Angeltjes
14-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blokkade Onkelinx opgeheven.


Overgenomen uit de kwaliteitskrant.

Minister van Binnenlandse Zaken Patrick Dewael heeft vijf Vlaamse politieofficieren in een internationale topfunctie benoemd. Hun benoemingen waren door de vorige minister van Justitie, Laurette Onkelinx  geblokkeerd. Volgens Onkelinx moesten in Latijnse landen, zoals Italië en Marokko, Franstaligen worden benoemd. Voor de benoeming bestaat nochtans geen taalvereiste. De geblokkeerde Vlaamse kandidaten zijn bovendien tweetalig.

In akkoord met minister Jo Vandeurzen  heeft Binnenlandse Zaken nu vijf Nederlandstalige verbindingsofficieren benoemd. Het gaat om Marc Vierstraete-Verlinde voor Duitsland, Eric Sack voor Nederland, Patrick Zanders voor Marokko, Patrick Stevens voor de Verenigde Staten en Danny Jamers voor Italië. Hun mandaat geldt voor zes jaar.
 

Goede punten voor Dewael en Van Deurzen : als het goed is, verzwijgen we het niet.  Behalve als we bokkig zijn.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het onbestuurbare land B



Wij hebben al lang geen hoge pet meer van de politiek en de traditionele partijen in het bijzonder. Het is niet zonder symbolische betekenis dat het parlementaire halfrond, waar de democratie haar triomfen pleegt te vieren, veel weg heeft van een circus.  Ook de hoofdfiguren van dit verouderde ambulante theatergebeuren ontbreken niet : de messenwerpers, die al dan niet geblinddoekt er naast gooien, de leeuwentemmers, de acrobaten en trapezisten van wie velen naar beneden donderen, de dressuurnummers, de Opperstalmeester en natuurlijk de Augusten.

Wie zich dezer dagen zulke vergelijkingen veroorlooft, krijgt onmiddellijk het etiket "ondemocratisch" opgespeten.  Want er wordt van de burger verwacht dat hij respect zou opbrengen voor het zootje ongeregeld dat dit land finaal naar zijn eindbestemming maneuvreert.  Voor ons, Vlaamse autonomisten, is de degeneratie van de politiek een middel dat de zelfstandigheid dichter brengt.  Gelijktijdig legt het de Vlaams-nationale fracties een grote verantwoordelijkheid op, namelijk zich overeind houden met ernstig parlementair werk en hoe moeilijk het ook is, respect voor de democratie.

De bevolking, ook die meerderheid die de politiek slechts van verre volgt of helemaal niet, weet geruime tijd, wat er aan de hand is in dit land.  Regeren of besturen is niet meer mogelijk.  Elk groot of klein probleem wordt  steevast door een of andere partij of belangengroep gedwarsboomd.

Als het project van de wederopbouw van de Grote Staat België doorheen de politieke geledingen zou zinderen als een opdracht van formaat, dan zien wij niet in, wie dit zou tegenhouden.  Helaas wordt dit project slechts symbolisch gedragen door 15.000 hoofdzakelijk Franstalige betogers uit het Brusselse, geleid door een ambtenaar met een twijfelachtige carrière.

In het circus stond gisteren de toekomstige Opperstalmeester Leterme zijn, in alle stilte, uitgewerkt plan voor de luchthaven van Zaventem te verdedigen. Hij verzorgde de "dienst na-verkoop" beweerde hij om de stommiteiten van paars te herstellen.  Hij werd door de Franstaligen toegejuicht en door verschillende Vlamingen uitgejouwd.  's Avonds op televisie werd hij extra getackeld door een nationaal secretaris van het ACV en vandaag lezen we dat "het"  plan terzijde wordt geschoven.  Dit is slechts een voorbeeld van wat er aan de hand is : dit land is onregeerbaar, zelfs voor de dienst "na-verkoop". 

Een beleid dat uitpakt met : "de snoep in de rekken van de supermarkten moet verdwijnen" en "er is te veel zout in het eten" kan bezwaarlijk rekenen op het enthousiaste applaus van de bevolking.

Nieuwe verkiezingen die enkel tot resultaat zouden hebben enkele zetels te laten verschuiven om opnieuw maanden vol lethargie en gestook mee te maken, halen niets uit.  De beuk erin : Vlaanderen zelfstandig, dat is de enige oplossing "voor de mensen".

