Angeltjes
08-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The innocent prophet - De onschuldige profeet

 

 

 

Op vrijdag 14 december wordt via internet een film gelanceerd door een Pakistaande ex-moslim over de islam en de profeet. Het zou mij verwonderen dat we dingen gaan vernemen, die ons zullen verbazen. De belgische staatsveiligheid heeft alleszins het terreuralarm in dit land verhoogd. De actieve vrienden van de godsdienst van de vrede schijnen klaar te staan om met hun klassieke kortzichtigheid de straat op te trekken en te protesteren tegen een afwijkende mening.

Laat ze maar hun gangetje gaan : hoe meer zij betogen, hoe meer zij hun eigen ruiten insmijten. Hierboven de onschuldige trailer voor deze film.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noord-Iers stadje verbreekt band met Gaza-stad

 

Een stadje in Noord-Ierland heeft besloten zijn ‘zustersteden’-overeenkomst met Gaza-Stad op te zeggen, uit protest tegen de recente rakettenregen die de aanleiding was voor de Operatie Wolkkolom, en omdat Gaza wordt geregeerd door een terroristische organisatie.

De gemeenteraad van Moyle nam deze beslissing minder dan een jaar nadat de overeenkomst met de zusterstad was ondertekend en afgevaardigden de Gazastrook hadden bezocht.

Deze beslissing was het resultaat van een flinke krachtmeting in de gemeenteraad. Pro-Palestijnse activisten, verbonden met de Noord-Ierse Sinn Fein beweging, waren in eerste instantie gekomen met een motie, waarin werd gevraagd dat de stad openlijk zijn solidariteit toont met Gaza in zijn oorlog met Israël. Maar de plaatselijke Vrienden van Israël beweging diende een tegenvoorstel in, met de vraag de banden met Gaza te verbreken. Het laatste voorstel werd toen aangenomen.

Gedetailleerde informatie over de aanvallen van Hamas op zuidelijk Israël, die de Israëlische ambassade had verstrekt aan een van de gemeenteraadsleden van Moyle, heeft zeker een rol gespeeld bij deze beslissing.

‘[Wij] streven er voortdurend naar, de banden in Noord-Ierland te versterken, niet alleen met de politieke leiding, maar ook met plaatselijke organisaties, gemeenten en de Christelijke gemeenschap die van Israël houdt’, verklaarde de Israëlische ambassade in Londen.

De ambassade zei er aan te werken om dit succes te herhalen in andere steden in Groot-Brittannië die soortgelijke banden hebben met de door Hamas geregeerde Gazastrook.

Auteur: Yossi Aloni – bron: Israel Today

http://www.artikel7.nu/zz1/ierse-stad-verbreekt-band-met-gaza-wegens-raketten.html

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 8 december 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Freddy Van Gaever

Het verhaal van Freddy VG en de corruptie die hij machteloos moest ondergaan maakt mij tegelijk droevig en WOEST.

Hoe een integer en eerlijk man zo onrechtvaardig de duivel kan worden aangedaan door pretentieuze klowns á la Lippens en Davignon, het zal wel typisch Belgisch zijn dat is zeker, en met de bedoeling de goede Vlaamse ondernemer te doen falen. Walgelijk is het!!!

Ik wens voor Freddy eindelijk eens goed nieuws en rechtvaardigheid, die man verdient dat, meer dan wie ook. 

Fee D.

*****

Matilleke op reis.

Geachte redactie,
Gisterenavond na de zoveelste uitgebreide waarschuwing op het VTM jornaal over de sneeuwstorm en daarbij horende dreiging met het stilvallen van het openbare leven en nog van die zever, was er de mare dat Prinses Mathilleke een blitzbezoekje bracht aan Haîti om er als voorzitster van een of andere menslievende organisatie de blijvende ellende in ogenschouw te nemen.

We weten allemaal dat het eiland enkele jaren geleden getroffen werd door een zware aardbeving met veel doden en een massa vernielde woningen tot gevolg. Vele inzamelacties voor de wederopbouw brachten toen honderden miljoenen dollars in het laatje waarvan het grootste gedeelte NOOIT de behoeftigen bereikt heeft.

 Nu na de doortocht van de orkaan Sandy werden nog meer krotten en tenten naar de verdoemenis geblazen. Dat wou Mathilleke allemaal persoonlijk zien en een vliegtuig werd gecharterd om de prinses en het hele gevolg van hielenlikkers en joernalisten over te vliegen. Als het voor de show is worden er op geen kosten gekeken, de belastingbetaler betaalt toch.

Tijdens de reportage liet Aagje Van Tommen (meegereisde joernaliste voor VTM) emo-beelden zien van kapotte huizen, fladderende tenten en een rondslenterende bevolking. En ja hoor,daar waren ze weer : de kientjes met grote ogen en likkend aan hun snottebellen. Men liet zelfs een zogende moeder zien die ondanks de ellende een kleine borstvoeding aan het geven was, liggend op een stuk doek. Het was haar VIJFDE kind!

Dan breekt de klomp bij mij en vraag ik mij af hoe het mogelijk is dat een hongerend volk zo achterlijk kan zijn door aan de lopende band kientjes te kweken. Zoiets gebeurt in het dierenrijk niet wanneer er te weinig voedsel is want dan worden de wijfjes op een of andere manier minder of zelfs onvruchtbaar. Niet zo bij de "mensensoort" in Haïti, die bijna volledig afhankelijk is van buitenlandse hulp omdat ze van hun extreme corrupte leiders niks moeten verwachten.

Zou Mathilleke niet beter een vrachtvliegtuig met voorbehoedsmiddelen sturen i.p.v. met een bloemenkee rond te zeulen en links en rechts over de kroezelkopjes te aaien? 

Uiteraard is het wel goed om weten dat de vele NGO's en andere bedelclubs er baat bij hebben dat die ellende voortduurt. Zo zijn ze verzekerd van hun inkomsten en voortbestaan dankzij de giften van de massa goedgelovigen die hun zieleheil denken met een gift te verzekeren.

Geef die mensen een truweel, stenen en cement om hun huizen terug op te bouwen en zaad om voedsel te zaaien i.p.v. ze in tenten te proppen en kientjes te laten maken ... verdomme toch!

Senior

*****

De gewonde poes

Beste Senior, Kunt ge bij gelegenheid ook de naam van het reastaurant publiceren (waarvan de eigenars zo goed waren om die gewonde kat te adopteren). Dan kunnen we met zijn allen (en met onze families) daar eens goed gaan eten.

Rik M.

*****

Wurlitzer dromen dd:07.12.2012

Bedankt, Lolita!"Comme j'ai toujours envie de toi ..."!!!Het is toch nog altijd heel wat anders dan "Ali, alo, ala ..."

Rudolf der Sturmer

NvdR Angeltjes : "Und wir fahren gegen Engeland" is dat niets voor u ?

*****

Terreuralarm verscherpt!

Geachte redactie.
In stilte wordt het terreuralarm in dit onland van oranje naar rood gebracht en dit naar aanleiding van een anti-islam film "The innocent Prophet" die volgende week in première gaat.

