Angeltjes
24-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamer keurt begroting goed

 

 

 

Productie Frank Thevissen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fryslan : paarden

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier spreekt men Antwarps - De Strangers

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Want wij zijn het Volk ... !


 

Wij zijn het volk ...
Dat alles maar moet slikken, telkens weer
Dat geen federale staat Europa wil
Maar steeds te horen krijgt van volksvertegenwoordigers
Op roze wolk met roze bril
Dat alleen op die manier de crisis zal verdwijnen
En die hun burgers weg laten kwijnen
En die, in hang naar politieke macht,
Ons land in een onmogelijke positie hebben gebracht
Wij zijn het volk!!

Wij zijn het volk!!
Wij zijn de wanhoop haast nabij
Wij kunnen onze lasten haast niet meer betalen
Terwijl Europa nog meer geld bij ons wil komen halen
En onze regering die het tij zou moeten keren
Zelfs vrolijk door blijft gaan met potverteren
En met plezier belastingen verhoogt
Zolang dit door de burger wordt gedoogd
Wij zijn het volk!!

Wij zijn het volk!!
Wij werken om te leven en te wonen
Maar worden uitgezogen door politieke klonen
Die zich daar rijkelijk voor laten belonen
Die wereldvreemd over ons beslissen
En keer op keer buiten het potje pissen
En over wat zij voor ons in petto hebben
Laten ze ons het liefst in ‘t ongewisse
Wij zijn het volk!!

Wij zijn het volk!!
En op een dag dan zijn wij het echt zat
Dan hebben wij het echt met jullie leugenaars gehad
Al zal er eerst nog heel wat water naar de zee moeten stromen
Er komt een dag dat wij massaal in opstand komen
En geloof ons dan maar dan gaan jullie behoorlijk nat
Wij willen immers niet dat onze toekomstdromen
Door jullie van ons één voor één worden afgenomen
Wij zijn het volk!!

Wij zijn het volk!!
Nu nog een kudde makke schapen
Gehersenspoeld door kranten en tv
Als jullie ons leven onmogelijk gaan maken
Zeggen we totaal onverwacht met z’n allen NEE
Dan zijn we moe van jullie leugens, en bedrog
Dat zou door jullie in Den Haag
Voorkomen kunnen worden, TOCH??
Want Wij zijn het volk!!

Willemientje - oktober 2012


 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier sprak men Leuvens : Poeske Scherens en Louis Tobback

 

 

De interviewer is Bob van Bael

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Espera! ¡Espera! - Stan Lauryssens

 

 

Een Madrileen vroeg of ik Nederlands spreek.
“Por supuesto,” zei ik, “Nederlands is mijn moederstaal.”
Het was nacht. Natuurlijk was het nacht. Madrilenen zijn gatos, katten en dus nachtdieren, die pas denken aan slapen als de ochtendstond goud in de mond heeft.
“Dat begrijp ik niet,” zei de Madrileen in het Spaans. “Jij bent toch Belg? Belgen spreken Belgisch, voor zover ik weet!”

Met hand en tand legde ik uit dat “Belgisch” geen taal is, ook geen dialect maar een merk, een keurmerk, zoals Belgische chocolade, Belgische mode en Belgisch bier.
“In het noordelijke deel van het koninkrijk België,” zei ik, ook in het Spaans, “wordt Vlaams gesproken dat een soort Nederlands is en in het zuidelijke deel wordt Waals gesproken dat een soort Frans is en in de staart van België wordt door één procent van de bevolking zelfs een derde taal gesproken, een soort Duits, hoewel Duits als derde taal in België wordt voorbijgestoken door Maghrebijns of Marokkaans dat vandaag reeds de eerste taal is in de negentien gemeenten die samen Brussel vormen, dat de politieke en administratieve hoofdstad van Europa is.”
“Thuis spreek je Vlaams?” vroeg de Madrileen.
“No señor,” zei ik, “thuis spreken wij Spaans, Catalaans en Frans.”
Hij keek mij aan alsof hij het in Keulen hoorde donderen en toch zaten we niet in Keulen maar op een terras in Madrid, vlakbij de Puerta del Sol, helemaal in het centrum van de Spaanse hoofdstad.

