Angeltjes
11-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gregorius Nekschot





Met dank en bewondering voor de volharding van Gregorius Nekschot.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rome & de sharia



Wij botsten zonet op het volgende leuke bericht :

Two Iranian women received 99 lashes, on survival ordered to be stone till death.

Twee Iraanse vrouwen ontvingen 99 zweepslagen, waarna ze bij leven  gestenigd zullen worden tot de dood erop volgt.

De dames, twee zussen, zijn beschuldigd van overspel en zijn veroordeeld overeenkomstig de beslissing van de sharia-rechtbank. Volgens Pauli van de Morgen zijn de sharia en het kerkelijk recht van Rome mekaars spiegelbeeld. Lang geleden dat we nog zo'n veroordeling hebben gelezen in het parochiebad van Kerk en Leven

http://www.pakistanchristianpost.com/newsviewsdetails.php?newsid=778

(zie ons bericht van 09.03.08)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maartse buien




Tijdens onze gezondheidswandeling  waren we niet de enigen die last hadden van het stormweer.  We hebben mevrouw met de kapotte paraplu een ritje aangeboden met onze rolstoel waar zij duidelijk van genoten heeft. Wij ook.

 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. In nesten : prins Ongeluk, altijd op zoek naar een lekker stuk


 

De vastgoedondernemers rond Prins Laurent © Trends

10/03/2008 08:05

Vastgoedondernemer en graaf Rodolphe D'Oultremont speelt een sleutelrol in het financiële netwerk van prins Laurent, leert een onderzoek van Trends. Niet alleen is hij gedelegeerd bestuurder van Compagnie des Eoliennes, de vennootschap die eigenaar is van de prinselijke villa in Sicilië, zoals Het Laatste Nieuws dit weekend onthulde. De man leidt ook de economische spin-off van Laurents ecologische activiteiten.

Dat is het bouwbedrijf Renewable Energy Construct Arlon 67, dochter van een door de prins in 2006 opgerichte privé-stichting: Global Renewable Energy and Conservation Trust (GRECT).

REC Arlon is gevestigd op hetzelfde adres als het 'Renewable Energy House', het door Laurent bedachte ecohuis dat wordt gehuurd door de Europese federatie voor hernieuwbare energie (Erec in het Engels) en andere ecologische organisaties. De eigenaar van het 2000m2 grote gebouw is de vastgoedvennootschap Cerbux Invest. De regering gaf die vorig jaar een 'facultatieve toelage'' van 50.000 euro voor het project. Volgens de meest recente publicatie (2006) is Cerbux ook voor 75% eigenaar van Compagnie des Eoliennes, dus van de Sicilaanse villa van de prins.

De gedelegeerd bestuurder van Cerbux is opnieuw graaf d'Oultremont, die actief is in ettelijke vastgoedvennootschappen. In Cerbux zetelt ook Michel Pilette, bestuurder bij REC Arlon. Pilette, gewezen topman van vastgoedmakelaar Jones Lang Wootton, richtte Eoliennes trouwens in 2002 op met als enige doel: "De aankoop en het beheer van een gebouw genaamd Villa Sofia op Panarea" (bron: HLN).

De andere oprichter van Eoliennes is The Value Group, met als gedelegeerd bestuurder vastgoedondernemer Philippe De Backer, topman van het advieskantoor Bain & Company. De derde bestuurder van Eolinnes is ene Dirk De Paepe, die met de prins en Rik Van Aerschot de vzw Global Sustainable Development Trust heeft opgericht in november 2007. Een bestuurder van deze vzw is d'Oultremont.

Van Aerschot zetelt ook in de raad van bestuur van Cerbux en is momenteel gedelegeerd bestuurder van de vzw Kint, waarvan is prins voorzitter is. De gewezen directeur van Kint, Jacques Wirtgen, nam de voorbije zomer ontslag omdat de prins onkosten van zijn privé-stichting GRECT zou hebben verschoven hebben naar Kint, dat publiek wordt gefinancierd. Dit heeft geleid tot vragen in het Vlaams Parlement.

Een andere bestuurder bij REC Arlon is Serge Villain, voorzitter van de Société Regionale d'Investissement de Bruxelles, die er ook bestuurder en aandeelhouder is.

