Angeltjes
27-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 27 november 2012 (2)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Catalonië

Ik vertel juist bij het ontbijt aan mijn vrouw dat de meerderheid van de Catalanen voor onafhankelijkheid is maar dat sommige mensen schrik hebben voor het verlies van het lidmaatschap van de EU.

Ik open Angeltjes en ja een prachtig artikel van Ray over Catalonië.

Ray makes my day (Clint Eastwood is ook onverslijtbaar)

Piet

*****

Serieuze vraag

Kan Angeltjes niet de prangende vraag stellen aan Awoe Bim Bam of het halal is , dat een homo, premier kan zijn van een bepaald land .

Dat moet volgens mij toch een serieuze provocatie zijn voor onze zandbakbroeders en een klinkende kaakslag vlak in de smikkel van diegene die O ! toch zo groot is . Laat ons hopen dat het beetje verstand niet begint te werken. Ik wil niet verantwoordelijk zijn voor  een eventuele Belgische " rose billekes" revolutie !

René

*****

Hubert U kreeg enkel een gele kaart. Ik kreeg reeds een rode en werd uit het redactieveld verwijderd. Ik begrijp die krant niet, mijn kritiek was steeds begripvol en zeer zacht.

Ik gaf steeds goede raad , zoals  : keer terug vanwaar u gekomen bernt,  mijn broeder.  Of, hoe kun u leven en gelukkig zijn tussen al de westerse ongelovige honden, die bovendien racist zijn ook. Ga terug, beste vriend, rammel uw vrouw af in het goede Thuisland. Daar zal u waardering krijgen voor uw gezag en man zijn.

Het enige dat ze van mijn teksten nog laten verschijnen is  goede morgen en  goede avond.

René

*****

Dank u, Ray

Ik heb met grote aandacht uw epistel betreffende de straatrace gelezen en het was bijna een copie van wat ik in het Nieuwsblad trachtte te "verkopen".

Helaas, de censuur van de weldenkenden sloeg toe en dàt had ik zeker niet van het Nieuwsblad verwacht. Dit dagblad krijgt dus van mij op zijn beurt niet de gele kaart maar wel de rode en ik hoop dat dit navolging krijgt.

Wat is het toch erg dat wij hier in dit Allah -en Godverdomde Apenland ons gedacht niet meer mogen zeggen.

Hubert Buysse

*****

Hubert-commentaar Bree

Raar, het Nieuwsblad weigert mijn commentaar ook en ik had alleen maar geschreven dat ik spijt had dat het geen bus was ...

NAW bekend bij de redactie

*****

Brood en Spelen in Bree

Geachte redactie,

In verband met het brood en spelen gedoe in Bree waarbij een woestijngladiator het onderspit dolf,  is het goed om weten dat er een gehuurd karos bijhoorde, voorzien van een 250 renpaarden uit de Porsche Cayennestal.

Waar de kansarme gladiatoren de duiten gehaald hebben om dit duur speeltuig te huren is er niet bij gezegd door onze poco media maar laat zich best raden zonder verdere toelichting. Spijtige zaak is het gegeven dat niet alle actoren van de race naar de maagdenhemel zijn afgereisd. Nu moet er nog veel oplapwerk gebeuren op kosten van derden om hen klaar te stomen voor een volgende show in de arena of rotonde zo u wil.

Het zijn dit soort van hersenloze gedrogeerde gekken die ervoor zorgen dat de premies voor een "verplichte" autoverzekering als een raket de hoogte ingaan. Dit feit zal velen van die baardapen halal worst wezen,  want er zijn er genoeg die rondscheuren zonder groene kaart. Brussalabath schiet in deze de hoofdvogel af, zegt mijn verzekeringsagent.

mvg - Senior

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moderne variant Romeinse Colosseumspelen : streetraces

 

 

Tuig van de richel heeft ook recht op ontspanning tijdens de week-ends. Na een ganse week zware risico's nemen bij inbraken, overvallen, steekpartijen, martelpraktijken, drugs oppikken en verhandelen, willen die jongens even uitwaaien. Wie gunt het hen niet ?

Na het vrijdaggebed naar de discotheek, snuiven, spuiten, chillen, huppelen, je laten opgeilen door halfblote hitsige kreunwijven en dan goed op- en volgeladen naar de opgepimpte auto voor een stukje streetracen. Ik weiger het Nederlandstalige equivalent te gebruiken, because ik wil erbij horen.

Bij VTM mocht tijdens het avondnieuws een stemvervormde en ruggefilmde liefhebber van een stuk in de 30, de kijkers komen vertellen dat hij al jàren deelneemt aan deze bezigheid van het tuig van de richel en nog nooit één ongeval heeft meegemaakt. Hij verdient er regelmatig een flinke stuiver mee, want de moordende activiteit gaat gepaard met zware weddenschappen.  Wanneer stuurt de maffiabestrijder John Crombez zijn inspecteurs naar deze zwartgeld-verhandelaars ?  Het is gemakkelijker de horeca-mensen te pesten natuurlijk.

De streetracers van Bree stellen het inmiddels goed, althans zij die nu in de hemel zijn bij allah en zijn maagden. Een van hen is de broer van de overvaller die vorig jaar in Borgerhout tijdens een overval door een 80-jarig slachtoffer gedood werd.  U herinnert zich ongetwijfeld dat drama van de multicultuur.  De linkse loeders vroegen zich toen af of een diefstalletje opwoog tegen de dood van een jonge kerel die wat kattenkwaad uithaalde. Ja, ja, de linkse loeders kennen hun morele waarden.  En nu is de broereman, die een lonende betrekking had in de drugshandel, ook naar het paradijs vertrokken. Stef van VTM toonde ons beelden van de treurende Marokkaanse vader die twee zonen verloren had. Is er dan geen moeder, vroeg mijn vrouw ?  Het zal wel, maar vrouwenleed telt niet in de moslimgemeenschap.

De twee streetracers die het er levend hebben van af gebracht zijn op de vlucht geslagen en ze verblijven momenteel ter reparatie in een hospitaal in Eindhoven. De politie weet het maar er zijn natuurlijk de internationale geplogenheden die moeten gerespecteerd worden.  Open grenzenbeleid heeft zijn grenzen.

Het tuig van de richel met stempel van de Profeet beheerst meer en meer het straatbeeld.  Dat fenomeen werd ons al tientallen jaren aan een stuk voorspeld door Filip Dewinter en Filip de Man, de experten inzake de invasie en de demografische gevolgen. 

De uilskuikens van de politiek-correcte partijen kijken er naar en ze vinden het raar.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De angst voor onafhankelijkheid

 

In Catalonië leeft de onafhankelijkheidsgedachte een flink stuk intenser dan in Vlaanderen.  De Catalaanse premier Artur Mas is het boegbeeld van het streven naar autonomie, iets wat we in Vlaanderen niet kennen, een eerste-minister die de belgische staat de wacht aanzegt.  Onze brave Kris Peeters bezit nochtans het nodige charisma en een flinke dosis geloofwaardigheid om heel wat Vlamingen op zijn kant te krijgen, mocht hij de moed bezitten zich op te werpen als voorstander van de Republiek Vlaanderen. Flair en good looks zijn natuurlijk niet genoeg, het zijn hulpmiddelen.

