Angeltjes
14-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links - Rechts

 

 

links-rechts

ben ik ooit links geweest ?
natuurlijk ben ik links geweest
maar ik wist niet in mijn jonge jaren
dat dat mijn linkse jaren waren

ik was links omdat iedereen rechts reed
en de zonde in het geniep deed
toen wou ik altijd rebelleren
en op de centen van een ander teren

ik heb me toen geinformeerd
en werd getransformeerd
en na wat logisch denken
liet ik mijn overtuiging zwenken

naar mijn sluimerend gevoel
ver van het corrupte linkse doel
eindelijk viel alles in de juiste plooi
vergeten moest ik die linkse klotezooi

ik weet nu dat ik de waarheid ken
en dat ik een rechtse rakker ben
ik voel me nu goed in mijn vel
en veracht het linkse subsidiemodel

johan

 

http://blog.seniorennet.be/johan1944/

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie opmerkelijke Amerikanen

 

Drie opmerkelijke Amerikanen die lang in de herinnering zullen blijven voortleven.

Iedere man die iets bereikt heeft op de maatschappelijke ladder wil een erfenis nalaten, een opmerkelijk feit waarvoor hij zal herinnerd worden.

Deze drie mannen hebben beslist hun bijdrage geleverd  

 

 

 

dank aan Benny

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lovefield

 

 

 

Een filmpje van een kleine 6 min die ... nee ik wil er niks over vertellen.

(met dank aan Martin)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichten uit ... Lichten aan ...

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Vlaanderen

 

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit wat men noemt : bij de duivel te biecht gaan ?

 

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strijd der Titanen

 

 
Wie ligt aan de Costa Blanca wakker van de gemeente- en provincieraadsvekiezingen in België van zondag 14 oktober? Wellicht heel weinig mensen, want de meesten kozen hun bestendige verblijfplaats onder de Spaanse zon en zijn dus uitgeschreven in hun oorspronkelijke gemeente of stad. 'Wat kan mij dat schelen',zegt een Brusselaar die al meer dan 10 jaar in de streek van Benidorm woont. Wat hij denkt van de splitsing zullen we hem maar niet vragen.
Anderen verblijven hier om te 'overwinteren' en weten dat het volstaat in hun woonplaats een bewijs te leveren dat ze in de onmogelijkheid zijn hun kiesplicht te vervullen. De enkele die-hards die toch van hun democratisch recht willen gebruik maken konden ten slotte altijd een volmacht geven aan iemand in het thuisland om in hun plaats te stemmen.
 
Al met al zijn deze verkiezingen voor wie in het buitenland woont een ver van zijn bed show. Een show, dat kan men wel zeggen. Op de televisie lijken er maar twee programma's meer te kunnen, en dat zijn debatten en interviews over de politiek en kooklessen. Op de radio en in de kranten idem dito, met voorbehoud voor de culinaire nummers uiteraard. Alle media jutten mekaar op om meer en beter te doen dan de concurrentie met als gevolg dat het de kijker en de lezer de strot begint uit te komen. Politici vrezen, niet ten onrechte, dat de overdaad aan programma's de bevolking doet afhaken.
 
De VRT-verantwoordelijken vinden het nochtans verantwoord veel zendtijd te besteden aan dergelijke programma's. Dit wegens het belang ervan, want het zouden – weer eens – historische verkiezingen zijn. De gerenommeerde politicoloog aan de Gentse universiteit Carl Devos relativeert echter: 'Dat weten we pas over tien jaar... Het worden alvast bijzondere verkiezingen, want de eerste lokale verkiezingen van de N-VA als zelfstandige partij'. Die partij, opvolger van de Volksunie, die het Vlaams Belang leegzuigt, en ook veel zogenaamd 'rechtse' stemmen haalt bij de CD.V en bij Open-VLD, steekt het niet onder stoelen of banken. Antwerpen veroveren is slechts een eerste etappe. De verandering begint in Antwerpen, maar na 2012 komt 2014, met de federale verkiezingen. En dan wil de N-VA een 'tijgersprong' maken ten einde de grondstroom die er in Vlaanderen is, ook in Brussel (en in het 'Belgische' beleid) door te drukken. De boodschap is: een krachtiger N-VA op het lokale vlak om nationaal te kunnen doorwegen.
 
Terecht dus dat er een zekere latente belangstelling bestaat voor de lokale Vlaamse verkiezingsesbattementen, al was het maar voor de mogelijke resultaten.
Daar blijft het deze week nog het raden naar, hoe talrijk de voorspellingen ook zijn. De peilingen rijzen de pan uit maar hun prognoses zijn verschillend. 'Wie gelooft die peilingen nog', vroeg een krant zich af. Neem nu Antwerpen, de plek waar de strijd der titanen gestreden wordt, meer bepaald tussen Bart de Wever, partijvoorzitter van de NV-A en Patrick Janssens, SP.A-er en uittredend burgemeester. Volgens een enquete van de VRT en De Standaard haalt eerstgenoemde het met 37,2 procent van de stemmen tegen Janssens die 'maar' 27,7 procent achter zich krijgt. Volgt een peiling van de Gazet van Antwerpen en die levert heel andere resultaten op. Beide kandidaat burgemeesters zijn aan mekaar gewaagd hier, zij het dat De Wever het haalt met een neuslengte, dwz met 31,9 tegen 31,1 procent.
 