Deze film werd gemaakt door een ex-moslim uit Pakistan die nu in Spanje verblijft. In de trailer van de film die al bekeken kon worden wordt er alles behalve een fraai beeld opgehangen van de Profeet. Er worden geen "doekjes" omgewonden dat de deze een pedofiel en kinderverkrachter pur sang was.

Bij een vorige anti-islam film stond de hele moslimwereld in vuur en vlam waarbij zelfs de Amerikaanse ambasadeur in Libië werd vermoord. Ook de rellen in Borgerhout waren een gevolg van die film. Nu wordt voor een herhaling gevreesd want die islam gekken zijn zo ontvlambaar als kerosine, zeker hier in dit onland waar ze dan van de betogingsgelegenheid dankbaar gebruik maken om vernielen, te plunderen en vuurkestook te spelen.

Het is godgeklaagd dat er telkens weer aan de alarmbellen moet getrokken worden als er iets te gebeuren staat dat de baardmansen kan irriteren. Hopelijk is de politie paraat,moeten ze eerst niet aan Anne-mie Turtelbel of Jowelle 000-ket de toelating vragen om te mogen optreden in geval van... Ze zullen zeer kort op de bal moeten spelen om erge dingen te voorkomen. Eens die woestijnzotten op hol geslagen zijn is er geen houden meer aan. De beuk erin verdori, als ze amok maken.

Senior

*****

Jacinta de Roeck & Angeltjes

Geachte heer hoofdredacteur,

Met ontzettend veel genoegen heb ik uw uiterst objectief stuk van 16-9-2010 herlezen.

Er is inderdaad geen speld tussen uw onweerlegbare vaststellingen en haast wetenschappelijke formuleringen te krijgen. Het is wijsheid voor de gewone man en vrouw die wél ter goeder trouw is, maar als wijsheid ontdaan is van elk wetenschappelijk jargon en nodeloze academische parafernalia.

De frustratie van Jacinta de Roeck is allicht te verklaren door het aantal miljoenen hits op Angeltjes.  Linksen vinden zichzelf immers altijd zo interessant dat ze niet begrijpen dat misbruik van de massamedia om er een wereldrecord onbenulligheid "te spuien", een belediging is aan het adres van de netto-betaler respectievelijk door een bepaalde politieke kaste bedrogen en door Di Rupo uitgeperste burger.

Dit soort van misbruiken legde Jacinta de Roeck in de weg van elke belastingbetaler en in het bijzonder van diegenen die beseffen dat haar idiote links-groene fabeltjes puur bedrog zijn en dus zélf een toppunt van intellectueel 'vuil'. Ik vind overigens het schuldige stilzwijgen van het Humanistisch Verbond over het fascisme van de islam, de tjeefse politieke correctheid, het anti-blank racisme en de vrouwendiscriminatie bij allochtonen een reusachtig schandaal!

Lucky9

*****

Meer blauw

Iedereen weet dat er meer blauw moet komen in de straat.

Het ongeluk is dat dit meer blauw gebruikt wordt als geldmachine voor de financiële kassen van ???? Als automobilist is het tegenwoordig een risico in Antwerpen of Mortsel te parkeren zonder 25 maal alle mogelijke en onmogelijke eventuele overtredingen ongewild te begaan. Een paar mm over een lijn is voldoende . De boetes zijn dan ook niet mals 100 Euro.Protest is niet mogelijk,tenzij voor de rechtbank waar men dan een advocaat moet nemen die dan nog duurder is .

Dit heeft niets meer te maken met veiligheid op verkeer,maar is zuiver struikroverij.

Tegermaan


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze planeet vanuit de ruimte gezien

 

 

 

De wereld vanuit de ruimte gezien met diverse landen en kustlijnen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderleeuw : gouverneur probeert coalitievorming te ontmijnen

  

In Denderleeuw (Oost-Vlaanderen) hebben de socialisten en de liberalen een voordrachtsakte ingediend alhoewel ze slechts 11 van de 25 zetels innemen. Niemand van de andere partijen wil de slimmeriken takelen.

Er is perfect een meerderheid te vinden met Nv-A 7 zetels) CD&v (4 zetels) en VB (3 zetels), maar het vermaledijde cordon belemmert die evidente oplossing. Gouverneur André Denys heeft vandaag alle politieke partijen uit Denderleeuw ontvangen in zijn ambtswoning in Gent. Hij wil de politieke impasse ontmijnen. Bij Nv-A bestaat er in de lokale afdeling alleszins de bereidheid bij een aantal mandatarissen (en leden) om samen te wxerke met Kristof Slagmulders van Vlaams Belang. 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vlaamse hoofdredacteurs hebben beslist wie Open-VLD voorzitter wordt

 

 

VRT, De Morgen, Het Nieuwsblad, De Standaard kiezen Gwendolyn Rutten als voorzitter.

 

Video van Frank Thevissen

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Macho-Marokkanen terroriseren onze beschaving

 

De dood van de grensrechter na een voetbalwedstrijd in Almere heeft alles te maken met de moeizame integratie van een etnische minderheid met een machocultuur in Nederland, betoogt Hans Werdmölder.

Nederland en de voetbalwereld in het bijzonder zijn diep geschokt. Een grensrechter is gemolesteerd met de dood tot gevolg. Iedereen die wekelijks de voetbalvelden bezoekt, zag het aankomen. De verdachte spelers van 15 en 16 jaar zitten vast en zijn door de club geroyeerd. Als reactie zijn komende zaterdag alle amateurvoetbalwedstrijden afgelast. De voetbalkantines blijven open, zodat er kan worden gepraat over de verruwing van de sport.

Het commentaar in de media komt niet veel verder dan de oppervlakte van de groene grasmat. Men slooft zich uit in politieke correctheid. Over de achtergrond van de verdachten is lange tijd gezwegen.

Berucht team
Geleidelijk druppelen wat nieuwe feiten door in de berichtgeving. Het blijkt te gaan om een berucht team, dat eerder al een 'gele kaart' van het clubbestuur kreeg nadat spelers zich verbaal hadden misdragen richting een scheidsrechter. Enkele spelers zijn na het eerste incident geschorst. Kennelijk is er helemaal geen sprake van een incident.

Er is ook geen sprake meer van hufterig gedrag. Deze gebeurtenis is van een geheel andere orde. Het gaat om doodslag op een gezagsdrager in het publieke domein. De betrokken jeugdspelers zijn lid van een voetbalclub, die zijn spelertjes rekruteert uit Amsterdam-West en omstreken. De verdachten blijken van Marokkaanse en Antilliaanse huize te zijn.

Hiermee belandt het incident in de wereld van de taboes. Niet voor niets wordt door alle media zo voorzichtig gereageerd. Zoals tien jaar geleden het onderwijs werd opgeschrikt door een moord op een leraar, zo is nu de voetbalwereld aan de beurt.