Savat.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van de politiek naar de reclame


 

 

“Ik ben erg blij dat ik sinds 10 september een horloge van Philip Stein draag.” Dat laat

vicepremier en minister van Financiën Didier Reynders weten in een reclamefolder van het

luxehorlogemerk. De Gentse politicoloog Carl Devos vindt het niet kunnen dat Reynders

aan de reclamefolder meewerkte. “Dit is duidelijk in strijd met de politieke deontologie. Hij

creëert op zijn minst het vermoeden dat hij door het berdijf betaald wordt.

(op de frontpagina van GvA)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs BUB splitst



BUB (Belgische Unie - Union Belge) dé belgicistische partij bij uitstek, de enige die zich tot alle inwoners van het federale keuninkrijk richt, gaat splitsen.  BOEM !  BOENK !  BUB was ondermeer de thuishaven van de Brugse cameleon Lucien die VB de rug toekeerde wegens karakteriële onverenigbaarheid en die nu de zaken van LDD in mijn eerste-liefde-stad naar de filistijnen zal helpen.

Het lijkt een typisch belgisch verhaal bij BUB : het is een machtsstrijd en het gaat over centen. BUB heeft geen verkozenen en behaalde bij de parlementsverkiezingen van juni 2007 0,13 % of 8.607 stemmen.

http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=DMF14032008_001

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prostitutie, een Snelpuntberoep ?



Het is me wat de laatste tijd met seks en prostitutie.  Het Laatste Nieuws is natuurlijk koploper, want die leven er van : dankzij hun annonces.  U komt niet aan uw trekken met de slappe inhoud van die gazet maar u komt misschien wel in bezit van enkele oplucht-adressen.

Gisteren vernamen wij dat Antwerpen 1736 sekswerkers kent.  Er kunnen er intussen bijgekomen zijn en anderen zijn opgestapt naar New York op zoek naar hun Client Number Nine.  Alleszins de cijfers die Marion van San heeft opgeduikeld zijn precies en correct, want onze eigen Wim Peeters uit Turnhout heeft ze, naar eigen mededeling op deze blog waar hij zeer zelden tussenkomt, allen bezocht en genoteerd.  Helaas kunnen wij niet ingaan  op de vraag van een  heel erg geïntresseerde lezer, om een mooi  portretje van Marion van San te plaatsen, omdat we nergens op internet iets vonden dat haar alle eer aandoet.  Soms worden mooi gekrulde zinnen en geparfumeerde woorden meer gewaardeerd dan een foto.

Een andere professor, van de UG ditmaal, weet vandaag te melden dat het beroep van prostituee best in de lijst van knelpuntberoepen mag opgenomen worden. Het zal wel juist zijn, want het staat in de Pravda van de Linkeroever, de Gazet van muticulturele Lex.   En voegt de geleerde er aan toe : "Ze moeten godverdoeme een kwaliteitslabel aan hun gat hebben, zodat ik geen kat in een zak koop, gelijk onlangs, enz."

De vergelijking die gemaakt wordt met de keurslagers is zo ontluisterend dat je dit nieuws nauwelijks au sérieux kan nemen. Zo'n kerel verdient het m.i. om ontmand te worden  en dan voor de rest van zijn dagen tewerkgesteld als eunuch in de harem.

"Prostitutie is een knelpuntberoep"

De Gentse professor in het strafrecht, Gert Vermeulen, wil van prostitutie een knelpuntberoep maken, zodat economische migratie uit landen van buiten de EU mogelijk wordt met dat doel.

Hij stelt dat voor in zijn nieuwste boek, waarin hij een analyse maakt van het prostitutiebeleid van zes grote Belgische steden. De prof wil voorts dat de prostitutiesector zelf een kwaliteitslabel voor bordelen uitwerkt. Zoals er al een bestaat voor keurslagers. Alleen door een systeem van zelfregulering zal men de eerlijke bordeeluitbaters kunnen scheiden van de uitbuiters en de mensenhandelaars, betoogt hij.

http://www.gazetvanantwerpen.be/nieuws/binnenland/default.asp?art={A322BA68-E27D-4BD2-A7CC-C558730B1640}

Volgens Eunuch Vermeulen zal de staat de internationale prostitutie organiseren.  We gaan er enorm op vooruit.
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op het Spiritcongres



Tijdens het partijcongres van Spirit, spitsten de aanwezige leden aandachtig de oren.  Het gebeuren werd volledig en rechtstreeks uitgezonden op de sympathieke zender 0000





13-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgedragen aan Marino 4711



charlie-hebdo-mahomet.jpg

Het is afgrijselijk om graaggezien te worden door klootzakken ...

