Angeltjes
12-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoon volk bij CdH

 


Een van de kandidaten op de cdH-lijst in Luik torst een goedgevuld strafblad mee. Dat schrijft La Dernière Heure. Het gaat om de 52-jarige Najib Haddad op plaats 34. Hij liep sinds 1994 maar liefst dertien veroordelingen op, onder meer voor slagen en verwondingen.

Bij het cdH is men "not amused". "Ik heb gisterenochtend een anonieme mail gekregen, maar geef geen gevolg aan dit soort beschuldigingen", reageert arrondissementsvoorzitter Dominique Drion in de krant. "De beschuldigingen viseren altijd opnieuw het cdH. U spreekt me aan over zaken waar ik niets van af weet en die drie dagen voor de verkiezingen plots opduiken."

Maar ook nummer 27, Javed Kausar, is geen onbesproken kandidaat. Hij werd veroordeeld in verband met commerciële activiteiten. Commerciële activiteiten ... dat zal te maken hebben met de verrijking waar de poco's steeds de mond van vol hebben.

Drion benadrukt dat Haddad "net als al onze kandidaten voldoet aan alle voorwaarden om verkozen te worden, waardoor we ook de noodzakelijke officiële documenten kregen van het kiesbureau". Al bevestigt het kiesbureau enkel dat een kandidaat meerderjarig is, Belg en niet verstoken van zijn burger- en politieke rechten.

Regus Patoff

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maggie neemt alweer maatregelen

 

In het open asielcentrum van Bovigny (prov. Luxemburg) heeft een tafelschuimer zich van zijn beste iintregratie-kant getoond. Een Congolees, het moeten niet altijd Noord-Afrikanen zijn, heeft tijdens een palaver een scheermes bovengehaald en drie personeelsleden verwond. De pandoeren werden erbij gehaald en na een halfuur palaveren, wisten zij  de baloebaman te bedaren. Een zoveelste incident met een zoveelste binnensluiper.

Hoelang de verrijker al in dit onland verbleef, is niet geweten, wel dat hij verleden jaar een asielaanvraag had ingediend en sindsdien gekend was bij just-is-just als zijnde een veelpleger.  

De Congolees heeft pech ... of toch niet, want miss Maggie heeft de bevoegde diensten gevraagd het dossier van Mbolle Mbotten met voorang te onderzoeken, maar het is lang niet zeker of de dader die ook statenloos blijkt te zijn (een Congolese statenloze, criminele veelpleger, waar blijven ze het uithalen, nietwaar ?) effectief het land zou kunnen uitgezet worden.  De Europese regels (u weet wel, de koran van de linkse eencelligen)  verbieden in dit geval de uitzetting.

Maggie zal om de veiligheid van het personeel te vergroten camera's laten plaatsen want die waren ze vergeten te installeren in Bovigny. Ook het erg geschrokken personeel zal bijstand kunnen krijgen van een gespecialiseerd anti stress-team. Geef toe, dat onze belastingcenten goed besteed worden.

Beste Maggie toch, waarom al dat gezeur en gemekker. Geef de bewakers een base-ball knuppel voor de sportmomenten, een bus pepperspray gemaakt op bassis van hot chili peppers, sambal en urine van een skunk voor het weren van insecten, een werpnet zoals de gladiatoren in de tijd van de Romeinen om mogelijk ongedierte te vangen, of laat die criminele gewapende veelplegers gewoon afschieten : zelfverdediging. Een korte pijn en wij (de bevolking) zijn verlost van die onaangepaste, wraaklustige misdadigers die ons leven komen verpesten en naar de verdoemenis helpen.

Senior

Psst. De scheermessenheld werd niet aangehouden want de petoeten zitten overvol.  Uiteraard met onschuldigen en brave, misbegrepen veelplegers.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dé vraag der vragen + POLL

 

 

Het is simpel ditmaal onze pollvraag

Welke lijst behaalt de meeste stemmen in Antwerpen :

De Nv-A van Bart de Wever

De Stadspartij van Patrick Janssens

 

Poll blijft open tot zondag 15 uur

(Het kan slechts één van de 2 zijn, dus helaas voor de tjeventwijfelaars is er ditmaal geen vluchtweg)

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd voor waarzeggers

 

De laatste vrijdag voor de Dag des Oordeels is het de beurt aan de waarzeggers, de Madamen Blanche die ingezet worden om de twijfel en de paniek die heerst bij de traditionele machtspartijen te verhullen. Louis Tobback verkondigt dat De Wever géén burgemeester wil worden,"het is maar voor de schone schijn en niet voor 't schoon verdiep". Tobback is  de socialistische voorganger van De Wever inzake het lanceren van pittige uitspraken. Beide heren hebben het bij hun respectieve achterban gebracht tot de populairste tooghangers met krasse, korte zinnen die de tegenstanders wegmaaien en die verder op niks gebaseerd zijn dan het eigen onovertroffen gelijk.  Als de one liners niet uitkomen, geen enkele nood, de heren hebben er nog voldoende in voorraad  om het tegenovergestelde van hun voorspellingen ook voor waar te verkopen. Op de markt zie je hetzelfde : de ene maand zijn het pannen, de volgende maand zeemvellen.

De Gazet van Janssens heeft vandaag een Leuvense politicoloog opgescharreld, Marc Hooghe, die de laatste zorgen komt toedienen aan Wouter Beke met een leuke opkikker : ook na de gemeenteraadsverkiezingen blijft de CD&V de grootste partij, sust mijnheer Hooghe. "Het is niet allemaal niet zo erg dan het lijkt".  In de grote en in  kernsteden wordt de CD&V weliswaar weggeveegd maar op het platteland houdt de partij stand, zeker in West-Vlaanderen. En de Nv-A zal vooruitgaan en tussen de 10 à 20 procent behalen. Dat zijn tenminste voorspellingen waar het KMI een punt kan aan zuigen.