Eer en macht
Bij nader inzien gaat het om een incident waar eer en macht een rol spelen. Het slachtoffer is een blanke man, een vlaggenist met het gezag van één wedstrijd. De daders zijn jongemannen van Marokkaanse en Antilliaanse afkomst. Er is sprake van crimineel groepsgedrag met een etnisch tintje.

Al meer dan dertig jaar worstelen we met het probleem van de Marokkaanse en Antilliaanse jeugdcriminaliteit. De vele incidenten zijn herkenbaar en grensverleggend. In het ene geval gaat het om ambulancepersoneel, in het andere geval is het een buschauffeur of een treinconducteur. Ook Sint-Nicolaas, al heeft de goedheiligman het christelijk kruis op zijn mijter afgezworen, is vaak het doelwit. Mannen in een uniform, bekleed met macht, zijn het doelwit en slachtoffer.

Gewone blanke Nederlanders, mannen en vrouwen zonder uniform, laten het wel uit hun hoofd om onbekende Marokkaanse jongemannen in het publieke domein aan te spreken op overlastgevend gedrag. Marokkanen beschikken immers over 'mobielwaarde'. Voordat je het weet heb je een groep trotse Marokkanen met kortelontjesgedrag tegenover je.

Machocultuur
De daders zijn jongemannen die in een machocultuur zijn opgegroeid. In die cultuur ben je een slappeling als je een stap terugzet of onbekend Nederlands gezag accepteert. In een groepscultuur moet je ook reageren op ongewenste opmerkingen of commentaar, anders ben je het lachertje van de dag.

Soms is sprake van uitdagend gedrag. Dan zijn de slachtoffers gemakkelijke doelwitten, zoals vrouwen, homoseksuelen en joden.
De betrokken verdachten zijn vaak Marokkaanse jongemannen. Ze zijn in Nederland geboren en getogen, van huis uit krijgen zij een zeer negatief beeld mee over de Nederlandse samenleving. Dit type jongens tref je aan op plekken met concentraties van Marokkanen of Antillianen, zoals in Amsterdam-West. Ze hebben schijt aan de regels. Een autoriteit, anders dan van de vader, broer of familieoudste, wordt niet geaccepteerd. Waarom zou je integreren in een samenleving die je niet ziet zitten.

De Nederlandse overheid heeft het probleem lange tijd niet willen zien, bang te worden beschuldigd van racisme of discriminatie. De wetenschap sloofde zich uit in verklaringen, waarin geen plaats is voor etniciteit of cultuur. De overheid kwam een aantal jaar geleden met goedbedoelde imagocampagnes met prachtige kleurenfoto's van goed geïntegreerde Marokkanen. 'Hoe leuk zijn de Marokkanen?' Alleen al het stellen van de vraag had een teken aan de wand moeten zijn.
Een van mijn leidinggevenden, ook een blanke man met gezag en autoriteit, zegt mij dat hij van dit soort incidenten met een etnisch tintje buikkramp krijgt. Het is ook moeilijk het probleem in zijn ware proporties te zien en te erkennen.

Beklaagdenbank
In dit geval hebben we te maken met een diep verankerd maatschappelijk probleem. Het gaat om een probleem dat ook de Marokkaanse gemeenschap diep raakt. En zij ervaren het probleem als geen ander. Goed geïntegreerde Nederlandse Marokkanen worden door dit soort incidenten, waar hun 'landgenoten' bij betrokken zijn, in de beklaagdenbank gezet. Wat waren ze opgelucht toen de moordenaar van Pim Fortuyn een autochtone Nederlander bleek te zijn.

In wezen gaat het om opvoeding, het gaat om achterstandsgezinnen, het gaat om onzichtbare ouders, het gaat om een subcultuur waar eer een belangrijke rol speelt. Meer in het algemeen gaat het om de moeizame integratie van een etnische minderheid met een machocultuur.


Hans Werdmölder is lector Jeugd en Veiligheid aan de Avans Hogeschool. Hij publiceerde onder meer het boek Marokkaanse lieverdjes.

Bron : Volkskrant 

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3359417/2012/12/07/Marokkaanse-macho-s


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dit hebben we ook nog : China & India rollen de spieren

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstbomen

 

Rome

 

New York

 

Singapore

 

Brussel

 

Bron : Elsevier


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet u ook zo veel moeite doen ?

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat willen de Brusselse verkozenen van ISLAM nu werkelijk ?

 

 

We toonden eergisteren de video van de eedaflegging in Schaarbeek van de ISLAM  vertegenwoordiger in de gemeenteraad en het protest uit de publieke tribune van een moedige Brusselaar die zich niet inhield de islamist te betichten van ondemocratische bedoelingen.

Onze vriend Rudolf, die de zaak aanzwengelde, vond nieuw materiaal, dankzij hetwelk we meer vernemen over het democratisch respect voor de belgische wetten.  Tijdens een persconferentie negeert de verkozene angstvallig de aanwezige vrouwelijke journalistes.  En tevens geeft hij toe dat het de bedoeling is dat de sharia zou ingevoierd worden in het land B, dat trouwens in een klap een islamitische natie zou worden.  Het is het identieke discours van  Fou-Fou Belkacem van Sharia4belgium, die trouwens ook nog in beeld komt en zijn woordje mag placeren.

Wat ik me dan afvraag, waar staan de linkse grootsmoelen nu met hun integratieplannen en de miljarden euri van ons belastinggeld die zij al jaren weggooien aan allerlei overbodige en zinloze projecten ?  Hoe meer moslims op ons grondgebied rondlopen, hoe dichter wij staan bij de overgave aan de waanzin van de islam. En let wel : het zal ons voorgeschoteld worden als een fantastische verrijking. 

Lieve lezeressen en goede lezers van Angeltjes, wij moeten onvermoeibaar verder gaan met onze waarschuwingen en ontmaskering van het gevaar dat de sekte van de islam betekent voor onze maatschappij, voor zij die na ons komen.  En de kutargumenten (verontschuldig me voor dit taalgebruik) van de linkse sjoemelaars bewijzen elke dag dat ze waardeloos zijn. De echte bedoeling van de actieve msolims is de overname van onze maatschappij en ik heb nog nooit één brave moslim gehoord die zich daartegen verzet. 

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse appelsientjes © Stan Lauryssens

 

Terwijl ik een glas ranzige witte wijn van de cooperativa drink die alleen mensen met goede smaak lekker vinden en een bordje queso manchego eet met een garnituur van granaatappelpitten, denk ik na over mijn stukjes over Spanje en Vlaanderen – juister gezegd, mijn stukjes over mijn relatie met Spanje en Vlaanderen – waarin ik zo goed en zo kwaad mogelijk ‘het nieuws’ en ‘de actualiteit’ tracht te vermijden, om de eenvoudige reden dat wat vandaag ‘nieuws’ en ‘actualiteit’ is, morgen bij het groot vuil wordt gezet.

Dit stukje is de spreekwoordelijke uitzondering op de regel.

