Angeltjes
07-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zijn geen nationaal-socialisten

 U weet dat wij met Angeltjes ook rondhangen op Facebook, eigenlijk vooral bij wijze van aanwezigheid en om enige internationale contacten te onderhouden met andere identitaire Europeanen.  Wij steken er nauwelijks tijd in en boeiend is het evenmin, althans op de manier zoals wij Facebook opvatten. 

Deze namiddag waren er een aantal "vriendschapsverzoeken" en zoals altijd, gaan we eerst even nakijken, wie de aanvragers zijn.  Voor je het weet, ben je vriendje met Breivnik of een Albanese schone die uit Tiranna wil overvliegen om je een lekkere massage te geven.  Een van de sollicitanten was ene mevrouw Josephine Andersson (da's vermoedelijk een schuilnaam) met een verrassend mooie foto van Hochschwangau in de sneeuw in Beieren, een van de kastelen van Ludwig II. En in een flits zag ik nog een afbeelding van Wagner, dus ik bevestig de vriendschap, why not, warum nicht ?

Onmiddellijk ontvingen wij het bericht, denkelijk automatisch, dat we door Josephine lid zijn gemaakt van de Nationaal-socialistische beweging en dan pas ziet deze domme man, dat er op de hoofdpagina bij Josephine ook een portretje staat van den Dolf.  Zo fopt men Frederik.

Ik heb volgende boodschap nagelaten op mijn Facebookpagina :

Had zonet een vriendschapsverzoek van ene Josephine Andersson met een mooie foto van Hochschwangau maar te laat gezien dat er ook een portretje van den Dolf op haar pagina stond. Kreeg direct boodschap dat ik aangesloten was bij Nationaal Socialistische Beweging. Heb Josephine omgaand geantwoord dat ik vriendschap verbreek en haar hartelijk groet. Ieder zijn gedacht maar in mijn vriendenkring geen nazi's. Ik ben Vlaamse Republikein en Vlaams-nationalist, maar wij hebben last genoeg gehad van de oorlogszuchtige Duitsers en hun onmenselijke uitroeiingspraktijken. En dan straks zeggen, dat Angeltjes bij de moffen zit ... No way, Freunden ! Zo, nu weten we het allemaal.
 
Pech voor de linkse loeders die niet liever vragen dan de overtuigde Vlamingen in de nazihoek te duwen. Nicht mit uns.
 
Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond op TV bij Angeltjes : *Komen eten !*

  

 

Gisteravond was het Nieuws van VTM gedurende bijna 25 minuten uitsluitend gewijd aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dany V. stond in Washington geruime tijd tegen zijn microfoon te praten, terwijl wij enkel geruis en vage ketelmuziek hoorden maar aan de geloken ogen van de presentator en zijn glimlachende mond te oordelen, zagen wij dat we niet veel misten. Old Trooper Suzy Hendrickx zat bij de Republikeinen, wat haar niet erg beviel want haar hart klopt Democratisch en Elke Pattyn, de droom van vele Arabische prinsen, voelde zich prima bij de Democraten. En er werd wat afgeleuterd met veel hiaten, onderbrekingen en storingen.

Sinds Martine Tanghe terug is bij Eén hebben wij definitief de 0000 ingeruild voor de commerciële. Ook al is het Nieuws saus uit eenzelfde kommetje als het Journaal, principes primeren. Ik vrees het ergste vanavond voor het tv-nieuws, nu Obama herverkozen is. Het kleffe gedoe zal geen grenzen kennen.  We kunnen misschien beter naar Komen Eten kijken, dat is ook niet meer wat het geweest is maar de wereld draait door.

Russia Today geeft hierboven een beknopt overzicht van de reacties op de Obama-overwinning in de moslimwereld, bij de trouwe Europeanen en in het land van Poetin. Wij moeten de Amerikanen niet de les spellen. Zij verkiezen binnen hun stelsel hun politici. Uiteraard hadden wij liever Mit Romney zien winnen, maar ik denk dat het weinig verschil zou uitmaken. De VS zullen nog wat dieper in de schulden geduwd worden door Obama en in de komende 4j aar, zal er weinig vreugde te rapen vallen op economisch gebied, zeker gezien de Republikeinen de meerderheid behouden in het Congres. De schone schijn van Hoessein Obama is al geruime tijd tanende, het zal er niet op beteren.

En nu terug naar de mierenstrijd op het Schoon Verdiep. Doet ie het, of doet ie het niet ?

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boeiende tijden in 't stad van iedereen

 

Gisteren moest ik mijn jaarlijkse griepspuit gaan halen bij meneer doktoor. Ik zou liever bij een madame de verpleegster gaan, maar ik ken er geen.  Toen ik toekwam om 10 voor 5 (16 uur 50 in de taal van de NMBS) stond hij in de voorhal van zijn praktijk druk in overleg met een zestal patiënten.  "Kom er bij" sprak hij me toe "Ik ben aan het uitleggen hoe je via de pc in mijn digitale wachtkamer een afspraak kan vastleggen".

Mijn huisarts is een echte meneer doktoor.  Een dynamische, vlotte man, ontzettend alert en voortdurend in de weer om aan iedereen zeer duidelijk uit te leggen hoe de kwaal die ons overvalt in mekaar zit, wat we er kunnen aan doen en hoe het verloop normaliter zal zijn.  Het is telkens een korte medische cursus voor leken.  Daarom dat hij populair is en zijn wachtzaal altijd goed gevuld is.  Onze medische dossiers worden al jaren elektronisch opgeslagen en de resultaten van externe onderzoeken bij specialisten komen rechtstreeks in het dossier. "Gedaan met overvolle wachtzalen en nerveuze patiënten wier bloeddruk te hoog is, als ze bij mij binnenkomen" zegt hij tevreden "en ik win tijd."

