Angeltjes
26-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VB Persmededeling Liedekerke

Het Vlaams Belang vindt de hetze tegen het gemeentebestuur van Liedekerke omwille van het bijgestelde reglement voor de speelpleinwerking bijzonder zwaar overtrokken. Als we sommige commentatoren mogen geloven,  is het gemeentebestuur van staatssecretaris Etienne Schouppe een bende achterlijke enggeestigaards, nog net geen bende racisten.

 

Nochtans was het reglement gewoon een antwoord op de problemen die zich vorige zomer hebben voorgedaan: een toevloed van anderstaligen uit Brussel, waarmee de monitoren niet konden communiceren en de chaos dreigde. Sommige monitoren wilden er zelfs de brui aan geven. Dat de monitoren ook een cursus “omgaan met anderstaligen” volgden, kent geen genade in de ogen van de aanstokers van de hetze. Bepaalde berichtgeving is zelfs gewoon fout, maar dat ook dat deert niet. Liedekerke moest en zou aan de schandpaal genageld worden.

 

Het is bijzonder merkwaardig dat de hetze pas nu losbarst. Het reglement is op 21 februari, meer dan een maand gelden dus, op voorstel van de meerderheid eenparig goedgekeurd. Het is ook verspreid geworden. Er waren geen reacties. Tot gisteren dus. Dit alles wijst erop dat deze hetze opgezet spel is. In navolging van de gemeentebesturen van Merchtem en Zaventem inzake hun schoolreglementen, moet nu ook het gemeentebestuur van Liedekerke het ontgelden. Dit is geen toeval meer, hier zit een duidelijke strategie achter om de Vlamingen af te schilderen als een verdorven en een slecht volkje.

 

Het Vlaams Belang is dan ook verontwaardigd over de reactie van Vlaams minister Keulen, die de maatregel wil schrappen. Zonder welke achtergrond dan ook te kennen, zonder het betrokken gemeentebestuur eerst te raadplegen, staat Keulen mee op de eerste rij om de maatregel af te schieten. Hij laat zich daarmee gewillig voor de kar spannen van diegenen die de hetze hebben aangestoken.

 

Het Vlaams Belang blijft achter het gemeentebestuur staan en zal minister Keulen in het Vlaams Parlement over de zaak interpelleren.

 

Joris Van Hauthem                                      Johan Daelman

Vlaams Volksvertegenwoordiger                 Fractieleider in de Liedekerkse gemeenteraad.  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Testaankoop op oorlogspad


Uit een onderzoek van Test-Aankoop blijkt dat kinderpyjama's stoffen kunnen bevatten die schadelijk zijn voor de gezondheid van het kind. Het gaat om ftalaten, formaldehyde en verboden kleurstoffen.

In drie winkelketens, Hema, Zeeman en Traffic Maffle, werd er in de onderzochte kledingstukken teveel aan ftalaten gevonden. Die stof, die vooral gebruikt wordt in de prints, heeft een negatief effect op het voortplantingsstelsel en kan de gezondheid in het algemeen schaden.

In één pyjama vond de consumentenorganisatie een te hoge waarde van azokleurstoffen. Die kunnen ontbinden in kankerverwekkende arylamines. Europa verbiedt het gebruik van 22 arylamines, maar Test-Aankoop trof de verboden kleurstof in één pyjama van Prémaman aan.

De textielsector is één van de meest vervuilende sectoren omwille van de vele chemicaliën die tijdens het productieproces gebruikt worden.

Volgens Test-Aankoop is de wetgeving rond chemische substanties in textiel ontoereikend. Nu blijkt dat vele van die stoffen schadelijk zijn voor de volksgezondheid, eist de consumentenorganisatie een specifieke wetgeving voor de onderzochte stoffen. Ze pleit eveneens voor meer en strengere controles bij de fabrikanten.

Tot zover dit bericht.  Vroeger hadden wij in Vlaanderen een eigen textielfabricatie die het veld heeft moeten ruimen voor Aziatische producten die ontsnappen aan de vele strenge kwaliteitscontroles.  Anderzijds genieten de mierenneukers van Test-Aankoop weinig aanzien bij de bevolking door hun eigen overtrokken zelfbewieroking en agressieve verkoopmethodes.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Censuur en broodroof zijn normaal voor links



De man die vorige week een annonce liet verschijnen op het eerste blad van de    Volkskrant gericht   tegen Wilders laat weer van zich horen.

Het is het goede recht  van deze Harry de Winter, Wilders te verafschuwen en dit kenbaar te maken.  Vanzelfsprekend  was de vrij onbekende (ook in eigen land) televisiemaker zaterdag present bij de Dam in de "grootse volksmanifestatie" met nauwelijks duizend communisten, boomhangers en blauwgerande veganisten die ingericht was om massaal Wilders af te keuren.  De uiteindelijke bedoeling is onveranderlijk bij al dat soort mensen, om de film te verbieden. Het zijn ridders van de censuur, verbranders van het het gedrukte woord en verbanners van de vrije gedachte.  Kortom : links in zijn ware gedaante.