Ik wil het hebben over sinaasappelen, oranje appelsientjes of appelsientjes van oranje. Er is een tijd geweest, vijftig jaar geleden, meer dan driekwart van een mensenleven, dat ik in de fruithal van mijn grootvader werkte, “Bij de Puit – Groenten en Fruit” in de Driehoekstraat. Mijn grootvader was de Puit en ik, beste mensen, ik was de Stany van de Puit. In die tijd waren er twee soorten sinaasappelen: zoete en zure. Zoete sinaasappelen waren Spaanse appelsientjes, Papillons en bergappelsienen, groot, bolrond en individueel verpakt in rijstpapier. Zure appelsienen waren Jaffa’s uit Israël. Er zat minder sap in, zij hadden een taai vel en een harde schil. Er waren ook bloedappelsienen uit Italië, enkele weken per jaar, maar toen ze voorgoed verdwenen uit de fruithal van mijn grootvader was er niemand die er een traan om liet.

Dat was toen. Over naar nu, naar ‘het nieuws’ en ‘de actualiteit’, met andere woorden, naar de dag van vandaag.

Iedere ochtend bij het ontbijt (één sneetje krentebrood), terwijl ik onder een mistige hemel naar de schapen kijk die de wei afgrazen, drink ik één tas koffie, zwart, zonder melk zonder suiker, en vervolgens een flink glas versgeperst sinaasappelsap (twee persappelsientjes), voor de smaak en om er mijn gezondheidspilletjes-van-de-dag mee door te spoelen: cholesterolverlager, bloedverdunner, een plaspil, vitamines, mineralen en ginkgo biloba voor een sterk geheugen.

Met één netzakje sinaasappelen doen mijn vriendin en ik een ganse week, van donderdag tot donderdag. De laatste maanden smaakt mijn sinaasappelsap iedere week anders, niet beter, niet slechter, niet zoeter of minder zoet, nee, gewoon anders, dat wil zeggen: niet meer zoals in de tijd van de fruithal van mijn grootvader. Ik dacht eerst, het is mijn eigen smaak, die veranderde met ouder worden, tot ik mijn vriendin terloops vroeg: “Waar komt ons wekelijks netzakje met sinaasappelen eigenlijk vandaan?” Mijn vriendin bestudeerde het etiket. Ja hoor, het land van herkomst was erop gedrukt, in piepkleine letterjes. “Zimbabwe,’ zei ze en ik verslikte mij in mijn sinaasappelsap. De weken nadien was er iedere week een nieuw netzakjes met sinaasappelen. Landen van herkomst? Zuid-Afrika, Egypte, Marokko, Swaziland, Uruguay…

Waar zijn mijn zoete Papillons?
Mijn Spaanse bergappelsientjes?
Waar zijn de bloedappelsienen en de zure Jaffa’s uit Israël?
Als de nood het hoogst is, zegt het spreekwoord, is Swaziland nabij.

Stan Lauryssens

 

 

http://www.viw-costablanca.com/


07-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjeslezers springen 't Pallieterke bij

 

 

Deze week mijn bijdrage voor 2013 betaald aan ‘t Pallieterke. Niettegenstaande afgerukte spiegels is de prijs van het abonnement hetzelfde als verleden jaar en aangezien mijn vrienden en ik dat zo willen houden, zijn we een voertuig zonder buitenspiegels in orde aan het brengen.
De wagen is wat groter dan wat nu in gebruik is maar we denken niet dat er problemen zullen zijn om hem te parkeren. Wij hopen tegen einde volgende week de schilderwerken te hebben afgerond. De voorste nummerplaat en de logo’s zijn reeds aangebracht,

Wes Hardin

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.*Elk nadeel hep zijn voordeel*

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15-17 &19-jarige slagen en wurgen oude vrouw in Jette

 

We willen er geen gewoonte van maken alle mogelijke misdrijven die begaan worden op deze blog over te nemen. Onze lezers weten in welk soort jungle wij leven en vaak ook in welke hoek de daders moeten gezocht worden, zeker als het om jongeren gaat. Hoe wreder en onmenselijker, hoe liever, maar wij worden geacht daar niets over te zeggen, anders zijn we racisten. Als het dat maar is, heren van het regime in deze totalitaire staat : de meeste gruwelijke misdaden worden begaan door crapuul van Marokkaanse oorsprong.

Neem onderstaand geval dat gesignaleerd wordt in Vandaag.be :

Het Brusselse gerecht heeft drie verdachten opgepakt voor de roofmoord op de 79-jarige Marie José Verelst, wiens lichaam vorige week dinsdag in Jette werd aangetroffen. Het gaat om een 19-jarige en twee minderjarigen van 17 en 15 jaar oud. Die laatste twee waren al in aanraking gekomen met de jeugdrechter en zijn geplaatst in de gesloten jeugdinstelling van Kasteelbrakel. De meerderjarige was nog niet gekend door het gerecht en is aangehouden. Dat meldt het Brusselse parket.
Het was de broer van het slachtoffer die vorige dinsdagavond de gruwelijke ontdekking deed. Buren van de vrouw hadden hem verwittigd dat ze haar al een tijdlang niet gezien hadden. Toen de man poolshoogte ging nemen in het appartement van zijn zus op de De Smet De Naeyerlaan, trof hij haar levenloos aan. Alle lichten in de flat brandden en alle kasten en laden stonden open.

Geslagen en gewurgd
Een autopsie die op het lichaam werd uitgevoerd, wees uit dat ze verschillende verwondingen had opgelopen waaraan ze overleden was. Volgens verschillende media was de vrouw zowel geslagen als gewurgd maar dat kon het Brusselse parket niet bevestigen.

Het onderzoek door de politie leidde woensdag tot de arrestatie van drie verdachten, één 19-jarige, een 17-jarige en een 15-jarige. Alledrie hebben ze volgens het parket bekend dat ze aanwezig waren in de flat maar ze ontkennen dan weer alledrie dat ze geweld zouden gebruikt hebben. Het verdere onderzoek moet nu de juiste rol van elk van hen aan het licht brengen.

De twee minderjarigen waren al gekend bij het gerecht en stonden onder toezicht van een jeugdrechter. Die heeft nu beslist hen te plaatsen in de gesloten jeugdinstelling van Kasteelbrakel. Ze zijn samen met de 19-jarige verdachte door onderzoeksrechter De Breucker in verdenking gesteld voor roofmoord. Die 19-jarige is aangehouden en verschijnt maandag voor de Brusselse raadkamer. Die moet zich dan uitspreken over zijn verdere aanhouding.

 Vandaag.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een hartverwarmend nieuwtje

 


Eindelijk toch eens een berichtje in de media gelezen dat hartverwarmend is. Enkele dagen geleden stond er te lezen dat in het dierenasiel van Zemst een poes binnengebracht werd die aangereden was door een wagen. Poeslief hield er een gecompliceerde heupbreuk aan over die een speciale operatie vergde en die een 1000 euro zou kosten. Het asiel kon dit niet opbrengen en het fatale spuitje dreigde voor minneke poes.

De asielhouder richtte gechter via de krant een oproep tot dierenliefhebbers om samen deze som bij mekaar te leggen.