(met dank aan Charlie Hebdo)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.China hekelt VS



 Amerika heeft al geruime tijd het onafhankelijke Taiwan laten drijven als een stuurloos eiland in de Chinese Zee, want Amerika kwijlt van verlangen om de ongeveer 1.400 miljoen geelmensen te bevoorraden met Coca Cola, chips, Mac Donald's lekkernijen en allerlei technologische producten zonder dewelke de moderne mens terug een aap in een boom lijkt.

De Chinese economie van haar kant groeit met onvoorstelbare dubbele cijfers voor de komma per jaar ook al bleek onlangs dat  de inflatie een onthutsende omvang kent.  China is trots doende de wereld te verbazen met de Olympische Spelen en laat zich niet afleiden door details.  Internet wordt gecensureerd (met dank aan de Amerikaanse giganten van Microsoft, Yahoo en Google), de opstandige oproepen op de Pekinese Muurkrant worden door de politie in goede banen geleid en als u denkt iets anders te moeten denken dan de denkers van de partij, kan u beter stoppen met denken. Daar heeft de Partij graag een kogeltje voor veil.

Het is een krankzinnig experiment dat aan de gang is in China.  Met als rugdekking een decor van Karl Marx, teksten geschreven door poëten als Mao Zedung -die terloops miljoenen landgenoten liet creperen, omdat hem peroonlijk dat goed ook kwam, de fijne man-   en de kleine, mini-chinees Deng Xiaoping wiens one-liners Tobback aan het wenen brengen. Met   een handboek  over "de vrije markt die geleid wordt" als regeringsprogramma voor de neus, ontpopt een bijna middeleeuwse landbouwstaat zich tot de belangrijkste natie op de planeet. 

Het volk, de burgers hebben niets in de pap te brokkelen, even weinig als onder de keizers, of onder de held van de nieuwe tijd, Sun Yat Sen en de Nieuwe Keizer Mao Zedong : het volk wordt nog steeds opgevoed als een kleuterklas.  De partij, wat hetzelfde is al de staat, beslist en beveelt.  En tegelijk opent diezelfde partij de grenzen voor een kapitalisme dat nergens op zijn doorgang gehinderd wordt door wetten, sociale opvattingen of fatsoen.

De Chinezen zijn zich zeer bewust van hun macht en groei.  Hun land is zo immens dat er geen behoefte bestaat om de grenzen te verleggen en andere landen te veroveren.  Tibet is vooral teruggekeerd, omdat het in de Chinese orthodoxie  hun land  is en zij een diepe hekel hebben aan begijnen en kwezels die de plaats verdringen van de enige echte god, de partij.

Nu komt China ook even om de hoek kijken met kritiek op de VS.  Toen vroeger in het Westen gesproken werd over het Gele Gevaar, beperkte het Chinese wederwoord zich hoofdzakelijk tot verbale aanvallen op de opportunistische houding van de VS inzake Taiwan.  China heeft zich daar al jaren mee verzoend door dat probleem te ontkennen : Taiwan is en blijft een opstandige Chinese autonome provincie en ziezo, vraagstuk van de baan. 

Hierna een stukje van
www.geenstijlnl

De arrogante VS bekritiseren andere landen, maar treden "de soevereiniteit van en de mensenrechten in andere landen met voeten." De Amerikaanse invasie in Irak heeft geleid tot "de grootste humanitaire ramp" in de moderne wereld. Dit schrijft China in een vandaag gepubliceerd rapport.

China noemt de Amerikaanse kritiek op schendingen van de mensenrechten elders 'hypocriet', omdat de VS zelf geen oog hebben voor schendingen van de mensenrechten in eigen land. Ook bekritiseert het land burgerdoden door Amerikaans ingrijpen in Afghanistan en de "oorlog tegen het terrorisme." "Geheime gevangenis en martelen van gevangenen zijn synoniemen geworden voor Amerika", aldus het rapport.

