Angeltjes
19-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije, waar vrijheid van mening welig tiert

 

De website van de bekende krant Vatan’s in Turkije werd vrijdag geblokkeerd door een klacht van een moslim. Op  de site waren verhalen te lezen over de evolutietheorie.

Al eerder stak de fanatieke creationist een stokje voor websites die de evolutietheorie promoten. Vorige maand werd de website van de Britse evolutionist Richard Dwakins al geblokkeerd en vorig jaar slaagde hij erin de toegang voor worldpress.com te blokkere

De krant is op drie na de best verkochte krant in Turkije en is waarschijnlijk de eerste grote krant die geblokkeerd wordt. Al zo’n 850 sites worden door de Turkse regering gefilterd.

@ Spitsnieuws

Hopelijk moeten we niet te lang meer wachten voor de aanhangers van al deze fijne nieuwe ideeën tot Euronazië toetreden.  De aarde is plat, de mensheid is 6000 jaar oud, de vrouw is een minderwaardig schepsel, eigen volk dat tegenstribbelt,  wordt gebombardeerd door het leger, er bestaat slechts één godsdienst, alle mannen en vrouwen dragen een snor. Heerlijk.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ruimte

 

Met een sluitertijd van 19 uur kon deze afbeelding op zowat 3000 lichtjaren genomen worden. Als u zich afvraagt :  "Wat zijn we ermee ?" kunnen we geen antwoord verzinnen. Misschien Jan Hoet even bellen ?  Of Goedele Liekens, die weet ook zéér veel.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19.10.08 - Blanco papier voor uw commentaren

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moe maar voldaan

 

Onze juffrouw Ellen moet even uitrusten van de vele inspanningen maar zij behoudt de glimlach


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België : staat in ontbinding - Filip Dewinter

 

De uitverkoop van de NV België is volop bezig. Met uitzondering van de spoorwegen zijn alle Belgische kroonjuwelen – inclusief Fortis – ondertussen uitverkocht aan het buitenland. België is een Staat in staat van ontbinding. Politici spelen crisismanager en hollen van het ene incident naar de volgende crisis. Niemand lijkt in staat om het zwalpende Belgische schip op koers te houden. België is een terminale zieke patiënt die niet meer kan worden gered. Euthanasie is de enige oplossing. Toch weigeren politici zoals Leterme, Peeters en co de realiteit onder ogen te zien. De einige oplossing bestaat erin dat Vlaanderen en Wallonië hun toekomst in eigen handen nemen en elk hun eigen weg gaan. Zolang CD&V, SP.a en VLD weigeren om te kiezen voor Vlaamse onafhankelijkheid blijft u het gelag betalen. Immers uw koopkracht daalt, uw belastingen blijven stijgen, uw spaarcenten worden steeds minder waard…


Banken en politiek: één front

Is het u ook opgevallen hoe de traditionele partijen samen met enkele CD&V-, VLD- en SP.a-toppolitici proberen om de bankiers uit de wind te zetten? Als het van de regeringspartijen afhangt dan komt er geen onderzoek naar de mistoestanden bij Fortis en Dexia. In plaats van verantwoording te moeten afleggen krijgen de blunderende en ontslagnemende  bankdirecteurs een afscheidspremie van 5 miljoen euro toegestopt. Nauwelijks enkele dagen na het debacle worden door Dexia en Fortis chique feestjes georganiseerd in peperdure hotels in Monaco! Ondertussen kijken de politici die dik betaalt deel uitmaken van de Raad Van Bestuur van Dexia de andere kant op. Zeker nu de financiële putten van de banken met belastingsgeld gevuld moeten worden, moeten de bankiers ter verantwoording worden geroepen. Het Vlaams Belang eist daarom ook een parlementair en gerechtelijk onderzoek!

Belgisch kluwen

De verwevenheid tussen de haute finance, politiek, de top van het bedrijfsleven en het koningshuis is bijzonder groot! Iedereen beschermt iedereen. De potjes worden zorgvuldig toegedekt. Het wordt tijd voor de grote kuis! Daarom Vlaanderen op eigen kracht!