Omdat het allemaal weinig uithaalt en de openbare opinie moeilijk in beweging te krijgen is tegen Wilders, gaat De Winter zich thans met zijn Stichting (VZW) Een ander Joods Geluid, richten tegen een medewerker van Elsevier.  De blogger Afshin Ellian die samen met Leon de Winter wekelijks een of twee stukken schreef  is nu de te treffen man.  Ellian heeft zich al meermaals uitgesproken tegen de moslims en pro bepaalde acties van Wilders, telkens gestoffeerd door in bloemrijk Nederlands uitgedrukte argumenten.  "Dat moet ophouden, de blog van deze man moet hem ontnomen worden, hij moet het zwijgen opgelegd worden".

Zie je, zo gaat dat in die fijne linkse democratie.  Al wie afwijkt van de regime-opvattingen wordt het woord ontnomen.  Gelukkig telt links voldoende idioten zodat we ons regelmatig kunnen verblijden over de ware aard van het progressieve deel van de mensheid.

Dit is het antwoord van de hoofdredacteur van Elsevier :


Elseviers hoofdredacteur Arendo Joustra is niet onder de indruk van de brief. ‘Net als columnisten hebben webloggers een zekere vrijheid van uitdrukken in een fel debat. Harry de Winter en Een Ander Joods Geluid hebben ook een scherpe positie ingenomen in hun advertentie op de voorpagina van de Volkskrant. Wie kaatst kan de bal verwachten.’

http://www.elsevier.nl/nieuws/nederland/artikel/asp/artnr/198741/index.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevrijd Fitna van de Censuur


BEVRIJD FITNA VAN DE CENSUUR


**********************************************




Theiresias        27 maart 2008


Geen enkele Nederlandse omroep wil de film van Geert Wilders uitzenden, en Internet providers nemen de site waar de film gepubliceerd werd uit de lucht, vanwege klachten, terwijl niemand hem nog gezien had.


Het lijkt erop alsof de gehele wereld zich vrijwillig onderwerpt aan de eisen van de moslims en hun christelijke/linkse dhimmi slaven. NERGENS in Nederland klinkt een politieke schreeuw van verontwaardiging over dit multimediale cordon sanitaire.
Maar Fitna moet gezien worden. Dus hoe kan Wilders deze boycott omzeilen? Onder andere op de volgende manieren:

  • Bied een digitale versie van de film on-line aan voor download (FTP) op de PVV site (en/of andere sympathiserende sites).
  • Upload de film naar een Usenet server (bv Eweka.nl).
  • Distribueer de film via het peer-to-peer netwerk (Limewire, E-Donkey, etc).

Post vervolgens links naar de plaatsen waar de film kan worden gedownload. Het Internet zal daarna zelf de distributie verzorgen. Publiceer delen ervan op Youtube en andere video publishing sites, voor extra exposure. Dit alles MOET gebeuren voor de beweging om de film te verbieden voldoende momentum bereikt om publicatie voorgoed onmogelijk te maken. Nu politici zich steeds brutaler hard maken  voor het verbieden van de film, en die pogingen vervolgens motiveren met steeds meer verbijsterende motivaties wordt het tijd actie te ondernemen en de angsthazen voor te zijn: Zorg dat de film naar buiten komt, op wat voor manier dan ook.

Geert, als het nodig is kom ik hem zelf ophalen !

(Overgenomen van www.hetvrijevolk.nl )



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pas op, de tandarts is razend ... door Wim Peeters


Godverdomme.... komt er echt geen einde aan de zelfzucht van die'
potverteerders uit het zuiden...Terwijl onze Vlaamse jeugd braaf een ingangsexamen voor artsenstudie's ging afleggen met als gevolg dat velen geweigerd werden, bleef men in Walloniëlustig dokters kweken alsof er niets aan de hand was.

Nu gaat de regering de spons vegen over het teveel aan artsen-studenten in Wallonië.  Om van te kotsen.....
 
40 % van hun werkenden (sic) zijn ambtenaren (In Vlaanderen is dat 28%)
 
Ze hebben een enorm aantal werklozen dank zij het MR-PS-profitariaat.
 
Ze hebben het dúúrste onderwijs van Europa en tegelijk het slechtste...met een enorm overschot aan leerkrachten (nog altijd het gevolg van vroeger gesjoemel met leerlingen-aantallen)
 
Ze hebben een eigen "Croix Rouge" dat deficitair is...dat vereffend wordt met Vlaamse winst
 
enz....
 
Maar... ze hebben wel 3 regeringen en ontelbare mandatarissen daaraan gekoppeld...
 
Gooi die rommel buiten....
 
Splits dit land aub....vlug... liever gisteren dan vandaag...
 