In het exemplarusche China zijn niet veel gevangenissen.  Wie zich niet aan de regsl houdt, wordt onmiddellijk geëxecuteerd.  Want opgeruimd staat synoniem voor vrolijk.  Het Land van de Glimlach.


Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een politiek incorrecte spandoek



WAS ONS STADION MAAR EEN MOSKEE
DAN BETAALDE DE GEMEENTE ALTIJD MEE






Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe VB campagne : Anke gesluierd


Hoofddoeken horen niet thuis in het openbaar leven. Dat verklaarde het Vlaams Belang vandaag tijdens een persconferentie. Een opvallende foldercampagne met een gesluierde Anke Van dermeersch is de blikvanger van een nieuw offensief "tegen de islamisering van de samenleving".



We zien ze liever zonder sluier.

Volgens Van dermeersch wil de campagne niet tornen aan de godsdienstvrijheid. Er moeten volgens de VB-senator wel beleidskeuzes gemaakt worden om islamitische symbolen uit het publieke leven te bannen. Naast een folder komt er ook een internetpetitie tegen de hoofddoek. De partij zal eveneens op alle niveaus initiatieven nemen om de overheid tot een eenvormig standpunt inzake kledingvoorschriften te dwingen.

Anke Van dermeersch schreef een open brief over de kwestie. Daarin kenmerkt ze de hoofddoek als een protest van conservatieve moslima's tegen de westerse cultuur. Een sluier is volgens Van dermeersch meer dan een symbool. Op het einde van dit jaar zal ze daarom een boek publiceren met haar visie op islam en vrouwen.

Verder steunt het Vlaams Belang bij monde van Vlaams parlementslid Filip Dewinter Antwerps burgemeester Patrick Janssens (sp.a). "Ik bedank hem omdat hij als eerste is ingegaan op ons verzoek om de hoofddoek bij loketpersoneel te verbieden", zegt Dewinter. "Daarnaast krijgt hij ook de volle steun van onze partij om het hoofddoekverbod bij leerkachten in het stedelijk onderwijs te realiseren."

Volgens Dewinter moeten zowel de lokale, de regionale als de federale overheden de beslissing van de Raad van State omtrent kledingsvoorschriften bij leraars van het stedelijk onderwijs volgen. "De tijd van verantwoordelijkheden afschuiven op bijvoorbeeld de schooldirecties is voorbij", zegt hij. Het wordt tijd dat de besturen kleur bekennen en een richtlijn rond hoofddoeken op te stellen, meent Dewinter.

(Persagentschap Niksveurbelga)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van de Marokkaanse Televisie ! Oekandana ?



Niettegenstaande wij vreselijke racisten en fascisten zijn, gooien we op de blog een video van de Marokkaanse Televisie in het Frans.  In de archieven van Maroc-TV is  een filmpje opgedoken dat na de laatste ramadan opgenomen was in Brussel, waarin gans toevallig Abdelkader Belliraj aan het woord komt ; zals elke goed getrainde informant en spion, schuwt hij de camera niet. Mocht je niet weten wie de kerel is, je zou zeggen : "Hij is mijn brave Marokkaanse buurman". Vervolgens komt de Brusselse correspondent van Maroc TV aan het woord met meer gegevens over de spontaan bekende moorden en een Waals politicus die de overzeese politiediensten feliciteert.  Omdat Ducarme, dat is de parlementair in kwestie, wellicht in de spaning van het interview over het hoofd heeft gezien ook onze veiligheidsdiensten en spionnen te danken, doen wij het even in zijn plaats : "Mannen, we begrijpen het, de controle van de activiteiten van Vlaams-nationalisten is nogal wat intressanter dan moordenaars opsporen.  Waarom geen klacht indienen tegen de Marokkaanse Televisie omdat ze u belachelijk maken ?" Het is maar een tip.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor het familie-foto-album





 Dit is Ashley Alexandra Dupré. Dankzij haar therapie is onze papa terug bij de mama. Prijs van de sessie US$ 4300.  Dank u, Ashley.
De familie Spitzner.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik hunker naar de sharia : wie niet ?