En zie, binnen de kortste keer was het financieel probleem opgelost en kan poes na haar operatie verder spinnen. Meer zelfs, een Antwerps koppel en uitbaters van een restaurant stortten 500 euro en willen poes adopteren. Zij bezitten reeds 7 poezen die ze als verstoten of vondeling opnamen. Een 8ste poes erbij zal geen probleem geven.

Awel zie, zo een bericht doet  goed aan het hart en is verheugend, zeker wanneer men goed om zich heen kijkt en ziet hoe de wereld met de dag meer en meer verloederi door de schuld van dat ene zoogdier dat op twee benen loopt, kan spreken en nadenken ...  over hoe men mekaar het beste een kloot kan aftrekken.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse rechter prijst inbreker : *Je bent erg moedig*

 

In Groot-Brittannië is er heel wat te doen nadat een rechter een onverbeterlijke inbreker geprezen had. De rechter, Peter Bowers, had tijdens een rechtzaak tegen de heroïneverslaafde dief gezegd dat hij ‘dapper’ was.

Volgens getuigen zou Bowers de man een lichte straf opgelegd hebben gevolgd met de woorden: “Er is veel moed nodig om in het huis van iemand in te breken. Ik zou dat niet durven.”

De notoire dief brak in in huizen rond Middlesbrough. Met de buit bekostigde hij zijn heroïneverslaving.

De misdadiger kwam er naast de aanmoedigende woorden, vanaf met twee jaar toezicht, een taakstraf en een rijverbod van een jaar.

Krantennieuws


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Pallieterke op Sinterklaasdag

 

 

Gisteren kreeg de publiciteitsauto van 't Pallieterke, die geparkeerd staat voor de weelderige kantoren in Antwerpen-Zuid, een fan op bezoek die de zijspiegel probeeerde af te rukken. Het zijn niet alleen eksters die aangetrokken worden door de geel-zwarte opvallende kleuren.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 902)

 


 

Het aantal luchtvaartpassagiers daalde snel nadat jaren geleden enkele vliegtuigen de gebouwen van het WTC in New York binnenvlogen.

Nine/eleven zal niet snel vergeten worden. Het toenmalige SABENA was reeds lang terminaal ziek en gaf enkele weken na deze aanslag de pijp aan maarten. Maar SABENA had een reeks dochterbedrijven die niet meteen failliet werden verklaard en waarmede de curatoren de boer opkonden. De belangrijkste van deze bedrijven waren Sobelair (de charterdochter van SABENA); DAT(Het vroegere Delta Air Transport voor de korte regelmatige passagiersverbindingen binnen Europa) en SABENA technics (onderhoud van vliegtuigen).

 
We gaan even terug naar de zestiger jaren. Destijds had SABENA het monopolie van alle regelmatige passagiersverbindingen. Als baas van DAT vlogen wij vanuit Luchthaven Antwerpen(Deurne) alleen maar charters. Maar we hadden meer en meer succes en groeiden als kool. Na enkele jaren was de capaciiteit van onze vliegtuigen van 9 passagiers gegroeid naar vliegtuigen van 28 stoelen later 50 en uiteindelijk 100 passagiers. Onze DC-6 toestellen vlogen steeds meer en meer naar bestemmingen als Jersey; Southend(London); Lourdes; Oviedo(Spanje) enz. Sobelair vloog toen ondermeer met Caravelles(straalvliegtuigen) van 99 plaatsen en wij met tragere viermotorige DC-zessen van I00 plaatsen. Onze toestellen vlogen vanuit Deurne naar Lourdes op 2u30 en de straalvliegtuigen van Sobelair vlogen op Iu30 vanuit Brussel naar dezelfde bestemming. 
 
Er waren talrijke redenen waarom wij bij de reisagentschappen en touroperators meer succes hadden dan Sobelair. Wij kregen meer en meer opdrachten en soms vlogen we op één dag drie of viermaal naar Lourdes en ook op andere bestemmingen nam het aantal frequenties toe. De oneerlijke overheid wou steeds SABENA helpen en naarmate hun verliezen steeds hoger en hoger begonnen op te lopen  begon het bloeiende DAT hen meer en meer de ogen uit te steken. De topambtenaren van het Bestuur der Luchtvaart werden door SABENA in de watten gelegd en konden met vrienden en vriendinnen bijna onbeperkt in eerste klasse naar alle bestemmingen gratis vliegen. De vriendschap tussen deze beide staatsinstellingen was dan ook groot. Zo kreeg SABENA het klaar om op een dag een lang mes in mijn rug te laten planten door het Bestuur der Luchtvaart. Ik ontving op zekere morgen een telex van het Bestuur der Luchtvaart dat men had vastgesteld dat onze vluchten op sommige bestemmingen een te regelmatig karakter kregen en dat we voortaan met onmiddellijke intreding geen toelating meer kregen op onze voornaamste bestemmingen. We hadden op dat ogenblik reeds tientallen geboekte vluchten voor de volgende dagen van reisagentschappen zoals Wirtz en Huybrechts. Dergelijke totaal onverwachte en schandalige beslissingen zijn slechts in een corrupt land mogelijk.

Ik bezat toen 40% van de aandelen van DAT en de CMB (compagnie maritime Belge) de overige 60%. Gedurende jaren hadden we bijna dagelijks onze contracten doorgestuurd, zoals toen verplicht was, naar het Bestuur der Luchtvaart en steeds en bijna automatisch ontvingen we de volgende dag een toelating om die bepaalde vlucht te mogen uitvoeren. En nu plots en zonder de minste reden zou dat niet meer mogen.

Snel werd me duidelijk dat ik het slachtoffer was geworden van een soort maffia. Toen ik die bewuste telex voor de zoveelste maal aan het herlezen was kwam mijn toenmalige rechterhand, Pitou Selderslags, me vertellen dat onze klanten reeds op de hoogte waren. Hogervermelde reisagentschappen hadden zopas een rustgevende oproep ontvangen van de directie van Sobelair die reeds van alles op de hoogte bleek. Sobelair zou alle vluchten die DELTA niet meer mocht uitvoeren kunnen overnemen tegen dezelfde voorwaarden!! Er diende niets te worden veranderd. De passagiers zouden gewoon zoals steeds in Deurne inchecken maar i.p.v. in een DC6 van DAT te stappen stelde SOBELAIR autocars ter beschikking om ze op een klein uurtje naar Zaventem te brengen waar ze rechtstreeks naast de Caravelles werden gereden. Aangezien het daguitstappen waren was er geen bagage en in die tijd wist men nog niet wat "security" betekende.
 
De klanten van de reisagentschappen haalden die vertraging bij vertrek van ongeveer één uur tijdens de vlucht met het straaltoestel terug in en vlogen bovendien met een in die tijd zeer modern toestel. Onze klanten hadden geen keuze en vertrouwden met tegenzin hun opdrachten toe aan de dochter van Sabena.
 