Naast de al genoemde personen, cirkelen er rond de prinselijke privé-activiteiten nog een aantal zakenlui. Zo is Pierfrancesco Pozzi Rocco, gewezen topman bij vastgoedexpert DTZ, een van de bestuurders van GRECT. Hij bevindt er zich in goed gezelschap met de haast onvermijdelijke gewezen topman van de Generale Maatschappij, Etienne Davignon.


10-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is de rechter soms een racist ?



U herinnert zich het meermaals op televisie getoonde fragment dat toevallig opgenomen was door een bewakingscamera van een benzinestation ?   Vlug samengevat : een slome neger staat te tanken, rommelt met de slang,  morrelt met zijn sleuteltjes, zakt achter zijn stuur, komt terug buiten, begint de ramen van zijn auto te lappen en dan zie je achter hem uit een witte auto een blanke man komen, er wordt wat gepraat en dan plots als door een wesp gestoken, vliegt de neger zijn wagen in, en de witte begint er van buitenaf zwaar op te kloppen.  De witte bleek een Toerk te zijn die het op zijn zenuwen had gekregen van het gelanterfanter van Zwartmans en die kwam nahuilend vertellen op de televisie dat hij er een trauma had aan overgehouden, wat we best willen geloven.

Vandaag kwam de zaak voor de rechter (na twee jaar, het lijkt wel snelrecht bij Speedy Gonzales) en na grondig onderzoek kon deze wijze, fijne figuur mededelen, dat er geen racistische motieven aanwezig waren.  Iedereen opgelucht : oef ! De Toerkse geweldenaar kreeg een zware straf : 100 uren taakstraf, wat neerkomt op hout sprokkelen in het park en bladeren vegen.

Als ik neger was, zou ik overtuigd zijn  dat die rechter een racist was.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 M : Molenbeek - Moureaux - Moslims
. Een tamelijk lang filmpje opgenomen in Molenbeek, waar de Parti Socialiste regeert (dankzij een meerderheid moslim-verkozenen). De man met de rode baard is een Franstalige bekeerde Brusselaar. De eersten die terzijde zullen geschoiven worden bij de machtsovername zullen uitgerekend zij zijn die zich nu tolerant engewillig opstellen : u maakt het hier mee. Dank u, landverraders.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schone Schijn op het Schoon Verdiep (A)



Met de dictatuur in de stad van Allah schiet het goed op, dank u wel.  De opper-dictator, Janssens, alias Nose & Noise, stuurde voor enkele weken zijn gedrogeerde liberale schoothond naar het televisiedebat om Filip Dewinter uit te kafferen.  Hoe dat afliep weet intussen heel het politieke wereldje en daarbuiten ook.

Enkele jaren geleden na de grote schoonmaak van de prostitutiebuurten, zou Antwerpen een studie besteld hebben bij Marion van San, professor aan o.m. de Erasmusuniversiteit te Rotterdam.  Op de weblog van Bart de Bie wordt uitgebreid ingegaan op deze zaak.

De studie is intussen gebeurd en gebundeld in het bezit van de dictatuur en de resultaten zijn blijkbaar niet amusant.  Zij bieden een totaal ander beeld dan de Goed Nieuws Show van de opper-dictator.  Knap vervelend.  Opnieuw stuurt hij een van zijn onderhorigen het pad op, om de zaak te verdraaien, te liegen en de goegemeente blaasjes wijs te maken.  De vrouw van "de 50 miljoen verloren euro's bij het OCMW" moet ditmaal het strijdperk in.  We hebben het al gezegd, dat mens is uitermate geschikt voor een fijn sociaal gesprek over het weer, het  uitwisselen van recepten voor fijne speculoos, de heilzame invloed van het kruid heermoes op de rigide erectie van de partner, dat soort dingen vormen het lange leven van mevrouw De Coninck die ook nog eens lid is van de Kamer der Vertegenwoordigers van het volk, een kleine toegift haar in de schoot geworpen door haar patron Nose & Noise. 

Om een journalist van Het Laatste Nieuws een pad in de korf plaatsen is de vrouw van 50 miljoen absoluut NIET geschikt.  Zij liegt en ze wordt direct rood, zij leest papiertjes af zonder precies te weten wat ze gelezen heeft.  Kortom : als de dictatuur ontmaskerd wordt, is het door de onkunde van de lijfeigenen.  Leest u even mee wat Knack schrijft, Knack, het wispelturige kind van Rik van Cauwelaert en zijn linkse bende.