'Ooit zal hier de sharia ingevoerd worden' © Knack

(Ho, wat fijn !" @ Angeltjes)

Een ex-straathoekwerker uit Boom trekt aan de alarmbel. 'De integratiesector is geïnfiltreerd door moslimfundamentalisten', zegt hij. Minister Marino Keulen reageert geschokt en kondigt maatregelen aan.

Het verhaal van Peter Calluy speelt zich af in 2004. Toen overtuigde hij zijn partij, de SP.A, om hem aan te stellen als straathoekwerker. Hij wou bruggen slaan tussen autochtonen en allochtonen, moslims en andersdenkenden.

Simultaan startte SP.A-gemeenteraadslid Saïd Touhafi het jongerenproject El Islaah in jeugdhuis De Dijk. Al snel gaat het mis. Calluy: 'Ik ving uitspraken op als "alle homo's tegen de muur". De leiding van El Islaah in het jeugdhuis zei: "Jullie, Belgen, beschermen de homo's zodat onze jongeren ook het risico lopen homo te worden."'

Uiteindelijk stapten alle andere jongerenverenigingen, inclusief de holebivereniging Eksit, uit het jeugdhuis.

Touhafi en de voorzitter van El Islaah, Fouad Belkacem, hitsten de jongeren op. 'Ze vonden dat de aanslag in Madrid "goed gelukt" was. En na de dood van (Hamasleider) sjeik Yassin gingen ze demonstreren met de Arabisch-Europese Liga (AEL) van Dyab Abou Jahjah.'

Touhafi, toen nog SP.A-gemeenteraadslid, zei zelf: 'Och, het is een kwestie van tijd, ooit zal hier toch de sharia ingevoerd worden.'

Na een fikse aanvaring in het SP.A-partijbureau stapte Saïd Touhafi op. Hij trok naar de Democratische Moslim Partij van Abou Jahjah, de opvolger van de Arabisch-Europese Liga. Calluy: 'Uiteindelijk werd het jeugdhuis gesloten nadat de schepen tijdens een bezoek werd uitgescholden voor "vuile hoer".'

Een aanvraag via het Mechelse jeugdhuis Rzoezie om in Boom een nieuw jeugdhuis voor allochtonen te openen, werd geweigerd. Minister van Welzijn Inge Vervotte (CD&V) had nochtans al 70.000 euro opzij gezet.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 werd het Vlaams Belang met 29,7 procent de grootste partij van Boom. Het mozaïekgemeentebestuur voert nu een hard, repressief beleid van zero tolerance. De kloof tussen de verschillende gemeenschappen is nog steeds even groot.

Vlaams minister van Inburgering Marino Keulen (Open VLD) reageert geschokt op het getuigenis van Calluy. Hij kondigt aan dat het personeel van vzw's die actief zijn in de inburgeringssector een cursus 'normen en waarden' zal krijgen.

Hans Van Scharen

Als Marino Keulen geschokt reageert, moet Vlaams Belang best gaan schuilen.  Zij zullen ongetwijfeld de schuld zijn van dit extremistisch moslimgedoe.  Helaas is noch Keulen, noch iemand van deze Vlaamse meerderheid bij machte om wat dan ook  te ondernemen tegen de oprukkende islamisering.  Ze hebben het tientallen jaren aangemoedigd en getolereerd. Ja, met miljarden euro's wapperen, dat wel, die nota bene van ons zijn.   


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tegen zondag is er een regering !



De interimregering van Guynokkio III wordt tegen 20 maart opgedoekt en zal vervangen worden door een definitieve noodregering, geleid door de superbekwame premier Leterme.  Een absolute overwinning voor de CD&V is alleszins dat de leken-onderpastoors een wedde-aanpassing krijgen.  Wie zegt dat die partij haar woord niet houdt ?  Dank u, CD&V. "Ite missa est" is de volgende stap.

Teneinde de grote vooruitgang te schetsen en de eensgezindheid onder de regeringspartijen overzichtelijk te maken, halen we enkele korte fragmentjes uit de kranten van deze week : en wij hebben feestelijk heel ons kleurenpalet bovengehaald.  Kan het symbolischer ?