En, geachte Angeltjesvirneden, vandaag komt VTM ook nog eens met een peiling op de proppen. Help, mijn zakken zitten vol.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is duwen en duwen

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 877)

 

Topambtenaren van politie worden verdacht van het vervalsen van officiële verslagen, van verdachte relaties met drugbenden, van het ontvangen van grote bedragen uit uiterst verdachte middens enz. Een kinderdokter, een psychiater en zelfs een bisschop worden verdacht van allerlei seksuele misbruiken met patiënten, klanten of ondergeschikten. Patiënten of misdienaars worden beschouwd als speelgoed. Hoge omes bij de overheidsdiensten worden verdacht van corruptie en betrapt op het aanvaarden van grote sommen in verband met toegestane aanbestedingen enz. Dag na dag kunnen we dergelijke vaststellingen lezen in onze media.
 
De meeste van al deze verdachten zijn universitair gevormd of behoren tot de top van onze ambtenarij!
 
Het is gewoon een vaststelling en een zoveelste bewijs dat er een gigantische hoop huichelarij omgaat in al deze zogezegd "hoge middens".
 
Het is steeds de hardwerkende en eenvoudige Jan met de pet of Jan Modaal die voor alles moet opdraaien.
 
Ook bij Justitie zit er enorm veel onkruid. Wij hebben de overtuiging dat ons land totaal aan het afglijden is naar een gigantische katastrofe.
 
We doen dan ook een laatste oproep tot alle kiezers die volgende zondag, en waarschijnlijk voor een van de laatste malen, zullen kunnen beslissen wat er met ons land in de toekomst moet gebeuren. Wij smeken hen  alleen te stemmen voor personen die in het verleden bewezen hebben geen enkel eigen belang na te streven maar steeds hebben willen handelen in het algemeen belang.
 
Het zal een van de laatste malen zijn dat onze stemmen nog voor een verandering kunnen zorgen. Door een veel te lage nataliteit werkt de tijd snel tegen ons. Laat ons daarom die laatste mogelijkheid nog benutten om voor onze eigen toekomst te kunnen zorgen.
 
Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonathan Legear

 

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjesvrienden kandideren : Freddy van Gaever (Wommelgem
 
 
Freddy van Gaever is een van onze onafhankelijke Angeltjes-medewerkers. U kent hem met zijn eigenzinnige maar steeds nuchtere analyses van de problemen die onze moderne maatschappij teisteren : "Men zegge het voort"
 
Freddy richt zich bijna altijd tot de "beroepspolitici" die hij terecht de mantel uitveegt omwille van hun ondoordachte, oppervlakkige, ingewikkelde en dikwijls  tegenstrijdige beslissingen. Hij kan het weten, want hij heeft een aantal jaren in het Vlaams Parlement en later in de Senaat gezeteld voor Vlaams Belang.  Hij sprak met iedereen, behalve met de socialisten. Vermoedelijk liepen zij niet gefrustreerd rond omdat Freddy van Gaever hen negeerde.
 
De grote droom van Van Gaever is die van een alliantie tussen de zogenaamde V-partijen. Alhoewel er nogal twijfels bestaan of die V voor momenteel de grootste van de 3  partijen, nog dezelfde betekenis heeft.  En met de samenwerking, desnoods een louter technische, zit het ook ver van goed.
 
Van Gaever behoort tot de conservatieve denkers die de maatschappij opdeelt in productieven en niet-productieven en het zijn de eersten die de motor zijn van de samenleving ; zonder hen is er zelfs geen sprake van een geordende samenleving. Wie die uitgangspunten genegen is, zit uiteraard in het rechtse segment van de politiek. Waar we ook de meest toleranten van onze gemeenschap ontmoeten die in staat zijn de argumenten van de overzijde te aanhoren, zonder in gehuil en gejouw te vervallen.
 
Tijdens zijn studentenjaren in Antwerpen en Hasselt was hij actief in het bestuur van de Vlaamse Vereniging van Studenten. Van Gaever is licentiaat in de handels- en maritieme wetenschappen en hij heeft ook een masterdiploma in toerisme.
 
Hij bouwde een loopbaan uit in de toeristische, de transport- en de luchtvaartsector. Hij lag mee aan de basis van Delta Air Transport (later SN Brussels Airlines, nu Brussels Airlines), European Air Transport (nu DHL Express Belgium), VLM Airlines en VG Airlines (later Delsey Airlines). 
 
In 2004 stapte hij in de politiek als verruimer binnen het Vlaams Belang. Van 2004 tot 2007 zetelde hij voor die partij in het Vlaams Parlement en vanaf 2007 in de Senaat. Als één van de grootste gangmakers binnen het Vlaams Belang van de Forza Flandria was hij aanwezig bij de oprichting van Lijst Dedecker maar in tegenstelling tot mede-verruimer Jurgen Verstrepen maakte hij de overstap niet. Van Gaever onderhoudt ook goede banden met Hugo Coveliers van VLOTT.
 
Van Gaever is nog steeds actief binnen de Vlaamse Beweging en houdt zich in de politiek hoofdzakelijk bezig met thema's zoals transport (hij pleit bijvoorbeeld voor langsnuiten), economische zaken (hij is voorstander van een inperking van de sociale uitkeringen) en de media (hij wil een eigen Vlaamsgezinde rechtse krant opstarten). Freddy Van Gaever legde zich de laatste jaren ook toe op het schrijven van boeken, waarvan de meeste door Uitgeverij Egmont uitgegeven werden.  Voetbal, een feest ?, Volksvertegenwoordiger, een feest ?, Luchtvaart, een feest ? en Het leven heeft geen prijs.
 
Freddy is gemeenteraadslid in Wommelgem waar hij nu de lijst duwt. Ook in zijn kiesdistrict  duwt hij de lijst voor de provincieraad. Zijn slogan is typisch Van Gaeveriaans : "Ik beloof niets".
 
Wij wensen hem uiteraard veel succes toe met deze verkiezingen.
 
Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Borgerhout !

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wurlitzerdromen

 

Goede morgen Vlaanderen,

Vicky Leandros werd op 23 augustus 1952 (of in het jaar 1948, 1949 volgens verschillende bronnen) als Vasiliki Papathanasiou in Paleokastritsa op het Griekse eiland Korfoe geboren.  De beginjaren van haar leven verbracht ze in haar geboorteland tot het gezin Papathanasiou in 1958 naar Hamburg trok.  Na de scheiding van haar ouders in 1961 groeide ze op onder de hoede van haar vader en kreeg ze zang-, gitaar- en balletlessen. 