“Mijn vriendin is Catalaanse,” zei ik. “Wij hebben een zoontje, Lluís, die – omdat ik Belg ben – de dubbele nationaliteit heeft en dus tegelijk Belg en Spanjaard is. Maar omdat “Belgisch” als taal niet bestaat en wij in het noordelijke deel van Spanje wonen, spreken wij geen Vlaams thuis maar Spaans...”…en Catalaans?”
“Natuurlijk. Mijn vriendin is Catalaanse, catalán catalanista, zoals FC Barcelona...”
“Waarom ook Frans?”
“Onze zoon zit in de kleuterklas van het Lycée Français, op school spreekt hij Frans...”
“... en Waals?”
“Nee, Waals is geen taal. Trouwens, onze zoon is tegelijk Belg en Spanjaard maar ook Argentijn want mijn Spaanse vriendin, zijn moeder dus, heeft óók de dubbele nationaliteit, haar vader was Argentijn, zij is dus én Spaans én Argentijns en...”
Ik deed mijn best, maar de Madrileen begreep er geen snars van, en hoe meer ik erover praatte, hoe minder ik er zelf van begreep.
“¡Espera! ¡Espera!” riep hij, met de handen in de lucht.
Zijn hoofd tolde ervan, ik kon het zien aan zijn ogen, die wegdraaiden naar alle kanten tegelijk.
Belgisch, Spaans, Catalaans, Frans, Nederlands, Vlaams, Waals, Duits, Maghrebijns, Marokkaans, zeg nu zelf, dat is toch een nest waarin zelfs een kat haar jongen niet terugvindt ?

 

 

http://www.viw-costablanca.com/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brugge in oude postkaarten

 

 

 

 


23-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook bij de Nederlandse Spoorwegen

 

Een treinmachinist en een conducteur zijn vrijdagochtend in de trein van Lelystad naar Almere mishandeld door een 19-jarige man die op proefverlof was. Ook sloeg hij zijn begeleider meermalen. De politie heeft de man opgepakt.

Volgens de politie was de man in Lelystad aan zijn begeleider ontsnapt en wist hij in de trein te komen. De begeleider ging hem achterna en kreeg op het balkon van de inmiddels rijdende trein diverse klappen.

De machinist greep in en werd ook geslagen en bedreigd. De hoofdconducteur die iets later tussenbeide kwam, kreeg een vuistslag in zijn gezicht. Op station Almere-Buiten wachtte de gealarmeerde politie de man op om hem te arresteren.

Bron : Het Parool
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU Meerjarenbegroting 2014 - 2020 : geen akkoord

 

De onderhandelingen op de Europese top in Brussel zijn mislukt. Het is de regeringsleiders niet gelukt overeenstemming te bereiken over de Europese meerjarenbegroting. Begin volgend jaar komt er een vervolgtop, meldde Herman van Rompuy vanmiddag na afloop van de mislukte bijeenkomst.  Een persoonlijke blaam voor de zogenaamde president van Europa.

De leiders bereikten geen overeenstemming over de EU-financiën voor de peiode 2014 - 2020. Een deel van de EU-lidstaten wil meer geld van Brussel ontvangen,  de andere willen juist minder aan Brussel afdragen. Maar eigenlijk wil iedereen vooral enkel krijgen ... De solidariteit schijnt vooral iets te zijn voor de Europese elite-politici, dat bestaat om de burgers uit te knijpen als citroenen.

De Europese Commissie stelde een budget voor van ruim 1000 miljard euro. Van Rompuy, de voorzitter van de top, stelde 920 miljard voor.  Van Rompuy gaat de komende weken alle regeringsleiders afzonderlijk benaderen om de meningsverschillen te overbruggen. 'We gaan de komende weken door met het zoeken naar overeenstemming tussen de 27 EU-leiders over het budget', aldus de president.