Alle ogen zijn op Antwerpen gericht want Brussel is al lang verloren voor de Vlamingen. Die kunnen in de hoofdstad alleen nog aanwezig blijven met kunstgrepen of door kandidaat te zijn op Franstalige lijsten. Antwerpen dus, historisch gezien ook altijd de stad geweest waar politieke tendenzen zich het eerst en duidelijkst laten zien. De SP.A is er misschien al bijna een eeuw aan de macht en wil dat blijven. Daarom zet ze alles op Antwerpen. Ze wil er het elan van de N-VA breken, net zoals eerder met het Vlaams Belang. Voor alle zekerheid pakken de socialisten er uit met een 'Stadslijst', waar ook de CD.V op staat. Die laatste partij moet de meubelen redden, want de christen-democraten lijken in de grote steden meer en meer aan het einde van hun verhaal te komen. In Gent zullen ze erg gelukkig zijn als ze 10 procent behalen van de stemmen. Terwijl tot zo'n dertig jaar geleden die partij traditioneel de burgemeester leverde.
 
De CD.V moet noodgedwongen hopen dat ze haar machtspositie op het platteland kan behouden. Ze bestuurt in driekwart van de gemeenten en levert de helft van de burgemeesters. Maar de meeste min of meer grote steden is ze – definitief? - kwijt. Behalve Brugge en Kortrijk dan. Alhoewel het tij in Brugge ook wel eens zou kunnen keren. In Hasselt leidt het echter weinig twijfel of de SP.A blijft er aan de macht, net zoals in Leuven, Oostende, Brussel en Gent. Hier gaat ze in kartel met de Groenen, en peilingen voorspellen, mede dank zij een populaire no-nonsens burgemeester, 42 procent voor de rood-groene lijst.
 
Wat de Open-VLD betreft, daar zullen ze gelukkig zijn met een score boven de 10 procent. Alleen in Mechelen en Aalst en in Gent (waar de naam De Clercq nog altijd waarde heeft bij een deel van het kiezerskorps) worden betere cijfers verwacht.

Manu de Tremmerie

Manu de Tremerie werkte zijn hele carrière bij Het Volk. Verscheidene jaren was hij stadsjournalist in Gent. Daarna werd hij gerechtsverslaggever en dat bood hem de gelegenheid van op de eerste rij talrijke spraakmakende assisenprocessen mee te maken. Zoals destijds dat van de Gentse onderzoeksrechter Guy Jespers, die beschuldigd werd van o.m. moord op zijn vrouw, roofoverval en verboden wapenbezit.
Manu de Tremerie houdt ook veel van de Costa Blanca, en komt er elk jaar enkele keren de gezonde lucht opsnuiven.
 
 
 


13-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Panne-Adinkerke snakt naar echte politieke verandering

 

Het volstaat in De Panne-Adinkerke rond te lopen, het volstaat de ogen de kost te geven om te beseffen hoe onze gemeente er zienderogen op achteruit (gaat?). Verloedering en vervuiling slaan hard toe met leegstand van winkels in de Zeelaan als gevolg.

Of er beterschap op komst is? Kunnen de burgers beterschap verwachten van een gemeentebestuur dat ondertussen al 18 jaar met dezelfde mensen aan de macht is?

Het Vlaams Belang vreest dat na de gemeenteraadsverkiezlngen in oktober 2012 Wellicht rnéér van hetzelfde zal zijn tenzij u massaal voor het Vlaams Belang kiest natuurlijk.

We zetten even de opties voor u op een rijtje:

VEDA, het eens zo sterke rood-blauwe meerderheidskartel, ligt aI geruime tijd uit elkaar. Daardoor dreigt de bevolking ook in 2012 nog opgezadeld te worden met een gebrek aan een echt, daadkrachtig bestuur. Onze inwoners worden er niet beter van dat stelt u zelf ook wel vast

Blauw, een van de partners van het meerderheidskartel, bevindt zich in volle ruzie, en vroeg zelfs aan de christendemocraten om een kandidaat voor te stellen voor een schepenzetel, en beloofde ook voor deze kandidaat te stemmen. Het resultaat kennen we ondertussen. De N-VA De Panne-Adinkerke sluit een overeenkomst en maakt een kartel met de liberale belgisch-franskiljons van De Panne-Adinkerke.  Is dit de N-VA die zal zorgen voor verandering ? Wie gelooft die mensen nog ?