Het griepprikje voel ik niet eens, de bloeddruk is picobello, de longen piepen niet, en als ik thuiskom moet ik me maar onmiddellijk registreren bij mijn meneer doktoor, dan hoef ik hem nooit meer te telefoneren voor een afspraak. Een ferme handdruk, een knipoog en ik sta op straat.

Sinds De Lijn een aantal trams van richting heeft veranderd, moet ik overstappen in het station Astrid. Ik loop de trappen op, het is inmiddels bijna donker en ik wil even gaan kijken op het plein voor het Centraal Station, waar het 's avonds een boeltje schijnt te zijn.  Het is er zeer druk en het voelt alsof ik ergens in een Afrikaans land ben, maar dan zonder de warmte.  Mensen in diverse kleurtinten staan te wachten of lopen door mekaar en groepjes vreemden praten met mekaar alsof ze allen doof zijn. Nergens hoor ik Nederlands of Antwerps. Ik heb plots zin om heel luid te roepen, om het even wat, maar zeker geen culturele boodschap. Natuurlijk doe ik dat niet.  Ik moet opzij gaan voor een zwarte vrouw met een buggy die me vernietigend aankijkt.  Ik heb al vaak gedacht dat voetgangers die door mekaar lopen, zoals mieren door een richtingsantenne gestuurd worden, zodat we bijna nooit tegen mekaar aanbotsen.  Dat is toch zo ?  Sommigen hebben die kunst echter nog niet onder de knie.

In de grote hal van het Centraal Station staan twee spoorpolitie-agenten met een knalrode vest te kijken naar wat een groot aquarium schijnt te zijn met een kleine haai die op vissen jaagt.  Is dit soms reclame voor Aquatopia of de Zoo ?  Ik ga dichter kijken en de haai lijkt naar mij toe te zwemmen, dan pas merk ik dat het aaneengesloten schermen zijn die het reuzenbeeld samenstellen.  Een Aziatisch meisje dat bij een tafeltje met een laptop zit, vertelt me dat dit een reclamestunt is van Acer computers, een Amerikaans merk dat niet zo bekend is hier en dat zij verkoopt met een Windows 8 software.  Ik mag aan het voelscherm met mijn vingers het beeld verkleinen. "Binnen twee jaar werkt iedereen met een touch screen" zegt ze me vol overtuiging. "Dan moet je wel vaak je handen wassen, anders is het een smerig gedoe", zeg ik zonder nadenken. Ze kijkt me zelfs niet aan maar ik vrees dat ze mij een oude vieze vent vindt.  De twee spoorpolitie-agenten staan te praten met een man met een pakje friet. Ik dank het lieve kind van Acer en haast me de metro in. Er komt net een overvolle tram aangebold en met enig vriendelijk gepor tot de opeengepakte reizigers, kan ik er nog bij.  Ik hoor een blanke vrouw en een mooie Indische jongedame spreken over een kookcursus die ze gaan bijwonen. Kokkinnen in spe, die beseffen dat de liefde van de man ook te maken heeft met zijn maag, als de speleman van het dak verdwenen is.  Slimme vrouwtjes, die alle middelen zullen gebruiken.

Bij mijn halte stappen een tiental mensen af en ik hoor een boze Antwerpse vrouwenstem luid zeggen tegen niemand in het bijzonder "Die wattman heeft prijs. Ik bel zo naar de Lijn met een klacht." Ze wacht tot de tram doorrijdt en roept met bingo-intonatie : "Hij heeft nummer 3234".  Niemand schenkt aandacht aan haar en iedereen haast zich door de druilerige regen. 

Als ik binnenkom in de behaaglijke warmte vraagt mijn vrouw hoe het was.  "Het zijn boeiende tijden" zeg ik haar. "Je zal het lezen op de blog, als je zin hebt".  "Neen, dank je" antwoordt ze "Ik weet het al".

Ray 

(foto : Robbert Mouwen)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 7 novembr 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De Amerikanen hebben gekozen

Beangstigend.

Fred

*****

Fabre

Bravo Martin V. Schitterend stukje.

Wouter E.

*****

Fabre  

Wanneer Fabre de nobele uithangt, en bij zoveel geweld geen klacht indient, wil dat volgens mij zeggen dat ze er niet hard genoeg op geklopt hebben. Ik ken mijn buurt.

Gina

*****

Groepsverkrachtingen

Het probleem bestaat niet alleen in België maar in gans Europa. Terwijl het hier in B meestal negers zouden zijn, worden de feiten in bv. Scandinavië en Engeland meestal gepleegd door Islamieten van diverse oorsprong.

Blijkbaar heeft de EU alleen oog voor het probleem als het zich ergens anders voordoet want de EU maakt 20 miljoen vrij voor de strijd tegen sexueel geweld in Congo. Sexueel geweld in de landen van de EU zal hen worst wezen.

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1529480/2012/11/06/Europa-maakt-20-miljoen-vrij-voor-strijd-tegen-seksueel-geweld-in-Congo.dhtml

Wes Hardin

*****

Brief van de heer Buysse 

U schrijft had Dewinter 49% behaald, dan hadden wij de meerderheid en dan konden wij zelfstandig over Antwerpen heersen, en wij hadden een gedoogbeleid van de NVA aanvaardt. Dit in tegenstelling tot nu.

Roger Catrysse

*****

De Slag van "A".

Dezer dagen hoor ik de 'verdraagzamen ' graag bezig.  Na het verdriet van Pétrek heeft nu het venijn plaatsgemaakt op de poco smoelen ... en in al hun onmacht leggen ze verklaringen af waarbij hun % van de kiezers 'gerespecteerd' moet worden.  Zij ... de ontwerpers van het Cordon, hoe zielig kunnen ze nog zijn.