Hoe het inmiddels verder moet met het tekort op de begroting 2012 (7 of 9 miljard euri al naargelang de interpretatie) en de begroting voor 2013, eveneens met een verleis van circa 9 miljard is niet duidelijk.  Gaat Europa verder met voorlopige twaalfden zoals het eerste, het beste sukkelland ? 

Het EU-project zinkt dieper het moeras in.  Zo lang de arrogante paljassen maar tijdig  hun weddes en vergoedingen ontvangen is er niets aan de hand.

Merry Christmas !  Of mag ik dat niet meer zeggen ?

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 23 november 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Artikel HLN 22/11 - Oud-strijders tegen Nv-A

Geachte Redactie,

Het Laatste Nieuws kopt met het artikel: "Oudstrijders willen geen herdenking met N-VA" èn met een clip vanuit youtube. Indien u en uw Angeltjesfans, die clip NIET aanklikken, doch wél in de rechterbenedenhouk klikken op het woord youtube, dan komen jullie rechtstreeks op die site, en... kunnen jullie 2 vinnige reacties lezen van Fikken, alias Victor 20376.

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1538413/2012/11/22/Antwerpse-oud-strijders-willen-geen-herdenkingen-met-N-VA.dhtml?show=react

Het gààt mij NIET om de bende van de ex-dikke te verschonen, maar WEL om die ouwe zeveraars met koekendozenmentaliteit eens in hun hemdje te zetten.

Met separatistische groeten,Fikken

*****

Kerststalletje

Weer een stukje nostalgie uit onze jeugdjaren dat verloren gaat. Jezus werd helemaal niet geboren in een stal en aanbeden door een paar asielzoekers. Vermoedelijk zag Jezus het levenslicht in het AZ-Bethehem op kosten van het OCMW. Maria en Jozef waren maar arme drommels.

Zijn eenmanszaak , een schrijnwerkerij, ging over kop door de harde besparingsmaatregelen en BTW verhoging door de regering Augustinus.

Binnen afzienbare tijd wordt het verboden kerstliederen te zingen of te beluisteren . Dergelijke uitingen van ongeloof zijn een kaakslag voor Allah en zijne zure profeet. Waar is den tijd , stille nacht heilige nacht , I'm dreaming of a white Christmas , O dennenboom . Ze voeren wij terug naar mijn pril en onschuldig bestaan . Twaalf jaar, geen drank, geen vrouwen.  Dat veranderde na mijn plechtige communie. Door de Paus en zijn kerk, na de ontkennings van hel ,hemel en vagevuur , zijn we weer een fabeltje armer. Er valt nog veel te sleutelen aan dat geloof en Jezus , zoals bv toen hij water in wijn kon veranderen met gevolg zijn alcoholverslaving . Ik krijg hoe langer hoe meer de indruk dat ze ons indertijd enorme blazen hebben wijsgemaakt.

René

*****

Australië

Bedoelt Sheik Taj Din al-Hilali, met zijn uitleg over vlees en katten, dat moslims bij het dierenrijk behoren?

Wes Hardin

*****

De mens en het dier

Die Sheik Taj Din Allee nagij slaat nagels met koppen. Hij vergelijkt en zeer terecht sommige van zijn geloofsgenoten met dieren. In dit geval met katten een soort roofdier dat zijn inburgering vond bij de mensen, met liefde opgenomen, bepamperd en onderhouden . Het blijft echter een roofdier zijn dierlijke instincten blijven eigen aan zijn natuur. Het kan niet nadenken, zich niet inleven in de angst en de pijn van zijn prooi. Begrippen zoals diplomatie ,respect en verdraagzaamheid daar heeft een roofdier nog nooit van gehoord . Ik heb nochtans meer sympathie voor roofdieren dan voor bepaalde creaturen die zich verschuilen achter een godsdienst om zich te gedragen als het meest verwerpelijk crapuul.