En Bart de Wever, wat dacht u van hem ?  Het staat in het partijprogramma van zijn Nv-A, zelfs helemaal bovenaan, dat de partij streeft naar Vlaamse onafhankelijkheid, maar soms lijkt het alsof De Wever verveeld zit met die boodschap.  De Vlaamse Beweging zou er beter mee ophouden te bestaan. Lode Craeybeckx was méér flamingant dan Bart.  Niet alleen De Wever, maar ook Jan Jambon zat in augustus te wringen en kronkelen, dat slechts 1/3 van de kiezers voor een onafhankelijke republiek zou gewonnen zijn en als goede democraten willen de  Nv-A-ers niet ingaan tegen de wil van de bevolking. U kan het hier herlezen, als u ons niet gelooft.  Waar haalt zo'n Jan dergelijke kolderpraat zou je denken en hoe komt hij aan het cijfer van 1/3 ? Uit een geheime studie ?   Uit zijn duim gezogen ?  Van zijn vrouw gehoord die het bij de kapper had opgevangen ?  Met dergelijke gasten wil je zelfs niet op restaurant gaan, want ze gaan afpingelen op de rekening, zoals prins Laurent.

Neen, neen, De Wever zou liever als eerste programmapunt pronken met zoiets als : *De Nv-A wil de grootste christelijke centrumpartij in Vlaanderen worden, want onze voorzitter weet wat goed is voor de menschen en al de rest is larie en apekool*. Bart is geen partijtjeef maar hij heeft er wel de streken van. En niet een beetje.  Dat kartelgebeuren heeft diepe sporen nagelaten in het gemoed van de Nv-A.

Gerolf Annemans heeft vorige zaterdag tijdens het colloquium over de Europese Unie nog zinspelingen gemaakt op de problemen binnen de Nv-A : een stuk van dat electoraat wil mordicus binnen de belgische samenhang blijven en daar houdt de Leiding terdege rekening mee.  Liever de échte republikeinen en nationalisten tegen de schenen trappen, die zijn dat gewoon, dan de nieuwelingen voor het hoofd stoten met de duidelijke stelling dat we opmarcheren zoals in Catalonië en Schotland naar een eigen zelfstandige staat. 

Als je leest hoe mistig, krampachtig en onduidelijk de uitspraken van de Nv-A zijn over het samenleven in dit ongelukkige land met de twee grote volksgemeenschappen, dan word je misselijk.  Rond de pot draaien, kleine knabbeltjes in het belgische kluwen voorstellen als grootse overwinningen, mensen, dit is onwaardig.

In Vlaanderen is en blijft er gelukkig Vlaams Belang over als enige schildwacht voor de onafhankelijkheidsgedachte. Ook al zit de partij momenteel in een dip, de strijdvaardigheid blijft overeind en de kern van zij die de kar trekken, is prominent aanwezig.

Het is en blijft een moeizaam proces om een meerderheid te vinden die compromisloos afstand durft nemen van het moederland om de stap te zrtten naar het nieuwe vaderland.  De Catalanen gaan in de clinch met Madrid over een volksraadpleging, de Schotten bereiden hun referendum voor om Londen in vriendschap vaarwel toe te wuiven en in Vlaanderen  ... wel u weet hoe het daar aan toe gaat.

De natiestaten zijn uiteraard niet geneigd om goedschiks hun rebellerende regio's te laten vertrekken. Zij zetten alles in  op de menselijke angst voor verlating en onzekerheid bij de burgers en  zij verwijzen naar de Grondwet.  Is er een natie ter wereld die in haar Grondwet expliciet uiteenzet hoe een gewest, een regio of een gemeenschap er uit mag trekken of hoe het land opgedoekt moet worden ?  Dat is natuurlijk een absurde redenering zich beroepen op die Grondwet en de nationalisten moeten zich daar geen bal van aantrekken. Géén onderhandelingen, géén juristentruken : je moet het volk meehebben en de tegenpartij voor het voldongen feit van het afscheid plaatsen.  Achteraf is er genoeg werk om de zaken fatsoenlijk uit mekaar te halen. En de nieuwe dreiging die Madrid nu bovenhaalt tegenover Catalonië, dat de Europese Unie de nieuwe staat niet zal aanvaarden, moet je nemen voor wat het is : een dreiging.

Het staat in de sterren geschreven, daar zijn wij van overtuigd : de belgische schurkenstaat blijft overeind dankzij de collaboratie van de krimpende traditionele partijen en de onduidelijke, dubbelzinnige houding van de onbetrouwbare Nv-A.  Zo lang wij, de Vlaamse republikeinen, niet opgeven, groeit de massa Vlamingen die het belgische misbaksel overboord zal kieperen.

Ons krijgen ze niet klein.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 27 november 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Anke

 Anke is en blijft een dame naar mijn hart en haar levietenlezing tegenover di rupo was gewoon nagels met koppen slaan!Proficiat en verder doen!

 Rob

*****

Creatieve rechters

Die Amerikaanse rechters hebben mijn hart gestolen. Eindelijk uitspraken die de verdachten volop  gelegenheid en tijd geven om eens diep te kunnen filosoferen over hun wandaden en onozelheden. Zoiets is in Belgie ondenkbaar, hier zijn ze creatief in het uitpluizen en zoeken naar procedurefouten , het rekken van uitspraken tot de verjaringstermijn bereikt is .

Bij justitie zijn de rechten van de smeerlap een pak dikker dan de rechten van het slachtoffer. Bovendien krijgen ze allemaal een balkje voor de ogen om hun privacy te beschermen. Het rare is dat legale zakkenrollers van het ergste soort , maffia-leden ,pensioenverkrachters enz , helemaal geen balkje voor de ogen krijgen . Integendeel ze durven zelfs onbeschaamd wuiven vanuit hun limousine ,naar hun persklare citroenen.

Ik vraag me af , hoe zou het volk reageren als een invloedrijke imam op straat zou verschijnen met een grote tekst.  "Het stenigen van vrouwen of ze eens goed aframmelen , zoiets vindt Allah fijn ! Groepsverkrachting moet kunnen want Allah is groot en straft diegene , die niet gelovig zijn !"

Dit zijn uitspraken eigen aan de Islam ,maar buiten een beetje verontwaardiging hier en daar , gebeurt er verder niet veel of helemaal niets.

René

*****

De VRT onpartijdig?

Vrienden van de Angel,
Een van mijn vaste rituelen is dat ik 's morgens eventjes teletekst raadpleeg. Leest u even onderstaand teletekst-berichtje erop na (p. 154). Ziet u het niet? Neen? De N-VA gaat er sedert 2010 op vooruit. De traditionele partijen blijven onder die scores van 2010. En nu komt het. Het gaat erom wat in het derde alineaatje staat: ‘Maar er is ook (een beetje) goed nieuws, …’ Dat de N-VA veruit de grootste partij van Vlaanderen blijft, dat is dus slecht nieuws. Dat de drie traditionele partijen onder de scores van 2010 blijven, dat is dus slecht nieuws. ‘Maar er is ook (een beetje) goed nieuws, …’ Snapt u ‘m? Stel u voor – hoe dom kun je zijn? – dat ik voor de N-VA heb gestemd. Dan was ik dus hartstikke fout in m’n stemgedrag. Er is daar iemand bij de VRT die beslist wat wij goed nieuws of slecht nieuws moeten vinden. En ze zijn daar bij de VRT zo dom dat zij veronderstellen dat zij dat mogen doen; dat zij dus mogen bepalen wat als het ware vanzelfsprekend goed of slecht nieuws is. Mag ik dat a.u.b. zelf beslissen? http://www.een.be/teletekst#myTeletext=0_0_0_154_01

Drs. Johan Arendt Happolati

*****

Pat Condell

Op 24.11, juist drie dagen na het ingaan van het staakt het vuren tussen Israël en Hamas, arriveerden drie raketspecialisten uit Iran in Gaza. Zij kwamen van hun basis in Libanon met valse papieren, geleid door Bedouïnen. (Debkafile)Volgens de linkse pers zal dit natuurlijk zijn om de FARJR-3 en FAJR-5 raketten te updaten voor vredelievende doeleinden.Mocht er nog iemand twijfelen aan Pat Condell's woorden.