Luc Cortebeeck (ACV)  de kleine Stalin: 12/03/08 09u57
 
ACV-topman Luc Cortebeeck merkt ook dat de vakbond nauwelijks betrokken wordt bij de regeringsonderhandelingen, ook al zit zusterpartij CD&V weer aan tafel. 'Elke nieuwe ploeg moet blijkbaar eerst manieren leren en de sociale partners leren respecteren. Dat was zo met Verhofstadt, dat is zo met Leterme', klinkt het scherp.


Bart Somers (VLD) : "mag ik na het interview eens aan uw borsten komen ?"
 
Een regeerakkoord over de grote lijnen

Een regeerakkoord over de grote lijnen met vage teksten

De liberale partijen zien een gedetailleerde regeerverklaring niet meer zitten

 

zondag 9 maart 2008 14:00

N-VA wijzigt stemgedrag mogelijk  

De N-VA gaat nu mogelijk toch het vertrouwen aan de regering-Leterme geven. (een grote vis in het water gooien om hem te verzuipen)

 

13/03 De verrijzenis van Madame Non

De derde dag van de regeringsonderhandelingen voor Leterme I begon gisteren in een slechte sfeer. ”Joëlle Milquet is weer helemaal Madame Non”, klonk het bij de liberalen. ”Om de gesprekken niet te doen verzanden” stelt Bart Somers daarom voor een regeerakkoord te schrijven met alleen maar ”krachtlijnen”.

Joëlle : "Non, je ne regrette rien".


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een stukje sfeerschepping ?



Het verzamelde comité voor de mensenrechten van de Vijandige Naties is niet beducht van een aardig stukje "populisme", een eigenschap die meestal toegedicht wordt aan de rechterkant van het politieke spectrum.

"...wetten sluiten de verkoop van gemeentelijke gronden in de Brusselse regio uit aan nieNederlandstaligen ; waarom heeft belgië niet de internationale overeenkomst tegen de misdaad die Apartheid is, geratificeerd ..."

Er wordt schaamteloos teruggegrepen naar een toestand in Zuid-Afrika van twintig jaar geleden.  Om vooral te benadrukken dat het racisme hier welig tiert
.

Dit zijn dan uitspraken van afgevaardigden uit Tanzania, Togo, China, landen die in de praktijk geen enkele rekening houden met welke individuele vrijheden dan ook en die mekaar bij de minste tegenstelling de nek oversnijden.

Ray






laws banning sale of communal lands in the Brussels region to non-Dutch speakers; why Belgium had not ratified international conventions against the crime of Apartheid


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Jaar van de Aardappel


Eindelijk weer eens een aangenaam bericht, zeker voor de vele frietliefhebbers die dit gulle land telt :

wo 12/03/08 - De Vlaamse regering geeft 25.000 euro ontwikkelingshulp aan Peruaanse aardappeltelers. Dat heeft Vlaams minister van Landbouw Kris Peeters (CD&V) aangekondigd op de lancering van het internationaal jaar van de aardappel, een initiatief van de VN



Ook in Ieper, bij de familie L. is de aardappel een gegeerd product dat de gezellige eetmalen een feestelijke tint verleent


12-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De VN bemoeien zich met de interne politiek van het land B


Dat de Verenigde Naties al lang niet meer de respectabele instelling is waar men met ontzag naar opkijkt, bleek ondermeer vorige week toen de Oostenrijks-Somalische ambassadrice in Brussel verschillende nachten en dagen onderdook en achteraf nonsensverhalen kwam vertellen.  Mevrouw heeft een alcoholprobleem en vermoedelijk is er ook iets met Epo, zoals bij de doorgedraaide Van Campenhout.

In de fameuze commissie van de VN waar wij al een tijdje over bezig zijn, is de Deen Morten Kjaerum aangeduid als expert voor het belgische dossier.  De man is 51 en was directeur van het Deens instituut voor mensenrechten en sedert 12 februari 2008 is hij voorzitter van het EU-agentschap voor Fundamentele Rechten.  U ziet het genre, de man is zo links als een klapdeur en leeft in de overtuiging dat al wie een andere opvatting heeft dan de zijne, als onkruid moet gewied worden.

Hij is helemaal ingepakt door de Franstaligen, laat dat duidelijk zijn en hij heeft geen enkele moeite ondernomen om de situatie in het land B proberen te begrijpen.  Wist u dat volgende talen bij ons onderdrukt werden : Waals, Picardisch, Champenois, Loreins en in Antwerpen, Jiddisch. De expert zegt het als volgt : "...and Belgium also hosted a number of small and struggling languages such as Walloon, Picard, Champenois and Lorrain, as well as one of the largest Yiddish-speaking groups in Europe (in Antwerp)" and Mr. Kjaerum wondered what was being done to support those languages.