René

*****

Geweld

Geachte redactie,
Dat dit onland (en wij niet alleen) overspoeld werden en worden door hersenloze creaturen uit vreemde streken,die voor niets of niemand enig respect vertonen en die nog erger zijn dan roofdieren in de wildernis die moeten jagen om te kunnen overleven, is geweten. 

Dat het qua criminaliteit met deze fans van Satanisme en Sadisme meer dan de spuigaten uitloopt, is dramatisch geworden. Zo lezen we dat er in Zwijndrecht een hoogbejaard moedertje van 94 jaar het slachtoffer geworden is van een ongemeen brutale home jacking waarbij het oude vrouwtje dat pas uit het ziekenhuis ontslagen was ,met een deegrol zo toegetakeld werd dat ze onherkenbaar was en een dubbele schedelbreuk geslagen werd.

De overvallers waren uiteraard op zoek naar geld en ander waardevolle stukken om te kunnen feesten. Onder welke benaming ik dit soort tuig moet onderbrengen weet ik niet meer. Dit is niet meer te betitelen! Of het moedertje haar marteling zal overleven is zeer twijfelachtig gezien de ouderdom en het trauma. Wat zeker is, is het feit dat ALS...deze vorte smeerlappen ooit gesnapt worden...ze zullen kunnen rekenen op een goede pro-deo advocaat van linkse strekking die kansarmoede en bescheiden zin voor verantwoordelijkheid zal inroepen ter verdediging van het crapuul.

Met een begripvolle rechter is de kans groot dat de smeerlappen  onder...strenge voorwaarden zoals dat heet terug gelost worden.

Hebben onze ouders en voorouders daarvoor gevochten ,bloed gezweet en tranen geweend om dit alles zien te verdwijnen en waar angst en onzekerheid nu de bovenhand krijgen.

Hallo daar jongere mensen... hoelang gaan jullie nog ziende blind blijven en dit alles blijven tolereren ?  Zijn jullie dan toch allemaal lid van de pudding-generatie. Platte bonen en Ipod bezitters zonder teelballen. Fatalisten en aphatisten die liever onder de grond kruipen dan een vuist te maken. De keuze is aan jullie ... kruipen of staan!

mvg - Senior

NvdR Angeltjes : Om misverstanden te vermiiden met het Spionnencentrum en zijn fans,  wijzen we er op, dat momenteel de daders van deze schanddaad niet gekend zijn. Het zou dus best kunnen dat het gaat om John en Pierre van om de hoek. Als het echter de blonde Zweden Lars en Fin zijn, zal dit vermoedelijk verborgen blijven voor het publiek.

*****

Verzwegen manifestatie

Het is bijna niet te geloven dat geen enkele Vlaamse gazet, die volgens eigen zeggen objectiviteit hoog in het vaandel draagt, met geen letter repte over die manifestatie in Parijs tegen onze radicale moslimbroeders. Het is een teken aan de wand dat het begint te rommelen in de geesten van de normaal denkende mens. Ik begon al te vrezen dat alleen het VB en Angeltjes de enigen zijn die openlijk kritiek durven uiten tegen die haatbaarddragers. Spijtig dat dergelijk manifestaties in Belgie verboden zijn : wij zijn te beschaafd en te verdraagzaam, of we dat nu goed vinden of niet.

René

*****

Lubeek

Info-avond over AED-toestel DE Christelijke Mutualiteit van Lubbeek organiseert een info-avond over reanimatie en het AED-toestel van de gemeente, waarmee men hartstilstanden kan verhelpen. Wanneer iemand een hartstilstand krijgt, zal een professionele hulpverlener niet onmiddellijk ter plaatse zijn. Het is daarom belangrijk dat iedereen de basistechnieken van reanimatie onder de knie heeft, omdat dit de overlevingskansen van het slachtoffer aanzienlijk vergroot, zegt Jolien Broeckmans van de CM. Door een snelle en doelgerichte aanpak kan het slachtoffer gered worden, nog voor de hulpdiensten ter plekke zijn.  De infoavond vindt plaats op 5 december om 20 uur in zaal Libbeke op de Gellenberg. Inschrijven via 016/63.14.44. En aan wie heeft Lubbeek het te danken dat er in onze gemeente AED-toestellen aangekocht werden/worden: ik ben er verdorie nog steeds fier over dat dit mijn voorstel was.