Ik heb een slecht karakter, want ik heb leedvermaak met de 'neus' van "A". Zijn stuiptrekkingen wijzen er alleen maar op dat er veel in de stinkende put zit dat het daglicht niet mag zien. 

Gina

*****

Ik zie gelijkenis

BDW heeft zijn inspiratiebron VB , hun waarschuwingen en helpende hand vervloekt in alle toonaarden , naar het voorbeeld van de correcte partijen.

Daarom is hij ook slachtoffer geworden van een groepsverkrachting door kleine samengeklitte correcte groepjes onbenullen ,machtwellustelingen en postjespakkers die op zichzelf niets te betekenen hebben. Ze werden opzijgeschoven door de kiezers , voor verandering en meer veiligheid in onze koekestad .Die misleide kiezers dachten in BDW een alternatief voor het VB te hebben gevonden ! Maar die kleine politiekertjes , die hun nederlaag niet kunnen verteren , hun macht , zo maar niet willen prijsgeven , hebben BDW zijn broek afgestroopt ,tot op zijn enkels en geven onze nieuwe burgermeester , een voor een, een flinke beurd. De reddende engel , de enige die hem kan helpen , met V(eel) B(eterschap) staat machteloos toe te kijken naar dat hulpeloos slachtoffer die maar blijft vermageren zonder dieet. Het is voor BDW buigen of barsten .Uiteindelijk zal hij barsten !

Er zal helemaal niets veranderen , integendeel , het zal alsmaar erger worden , zoals op federaal niveau waar BDW ook naar exit geschoven werd , samen met zijn talrijk kiezers.

René

*****

De toekomst van onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen

Tot de driendertigste minuut de gewone zever, maar vanaf dan wordt het hallucinant  http://www.rtbf.be/laune/revoir/detail_tout-ca-ne-nous-rendra-pas-le-congo-les-7-peches...?uid=142805273668&idshedule=dddcf7781c04016950f7f1f26499e900&catchupId=12-TMTST100-001-PR-1&serieId=12-TMTST100-000-PR 

Groetjes - Cannamon


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pater Geert Bourgeois geeft voorlichting

 

Nv-A ministers overleggen : "Een pygmee is dat een kleine neger of een zwarte dwerg ?" 

Pater Geert Bourgeois (Nv-A), Vlaams minister van Eigenzinnige Stemcomputers en Knievallen voor de Invaders heeft een pocketboekje volgeschreven met tips hoe de Vlaming om moet gaan met anderstaligen. 

Zo viel er te noteren dat we traag moeten spreken (zoals Philippe Geubels), nadrukkelijk articuleren (zoals Vim de Wilder) en zelfs de gebarentaal moeten hanteren (zoals Laurette Onkelinx). Gelukkig moeten we nog niet op stap met een tekenbloc en een doos kleurpotloden. Het is niet de vreemdeling die zich moet  verstaanbaar maken maar wel de inboorling volgens de redenering van Pater Geert.

Het is niet wenselijk u uit te drukken in uw dialect, spreek Nederlands. Zeg dus niet als u in de Mediamarkt een klant een apparaat ziet wegmoffelen : "Hey makak, bléft doar ies af". Maar zeg met een hoofse buiging : "Gegroet, achtbare gekleurde Medemensch, had u de nobele bedoeling dit electronische apparaat toe te voegen aan de uitgebreide verzameling die u reeds in uw bezit heeft in uw gratis woning ?  De kassa bevindt zich in het midden bij de uitgang.  Als u niet over de vereiste moneten beschikt, kan u deze winkel verlaten langs de gratis-uitgang. Vergeet u in dat geval niet de gebruiksaanwijzing te vragen aan het dienstpersoneel in uw Prachtige Sjakamakkataal.  Ik wens u verder nog een prettige dag, evenals uwe echtgenotes en uw onvolprezen kroost."

Maar er is meer dan taal in onze contacten met de gewaardeerde vreemde snuiters die op onze achting kunnen rekenen.  Laten we de lijn doortrekken in verband met wat men noemt de criminaliteit, een milde vorm van herverdeling van de rijkdom. Daarom nog enkele wenken die in een volgende uitgave van de Tips van Pater Bourgeois zullen opgenomen worden. 

- Geef steeds gewillig en met een vriendelijke glimlach uw handtas, gsm, portefeuille of wat dan ook af.

- Verwelkom inbrekers op een hapje en een tapje.

- Bij een car-jacking geeft u best wat geld mee voor een tankbeurt zodat de nieuwe eigenaar  zeker op zijn bestemming geraakt.

- Vrouwen die uitgekozen worden voor een groepsverkrachting moedigen best hun onteerders aan met opwindende oerwoudkreetjes en geven na de opgedane ervaring hun slipje en b.h. cadeau als aandenken. Zeg niet na de daad "Amai, gij kunt er niks van" maar loof de prestaties.

- Wanneer u voor de fun in mekaar geslagen wordt (happy slapping) bedank dan uw helden voor hun moed en wilskracht. 

- Vraag bij een home-jacking aan de werkzoekenden of ze bij het verlaten van de woning de voordeur willen sluiten.

Dit zijn enkele tips waar geen speciale kennis voor vereist is, enkel goede wil volstaat.

Indien u in de prijzen valt, ga dan niet uithuilen bij de politie want dat is frustrerend voor de lieden die u lieten kennismaken met hun cultuur.

Veel geluk en lang leve de multiculturele maatschappij.