Sinds Knack vorige week meldde dat het Antwerpse gemeentebestuur een rapport over het Antwerpse prostitutiebeleid geheim wil houden, voert het college een vreemde vaudeville op, inclusief gelogen monologen.

Maandagmorgen belegde schepen Monica de Coninck in allerijl een persconferentie, om zogezegd openheid van zaken te geven. Het ging over het rapport Schone schijn bedriegt. Over opbloeiende prostitutie in de rafelrand, geschreven door criminologe Marion van San verbonden aan de Erasmusuniversiteit in Rotterdam en als hoogleraar aan de universiteit Utrecht. De Coninck deelde daar een samenvatting op een A4'tje uit met enkele selectief gekozen aanbevelingen van Van San.

Van San heeft gedurende twee jaar een contractuele zwijgplicht over deze studie. Vandaar dat ze onaangenaam verrast is dat de gemeente haar niet eens op de hoogte stelde dat er een persconferentie zou plaatsvinden: 'Dit heb ik in mijn 15 jaar als wetenschappelijk onderzoekster nog niet meegemaakt. Wellicht had men liever niet dat ik bij de voorstelling aanwezig was. Mijn betoog past namelijk niet bij de mooie, fonkelende A van burgemeester Patrick Janssens. Enkele passages uit het rapport waarin mensen uit het veld ronduit negatief oordelen over het gemeentebeleid moesten eruit. Dat is vloeken in de kerk: als opdrachtgever de uitkomst van een wetenschappelijk onderzoek willen beïnvloeden of bepalen. Huur dan een reclamebureau in, dat een mooie promotiebrochure maakt.'

Het rapport was vrijdag uitgedeeld in het college, maar later op de dag moesten de schepenen het plots weer inleveren. Schepen De Coninck organiseerde de persconferentie omdat ze wist dat de krant Het Laatste Nieuws maandag uit het rapport zou publiceren. Maar De Coninck houdt nu vol dat het rapport niet openbaar kan worden gemaakt omwille van de privacy van de prostituees. 'Onzin', reageert van San. In het rapport staat dat alle namen fictief zijn.

De betrokken journalist van Het laatste Nieuws deed overigens ook al een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur om inzage te krijgen in het rapport. Schepen De Coninck stelt dat de stad daar niet op in kan gaan omdat het een rapport van de stedelijke gezondheidsdienst Ghapro en niet van de gemeente is.

Van San ontkent dat: 'Het is met gemeenschapsgeld gefinancierd.' Bovendien verklaarde de coördinatrice bij Ghapro, Anne Vercauteren, vorige week nog in Knack dat het rapport niet openbaar mocht worden gemaakt in afspraak met het stadsbestuur. Dat heeft alles te maken met de inhoud van dat - ondanks politieke druk - uiterst kritische rapport. Tegen mensenhandel en geweld tegen vrouwen wordt in het mooi opgekuiste Antwerpse schipperskwartier niets meer ondernomen. Schone Schijn.

Hans van Scharen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orange : stille verkiezingsuitslag



De stad Orange in het Zuiden van Frankrijk, waarover wij een aantal weken geleden een en ander verteld hebben, wordt bestuurd door een rechtse meerderheid met burgemeester Bompard die zich jaren geleden losscheurde van het Front National. Toen wij aan de voorzitter van Synthèse Nationale onlangs de vraag selden, waarom Bompard liever zonder Front National verderging, was het antwoord, omdat mijnheer le Pen nogal bedillerig is en bij wijze van spreken, zelf het verkeer in de stad zou komen regelen ...  Intussen is Bompard gisteren in de eerste ronde herverkozen met 61% van de stemmen.  De verzamelde gauchisten behaalden 22% en de media zwijgen.  Die hebben het te druk met Sarkozy verder af te breken en de socialisten op te hemelen.  Een mooi bewijs  dat conservatief rechts best bekwame bestuurders heeft die de noden van de bevolking invullen.



Het Romeinse theater in Orange waar het goed leven is


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakistan hebbe atoomboem zegge Toerkije


Turkse legerleider waarschuwt voor atoomwapens in Pakistan

 


(precies de kwade, serieuze broer van de keuning van het fijne land B)

De politieke instabiliteit in Pakistan kan ertoe leiden dat de Taliban het land met zijn atoomwapens in handen krijgen. Daarvoor waarschuwde Turkse generaal Yasar Buyukanit. Buyukanet voerde het woord op een internationale antiterrorismeconferentie in Ankara. Hij pleitte ervoor de Pakistaanse militaire leiders, met name president Pervez Musharraf, krachtig te steunen, opdat zo'n scenario geen kans krijgt.