Razende groeten van
 
Tandarts Wim Peeters
Turnhout



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schijnheiligheid omtrent Tibet


De Chinese leiders hebben niet de bange gewoonte veel aandacht te besteden aan wat de wereld hen te vertellen heeft ; ze luisteren nog niet eens naar het eigen volk.

De sterkte van China is zijn openbarstende economie na bijna vijftig jaar internationaal zelfgekozen isolement.  Het van bovenaf gedirigeerde kapitalisme, een totaal ontbreken van democratische verwarrende inspraak, een autoritair geleid land dat met zijn bevolking schuift als een schaakspeler met zijn figuren, dat is China.   En ziedaar, heel de wereld staat te drummen voor de Hemelse Poort om mee te genieten van dit unieke experiment op wereldschaal.  Het leven zoals het nergens anders ter wereld is. Het individu als grootste vijand voor het leven, humor aan banden gelegd door het regime en seksualiteit in functie van het nationale belang.

De Chinezen moeten zich geen zorgen maken over de vrijheidsopstoten in het opstandige Tibet.  De UNO zal niet tussenkomen. China heeft weinig tot geen  ervaring met opstand sedert het Communisme heerst : een individu dat ànders denkt dan de groep wordt genadeloos uitgestoten.  Dat was trouwens ook zo voor de bevrijding van 1949 toen Mao na zijn lange Mars in Peking binnengehaald werd als de nieuwe keizer.  Zijn grote rivaal Tsjang Kei Tsjek was gevlucht naar het eiland Formosa, nu Taiwan, waar de plaatselijke inboorlingen ver van blij waren met de massale toevloed van Chinese Nationalisten van de Kwo-Min-Tang. Nu zestig jaar later zitten ze er nog en begluren vanuit hun opstandige provincie het moederland en vice-versa. De internationale sympathie die eerst bestond voor Taiwan met veel militaire en economische hulp is al lang ingeruild voor de grote vriendschap van de  Volksrepubliek.  Politiek wordt gemaakt door mensen en gedraagt zich menselijk. Vaak is dat klein, laf en principeloos.

Peking heeft het anders aangepakt in Tibet : het leger erop afgestuurd en de zaak overgenomen in 1950.  De Tibetaanse cultuur bestaat quasi uitsluitend uit religieuze gebruiken en gewoontes.  De Dalai Lama is door de Westerse media bevestigd in de  dubbelzinnige status die hij in eigen land bezat als eeuwig gereïncarneerde. Een politiek en godsdienstig leider, eerlijk gezegd ,wij worden er niet door gecharmeerd, maar wij zij geen Tibetanen. Tegenstanders omschrijven de Dalai Lama als een schijnheilig intrigant  en zijn mooie Tibet als een achterlijke middeleeuwse natie.  Dankzij de Chinese bezetting en de toestroom van Westerlingen komt Tibet tot een zekere bescheiden ontplooiing en tegelijk wordt de eigen aard buitengesloten.  Wie collaboreert met Peking en de eigen cultuur en religie afstoot, stijgt op de maatschappelijke ladder. Zo liggen de kaarten en de gewone burger die niets te maken wil hebben met politiek, ervaart zijn dagdagelijks leven als een slecht lot uit de miserable loterij van de wedergeboorte.

Dit zijn feiten, links en rechts geplukt uit de argumenten pro en contra. Het belangrijkste argument komt zelden aan bod  : elk volk heeft recht op zelfbeschikking en als het land bezet wordt door een buitenlands leger en administratie, moet de internationale gemeenschap  zich tegen de bezetter keren.  Als de Tibetanen, die nooit enige notie hebben gehad van individuele vrijheid en hun bestaan uitleefden in afwachting van een beter lot in een volgend leven, terug willen naar hun eigen religieus land, dan is dat een  beslissing die de wereld moet respecteren. 

Decennialang heeft Suid-Afrika niet mogen deelnemen aan de Olympische Spelen of andere internationale sportmanifestaties wegens een ideologisch meningsverschil.  Dat was feest toen !  Wat China aanricht in Tibet is ook niet mis : gedurende meer dan 50 jaar een buurland bezetten en alle macht uitoefenen.  De Spelen boycotten ?  Dat had men 8 jaar geleden moeten bedenken, toen Peking verkozen werd, want toen was Tibet ook al 50 jaar bezet.  Wij wensen zelfs niet te weten wat Anciaux over deze affaire denkt. Laat dat beter geheim blijven zulke kronkels.



Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Liedekerke wordt verbannen.


Op de redactie van le Matin/de Morgen was het gisteren al te merken dat de beslissing van de gemeente Liedekerke over het gebruik van Nederlands op de speelpleinen zou gebruikt worden om de helaas begraven erfzonde van de Apartheid terug op te rakelen.  Dat was een mooie tijd, de linksen konden elke Nederlandstalige op deze planeet in de schoenen schuiven een apartheidsracist te zijn.  En nu dankzij Liedekerke, breekt die mooie Tijd van Toen terug aan.