Haar eerste TV-optreden mocht ze al op 13-jarige leeftijd optekenen.  Haar eerste single dateert van het jaar 1965 maar haar grote doorbraak had ze te danken aan de deelname aan het Eurovisie Songfestival in 1967 te Wenen.  Ze vertegenwoordigde het Gr. H. Luxemburg met het liedje “L’amour est bleu” en eindigde ermee vierde.  Het nummer sloeg aan, werd in vier talen vertaald en kreeg platina.  Haar succes dankte ze aan het feit dat ze haar liedjes in meerdere talen te koop aanbood.  Toen ze 16 was zong ze o.m. in het Grieks, Duits, Engels, Frans, Italiaans en zelfs in het Japans.  Later zouden daar nog de Spaanse en Nederlandse taal bijgevoegd worden.  Haar grootste succes mocht ze in 1972 optekenen toen ze opnieuw voor het Gr. H. Luxemburg aan het Eurovisie Songfestival deelnam met het lied “Après toi” en ermee won.  Het lied werd in niet minder dan zeven talen op plaat gebracht en ging meer dan 4.5 miljoen keer over de toonbank.  Het was in dat jaar het meest verkochte lied wereldwijd.  De wereld lag aan haar voeten: Royal Albert Hall in Londen, de Olympia in Parijs, een eigen TV-show bij de BBC.  Maar vooral in Duitsland was ze een absolute ster met eigen TV-programma’s.  Een poging om de VSA te veroveren eindigde echter op een sisser. 

In 1980 trouwde ze met de Griek Ivan Zissiadis en kreeg met hem een zoontje, Leandraki.  Drie jaar later was het sprookje voorbij.   Ivan ontvoerde het kind naar Griekenland.  Na een reeks pijnlijke processen kreeg Vicky het hoederecht toegesproken en kwam het kind terug naar haar.

Professioneel ging het haar ononderbroken voor de wind.  Ze stond constant op het podium en in de opnamestudio’s.  Haar platen waren goed voor goud en dikwijls platina.  Alleen al voor de Japanse markt nam ze 31 elpees op, voor Griekenland 63, voor de Beneluxmarkt 46, enz. 

In 1986 huwde ze opnieuw: ditmaal zocht ze haar geluk bij de Duitse adel.  De uitverkoren edelman was baron Enno Freiherr von Ruffin.  Uit dit huwelijk ontsproten dochters Milana en Sandra.  Vicky besloot haar zangcarrière te onderbreken om zich helemaal aan het familiegeluk te wijden.  Na negen jaren podiumstilte trok Vicky in 1995 voor het eerst weer op toernee en nam onder de hoede van producent Jack White drie goed verkopende elpees op.  Haar grootste successen mocht ze weliswaar in haar tweede heimat optekenen maar in haar geboorteland bleef ze bijzonder geliefd.  Een bijzonder eerbetoon viel haar ten deel toen ze in 2003 in het Herodes Atticustheater, aan de voet van de Acropolis, mocht optreden begeleid van een koor van 300 zangers en een orkest met 70 muzikanten.  Ze kreeg de St. Marcus Orde 1. klasse, welke haar als bijzondere afgevaardigde van de Gr. orthodoxe kerk uitgereikt werd.  Vicky was de eerste vrouw die deze erkenning mocht in ontvangst nemen. 

In de lente van het jaar 2005 eindigde het sprookjeshuwelijk met de blauwe bloed-telg.  Een jaar later werd Vicky voor de PASOK-partij in Piraeus verkozen.  Zij verwierf de titel en ambt van vice-burgemeester.  In 2008 deed zij afstand van alle politieke mandaten. 

Vicky Leandros heeft meer dan 450 singles en bijna 460 elpees/cd’s opgenomen.  Zij kreeg verschillende internationale prijzen.  Bij ons is ze tegenwoordig quasi vergeten.  Ik heb voor jullie een liedje uit 1972 gekozen: “Ich hab’ die Liebe gesehn”.  Een beetje theatraal, herkenbaar Griekse muziek en vooral heel typisch Vicky Leandros. 

Liefs van jullie Lolita
 

 


11-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veilig Openbaar Vervoer ?

Dit weekend vond opnieuw een schrijnend geval van agressie plaats op het Antwerpse openbaar vervoer. Een jongeman werd zonder aanwijsbare reden door een bende jongeren in elkaar getimmerd op tram 15. De overige passagiers durfden uit angst niet te reageren.

Deze namiddag voerde het Vlaams Belang in Antwerpen naar aanleiding van deze onthutsende feiten actie voor een veilig openbaar vervoer aan het door onveiligheid, sluikstort en drugsoverlast geplaagde premetrostation Elisabeth in Antwerpen-noord.

Een groep mandatarissen van het Vlaams Belang, waaronder Filip Dewinter, Marijke Dillen, Jan Penris en Wim Wienen, kwam naar de plek van de actie met tram 3. Zij vertrokken vanuit premetrostation Sport, waarbij zij de eveneens zwaar door overlast en criminaliteit getroffen premetrostations Schijnpoort en Handel passeerden. Bij aankomst in het premetrostation Elisabeth botsten ze op de trappen op enkele zwarten die er openlijk drugs dealden.

Filip Dewinter hield een korte toespraak. Hij zei onder meer: “Veel Antwerpenaren schrikken ervoor terug om gebruik te maken van het openbaar vervoer omwille van de overlast en de onveiligheid in de premetrostations en het openbaar vervoer. Het recente geval van fysieke agressie op een Antwerpse tram toont opnieuw de ernst aan van de situatie. Het Vlaams Belang pleit voor de oprichting van een Bus-, Tram- en Metrobrigade (BTM-brigade) in de schoot van de Antwerpse politie die de veiligheid van het personeel en de reizigers op het openbaar vervoer en in de premetrostations garandeert.”