Formatie regering
Volgens Buyukanit worden de Taliban de eerste terreurorganisatie met toegang tot kernwapens, als ze de macht grijpen in Pakistan. Musharrafs politieke tegenstanders, die de parlementsverkiezingen van 18 februari wonnen, kwamen gisteren de formatie van een coalitieregering overeen. De Pakistaanse Volkspartij van Asif Ali Zardari (PPP) en de Moslimliga-N van Nawaz Sharif besloten daarnaast de rechters die op last van Musharraf werden geschorst, hun functie terug te geven. De stap luidt mogelijk het vertrek in van Musharraf, die de rechters vorig jaar naar huis stuurde omdat zij zijn herverkiezing tot president dreigden te dwarsbomen.

Atoomwapens
De Pakistaanse regering heeft bij herhaling gezegd dat de atoomwapens in veilige handen zijn. Zij worden bewaakt door zo'n tienduizend man troepen. Pakistan heeft van de Verenigde Staten ongeveer 10 miljoen dollar (6,5 miljoen euro) gekregen om de veiligheid van de wapens te garanderen. (novum/gb)
---------------------------------------------------------------------
Onze "leiders" zullen natuurlijk hun uiterste best doen om in Pakistan de "democratie te doen zegevieren", zonder ook maar één seconde na te denken over de mogelijke gevolgen daarvan. Of misschien juist wel?

Regus Patoff


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezond Verstand door Bruno Valkeniers


Gezond verstand  -  Belgenmop Belliraj 
© Bruno Valkeniers

10.03.2008 - Voor enkele weken kondigden interim-premier Guy Verhofstadt en minister van Buitenlandse Zaken Karel De Gucht nog aan om ruim één miljoen euro te gaan besteden aan een internationale imagocampagne voor België. De voorbije maanden was het immers op buitenlandse ambassades en in internationale economische kringen doorgedrongen dat het bijna onmogelijk is geworden om een samenhangende federale regering op de been te brengen en dat dit kikkerlandje eigenlijk op sterven na dood is. Een grote reclamecampagne moet dat beeld bijsturen. Weggegooid geld, want de Staatsveiligheid heeft ons land weer tot spot van de hele wereld gemaakt.

Informant of terrorist?

De zaak-Belliraj doet heel wat stof opwaaien. Als de berichten kloppen, is Abdelkader Belliraj een gevaarlijke moslimextremist in loondienst van de Belgische Staatsveiligheid, die vanuit de Vlaamse gemeente Evergem een islamitisch terreurnetwerk zou opgezet hebben. En die mogelijk verschillende politiek-regiligieus geïnspireerde moorden op zijn kerfstok heeft. In België zijn de feiten vaak straffer dan fictie.
“Als de Marokkaanse politie gelijk heeft, is het mogelijk dat een topfiguur van een terreurorganisatie in ons land zes executies uitvoert, over en weer reist naar Marokko met zijn twee paspoorten, met zijn gezin in een villa woont zonder te werken – zou hij een uitkering gekregen hebben? – en nooit verontrust wordt.” Dat schreef Luc Van der Kelen in zijn krant (Het Laatste Nieuws). Hallucinant is dat.

Ogen toe

De zaak-Belliraj roept vele vragen op. Niet alleen over de werking van de Staatsveiligheid, maar ook over het vreemdelingen- en integratiebeleid in dit land. Belliraj verwierf in 2000 de Belgische nationaliteit. In het kader van de beruchte ‘snel Belg’-wet van Verhofstadt, u weet wel, de man die vandaag door de VLD en bevriende journalisten wordt opgevoerd als de redder des vaderlands…
Belliraj kreeg een Belgische identiteitskaart, ook al wist men dat hij uit Marokko vertrok omdat de grond daar te heet onder zijn voeten was geworden. Hij was lid van een radicaal-islamitische en pro-Iraanse groepering in Marokko. In 2001 zou Belliraj een bezoek brengen aan Afghanistan, waar de Taliban nog de plak zwaaien en van waaruit Osama bin Laden de aanslagen van 11 september op touw zet. Is het toeval dat 2 dagen voor de aanval op de Twin Towers in New York en het Pentagon de Afghaanse verzetsheld commandant Massoud wordt opgeblazen door 2 Marokkaanse nepjournalisten met een Belgisch paspoort? We weten het niet, maar het geeft wel te denken.