"Geen probleem met taalwetten die Vlaanderen wilden emanciperen. Maar wanneer diezelfde regelgeving dient om dit land bekrompen te maken, schaf die taalwetten dan snel af."

Zo staat het er bij Pauli, dan is het afgelopen met het racistische verweer tegen de verdrukte francofonen.  Dan kunnen zij ongestoord en ongehinderd Vlaams Brabant innemen en volledig verfransen.  

Waarom niet ineens de klok terugdraaien naar 1830, zo vlug mogelijk, toen was er ook geen democratie, iets wat de politiek-correcten nu als hun hoogste ideaal zien. De media staan al geruime tijd paraat om opnieuw Vorst en Belgisch Vaderland te dienen en de Vlamingen die moeten belgen worden zonder hoofdletter, want het zijn lastposten en fascisten.
 
Barroso en Bang-ki-Moon de vriend van onze keuning zitten goedkeurend te knikken. Onze eerste-minister, Nonkel Kruk, ziet geen bezwaren in de verbanning-voor-het-leven van zijn partijgenoot de burgemeester van Liedekerke en ook Ward de Bever heeft veel begrip voor straffe maatregelen in ruil voor een pak schone beloftes.

Ray



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Bezetting van Tibet


Linkse jongens en meisjes haten Tibetanen

Zoals iedereen weet, heeft de linkse medemens zich nooit bekommerd om Tibetanen. Dat komt omdat Tibetanen worden geterroriseerd, verkracht en uitgeplunderd door Chinezen. En Chinezen zijn sinds 1949 de lievelingen van socialistisch geïnspireerde wereldverbeteraars. Zulks vanwege de belofte van Eeuwige Communistische Zonnestraal Mao Zhe Dong (inmiddels, merkwaardig genoeg, overleden) dat Chinezen de eerste arbeiders- en boerenheilstaat op aarde zouden gaan realiseren.

Zodoende kunnen de Chinezen sedert 1959 ongehinderd moorden en brandschatten in Tibet. Geen haan die er naar kraait. In geen velden of wegen NOS cameraploegen of journalisten van de Volkskrant te bekennen. Zelfs experts op het gebied van onderdrukte volkeren als Dries van Agt en Gretta Duisenberg maken er geen woord aan vuil. Tibetanen zijn gewoon zwaar de lul. Ze hebben de verkeerde vijand.

Traudl de Jonge
Historica

(met dank overgenomen van www.gregoriusnekschot.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franstalige politieke humor in Le Soir


Franstalige politieke humor: vermoord alle N-VA'ers

 
Zelden of nooit hebben we zo'n sportieve bevalling gezien. Maar het essentiële is er: Leterme I is geboren. Zaterdag zal de Kamer het vertrouwen schenken. Allez vooruit.

Laten we eerst onze verbazing uitspreken over die curieuze manier om een "I" achter deze regering-Leterme te plakken. Dit cijfertje doet veronderstellen dat er reeds een Leterme II in zicht zou zijn. De eerste Koning der Belgen werd Leopold I genoemd van zodra een Leopold II het van hem overnam. In die "I" zit dus een aankondiging, een dreiging, dat de ketter ervan droomt om ons met een saga à la Martens (van I tot IX) op te zadelen.

Leterme I? Gezien de tijd die verloren werd met palaberen (9 maanden), en gezien wat er overblijft van de normale legislatuur (39 maanden), zou het nauwkeuriger zijn om te spreken van Leterme 3/4. (...)

Maar er is slechts een kleinigheid nodig, een akkefietje, een niemendalletje, opdat deze intense en enthousiaste regering haar drie dienstjaren effectief zou kunnen uitdoen. Ziehier het idee - eenvoudig en het enige dat ons uit de problemen kan helpen.

Kleine a: roep de N-VA samen in de haven van Oostende. En als we N-VA zeggen, bedoelen we de hele N-VA: voorzitter, ondervoorzitters, secretaris-generaal, penningmeester, senatoren, volksvertegenwoordigers, regionale verkozenen, gemeenteraadsleden, provincieraadsleden, voorzitters van de plaatselijke afdelingen, militanten, sympathisanten, kiezers.

Kleine b: laat dit alles inschepen in een vrachtschip en naar het midden van de Atlantische Oceaan varen.

Kleine c: laat de boot zinken.

Als iemand een beter idee heeft, dat hij het laat weten.

Pierre Bouillon in "Carnet du Samedi" in Le Soir, 22 maart 2008




25-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij de buren gaan lenen




Matthias Storme heeft weer een fraai stukje proza neergeschreven bij The Brussels Journal, een van de zeldzame websteks die bij onze favorieten horen.  Dank u, heren.  Als u soms een fotootje wil van onze Juffrouw Ellen ?  Of iets uit onze Ouderlingen-Erotheek ? Melige grappen ?  Exotische schimpscheuten ? U vraagt maar.