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 11 oktober 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen


Kiezen ? Neen hoor, moet niet

http://www.hln.be/hln/nl/13816/Verkiezingen-2012/article/detail/1514809/2012/10/11/Turtelboom-Wie-niet-gaat-stemmen-wordt-niet-vervolgd.dhtml
 
De minister van Justitie bepaalt dus welke zaken er al dan niet worden berecht. Nochtans komt dit normaliter de rechterlijke macht toe. Niet in dit land.  Alsnog een ultieme poging om mensen te ontraden te gaan stemmen. 

Geniet u rustig van de zondag, want alles liever dan dat we het risico lopen dat u op partijen stemt die uw afkeer van het bepaalde beleid delen. En natuurlijk zijn het lokale en geen federale verkiezingen !

Wat een hoop humbug en leugens. Ik mag hopen dat meer mensen nu aangezet worden om wel degelijk te gaan stemmen en dit op elke partij die zij maar willen in deze schijndemocratie.
 
Schaf dan gewoon de kiesplicht af, sukkelmie (u weet wie ik bedoel).

Maurice L.

*****

Elektronisch controlerecht ?

Heb vandaag eens opgezocht of bertie gelijk heeft wat betreft "het waarheidsgehalte van indianenverhalen over kiesmanipulatie".

Nou ik denk dat ze in Nederland meer begaan zijn met de democratie als het zootje (omschrijf ik de belgische  bende nog vriendelijk) ; getuige hoe ze geschrokken zijn door de resultaten over computerfraude en de mogelijkheid daartoe. Dat het meer is dan indianenverhalen wist ik al langer, heb daarover eens gepend bij de vorige verkiezingen als mijn geheugen mij niet in de steek laat.

Voor de ongelovige thomassen die denken zo'n vaart zal het niet lopen, heb ik een verslag over dit onderwerp bijgeplaatst en een link van het beeldverslag over dit onderwerp. tussen haakjes dateert reeds van 2006.

Slaap gerust verder, bij ons zal het niet gebeuren denkt u ? Een usb stick en 30 sec volstaan. en nog gemakkelijker is het als er een "patrick van A" de eindregie voert.

Niet mogelijk dus ... was er in mijn gemeente een stemcomputer, versnipperde ik mijn "ticket" in het bijzijn van iedereen wegens geen vertrouwen in deze wijze van kiezen. Los van de mogelijkheid tot controle, dat is trouwens flauwekul want wat er op het uitgeprinte "kassa ticket" komt te staan en is opgeslagen, hoeft echt niet hetzelfde te zijn.

http://www.eenvandaag.nl/swf/player.swf?videoID=91985&external=0

De stemcomputer die in 90 procent van de Nederlandse gemeenten wordt gebruikt voor de verkiezingen is slecht beveiligd. Dat blijkt uit onderzoek van EénVandaag, in samenwerking met de actiegroep Wij vertrouwen stemcomputers niet. Bekijk hier alvast een voorproefje.   EénVandaag heeft een stemcomputer (Nedap ES3B) geleend van een gemeente. De software en hardware van de stemcomputer is door onafhankelijke deskundigen onderzocht. Dat is nooit eerder gebeurd in Nederland. Rop Gonggrijp, woordvoerder van de actiegroep Wij vertrouwen stemcomputers niet: "Frauderen met een stemcomputer is vreselijk makkelijk. Als je de stemcomputer in handen hebt is het een kwestie van een nieuw programma er in stoppen". Bart Jacobs, hoogleraar computerbeveiliging aan de Radboud Universiteit Nijmegen: "Zeker, je kunt fraude plegen met de stemcomputer, op het moment dat je controle hebt over het apparaat en dus overal bij kunt".

Kamerleden van VVD, CDA en PVDA hebben de reportage van EénVandaag gezien en zijn geschrokken. Ze willen een betere beveiliging van de stemcomputer. Verantwoordelijk minister Atso Nicolai moet snel tekst en uitleg geven aan de kamer. EénVandaag laat vanavond stap voor stap zien hoe makkelijk je kan frauderen met een stemcomputer. Voor een geslaagde verkiezingsfraude heb je toegang nodig tot meerdere stemcomputers tegelijk. Dat kan in Rotterdam, de opslag van de 400 stemcomputers in Rotterdam is slecht beveiligd. Geen bewakingscamera's en geen alarmsysteem. Dat is een overtreding van de kieswet, die eist strenge bewaking. De stemcomputer start met een sleutel. Alle 8000 stemcomputers in Nederland hebben exact dezelfde sleutel en die is makkelijk na te maken. En TNO in Delft test elke vier jaar slechts één van de 8000 stemcomputers. Naar aanleiding van de reportage van EénVandaag geeft de actiegroep Wij vertrouwen stemcomputers niet een persconferentie. Donderdag 5 oktober, 10 uur in Nieuwspoort Den Haag. 

Martin V.

*****

Kètelbey (bis)

Lief Mieke, heeft U ook de vérdere woorden gelezen over de bedelaars op het marktplein (?)... ze zongen toch zooooo mooi : "Back-sheesh, back-sheesh Allah" wat in fatsoenlijke taal betekent: "Geef wat centen in allah's naam".

In ex-belgisch Congo sprak men ook van Backshish als men bedoelde "drinkgeld",  zowel in de zin van extra-beloning voor geleverde dienst alsook in de zin van omkoopgeld. Tenslotte kan ik nog stellen dat die bedelaars nog véél beleefder zijn dan degenen die men hier, in dit onland, aantreft. Heeft men al één francofoon "merci les Flamands" horen zeggen ? De ànderen zeggen ook geen dankjewel, want... zij vinden het héél normaal dat de Koefars hun bijdrage leveren aan de "ware gelovigen". Grrrrr.

Victor van Vosselaer

*****

Ouwe bakken karren 't best

 http://www.vandaag.be/binnenland/107245_carjackers-rijden-man-klem-op-e313.html Zelfs in je ouwe karretje mag je je al niet meer ontspannen!

Ronny S.

*****

Wat onze "elites" echt denken van het gelijkheidsprincipe

http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20121010_00329950

Die meneer Sinardet denkt duidelijk dat hij een rechtstreekse lijn heeft met een of ander opperwezen.