Wes Hardin

*****

Moslim cultuur.

Geachte redactie,
Op 15 oktober j.l. was er de traditionele doop van de nieuwelingen aan de Erasmus hogeschool te Brussel. Dat het er bij dergelijke "festiviteiten" soms wansmakelijke aan toe gaat, is reeds jaar en dag geweten.

Iedere heug ze meug, zou ik zo zeggen. Je doet er aan mee of je houdt je afzijdig. Dit jaar was het weer D-day en het ging er vrolijk aan toe. Zuipen en kotsen om ter meest en ... een verkleedpartij er boven op. Mannen verkleden zich als vrouw en vice versa.

Dit is tegenwoordig echter buiten de baard van de profeet gerekend. Deze uiting van eerste jaarspret is een regelrechte beledigingt.o.v. de ingevoerde woestijn primaten. Dat westerse honden zich vermommen als teven is er teveel aan. Enkele zwaar getraumatiseerde jonge moslim apen pikten er een verklede hond uit en verkrachten deze op dezelfde manier zoals ze een geit of een ezel bespringen. De daders werden wel door een camera gefilmd maar mochten nog een volle maand van hun vrijheid èn hun offerdaad voor de profeet genieten alvorens ze door onze supersnel just-is-just instantie bij hun pietje werden gepakt en opgeborgen  in de gesloten jeuginstelling te St-Hubert in afwachting dat een geslepen sluwe slinkse advokaat à la Sven Mary hen binnen de kortste keren terug op vrije voeten pleit.

Dit "faits divers" heeft er echter voor gezorgd dat de directie van de hoge school besloten heeft dergelijke "verkleedpartijen" te schrappen om de baard primaten niet op hun gevoelige pik te trappen. Na de os en de ezel die uit de kerststal vliegen ,zal deze westers studenten aktiviteit bij de eerstejaarsdoping verdwijnen.

Westerse mannen in vrouwenkledij is voor de baardapen des duivels en zorgt voor een onweerstaanbare drang om het barbaarse beest uit te hangen....behalve voor eigen mannelijk volk die er in langewitte nachthemden (zoals de fatima's) bijlopen met kopvod en bijpassende ring uit hal-hal schapenvel. De voil jeannetten van Aalst doen dit enkel met carnaval..

mvg - Senior

*****

Het Nieuwsblad lust mijn commentaar niet meer

Geachte Redactie,

Vandaag las ik op mijn PC het bericht dat er een 2de dodelijk slachtoffer was bij de straatrace tussen en Porsche en een Mercedes.

Het Nieuwsblad vond dit een "triest" resultaat van een waanzinnig straatgeweld. Er waren reeds een tiental reacties op dit gebeuren vermeld en geen enkele auteur daarvan vond die gebeurtenis niet triest maar wel waanzinnig. Het kwam voor hen er meer op neer dat er in feite gerechtigheid was geschied en dat er 2 straatcriminelen nu bij Allah konden genieten van 70 maagden en dat onze samenleving bevrijd was van 2 schoelies die nooit gewerkt hadden maar wel door de verdiensten van misdadig gedrag het geld langs deuren en ramen konden buitengooien.

Ook ik schreef een reactie in die aard maar opeens verdwenen ALLE reacties en ik kreeg van het Nieuwsblad de melding dat ik van hen een "gele"kaart" kreeg omdat die reactie ongepast was volgens hen. Ik had eenvoudigweg geschreven wat tientallen voor mij reeds gedaan hadden .

Muilbanden van de openbare opinie noem ik dat maar ik blijf ervan overtuigd dat er weinig zo niet geen weldenkenden zijn die het ongeval triest of betreurenswaardig vinden vooral omdat er geen andere weggebruikers bij betrokken waren

Het Nieuwsblad gaat nu bijzondere aandacht besteden aan mijn epistels maar dat zal dan toch niet meer nodig zijn want zij kunnen de ... .. Vult U het maar zelf in.  Ik kan geen navraag doen naar wat ik verkeerd gedaan heb ,want ik wil mij verbeteren, maar zij maken om het even welke communicatie ter zake onmogelijk.

Hubert Buysse

NvdR Angeltjes : Trek het je niet aan, Hubert. Je bent niet de enige. Het Nieuwsblad heeft enkele broodschrijvers die bij Angeltjes ook alle artikels en reacties nalezen. Alleen kunnen ze hier op hun kin kloppen. 

*****

Misdaad in Zuid-Afrika

Geachte redactie,

Angeltjeslesers kan gerus met hul volgende besoek aan Suid-Afrika die moeite doen om die dorpies ORANIA, HOPETOWN en STRYDENBURG te besoek.

Dit is slegs 600 km van Johannesburg, en 970 km van Kaapstad af.Orania is Suid-Afrika se eerste en enigste dorp waar slegs Afrikaners (sowat 1 200) woon. Op Hopetown en Strydenburg woon daar nog 'n paar honderd bruin en swart inwoners, maar Afrikaners op dié twee dorpe probeer om vir hulle werk en huisvesting in ander provinsies en distrikte te soek, sodat Hopetown en Strydenburg die land se volgende (suiwer) Afrikanerdorpe kan word.

Vriende binne en buite Suid-Afrika word versoek om ons saak te ondersteun deur die boodskap te versprei. Ons eerste projek is om wonings vir 20 000 arm, daklose, bejaarde Afrikaners te bou, maar die einddoel is dat die meerderheid van die land se 3-miljoen Afrikaners in die provinsie Noord-Kaap sal kom woon.

Noord-Kaap is die land se veiligste provinsie met die minste misdaad. Bejaardes is SAGTE teikens en word die eerste deur misdaad geraak.Die gebied strek van die Weskus aan die Atlantiese oseaan, ooswaarts tot by Orania aan die oewer van die Oranjerivier.Hopetown is 120 km suidwes van Kimberley, wat in die middel van Suid-Afrika geleë is.Vriende van die Afrikaner/Boerevolk word vriendelik versoek om ons webwerf te besoek. Dit is by: http://degoedehooptrust.org/

Peter Murray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ligt de melkweg in Brussel ?

 

 

Melkweg in Brussel 26 november 2012

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlamingen moeten meer van hun Première houden

 

 

Met deze T-shirt wil Angeltjes de populariteit van onze Première een duwtje in de rug geven. Bij wijze van spreken uiteraard, want er zijn grenzen die zelfs wij niet overschrijden. Wil u Elio steunen en bij uw vrienden indruk mken met deze prachtige creatie ?  Laat het ons weten en tegen een luttele bijdrage sturen wij u dit unieke en oriignele kerstgeschenk op.

(Ontwerp : Studio Rony)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canada : Kerstman-negationist achter de tralies

 

De Kerstman is echt, zo ook zijn talrijke assistentes

In het Canadese Kingston is een 24-jarige man opgepakt, omdat hij het bestaan van de Kerstman ontkende. Nu is daar op zich niets strafbaars aan, ware het niet dat de twintiger het in dronken toestand tijdens de intocht van de Noordpoolbewoner tegen honderden kinderen riep.