Kolderbrigade

De affaire Belliraj is de zoveelste blunder in het goedgevulde blunderboek van de Staatsveiligheid. Herinner u de geruchtmakende zaak Ferhiye Erdal. De kompanen van Erdal werden onlangs door het Antwerpse Hof van Beroep vrijgesproken, maar Erdal nam vorig jaar al de benen. Onder de neus van de Staatsveiligheid. Een Belgenmop. Hilariteit alom, behalve in politieke kringen en in Turkije.
Vlaamsgezinden en Vlaams-nationalisten bespioneren, dat lukt nog wel, maar terroristen, dat is natuurlijk een ander paar mouwen… Herinner u de wansmakelijke affaire rond de Eurosongkandidatuur van Urban Trad. De Staatsveiligheid ontdekte in haar archiefkasten dat zangeres Soetkin Collier in haar studentenjaren gespot werd op een Vlaamse betoging, Zangfeest of IJzerbedevaart. En dat haar vader een Vlaamse kroeg uitbaatte in Antwerpen. Reden genoeg om de hoogste alarmfase uit te roepen. België was in gevaar, haar deelname zou het land ongeziene schade toebrengen… Het ‘dossier’ werd gelekt aan de pers en de Vlaamse nachtegaal mocht haar ticket voor het Eurosongfestival opbergen. De Staatsveiligheid waakt…

België opdoeken

De Staatsveiligheid heeft een probleem. Een probleem van prioriteiten. Wat brengt onze instellingen en de veiligheid van weerloze burgers het meest in gevaar? Het onafhankelijkheidsstreven van de Vlamingen? Of buitenlandse terreurnetwerken die dit land gebruiken als onderduikadres of uitvalsbasis?
België heeft geen imagoprobleem. België is het probleem. De zaak-Belliraj heeft nog maar eens bewezen dat ‘goed bestuur’ in dit land niet mogelijk is. Vlaanderen en Vlaamse politici hebben dus maar één keuze en dat is de stekker uittrekken, de Belgische staat definitief begraven en een onafhankelijke Vlaamse staat uitroepen. Waarop wachten we nog?

Bruno Valkeniers
voorzitter@vlaamsbelang.org .


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenblijven




.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internet-petitie voor Wilders



Eindelijk is er in Nederland ook een actie op gang gekomen om Wilders te steunen.  Niemand moet, iedereen is vrij.

Wij geven het adres :

http://www.axci.nl/axci/index.php?ln=ned&show=petitie&id=924&t=Steun%20Geert%20Wilders


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse verkiezingen in perspectief



Het is dubbel feest op de redactie van de 0000, want in Spanje hebben de socialisten de parlementsverkiezingen gewonnen en in Frankrijk heeft Sarkozy bij de gemeenteraadsverkiezingen het gelag betaald.  U zal aan de verheerlijkte gezichtjes kunnen vaststellen, dat neutraliteit inderdaad niet bestaat bij aanhangers van links.

Om de uitslag in Spanje  ietwat te nuanceren graag het volgende : de PSOE van Zapatero heeft inderdaad 5 zetels gewonnen, maar ook de Partido Popular heeft 5 zetels gewonnen.  De socialisten hebben er nu 169, dat is 7 te weinig voor een absolute meerderheid en de conservatieven verkregen 153 zetels.

Er zal opnieuw een coalitie moeten aangegaan worden met de kleinere nationalistische partijen, die behalve de Catalanen, slecht geboerd hebben. Steun aan de regeringspartij wordt niet beloond in Spanje.

Hieronder een grafische voorstelling uit El Mundo met het partijpoltieke verloop van de opeenvolgende  verkiezingen in Spanje.

 De rode stippellijn : socialisten.  De blauwe : PP
 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klein Toerkije, een wijk in Gent of omgekeerd ?



Voor enkele weken wezen wij op de intenties van de Gentse onderwijsschepen om in het eerste en tweede leerjaar van twee scholen Toerks als onderwijstaal te gebruiken, teneinde op die manier in de volgende leerjaren om te schakelen naar volledig Nederlands onderricht.  Iedereen weet waar dat op uitdraait : na enige tijd zal ook de volgende leerjaren het Turks de toon blijven voeren.  Onze eigen Vlaamse onderwijzers zullen verdrongen worden door dubbele-nationaliteitstoerken, die ongehinderd door welke inspectie dan ook, de idealen van Attatürk zullen verkondigen onder het Belfort.  Waar wij, onnozele halzen staan te zingen over "het zinnebeeld van het verleden".  Vooral somber en zeker niet groots.