 
Ook bleek CMB reeds op de hoogte. Ik ontving een oproep van mijn toenmalige voorzitter, Freddy Guinotte, met de melding dat ik verbod kreeg om over dit incident met de pers te spreken. CMB wou geen herrie met de overheid. Ik wist toen nog niet dat enkele dagen voordien er tussen SABENA en CMB een afspraak was gemaakt. CMB was toen de enige privé-aandeelhouder van SABENA met 5% en de buurman van Dhr.Guinotte op de hoofdzetel van de CMB in de Kathelijnevest was een zekere Michel Kelecom en deze laatste was beheerder van ... SABENA. Kelecom was o.a. verantwoordelijk voor alle reisagentschappen van de CMB in de voornaamste Belgische steden (TRANSAMI). De meeste Belgische bedrijven van de toenmalige Société Générale boekten hun vliegtuigreizen via TRANSAMI en SABENA had zich nu verbonden om aan TRANSAMI een véél hogere commissie uit te betalen dan aan de andere reisagentschappen. Het bedrag van deze extra-commissie bleek veel hoger dan het winstgedeelte dat DAT aan CMB opleverde. Toen leerde ik snel hoe er door sommige bedrijven in dit apenland zaken met de overheid werden gedaan. Ik gaf onmiddellijk mijn ontslag en organiseerde een persconferentie. Ik walgde toen van hoe het allemaal gebeurde en hoopte later nog eens de kans te krijgen in de luchtvaartwereld.
 
Dit gebeurde een eerste maal na de vrijmaking van de luchtvaart in 1992 toen ik de VLM oprichtte. Met VLM heb ik ongeveer dezelfde praktijken meegemaakt met het Bestuur der Luchtvaart en we komen daar bij gelegenheid in een later verhaal op terug.
 
 
Maar vandaag willen we het hebben over wat na die aanslagen in New York gebeurde. Enkele weken na die ramp ging SABENA door de knieën en werd failliet verklaard. Duizenden piloten, hostessen en technici  zaten zonder werk. Bovendien hadden de andere luchtvaartmaatschappijen geen enkele behoefte aan méér personeel en het zag er dus bijzonder bedroevend uit voor de toekomst van onze Belgische luchtvaartspecialisten.
 
De dag van de faling van Sabena was ik in Schotland en werd ik telefonisch door een van onze  dochters op de hoogte gebracht. Ik realiseerde onmiddellijk dat ik nu een grote kans maakte om nogmaals te kunnen terugkeren naar mijn grootste hobby : de luchtvaart.
 
Snel kwam ik echter tot de ontdekking dat mijn hoop om terug DAT te kunnen overnemen geen kans maakte. Zoals steeds in dit apenland waren er blijkbaar reeds allerlei afspraken gemaakt tussen de machtigen (hof? Loge? Zakenwereld?) maar we zullen waarschijnlijk nooit te weten komen hoe de vork aan de steel zat. Feit is dat het snel duidelijk werd dat de curatoren alleen met het duo LIPPENS en DAVIGNON zouden gaan samenwerken. Deze twee krachtpatsers uit het zakenleven die wisten hoe bedrijven dienden te worden gereorganiseerd en winstmakend gemaakt; deze troetelkinderen van het HOF ; deze kampioenen van de Haute Finance zouden het allemaal eens gaan regelen. En zo gebeurde. Zoals steeds moeide Justitie zich niet met de onbegrijpelijke zaken die deze heren konden regelen. Tot op vandaag heb ik niet begrepen hoe b.v. de landingsslots die SABENA bezat door de curatoren kosteloos werden overgeheveld naar DAT en  hoe DAT korte tijd later die slots voor tientallen miljoenen euro's doorverkocht aan British Airways enz. Dat Lippens en Davignon zaken konden regelen op een andere wijze dan Van Gaever was zeker duidelijk.
 
Aangezien DAT geen haalbare kaart was richtte ik een nieuwe maatschappij op: VG-airlines. Lippens en Davignon hadden beslist om niet naar Amerikaanse bestemmingen te vliegen maar naar een reeks bestemmingen in Afrika en naar bijna alle Europese landen. Om hen niet in de weg te lopen besliste ik dan om naar drie bestemmingen in de USA te gaan vliegen nl. Boston, New York en Los Angeles.
 
 
 
Aangezien we perfect complementair waren, zou een samenwerking ideaal zijn. VG-Airlines kon in Amerika Europese en Afrikaanse bestemmingen gaan verkopen en DAT, dat werd omgedoopt tot Brussels Airlines, zou het omgekeerde kunnen doen voor VG. We maakten dus een afspraak met de heren Davignon en Lippens en ontmoetten beiden in het bankkantoor van deze laatste. Alsof het gisteren was kunnen we ons deze vergadering nog voor de ogen brengen. Beide heren vernederden mij door me op een hautaine en pretentieuze wijze duidelijk te maken dat ze op geen enkele wijze met VG zouden willen samenwerken. Ik begreep er niets van. Toen ik bleef herhalen dat het eveneens in hun voordeel was had dit alleen als resultaat dat ze me snel buiten wensten en verder niet de minste tijd wensten te verliezen met deze man die in onmin leefde met  het Bestuur der Luchtvaart.  Dus gingen we de klus alléén klaren.
 
Op enkele dagen tijd en met de medewerking van Raymond Nicolai, de vroegere chef-piloot van SABENA, en zijn vroegere medewerkers namen we ongeveer 60 piloten en 240 hostessen in dienst. Raymond die steeds een hekel had gehad aan de vernietigende acties van de vakbonden koos uit de paar duizend kandidaten de allergemotiveerdsten uit. We hadden een prachtige ploeg. Zelf kon ik in Los Angeles een contract ondertekenen voor drie airbus 330-200 toestellen die in Zaventem geparkeerd stonden en nog maar enkele maanden vroeger nagelnieuw aan SABENA werden afgeleverd. Ik diende als maandhuur ongeveer EEN DERDE te betalen van de prijs die SABENA voor deze toestellen had betaald. De prijzen op de wereldmarkt voor het verhuren van vliegtuigen waren totaal ingestort en honderden vliegtuigen wachtten op een huurder. Ik besefte maar al te goed dat mijn directe mededingers op die Amerikaanse steden (KLM/AIR FRANCE/LUFTHANSA en BRITISH AIRWAYS) ook jarenlange verplichtingen hadden voor hun gehuurde vliegtuigen en dit ,zoals SABENA, tegen ongeveer de driedubbele prijs van wat VG -Airlines diende te betalen. Bovendien waren al de nieuwe medewerkers van ons vliegend personeel dolblij dat ze terug zouden kunnen mogen vliegen en dit tegen een lagere wedde dan ze voorheen verdienden.
 
Bovendien hadden we nergens één enkele onproductieve medewerker te betalen; hadden geen last van vakbonden zoals alle andere luchtvaartmaatschappijen; hadden geen cent moeten uitgeven voor opleidingen enz. Gelet op onze kostprijs lag de wereld voor ons open en hadden we alle kansen om snel een rendabele luchtvaartmaatschappij in handen te hebben.Met mijn nieuwe medewerkers werd afgesproken dat vanaf het ogenblik dat we winstgevend waren we snel hun wedden zouden aanpassen aan wat ze vroeger verdienden. Iedereen was in de wolken en we gingen starten.
 