De politie greep in en arresteerde de jongeman, die volgens de krant Toronto Star zijn haar met gel had bewerkt, waardoor het leek alsof hij met twee duivelhorens op zijn hoofd rondliep. “Het is verachtelijk dat iemand, in deze tijd van het jaar, tegen kinderen vertelt dat de Kerstman niet bestaat”, aldus een politiewoordvoerder.

De anonieme roeptoeter mocht een nachtje in de cel blijven, waar hij zijn roes kon uitslapen. De man heeft een aanklacht vanwege het verstoren van de openbare orde aan zijn broek hangen.

Bron : Spitsnieuws

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotomop

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balsem voor uw prangend geweten door Awoe Rimram
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Fatwa betreffende het huwelijk tussen soennieten en sjiïeten

Fatwa door zijne eminentie sjeik dr. Naïef Bin Ahmad al-Hamad

Vraag: “Mag ik als soenniet trouwen met een sjiïetische vrouw?  Mag ik als soenniet (met haar) sjiïetische feestelijkheden bezoeken?”

Antwoord: “Er bestaan verschillende strekkingen sjiïeten.  Sommigen geloven dat de huidige korantekst niet de originele korantekst is die Mohammed ontvangen heeft.  Anderen geloven dat de huidige koran niet volledig is.  Nog anderen menen dat de aartsengel Djibril (Gabriel) de koran per ongeluk aan Mohammed geopenbaard heeft in plaats van aan Ali (de kleinzoon van Mohammed).  Deze sjiïeten zijn ervan overtuigd dat alle gezellen van Mohammed – op zeven à negen personen na – de islam afgevallen zijn, dat Aïsha (lievelingsvrouw van Mohammed en “moeder der gelovigen”) hem bedrogen heeft, enz.  Wie zoiets gelooft, is een ongelovige (Arabisch: “kafir”). 

Mocht de vrouw, met wie u in het huwelijk wil treden, dit voor waarheid aanzien, dan mag u niet met haar trouwen volgens soera 2,221 (een vers, die het huwelijk met heidense vrouwen verbiedt).  Volgens de overlevering van Sahih al-Bukhari (Khalq af'al al-ibad) is een “rafidi” (een beledigende beschrijving die dikwijls door soennieten gebruikt wordt als men het heeft over sjiïeten) gelijk aan een jood of een christen.

Dus:Een moslim mag deze rafidi, joden of christenen noch  begroeten of met hen trouwen.  Bovendien mag een moslim het vlees van een dier, dat door één van deze groepen geslacht werd, niet nuttigen.’

Maar een sjiïet, die een andere mening toegedaan is dan hierboven vermeld, is een moslim.  Mocht dit het geval zijn bij de vrouw in kwestie, dan mag u met haar in het huwelijk treden.  De sjiïetische feestelijkheden mag u niet bezoeken want daar zal iemand anders dan Allah om genade aanroepen worden.  Bovendien worden bij dergelijke zittingen de gezellen van Mohammed belasterd.”

Awoe Rimram, de Zjeik-van-het-Kiel

NvdR Angeltjes : Het ws een tijdje geleden daty we nàg de eer hebben gehad ons te mogen laven aan de wijze bron van Awoe Rimram, de Zjeik-van-het-Kiel. Zijn eminentie is enige tijd naar het Vaderland gereisd om aldaar deel te nemen aan enige plechtigheden en opleidingen te verzorgen, teneinde het Wijze Woord van den Profeet tot nog grotere verbreiding te mogen brengen. Wie niet mee wil, zal het voelen.

 


26-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pat Condell : Hamas is helemaal niet uit op vrede

 

Voor ondertiteling in het Nederlands: klik op het rode veldje onderaan in het midden.

Dan op “ondertiteling vertalen”.
Dan in het veld “Afrikaans-Afrikaans”.
Sleep het rode knopje naar beneden tot je “Nederlands-Nederlands” ziet.
Klik daar op en bevestig met “ok”.
Het werkt effectief en de vertaling is behoorlijk.

Lucky9
  

 

Waarom zijn er geen schuilkelders in Gaza ? Omdat Hamas dat niet wil, het enige wat hen interesseert is zoveel mogelijk dode kindjes en vrouwen, ; dat is goed voor de propaganda.  Het enige wat de Hamasregering laat bouwen, zijn vijfsterrenhotels voor de Westerse journalisten die de lof van Hamas komen zingen, het arme volk bewenen en de Joden beschrijven als neo-nazi's. De neo-nazi's in dit verhaal zijn echter de leiders van Hamas, met dit onderscheid dat de Duitse nazi's hun eigen bevolking niet gebruikten als schld tegen de bommen en raketten. Er komt geen vrede zolang Hamas aan het bewind is, want vrede is niet het doel, maar wel de volledige uitroeiing van de laatste Jood in Israël. Er komt geen twee-statenoplossing, want ook dat wil Hamas niet.

Hamas wil enkel bloed en zo lang zij het bewind in handen houden, zal er niets veranderen : de regering is verkozen en zoals in elke islamitische staat, eens verkozen, altijd aan het bewind. Wie nieuwe verkiezingen vraagt, wordt vermoord en door de straten van Gaza gesleurd achter een moto aan.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een onbevangen kijk op de Europese Unie

 

Bravo !

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anke in de senaat tot Elio : *U bent een baby-Breznjev*
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Naar aanleiding van het debat in de Senaat in verband met de regeringsverklaring over het algemeen beleid hield Anke Van dermeersch een opgemerkt pleidooi voor Vlaamse onafhankelijkheid.

*Dit land is een gespleten land. Een land met 2 volkeren geprangd in het Belgische keurslijf waarbij een minderheid een meerderheid gijzelt. Volgens uw meerderheid is deze begroting die u vandaag voorstelt een stap vooruit, helaas heeft u blijkbaar niet door dat dit land voor de afgrond staat. U gedraagt zich als een soort “baby Breznjev” die het verval van het socialisme in de USSR negeerde en tevens halsstarrig doorging met zijn collectivistisch beleid waarbij presteren gestraft en parasiteren beloond werd. Net zoals Breznjev de ineenstorting van de USSR negeerde, blijft u blind voor de implosie van België*.
 
Anke Van dermeersch liet aan Di Rupo weten dat hij naar alle waarschijnlijkheid de laatste Belgische premier is: *U beseft beter dan wie ook dat u wellicht de laatste premier van België bent. U gaat de geschiedenis in als de Belgische eerste minister die als laatste het licht in de Wetstraat zal uitdoen. U hebt een brief voorgelezen van Kevin en Fréderic. Zou het antwoord aan beiden niet beter zijn dat ze elk hun weg kunnen gaan in onafhankelijke en vrije staten?*.
 
Anke Van dermeersch had tevens heel wat kritiek in verband met het immigratiebeleid van de regering Di Rupo: *Terwijl handenvol geld wordt uitgegeven aan hangmatallochtonen die profiteren van ons sociaal zekerheidssysteem moet onze bevolking de buikriem aanhalen. Het immigratie-profitariaat kost ieder gezin jaarlijks gemiddeld 1.500 Euro.  Beperk de toegang van vreemdelingen tot onze sociale zekerheid. Stuur de profiteurs, de illegalen, de vreemde werklozen en criminelen en de asielbedriegers terug naar huis. Voer een consequent “Eigen volk eerst”-beleid en bespaar verschillende honderden miljoenen, misschien miljarden per jaar!*.
 