Regus Patoff

*****

Speelplein in tweezusterlaan moet weg voor allochtone school

Actie van Vlaams Belang en VLOTT: http://antwerpen.vlott.org/index.php/speelplein-in-tweezusterlaan-moet-weg-voor-allochtone-school/

VLOTT Turnhout

*****

De politie-vrijwilligers.

Hoe en wat zal de invulling zijn van hun opleiding ? Op huidig moment duurt de opleiding een jaar en de kandidaten pakkeman/vrouw moeten middelbaar onderwijs hebben gedaan. Zij moeten slagen in een theoretisch examen en fysische proeven.

Tot hier, heel summier, het stramien tot beginnend(e) agent(e).Wat volgt is de politieschool , nu academie. Er dienen vakken gestudeerd te worden waarvan ze nog nooit gehoord hebben . Wie fysiek niet OK is gaat eruit. De zogenaamde geweldbeheersing en het anti-racisme mag niet vegeten worden. Het is geweten dat zelfs bij diegenen die slaagden, en begonnen zijn in de job, ongeveer 30% er binnen de kortste tijd de brui aan geven. Dit ondanks het optrekken van wedden en vergoedingen.

Een der oorzaken ligt in de begeleiding van die jonge mensen .Ze worden de straat opgejaagd en trek uw plan. Een andere oorzaak is de bescherming van deze dienders. Ik hoef hier geen verwijzing te doen naar de brutaliteit van bepaalde bevolkingsgroepen .Nog een der oorzaken is de lamlendigheid van justitie.  Dit wreekt zich op de moraal .Zij voelen zich door God, Pierke, de politiek en justitie verlaten en verwaarloosd omdat ze dikwijls de slachtoffers zijn van situaties tegen groepen die hen het hoofd bieden.

Mijn vraag is, opnieuw, wat zal de opleiding zijn van deze 'nieuwe orde'-handhavers ? Ik veronderstel een schriftelijke cursus thuis want de politiescholen zijn heel beperkt in het aantal plaatsen zelfs voor de huidige cursisten reguliere dienders. Het zullen supermensen moeten zijn .Geweldbeheersing ? Communicatie ? Zelfverdediging ? Nuts .Het zal duren tot ze racisten zijn en hiervoor worden vervolgd want dàt is schering én de inslag. Ze gaan niet weten wat hen overkomt wanneer ze geslagen, bespuwd en weggejaagd worden. Ze gaan vlug tot het besef komen dat ze er alleen voorstaan , verlaten van chefs en politiekers.

Ik wens deze mensen veel succes, maar ik heb mijn twijfels .Waar zijn de hulpagenten gebleven die het verkeers- en parkeerprobleem gingen aanpakken : vervangen door de privé-parkeerwachters. De straathoekwerkers : bleken met momenten erger dan de kwaal.

Zo dobbert het schuitje verder tot eer en glorie van politiek en vaderland : de ver van mijn bed show, behalve in de verkiezingsperiodes, dan is het alle hens aan dek. Ave Caesar zij die gaan , je weet wel.

Nu nog vrije-tijds-magistraten en we gaan er komen, alle zaken binnen de kortste keren op de rol en uitspraak.We hopen natuurlijk dat ze elkaar niet de duivel gaan aandoen want dat bestaat ook.O vaderland o heerlijk land der Be-he-hel-gen.

Daniel

*****

Peiling debat gva

Blijkbaar loopt deze peiling nog steeds door, :  Toestand om 15.22 u

Wie kwam er voor u het beste uit het kopstukkendebat?
Patrick Janssens (Stadslijst)  13.95%  
Bart De Wever (N-VA)  56.43%  
Annemie Turtelboom (Open Vld)  3.04%  
Meyrem Almaci (Groen)  5.36%  
Filip Dewinter (Vlaams Belang)  21.22% 

Maurice E.

*****

De waarborgen in de grondwet.

Vrijheid van mening - persvrijheid - vrijheid van vereniging.

Ik heb terug naar de titel gezien en inderdaad er staat "Turkije". Maar die overeenkomsten jongens toch. Ik dacht eerst dat het over B ging en dat de Eu eindelijk in de smiezen had wat voor zottekensspel het hier bijwijlen wel is en dat ze ons uit de Eu gingen bonjouren. Niet dus.

1. Vrijheid van mening: indien toelating van het Centrum KGBen je geen kransen neerlegt aan een monument.

2. Persvrijheid : onmiddellijk buiten als je niet schrijft wat gewenst is of iemand tegen de haren instrijkt : broodroof.

3. Ja als het bij de Rode Valken is niet bij het VNJ of je mag van de staatsveiligheid niet meezingen in een Europese zangwedstrijd, because : staatsgevaarlijk.

Wat kan een mens er soms toch lelijk naast zijn en, al was het maar een fractie, valse hoop koesteren, dju toch.

Daniel.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borgerhouts tuig vernielt VB-campagnewagens

 

Gisteren voerde Filip Dewinter met een promotieteam campagne in Borgerhout. In de voormiddag werd gecolporteerd op de markt. In de namiddag werden een aantal cafés en handelszaken op en rond de Turnhoutsebaan bezocht. Twee Fiat500-campagnewagens, beplakt met de afbeelding van Filip Dewinter, de campagneslogan ‘Antwerpen veilig’ en het Vlaams Belang-logo, stonden de hele namiddag en vooravond geparkeerd op de Turnhoutsebaan ter hoogte van het Laar.

Toen het campagneteam omstreeks 19 uur met de wagens wou vertrekken, bleken de campagne-auto’s zwaar beschadigd te zijn. De zijspiegels waren afgestampt, de zijruiten waren ingeslagen, de ruitenwissers waren afgerukt en het koetswerk was ingedeukt. Rond de beschadigde campagnewagens stonden een twintigtal allochtone jongeren amok te maken. Het campagneteam besloot om niet te vertrekken met de wagens om alle verdere heisa te vermijden. De politie werd erbij gehaald en er werd klacht ingediend tegen onbekenden. Uiteindelijk werden de campagne-auto’s, waarmee uiteindelijk niet meer gereden kon worden, afgesleept door een depannagedienst. De schade wordt geraamd op minimum 6.500 euro.