Filip Dewinter



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jos Ghysen geeft het op

 

IK GEEF HET OP . Jos Ghysen.

ramses.jpgIk wist het, vroeg of laat zou dit moment ooit komen. Welnu we zijn er. Wat zeg ik ? We zijn er al een aardig stuk overheen. Ik geef het op. Ik volg niet meer. Het is goed geweest. Het is over. Laat de Waalse mama’s maar naar het kleuterklasje gaan om hun embryo’s aan te geven voor de cursus Nederlands, voor mij niet gelaten. Van mij mag zelfs de papa nog een paar jaar vroeger het schoolhoofd op de hoogte gaan stellen dat hij zijn voortplantingsmogelijkheden volledig ten dienste van het schooltje zal stellen. Jarenlang krijgt ge de doorsnee Waal geen Nederlands ingepompt en nu moeten ze al ineens vanaf het embryo voor die cursus ingeschreven worden. Laat dat schoolhoofd de potentiegraad van de lokale vaders al maar in zijn dossier inschrijven, ik haak af, ik volg niet meer.
En als het dat nog maar alleen was maar dan heb je Philips, straks een eeuw de electronica-rots-in-de- branding… Philips laat weten dat ze zich vanaf vandaag gaan toespitsen op de productie van vibrators. Daar zit ik dus nu met mijn oud scheermachientje. De vibrator is de toekomst. Om het ding een beetje aantrekkelijk te maken en er wat huiseljke sfeer omheen te bouwen, zitten er in de cadeauverpakking ook nog drie electrische kaarsjes. Het “eromheen” is alles in het leven. Persoonlijk vind ik dat die kaarsen afremmen want je moet vooraf altijd een kwartier op handen en voeten rondkruipen eer je de stekker hebt gevonden. En dat is koele techniek. En dooie kaarsen hebben geen sfeer.
En dan is er nog het nieuws van de hond. De hond die vroeger gewoon door het huis liep, mee ging wandelen en tegen de katten blafte. Ook voorbij. Ook de hond is geëvolueerd. De moderne hond wil voortaan dansen. Zeg niet dat het niet waar is want ik heb het allemaal in één en dezeldfde ochtendkrant gelezen. En als ik mijn krant niet meer mag geloven ! De moderne hond wil dansen. Het staat wetenschappeljk vast, uw hond wil op tijd en stond eens een walske draaien maar gij hebt hem daar nooit de kans toe gegeven. Intussen is het officieel. De “Doggy Dance” heet de organisatie. Het vraagt uiteraard - én voor u én voor uw hondspartner een voorafgaande inspanning. Ge moet alle twee een cursus volgen. Geen nood, die bestaat al. Beginnen bij de marsmuziek, voorzichtig over naar de polka, over naar de chachacha en finaal de walsen van de famlie Strauss. Mevrouw, schaf u een cd van André Rieu aan en uw reu weet niet wat hem overkomt.
Maar ik haak dus wel af. Ik reken op uw begrip, op een pruts na heeft mijn generatie de middeleeuwen nog gekend en ge moogt veel vragen maar Nederlands voor embryo’s, een vibrator met drie kaarsen en de polka met mijn hond, dat is erover. Ik wens u allemaal veel succes toe.

JOS

Met dank overgenomen van de blog van de grote Mijnheer Jos Ghysen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 19 oktober 2008

 

 

VANDAAG

ZIJN WIJ GESLOTEN

WEGENS

SLUITING

 

 


18-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgique verleent asiel aan opgejaagde IMF directeur Strauss-Kahn

 

Nu wordt het helemaal mooi !  Is er een onderzoek gestart tegen de directeur van het IMF, de Franschman met de Deutsche naam Dominique Strauss-Kahn, niet omdat hij zou gegraaid hebben in de kassa van zijn club maar omdat hij zou genaaid hebben. 

U weet hoe dat gaat : bazen stralen erotische kracht uit. Kijk naar de kleine Rik van Nieuwenhuyse van Remmery, hij lijkt op een behoorlijk gevoede egel maar madame de moslima, die vermoedelijk erotisch niet verwend was, schonk schroomvallig haar Roos van Jericho aan Rik.  Integratie via erotiek, dat is pas intressant. Rik is trouwens naar de VLD gestapt na zijn industriële en Don Juaneske activiteiten : "Dé partij waar men van wanten weet over affaires, Vrijen, Lebberen en Dumpen". 