Zulke meningen kan je verwachten van mensen die niet erg op de hoogte zijn van het politiek-maatschappelijk debat, deze man is echter aangeduid als Expert voor het belgische dossier.

Het geraffineerde van de aanbevelingen zit hem echter in de bewuste verwarring die men instand houdt wat betreft de communautaire spanningen.  Die krijgen een racistische stempel en dan weet je natuurlijk vanwaar de wind waait. De voornaamste bedoeling is de compromisloze partij die Vlaams Belang is en die voor autonomie ijvert, te dumpen.

"En hoe zit het met Vlaams Blok, dat  overging in Vlaams Belang.  Volgens een rapport van de Staatsveiligheid uit 2004  was de verandering louter pro forma.  Gezien Vlaams Blok was veroordeeld voor het verspreiden van racistische propaganda , welke stappen onderneemt de regering  tegen Vlaams Belang ?" 
According to a 2004 report from the Belgian State Security Service, the change was mainly a matter of form and Vlaams Belang and Vlaams Blok were in fact the same. Since Vlaams Blok had already been convicted of spreading racist propaganda, what steps was the Government taking against Vlaams Belang?

HOE KOMT DE MENSENLIEVENDE DEEN IN HET BEZIT VAN EEN RAPPORT VAN DE STAATSVEILIGHEID ?  Hallo, spionnen, tijd om een klacht tegen onbekende neer te leggen, zeker ?
 
En nu komt de belgische delegatie aan het woord : (vertaling)
 
"De aantrekkingskracht van Vlaams Belang was haar anti-immigratiestandpunt, op sommige ogenblikken ver over de grenzen van het racisme.  De partij is bovendien aantrekkelijk omdat ze de leegte opvult ter rechterzijde, gezien de klassiek rechtse partijen opschoven naar het centrum en er werd ingespeeld op nationalistische gevoelens, tegen de gevestigde orde in, evenals op angst voor het onzekere en dat alles met goed succes.  Sinds de veroordeling van Vlaams Blok, neemt Vlaams Belang niet langer openlijk racistische stellingen in maar beperkt het zich tot een politiek van maksimale begrenzing van migranten.   De regering volgt van zeer nabij deze partij en hoe er met de fondsen wordt omgesprongen."
 
Het zou totaal fout zijn om enkel schouderophalend voorbij te gaan aan deze schandelijke aanbevelingen van een internationale instelling die in het leven geroepen is om vrede en verstandhouding te bevorderen. 

Mag ik besluiten met de hoopgevende woorden van onze vriend Regus Patoff :
 
"Het is inderdaad soms om er moedeloos bij te worden en het beste bewijs dat Vlaanderen zo snel als mogelijk zijn eigen lot in handen moet nemen als het niet verzopen wil worden in de internationale moerassen waar de franstalige reptielen  zich blijkbaar in hun element voelen."

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gespeelde boosheid van Keulen



Zijn stem sloeg over, hij had coupe-rose vlekken in het aangezicht en vermoedelijk krijgt hij straks hartkloppingen als zijn vrouw weer begint te zeuren over zijn gebrek aan aandacht voor haar.

Over het aspect van de wooncode (minimale kennis van het Nederlands om een sociale woning te verkrijgen in de Vlaamse rand van Brussel) maakt men zich veel zorgen in Burkina Fasso, Togo en zeker in het bijzonder democratische China.  En volgens Keulen ligt de schuld van het slechte imago van het land B bij Vlaams Belang omdat die nadrukkelijk gebruikmakend van hun democratisch recht in eigen land betogen opdat de decreten  en wetten zouden nageleefd worden.

De domme Keulen is natuurlijk zwaar op de pik getrapt omdat geen enkele ambtelijke slaaf het nodig vond de regering te verwittigen van wat er op til was. 