Tussen SP.A en CD&V, die elk apart zullen opkomen, is er al een geheim voorakkoord gesloten om samen vanaf januari 2013 het schepencollege te vormen. Geheim voorakkoord ? Waarom moeten wij dan nog gaan stem men?

Voor 2012 staat ons nog een boeiende periode te wachten. Een gemeentebestuur van drie, waarvan eentje in spreidstand. Het is duidelijk dat alleen het Vlaams Belang in De Panne voor de echte oppositie zal kunnen zorgen. De enige partij die zonder kartels, zonder allerlei geheime akkoorden, vrij en ongebonden naar de burger trekt en ook vrij en vrank zijn mening in de gemeenteraad zal verkodnigen. Als partij hebben wij de jongste jaren bewezen dat we onze rol als waakhond meer dan ernstig nemen. De vele acties, in en rond gemeenteraadszittingen, de vele tussenkomsten in de gemeenteraad en onze vele voorstellen spreken voor zichzelf. Aan u de keuze!

Reinhilde Van Cleemput                                      

Gemeenteraadslid De Panne                 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 13 oktober 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Would be n-va'er Frank Vanhecke 

Frank Vanhecke herhaalt voor de zoveelste keer de laatste tijd dat hij n-va gaat stemmen en dat dat zogezegd een vlaamse stem is.

Leerden we zelf niet van Frank Vanhecke dat de n-va zowat de meest eurocratische partij is ? Dat die n-va in het eu parlement steevast stemt voor het openzetten van alle migratiesluizen ? Dat die n-va daar deel uitmaakt van de linkse bende van cohn bandit ?

Allesbehalve Vlaams als je het mij vraagt.  Dat de n-va bovendien na de verkiezingen in 2006 in Hoboken een meerderheid met de bloed-rode PVDA verkoos boven een vlaams-nationale meerderheid met het VB.

De naievelingen die geloven dat de n-va ooit wil samenwerken, zouden beter wakker worden. De n-va maakt deel uit van het politiek correcte establishment ... weliswaar met NIEUW als adjectief. Allesbehalve Vlaams als je het mij vraagt.

Dat de n-va in Willebroek eentalig turkse campagne voert is ook nog een bewijs wat voor vlees men in de kuip heeft .De n-va werkte net als alle andere PC partijen mee aan de snel-belgwet in de commissie naturalisaties. De n-va steunt net als de rest van de PC de uitbouw van de islamzuil met Bourgois als drijvende kracht. Kortom de n-va maakt deel uit van de as van de xenofilie en is allesbehalve Vlaams.

Vanhecke moet geen illusies koesteren dat hij een plaatsje zal krijgen bij de n-va daarvoor is zijn verleden net iets te "aangebrand".

An O.

*****

De champagne vloeit rijkelijk.

Zie ze staan op een rij, de verraders van Europa én van de Europeanen, nu steekt ze dat clubje uit Noorwegen een veer in hun achterste en ze kakelen zoals kuikens van geluk.

Het enige wat die bende gedaan heeft voor Europa én voor de Europeanen is ze volproppen met angst voor het gigantisch barbaars geweld veroorzaakt door misdadig open grenzen beleid ; het grootste schorem van de wereld zakt af naar hier want ze weten allen verdomd goed wat hier te vangen valt.

Straks loopt turtelboom weer maatregelen te kakelen en milleqrocket loopt weer zwaar geschokt rond door cultuurbarbaren i.p.v. echte maatregelen te treffen en niet geschokt rond te lopen helpen ze ONS Europa nog meer naar de verdommenis en dan heb ik het nog niet over Guy de la Tourette en het levensgevaarlijk trio, ene uit Genesius Rode, ene uit Portugal en de gevaarlijkste uit Duitsland die door Berlusconi correct omschreven werd als een kampbewaker.

Europa is een Avondland geworden, dagelijks gaan werkplaatsen verloren, dagelijks worden de echte Europeanen met geweld overstelpt, dagelijks worden we beroofd van onze welvaart, veiligheid en leefbaarheid en wat doen de lullers en zakkenvullers ? Zichzelf pluimen opsteken voor hun vernietigingswerk.

De gewelddadige moslims lachen zich te barsten met zoveel oerdomme idioten in Europa want nergens wordt hun een haarspriet in de weg gelegd. 17 stuks worden er weggestuurd!  Wedden dat ze binnen enkele jaren hier op verkiesbare plaatsen staan ? Kijk maar naar de cdh in Luik. Goed bezig vinden ze van zichzelf …. 

Morgen kunnen we er iets aan doen, hopelijk zijn bij veel Vlamingen de ogen open of zijn die soms ook al dicht geklopt?

Jean

*****

Nobelprijs voor de vrede

"Dat Nobelcomité is onbekwaam en de prijs is nep". Ik denk eerder dat dat comité een, eens niet zo, verborgen agenda heeft.

Fred

*****

Gigantische oogbal van vermoedelijk zwaardvis aangespoeld in Florida?

 http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/1515762/2012/10/12/Gigantische-oogbal-aangespoeld-in-Florida.dhtml

Lijkt mij eerder iets van een poco wiens ogen EINDELIJK zijn opengegaan !