Tot slot verwees Anke Van dermeersch naar het feit dat de Senaat niet eens bevoegd is voor een flink deel van waar de regeringsverklaring over handelt, met name de begrotingsaangelegenheden. *De enige nuttige bijdrage die de Senaat aan deze aangelegenheid zou kunnen bijdragen, met name een besparingsoperatie van 70 miljoen euro door de afschaffing van deze nutteloze instelling, komt nergens aan bod.*,  besloot Anke Van dermeersch.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijze Zwitsers

 

Zwitsers lijken volledig de brui te hebben gegeven aan het gegeven misschien lid te worden van de EU. Nog maar 11,5 procent van hen wil dat Zwitserland een lidstaat wordt van de Europese Unie. Twaalf jaar geleden wilde nog meer dan een derde van de Zwitserse bevolking lid worden. Er wordt in de media gesproken van een ongekend lage score.

Zwitsers koesteren vooral een groeiende argwaan tegenover Europese Economische Ruimte (EER). Dat is de vrijhandelzone die de Europese Economische Gemeenschap en de Europese Vrijhandelsassociatie opzetten in 1992. In dat jaar stemde bij een referendum 50,3 procent tegen Zwitserse toetreding. Nu is nog maar 32 procent voorstander.

Bron : Spitsnieuws


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam en criminaliteit

 

Het Britse boulevardblad The Sun pakt uit met een potige reportage waarin gesteld wordt dat moslims de onderwereld hebben overgenomen. De krant ging praten met Amir, een 21-jarige Aziaat met een goed gevuld strafblad en een nog stevigere bankrekening. Zijn bende heeft zich gespecialiseerd in grote drugdeals en fraude met gestolen bankkaarten. Rivaliserende bendes worden – vaak met geweld – verdreven uit ‘hun’ wijk. Aziatische criminelen rekruteren blanke en zwarte jongeren in Britse gevangenissen. In ruil voor een bekering tot de islam krijgen zij bescherming - binnen en buiten - en een uitgebreid netwerk van criminele connecties.

Angst als wapen

Amir zegt dat de aanslagen van 11 september (2011) de machtsgreep van islamitische gangsters heeft vergemakkelijkt: “People don’t f*** with us, because they think we’re all in Al-Qaida…” Iedereen heeft schrik, want ze denken allemaal dat we van Al Qaida zijn. Volgens Amir liggen de Aziatische bendes niet wakker van hun geloof, “maar met de islam komt de angst, en met de angst komt de macht.”

Én het geld. Wie in een etnische buurt school loopt, heeft eigenlijk maar twee opties zegt Amir: zich blootstellen aan een hoop ellende óf lid worden van een bende. Als je dat doet, wordt het leven plots veel eenvoudiger. Geen pak slaag meer, mensen om mee te praten en dingen te doen. Na de school stap je over op het echte werk. In de bende, want gewoon werk zit er niet in. Omdat je op school geleerd hebt om het gezag uit te dagen en je geld nodig hebt. Vergeet de linkse praatjes over discriminatie en uitsluiting: Als ‘baas’ verdien je gemakkelijk 8.000 Pond (bijna 10.000 euro), met 40 ‘werknemers’ die drugs dealen en kredietkaarten stelen en pluimen. Als ‘werknemer’ moet je met minder tevreden zijn, maar 1.000 Pond (1.200 euro) is ook niet slecht…

Islam als bindende factor en rookgordijn

“Islam is voor ons alleen een manier om te definiëren wie we kunnen vertrouwen en met wie we zaken willen doen,” legt Samir uit. “Door ons geloof spreken we dezelfde taal, leven we in dezelfde wijk, gaan we naar dezelfde school en kunnen we zelfs moskeeën gebruiken als een vluchtheuvel, weg van de politie en andere bendes.” Vermijd problemen met moslims, is de boodschap. “If you f*** with a muslimgang you’d better be able to run fast or hide well, because they will come back at you in numbers,” aldus Samir. Wie problemen zoekt met een moslimbende, kan maar beter snel lopen, want die krijgt meteen een hoop strijdlustige moslims op zijn hielen…

Moslims zwaaien de plak in de gevangenis

The Sun schrijft verder nog dat moslims ook de plak zwaaien in Britse gevangenissen. De krant ging ook praten met een ex-gedetineerde. Steven werd als gevangene meermaals door imams benaderd met het verzoek om zich te bekeren. “Als ik dat deed, zouden topadvocaten zich over mijn zaak buigen en zorgen voor een lichtere straf. Ik heb dat altijd afgewezen, maar ik weet hoe verleidelijk het aanbod kan zijn. Je wordt in de gevangenis bedreigd, bestolen en in elkaar geslagen. En plots krijg je hun bescherming. Moslims mogen ook elke vrijdag naar het gebed. Dat is vrije tijd, ver weg van de bewakers, waar ze nieuwe contacten kunnen leggen en haat spuien tegen het Westen. Moslims krijgen ook beter eten, ze krijgen geld van de moslimgemeenschap voor hun gevangeniskeuken. En, tot slot, als een bekeerde veroordeelde zijn tijd heeft uitgezeten, komt hij buiten als een nog grotere crimineel met een contactboek dat uitpuilt met islamitische criminelen die maar wat graag met hem zaken zullen doen.”

Vrolijk wordt je niet van dit verhaal. Maar hoe zou het er in onze gevangenissen aan toe gaan?

Bron : Vlaams belang


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creatieve justitie

 

 

In de VS zijn er rechters die niet langer de blinddoek en de weegschaal ter hand nemen om een vonnis te vellen.  Zij zien er het nut niet van in.  Zij grijpen terug naar de oerdegelijke methode van publieke vernedering: de schandpaal of volgens hun eigen beschrijving “shaming punishments”.

De foto doet de ronde op de sociale netwerken.  Het is een afbeelding van Shena Harding, een 32-jarige vrouw.  Zij staat op straat in Cleveland, Ohio, en houdt in haar hand een bord met de tekst: “Alleen een idioot zou op het voetpad rijden om een schoolbus in te halen”.  Want dat had Shena Harding herhaaldelijk gedaan; ze werd daarbij meermaals gefilmd, voor het gerecht gedaagd en veroordeeld.  

De rechter, mevr. Pinkey Carr, gaf een “creatief” vonnis.  Als straf werd het rijbewijs van de beklaagde ingetrokken en kreeg ze bovendien het bevel twee maal gedurende een uur naast een bord met de b.g. tekst te poseren.  Toen de beklaagde bij de uitvoering van de straf daarbij eerder uitdagend op straat tekstberichten verstuurde en rookte, kreeg ze als bijkomende straf een rookverbod.  Bovendien moest ze het bord hoog in de lucht houden.  “Ze schijnt het nog steeds niet te vatten,” meende de rechter.

Om een dergelijk vonnis te begrijpen zijn twee begrippen belangrijk.  Het eerste begrip is “creative sentencing”, een creatieve straf opleggen.  De Amerikaanse gevangenissen zitten vol, sommige overvol.  Bovendien zijn ze duur; elke hechtenisstraf kost de staat – en de belastingbetaler – veel geld.  Daarom heeft het Opperste Gerecht in de VS in het jaar 2004 de rechters van het land opgelegd fantasierijk en ondogmatisch te vonnissen.  En als het enigszins kan het uitzitten van een straf in de gevangenis te vermijden en ervoor te kiezen een straf uit te spreken die op een andere manier in een afschrikwekkende en vergeldende relatie met het misdrijf van de beklaagde staat.