Represailles: Niet Louter Hoon, Maar Broodroof

Nadat Chris Michel, gastheer van de "Gravensteengroep" in de Standaard van 6 maart ("Agree to disagree") schreef dat vele mensen die het eens zijn met het Gravensteenmanifest niet openlijk durven meedoen uit schrik voor represailles, durfde Walter Zinzen (de man die ook al in dS van 4-9-2007 een zinzende interpretatie gaf aan het BHV-arrest die ik eerder al weerlegd heb) in de Standaard van 10 maart te beweren dat daar niets van waar is, met het argument dat het juist mensen zijn die afwijken van de Vlaams-nationale standpunten die hoon en smaad ten deel krijgen en niet gelezen worden. Mocht het toch waar zijn zou hij zeker steun verlenen.

Zinzen bewijst hiermee dat hij ofwel blind is of te kwader trouw. Het gaat er immers niet om of mensen kritiek krijgen voor de standpunten die ze innemen: natuurlijk is er openlijk kritiek op diegenen die de pleiten voor annexatie van een deel van Vlaanderen bij Brussel of wijzigingen van de taalgrens ten nadele van Vlaanderen. Zou Zinzen veel vriendelijker zijn voor uitspraken van Vlaamse irredentisten die "verloren gebieden" ten zuiden van de taalgrens zouden willen terugwinnen ? Maar hebt U al op grote schaal hoon en smaad gehoord voor de verdedigers van het status-quo, het op dit ogenblik geldende "unionistisch federalisme" ? En bovendien gaat het voor de flaminganten om veel erger dan hoon en smaad: het gaat om broodroof, mijnheer Zinzen. Dat U de vermelding van represailles door Chris Michel weglacht bewijst dat die broodroof blijkbaar niet geldt voor mensen van uw mening.

Die broodroof schuwt de publiciteit; ze is veel gevaarlijker dan publieke hoon en smaad. En de dreiging ermee is ook veel effectiever, want op publieke beledigingen kan je nog antwoorden, tegen al dan niet gecamoufleerde dreiging met broodroof sta je grotendeels machteloos. En één enkele persoon bij wijze van voorbeeld broodroven weerhoudt er honderd anderen van om zich te outen. Dit betekent ook dat de bekende gevallen het topje van de ijsberg zijn. Elke flamingante lezer weet wel waar het over gaat en kent voorbeelden uit zijn omgeving.

In een groot deel van het bedrijfsleven wordt alvast niet gelachen met flamingante uitingen. Herman de Bode moest op 7 december 2005 ontslag nemen als managing partner van McKinsey omdat hij het Manifest van de Denkgroep in de Warande had ondertekend, dit onder druk van Belgische bedrijven en misschien ook overheden die dreigden geen beroep meer te doen op McKinsey. Van UCB (Georges Jacobs) is dit geweten, van andere bedrijven genre Solvay, Fortis, Delhaize zijn er minstens aanwijzingen, en ze hebben de aan hun adres in Trends geuite beschuldiging alvast nooit tegengesproken. Morele en andere steun van Walter Zinzen heeft de Bode alvast nooit gekregen. Dit soort druk is helemaal niet zeldzaam. Vele andere personen werkzaam in het bedrijfsleven durfden het Warandemanifest niet te tekenen. Bedrijven die mijn cliënten zijn als advocaat werden ook al benaderd uit dezelfde kringen met de boodschap dat het toch niet hoorde om bij zo'n flamingante advocaat als Storme te gaan.

In de culturele wereld is het nog een stuk erger. The Strangers zijn totaal geboycot geworden door de officiële en andere circuits omdat ze op 24 november 1992 op een congres van het Vlaams Blok waren opgetreden. Pas nadat de groep al 4 jaar ontbonden was zijn ze posthuum nog eens mogen optreden voor het bal van de Antwerpse burgemeester in 2006. Andere zangers en musici die ooit op een VB-manifestatie zijn opgetreden zijn ook systematisch geboycot. Maar een VB-optreden is zelfs niet nodig: Soetkin Collier mocht niet mee met haar groep Urban Trad gaan zingen op het Eurosongfestival 2003 in Letland omdat de Staatsveiligheid niet alleen een fout dossier over haar had opgesteld maar dit ook nog goed getimed naar de Franstalige media lekte. Behalve deelname aan enkele betogingen - een grondwettelijk rehct toch, niet ? - bevatte het zelfs geen verwijt aan haarzelf maar enkel killing by association: verenigingen waar ze in haar jeugd lid was van geweest en activiteiten van familieleden. Sippenhaft, weet U wel. Als zelfs de wetgever dat tot norm maakt, dan moet men van de media blijkbaar niet beter verwachten. Roemroof was haar deel. Steun gekregen van Zinzen ?