Eddy 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Di Rupo : *Non, merci, oewij oewillen niets, allez, een beetje*

 

Twee knappe kerels

De Europese Unie moet  fors besparen, zeker op een ogenblik dat de lidstaten de buikriem moeten aanhalen. Naar aanleiding van de Europese top over de meerjarenbegroting 2014-2020 pleitte minister-president Kris Peeters voor 100 miljoen euro bijkomend Europees geld voor steun aan de provincie Limburg. Herman Van Rompuy, de voorzitter van de Europese Raad, reageerde hier al afwijzend op, waarna premier Di Rupo verklaarde dat het voorstel dat nu ter tafel ligt 'niet goed genoeg' is. Niet alleen blijkt er niets mogelijk voor Limburg, het aandeel dat België van zijn doaunerechten mag houden zou teruggebracht worden van 25% naar 15%.
 
Nu behoren wij al bij de grootste nettobetalers per hoofd van de bevolking  in de Europese Unie en de kloof gaat nog verbreden. Het isonaanvaardbaar dat de afdrachten als gevolg van de meerjarenbegroting 2014-2020 nog verder zouden stijgen.
 
Di Rupo moet niet bedelen voor extra middelen voor Limburg, of voor het behoud van 25% van de douanerechten. Hij moet een structurele maatregel bedingen door een substantiële korting te eisen op de afdrachten aan de EU. Meerdere nettobetalende lidstaten hebben al jaren zo'n korting op zak. Nederland bijvoorbeeld wist al te bedingen dat zijn jaarlijkse korting van één miljard euro behouden blijft.
 
De Belgische (dus vooral Vlaamse) afdrachten aan de Europese Unie moeten dringend uit de taboesfeer. Terwijl de meeste andere regeringen hun eigen belangen verdedigen, maakt de Belgische regering zich belachelijk door nooit de transfers in vraag te stellen en dan - zonder succes - te bedelen om wat eigen geld terug te krijgen. Met het geld dat bespaard zou kunnen worden door de korting op onze EU-afdrachten, kan de Vlaamse regering zelf steunmaatregelen nemen voor Limburg en voor de Vlaamse landbouwsector. Dat is efficiënter, sneller en goedkoper.
 
Philip Claeys
Europees parlementslid


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is ons wereldje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuven : kort historisch fragment

 

 

 

In het fragment zien we ook heel even kardinaal Merecier (de vriend van de Vlamingen) en koningin Elisabeth (de vriendin van vele heren).

Herkennen onze lezers nog andere figuren in dit korte filmpje ?  De dikke man naast Foch in de openingsbeelden ?  Een voorganger van Mijnheer Louis ?

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU-ambtenaren : het nieuwe proletariaat

 

De crisis grijpt niet alleen om zich heen in de landen van de eurozone, ook Europa zelf moet besparen. Daarvoor ziet men ruimte bij de salarissen van de Europese ambtenaren. Een salarisknip van 5 tot wel 25 procent, een werkweek van 40 uur en pensioen op 65 in plaats van op 61 liggen op tafel.

De ambtenaren zelf hebben al duidelijk laten weten dat ze daar niet mee akkoord gaan, en legden prompt het werk neer. Agim Islamay van de Union Syndicale Brussels  gaf zijn mening al in het journaal: "Je moet weten dat de lonen van de ambtenaren maar 3% zijn van het Europese budget. En we hebben al bespaard in 2004." Maar hoeveel verdienen ze nu eigenlijk écht?