Een veiligheidscamera van de stad Antwerpen heeft heel wat beelden van de aanvallen op de campagnewagens. Het betreft telkens groepjes allochtone jongeren die gemaskerd met sjaals de wagens vandaliseren. De beelden zijn intussen in het bezit van de politie. Blijkbaar zijn er Noord-Afrikaanse allochtonen die Borgerhout als een zone beschouwen waar zij de wet stellen, waarbij geweld en vandalisme niet wordt geschuwd.

Het kan en mag niet zijn dat Borgerhout een no go-zone wordt, waarbij enkel nog de wet van de jungle geldt. Het Vlaams Belang laat zich niet intimideren en zet zijn campagne ook in Borgerhout verder.

Bron : blog FDW


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams-Waalse transfers exploderen naar 16 miljard euri

 

De totale Vlaams-Waalse geldstromen lopen op tot 16 miljard euro, leren nieuwe berekeningen van Vives (KU Leuven). En verandering is niet in zicht.

5,8 miljard euro in 2007, 6,2 miljard euro in 2008, 6,1 miljard euro in 2009. De klassieke Belgische noord-zuidtransfers uit de sociale zekerheid, de federale begroting en de financieringswet blijven groot en zijn ook opvallend constant. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Leuvense onderzoeksinstituut Vives.

De klassieke transfers

In de eerste groep van klassieke transfers,die in de federale begroting zonder sociale zekerheid en zonder intrestlasten (oa de ambtenarenweddes), namen de geldstromen vanuit het Vlaams Gewest licht af. Waar de Vlaamse transfers hier in 2007 nog 1,3 miljard euro bedroegen, waren ze in 2009 gedaald naar 1,2 miljard.
Ook in de tweede groep transfers, die via de financieringswet, stelde de Vives-studie een lichte daling vast, al liepen ze in 2009 toch nog op tot 977 miljoen euro. De geldstromen in de financieringswet hebben onder andere betrekking op solidariteitsbijdragen die Vlaanderen betaalt op basis van de lagere Waalse en Brusselse bijdragen in de personenbelasting, de btw-dotaties aan de gemeenschappen en bepaalde specifieke geldstromen naar Brussel.

De belangrijkste klassieke noord-zuidgeldstromen bleven die in de sociale zekerheid. Die stegen van 3,5 miljard in 2007 naar 3,8 miljard in 2009.

Transfers door intrestlasten

De meeste transferstudies uit het verleden hielden geen rekening met de intergewestelijke geldstromen die ontstaan uit de betaling van rente op de federale staatsschuld. Dat vindt Geert Jennes van Vives onterecht, zeker met de Belgische traditie van jarenlange begrotingstekorten en dus hoog oplopende rentelasten in het achterhoofd.

“Als de overheid intrestlasten moeten betalen, is dat omdat ze meer uitgeeft dan ze binnenkrijgt via de belastingen. Van die uitgaven genieten de gewesten in verschillende mate. Bovendien komt vroeg of laat toch de rekening. Op een bepaald moment moeten intrestlasten worden terugbetaald met belastinginkomsten en dan ontstaan onvermijdelijk transfers. Want deelstaten met een primair overschot (meer inkomsten dan uitgaven zonder rentelasten) betalen hier het gelag.”

Volgens een conservatieve berekeningsmethode kwam Jennes vorig jaar voor 2007 uit op een transfer uit intrestlasten op de federale staatsschuld van 3,9 miljard euro. Maar in een nieuwe berekening wordt dat 10,249 miljard euro.

Grote regionale verschillen

In 2007 had België een primair overschot van meer dan 10,2 miljard euro, stelt Jennes. De totale verschuldigde rentelasten bedroegen 12,2 miljard euro. Dankzij dat primaire surplus konden de rentelasten in belangrijke mate met belastingopbrengsten worden betaald en dus niet via nieuwe leningen.

Maar dat federale saldo van 2007 maskeert grote regionale verschillen. Vlaanderen boekte een primair overschot van 14,2 miljard euro en ook Brussel had een licht surplus van 821 miljoen euro, maar Wallonië kwam uit op een tekort van 4,7 miljard euro. Door dat Waalse tekort moesten Vlaanderen en Brussel de federale intresten grotendeels op zich nemen en dat impliceert transfers naar het zuiden.

Opvallend is dat de geldstromen uit rentelasten volgens de Vives-berekeningen in 2008 plots daalden naar 6 miljard euro en in 2009 tot nul werden herleid. De verklaring is eenvoudig: er bleven onvoldoende of geen primaire overschotten over om de rentelasten te betalen. In 2009 was er zelfs een negatief federaal primair saldo, waardoor dat jaar 100 procent van de verschuldigde intrestlasten moesten worden doorgeschoven naar de toekomst. Ze werden betaald met nieuwe leningen.

“De nultransfers uit intrestlasten in 2009 zijn dus eigenlijk uitstel van executie”, verklaart Jennes. “België zal vroeg of laat opnieuw een primair surplus moeten boeken, zodat het een deel van de rentelasten opnieuw kan betalen met fiscale inkomsten. Op dat moment zullen waarschijnlijk opnieuw grote Vlaams-Waalse transfers ontstaan.”

Als we de transfers op intrestlasten bij de gewone transfers optellen, komen we voor 2007 aan geldstromen ter waarde van 16 miljard euro. In 2008 ging het om 12 miljard en in 2009 om 6 miljard. Maar dat is dus een momentopname. Zodra er weer primaire overschotten zijn, zullen de transfers weer toenemen.

Bron : Trends


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijwilligers als agenten ?

 

Philip Pirard, de korpschef van de lokale politie van Hasselt, wil onze politiediensten versterken met vrijwilligers. De top van de lokale en de federale politie en minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet  zeggen niet neen tegen het voorstel. Dat lezen we in de Vandaag.be

"Politiemensen krijgen steeds meer taken", aldus Pirard. "Tegelijk leven we in budgettair moeilijke tijden. Veel mensen gaan met pensioen en de pensioenlasten stijgen zienderogen. Bij de brandweer werken we toch al langer met vrijwilligers? Waarom niet bij de politie?"