Een zoveelste kniebuiging voor de talrijke onwilligen die hier verblijven en die pertinent weigeren onze taal, cultuur en onderwijsmogelijkheden te aanvaarden.  Voor de Gentse Toerken is niet Guynokkio de eerste-minister maar wel Erdogan. Ga maar even een poll, poll, POLL doen : "Als u tegenstrijdige onderrichtingen mocht ontvangen van Guynokkio en Erdogan, wiens bevelen zou u volgen ?" (om u op het verkeerde pad te behouden, verwijzen wij graag naar de uitlatingen van Ergun Top die tijdens een spreekbeurt in het Brusselse boud verkondigde, dat als het moest, hij de wapens zou opnemen tegen het land B - Mijnheer Top is gemeenteraadslid voor de CD&V en de partij van het loze vissertje)

Intusen heeft Johan Deckmyn in het Vlaams parlement de zaak van het Toerkse onderricht aangekaart.  Met een voorbehoudje hier en een pas-op ginder laat de minister Gent betijen.Nu kan in Toerkije publiciteit gemaakt worden, dat kennis van Nederlands niet meer vereist is.  Kom maar af !  Klein Turkije verwelkomt u.



Foto uit de tijd toen Gent nog Vlaams was


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jailhouse Rock


CD&V zou 2000 nieuwe cellen laten bouwen om de prangende problemen van de gevangenissen een ietsje te versoepelen. Dat was een programmapunt van voor de verkiezingen.
 
Van Deurzen (CD&V) deelt mede dat hij "plannen" heeft om in elk gewest (Vlaanderen, Wallonië en Brussel) 300 cellen op te trekken.

Is dit een regeringsbeslissing of een persmededeling ? Wanneer zijn ze er ?  Wat met de 1700 andere ?  Behoort dit ook tot de borrelnootjes-strategie ? 



Een maatschappij die overvolle gevangenissen bezit en heel wat boeven vrij laat rondlopen, zou wellicht moeten onderzoeken of er niets fouts is  met de organisatie van de gemeenschap ?  Of is het zo allemaal in orde ? Is  dit  de droom van de socialistische maatschappij van Mijnheerke Louis uit Leuven en zijn kornuiten ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis Kunstmatige Bevruchting voor illegalen


Volksvertegenwoordiger Filip de Man (de gevaarlijkste Blokker volgens de krijtbleke roepers van links) heeft het vorige week in de Kamer aangekaart : gratis in vitro fertilisatie voor illegalen.

De Man baseerde zich op het recente Verslag van de Rotterdamse Universiteit van  o.m. Professor Marjan van Son, waaruit bleek dat bij erg minimale assumpties dit land 110.000 illegalen herbergt.  Drie jaar geleden raamde de ex-veiligheidsschepen van Antwerpen, Grootjans, het aantal in die ene stad op 30.000 wat helemaal in lijn lag met de cijfers die Filip Dewinter voordien had geproduceerd.

We kunnen blijven lotto spelen, de juiste cijfers zullen wij nooit kennen en winnen zit er voor ons dus niet in. 

Onvoorstelbaar is dat uit het rapport bleek dat illegalen hier gratis kunstmatige bevruchtingsbehandelingen kunnen ondergaan.   Welk soort verantwoordelijkheidsgevoel bestaat er bij die illegalen, dat zij kinderen ter wereld willen brengen terwijl ze zelf niet zeker zijn van om het even wat in hun leven ... Wij zeggen dit zonder verontwaardiging, veeleer met triestheid.  Ook uit hoofde van de medici die dergelijke ingrepen toepassen. Wat is hun verantwoordelijkheid ?  Het gaat he niet alleen om de centen : onze eigen mensen moeten diep in de zakken tasten en vreemden krijgen dit gratis aangeboden.  Maar er is ook het psychologisch en maatschappelijk element. 

Is waanzin tegenwoordig een erkende beroepsziekte ?