Kortom bazenmacht heeft succes en de vrouwen gaan door de knieën, of op het tapijt, of op het bureau, in het voorraadmagazijn tussen de schabben en in het geval van de Strauss zal het wel in de kluis van het IMF geweest zijn. Met een geheime code.

Hoe dan ook, er is een onderzoek gestart, want de affaire heeft een financieel staartje.  Werd aan de dame in ruil voor de gunsten die zij verleende, een onterechte bonus uitbetaald bij haar ontslag ?  De wereld kijkt ontsteld toe en wacht af.

Intussen dreigt planetair de financiële bouwwerf te  kapseizen ; miljoenen burgers verliezen kapitalen en spaarcenten ; gerenommeerde rijke avonturiers  smeken om geldelijke hulp bij politici, omdat hun onverantwoorde apenstreken tot het bankroet van hun instellingen kunnen leiden ;  IJsland heeft geen geld meer om zijn geisers warm te stoken en op tijd te laten spuiten ; onze bloedeigen Nonkel Kruk bevordert zichzelf tot Hoofdbankier van het belgische Monopolyspel en hij koopt en verkoopt banken en waarborgen op de internationale markten als een onvervalste Wall Street trader. Vroeger kende hij meer van sport dan van politiek, beweerde hijzelf, maar nu weet hij alles van financing, zoals het land ondervonden heeft met de prachtbegroting die hij voorlegde.

Maar bij het IMF worden de werkzaamheden gestaakt, omdat de directeur een scharrel had.

Haal die man naar la belgique, hij spreekt trouwens goed Frans.  Bij ons hebben zowat alle politici inclusief de keuning, de roofprins,  en de hoofdcommissaris van het land  menige affaire, maîtresses, lieven, een bijzit, een los snokkertje, een Trees voor noodgevallen, een Hot Marijke met de zweep, een bereidwillige assistente, en als het kan worden de verleende diensten vergoed via canapé-promoties of onkostennota's op conto van het plebs.

Kom maar af, Strauss, la belgique verleent vlot asiel.  (Geen amnestie, daar beginnen we niet aan)

Savat 

http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/456299/2008/10/18/IMF-directeur-in-opspraak-door-affaire-met-medewerkster.dhtml

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Koning Mohammed VI van Islamitisch Koninkrijk Nederland & Belgique

 




Wij, die Koning van Marocco, heeft die honneur U te informeer, dat Marocco die Burgervader lever voor de grootste havenstad in Europa. Eindelijk geeft die tactiek van die passeport-double zijn vrucht. Wij verwacht dat gesteun door die terreur van die Maroccaanse jeugd en de Islam wij voor 2020 heel Holland onder controle hebben. Uniek is die feit dat een Marokkaans staatsburger Burgervader van Rotterdam wordt. Dat openen precedent om ook van Holland en Belgique  Minister-president te wordt met een buitenlandse Staatsburgerschap. Allah is wijs. De volgende stad is Antwerpen  en Bruxelles. Ook Ikzelf, Mijzelf zal komen voor de remplacement van de vrouwelijke koning en de druppelneus  van belgique : eindelijk een échte Man op de troon in onze Zeventiende provincie. Leve Mijzelf !
 
Bron : Het Vrije Volk (bewerkt)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amster- & Rotterdam in één beeld

 

.
.
Zet deze foto in een toeristenfolder en je mag de hotels sluiten


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het afscheid

 

 
 
 
 
 
.
.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trabanten-Trawanten door Jade

 

 

 

Men hoeft geen fan van Filip Dewinter te zijn, of van zijn stijl, maar aan gestaafde duidelijkheid ontbreekt het hem niet.... en daar ligt het hem voor een groot deel : bij de onzekerheid over de mogelijke gevolgen bij dit (té) helder, logisch betoog, het zogezegde aanreiken van munitie aan de po-co hypocriete ontkenners van de door hun aangerichte, (on)menselijke schade, bij de verontwaardigde in-koor-huilers in het bos van verplichte leugens en met van correcte haat verwrongen mombakkessen uitgeroepen, gestandariseerde volksverlakkerij en neo-dogmatiek. 