Senior & Ray in co-productie ter promotie van Pater Bourgeois.
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Amerikanen hebben gekozen

 

 

Barack Hoessein Obama : 275 kiesmannen

Mit Romney : 208 kiesmannen

Totaal vereiste kiesmannen om verkozen te worden : 270

Bron : Fox News (toestand 5.45 u onze tijd - 7.11.12)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles peis en vree in Aboutalebstad (Rotterdam)

 

Het was tijdens de voorbije campagne voor de verkiezingen dat op zeker moment in een debat verwezen werd naar Rotterdam, dat aan het hoofd een burgemeester heeft die geboren is in Marokko, de heer Aboutaleb.  Hij werd genoemd in verband met zijn grote bekwaamheden omdat hij er in de  havenstad in gelukt de criminaliteit onder controle te houden en te zorgen dat de gekleurde medemnschen braaf in het gareel lopen.

Zulke beweringen zijn niet te weerleggen, want wie van ons weet precies wat er zich in het nabije buitenland afspeelt ? We hebben de handen vol met de misdaad in eigen land proberen te volgen.

Toevallig stuitten wij vandaag op een stukje bij de gewaardeerde collega's van Geen Stijl dat hzndelt over de situatie in Rotterdam en wat wij daarin lezen, is een totaal ander beeld dan hetgeen een of andere multiculturele Vlaamse lul de kijkers probeerde wijs te maken.

U kent de aparte stijl van geen stijl, dus schrik niet te veel.

Weer een RET'er in 010 in elkaar gestompt (Rotterdamse Electrische Tram - 010 : telefoonregio Rotterdam)

Hoe vaak moeten we dit deuntje nog fluiten? Blijf goedverdoemme met je poten van OV-personeel af (OV = openbaar vervoer) en koop gewoon een kaartje.

In Rotterdam wordt er regelmatig een conducteur, controleur of chauffeur van RET'er gemept. Afgelopen maandagavond ook : een 15-jarige klootdebiel duwde een controleur van de RET tegen een rijdende metro aan en belandde met de man op het metrospoor. Dat is levensgevaarlijk.

Dat je bereid bent iemand te vermoorden voor de prijs van een ritkaartje met de metro in Rotterdam, dan ben je dus ernstig ver verwijderd van de realiteit. Is geen incident, is schering en inslag in Roffa (Rotterdam).

Wat voorbeelden op een rij.

19 april: RET'er in elkaar gebeukt bij ingang metrostation.

4 juni: tramcontroleur in elkaar gebeukt door twee tieners.

En vorige week, 30 oktober: tramconducteur ziekenhuis in gebeukt door drie mannen die niet op zijn verzoek ingingen om de muziek uit hun mobiel zachter te zetten.

Sick fucks, allemaal. Mensen die vrijwillig solliciteren bij beroepsgroepen waarbij dit soort agressie en geweld dagelijkse sleur is, zijn helden. Dat je gewoon je werk doet en de kans loopt het einde van de dag niet te halen, gewoon in Nederland in 2012.

Hoe lang gaan we als land dit soort achterlijkheid nog accepteren? Hey, Rutte-2, nivelleer dit soort zaken eerst eens.
Update: O ja, en gisteren was er nog eentje.

http://www.geenstijl.nl/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graancirkel ontdekt in maïsveld

 

 

Een graancirkel werd ontdekt in een maïsveld. De wetenchappers staan voor een raadsel


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hokkaido : sneeuw, heldere luchten, sterren

 

 

De trouwe lezers van Angeltjes weten dat wij van bij het begin van de blog, dat is weldra 7 jaar geleden, regelmatig video's vertonen van een Japanse producent. Wij kunnen met mekaar niet communiceren, want hij kent nauwelijks Engels maar toch weet hij intussen dat de meeste van zijn films hier in het land B op internet verschijnen.

Onze man woont op het grote Japanse eiland Hokkaido : 85000 km2 en 5,5 miljoen inwoners, dat is slechts 65 inwoners per km2, schaars tegenover de rest van Japan dat 350 inwoners per km2 telt.

Wat mij van bij de aanvang fascineerde in deze kortfilms zijn de natuurbeelden van landschappen en dieren en de kalmte die zij uitstralen, ook omdat de camera zeer rustig gehanteerd wordt. De muzikale begeleiding doet soms afbreuk aan de beelden, maar dat is dan ook de enige kritiek. Er zijn beslist enkele Angeltjeslezers, die meer afweten van filmtechnieken dan ondergetekende. Ik wil er nog aan toevoegen dat Hokkaido helemaal in het Noorden ligt en zich aanvlijt tegen het koude Euro-Aziatische Rusland. Het klimaat brengt koude winters mee en warme zomers.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 889)

 

Een totaal ontmoedigde wegvervoerder vertelde ons het volgende.
 
"Ik kan niet begrijpen dat onze politieke mandatarissen zo dom zijn  en niet duidelijk inzien dat ons land steeds sneller naar de bom aan het gaan is. Door allerlei domme en idiote wetten kan ik als wegvervoerder nog alleen maar failliet gaan. Stupiede vakbondseisen enerzijds en totaal onrealistische overheidsverplichtingen anderzijds hebben ons volledig de das omgedaan. Gelukkig heb ik dit tijdig ingezien en heb ik mijn wagenpark stuk per stuk naar een Oostblokland overgebracht. In de loop van het volgende jaar doe ik hier definitief het licht uit en zal mijn laatste medewerkers noodgedwongen de laan moeten uitsturen. De laatste jaren waren zeer onprettig en heb ik met tegenzin vele beslissingen genomen. Ik kan en wil niet begrijpen dat onze zogenaamde overheid die hele nefaste evolutie van onze sector steeds maar verder laat plaatsgrijpen. Zelf heb ik het geluk gehad enerzijds enkele kinderen te hebben die meertalig zijn en anderzijds enkele trouwe klanten te hebben gehad die er geen probleem mee hadden dat hun vrachten nu door vrachtwagens met Oostblokplaten worden uitgevoerd. In afwachting van de 100 procent heb ik vandaag reeds meer dan 95% buitenlanders in dienst. Ik heb dit nooit gewenst en had voor enkele jaren nog 100% belgen als werknemers. De loonkosten zijn hier nu niet 30 maar 300% hoger dan wat we nu in het buitenland betalen! Schrijf op een briefje dat er nog talrijke wegvervoerders in 2013 de boeken zullen moeten neerleggen. Ik heb niet lang school gelopen maar wel lang genoeg om duidelijk in te zien dat we naar de afgrond aan het rijden zijn in dit land.

