisme actief en zonder scrupules buitengejast als de rode loper uitgerold wordt voor de volgende gesubsidieerde absurde hysterie op gelovige voeten? Kan  staan, bij komen ?

Er mogen de laatste dagen weer een hele resem aan allochtone politici met een moslim achtergrond hun gedacht komen zeggen. Meer nog, ze blijven de Vlamingen verwijten onverdraagzaam te zijn, dus racistisch en bekrompen. Allochtonen zonder verdienste al probeert men de burger wijs te maken dat ze het allemaal op eigen kracht gemaakt zouden hebben. 

En dan zitten we weer bij bij de term Taqiyya.

Welke agenda hanteren zulke pretentieuze excuus politici? Wat is de geloofwaardigheid van een dubbele nationaliteit. ? Wat is het maatschappelijk gewicht van iemand die door positieve discriminatie en soms gedeeltelijk enkel omwille van de vreemde afkomst, de vreemd klinkende naam en eventueel de mooiere huidskleur, ingelijfd werd als 'mascotte' door partijen die als opdracht geven de Vlamingen in een slecht daglicht te stellen tot ver buiten de landsgrenzen?

Wie heeft daar nog lessen van in ontvangst te nemen, Autochtoon of normaal ingeburgerde ? Zij zijn anti-Vlaams in het landsgedeelte dat hen kansen gaf, zij weten het beter dan de hardwerkende ploeteraars, diegenen die voor belastingsinkomsten zorgen terwijl door misbruikers en dus ook allochtonen de sociale zekerheid onbetaalbaar wordt. Zolang een RVT onbetaalbaar is voor diegenen die hard gewerkt hebben moeten alibi-verrijkers hun mond houden of tenminste bescheiden blijven.

Vlaanderen geeft de meeste kansen, is financieel het meest gulle gebied van de hele wereld en tegelijk wordt er het meest agressief, beledigend en ondankbaar op gereageerd door een groot deel van de onverstaanbaren. 

Er is een verband tussen het strooien met geld zonder enige verplichting en de arrogantie van zeer vele nieuwkomers. Win for life zonder werken en daartegenover leugens en laster, vuilspuiterij voor electoraal gewin op de kap van diegenen die voor democratie en mensenrechten gevochten hebben, diegenen die alle verdiensten hadden moeten kunnen opstrijken voor hun pionierswerk. Er wordt in dit land eerder een tricolore medaille opgespeld aan een, euh allochtoon of vreemdeling die van alle uitkeringen en sociale voordelen gebruik weet te maken dan aan iemand die zijn leven lang gewerkt heeft en bijgedragen.

Zo werk je profitariaat en criminaliteit in de hand.

De meeste nieuwkomers en allochtonen van de zoveelste generatie, hun ouders, grijpen de kansen niet maar blijven hun driestheid opvoeren mét intimidatie, geweld en met de hulp van Vlaams-vijandige partijen en hun excuus inwijkelingen, pronkkandidaten en sierdemocraten.

Wie gelooft dat soort tot anti-Vlaamse haat opgeleide opportunisten nog? Ofwel zijn ze mét Vlaanderen, dus voor 100% inclusief diegenen die achter een (nog te komen) cordon opgesloten zijn en begrijpen zij de zorgen en angsten van de gulle gevers, ofwel zijn zij voor eeuwig allochtoon zonder respect voor de pioniers en te wantrouwen met een dubbele agenda. 

Taqiyya Jade

(afbeelding : Studion Rony)


24-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Truckersactie : werk voor eigen volk eerst

 

Het Vlaams Belang staat onverkort achter de truckersactie tegen de overname van hun beroep door goedkope buitenlandse arbeidskrachten. Dit nieuwe systeem van gastarbeid dat gebaseerd is op illegale of half illegale praktijken is compleet strijdig met de zorg die de overheid zou moeten besteden aan de tewerkstelling van zijn eigen burgers.
 
Het is typisch dat ook de EU alweer te voorschijn komt als de structuur die hieraan niks verhelpt maar het zelfs nog mogelijk maakt op de koop toe. Ook de Belgische regering draagt in deze haar verantwoordelijkheid. Niet alleen omdat ze niet controlerend optreedt maar ook omwille van een voor onze ondernemingen veel te laks loonkostenbeleid.
 
Het Vlaams Belang zal in het federaal de ministers Reynders (Europese Zaken) en De Coninck hieromtrent interpelleren. Ook Europarlementslid Philip Claeys diende in het Europees Parlement een voorstel in tot interpellatie.  
 