Ronny S.

*****

Verkiezing

Beste Ray

Zondag alleen in het hokje, en stemmen voor het VB. Een gunst die ze mij niet kunnen afpakken. Wat een weelde.

Robert M.

*****

Onrust in Zuid-Afrika

Geachte Redactie,

Die onstabiliteit in Suid-Afrika het nou die ware kleure van swart politiek getoon.

Gister is 2 treine in Pretoria deur swartes aan die brand gesteek, omdat die treine nie op tyd was nie. Pendelaars sal nou vir 'n onbepaalde tyd (waarskynlik maande of jare) van alternatiewe vervoer gebruik moet maak, aangesien die land nie instaat is om treine oornag te vervang nie.

Swartes besef nie dat hulle hul eie kele afsny as hulle die land se infrastruktuur verwoes nie.

In Kaapstad is 4 vragmotors (vrachtwagens) aan die brand gesteek, wat die totale aantal verwoeste vragwagens in een maand (in Kaapstad alleen) nou op 42 te staan bring. Gelukkig is die staking van vragmotorbestuurders (chauffeurs) vanoggend gestop, en die Johannesburgse Effektebeurs het skielik omhoog geskiet.

Die staking, wat reuse verliese tot gevolg gehad het, het gedreig om die hele land lam te lê.Aangesien spoorvrag reeds jare gelede erg afgeskaal is, en omdat spoorvrag stadig is, het padvervoer feitlik die hele vragvervoer in Suid-Afrika oorgeneem. Dit was dus vanselfsprekend dat alles wat in die land vervoer moes word, die afgelope maand stilgestaan het.

Vars vrugte en groente (verse fruit en groente) was onverkrygbaar, en winkelrakke was leeg. Chauffeurs het aangedring op 'n maandelikse salaris van R16 000 (1 455 euro). Intussen is daar meer en meer mynwerkers wat ook staak, en ander wat dreig om te staak. Almal dring op salarisverhogings aan - sommiges tot soveel as 300%. Volgens ekonome kos die onrus Suid-Afrika al miljarde, en buitelandse beleggings het met 37% afgeneem.*

Een positiewe verwikkeling is dat Griekeland nou meer werkloses as Suid-Afrika het (ha,ha,ha!).

Peter Murray

*****

Steeds meer jonge kinderen spijbelen.

http://www.vandaag.be/lifestyle/107314_steeds-meer-jonge-kinderen-spijbelen-.html

Bijna 70% van de spijbelaars heeft een andere thuistaal dan het Nederlands ...Moet er nog zand zijn ?

Ronny S.

*****

NVA kiezer: de pineut

Citaat van de week “Wij sluiten een coalitie met PS of FDF niet uit.”N-VA-Senator Karl Vanlouwe, op brusselnieuws.be, 12 oktober 2012.  Vlaming : NVA lacht met u ! Niet met echte Vlamingen samen gaan maar wel met Vlamingenhaters als het FDF ! Als men zijn kiezers op voorhand zegt dat men hen gaat bedriegen is er blijkbaar geen vuiltje aan de lucht.

Eddy Elyn

*****

FDF en PS boven Vlaams Belang

De verandering begint... in Schaarbeek en Molenbeek. Maar waarschijnlijk niet het soort verandering waar wij zitten op te wachten.

Walter

*****

Schrijnend 

De wrede wereld van de kinderbruiden in beeld gebracht. http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1515843/2012/10/12/De-wrede-wereld-van-de-kinderbruiden-in-beeld-gebracht.dhtml

In Amerika 25 jaar tot levenslang.

In Achterlikistan : "Proficiat met den trouw !"

Ronny S.

*****

Het verschil van de differentie ...

In sommige kringen wordt met afkeer gereageerd op de beheerders van bedrijven die grote sier maken in restaurants en dergelijke en de rekening als bedrijfskosten aftrekken van hun belastingen… Maar doen die politiekers en politieke partijen die toestaan dat hier honderdduizenden tegen een hoge kostprijs worden opgevangen niet net hetzelfde maar dan nog veel erger? Zij brengen die rekening ook in (met medeweten van de regeringen) maar het is de gewone burger die de kosten betaalt!

Ludo

*****

Vanmorgen op de tram in de stad van allah

Voor mij zit een man met een gele vest met de tekst "NVA - Voor verandering" of zoiets. Net voor het afstappen tik ik hem op de schouder en wens hem veel succes toe. "Ho, dank u wel, mijnheer" glundert de brave militant.
En ik voeg er inderhaast aan toe  : "Ik reken er op dat Bart samen met Filip Dewinter een coalitie gaat maken, hé". Heel bedremmeld kwam de reactie er aarzelend uit : "Ja maar, dat weet ik niet, zenne ..."