Steeds mindere sociale bijdragen enerzijds en steeds hogere uitkeringen anderszijds zullen ons snel naar een totaal onhoudbare toestand leiden. Omdat de kans groot is dat men me vroeg of laat mijn gedurende een gans leven opgebouwd vermogen geheel of gedeeltelijk zal gaan afnemen,  heb ik beslist om  stilaan mijn hele bezit naar het buitenland over te brengen. Maar aangezien ik niet alleen ben en er steeds meer zelfstandigen dezelfde beslissingen zullen gaan nemen, ziet de toekomst voor ons land er vreselijk slecht uit. Diegenen die hier blijven hopen op beterschap en verder werken, zullen de grootste slachtoffers worden. Ik geef bijna dagelijks aan collega wegvervoerders  de raad om zo snel mogelijk het land te verlaten en te redden wat er nog te redden is. Ik schat dat er alléén in 2013 tussen de 2000 a 3000 vrachtwagenchauffeurs hun job zullen gaan verliezen. Op deze voorspelling wil ik graag "nen bak Duvel" verwedden! ".
 
Tot daar, onze door de overheid gedurende jaren moegetergde, wegvervoerder! 
 
 Men zegge het voort,

Freddy van Gaever


06-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 6 oktober 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen


Gemiddeld vijf groepsverkrachtingen per week - Zij weten onze dames te waarderen 

Veemden proeven van onze cultuur en wij, wij voelen ons echt verrijkt.Groepsverkrachtingen, waarbij een slachtoffer door meerdere daders wordt misbruikt, zijn geen uitzondering in belgië. Jaarlijks vinden er tussen de 230 en 300 plaats. Dat blijkt uit cijfers die minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet (cdH) vrijgaf.In het antwoord op een parlementaire vraag gaf Milquet een overzicht van het aantal groepsverkrachtingen dat plaatsvond tussen 2007 en 2011. Vorig jaar registreerde de politie 232 groepsverkrachtingen, de jaren voordien telkens rond de 250. In 2007 werd er het hoogste aantal genoteerd: 293. Dat zijn er gemiddeld meer dan vijf per week.Uit de cijfers, waarover De Morgen vandaag bericht, blijkt ook dat een opvallend hoog aantal verdachten nog minderjarig is. In 2011 waren dat er bijvoorbeeld 25 (tegenover 73 meerderjarigen). Vrouwen zijn in veruit de meeste gevallen het slachtoffer.Naast de groepsverkrachtingen blijft ook het aantal verkrachtingen op een alarmerend hoog niveau. In belgië vonden er vorig jaar 3.024 plaats. Ook de jaren voordien waren dat er telkens meer dan drieduizend per jaar.http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1528497/2012/11/05/Gemiddeld-vijf-groepsverkrachtingen-per-week.dhtml Lees vooral de passage ; Vaak worden (de jaarlijks min. 250 !) groepsverkrachtingen in verband gebracht met de zwarte stadsbendes in Brussel, maar uit de cijfers van BiZa blijkt dat het fenomeen algemener is dan wordt aangenomen want (en besef maar eens heel goed dat wij blanken geen haar beter zijn willen de poco's ons inprenten) ...In Antwerpen is vorig jaar nog een man veroordeeld tot vijf jaar cel voor een groepsverkrachting. Samen met twee minderjarigen had hij een meisje van veertien dronken gevoerd en meermaals verkracht. 

Ronny S. & Stradi

*****

Fabre...

Goed,die linkse belgisistische coburgse eksterplaag-lover die maar al te blij is de subsidies te krijgen van de Vlaamse belastingsbetaler (kent u walen die belasting betalen?) maar verder spuwt op de Vlaming, wel die rotschoft heeft in de jaren '90 ook eens hesp verkocht als kunst, kunst met de grote K.

Ik geloof geen moment dat die schoft ook maar één klapje heeft gekregen, is enkel een goedkope truuk om medelijden op te wekken én te kunnen roepen : kijk eens ik mag geen kunst maken.

Tussen haakjes, er zijn lieden die ik met plezier mijn voorhoofd tegen hun knakkerd zou rammen en laat dat Fabre onbenul daar één van zijn. Hij mag met zijn vriendje meegaan die een strontmachine verkoopt als kunst... links likken en smeren en hopla, subsidies vangen, zo werkt het.  Men moet maar eens kijken naar de Boekenbeurs : zie je rommel verkopen als kunst, de rommel in dit geval zijn kookboeken en wat zag ik op het www ?  een massa die zich vergaapte aan een of ander vrouwmens omdat ze in Hollywood woont is en dus ook een boekje heeft geschreven ...

Denken de Angeltjesvrienden nog één moment dat ik verbaasd ben met de laaste verkiezings uitslag ? Als ik zie dat onbenullen tutti qanti zoals actreuses of koks massa's volk lokken, tja ben ik niks verbaasd dat er een nog grotere massa achter de ex-papzak loopt enkel omdat hij op de kijkkast de Hemel mag komen beloven (maar ondertussen Vlaanderen naar de hel stuurt).

In feite verbaast niks me nog in dit aardse tranendal, kijk maar eens naar President Dweil die met de Portugese nicht Barroso en de Nazi Kapo Schulz een Ei bouwt dat miljarden euro's kost om het egootje te strelen ... 'k Lees ook dat er een VN moppentapper het Hoofdkwartier van de VN in het fundamentalistische Turkije zou willen.  Niks, nee niks  verbaast me nog.