Voor de rest is het overduidelijk, dat de VN uitsluitend voorgelicht worden door Franstalige belgen en media.  De enkele regimegetrouwe Vlamingen die bij dit onvoorstelbare spektakel betrokken zijn, durven hun mond niet opentrekken, want zij zijn de paladijnen van het politiek-correcte denken.  Zij laten de eigen gemeenschap en volk bekladden en bekliederen en zijn enkel geïntresseerd in de dikke verraderswedde van de internationale instelling.

Naast het land B zijn er nog andere die op de rooster gelegd werden : Fiji, Italië, USA, Nicaragua, Moldavië en de Dominicaanse Republiek.

Het is nog niet afgelopen.  We blijven u vervelen, want dit is een schandelijk bewijs van hoe het federale land B de Vlamingen afschildert in een van de grote internationale instellingen.  Dit gebeuren heeft niet louter toevallig plaatsgevonden, het is een duidelijk intentionele actie om bij een eventuele splitsing van B de Vlaamse Republiek te bekladden en te besmeuren, zodat onze erkenning internationaal een zaak van discussie zou worden. 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoezo Kris Peeters weet van niets ?



Naast de vaste afgevaardigden van het land B kwamen nog een aantal afgevaardigden naar de zitting van het comité om de antwoorden voor te bereiden of minimaal te luisteren naar de slimme vragen.  Hier zijn ze  :

The delegation of Belgium also included representatives from the Belgian Ministry of Justice, the Ministry of the Interior, the Parliamentary Standing Committee on Police Oversight, the Ministry of Employment and Social Affairs, the Centre for Equal Opportunity and Action to Combat Racism, the Ministry of the French Community and the Walloon Region, the Ministry of the Flemish Community, and members of the Permanent Mission of Belgium to the United Nations Office at Geneva
.

Vreemd is het dat hier nadrukkelijk melding wordt gemaakt van ondermeer een afvaardiging van het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.  Bovendien heeft de Vlaams Regering een eigen vaste afgevaardigde in Genève :  David MAENAUT

Wie liegt er nu ?  Kris Peeters die deze namiddag in het Vlaamse Parlement toornig sprak dat hij door niemand binnen de Gemeenschap op de hoogte was gebracht of het Verslag van het VN-comité dat op internet te lezen is ?

Er was daar trouwens vrij veel volk bij mekaar van diverse federale ministeries : justitie (Van Deurzen), Biza (Dewael), het comité P verdraaid,  Tewerkstelling en sociale zaken, het onvermijdelijke Spionnencentrum van De Witte, enfin het kruim van de natie. Straks (of morgen) doen we voort.
 
Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het VN-comité
 
Het comité van de Verenigde Naties dat het land B beschuldigt van een aantal discriminerende en racistische feiten heet voluit :

Comité voor de verwijdering van rassendiscriminatie

U ziet onmiddellijk dat dit NIETS te maken heeft met de communautaire problemen, tenzij de dames en heren van het comité niet precies weten waar het om gaat.  We zijn nog druk in de weer met het lezen en interpreteren van het verslag of de aanbeveling zo u wil en we komen er later op terug.

Inmiddels geven we u de samenstelling van de leden die behoren tot het comité en de landen die zij vertegenwoordigen.  Schàttekes, trekt olle plooirokjes recht, menier komt een fotootje nemen :

Committee Membership

The members of the Committee, elected in their individual capacity, are: Mahmoud Aboul-Nasr (Egypt); Nourredine Amir (Algeria); Alexei Avtonomov (Russian Federation); Jose Francisco Cali Tzay (Guatemala); Fatima-Binta Victoire Dah (Burkina Faso); Régis de Gouttes (France); Ion Diaconu (Romania); Kokou Mawuena Ika Kana (Dieudonné) Ewomsan (Togo); Huang Yong'an (China); Anwar Kemal (Pakistan); Morten Kjaerum (Denmark); Dilip Lahiri (India); José Augusto Lindgren Alves (Brazil); Pastor Elias Murillo Martinez (Colombia); Chris Maina Peter (Tanzania); Pierre-Richard Prosper (United States); Linos Alexander Sicilianos (Greece); Patrick Thornberry (United Kingdom).
 


Het zijn deze mensen die de aanbevlingen opgesteld hebben en na ondervraging van een belgische afvaardiging tot hun besluiten zijn gekomen.  Opmerkelijk is het dat al deze comitéleden afkomstig zijn uit uitgelezen fijne democratische naties.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!