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM Het Nieuws - 13 oktober 2012 - 13 uur

 

Sublieme beïnvloeding met subliminale beelden

 

Het is mij opgevallen, dat met voorbeelden hoe je moet kiezen, men de naam
Janssens gebruikt/misbruikt. Voor mij is het duidelijk dat er subliminale TV-beelden
gebruikt worden om de Antwerpenaren onbewust te leiden naar een stem voor
Patrick Janssens. De voornaam Jan (in kleine letters en obdergeschikt aan de familienaam)  is gewoon om het subliminale beeld niet te doen opvallen.
Ik heb ervaring in deze techniek en heb zelf al
experimenten gedaan met positieve resultaten. Geloof het of niet, dit
geeft invloed op het stemgedrag bij de twijfelaars.
 
Chris S.
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen mijn land

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdaggebed inspireert tot vredevolle acties in Caïro

 

Aanhangers en tegenstanders van de Egyptische president Mohammed Marsi zijn in een strijd verwikkeld voor de heerschappij over het Tahrirplein in Caïro, het epicentrum van de voorbije opstand.  Meer dan honderd betogers zijn gekwetst afgevoerd tijdens deze hardhandige confrontatie die startte vrijdagnamiddag na het gebed. De islam is een godsdienst van vrede en tolerantie.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Democratie goed beschermd in het Brusselse

 

Een politiecommissaris die verdacht wordt van corruptie en waarvan de partner opkomt bij de verkiezingen, is belast met het toezicht op de veiligheid in drie Brusselse gemeenten dit verkiezingsweekend. Dat schrijft La Dernière Heure.

Het politiecollege van de betrokken zone Brussel-Zuid liet aan de korpschef weten dat het ging om "een slecht idee", waarop de zonechef zou hebben gezegd dat de commissaris slechts een beperkte rol zou krijgen.

Volgens de krant is er sindsdien echter niets veranderd en is het wel degelijk Philippe Boucar, de politiecommissaris waarover sprake. Hij zal aan het hoofd staan van de 120 politieagenten die in Anderlecht, Vorst en Sint-Gillis moeten waken over het goede verloop van de stembusgang.

De commissaris wordt beschuldigd van schriftvervalsing en corruptie in een fraudedossier bij de politie.

http://www.hln.be/hln/nl/13816/Verkiezingen-2012/article/detail/1516108/2012/10/13/Commissaris-verdacht-van-corruptie-staat-in-voor-veiligheid-verkiezingen.dhtml


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nv-A verkiest FDF of PS boven Vlaams Belang

 

 

Vandaag stelt N-VA-senator Karl Vanlouwe niet uit te sluiten dat zijn partij na 14 oktober zal besturen met het FDF (Schaarbeek) en de PS (Molenbeek). Tegenover Vlamingenhaters en islamcollaborateurs maakt de N-VA duidelijk geen voorbehoud. Dat blijft uitsluitend gereserveerd voor de Vlaams-nationale partij Vlaams Belang.

Liever FDF of PS dan Vlaams Belang dus. De kiezer weet waar hij aan toe is.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons zaterdagconcert

 

 

 

 

Laat zaterdag ditmaal een echte rustdag zijn met de nodige plaats voor (ouderwetse ?) maar gezonde ontspanning. Een aangenaam weekeinde toegewenst aan alle Angeltjesvrienden. Morgen zijn wij uiteraard paraat. 

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Protestbrief tegen de elektronische stemming

 

 Als u twijfelt aan de correctheid van de elektronische stemming en u gaat akkoord met de inhoud van onderstaande brief, copieer hem en geef hem af aan de voorzitter van uw stembureau. Het is niet de bedoeling om discussies aan te gaan in het stembureau. U geeft gewoon uw schrijven af aan de voorzitter met de vraag dit op te nemen in zijn proces-verbaal.

 

14 oktober 2012


Aan de Voorzitter van het Stembureau nummer  .................

te ..................

 

Met deze brief wil ik, ondergetekende ..................................................

kiezer nummer .............

U vriendelijk vragen nota te  nemen van het volgende :

- Dat ik mij heden heb aangeboden om mijn kiesplicht te vervullen en dat ik deze uitgevoerd heb.

- Dat ik heb vastgesteld dat ik verplicht ben om hiervoor een elektronisch stem-opnamesysteem te gebruiken.

- Dat deze elektronische methode mij niet toelaat om :

 met zekerheid te weten, dat mijn stem werkelijk op het stembiljet wordt overgebracht : het te scannen document biedt mij geen enkele zekerheid over de juiste registratie.

-  ik twijfels koester over wat er gebeurt na het uitbrengen van mijn stem en de uiteindelijke registratie en samentelling van de resultaten ; de te volgen weg is onzichtbaar en ontoegankelijk.

U verplicht mij te vertrouwen op de door de openbare besturen aangestelde experts en de privé-firma’s die de toestellen en de programmatuur leverden, hetgeen tegenstrijdig is met een onafhankelijke controle door afgevaardigden van de burgers zoals dat in een democratie mag verwacht worden.