Het Vlaams Belang brengt ten slotte hulde aan de truckers die met heel wat verantwoordelijkheidszin protesteerden zonder daarbij de burgers te gijzelen.
 
Bruno Valkeniers & Gerolf Annemans


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingsaffiche van de Nieuwe Volksunie Allochtonen

 

 

(ontwerp Studio Rony)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 24 september 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 In memoriam Chris Stevens.

Hierbij een promotiefilmpje van U.S. ambassadeur Chris Stevens dat getuigt van de onvoorstelbare naïviteit van de Obama - administratie, van hemzelf en van alle politiek correcte idioten die samenwerkten om dictators te vervangen door minstens even erge moslimdictaturen.De man werd verleden week vermoord door de door hem zo geliefde en opgehemelde Lybische moslims, niet omwille van een filmpje (drogreden), maar omwille van de moslimhaat tegenover alle andersdenkenden.
http://www.youtube.com/watch?v=y_SIIxholL4&feature=player_embedded

Rob

*****

Charme-offensief ? Wat is Obama naiëf.

Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat er geen oorzakelijk verband is tussen enerzijds het feit dat Osama is opgregroeid als een moslim, en anderzijds: dat hij bij zijn aantreden als president zijn eerste of een van zijn eerste speeches gaf, begin 2009, in Egypte, waarbij hij aandrong op de aanwezigheid van de moslim broederschap, tegen de wil in van toenmalig president Mubarak, dat hij recent 1.5 miljard dollar aan het door datzelfde moslim broederschap geregeerde egypte gaf, waarvan hij een deel kwijtschold, dat hij de revoluties steunt in landen geregeerd door relatief pro amerikaanse en "seculiere" dictators, in flagrante tegenstelling met zijn houding tijdens de Iraanse opstand tegen het regime van de fundamentalistisch religieuze ayatollahs, dat zijn administratie in toenemende mate is geïnfiltreerd door leden van de moslimbroederschap; dat familieleden van de kabinetschef van zijn staatssecretaris banden hebben of hadden met de moslimbroederschap, net zoals die kabinetschef er zelf heeft gehad, dat het kapsel van de staatssecretaris mettertijd meer en meer op een hijab is gaan lijken, dat een terroristische aanslag in een legerbasis, waarbij de pleger "allahu hakbar" riep, en waarbij 13 doden vielen, door hem en zijn administratie werd gecatalogiseerd als "work place violence", dat de rules of engagement van de amerikaanse troepen in de oorlog(en) in het midden oosten van die aard zijn dat zij de amerikanen pat zetten en een gemakkelijk doelwit maken voor de vijand, dat hij, zo wordt gefluisterd, de blinde sheikh verantwoordelijk voor de aanslag op het world trade center in 1993, en die een levenslange gevangenisstraf uitzit in de VS, zal vrijlaten in de weken tussen de verkiezing en januari 2013, ongeacht hij nu herverkozen wordt of niet, enz. enz. Indien het u interesseert, Frank Gaffney heeft over de infliltratie van de moslim broederschap in amerika een 10-delige videoreeks samengesteld, terug te vinden op youtube, waarin hij het onder andere heeft over bovenvermelde aspecten van de administratie van Osama. (Zoek op 'Muslim brotherhood in America" en Frank Gaffney op youtube).

Met vriendelijke groeten - Fred

*****

Jaap Harten - Mijn geboortedatum

Heel erg mooi. met een diepgang om stil van te worden.

Christina

*****

Fientje Moerman en Sh4B

Moet er nog zand zijn ?  Lees de reakties : http://www.knack.be/nieuws/belgie/kopstuk-shariah4belgium-werkte-voor-vlaamse-minister/article-4000181799932.htm

Joos

*****

Lybische rebellen vernietigen christelijke begraafplaats 

Mogen wij gewagen van allochtoon crapuul?

Christina

NvdR Angeltjes : U mag

*****

Multiculturele stadswandeling Antwerpen 14 september

Allereerst wil ik de organisatoren van harte bedanken. Fantastisch initiatief, misschien ook een idee voor andere steden.

Ik kom er graag voor over uit Nederland want Vlaanderen is mij lief. Er is al het een en ander geschreven over deze wandeling, maar één deel is nog niet aan de orde geweest dus daar doe ik dan een poging toe.

De verminking van de De Keyserlei.