De meeste politici en burgers zijn in dit land al decennia verplicht te zwijgen, gewoon geworden te liegen of hun woordkeuzes te beperken en aan te passen aan de negationisten van het sociale en culturele drama door henzelf in alle blindheid en vervuld van haat tegenover de eigen oorsprong, de eigen voorouders aangericht.Het is al decennia bon ton (oh contradictie!) om te liegen, te censureren, te filteren en te verbieden. Wat is het verschil nog tussen socialisten en de katholieken van pakweg 50 jaar geleden? Niks, rien de knots, ueberhaupt nichts. 

Ik herhaal: men hoeft geen fan van Filip Dewinter te zijn, en men mag zelfs een beetje bang zijn van de waarheid, maar wie na  jaren en jaren van opgelegd overheidsdenken in smakeloze einheitswurst nog een greintje waarheidsbesef bezit, een milligrammetje intellectuele eerlijkheid of gezond boerenverstand heeft, voor diegenen zijn zulke boodschappen een kans om op in te gaan,  al is het in nuttige, stilzwijgende zelfreflectie.

Er zijn in Vlaanderen nog maar enkele door het volk verkozen politiekers in de echte betekenis van het woord, al de anderen zijn zakkenvullende po-co luxe-bandwerkers van steeds hetzelfde : Trabanten-trawanten, schuwkleppen dragende partijspekkers en nietszeggende correcte antwoordapparaten.

Het wordt de ondergang van deze cultuur: nog langer wachten op eerlijk bestuur dan op een Trabant destijds in de DDR. 

***

Graag aangevuld met dit eigen feitenrelaas

Ik had gisteren een NL buurman op bezoek : eerst was hij heel gematigd positief over R'dam.  Toen hij hoorde dat ik een en ander afwist over zijn land en de ontsporingen aldaar, veerde hij recht : "Natuurlijk, is het juist wat u vertelt, maar ik durf dat niet zeggen..." (
(RAY)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Dewinter : duidelijke taal over Rotterdam

 

Marokkaan burgemeester van Rotterdam: islamitische machtovername is een feit! - 17/10/08

Antwerpen, 17 oktober 2008.

 

Het is zover! In Nederland wordt een Marokkaan burgemeester van Rotterdam. Ahmed Aboutaleb werd overigens niet verkozen maar benoemd door de Nederlandse koningin als nieuwe burgemeester van de tweede stad van Nederland. Een teken aan de wand. De immigratie-invasie heeft op enkele decennia tijd onze steden van aanblik doen veranderen. Langzaam maar zeker domineren gesluierde vrouwen en Arabisch pratende mannen het straatbeeld. Moskeeën en minaretten rijzen als paddestoelen uit de grond. Winkels met Arabische opschriften en halal-producten vind je op iedere hoek van de straat. De marokkanisering van onze steden is al langer aan de gang. De benoeming van een Marokkaanse burgemeester is het sluitstuk op de multiculturele poging om onze steden af te snijden van hun wortels en geschiedenis, te ontdoen van hun culturele eigenheid en identiteit en er ‘smeltkroezen van de diversiteit’ van te maken.

Ahmed Aboutaleb, een Marokkaan met de dubbele nationaliteit, burgemeester maken is een totaal verkeerd signaal! Waarom zouden allochtonen van Marokkaanse origine zich assimileren en aanpassen aan onze manier van leven wanneer iemand met de Marokkaanse nationaliteit burgemeester van Rotterdam kan worden? Op zijn minst moet de betrokkene bij het bekleden van een mandaat van burgemeester, schepen of minister – en waarom ook niet gemeenteraadslid of parlementslid – de keuze maken tussen de nationaliteit van het land van herkomst en de nationaliteit van het verblijfsland. De dubbele nationaliteit blijft een kwestie van dubbele loyaliteit. Hoe dan ook kan men geen twee heren dienen…