Dit systeem staat haaks op mijn democratische opvattingen in die zin dat het de burger compleet uitschakelt in de controle van zijn stembiljet en de democratische participatie en controle van de telling door medeburgers.

Bij deze vraag ik U dan ook om deze bezwaren in uw proces-verbaal te willen opnemen evenals mijn vraag, die ik langs geen andere weg kan stellen, dat er zou afgestapt worden van dit elektronisch en oncontroleerbaar gebeuren. In Nederland en Duitsland werd omwille van democratische bezwaren de elektronische stemming afgeschaft.

Met de meeste Hoogachting,

Naam: 

Adres:

Handtekening:


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog even in herinnering brengen

 

 

 

 


12-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nobelprijs voor de vrede

 

Wat ontdekte Alfred Nobel nu weer precies ?

Tussen de vijf door het Noors parlement verkozen leden, zitten er minstens drie zwaar dementerende of alleszins politiek-correcte figuren die ze beslist niet alle vijf goed op een rij hebben.

Overigens wat is die prijs nog waard wetende dat hij ooit werd uitgereikt aan massamoordenaar Yasser Arafat, de klimaat-leugenaar Al Gore, de kersverse en nieuwbakken president Obama die nog niets kon gedaan hebben om wat dan ook te verdienen, en zelfs Mohammed El-Baradei die nu onverbloemd het moslimbroederschap steunt en een dikke vinger in de pap had om de Iraanse atoombom niet tegen te houden?

Ik zou beschaamd zijn die prijs te krijgen. De Europese unie voerde de laatste twintig jaar een agressieve oorlog tegen Servië en Libië en onderdrukt steeds meer de bevolkingen in Europa.

Dat Nobelcomité is onbekwaam en de prijs is nep.

Lucky9 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 12 oktober 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Proficiat !

De E.U. heeft de hoofdprijs beet ! Wij krijgen het erelint en de gouden beker voor het bewaren van de vrede. Hoera, driewerf hoera !

Volgens de jury die het prijzengoed verdeelt,  heeft Europa op gebied van het behoud van de vrede puik werk geleverd wetende dat ze in vroegere tijden mekaar in de haren vlogen voor een scheet in een fles. Hoera, Guy de la Tourette is in alle staten van opwinding en kwijlt als een koe met mond en klauwzeer van geluk. Hij beschouwdtzichzelf blijkbaar als de talisman van de E.U. en denkt dat de centjes op zijn privérekening komen.

We kunnen wat deze prijs betreft A-4 vellen volschrijven over het al dan niet correcte oordeel van de jury.

Wat ik wel weet is dat het vredesliedje vele valse noten begint te vertonen en dat het m.i. maar bij een éénmalig lachertje zal blijven. Wat de E.U. nu boven het hoofd hangt,  is iets wat zelfs de nazi's zou doen "schuddebollen". De E.U. wordt nu verkocht of liever "geschonken" aan de zombie's en islam aanbidders uit de woestijn die hier binnen enkele jaren de dienst gaan uitmaken.

De ondergang van het (eens)welstellende avondland is een feit. De vrede zal plaatsmaken voor criminaliteit, religieuze waanzin en massa's analfabete kruimeldieven en straatschuimers die op de duur mekaar gaan opvreten om te overleven. De linkse loeders hebben hun vernietigingswerk gedaan. Dat zij nu op hun retour zijn,  kan het tij niet meer keren. Het kwaad is geschied.

De Nobelprijs voor de vrede is een misplaatste grap, men had ze evengoed aan Assad vanSyriê of Kim da joenk van Noord-Korea) kunnen geven,dat was even geloofwaardig

.Een ding is zeker, die blauwe lapzwans met zijn gespleten tanden, zal nog zotter worden en de bevolking zal niet alleen met de gebakken peren zitten ... ze zullen zelfs rot zijn.

mvg - Senior

*****

Belgische kloosters zitten op berg geld

De gelofte van armoede die paters en nonnen afleggen bij hun intrede blijkt niet op te gaan voor de kloosters en abdijen waar ze verblijven. 

Financieel expert Thierry Debels vlooide de jaarrekeningen uit van tientallen ordes en stelde vast dat de gezamenlijke activa van de grootste instellingen oplopen tot ver boven het miljard euro.

Kloosters en abdijen hebben niet alleen veel vastgoed en gronden maar zitten dus ook boven op een berg geld. Koplopers zijn de Broeders van liefde uit Gent. Hun Provincialaat is maar liefst 643 miljoen euro rijk, de daaraan gelinkte vzw 362,8 miljoen.
De abdij van Averbode staat op plaats drie met 92,3 miljoen euro.
De Zusters van de Onbevlekte Ontvangenis Heist zijn goed voor 13 miljoen euro.

Ronny S.