In de media zijn te kritische flamingante journalisten vaak op een zijspoor gezet. Waarom zou Roger van Houtte anders uit de redactie Binnenland van de GVA geweerd zijn ? (Zie "Bank achteruit voor GVA-journalist Roger van Houtte") Om nog te zwijgen van de tussenkomst van Verhofstadt via Prodi bij Bolkestein om Derk-Jan Eppink te doen zwijgen of te ontslaan. En ik ben benieuwd welke kansen Chris Michel nog gaat krijgen in de media nu hij de omertà doorbroken heeft.

In de academische wereld is het iets beter, maar toch. In universitaire benoemingscommissies worden kandidaten omwille van hun "flamingante" of "rechtse" politieke overtuiging niet voorgedragen; voor elke keer dat dit uit een vermelding in een verslag blijkt zullen er minstens 10 andere keren zijn waar men zo voorzichtig is dat niet op papier te zetten. Wie al benoemd is riskeert vervroegd op pensioen te worden gestuurd of anderszins op een zijspoor te worden gezet, zoals aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Op wetenschappelijke congressen worden conservatieve academici die uitgenodigd waren om een lezing te geven, plotseling "gedisiniviteerd" onder politieke druk. Dr. Koenraad Elst bv. (Zie dit voorwoord). Steun gekregen van Zinzen ?

En dan hebben we het nog niet over diegenen die ooit de euvele moed hebben gehad lid te worden van het VB of in dienst van die partij te gaan. Zij worden overal buitengegooid en gestraft met een vorm van burgerlijke dood, waaruit ze pas kunnen herrijzen indien ze er niet alleen uitstappen maar ook nog eens stevig aan VB-bestrijding te doen.

Ging het maar om smaad en hoon alleen ....


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De meineed van Nonkel Kruk





"Ik zweer mij door iedereen te laten chanteren. Behalve door die van de N-VA"


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ach... ach ... is er nog een zondaar voor New-York ?


De vorige gouverneur van New-York moest opstappen omdat hij een abonnement had bij een seksjuffrouw die geen korting gaf.  De man had zijn carrière in het teken gesteld van corruptie- en prostitutiebestrijding en ging zelf regelmatig van bil om zijn vrouwtje niet te hoeven lastigvallen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.  Toegewijde, brave man.

De wippende democraat ging, de visueelgehandicapte opvolger sukkelde binnen. "Hij is zwart" mompelden de conservatieven. "Ssst" zei de vrouw van de nieuwe gouverneur :  "Hij is blind, hij denkt dat alles zwart is".  Eedaflegging in orde, beloftes en voornemens om heel de Grand Canyon te vullen, en dan na de vele martini's kwamen de confidenties. 

"Luister eens hier" zei David Patterson  "ik heb misschien wat last met mijn ogen maar ik heb al verschillende keren met lekkere vrouwtjes wippertiewip gedaan.  Mijn vrouwtje gaat trouwens ook al eens op zoek naar buitenechtelijk vertier".  Voorwaar een fijn stel.

De conservatieven, die natuurlijk allen zonder uitzondering de huwelijkstrouw stipt belijden,  begonnen te dromen van nieuwe plaatselijke verkiezingen in hun staat met de gebuisde presidentskandidaat en in NY erg populaire burgemeester Giuliani. Er moeten echter og meer intimiteiten uitlekken.

Mrs. Patserson, u herkent haar aan de exclusieve bontjas die ze draagt, heeft laten optekenen, dat zij in het open huwelijk alles met mekaar bespreken.  Ook het druggebruik van David in zijn vlegeljaren is haar niet onbekend. 

Zijn er nog zondaars in New-York ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een onderhoudend melodietje ... energieke beelden ...


.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liedekerke : eigen speeltuigen voor eigen kinderen.



De gemeente Liedekerke in het arrondissement Brussel-Halle-Vilvoorde heeft een gemeentereglement voor de speelpleinen goedgekeurd.  Daarin staat ondermeer dat alleen kinderen die Nederlands kennen, toegang krijgen tot het speelplein. Het is bovendien enkel ter beschikking voor inwoners van de gemeente.  Eigen speeltuigen, voor eigen kinderen.

Het zal weer tieren, janken, en  huilen worden bij de politiek-correcte broodschrijvers van de media en natuurlijk bij de Franstaligen. Er is al een brief onderweg naar Ban-ki-Moon, de persoonlijke vriend van de keuning.  Nonkel Kruk laat weten dat voor hem alles bespreekbaar is en dat die van de N-VA hun grote visgraat opeten en zwijgen.

Er deden zich in het verleden regelmatig incidenten voor met kinderen die de instructies van de monitoren niet konden verstaan omdat ze geblaft werden in de hondentaal.  Vous comprenez ?  Er waren ook heel wat kinderen die tot de hangleeftijd behoorden en vanuit het Brusselse kwamen afgezakt om spelletjes te doen van "centjes afpakken en gaan lopen".

Het is niet de gemeente die met de vinger moet gewezen worden, omdat ze haar inwoners verdedigt,  het zijn de zwakke politiekers van de federale regering die ons land laten innemen door te veel onaangepaste vreemdelingen binnen te laten, aan wie alles toegelaten is.