Pirard denkt er bijvoorbeeld aan vrijwilligers in te zetten om het verkeer te regelen, parkeerboetes uit te schrijven en grote evenementen in goede banen te leiden.

Wapens zullen ze evenwel niet dragen. De uitrusting van een gewone agent bestaat immers uit handboeien, pepperspray en een matrak.

Staat u positief tegenover dit voorstel of vindt u het maar niets ? Doe mee aan onze poll in de rechterkolom.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechts nieuws voor Turkije

 

Kandidaat-lidstaat van de Europese Unie (EU) Turkije is diep teleurgesteld over het voortgangsrapport dat de Europese Commissie woensdag presenteerde. Volgens Turkije heeft het Europese voorzitterschap van Cyprus te maken met de 'negatieve insteek'.

 Dat zegt hoofdonderhandelaar en minister van Europese Zaken in Turkije, Egemen Bagis. Bagis noemt het document generaliserend, het staat vol vooroordelen en het praat actiegroepen naar de mond.

Persvrijheid
De Commissie presenteerde woensdag een rapport met de voortgang van kandidaat-lidstaten en potentiële kandidaat-lidstaten van de Unie. Het EU-orgaan oordeelt dat Turkije vorderingen heeft gemaakt maar dat er ernstige tekortkomingen zijn op het gebied van persvrijheid, de vrijheid van meningsuiting en vereniging.

Ook is de Commissie kritisch over de lange duur van juridische procedures en het gebrek aan beleid om de Koerdische kwestie op democratische wijze op te lossen.

Bagis benadrukt dat Cyprus sinds juli het roulerend voorzitterschap van de EU in handen heeft. Dat zou de negatieve insteek van het rapport hebben versterkt. Turkije heeft de onderhandelingen met de EU gestaakt sinds het begin van het voorzitterschap van Cyprus.

Dialoog
Turkije en Cyprus hebben een conflict sinds 1974 toen Turkije een deel van het eiland bezette. Cyprus bestaat nu uit een Grieks en Turks gedeelte. De Turkse regering erkent Cyprus niet in zijn geheel, een belangrijke voorwaarde voor het EU-lidmaatschap.

Turkije zal de dialoog met Europa hernieuwen als Ierland het voorzitterschap in januari van Cyprus overneemt. Bagis zegt dat zijn land tot die tijd doorgaat met het doorvoeren van hervormingen. EU-lidmaatschap is voor Turkije nog steeds het doel.

Bron : Elsevier @ Shari Deira

NvdR Angeltjes : Tot zover dit teleurstellende berichtuit de EU.  Maar er is ook goed nieuws : de troepen van Barroso/Van Rompuy starten ondrehandelingen met het Prachtland Albanië om toe te treden.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij het elfendertigste debat stapt Filip Dewinter het af

 

De Gazet van Janssens organiseerde gisteravond het elfendertigste debat in de Universiteit van Antwerpen. De moderator van dienst was Lex Molenaar.

Het laaiend enthousiaste verslag dat vandaag in de gazet verschijnt is een werkstuk  van die andere socialistische klaploper én regime-journalist Wim Daeninck. U kan het hier nalezen. En als het lukt kan u zelfs het ganse debat in opeenvolgende video's meemaken.  Ik heb het geprobeerd maar de techniek faalt, het opladen duurt lang, het geluid komt door maar het beeld, ontbreekt, we mogen ook niet te veel verlangen van de wankelende Gazet van Janssens.

Een van de opmerkelijke feiten is, dat halverwege het debatgebeuren, Filip Dewinter de bijeenkomst verlaat. Dewinter kennende, dit is niet zijn normale manier van doen, want hij blijft in alle moeilijke omstandigheden overeind. De gazet meldt laconiek : "hij vond dat hij te weinig aan bod kwam".  Alsof Dewinter iets anders gewoon is.  In de lezersreacties vinden wij meer uitleg over dit incident :

Jan van A :
ik kom net terug van het debat en onthou vooral dat Lex Molenaar eerst het woord geeft aan FDW, maar vervolgens eerst de 4 anderen aan het woord laat, nog voor FDW iets heeft kunnen zeggen.. ook al ben ik geen VB'er, ik zou in zijn plaats ook de zaal verlaten hebben.. Lex, je bent een slechte moderator, dit debat niet waardig..

*****

Anneke Braem :
weer een debat zoals zovele,enkele partijen krijgen alle voordelen en anderen moet zwijgen of liefst zoveel mogelijk zwijgen is dat democratie.

*****

Karel Joukes
Lex = rood, dus dan weet je het wel zeker....? spreek hem niet over N.VA of een ander vlaamsbelang party.

*****

Leo Peeters
Dat Lex Molenaar de naam moderator niet waardig is, is overduidelijk. In een debat behandel je iedereen op gelijke voet, ongeacht de opiniepeilingen. Een goede moderator zou, bij wijze van spreken, geen weet mogen hebben van het feit dat alleen PJ en BDW kans maken op de sjerp. Alle deelnemers zijn als mens gelijkwaardig, daarom dat ze evenveel spreektijd moeten krijgen, maar dat niet alleen: het aankomende college zal, ongeacht de samenstelling, ferm rekening moeten houden met de oppositie, m.a.w. de oppositie is een even belangrijke speler. - Je zou LM onkunde kunnen aanwrijven, maar ik merk een weldoordachte kwaadaardigheid op. Ik heb ook de camouflage truc gezien waarbij hij eerst FDW het woord geeft, hem enkele woorden laat zeggen, en hem vervolgens compleet links laat liggen.

*****

De gazet heeft ook een peiling opgezet met de vraag :

Wie kwam er voor u het beste uit het kopstukkendebat ?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leve de fietspaden !