***** 

Campagne-auto's VB vernield in Borgerhout

Blijkbaar heeft het vernielend tuig, dat vermoedelijk bestaat uit 99,99 zonnebankgetinte Borgerhoutse JoNgErEn geen last van onveiligheid . Integendee , ze worden uitermate goed beschermd door de leidinggevende, politiek-correcten partijen en hun vriendjes bij justitie.

In ieder geval hebben die geweldadige ééncelligen een belangrijke ongewilde bijdrage geleverd ten gunste van het VB.  Welke normale burger wenst geen veiligheid  niet alleen het gevoel maar ook daadwerkelijk  ?  Die sjaalbedekkende gelaatsimport-actie ,moet toch bij velen de ogen openen ?

In ieder geval weten wij  zondagavond hoeveel onschuldige zielen nog geloven in de sprookjes van duizend-en-een-nacht. Hoeveel hersengespoelde zombies er nog rondlopen, die nog kaarsjes branden voor de afbeeldingen van politiekers met klinkende, klankende namen . Het is echter een feit : het rode Antwerpse tijdperk loopt naar zijn eind. De NVA dynastie komt eraan.

Laat ons hopen dat Filip De Wever en Bart Dewinter uiteindelijk elkaar zullen vinden en samen Antwerpen zijn normale beschavingsgraad terug zullen schenken Wat de verkiezings-resultaten ook mogen zijn , wij mogen nooit opgeven, onze mismeesterde, naieve en domme Vlaamse medeburges in de steek laten, zoals een goede rechtvaardige vader dat ook niet zou doen met zijn verwende, soms ambetante kinderen.

 PST : Zou BDW niet wat VB-vriendelijker kunnen worden met als geschenk een paar curry-worste, ,een groot pak frieten met een serieus klod mayonnaise ?

René

*****

De Kracht van verandering

Mochten verkiezingen iets veranderen, ze waren al lang verboden !

Joos

*****

"En toch zijn ze o zo lief, mijnheer" houdt het poco-tuig vol !

 http://www.vandaag.be/binnenland/107304_asielzoeker-valt-personeelsleden-aan-met-scheermes.html Voor wanneer luchtbruggen voor dat aanspoelcrapuul naar oord van herkomst ?

Ronny S.

*****

Nog 2 dagen

Momenteel zijn ze allemaal hard aan ’t werken, uiteraard voor de menschen, zeker de linkse schrapers. Dat het land regelrecht de vernieling in gedreven wordt, is die lullers en zakkenvullers hun laatste zorg. Het is zelfs levensgevaarlijk op de openbare weg veilig te rijden, overal wordt men geïrriteerd en gestoord door de massa smoelen die het allemaal gaan oplossen, ze vergeten erbij te zeggen dat ze hun persoonlijke bankrekening bedoelen.

We worden overstelpt met barbaars geweld, zowel op straat, openbaar vervoer als in de woningen waar het gespuis moeilijk kan uitblijven en wat doen ze, de lullers en zakkenvullers ? Niets, noppes, niente. Ze gaan 17 geweldplegers/criminelen afvoeren richting Maroc!  Waarom daar geen 3 nullen achter zetten en er 17.000 afvoeren? Maggieke neemt maatregelen en Millequet zal wel weer geschokt rondlopen in Brusselallahbath, flyers uitdelend en Sinterklaas uit Leuven zal zorgen samen met lellebel Vandenbossche dat ze gezellig, warm met goed gedekte tafel ondergebracht worden in onze woningen.

Om zoveel mogelijk senioren uit hun woningen te kunnen verdrijven om dat zootje in onder te brengen, gaat de lellebel de woningen laten controleren via een stelletje zichzelf onder de voet lopende ambetantenaren. Bij mij zullen ze NIET binnen geraken, alles is potdicht gesloten zowel aan de voorkant als aan de achterkant, kwestie van zich een beetje veilg te voelen, dus ook geen ambetantenaren komen binnen in mijn woning zelfs als stond Vandenbossche voor de deur te janken.

De pensioenen worden onbetaalbaar en wat doen ze, de lullers en zakkenvullers ? Niets, noppes, niente. De maatregel die aan deze situatie een einde maakt is anders heel eenvoudig, EEN PENSIOENSYSTEEM/BEREKENING VOOR IEDEREEN GELIJK waar men ook mag werken of gewerkt hebben en afhankelijk van het aantal gewerkte jaren. Als nu een sloper van e.o.a. pakbond lawaai komt maken die dan simpelweg een C4 onder zijn neus duwen en hupsaké ermee, dat is waar de burger zit op te wachten.

Dat Vlaanderen moet stoppen met al dat profitariaat te onderhouden is de logica zelve, stop de roofbouw op ONZE welvaart door dat Brussels getto duidelijk te maken dat ze het zichzelf maar moeten opsoppen, als ze al die klaplopers/vreemdelingen/allochtonen die hier niets verloren hebben van ons grondgebied verdrijven en die omhoog getilde nullen liggend in dat EU kot  hier belastingen doen betalen zoals wij dat ook moeten dan is dat Brussels probleem ook opgelost.