Liedekerke, waar Etienne Schouppe nog burgemeester geweest is, een bank vooruit en twee uren op de schommel.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom u nog langer verzetten tegen de multicul ?



Waarom u nog langer verzetten tegen de multicul ?

single thai women.jpg


Deze charmante vrijgezellen zoeken naar een rijpe, fijne en rijke Vlaamse man.  Zij kennen geen woord Engels, behalve "Dalling" en u kent geen Thais, succes gewaarborgd. Geheel gratis krijgt u er de ganse schoonfamilie bij om te onderhouden. 
De echtscheidingsdatum kan contractueel vastgelegd worden bij de eerste kennismaking.

Dank u, Multicul !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De interreligieuze dialoog


Lex Molenaar breekt in de Gazet van zijn Antwerpen  een lans om een interreligieuze dialoog te starten. Het licht voor dit gebeuren werd hem gisteren aangereikt door de katholieke CVP-schepen Heylen en de vrijzinnige ex- SP-a schepen Van Wallendael.

In een stad waar zovele nationaliteiten en religies naast mekaar leven, zou een Huis waar de godsdiensten mekaar ontmoeten, een symboolbasis leveren voor het vredevolle samenleven.  Zoals alles wat uit de kokers komt van de verlichte geesten van het stadhuis, wordt Molenaar Epo-enthousiast bij dit idee.  Het is een andere benadering dan de harde confrontatie van Wilders, roept Lex die wel genuanceerd is en zich afvraagt waarom men zich druk maakt over een film die niemand kent.  Lex beseft dat hij als Oppersultan van de multiculturele Pravda tussendoor iets verstandigs moet schrijven.

Het schijnt dat op ATV een debat over de godsdienstvriendelijkheid  heeft plaatsgegegrepen, dat wij helaas weer eens gemist hebben, want op een of andere onverklaarbare manier worden wij telkens onpasselijk bij het aanschouwen en aanhoren van de kleine rode stadstelevisiekeffer.  Zelfs Lex noemt het een slaapverwekkend programma ... ik denk dat er iets gebeurd is dat wij niet mogen weten.

Verwonderlijk blijven wij het vinden dat zovele lieden die begaan zijn met de integratie van moslims (en anderen) de islam blijven behandelen als een gewone godsdienst.  Dat is natuurlijk de makkelijkste en bekende weg : de kerk is er voor de geestelijke noden, de politiek voor de materiële behoeftes.  Vreemd  dat een intelligent man als Van Wallendael dezelfde misleidende beoordeling maakt.  Ik citeer hierna uit het boek dat ook onze vriend Stradi vanmorgen aanhaalde van
Peter Hammond "Slavery, Terrorism and Islam" :

Islam is geen religie noch een cultus.  Het is een volledig systeem.  Islam bezit godsdienstige, wetgevende, politieke, economische en militaire aspecten..  Het godsdienstige aspect is de draagberrie voor de andere elementen.

Islamisering treedt op als  voldoende moslims in een vreemd land beginnen te ageren voor hun zogenaamde godsdienstige rechten.

Als politiek-correcte, multiculurele gemeenschappen akkoord gaan met de redelijke moslim-eisen voor hun religieuze rechten, dan worden eveneens de andere componenten van het islam-systeem op tafel gelegd en ter sprake gebracht.

De auteur gaat dan verder met het citeren van de CIA-bron "Het Wereld Feiten Boek - 2007"

Wij zijn vanzelfsprekend niet gekant tegen gesprekken, we doen zelf niet anders dan zeveren tegen de mensen.  Als een dergelijk initiatief opgestart wordt uit politieke hoek, is het bij voorbaat gedoemd om terecht te komen in het vaarwater van diezelfde politici die overal hun klauwen willen opleggen en regeltjes zullen introduceren om kleine eigen machtsbastions op te richten.  Zegt u ons, waarom ze dat nu niet zouden doen ?  Bovendien als de godsdiensten willen overleggen, dàt kunnen ze altijd en overal op hun eigen ritme en met hun eigen agenda's. 

De katholieken de protestanten zijn al enkele eeuwen bezig met mekaar.
(En nu schijn het zelfs doorgedrongen te zijn tot in Noord-Ierland dat geweld niet de oplossing is.  De Engelsen leveren wel hun eigen land over aan de vreemden maar ze zijn nog altijd niet bereid Ierland integraal over te laten aan de Ieren.  Dit gans terzijde.)

Overleg tussen de godsdiensten zal door de islamisten niet afgewezen worden ; zij weten inmiddels zeer goed dat al de agendapunten die betrekking hebben op alles wat niet godsdienstig is, zonder discussie zal aanvaard worden door de naiëvelingen die doordrongen zijn van zonde en schuld.  Er is maar één houding die respect afdwingt bij de moslims : onwankelbare duidelijkheid . Zover gaan wij.  En niet verder.  Wie durft dat nog buiten de mandatarissen van Vlaams Belang ?