Wat ben ik geschrokken van de verminking van de Keyserlei. Dit eens zo aantrekkelijk gebied is verworden tot een produkt van de maakbare samenleving. De gezellige, een beetje rommelige sfeer met al die verschillende terrasjes maakte dit gebied, voor mij althans, heel aantrekkelijk. Ik denk dat het stadsbestuur wil uitstralen dat ze de boel onder controle heeft ter compensatie van het feit dat ze dat juist niet heeft. Zie Borgerhout. Het is jammer dat men zaken aanpakt die men durft aan te pakken maar die ten koste gaan van de Vlamingen en toeristen waardoor men de zaken waarvoor men bang is om die aan te pakken kan laten liggen.

Willem

*****

Laatste fase I-EUSSR op ramkoers

Oud president Tsjechië: Vernietiging democratie Europa in laatste fase Franse president Hollande eist politieke unie met Parijs en Berlijn als leiders - Duitsers willen vetorecht landen opheffen

Stradi

*****

De Zevende Dag

De halfslachtige uitspraken van dat groen creatuur monchichi zou een leidraad moeten zijn om ons diets te maken hoe wij ons moeten gedragen, hoe er bestuurd moet worden in een land dat van nature het hare niet is ? En dan hebben we nog die seut in het rood gehuld, net van school af, die ons zal komen vertellen dat wij de allochtonen MOETEN aanvaarden. Bull shit.

Mocht ik verhuurder zijn, dan geraakt een allochtoon NOOIT aan een huurcontract, en mocht ik werkgever zijn, evenmin : het is hun eigen schuld dat wij hen niet kúnnen vertrouwen, ze zoeken het zelf. En wie zal zo dom zijn zich een hoop miserie op de hals te halen door een stel heethoofden binnen te trekken in huis te halen ? Dat zij eens een héél grote inspanning doen om Nederlands te praten, en zich volledig in te spannen om zich aan te passen, maar neen: rondom ons horen wij niets anders dan Arabische wartaal.

Voor hetzelfde geld zitten ze zich te verkneukelen om die stomme Vlamingen die hen onderhouden! Uiteindelijk zouden wij HUN taaltje moeten leren, en op de duur allochtonen worden in eigen geboorteland die zich moeten aanpassen aan hún gebrabbel, al even onbeleefd / onbeschoft als fluisteren achter de hand in het bijzijn van anderen? 

Dicht bij huis baatte destijds een Pakistani een benzinestation uit, kleinschalig, maar tot daar: hij was uiterst beleefd, héél hoffelijk, sprak…NEDERLANDS, en was nooit te beroerd om een handje te helpen bij eventuele wagenproblemen. Die man was geïntegreerd, voor díe man had ik respect. Maar toen was er nog niet de heisa die wij nú kennen en gedwongen moeten meemaken. Al die oproer en opstand, veroorzaakt door heethoofden die het land op stelten zetten en het slechtste voorbeeld zijn voor ONZE jongeren, neen: bij mij kwam nooit de gedachte op ‘dat ik met een Pakistani (een allochtoon) te maken had, wat kon mij dat schelen?! Maar de relschoppers, het kwaadaardige dat zich via hén meer en meer manifesteert, heeft ons zo afkerig gemaakt, en daar zijn ZIJ de oorzaak van: ze hebben het zelf gezocht.

Christina


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische Liga werkt samen met Europese Unie aan voorstel tegen belediging van islam



De Arabische Liga, de Organization of the Islamic Conference (OIC,) de Europese Unie en de Afrikaanse Unie staan op het punt een internationale overeenkomst te sluiten over blasfemie en belediging van belangrijke religieuze figuren. 

Dat zei de chef van de Arabische Liga Nabil Al-Araby gisteren in Cairo. Araby vindt dat niet staten, maar personen verantwoordelijk moeten worden gesteld voor belediging van de islam.
Hij herhaalde zijn kritiek op de film Innocence of Muslims, die hij ‘waardeloos en triviaal’ noemde.

Washington Times, 19 september 2012

PST : Nog even gebruik maken van onze vrijheid voor de censuur toeslaat. Islam is afkorting voor Intolerant, Stupide, Levensbedreigend, Anti-democratisch, Middeleeuws.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UItspraak van de dag
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

"Ik zou liegen als ik zou zeggen dat hij een slechte burgemeester is. Er zijn inderdaad veel goede dingen gebeurd."