Maar op dat ogenblik kwam de kwelduivel van het Bestuur der Luchtvaart opnieuw en voor de zoveelste maal met vreselijk slecht nieuws. Omdat het Bestuur der Luchtvaart wou verhinderen dat er nog ooit een soort SABENA-faling kwam hadden ze beslist een Europees voorstel, dat nog door geen enkel land was aanvaard toe te gaan passen. Iedere nieuwe luchtvaartmaatschappij diende over voldoende "cash geld" te beschikken om alle geplande operaties gedurende drie maanden te kunnen uitvoeren zonder dat rekening mocht gehouden worden met één frank aan inkomsten. Dit was een schandalige en totaal idiote beslissing van de overheid. Welke maatschappij zou drie maanden met ledige toestellen gaan rondvliegen? Geen enkele bestaande luchtvaartmaatschappij had voldoende liquide middelen om aan dergelijke regel te kunnen beantwoorden.
 

                

 
Men berekende bij het Bestuur der Luchtvaart dat VG-airlines diende aan te tonen over minstens één miljard frank aan cash te beschikken.
Dat bedrag had ik natuurlijk niet. Gelukkig had ik met de eigenaar van de vliegtuigen en met al het personeel bedongen dat we slechts begonnen te betalen vanaf de dag dat we de exploitatievergunning van het Bestuur der Luchtvaart hadden ontvangen. Maar nu zaten we vast.
 
Snel maakten we een afspraak met de kabinetschef van de premier die inmiddels aan het hoofd staat van de Nationale Bank van Belgie, de Heer Coene.  Tijdens dit onderhoud kwam de premier even in het kantoor en herbevestigde met de kabinetchef dat ze niet wensten tussen te komen in de beslissing van het Bestuur der Luchtvaart. We zaten dus muurvast. Het feit dat we als enige in dit land in één klap honderden mensen aan werk hielpen maakte op hen geen enkele indruk. We vroegen geen cent subsidie; alles was tot in de puntjes geregeld; al onze medewerkers hadden reeds nieuwe uniformen; badges voor de luchthaven in Zaventem; er was geen enkel punt dat nog diende te worden geregeld en dit alles op enkele weken tijd.
 
Maar we mochten van het Bestuur geen enkel ticket verkopen zolang we niet konden bewijzen over één miljard cash te beschikken.
Toen viel plots onze frank en vroegen ons af hoeveel miljard Lippens en Davignon niet zouden nodig hebben om te starten met tientallen bestemmingen en dozijnen vliegtuigen. Het Bestuur meende mij daarop niet te moeten antwoorden omdat dat vertrouwelijke afspraken waren tussen partijen waarmede ik niets te maken had. Ik rook manipulatie en bedrog en zorgde ervoor dat een bekend journalist me wou helpen om het antwoord te vinden op mijn vraag. Na enkele uren belde hij me op met volgende verhaal: "Ik heb gepraat met het Bestuur der Luchtvaart. De nieuwe richtlijn is alleen van toepassing op nieuwe ondernemingen maar aangezien Lippens en Davignon een reeds bestaand bedrijf overnemen moeten zij deze regel niet volgen." Van bedrog en corruptie gesproken!!
 
We hadden geen keuze en verkochten na enkele dagen al wat we door jarenlange ervaring hadden kunnen opbouwen nl. een schitterend bedrijf tegen de prijs die we er reeds hadden ingestoken zonder één cent te ontvangen voor al ons werk aan een vriend van toenmalig Minister Gabriels. Deze vriend, Tony Gram genaamd, zou onze investering van de eerste winsten van VG-airlines terugbetalen zoals we zelf hadden voorgesteld. Maar 24 uur nadat ik al mijn aandelen had verkocht vergat Gram al wat we hadden afgesproken. Zonder mijn medeweten verplaatste hij de maatschappelijke zetel naar zijn eigen kantoren zodat ik thuis geen post van VG-airlines meer ontving. Meer nog hij riep buiten mijn medeweten een bijzondere algemene vergadering bijeen en benoemde zich zelf tot afgevaardigd bestuurder. Ook de miljoenen die ik nog op de bankrekening van VG-airlines had staan sloeg hij aan. Nooit betaalde hij mij en de procedures in dit verband zijn nog steeds aan het lopen. Ik heb dit alles in detail geschreven met het bijvoegen van alle bewijsstukken in het boek "Luchtvaart een feest?".
 
Als Vlaams Belanger sta ik in dit corrupte land op de zwarte lijst van de boekverdelers en kon men mijn boek in geen enkele winkel vinden. Tot op vandaag is deze toestand onveranderd.
 
Maar niet enkel Lippens en Davignon dienden niet aan die verderfelijke regel te beantwoorden. Ook Tony Gram die niets maar dan ook niets van luchtvaart kende werd door het door en door corrupte Bestuur der Luchtvaart vrijgesteld van de regel die men mij en bij herhaling SCHRIFTELIJK had bevestigd.
 
We hopen nog regelmatig in volgende bijdragen talrijke bewijzen te kunnen leveren van de graad van corruptie in ons land. Nu we terugblikken op wat die twee krachtpatsers die me vernederden in dit land gedurende de laatste jaren hebben verwezenlijkt kan ik alleen het volgende vaststellen:
 
1. Monsieur Lippens heeft door zijn pretentie, zijn arrogantie en zijn gebrek aan verstand  miljarden verbrast. Monsieur Lippens heeft via zijn relaties kunnen regelen dat wij allemaal als belastingbetalers gedurende vele jaren zullen moeten bijdragen om zijn fratsen te betalen. PURE SCHANDE !
 
2. Monsieur Davignon heeft als grote baas van Brussels Airways door zijn pretentie, zijn arroganteie en zijn totaal gebrek aan luchtvaartkennis miljarden verbrast. Deze man wil nu zijn kompaan naäpen en vraagt volgens de media van gisteren de hulp van onze regering om hem uit de litsen te helpen. PURE SCHANDE !
 
Ik hoop dat deze regering in geen enkel geval nog één euro geeft; schenkt, subsidieert, betaalt, borgt of wat ook voor deze onderneming die reeds talrijke voordelen in het verleden heeft ontvangen. Er is geen enkele reden waarom deze twee zakenamateurs méér rechten zouden kunnen opeisen dan de duizende andere ondernemingen die in moeilijkheden zijn geraakt en zelf hun plan moeten trekken.
 
Het is onze hoop dat indien de huidige beroepspolitiekers toch opnieuw voor dat soort zakenlui belastinggelden zouden ter beschikking stellen er in ons land een soort revolte zou uitbreken. Er zijn nu voldoende bewijzen dat dit pretentieuze duo reeds voor miljarden verliezen heeft gezorgd en ze nog alleen het recht zouden mogen hebben om voortaan hun mond te houden en het strijdperk te verlaten.
 