Ray
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een vakantietip



Ditmaal weggehaald bij Björn Roose, dus u gelieve niet te glimlachen, dit is ernstig, klassiek en tegelijk ontspannend.

Reclame: nieuw geopend Vlaams Huis te Lambertsrode-Rijsel

Heb zelf nog niet de gelegenheid gehad er heen te gaan, maar zal dat zeker niet nalaten van zodra ik weer eens richting Zuid-Vlaanderen trek: het nieuw geopende Vlaams Huis te Lambertsrode (Lambersart) nabij Rijsel (Lille). Kameraad Jean-Yves Wattelaere, die ik een goede week geleden ontmoette in de Roeselaarse Vlaams-nationalistische taverne Gezelle, doet alvast zijn best om er de nodige reclame voor te maken (ook aan deze kant van "de schreve") en ik neem hier graag de Nederlandse tekst (met hier en daar een kleine aanpassing van mijnentwege) van het foldertje over:

"
De vereniging 'Huis van het Vlaamse Volk' is verheugd om jullie te mogen aankondigen dat een Vlaams Huis in Lambertsrode (Lambersart), een gemeente in de omgeving van Rijsel, is opgericht. Deze vereniging vloeit voort uit een samenwerking tussen Jeunesses Identitaires van Rijsel en de Vereniging Terre Celtique, die respectievelijk Bloc Identitaire en Voorpost Zuid-Vlaanderen steunen.


Het huis omvat een bar, een sportzaal, een vergaderzaal, alsook werkkamers, met als doel Vlamingen te verzamelen die trots zijn op hun identiteit, evenals hun toe te staan om hun volk en hun taal terug te vinden, volgens de leer van de priester Jean-Marie Gantois. Een bibliotheek zal aanzetten om de Vlaamse cultuur te onderwijzen en opnieuw te ontdekken. Conferenties over Vlaanderen en cursussen Nederlands zullen er, aangezien ze hetzelfde doel hebben, doorgaan. Wij wensen ook van dit huis een gezellige plaats te maken waar traditionele Vlaamse spellen en vele andere activiteiten kunnen doorgaan en waar we elkaar kunnen ontmoeten in een aangename sfeer.

Het Vlaams Huis ligt in 144 rue Flament Reboux (Flament Rebouxstraat), 59130 Lambersart."

Lijkt me een verplichte tussenstop voor de mensen van "
de schreve
" die eens oversteken naar de andere kant. U kan er terecht op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 17 tot 23 uur, en op vrijdag en zaterdag van 17 tot 3 uur. Tegen het witte hekje duwen, het Vlaams Huis bevind zich achteraan de koer.

Oh ja, nog een weekje geduld hebben met uw bezoek is zinnig. De
officiële opening van het Vlaams Huis is namelijk voor komende zaterdag. Fabrice Robert, voorzitter van het Bloc Identitaire, komt er die dag de "honneurs" waarnemen.

Labels: ,


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die Amerikanen toch ...

Het zal weer feest zijn op de redacties van de regime-pravda's : een Amerikaans schip heeft het vuur geopend op twee sloepjes met brave Egyptische kooplieden die hun waren kwamen aanbieden.  Aan de ingang van het Suezkanaal.  De Amerikanen, zeker in de Arabische regio, worden altijd afgeschilderd als rondschietende gangsters, in dit geval wreedaardige piraten.  Egypte moet zorgen dat bij de in- & uitvaart van het belangrijke Suezkanaal dergelijke incidenten uitgesloten zijn door alle lokaal watervervoer te verbieden.  De Amerikanen ontkennen inmiddels dat er slachtoffers gevallen zijn door de geloste verwittigingsschoten.  Wie haalt het in zijn hoofd een oorlogsschip te benaderen om snuisterijen te verkopen ?

CAIRO (ANP) - Bootjes die een Amerikaans schip vlak voor het Suezkanaal naderden, zijn niet door vuur vanaf het schip geraakt. Dit beklemtoonde de Amerikaanse ambassade in Cairo dinsdag in een verklaring.

Een door de Amerikaanse marine gecharterde boot, de Global Patriot, werd voor een ingang van het Suezkanaal genaderd door enkele kleine bootjes waarvan de opvarenden goederen wilden verkopen. Na waarschuwingen wendden die zich op één na af. De boot die bleef naderen, kreeg wat schoten voor de boeg om het te doen keren. Daarbij zijn geen slachtoffers gevallen aldus de Amerikaanse lezing.

Eerder werd in Ismaliya gemeld dat van het Amerikaanse vaartuig op bootjes werd geschoten waarbij een Egyptische opvarende is gedood. Een plaatselijke veiligheidsfunctionaris noemde zelfs de naam van het slachtoffer. De Egyptische en Amerikaanse autoriteiten onderzoeken het incident.



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Multiraciaal geluk



.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apart ? Mooi ?



.
http://www.geraldinegeorges.be/




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!