Sindsdien kent de creativiteit bij justitie geen grenzen.  In Georgia mag een junkie voortijdig de gevangenis verlaten als hij zich een doodskist aanschaft en ze bij hem in de woonruimte opstelt.  De bedoeling is hem voortdurend aan de gevolgen van zijn verslaving te herinneren.  In Amherst moest een student van de University of Massachusett, die een “toga-feestje” georganiseerd had –een uit de hand gelopen braspartij – in zijn toga een uur voor het politiecommissariaat gaan staan.  In Texas werd een man, die zijn kind mishandeld had en het o.a. gedwongen had buiten in het hondenhok te slapen, ertoe veroordeeld 30 nachten na elkaar in dat hondenhok te overnachten.  En in Painesville, Ohio, moest een vrouw een nacht in het bos doorbrengen omdat ze daar 35 katten had los gelaten.

In Amerika slaat zo’n logica aan.  Rechters die dergelijke schandpaalvonnissen uitspreken kunnen zelfs beroemd worden.  Zoals Joe Brown uit Memphis, die de slachtoffers van roofovervallers toestond, zich in het huis van de dieven te bedienen voor dezelfde waarde als hun gestolen eigendom.  Brown heeft nu een eigen televisieshow.  Of Lloyd Ted Poe uit Texas, “the kind of shame”, die de schandpaalpraktijk hét middel noemde om de arrogantie van de daders te breken.  Hij noemt zijn rechtspraak “Poe-tic Justice”.  Sinds 2004 zetelt hij voor de Republikeinen in het parlement.

Volgens de Amerikaanse grondwet zijn “wrede en ongewone straffen” verboden.  Doch schandpaalvonnissen – vernederingen – zijn volgens de wetgeving niet wreed.  Bovendien verschilt het Amerikaanse recht van het onze.  Men baseert zich minder op wetteksten maar wel op precedenten en gewoonterecht.  Wat wettelijk is moet ook als rechtvaardig kunnen aanvoelen.  Dat opent de deur voor vergeldingscriteria, die hier als archaïsch beschouwd worden.  

Misschien kunnen we de minister van justitie een handje toesteken door hem creatieve ideeën toe te spelen.  Onze brievenbus staat ter beschikking.  Wat zou u kunnen verzinnen voor een zwartrijder op de tram, een boerkadraagster, een graffitispuiter, het onverdoofd slachten van een schaap, het uitschelden van een kort rokje-draagster, het vervuilen van de straat, het sluikstorten…?  Niet dat daardoor het probleem van de bomvolle gevangenissen bij ons opgelost wordt, want voor deze kleine feiten wordt sowieso geen straf uitgesproken.

 

Floriaan Terbeke
 Bron: Tagesspiegel.de 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksisme wordt strafbaar

 

Degoutant totalitarisme : nog eens een wet erbij in de onmetelijke wettendiarree van de laatste jaren. 

Uiteindelijk bewijst dit onomstotelijk dat diegenen die deze maatschappij naar hun hand wilden zetten het verknoeid hebben. Stijf volhouden, opdringen en doordrammen tegen beter weten in, tegen de overweldigende bewijzen in en met vette pogingen tot muilkorven van de gewone burger, die weet hoe het er aan toe gaat in deze maatschappij.

Deze ooit voor 99,5 procent gelukte samenleving is sinds het uithollen van het begrip gastarbeider, totaal mismeesterd door een overbodige instroom van nieuw electoraal kiesvee met daartussen het kleine percentage aan normaal én natuurlijk integrerende migranten die mee het slachtoffer dreigen te worden. Wij zitten met een immigratie-tsunami vanuit vooral vrouwonvriendelijke, afgelegen, onderontwikkelde en door religie domgehouden streken.

Sponsoring of stilzwijgende ondersteunig door een meerderheid van Vlaamse en Belgische vrouwen. Minstens stille instemming met het onder de knoet gehouden worden door primitieve of gewiekste macho-mannen. Zijn die dan zo aantrekkelijk, die mannen, dat de meeste vrouwen hun vrouwenrechten vergeten en zich onderwerpen? Vanwege de schone ogen of de toegedichte viriliteit ?  En wat als westerse mannen in deze maatschappij nu eens in het wild prooien zouden zijn van ontelbare geïmporteerde schoonheden met een door religie aangekweekte nymfomanie ? Alles OK dan ?

Nu kunnen de wettenmakers niet repressief genoeg optreden om hun wanbeleid te camoufleren, wanhopige pogingen om het tij laattijdig te keren, om niet te moeten zeggen das haben wir nicht gewusst ...

Of het nu gaat om het verbieden van partijen of meningen, het installeren van een door de overheid betaald CGKR,  het zal niet helpen, het is om zeep. En de schuldigen zijn overduidelijk gekend.

Uiteindelijk zal blijken dat nog niet zolang geleden het kind met het badwater weggegooid werd, dat het kruis absoluut plaats moest maken, vertrappeld worden,  niet om de bevrijding van een religieus keurslijf maar om ruimte te maken voor een nog ergere religie waarvan opportunische zakkenvullers dachten electoraal dankbaarheid te krijgen. Sullen en vetbetaalde politieke domoren, vrouwen die het feminisme niet meer durfden in de praktijk om te zetten.

Daar hebben wij nu de resultaten van.

Uiteraard is seksisme maatschappelijk te veroordelen, respect voor de vrouw en alle anderen moet in het hart gegrift staan bij een eensgezind volk. Het mag niet zomaar een vodje papier zijn zoals de Belgische grondwet.  En dat kan enkel door opvoeding en strenge eisen aan normen en waarden tot de mens in zijn groei zelf kan beslissen en zelf verantwoordelijk is. Indoctrinatie door godsdiensten hebben we al gehad.

Uiteindelijk, uiteindelijk, zal blijken dat het gezonde verstand dicht aanleunt bij de tien geboden. Ooit zullen we er op moeten terugvallen, uit wanhoop of uit noodzaak. En neen, ik ben niet klerikaal.

Jade


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 26 november 2012

@ René

Krijg je nog maar de indruk dat ze ons blazen hebben wijsgemaakt ? ZE HEBBEN ONS BELOGEN EN BEDROGEN EN ONDERTUSSEN GELD UIT ONZE ZAKKEN GEHAALD, EN VOOR ALLE DUIDELIJKHEID - NIET ALLEEN MAAR GELD. En nu willen die islamieten die perverse waanzin met geweld introduceren daarbij geholpen door de rode en groene brigade. Via de bende van de EU is de dictatuur niet meer veraf, althans toch als wij ze hun vernietigingswerk ongestoord laten verder zetten.

Jean

*****

Di Rupo : *Non, merci, oewij oewillen niets, allez, een beetje*

Lap, mijn weekend om zeep, ik krijg gegarandeerd nachtmerries na het bekijken van het plaatje met President Dweil met zijn vriendje Het Roze Strikje.