Men zegge het voort,
 
Freddy van Gaever
 
 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 7 december 2012

Er zitten er voor veel minder opgesloten

Het “Herman de Coninckplein” is inderdaad één van de meest idiote voorstellen sinds mensenheugenis , maar of dit record lang zal standhouden valt sterk te betwijfelen want zware concurrentie is op komst : het bijkleuren van zwarte piet . Jongens , jongens waar zijn die mee bezig .Ik ben hier niet graag meer , kan er mij iemand de uitgang wijzen aub ? Maar ondanks alles proberen we toch te blijven lachen :  http://www.youtube.com/watch?gl=BE&v=BRc8NQTvTrs 

Sinterklaas en zijn knecht

*****

Kleine aanvulling

Het is voortaan verboden kritiek te uiten tegen de onderdrukking van de vrouw en haar herleiding tot seksspeeltje. Het is ten strengste verboden nog uw afschuw , verontwaardiging , kenbaar te maken , mondeling of door gebaren , geschriften enz . Martelaren te veroordelen die voor de goede zaak zichzelf opblazen , terroristische aanslagen plegen of op eerder welke manier , zoveel mogelijk onschuldigen de dood insleuren. Begrip tonen voor exemplaren die vrouwen uitschelden voor hoer omdat die Westers gekleed en onbeschaamd over de straat lopen . Het vervolgen en vermoorden van Christenen .

Kindertjes die normaal nog met poppen spelen en nog geloven in Sint Niklaas uithuwelijken , zijn eveneens een religieuze of wereldbeschouwlijk zicht van anderen. . Varkenvlees eten , kan en mag nog , maar is onderhevig aan strenge voorwaarden , zoals het vieren van kerkelijke feestdagen , Kerstmis en Pasen . Overtreders zullen bedacht worden met gepaste straffen gaande van een geldboete tot zelfs zweepslagen als respect en tegemoetkoming aan de sharia. Deze maaatregelen steunen op de grondwet die garantie biedt voor godsdienstvrijheid en onze moslimbroeders in bescherming neemt. Tenslotte wees nu eerlijk Allah , Mohamed en zijn miljoenen aanhangers hebben het beste met ons voor , wees hen dankbaar, een prachtige toekomst staat in de startblokken.

René

*****

@ Regus Patoff

Wat aan u voorbij gaat, daar jagen ze mij de gordijnen mee in.  Er is geen enkel land dat zo achterlijkbezig is met geld te pompen in nutteloze migratie als het land B. Van het OCMW naar de Dop, en vice-versa. Achtergestelde jongeren van een derde en vierde generatie. Hoe lang nog ?

Gina

*****

Eerste boelekes Kerstmis en Nieuwjaar

Daar Kerstmis en Nieuwjaar in de verte al zichtbaar worden kijk ik al reikhalzend en vol ongeduld uit naar de eerstgeboren kindjes.

Hoe heet het eerste Kerstekindje of wie is de eerste Nieuwjaarsbengel te pak weg: Antwerpen, Sint Niklaas, Gent, ... Zou het: Mohammed (met dubbele of enkele m), Rachid, Ahmed, Omar zijn of toch een Dirk. Of een trezeke en zou dat dan een Samira, Rachida, Nadja of, ge weet nooit, een Sandra zijn. Ik hoef niet te panikeren, de media zullen mij hier niet in de steek laten en mij hierover uitgebreid informeren.

Wanneer ik de laatste 5 jaar bekijk voel ik aan mijn kleine teen met welke naam ik zeer veel kans maak. Ik ga niets verklappen maar ik ga stillekes supporteren voor Dirk, Rudy, Hanne en Maarten of ze gaan weeral niet op het podium staan. Ik ga echter niet te luid roepen voor wie ik supporter want dan krijg ik gegarandeerd weer de stempel van "racist" op mijn voorhoofd gekwakt.

Groeten - Peter N.

*****

De Nv-A is de kop van jut

Geachte redactie,

Naar aanleiding van de eerste verjaardag van de federale PS-regering waarvan de Vlaamse collabo's deel uitmaken, werd het wierookvat duchtig gebezigd

"Eigen stoef stinkt niet" zegt een Vlaams spreekwoord en dat was ditmaal meer dan overduidelijk. De "rekerink" heeft al veel verwezenlijkt op korte tijd (Wat dan?), de bekrotink is in kannen en kruiken en het land verdient zowaar aan zijn staatsskuld en nog wat van die korststondige zever over andere irrelevante onderwerpen om de schijn hoog te houden. en dan komt de ware toedracht.

War elke slimmerik al geruime voorspelde en weet, gebeurt nu volop : elke gelegenheid wordt nu aangegrepen om de NV-A en BDW in het bijzonder te "demoniseren".  Wat het V.B. overkwam wordt door de poco's herhaald voor de Nv-A.  Telkens wanneer er een poco smoelentrekker in het openbaar verschijnt en er zijn zegje mag doen,volgt na de korte intro van gepoch en gehuichel de aanval op de NV-A. die nu de hoofdvijand van Walchiê, keuning en vaderland geworden is.

De tactiek van de verschroeide aarde is weer in.  Dat de NV-A in de oppositie zit bij de federale praatbarakkers werkt blijkbaar op de zenuwen van Elio & co, want zij hoeven maar op een voorzet te wachten van  Elio om te scoren.  Blijkbaar zit het de lapgozers zo hoog dat Antwerpen belangrijker geworden is dan het federale huishouden want alle poco ogen zijn nu op het schoon verdiep gericht om te zien wat BDW er van gaat bakken en daarbij hopende dat hij slechte gist gebruikt heeft die de cake doet inzakken.

De ultieme aanval naar de verkiezingen van 2014 is onmiskenbaar ingezet met de beerkar en het zeikvat in pole position. Dat het V.B. ook klodders mest mag verwachten staat buiten kijf. Bij de dames en heren in de Wetstraat is het bibberen en blazen geworden en zal de koorts met de tijd nog stijgen,zeker als bij de volgende begrotingscontrole zal blijken dat er weer tekort aan poen in de kassa is en men opnieuw voor de elfenderstigste keer op rooftocht moet gaan in de portemonee van de bevolking. Dit is natuurlijk koren op de molen van rechts stemmend Vlaanderen, tot grote ergernis van de huidige poco gabbers.

We  moeten hopen dat BDW er een juweeltje van een beleid van maakt in Antwerpen en orde op zaken kan stellen, zeker nu de franstaligen zo op deze stad gefocust zijn. Bij de Nv-A zullen ze zich in de toekomst best kleden zoals bij een hevige onweersbui want het zal nog dikwijls "stront" regenen.

mvg - Senior

*****

Dat de echt geintegreerde nu opstaat

Het is best mogelijk dat die nieuwe gemeenteraad moslim uit Anderlecht volledig geintegreerd is . Dat kan niet gezegd worden van de originele Belgen , zoals die protesterende , die is verre van geintegreerd . Hij kreeg al direct de stempel van extreem rechts. In Egypte is de helft van de bevolking ook nog niet volledig geintegreerd.

René




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!