De aanstelling van een Rotterdamse Marokkaanse burgemeester zal overal in Europa de arrogantie van de Marokkaanse allochtonen alleen maar doen toenemen. Nu een Marokkaan burgemeester wordt, krijgen ze helemaal de indruk dat zij de baas zijn; dat het de autochtonen zijn die zich moeten aanpassen aan de allochtonen en niet omgekeerd. De snelle groei van de allochtone gemeenschappen in onze steden gecombineerd met de vergrijzing en de witte vlucht  leiden op halflange termijn (20 tot 30 jaar) tot allochtone meerderheden in onze Europese steden. Nu al de handdoek in de ring gooien en de sleutels van onze steden overhandigen aan de allochtonen is onverantwoord en laf. In de praktijk zal deze symbolische beslissing nog meer autochtonen doen beslissen om de steden te verlaten en hun heil elders in de stadsrand of zelfs nog verder weg op het platteland te zoeken. Langzaam maar zeker komen we terecht in een apartheidssysteem met twee samenlevingen waarbij de steden overwegend door vreemdelingen en allochtonen en de rest van het land door autochtonen zullen bevolkt worden.

Meer dan ooit geldt de slogan ‘Eigen volk eerst’ en ‘baas in eigen land’

FILIP DEWINTER

***

Bedankt voor deze duidelijke stellingname.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewelddadige Vlamingen verminken onschuldig Franstalig meisje

 


'Zij spreekt Frans in Vlaanderen: 38 steken met een breekmes.' Zo stond het vrijdag in grote letters op de eerste pagina van La Dernière Heure, naast een foto van de veertienjarige Sara met een bekraste arm. Volgens de krant is het meisje, dat tweetalig is maar van Franstalige afkomst, in Kapelle-op-den-Bos na de schooluren op straat aangevallen door een bende jongeren omdat ze Frans praatte.

'Een meisje van school dat niet kon verdragen dat ik met mijn vriendinnen Frans spreek, riep me bij zich. Toen nam ze haar gsm en stuurde een sms-bericht. Enkele seconden later stonden haar vrienden rond mij', zegt ze in de krant. Omdat het meisje zich bedreigd voelde, haalde ze naar eigen zeggen een breekmes uit haar boekentas, maar liet het vallen. Haar belagers zouden het mes opgeraapt hebben en het gebruikt hebben om haar 38 maal in de linkervoorarm te kerven.

'Ze hielden me vast, ik wou me verzetten. Ik voelde het branden op mijn armen, ik huilde', getuigt het meisje. Toen de moeder van het meisje naar de schooldirecteur en de politie stapte, zou ze bij geen van beiden steun hebben gekregen. Integendeel, het meisje zelf zou naar huis zijn gestuurd.

Dat zou dan een van de weinige keren zijn dat de communautaire twisten in ons land daadwerkelijk uitdraaien op etnisch geïnspireerd geweld. De vraag is alleen of het verhaal helemaal klopt. De krant geeft alleen de versie van de familie weer en laat andere betrokkenen niet rechtstreeks aan het woord.

Directeur Daniël Verelst van het Sint-Godelieve-Instituut in Kapelle-op-den-Bos zou eerder tegenover de ouders hebben laten verstaan dat hij vermoedt dat het om een geval van zelfverminking gaat, maar dat wil hij nu niet meer herhalen.

'Het Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB) onderzoekt deze zaak en in het belang van het onderzoek doe ik hierover geen uitspraken', zegt hij. 'Gezien de tegenstrijdige verklaringen omtrent de exacte feiten, wacht de directie de resultaten van het onderzoek door de lokale politie af vooraleer verklaringen af te leggen.'

Het Brusselse parket was vrijdag niet op de hoogte van het incident, evenmin als hoofdcommissaris-korpschef François Van der Jeught van de politiezone Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise. De lokale politie van Kapelle-op-den-Bos verkoos niet te reageren.

La Dernière Heure blijft achter het verhaal staan en schermt met een medisch attest waaruit moet blijken dat de schrammen het gevolg zijn van agressie, en dus niet zelf aangebracht kunnen zijn.

Los van de feiten valt het op dat de krant wel meer sterke verhalen brengt die de 'Vlaamse agressie' moeten illustreren. Begin deze week werd nog een priester in Sint-Genesius-Rode opgevoerd die weigerde een begrafenismis in het Nederlands en het Frans op te dragen.

Even voordien was er het hilarische verhaal van een inwoner van Ukkel die het aan de stok heeft met zijn gps-toestel omdat het alleen Nederlands spreekt. 'Non aux gps flamingants' luidde de welluidende titel boven het artikel.