Als Wallonië om geld vraagt, dan moet daar iets tegenover gesteld worden in zelfde waarde, dat de lullers en zakkenvullers die enkele hersencellen die ze bezitten nu maar eens laten werken.

Men verwacht veel problemen met het computerstemmen? Ze geven de Vlamingen de pap in de mond, laten we het overal volledig in de soep draaien dan is dat oncontroleerbaar computerstemmen verleden tijd net zoals in Nederland, Duitsland want het is manipuleerbaar en het wordt m.i. ook gemanipuleerd.

Om aan heel dat circus een einde te maken is een oplossing met een gigantisch positief resultaat voor Vlaanderen mogelijk om daarmee te starten op 15 oktober nl. STEM VOOR HET VLAAMS BELANG zoals de benaming zegt, IN HET BELANG VAN VLAANDEREN.

Mijn stem hebben ze sowieso, want ik wil graag een veilige welvarende, leefbare toekomst geven aan mijn kinderen en kleinkinderen.

Jean

*****

 Pococlub Slijm & Bal

Geachte redactie.

In de huidige zondvloed van verklaringen en beloftes naar aanleiding van de komende verkiezingen door de poco club Slijm & Bal zijn er twee items die mijn aandacht konden opwekken.

De eerste was de uitspraak van A. Flutterboom, ministerin van just-is-just,d ie kweelde dat wie niet gaat stemmen, zich geen zorgen hoeft te maken op vervolging of boete aangezien dit GEEN prioriteit meer is in het vervolgingsschema van de parketten. Waarvan akte.  Het is al van 2003 geleden dat een onwillige inboorling  dieweigerde aan zijn stemplicht te voldoen  het bij de juge de paix kon gaan uitleggen. Door deze klaar en duidelijke taal van de blauwe vrauwe is nu gebleken dat al dat gedoe rond de "STEMPLICHT" larie en apekool is. Bullshit om het vee angstig te maken. Alvast merci madam Truffelboom voor deze toelichting. Het bewijs dat de politiek open en bloot de rechterlijke macht overvleugelt.

Een tweede punt is het geweeklaag en gejammer van de met de dag chagrijniger wordende tjeef Eric van Rompuy (broer van) die het gepik van de NV-A op zijn partij meer dan kotsbeu is. Deze omhoog gevallen klomp zuurdeeg doet er alles aan om toch maar in het kadertje te kunnen komen en schuwt de meeste onzin niet. Volgens de azijnpisser is de toestand zo erg dat door het gekissebis van de NV-A het voortbestaan van de Vlaamse regering in gevaar komt.

Blijkbaar hebben angst en onzekerheid èn het ontbreken van een verhaal bij Eric ernstige kortsluitingen in zijn grijze massa teweeggebracht. Deze mede-uitverkoper van de Vlaamse rand aan de franscouillons ziet schimmen en demonen. Nu het V.B. even op rust gaat, heeft Eriksce geen andere keuze dan BDW bij zijn pieterman te pakken, want van rood-blauw en groen blijft hij wijselijk af, die zouden zijn slinkende partij in de toekomst hard nodig kunnen hebben. 

Inmiddels heeft meneerke Peeters duidelijk afstand genomen van het gekwijl van Eric en laten weten dat de Vlaamse regering de rit zal uitdoen. Dra kunnen we spreken over "Eric den bleiter" in navolging van die andere zwerfkater. Misschien kunnen ze samen een programma in mekaar knutselen voor Ketnet: De avonturen van Eric en Bert in Bleiterskonten

mvg - Senior

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Europese Unie wint Nobelprijs voor de Vrede

 

 

 

De Europese Unie verwerft in 2012 de Nobelprijs voor de Vrede. "Middenin de huidige aan de gang zijnde  economische crisis, ontstond een verhit debat tussen de leden van Comité over de gegrondheid van de toekenning.  De prijs werd toegekend voor de historische rol in het verenigen van de divers elanden van het continent en de bijdragen tot de vooruitgang van vrede en verzoening , de democratie en de mensenrechten in Europa." 

Het zijn niet onze woorden maar deze van het linksige, hyper politiek-correcte Noorse Nobelprijs Comité. Op welke prijs heeft echter de bevolking van 500 miljoen Europeanen recht ?  Hun democratische rechten staan zij af aan door niemand verkozen, obscure onbekenden, hun volkse identiteit moeten zij te allen prijze afzweren, hun grenzen staan wijdopen om avonturiers en tafelschuimers van de ganse planeet met open armen te ontvangen, hun financiële reserves worden gepluimd en de verworvenheden van de Europese verlichting en beschaving moeten de plaats ruimen voor middeleeuwse barbarijen en gewoontes.

Hou u echter vast voor de reacties van de aanhangers van deze Europese Unie op de maffe toekenning van een nutteloze Nobelprijs.  U zal de Van Rompuy's en Barrosos' horen kraaien.

 Ray

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!