 

Na enkele weken wachten hadden mijn vrouw en ik een afspraak kunnen versieren bij een orthopedist in Zoersel. Een simpel verplaatsinkje van een half uur met de wagen, die alleen nog te gebruiken is op “den buiten” want in A zijn verplaatsingen met de auto al helemaal taboe.

De reden van de consultatie, een ontsteking in het enkelgewricht sloot een reis met het openbaar vervoer uit omdat een wandeling van zeker 20 minuten deel uitmaakte van het minstens 1 ½ uur durende parcours, rechtstaan in de bus geen aan te raden oefening is voor dergelijk letsel en bovendien de halte, waar we onze eerste overstap dienden te nemen (Schorpioenstraat in Sint-Job), wegens werkzaamheden, tijdelijk, “niet-meer-bediend” werd.

Mijn eerste ochtendritueel bestaat in, na het geeuwen en uitrekken, me op de hoogte te stellen van de barometerstand en voor alle zekerheid de gordijnen even opzij te trekken om de al dan niet nattigheid van de straat vast te stellen. Hier liep het dus vandaag fout, vlak voor de uitrit stond een blauw autootje van onbestemd merk met een Poolse nummerplaat. Weinig kans om het zonder schade te passeren. Maar kom, het was 6 uur en ons vertrek was gepland om 9.45.

Om 9 uur stond het vehikel nog steeds onbeschaamd inbreuk te plegen op het Belgisch Verkeersreglement. Er zat dus niets anders op dan onze wakkere politie te bellen die, zoals ik persoonlijk al kon ondervinden, vlug ter plaatse is en nog vlugger een boete uitschrijft en/of het vervoermiddel in overtreding laat wegtakelen, vooral dit laatste was van belang.

Na de situatie zo goed mogelijk duidelijk te hebben gemaakt met vermelding van ons gepland uur van vertrek werd mij verzekerd dat een patrouille zou langskomen, die om 9u.45 nog steeds niet was komen opdagen.

Gelukkig hebben wij in onze straat een breed fiets- en voetpad, dus daar dan maar over om op de rijbaan te raken.

De thuiskomst rond 12 uur werd opgevrolijkt door een berichtje, via de antwoorddienst: “Er was geen enkele patrouille vrij, maar er werd verondersteld dat de situatie inmiddels was opgelost”.

Dus: een breed fietspad is niet te versmaden!

R. Van Hool


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Knack is aangekomen en afgekeurd.

 

 

Het éérste exemplaar van het vieze onding heeft op de voorpagina een foto van Yves Leterme. U weet wel de man van vijf minuten politieke moed over wie het zo gezegde hoofdartikel gaat. Werkt in Parijs en hoedt geiten. Kanjer van een hoofdartikel als het in MAD , 't Pallieterke of de Canard Enchaîné zou afgedrukt zijn. Niet dus.

Johan Van Overtveldt tracht middels een fatsoenlijk editoriaal nog de meubels te redden. Jammer voor hem, maar dat gaat nooit lukken. Want wat volgt er ingevolge de nieuwe format allereerst in het vieze onding? U raad het nooit! Een uitgebreid en interview met de directeur van het spionnencentrum, de islamofiele gedapo zeg maar : Herr Joseph Dewitte.

Uitgerekend met dit stuk inhoudsloos links gelul zet het nieuwe vieze onding zijn nieuwe toon. De overige inhoud is navenant: anti-nva, anti-vlaams, overal riekend naar indoctrinatie met hier en daar een uitzondering voor de schone schijn en vooral om de overheersende linkse stank te camoufleren.

Mijn intuïtie heeft me niet bedrogen. Ik ben blij dat mijn aangetekend schrijven waardoor mijn abonnement na zeer vele decennia opgezegd wordt, vandaag nog zal vertrekken. Ik wens geen pis of stront in mijn brievenbus. Met het mij opgedrongen wereldmagazine MO was het al erg genoeg.

Ik verwacht geen volgende exemplaar van Knack meer en als er doelbewust toch nog eentje aankomt vliegt het in zijn dicht gelast zakje ongelezen rechtstreeks de prullenbak in. Ik hoef geen bijdrage over de directie van de Gedapo of ander fascistisch gespuis. Ik hoop dat het in Roeselare vanaf morgen geen opzeggingen druppelt maar regent!

Laat uw geld niet afpakken door eurofiele en dus Belgicistische oplichters maar hou het bij, of spendeer het tenminste nuttig. U bent het waard! Dit is gewoon en zonder meer contractbreuk! Adieu kwaliteitsmagazine, maar uw actueel en toekomstig links gekwijl komt mijn kinderen en kleinkinderen bij mij thuis nooit meer onder de ogen.

Schrap uw permanente opdrachten bij de bank ten voordele van Roularta. Ze zijn het als uitgevers niet meer waard. Mijn eigen aldus gespaarde centen gaan vanaf vandaag niet meer naar deze uitgeverij van Knack in Roeselare, maar naar http://www.elsevier.nl/ en http://dispatch-international.com/ in Denemarken. Twee waardevolle voor de prijs van één waardeloze.

Ik ben geen verliezer, ik ben een winnaar! Dat ze hun dobbelstenen zelf opvreten in Roeselare!

Lucky9
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actie voor veilig openbaar vervoer

 

Dit weekend vond opnieuw een schrijnend geval van agressie plaats op het Antwerpse openbaar vervoer. Een jongeman werd zonder aanwijsbare reden door een bende jongeren in elkaar getimmerd op tram 15. De overige passagiers durfden uit angst niet reageren.
 
Morgennamiddag zal het  Vlaams Belang in Antwerpen  naar aanleiding van deze onthutsende feiten actie voeren voor een veilig openbaar vervoer aan het door onveiligheid, sluikstort en drugsoverlast geplaagde premetrostation Elisabeth (kruispunt Sint-Elisabethstraat – Delinstraat en Greinstraat).
  
Ter plekke zal symbolisch het premetrostation Elisabeth en de omgeving opgekuist worden met borstels.  Met deze actie wil men nogmaals de eis voor een politionele bus-tram-metro- brigade kracht bijzetten, die ons Antwerpse openbaar vervoer opnieuw veilig en aangenaam moet maken.

Bron : Persmededeling




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!