Bart de Wever over Patrick Janssens tijdens het kopstukkendebat.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog drie weken en we zijn verlost van het opgefokte gedoe en de leugens

 

Het zijn mooie dagen voor de politici van de traditionele partijen  Ik wil niemand uit de 308 gemeenten die Vlaanderen telt, tekort doen, maar de verkiezingen die het meeste in de kijker lopen, zijn die om de strijd van de burgemeesterzetel in de stad van allah. Ik vermink de naam van mijn stad speciaal met deze omschrijving om de politiek-correcten de boom in te jagen.

De kranten staan bol van verkiezingsnieuws,  Sinjoren worden apart gepeild naar hun intenties en de lijstaanvoerdersdebatten worden rechtstreeks verslagen in de Gazet van Janssens en enkele uren later verder gezet in de Villa Vanthilt die zich bevindt naast het Museum aan de Stroom.

Wat een gedoe, mevrouwen, mijne heren, wat een ijdel gezwets.  Ik luister en ik kijk, vaak met afgrijzen en ik kom tot enkele vaststellingen :

- Mijnheer Janssens acteert alsof hij geen 10 maar 100 jaar deze stad bestuurt, beheert, en leidt naar de top van de wereld. De huidige burgemeester wordt trouwens bevestigd in zijn leiderschap door zijn christen-democratische slippendrager, havenschepen Whisky van Peel die Janssens de grootste burgemeester noemt van na WO II. Dat is geen 100 jaar maar toch bijna 70.  Correcte stadsambtenaren die niet tot de staljongens van Janssens behoren, zullen deze kontlikkerij met afschuw aanhoren. Ook socialisten die enige cultuur en kennis bezitten.

- Al de dames en heren van de traditionele partijen die zich aan de kiezers voorstellen, doen verwoede pogingen om de samenlevingsproblemen, de criminaliteit, de onveiligheid de schuldenberg, de verstikkende verkeersstroom die Vlaanderens economie rechtstreeks bedreigt, toe te dekken met een slogan of er gewoonweg niet over te reppen. De veralgemening en oppervlakkigheid van de debatten heeft niets te maken met tijdsgebrek maar met een gebrek aan dossierkennis.  Kampioen one-liner De Wever is behoorlijk op dreef in la politique politicienne maar als het op het praktische  beleid aankomt, gaat hij de mist in. Hetzelfde geldt voro Armemie Turtelbaum en voor de bipatride Turkse uit Sint Niklaas, die per se een Vlaamse probeert te zijn.

- Er bestaat een grote concensus onder de de ames en heren om elk woord dat betrekking heeft op de immense problematiek die de immigratie in deze stad veroorzaakt, weg te wimpelen, te negeren en razend te reageren op Filip Dewinter, alsof hij die vaak de vinger op de wonde legt, ook de wonde veroorzaakt heeft.

- Het is schrijnend vast te stellen, dat het antipathieke vrouwtje Almacci, Filip Dewinter een les in democratie durft te geven en uiteraard het hoogtepunt van haar democratisch groen bewustzijn beleeft in Vlaams Belang te verbieden als partij.  Van iemand met Turkse roots die nog nooit een cent verdiend heeft met productief werk, kan je dergelijke reacties verwachten : Erdogan stuurt zijn kinderen uit. En die zijn zo democratisch en wellevend dat zij aan sommige collega-deelnemers aan het debat een hand  weigeren te geven.  Moslims hebben vaker problemen met handen drukken.

- Het is opmerkelijk als je de dames en heren bezig hoort, hoe ver zij afstaan van de dagelijkse werkelijkheid waarover zij nochtans de mond vol hebben.  De immigratieproblematiek waarmede Filip Dewinter, hen bij elk dossier confronteert, maakt hen uitermate nerveus, zodanig zelfs dat een van de extreem-linksen die aan het namiddagdebat deelnam, voorstelde "niet meer te spreken over de vreemdelingen" maar gewoon te doen alsof dezen er niet zijn.  Zo loopt alles vlot en op wieltjes. Het is diezelfde dromer die voorstelt dat Antwerpen 50000 (vijftigduizend) sociale woningen zou bouwen. Met personeel uit de Goelagarchipel waarschijnlijk en geld van de Russische maffia.