Martin V.

*****

FORMATEURSNOTA.

Beste Ray,
Ik heb U nooit zo positief weten reageren op nota's of uitspraken van BDW.

Ik weet dat dit U pijn doet, dus het zal wel goed zijn. Probeer in deze nota het positieve te zien en werk er verder aan mee; sommige punten erin zijn het resultaat van jarenlang gebeuk van het vb. Na meer dan 30 jaar gedreun van al uw opposanten (cdv, ovld, sp-a, groen) is het de nv-a die de vlaamse stem een democratisch en legitieme basis heeft gegeven.

Daar is het vb - jammer genoeg - nooit in geslaagd.

CP

*****

Spaarzame angeltjes lezers

Geachte Redactie, 
Ik zelf behoor tot de 26% die niet bezuinigen.Dat wil niet zeggen dat ik geld genoeg heb. Er is geen mogelijkheid om te besparen. Bezuinigen op voeding, dan verga ik van de honger. Het is eerder overleven dan bezuinigen. Dus diePol is niet juist. Oprechte groeten,

Pierre

*****

Project Di Rupo: verschroeide aarde

Een regering die niet in staat is een begroting op te stellen, is geen regering meer. Uitzonderlijk moeilijke tijden vergen allesbehalve een onmachtig toekijkende en verdeelde ploeg. De regering heeft nog een week de tijd om de voorlopige twaalfden, het ultieme bewijs van onvermogen, te vermijden met een echte begroting.

Stradi

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Wever in de rats*

 

- En als De Wever geen veto had gesteld tegen het Vlaams Belang, was hij nu reeds burgemeester.

-En als de Cd&V niet in het bed van Patrick geklommen was maar zelfstandig naar de verkiezingen was gegaan, was Dewever nu reeds burgemeester.

-En als Jannsens écht begaan was met het welzijn van Ä en sportief zijn nederlaag zou verwerken in een of andere schepenzetel dan was De Wever nu reeds burgemeester

- En het is nu wel bewezen dat, mocht Dewinter 6 jaar geleden 49% van de stemmen behaald hebben, dan was ook hij op de slinkse, linkse, rancuneuze blokkades van Janssens gebotst en nooit burgemeester geworden.

- En door De Wevers eigen sanitaire cordons waaraan hij volgens zijn woorden een hekel heeft maar die hij toch toepast, blijft Antwerpen even onbestuurbaar als het federale belgië.

Foei De Wever, maar uw overwinning zal uiteindelijk ook op een teloorgang van uw partij uitdraaien want net op dezelfde wijze waarop gij de keel van het VB heb overgesneden, is men nu ook bezig uw strot, die de latste tijd veel dunner geworden is, met meer gemak dicht te knijpen

En in dat alles is Vlaanderen en Ä de grote verliezer.

Hubert Buysse

* Rats is een verkorting van ratjetoe, rommeltje, maar eigenlijk: stamppot van aardappelen en groente. Dit ratjetoe komt weer van Frans ratatouille en hangt samen met het werkwoord tater: tasten dat ook: proeven betekent. Het Engels heeft to taste.

Hierin zit De Wever.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De slag om Antwerpen is ingezet

  

Van zodra af de media lucht kregen over de complete inhoud van de formateursnota van Bart de Wever met de knipogende titel naar Janssens *Respect voor A*, was het hek van de dam. Heel het Vlaamse mediawereldje, dat voor 99% bestaat uit links-rode journalisten zette zich aan de botte of fijne afbraak van Barts voorstellen. Wij hebben het over de nota van de persoon De Wever en niet over de Nv-A, want nergens wordt de naam van de partij vermeld maar steeds die van de patron. Het is zoals bij Napoleon, diens naam kent het kleinste kind, maar noem eens enkele van zijn generaals ? Buiten Cambronne, natuurlijk.

De Wever werd enthousiast en zonder verwijl in de a-sociale rol van rechtse uitzuiger gezet.  De Mit Romney van Antwerpen die de kleinverdieners en de niets-bezitters ruw van zich wegduwt en zich laat prijzen en vieren door al het rijk volk van 't stad.  "Iedereen champagne en voor de arme luizen een glas pompwater".  Bart Brinckman die al jaren zijn best doet om er uit te zien als een Biafraanse hongerige, komt spaarzaam zijn ABVV-duit in het anti De Weverzakje doen.  Als de volkswil bokkensprongen maakt en de verkeerde man kiest, moeten de media de man neersabelen. Is het nu gedaan met die democratische flauwe kul ?  Janssens is een arrogante zeikerd, maar hij is iemand van ons. Daar komt het zowat op neer.

Groen was er als eerste bij om een nieuwe nota te eisen.  Almaci mocht het uitgebreid in Terzake komen uitleggen, zonder enige onderbreking en met ondersteunende bevraging door de journaliste van dienst.  De uitzending had veel weg van twee roddeltantes in de tea-room die het hadden over een onwillige of overspelige echtvriend. "En naar mij luisteren, doet hij ook niet, de rechtse betweter" sprak de kleine Turkse, terwijl je het 0000- serpent met dichtgeknepen ogen zag aarzelen tussen het uiten van enkele troostende woorden of het voorstel doen om een complot te beramen om de rechtse onmens De Wever met een dosis cyaankali in het afgeslankte lichaam zijn intrede in de geschiedenis te laten maken. Zoals in de VTM-reeks *Clan* waarin 4 zussen hun doortrapte schoonbroer naar de eeuwige jachtvelden proberen te sturen. Almaci en Cools, prototype van gefrustreerde linkse vrouwmensen die zelfs het niveau van Flair voorbijsteken. Duiding noemt men dat.  Waar is het oudlief van Stevaert, Goedele Liekens, om gefrustreerde gevoelens te verklaren ?