@ de Standaard


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fascisme anno 2008 door Fré

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de stad van Allah : actuele beelden 2007

 

 

 

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jules Verne keert terug naar de Aarde.

 

Dit is het cargo-ruimtetuig Jules Verne dat instaat voor het vervoer tussen het ISS-station (dat hangt te hangen buiten onze atmosfeer) en de Aarde.  De foto toont Jules Verne op zijn terugweg naar de Aarde bij het binnenvallen in de atmosfeer.

Nineteenth century science fiction author Jules Verne wrote visionary works about Extraordinary Voyages including tales of space flight and the story of a journey From the Earth to the Moon. Fittingly, the European Space Agency's newly developed Automated Transfer Vehicle (ATV), a robotic spacecraft intended to deliver cargo to the International Space Station (ISS) was named in his honor and successfully docked with the ISS earlier this year. When the Jules Verne ATV was undocked and deorbited last month, its safely controlled reentry over the Pacific Ocean was followed by astronomers in order to make detailed comparisons of the actual event with computer models of spacecraft reentry and breakup in the atmosphere. This dramatic image of the fragmenting, 13-ton spacecraft is a high definition video frame recorded from NASA's DC-8 Airborne Laboratory. The observations were part of the joint ESA/NASA Jules Verne Multi-Instrument Aircraft Campaign.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief aan Patrick Janssens

 

Wij ontvingen volgende brief die ook aan de redacties van Grote, Ernstige, Onbevooroordeelde en Neutrale media gestuurd werd.  U zal hem in de komende dagen ongetwijfeld  aantreffen in Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad, nieuws van de VRT, Het Laatste Nieuws en Humo.

 

 Geachte Heer Burgemeester,

Als ervaringsdeskundige die reeds 33 jaar met een bus rijdt, deel ik graag met u enkele bedenkingen wat betreft de toename van agressie op het personeel van de lijn en in de rest van het openbare leven.

In feite is het niet alleen een toename van geweld en incidenten tegen chauffeurs van de lijn, het is zoals U wellicht weet een maatschappelijk probleem.

Chauffeurs van de lijn hebben gewoonweg meer kans om te delen in de klappen, zoals dat heet, omdat zij ten dienste staan voor het openbare publiek.

Men kan niet beweren dat de lijn tekort zou schieten wat betreft het aanwenden van middelen om haar personeel te beschermen, laat dat al duidelijk zijn.

En voor alle duidelijkheid, in een maatschappij is het niet de openbare dienstverlener die tegemoet moet komen aan onze verzuchtingen ! Het is de overheid die aan de wet gebonden is om iedere burger te beschermen. De stad en niemand anders is verantwoordelijk voor de steeds driester wordende crimineel ,die zich veelal door achtergehouden informatie naar de burger toe zich steeds meer als een persona non grata kan gaan gedragen. Het is toch triest dat de lijn haar budget ,dat voorzien is op dienstverlening ,moet aanspreken om allerlei kosten te maken die niks te maken hebben met de mobiliteit ,maar eerder met de criminaliteit. Wat uiteindelijk hoe dan altijd uit de zakken komt van de belastingbetaler.

Wat wel duidelijk is, is dat onze maatschappij aan het veranderen is in een model met aan de basis, schrijnende en mensonwaardige toestanden zoals werkloosheid, criminaliteit, kortom miserie in al zijn facetten.

Aan de top, daarentegen enorme rijkdom, decadentie en massa's geldverslindende ooguitstekende activiteiten .

Daar tussenin een steeds groterwordende groep die zijn kost moet verdienen om deze twee uiterste uit elkaar te houden, veiligheidsmensen dus.

En toch, om het zoveelste 'busincident' als voorbeeld te stellen, slaagt onze maatschappij er niet in om de criminaliteit terug te dringen.

Dit is zorgwekkend,  wie vandaag nog durft in de toekomst te kijken en zegt dat het allemaal zo een vaart niet zal lopen, draagt een verpletterende verantwoordelijkheid. Durft U vandaag de dag nog publiekelijk ontkennen dat het fout zit?