- Soms worden de monologen echt hilarisch. Als mevrouw Turtelbaum, de justitieministerin verantwoordelijk voor het zootje magistraten dat liever mekaar een hak zet dan het geboefte achter slot en grendel te laten verdwijnen, haar eigen diensten er bij lapt.  Janssens die weigert te antwoorden op de twee-keuze vraag wat hij het liefst wil : burgemeester blijven of terugkeren naar zijn reclamevak.  Was dit een gewetensvraag ?  De communist van de PvdA die het tekort aan sociale woningen wijt aan te hoge huurprijzen om zeker niet te moeten toegeven dat 42% door migranten wordt bezet die telkens de plaats innemen van onze eigen Vlaamse gezinnen. 

De toon wordt telkenmale bits als Filip Dewinter de sprookjes die verteld worden, doorprikt.  De discussie die De Wever op gang getrokken heeft door de belachelijke slogan "'t stad is van iedereen" in vraag te stellen (in navolging van Vlaams Belang) wordt nu aangegrepen om de lof van de allochtonen te zingen.  Ook de kientjes die de stad onveilig maken, die het openbaar vervoer saboteren, die mensen in mekaar kloppen, die dealen, handelen, gebruiken en onder invloed de straten onveilig maken, zijn "onze jongeren", dat riep het groene vrouwtje uit, verontwaardigd zoals steeds.  En uiteraard niet tegengesproken door de "democraten". Bart moet spartelen om niet in het cordon terecht te komen.

Zaterdagavond greep het jaarlijkse bal plaats van Patrick-la-la.  We zagen er de gebruikelijke aanhang die tot het rode systeem behoort en daar dankbaar voor hoort te zijn.  Ook ministerin Turtelbaum liep er rond, omringd door enkele van haar getrouwen die ook uit haar hand eten.  Alle danslustigen kregen het nieuwe magazine Patrick in handen gestopt. Daarin geven 42 figuren, volgens het Humo-concept antwoorden op standaardvragen om te bewijzen dat Patrick de beste en de grootste is : een intussen oubollig concept met nota bene 17 mensen uit het gesubsidieerde kunstencircuit.  Zeer representatief.

Graag geef ik u tot besluit enkele makante uitspraken uit dit reclameblad, weggeplukt van andere pagina's dan die van de lof der zotheid :

"Ik ben maar van één ding zeker : de verkiezingsuitslag zal niet zijn zoals de peilingen voorspellen" (Nvdr Angeltjes : ik denk dat een aantal socialisten uit het hoge stadskader dit een zéér ongelukkige uitspraak zullen vinden)

"Het verleden is gelijk een ei dat ge breekt, daar kunt ge niet opternief een ei van maken. Ge kunt er een omelet van maken, of een paardenoog, maar ge kunt dat ei niet terug in het gat van het kieken steken". De Heer Janssens wordt voorzitter van de jury voor de AKO literatuurprijs in 2013.  Mijn god.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Dewinter : * De Ratten van 't Kiel stemmen rechts*

 

Filip Dewinter mocht gisteravond de aftrap geven bij de wedstrijd Beerschot-Kortrijk. 'Ratten stemmen rechts...' twitterde hij fier.  Vlaams Belang-kopman Filip Dewinter had nog een tweede reden om blij te zijn dat hij de eregast was van Beerschot. 'En dat op de avond van het bal van Patrick Janssens!', meldde de Vlaams Belang-lijsttrekker trots.

Burgemeester Janssens is een overtuigd Beerschot-supporter. Maar omdat hij die avond zijn bal vierde, zal hij de aftrap van zijn politieke tegenstander allicht niet hebben moeten zien.

Of Janssens blij is met de opmerking van Dewinter dat 'ratten rechts stemmen', valt te betwijfelen. (De Kielse ratten is de bijnaam van de Beerschot-supporters.) Bij Beerschot kan of wil voorlopig niemand reageren op de vraag waarom de wat omstreden politicus Dewinter was uitgenodigd voor de aftrap.

Bron : De Standaard


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affiche Open-VLD Antwerpen

 

 

 

(het witte kruis is gleverd door Studio Rony)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhofstadt beaamt : *N-VA is extreemrechtse partij*

 

Voormalig premier Guy Verhofstadt (Open Vld) heeft in een interview met de Franstalige openbare omroep RTBF uitgehaald naar de N-VA. Zijn partijgenoot Patrick Dewael "heeft geen ongelijk" als hij die partij extreemrechts noemt, "als je de vele mensen van extreemrechts op hun lijsten ziet", verklaarde hij.

 

 

(ontwerp : Studio Rony)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Satire

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!