Hoorde de nicht enkele dagen geleden orakelen (ik citeer) "mijn regerink" en nee, ik verzin het niet. In de tussentijd is Dweil een ei aan het leggen dat de Vlaamse belastingbetaler (voor alle duidelijkheid walen betalen geen belasting want ze krijgen geld van ons) een fortuin zal kosten. Hoorde die nitwit op de BRT radio1 bezig in een koeterwaal Engels (hij kan op dat punt ei zo na de loef afsteken van VRHFSTDTGY, ook zo éne met een lachwekkend Engels), waarom praat hij niet in zijn taal het Vlaams ?  Er zijn honderden tolken in het eurabia directoraat die werkloos zijn als President Dweil uit zijn nek kletst.

Eén woord voor de eurabiaisten : zal het in het groot schrijven : DEGOUTANT (en wansmakelijk).

Einde van mijn epistel met een epiloogje. Wat ze bekokstoofd hebben om  het pretpark van de Coburgse eksterplaag te redden, tart alle verbeelding. De economie wordt weeral ondergraven, het concurentievermogen wordt zo goed als helemaal gefnuikt en wie betaalt het gelag ? De werkende mens, de zelfstandige en de KMO's. Met dank aan politiekers die enkel denken aan eigenbelang en nepotisme. Dat Vlaanderen door de molensteen belgie aan het zinken is, liggen ze niet wakker van. Dat multikul de norm wordt, waar kleuters (jawel u leest het goed kleuters) al moeten leren dat homo, lesbo en travelo normaal zijn en horen in onze hedendaagse maatschappij, dat we moeten wennen aan "meer kleur" (tja meestal bont en blauw) op straat .

Ondertussen is de ex-papzak heimelijk (zijn echte natuur dus niet moeilijk voor dat sujet) aan het konkelfoezen in de stad van allah om verandering te brengen. Ik verspil verder geen woorden meer aan die doodgraver van een Vlaamse natie, want ik veracht die vent.

Martin V.

*****

Oud strijders-tegen de N-VA

Met deze link kom je er direct.http://www.youtube.com/watch?v=5IeHVl7kyIA

Wil T.

*****

Foei Ray,

Merry Christmas, dat zeg je niet meer, die gevaarlijke creaturen die hier rondlopen en op vrijdag met hun gat in de lucht zich liggen op te naaien worden daardoor gekrenkt, nog even wachten dan zal het volgende wandelende drankorgel dat ook verbieden zoals dat ook gebeurd is in Brusselallahbath met de kerstboom.

Die gevaarlijke creaturen die hier rondlopen vinden het heel normaal dat ze bij het buitenkomen uit die reactoren de eerste de beste in mekaar rammen kwestie van zich te ontspannen. En zeggen dat wij dat ook nog subsidiëren.  Ik ga snel een Maalox nemen want mijn maag is al aan 't draaien als ik er nog maar aan denk. Maar ja, wij hebben nu eenmaal veel slappelingen in eigen land. Gisteren heb ik een doosje Maalox opgepeuzeld bij het zien van die idioot Verherstraten in dat totaal nutteloos en waardeloos halfrond in Brusselallahbath, wat een ziekelijke creatuur.

Jean

*****

Misdaad in Zuid-Afrika

Geachte Redactie,
Die hoof van sekerheidstudies in Zuid-Afrika, Dr Johan Burger, het gister bekendgemaak dat daar 2-miljoen oortreders per jaar in Zuid-Afrika deur die polisie gevang (opgepakt) word.Dit is natuurlik slegs 'n druppel in die oseaan van die aantal oortredings wat in ons land begaan word.Van daardie 2-miljoen gevangenes, verskyn slegs 365 000 voor 'n regter of 'n landdrost. En, slegs 1% word skuldig bevind, omdat polisiebeamptes gewoonlik swak werk doen en nie voldoende getuienes kan lewer nie.

Die gemiddelde aantal mense in tronke (selle) is 205% van die maksimum toelaatbare hoeveelheid gevangenes per sel. Om die gevangenes minder te maak, verleen die land se president elke jaar vryheid aan 'n sekere aantal bandiete, en elke keer word sowat 50% van hulle feitlik dadelik weer in hegtenis geneem. Dit gebeur dikwels dat hierdie vrygelate misdadigers moorde pleeg nadat hulle vrygelaat is

.Suid-Afrikaners leef elke jaar in vrees dat hulle deur hierdie mense leed aangedoen sal word.* Oud-president F W de Klerk het op 2 Februarie 1990 die wereld geskok toe hy sy berugte toespraak gehou het waarin hy 'n referendum sou laat hou waarin die blankes van Suid-Afrika "vir of téén" 'n beter Suid-Afrika moes stem.Die meerderheid (2-miljoen) het JA gestem vir 'n "beter" Suid-Afrika. Kort daarna het hy Nelson Mandela vrygelaat en alle verbode organisasies ontban.Dit was die begin van grootskaalse misdaad in Suid-Afrika. Vandag is ons land die wêreld se Misdaad-mekka. Daar kan nie voorgebly word om genoeg tronke (gevangenisse) te bou nie. Alle tronke is oorvol. Slegs 1% van aangemelde oortreders beland in die tronk.Die getal blankes wat sedert 1990 as "vermoor" geregistreer is, is al byna 70 000, maar iedereen weet dat dit veel minder is as die werklike getal.Aangesien die owerhede niks omtrent die probleem doen nie, en Afrikanerleiers in die parlement nog nie veel gedoen het om moorde op Afrikaners te stop nie, het 'n groep GEWONE AFRIKANERS besluit om self iets te doen."Die tyd vir praat is nou verby, ons wag al 23 jaar vir ons vryheid, maar die leiers van beide die regering en van die Afrikanervolk, doen niks. Ons het klaar gepraat, ons gaan nou DOEN," het mnr DICK DAVEL van Hopetown onlangs gewaarsku. Hy het 'n Trust gestig (De Goede Hoop Trust) om geld in te samel vir die skepping van 'n "Afrikaner-Vryheidsgebied" in die provinsie Noord-Kaap.Die eerste fase sal bestaan uit die bou van 1-slaapkamerhuisjes van R65 000 elk vir verarmde bejaarde Afrikaners.Daar woon vandag 20 000 pensionarisse (uiters arm en sieklike bejaardes) in wit plakkerskampe (krotwoonwijke) in Gauteng Provinsie. De Goede Hoop Trust wil hierdie bejaardes van 'n eie woning in die provinsie Noord-Kaap voorsien, waar hulle 'n beskaafde lewe kan lei, en waar die misdaad laag is. Op die dorpie ORANIA, wat al sedert 1990 'n suiwer blanke dorp is, was daar ook GEEN misdaad sedert 1990 nie.Mnr Davel se e-mailadres is: afrdick@gmail.comWeens die ANC-regering se beleid van "Affirmative Action, Transformation, and Black Economic Empowerment" het 1-miljoen blankes verarm. Sowat 600 000 Afrikaners word deur die Afrikaanse kerke geklassifiseer as mense wat "onder die broodlyn leef." Vele het al van honger gesterf, en vele het al selfmoord gepleeg.Hierdie verslegtende toestande word by die dag erger.

Peter Murray

*****

Merry Christmas.

"Merry Christamas"... wat mij betreft mag u dit zeker (nog) zeggen, heer Ray maar persoonlijk hoor ik liever gelukkig kerstfeest (of zoiets). Zouden wij het voorrecht om merry Christmas te zeggen eigentlijk niet gunnen aan de mensen aan de overzjde van Het Kanaal, ik denk dat dit beter past bij HUN spreektaal...?

Groeten, Ropie.

*****

Die slechte di Rupo.