Personeelsleden
In totaal werken 55.000 personeelsleden voor de Europese instellingen, waarvan 10.000 contractuelen. 58% van de ambtenaren werkt in Brussel. De Europese Commissie heeft veruit de meeste personeelsleden in dienst: 33.033 om precies te zijn.

Hun salaris
Een contractuele medewerker verdient minimaal 1.847 en maximaal 6.599 euro bruto per maand. Voor de Europese ambtenaren zijn er zestien salarisschalen. In de laagste schaal, waar bijvoorbeeld bodes en archivarissen werken, verdien je 2.654 euro bruto per maand. In de hoogste schaal, die van de directeurs-generaal, verdien je 18.370 euro bruto per maand.

Belastingvrije vergoedingen
Maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Bovenop het basissalaris krijgen ambtenaren, Europese commissarissen, vicepresidenten en de president enkele belastingrije vergoedingen. Ten eerste is er de 'kostwinnersvergoeding' van 170 euro plus twee procent van het basissalaris. Ten tweede krijgt de ambtenaar 373 euro per maand per schoolgaand kind. Er komt ook een representatievergoeding bij van 911 euro per maand. Voor ambtenaren die afkomstig zijn van een ander land dan waar men werkt is er ook de zogenaamde expatvergoeding, goed voor 16% van het basissalaris. Al deze extra vergoedingen zijn belastingvrij, waardoor het nettoloon van sommige ambtenaren hoger ligt dan hun brutoloon.

Europarlementariërs die deelnemen aan een vergadering krijgt daar een dagvergoeding van 304 euro voor. Hij krijgt ook 4.299 euro voor algemene onkosten.  Een parlementariër die maandelijks tien vergaderingen bijwoont kan zo tot wel 9.200 euro netto extra per maand krijgen. Meer details over de lonen en belangrijke vergoedingen vindt u via onderstaand bruggetje :

http://assets.vacature.com/sites/default/files/loon_ambtenaren.jpg


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woning te koop : zicht op snelweg

 

In de Chinese stad Wenling weigert een stel akkoord te gaan met de onteigeningssom geboden door de gemeente om hun appartement te verlaten wegens de bouw van een snelweg. Daarom werd de weg rondom hun woning aangelegd.  Rustig zal het niet worden eens de snelweg geopend wordt.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cyprus krijgt noodsteun van 17 miljard

 

Europa trekt na Griekenland, Spanje en Portugal ook de buidel voor Cyprus. Het eiland krijgt ongeveer 17 miljard euro noodsteun, weet De Telegraaf vandaag te melden.

Het neiuws is uitgelekt via staatszender CNA. Volgens CNA speelde president Panicos Demetriades van de Cypriotische centrale bank een sleutelrol in de onderhandelingen met de trojka van IMF, ECB en EU.

De zender meldde ook dat het akkoord later op de dag officieel bekendgemaakt wordt, maar ambtenaren konden dat niet bevestigen. Het verdeelde eiland zou 17 miljard euro steun ontvangen.

Wie si de volgende ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broddelbegroting 2013

 

Donderdag vond in de Kamer het langverwacht begrotingsdebat plaats. Wie dacht dat Vlaanderen eindelijk kreeg waar het nu al jaren om vraagt, komt opnieuw bedrogen uit. “Deze begroting is het zoveelste bewijs dat wat we als Vlamingen nodig hebben op het vlak van arbeidsmarktbeleid, fiscaal beleid en sociaal-economisch beleid nooit in een Belgische begroting zal staan. Een eerbaar compromis is in een Belgische context onmogelijk”, stelde kamerlid en begrotingsexpert Hagen Goyvaerts in het halfrond.

Meer lasten

In zijn tussenkomst hekelde Goyvaerts de afwezigheid van structurele maatregelen en het blijvend aanmodderen met ‘one shots’. Bovendien laakte hij de afwezigheid van een besparing op de veel te omvangrijke overheidsuitgaven. “Terwijl Nederland 16 miljard bespaart door 75 procent te knippen in de overheidsuitgaven, zoekt u het geld bij de nu reeds zwaar getroffen Vlaamse middenklasse door ze nóg zwaarder te belasten.”