De nota wordt inmiddels ook door de Stadslijst van Janssens naar de prullenmand verwezen. Die losers hebben de Groenen vooropgestuurd en komen een halve dag later met de zware artillerie naar het slagveld. De losers ?  Ja natuurlijk, de socialisten en de CD&V verenigd op de Stadslijst behaalden samen 29%, terwijl ze 6 jaar eerder in aparte opstelling 47% scoorden.  Het is niet slecht dit even in herinnering te brengen, om duidelijk te maken dat De Wever met zijn bijna 38% een nadrukkelijk mandaat heeft gekregen van de Antwerpse kiezers. Alhoewel het verboden is door vele weldenkenden om de 10% van Vlaams Belang te voegen bij de Nv-A uitslag, doe ik dit toch. Zo is het verlies van Patrick Janssens nog schrijnender : 29% tegenover 48%.

Maar in de strategische opstelling, los van de uitslag van de verkiezingen, is links aan de winnende hand. Of we dit graag hebben of niet, het is een objectieve vaststelling.  De uitspraak van de kiezers is al lang naar de achtergrond geschoven, daarom dat wij er zonet terug naar verwezen. 

De media scharen zich nadrukkelijk achter de losers van links. Lex Sukkelaar is weliswaar niet de wervende persoonlijkheid voor het tv-scherm, maar laat hem schrijven in zijn pulpgazet, dat we van het heilzame linkse beleid afglijden naar een hard genadeloos systeem, ook al is het niet waar, er blijft iets hangen bij enkelingen.  En natuurlijk zijn er de Prinsen van de desinformatie van de de openbare omroep.  Eens  was Bart hun product als TV-flamingant, maar hij is al geruime tijd onttroond en hij wordt vervloekt.   De openbare omroep en Woestijnvis leven nu gescheiden maar één ding zal nooit meer gebeuren : een gezelige dikkerd met rechtse opvattingen en grappige zinnetjes zal nooit geen kans meer maken om populair te worden. Een kale jongen met een brilletje die vroeger bij Colruyt werkte en slepend Antwerps spreekt, die is ongevaarlijk.

De media roepen al dagen dat De Wever probeert de CD&V los te weken uit de Stadslijst om samen met de 2 schuchtere blauwen van de VLD een rechts college te maken. Dit scenario wordt zo vaak herhaald, dat het kapotgeschreven is en weinig kans maakt op verwezenlijking.  De twee CD&V-schepenen Van Peel en Heylen zijn natuurlijk schaamteloze loeders, daar niet van,  maar ik zie ze niet vlug Janssens in de steek laten.  Mocht het onverhoopt toch gebeuren, dan kunnen ze alleszins enkel in het schepencollege terechtkomen als de helft van de Stadslijst mandatarissen hun kandidatuur steunt.  Zeer onwaarschijnlijk.

Er blijft De Wever geen andere uitweg over dan deemoedig veel gas terug te nemen en de zogenaamd rechtse accenten uit zijn nota te schrappen of te milderen en het beleid van Janssens schoorvoetend verder te zetten. Waar staan we dan ?  Wie heeft hoge verwachtingen gewekt en kan ze niet waarmaken ?  Wie heeft alle bruggen opgeblazen met de 10% rechtse kiezers van Vlaams Belang ?  Waarom zouden wij De Wever moeten bijspringen, nu hij zichzelf weer eens in de penarie heeft geholpen, de grote strateeg ?  

Ik heb bij dit alles een zeer dubbel gevoel.  Ik zou ontzettend blij zijn dat de arrogante en kille Patrick Janssens niet langer burgemeester zou zijn van mijn stad.  En aangezien Filip Dewinter door vele kiezers in de steek is gelaten, zou De Wever een aanvaardbaar alternatief kunnen zijn. We leven in Grotemensenland, nietwaar en Dewinter blijft de man die de Antwerpse problemen kent als geen. Filip is en blijft ded spreekbuis van de gedachten van velen, ook van vele kiezers die naar de Nv-A zijn overgestapt.   Maar als De Wever, wiens eigen programma veel te zwak is inzake veiligheid, migratie en financiën, enkel op de voorgrond zal treden als een soort stand-up comedian-burgemeester die het beleid van Janssens, die achter de schermen opereert,  verderzet, dan kan ik me daar niet mee verzoenen en dan blijft voor Angeltjes de volgende zes jaar (bij leven en welzijn) enkel de weg van de harde oppositie en de lugubere humor over.

Daar zijn wij trouwens beter in dan in slaafse onderdanigheid. "Dag, mijnheer de burgemeester, ik groet u beleefd". En in onszelf denken we stilletjes :  "Gij kunt ze kussen, mijnheer de burgemeester". (vrij naar Louis-Paul Boon)

Ray

PST : Op dit onderwerp komen nog vele vervolgen.

Afbeelding : Rede van Antwerpen - Robert Mols


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurocraten kennen zichzelf 5,5% belastingsverlaging toe in januari + nog enkele snoepjes

 

Een paar jaar geleden paste de EU een 5,5% heffing toe op de lonen van alle werknemers in de EU-instellingen om de wereld te tonen hoe bezorgd men is over het lijden van miljoenen medeburgers. Die maatregel was in de tijd beperkt en in januari zal hij worden opgeheven door  aan alle eurocraten een 5,5% belastingverlaging toe te kennen.  Hoe dit allemaal in zijn werk zal gaan, is niet direct duidelijk maar wees ervan overtuigd, dat de EU-elite zich niets tekort zal doen.

Dit alles op een moment dat de EU-begroting onder vuur ligt en dat in alle lidstaten de gevolgen van de crisis angstwekkend om zich heen grijpen. Maar er wordt ook van januari af nog gesproken over een loonsverhoging van 2% voor de EU-profiteurs en een achterstallige 1,7% die ter discussie ligt bij de rechtbank.