Ik erger mij aan de aanvallen op di Rupo die als de grote schuldige aangewezen van alles wat in Vlaanderen verkeerd loopt. Di Rupo zorgt op de eerste plaats voor de belangen van zijn kiezers en hij doet dat tegen de zeer intelligente hooggeplaatste en hoogintellectuele Vlaamse onderhandelaars en ministrabelen in. Zijn "Nee" is een "Nee" en zelfs met een "Ja maar" weet hij nog het laken naar zich en naar de Walen te trekken. Zijn "tegenspelers" staan er bij en kijken er naar! Laat de oppositie bij hun commentaar op een voor Vlaanderen slechte wet het spel eens anders spelen: "Mijnheer de eerste minister, Proficiat! U heeft het weer eens geschafft om de hele Vlaamse politicaille te zetten waar den borstelsteel staat, in de hoek waar de klappen vallen!".Geef Vlaanderen één halve di Rupo, en je mag nog kiezen welke helft, en wij zijn binnen het jaar onafhankelijk!

Ludo

*****

Verheirstraeten: klap eens in de handjes.

JAKKES, wat een smoelentrekker.

Christina

*****

Vryheid.

Geachte Redactie,
Ons, die volke wat na vryheid en onafhanklikheid streef, sal nou moet begin saamstaan.Ons moet soos uit EEN mond praat. Ons moet ons solidariteit teenoor mekaar betoon, en saam - as 'n eenheid - druk op die wereld uitoefen.Skotland; Vlaanderen; Catalonia; en die Afrikaners van Suid-Afrika en Namibië; is nou moeg om as 'n melkkoei vir parasiete te dien.Afrikaners betaal nie net met hul lewens nie, maar ook finansieël. Afrikaners is maar net 6% van Suid-Afrika se bevolking, maar Afrikaners betaal meer as 50% van die land se belasting. 

Peter Murray

*****

Borgerhout

Beste Ray,
Aan het artikel 'Borgerhout 2002 - 2012' valt NIETS toe te voegen, elke letter is de waarheid en niets anders dan de waarheid en voor alle duidelijkheid, het betreft niet alleen Borgerhout, alleen willen bepaalde 'parasiterende' mensen én groepen dat nog steeds niet zien, reden: omdat ze afhankelijk zijn van de honingpotten en subsidiekranen.

Jean

*****

Ik ben een correcte racist

Het is toch onbegrijpelijk hoe rechts , andersdenkenden en personen die de Islam niet echt sympathiek vinden ,worden vernederd , uitgescholden en in het verdomhoekje geduwd. De geschiedenis herhaalt zich , maar niet op de traditionele wijze. De nazi's kwamen met een minderheid aan de macht door hun brutaliteit , domheid , onverdraagzaamheid en racisme ten overstaan van hun Joodse bevolking. Nu is het voor de verandering eens andersom .

Blijkbaar voor het eerst in de geschiedenis, zijn het niet de barbaren maar de fijngevoeligen, de wereldverbeteraars , verdraagzamen en racisme-killers. Allemaal onder de leiding van een kleine minderheid correcte politiekers, die druipen van naastenliefde. De meeste van die knappe prominenten waren nog niet geboren toen wij uit eerste hand de verhalen hoorden van onze ouders en familie wat het betekende te worden onderdrukt door een vreemde heerser, die benadrukte , da's hier allemaal van ons ! Jullie moeten naar onze pijpen dansen , en luisteren. Geen goesting ? Ddan zwaait er wat.

Mochten al die overleden ervaringsdeskundigen terug tot leven komen , ze zouden hun ogen en oren niet geloven, hoe opnieuw een vreemde bezetter zich ditmaal met steun van die Wetstraat-paljassen en hun volgzame zombies langzaam maar zeker meester maakt van alles wat ons dierbaar was en is.

Intussen is het woordje racist een beetje aangepast in de nieuwe Dikke Van Daele 

Racist  iemand die met onmacht en lede ogen moet aanzien hoe heel zijn cultuur, levensgewoonte, veiligheidsgevoel en opvattingen wordt vernietigd door vreemde invloeden die hij verplicht moet respecteren, tolereren en dat helemaal niet leuk vindt !

René

*****

Flagellanten.

Geachte Redactie,
Zo vér naar het Midden-Oosten hoeft men niet te gaan om ook zulke sado-masochistische uitingen te zien: In de "goede week" voor Pasen, kan men dat ook zien in Italië én Spanje. Op de Filippijnen zijn er zelfs onnozelaars die zich aan een kruis laten nagelen.

Hier, in onze contreien deed men hetzelfde in de vroege-middeleuwen : 33 dagen achtereen, èn 2 maal daags zelfs totdat het verboden werd door het "Concilie van Konstanz" omdat men toén reeds het verband legde tussen ratten die het bloed oplikten & de pestepidemie die de helft van Europa teisterde.

Ik wéét absoluut zéker dat +- 50 jaar geleden, Jezuïeten soms zelfgeseling werd opgedragen door hun overste. (met koorden waar knopen in lagen) als boetedoening.

Zo zie je maar: Zot-zijn kan wél pijn doen.

Victor van Vosselaer

***** 

Ssst ... politie-agenten worden afgeslagen, maar we zwijgen erover

"Schuldig verzuim?" Ik noem dat hand- en spandiensten verlenen aan criminelen. Medeplichtigheid dus.

Fred

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dank aan de regering voor de dagelijkse zorg

 

(dank ook aan Studio Rony en Foxy)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hoogheidswaanzin van de Europese Unie

 

Het is niet alleen in Brussel dat de hoogheidswaanzin van de Euopese Unie toeslaat met de bouw van het fameuze paleis voor Van Rompuy in de vorm van ei,  maar in Frankfurt trekt de Europese Centrale Bank (ECB) iets gelijkaardigs op. Een torengebouw, dat als het in 2014 opgeleverd zal worden, het hoogste van de stad zal zijn en tevens het meest spectaculaire. Nu reeds is geweten dat het budget zal overschreden worden maar daar wordt niet om gemaald : als het geld op is, wordt er gewoon bijgedrukt.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 897)

 

Halalwoningen in Prachtland Turkije

Uit het Nederlandse dagblad "Het Parool" vernemen we dat de woningcorporatie Eigen Haard een wooncomplex met 188 appartementen in Bos en Lommer heeft gerenoveerd. Daarbij is op verregaande wijze rekening gehouden met de woonwensen van de overwegend islamitische bewoners.
 
De woningen hebben een speciale mannenruimte; een satellietschotel voor 800 internationale zenders en een inbouwkast voor schoenen.

Op de website van de PVV, de partij van Geert Wilders, uit men zijn ongenoegen over deze gang van zaken. Volgens de PVV moeten vele autochtone oudjes soms jaren wachten op een simpele aanpassing van toilet of douche maar zodra het gaat over de eisen van de Islam buigt men direct. Daarna is de middeleeuwse sekse-apartheid van aparte ruimtes voor mannen en vrouwen en gangen waar vrouwen mannen niet tegen het lijf kunnen lopen simpelweg achterlijk en zijn deze idiote eisen dan ook nog eens gesubsidieerd zodat de eigen bevolking deze investeringen moet ophoesten.
 
Volgens Geert Wilders kunnen moslims die hier dergelijke eisen komen stellen beter naar hun land van herkomst terugkeren en om onze bevolking niet verder op kosten jagen.
 
Wij voelen ons niet geroepen om hem tegen te spreken.
 
Men zegge het voort,

Freddy van Gaever




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!