Energiedrank

Ook inzake het wegwerken van de loonhandicap en het herwaarderen van onze concurrentiepositie gaf Di Rupo niet thuis. Het Vlaams Belang had hier nochtans een voorstel ter tafel gelegd dat zuurstof geeft aan de bedrijven en dus jobs creëert. Zo zou een hervorming van de index gericht op een indexering op het netto-loon de binnenlandse loonkost in lijn brengen met deze in de ons omringende landen. Centen in plaats van procenten, daar draait het voor de man en de vrouw in straat om de eindjes maand na maand aan elkaar te kunnen knopen.

“Deze begroting geen energiedrank voor het bedrijfsleven, dit is gewoon slappe koffie zonder suiker. Daar kikker je misschien even van op maar je geraakt er geen 100 meter mee vooruit”, besloot Hagen Goyvaerts.” 

Wij hebben uiteraard Gerolf Annemans gemist met zijn haarscherpe en genadeloze politieke analyses, maar het rustige en technische betoog van Hagen Goyvaerts was even duidelijk in zijn veroordeling van dit broddelwerk. 

Lees hier de volledige tekst van Hagen Goyvaerts.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen vragen er om.

 

Paul Weston schrijft op “Gates of Vienna” dat waar ook in de Westerse wereld grote groepen moslims zijn daar is ook proportioneel een groot percentage aan groepsverkrachtingen. De daders zijn moslims en de slachtoffers lokale blanke meisjes.
 
Westerse vrouwen en meisjes zijn er zich nog niet van bewust dat volgens de islam zij zich moeten hullen in lagen van zwarte kledij om zich te beschermen tegen de seksuele drang van mannelijke moslim roofdieren. Na een epidemie van groepsverkrachtingen in Australië verklaarde de in Sydney wonende Sheik Taj Din al-Hilali het volgende:
 
“Als je onbedekt vlees buiten zet, op straat, of in de tuin, of in het park, of in je achtertuin zonder het te bedekken en de katten komen en eten het op…wie zijn fout is het dan, die van de kat of die van het bloot vlees? Het bloot vlees is het probleem….als zij in haar kamer was, bij haar thuis, in haar hijab dan zou er geen probleem geweest zijn.”
 
Duidelijker kan hij niet zijn.

Foxy
 
http://gatesofvienna.blogspot.be/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop nu met Turkije in de EU te willen binnensleuren

  

 

De EU heeft deze week in Straatsburg een verslag voorgesteld waarin alweer gesteld wordt dat de EU verder moet uitbreiden en dat Turkije welkom is. Philip Claeys (VB) keurt dat volledig af. Zijn er geen andere prioriteiten ? Een eurocrisis, bijvoorbeeld?

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rudi V., at your service

 

 

Onze onvolprezen, neutrale openbare omroep, VRT, houdt ons dagelijks op de hoogte van de ontwikkelingen in het Midden-Oosten en van de laffelijke, fascistische aanvallen van Israël op het verdrukte volk in Gaza.  Niemand minder dan de sterjournalist en vriend van de verdrukte Arabieren en moslims, Rudi Vranckx, waagt dagelijks zijn leven om ons op de hoogte te houden. Hier ziet u Rudi in zijn journalistenplunje met de neutrale Hamasbadge, de Hamasdoek om het hoofd, de AK14 en de VRT-microfoon. Rudi bevindt zich bij de zij-ingang van het vijfsterren Beach Hotel waar hij een van de 22 kamers bezet. Laten we hopen dat de smeerlappen van Israëli geen gerichte bom afvuren op dit hotel, want het is een pareltje. Het hotel, maar ook Rudi.

 http://www.gazatoday.com/hotels/beach-hotel---orient-house

(studio Rony)




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!