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse schoenlapper wint eerste prijs



Los socialistas revalidan su victoria

Zapatero,een Spaanse schoenlapper won gisteren de eerste prijs in de loterij.  De prijs zelf moet nog even wennen.  In west-Afrika worden de trossen gelost richting Spaanse kust en eilanden. Caramba !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote Brand in ex-school Linkeroever - 1 dode


 

Tweede brand in verloederd gebouw in nauwelijks vier maanden tijd!

Verwaarloosd pand staat al bijna tien jaar leeg: krakers en daklozen werden gedoogd!
 
Filip Dewinter interpelleert burgemeester Janssens op maandag 10 maart
- 18 uur - raadszaal stadhuis Antwerpen) in commissie veiligheid
 
 
Het Vlaams Belang is niet verwonderd dat het leegstaande pand aan de Ernest Claesstraat op Linkeroever zaterdagnacht in de as werd gelegd. Op zaterdag 11 november 2007 brak eveneens brand uit in hetzelfde gebouw. Ondanks de enorme rookontwikkeling en het gevaar voor de verspreiding van gevaarlijke asbeststoffen (de verkeerstunnels onder de Schelde werden toen zelfs enige tijd afgesloten) kon de brandweer de brand onder controle krijgen. Zaterdagnacht brandde het verwaarloosde pand volledig af en viel - wat veel erger is - een slachtoffer te betreuren.
 
Reeds op maandag 11 november werd door Filip Dewinter vragen gesteld aan het Antwerpse College van Burgemeester en Schepenen ivm. de staat van verwaarlozing van het pand, de bewoning door daklozen, de terechte wrevel van de buurtbewoners omtrent het gebrek aan initiatief van de stedelijke overheid en de klachten van de buurtbewoners terzake... De stedelijke overheid liet weten dat het pand geen eigendom was van de stad en dat het pand afgesloten werd om krakers te vermijden. In de praktijk gebeurde er bitter weinig met alle gevolgen vandien.
 
Het verwaarloosde oude schoolpand staat ondertussen al meer dan tien jaar leeg. Kapotgeslagen ruiten, ingetrapte deuren en een algemene toestand van verloedering zorgden er jarenlang voor dat het pand het mikpunt was voor vandalen maar ook een pleisterplaats voor daklozen, druggebruikers en krakers. De politie trad nauwelijks op waardoor de toestand van kwaad naar erger ging. De brand die gisteren een slachtoffer eiste, komt dan ook niet als een verrassing maar is het gevolg van de politiek van desinteresse en slecht beheer van het stadsbestuur. Zelfs de ernstige waarschuwing van een eerste brand op zaterdag 9 november 2007 zette de stedelijke overheid blijkbaar niet aan tot veel initiatief...
 
Filip Dewinter zal Antwerps burgemeester Patrick Janssens nav. de commissie veiligheid (maandag 10 maart - 18 uur - raadszaal stadhuis Antwerpen) interpelleren over de grove nalatigheid van het Antwerpse stadsbestuur terzake. Het is duidelijk dat concrete maatregelen ter afsluiting en vrijwaring van het pand en voldoende politietoezicht de dodelijke brand die gisteren uitbrak had kunnen vermijden.





Foto's : Gazet van Antwerpen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kolonel b.d. Francis Germain over Onkelinx


 

Uit de Informatiebrief  maart 2008 van kolonel b.d. Francis Germain, gemeenteraadslid te Brasschaat voor Vlaams Belang onderstaand fragment :

* Nadat een brief van haar advocaat-echtgenoot uitgelekt was, vond minister Laurette Onkelinx dat het beter zou zijn, als openbare instellingen en ministeriële kabinetten openbareaanbestedingen zouden uitschrijven om hun advocaten aan te werven. 'Het zou veel eenvoudiger zijn als een openbare aanbesteding, met onafhankelijke jury's die beslissen wie de beste advocaat is tegen de beste prijs, de algemene regel zou zijn' , aldus Onkelinx. (DS 07.02.2008).

Kan iemand de gewezen minister van Justitie uitleggen dat, bij een openbare aanbesteding, het contract aan de “goedkoopste inschrijver” toegewezen wordt, zonder enige garantie dat deze ook de beste advocaat is? Maar ja, men kan de gewezen minister van Justitie moeilijk vragen dat ze ook de wetgeving over de overheidsopdrachten zou kennen.    

http://www.vlaamsbelangbrasschaat.be/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1



PS : met onze excuses voor het kleine fotootje van de kolonel. In werkelijkheid is hij véél groter.


09-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Veur 't Belgikske nikske, veur Allahke alles"
">.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!