Wij aan de basis van de maatschappij trekken reeds langer aan de bel, maar worden nooit gehoord door zij die ervoor zouden moeten zorgen dat wij buiten schot zouden blijven. Of het wordt allemaal weggewuifd dmv onuitvoerbare intenties. Zo ervaart de kleine man aan de basis dit reeds decennia.

U kan samen met de mensen aan de basis niet ontkennen dat de overheid machteloos staat. 

Ik wil samen met U wel geloven in de goede intenties van de politiediensten, vandaag de dag is het voor mij haast onbegrijpelijk dat nog één iemand overweegt om politie-inspecteur te worden.

Maar ook zij geven reeds een lange tijd signalen dat ze dweilen met de kraan open. Ook zij worden niet gehoord. U kan dit alles waarschijnlijk tegenspreken met cijfers en grafieken, toch kan U mij niet antwoorden waarom we daar in de realiteit niets van merken.

Ik zou het onverstandig vinden van U om mijn verzuchtingen te classeren in het vakje  'extreem rechts'   en daarop deze brief verticaal classeert.  Ik ben reeds 33 jaar steunend lid van de ACOD openbare diensten sector, en heb meermaals kennis genomen van mijn colega's hun ervaringen en bevindingen .

Brieven als deze zijn noodkreten van de burgers. Trouwens, mijn argumenten in het hoekje duwen van 'rechts' zou voor mij een teken aan de wand zijn dat er met mijn mening en meningsuiting een politiek spel  wordt gespeeld.

Graag toch nog een bedenking, als de verzuring in onze maatschappij wordt aangewreven aan rechts, hoe heeft links het dan allemaal zo ver kunnen laten komen? Hoe zijn we dan in een onveilige maatschappij terecht gekomen zoals we die vandaag kennen? De schuld van rechts? Ik denk het niet, zij staan langs de kant te roepen zoals in de politiek wel eens wordt gesteld. Dus zij kunnen al niet verantwoordelijk worden gesteld. Trouwens links en rechts zijn een gevolg van pro's en contra's. Wat realiteit is is dat we leven met situaties die om een oplossing vragen, de manier waarop je ze oplost vertelt ons of de oplossing afdoende werkt.

Misschien luistert U best eens naar de oplossingen die langs de zijlijn worden gekeeld. Die oplossingen zijn niet onmenselijk, het is het niet bieden van een oplossing  van een probleem dat ons in de onmenselijke toestanden brengt! Het systeem werkt niet. De maatschappij faalt.

 E. T.

Brasschaat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uw zondagse Platenruiter is hier op zaterdag : Brugge-die-scone !

 

Ja, beste lezers en vrienden van deze rechts-conservatieve blog, ook al leven wij ver uit mekaar : wij blijven u vervolgen met onze muziek. Dit is alleen voor de liefhebbers van mooie, klassieke en melodieuze klanken. 

Uit die Tode Stadt van Korngold naar de roman Bruges-la-Morte

Fragment uit de aparte, prachtige operafilm "Aria".  De acteurs zijn niet de zangers.    Wie herkent de  juffrouw ?


17-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Aboutaleb kan beter naar Rabat' - Geert Wilders

 

 

PVV-leider Geert Wilders heeft vandaag een tip gegeven aan Ahmed Aboutaleb, die de nieuwe burgemeester van Rotterdam wordt. Volgens Wilders kan hij “beter burgemeester van Rabat in Marokko worden.”

 

Wilders vindt de benoeming ontoelaatbaar. “Een Marokkaan als burgemeester van de tweede stad van Nederland is net zo gek als een Nederlander als burgemeester van Mekka”, liet hij weten.

Aboutaleb heeft zowel een Nederlands als een Marokkaans paspoort. Volgens de PVV mag iemand met een dubbel paspoort geen burgemeester worden. “Met hem erbij is het dus Rabat aan de Maas. Nog even en we krijgen een imam als aartsbisschop. Gekkenwerk.”

@ Spitsnieuws

***

In een poll bij de Standaard is 61% van oordeel dat een Marokkaan best burgemeester kan worden. 39% vindt van niet.  Aangezien de meerderheid altijd gelijk heeft, ziet het er niet goed uit voor de socialistiosche burgemeesters in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en in het buitenland Luik, Namen, enz.

Over het probleem niets zeggen, is natuurlijk ook een oplossing.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!