Ondertussen hangt er een stakingsaanzeg in de lucht voor deze maand tegen de bezuiningingsplannen voor de Europese bureaucratie.

De dames en heren hebben niets geleerd uit de crisis en zij hebben niet het minste schaamtegevoel.

Bron : UKIP

(dank aan Lilith)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Aalst hebben de sossen eieren voor hun geld gekozen

 

Al de herrie en de heisa ten spijt die ontstaan is bij het rode kliekje dat zich niet kan neerleggen bij een democratische beslissing, is in Aalst op een sisser afgelopen. De voetzoeker is niet ontploft, de sossen die bijgestaan werden door een lawaaierig groepje artistieke subsidievreters en syndicale woelwaters hebben braafjes voor deelname aan de macht gekozen.

De Nv-A die in Aalst de grootste partij is geworden gaat een coalitie vormen met de CD&V van torenpoepster Ilse Uyttersprot en de Sp-a.  Toen bekend werd dat Karim van Overlopers deel zou uitmaken van het schepencollege was dat voor een aantal rode rakkers het sein om hun opgekropte haat en onverdraagzaamheid de vrije loop te laten. De kleine Tobback die zelden betrapt kan worden op enig inspirerend idee, zag in de aanwezigheid van de ex-VB-er de aanleiding om ook wat te zeggen : een brug te ver, noemde hij het schepenmandaat van Karim. Verder dan die brug kwam hij niet.   En Johan Heldenbergh, de morsige acteur die denkt dat heel de wereld aan zijn gat hangt, was in volle voorbereiding  om de Rode Republiek Aalst uit te roepen.  Zijn vrouw Joke Devynck zag het wel zitten, haar Johan in de rol van een Vlaamse (sorry, belgische) Che Guevara.

Gisteravond kwam in Aalst de rode garde bij mekaar om een keuze te maken : mede de lakens blijven uitdelen in de Ajuinenstad of de ideologische opposant uithangen gedurende zes jaar en centen, invloed en een stukje lokale macht aan zich zien voorbijgaan. We kennen het resultaat :  194 sossen stemden vóór het bestuursakkoord, 95 leden stemden tegen en 3 stuks onthielden zich. Het is dan toch waar dat verhaaltje dat het makkelijker is met een hond voorbij een hotdogkraam te lopen dan met een socialist voorbij een euro die op de grond ligt.

Twee VB-overlopers bekleden nu een schepenmandaat : een in Aalst en een in Brasschaat.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaarzame Angeltjeslezers

 

Uit onze opiniepeiling bleek dat 26% van onze lezers de crisis aan zich laten voorbijgaan : zij besparen lekker op niets. Hieronder leest u het finale resultaat.  1/3 van de deelnemers bespaart op àlles en de rest beperkt zich tot hoofdzakelijk een component.

De crisis ? Hoe is die plots binnengeslopen in onze levens ?  Is het louter toeval dat zij net toeslaat als wij ook de vernietigende gevolgen ondergaan van een niet te controleren invasie ?  Wie van onze medemensen die aan het politieke roer staan kunnen wij vertrouwen om in deze razendsnel veranderende wereld enige ordening te brengen ?

De heren Manuel Barroso of Herman van Rompuy ?  De heren Elio di Rupo, Steven Vanackere, Alexander Decroo ?  En nog een trapje lager Patrick Janssens of Bart de Wever ? Of de Gentse roeptoeter Daniël Termont ?  Mochten al deze mensen een supermarktje uitbaten, bij wie zou u de dagelijkse boodschappen doen ?  Als al deze figuren plots buurtkruidenier waren, wie zouden dan onze politici zijn ?

Dank voor uw deelname. We zitten hoe dan ook allen in hetzelfde schuitje. 

Autogebruik  10 % 
Verwarming  5 % 
Dagelijkse voeding  1 % 
Dranken  1 % 
Kleding  3 % 
Uit eten gaan  10 % 
Vakantie of uitstappen  7 % 
Ontspanning in het algemeen  3 % 
Op alles  32 % 
Op niets  26 % 
Op iets anders  1 %

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politici zijn overal dezelfden : profiteurs. Neem nu Engeland ...

 

Terwijl ook Groot-Brittannië aankijkt tegen de gevolgen van de genadeloze crisis en de prijs die het betaalt voor zijn EU-lidmaatschap, druppelt het geld langs andere kanalen weg. Een aantal politici die op *dienstreis* gaan, spenderen tienduizenden ponden in super luxueuze 5-sterrenhotels in exotische oorden. De burgers morren. Een koppel stelt zelfs voor dat de beroepsprofiteurs met Easyjet zouden vertrekken.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geld halen waar het zit

 

Cartoon


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland heeft nieuwe groep oplichters : gefeliciteerd !

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisis ? Niet voor iedereen (1)

 

Diverse ministers en staatssecretarissen in Nederland raken dezer dagen zonder werk. Ze krijgen een uitkering.Voor een minister is dat vooralsnog 9600 euro per maand bruto, maar na een jaar wordt dat 8400 euro. Een staatssecretaris krijgt als wachtgeld 9000 euro per maand en na het eerste jaar bijna 7900.

De duur van de uitkering is gelijk aan de duur van het ministerschap of het staatssecretariaat. Ze duurt echter minimaal 2 jaar en maximaal 3 jaar en 2 maanden. Bij een functievervulling van minder dan 3 maanden krijgt een bewindspersoon overigens maar 6 maanden een uitkering.

Is een afzwaaiend minister of staatssecretaris 55 jaar of ouder en heeft hij 10 jaar een dergelijk ambt vervuld, dan duurt de uitkering tot het 65e jaar.

Vanaf 3 maanden na het aftreden geldt een sollicitatieplicht.

Bron : Trouw




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!