Angeltjes
19-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dotatie Apsjaars Laken zal anders verlopen in toekomst.

 

De regering, het hof, de lakeien, de likkers, de parvenu's zijn overeengekomen (wat zelden gebeurt) om de dotaties aan de Apsjaars van Laken anders uit te betalen in de toekomst.  Niet meer gekoppeld aan de gezondheidsindex maar aan de index van het plebs.

De tafelschuimers zullen enkele procenten minder vangen maar nog ruim voldoende. En daarmee zal het parlement glimmend instemmen, want Nonkel Kruk heeft eindelijk een prestatie geleverd. We gaan wel de neuzen tellen van de kamerleden en de partij(en) die tegenstemmen.  Van een zijn we zeker.

Bij moderne Vlaams-nationalisten bestaat er een grote afkeer voor de monarchie. Al te vaak zijn de Vlamingen bedrogen geworden door opeenvolgende generaties van keuningen, die zich gedragen hebben als platte opportunisten.  Tijdens de Grote Oorlog van 14-18 riep Albert I de Vlamingen op de Guldensporenslag te gedenken en beloofde hen een rechtvaardiger behandeling als ze zich zonder protesteren opofferden voor Vorst en Vaderland. Na de oorlog werden de Vlaamsgezinde activisten, die met de Raad van Vlaanderen de onafhankelijkheid hadden uitgeroepen, in  de nor gedraaid en de Vlaamse Fronters werden behandeld als Stronters.  En de keuning sprak terug Frans.

Na de Tweede Wereldoorlog kozen de Vlamingen met 72% de zijde van Leopold III in het referendum over het behoud van zijn troon, omdat ze geloof hechtten aan zijn bedoelingen soldatenlevens te besparen en zijn gevangenschap aanzagen als een bewijs van zijn keuninklijke neutraliteit. Dat hij tijdens zijn "gevangenschap" getrouwd was met de knappe gouvernante van zijn kindjes, was een menselijk foutje, dat hem gracieus vergeven werd door Kardinaal Van Roey, een Vlaamse belgicist zoals het zootje voor en na hem. Leopold III trad wel af en kon niet eens in behoorlijk Nederlands "dank oe" zeggen tot zijn keuningsgezinde Vlamingen. 

Over Boudewijn kunnen we kort zijn : die man zat op een verkeerde troon.  Die had paus moeten worden, om vanaf het balkon in Vaticaanstad elk jaar te roepen "bedaangkt veur die bloeme".

De huidige keuning is best sympathiek en grappig maar hij blijft natuurlijk een symbool van een staat die ons land, Vlaanderen, bijna 180 jaar bezet.  Albert mag zijn sympathie en grapjes opsparen voor zijn Franstalige landgenoten.  In belgië komt het nooit meer goed tussen de gemeenschappen, of er 3% of 6% meer morsgeld betaald wordt.

De Apsjaars van Laken hebben het genoeg uitgehangen. Liefst nemen wij correct afscheid en als dat niet kan, met een gepast fluitjesconcert. Ons land is Vlaanderen en met antieke keuningen hebben wij niets meer te maken. Juist ? Zeer juist !

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Explosief groeiend emiraat worstelt met cultuur van buitenlanders

 

Dubai groeit zo snel dat nog maar 20 procent van de bevolking autochtoon is. De oorspronkelijke bevolking vreest dat de buitenlanders hun cultuur verdrukken.

 

Met parelwitte stranden, kunstmatige palmeilanden in de Golf en luxe warenhuizen presenteert Dubai zich graag als de ultieme toeristische bestemming. Maar wie er zijn vakantieliefde tegenkomt, doet er verstandig aan om niet dronken op het strand de liefde te gaan bedrijven.

Vandaag dient het hoger beroep van een Brits duo dat in juli werd betrapt op gescharrel op een van de stranden van Dubai. Na een internationaal mediacircus werden Michelle Palmer (36), een expat, en Vince Acors (34), een toerist, tot drie maanden cel veroordeeld.

De rechtszaak legt diverse problemen bloot in het snel groeiende Dubai, onderdeel van de Verenigde Arabische Emiraten. Gelokt door Dubais imago van ‘booming’ wonderstad zijn honderdduizenden buitenlanders de afgelopen jaren naar het kleine emiraat gekomen. Zoveel, dat nog maar 20 procent van de bevolking van 1,4 miljoen mensen autochtoon is. Die eisen nu dat de nieuwkomers zich aanpassen aan lokale culturele waarden.

Plopperdeplop, flapperdeflap, ga maar elders op stap

„Wij zijn open en tolerant, maar Dubai is geen plek voor gescharrel op het strand”, zegt Abdel-Khaleq Abdullah, een hoogleraar politieke wetenschappen aan de Emirates University. „We hebben hier sociale, morele en culturele waarden die dienen te worden nageleefd.”

Volgens Abdullah ontstaat er een kloof tussen de oorspronkelijke bewoners van Dubai en de vele nieuwkomers. De komst van Britse expats, Russische toeristen en gastarbeiders uit Aziatische landen heeft de demografie van Dubai in dertig jaar volledig op haar kop gezet. „Onze demografische cijfers zijn niet gezond, ze zijn zelfs angstaanjagend. Stelt u zich voor dat autochtone Nederlanders nog maar 20 procent van de bevolking uitmaken. Veel oorspronkelijke bewoners zijn bang dat deze mensen willen blijven en zelfs paspoorten willen hebben.”

Het strandseksschandaal is op verschillende manieren verbonden met het beleid van Dubai om toeristen en hoogopgeleid personeel vanuit de hele wereld naar het emiraat te lokken.

Palmer en Acors ontmoetten elkaar tijdens een van de vrijdagmiddagse champagnefeesten in een internationaal strandhotel in Dubai. In het islamitische land is drankgebruik sterk aan banden gelegd. Maar voor toeristenhotels worden uitzonderingen gemaakt. Seks buiten het huwelijk is ook verboden, maar westerse toeristen hoeven geen trouwbewijs te overleggen om een kamer te krijgen.

Palmer, een van de circa honderdduizend Britse expats, en Acors, die in Dubai op vakantie was, belandden na de nodige glazen champagne op het strand. Gadegeslagen door een familie van Emirati’s probeerden ze de liefde te bedrijven. De politie werd gebeld en het tweetal gearresteerd. Hun celstraf van drie maanden kregen ze wegens ‘relaties buiten het huwelijk’. Daarnaast kregen ze een boete van 200 pond wegens dronkenschap.

Zou ook trek  hebben in lekkere strandwip maar ies nie koeltoer

Volgens Abdullah moet het alcoholgebruik in de hotels worden gereguleerd. „Dit soort gedrag moet in afgesloten ruimtes plaatsvinden, weg van het algemene publiek”, zegt hij. „Onze tolerantie is onze kracht, maar als dit soort dingen publiekelijk gebeuren moeten we het keihard aanpakken.”

Dat de komst van honderdduizenden buitenlanders ook nieuwe gebruiken, culturen en zelfs eisen met zich kan meebrengen, zien de autoriteiten van Dubai nu onder ogen. Dit jaar is er een nationale discussie over nationale identiteit en de veranderende demografie van het land.

De politie nam ook stappen. Plotseling werden toeristen beboet voor eten tijdens de ramadan. Daarnaast kondigden de leiders van het emiraat speciale strandcontroles aan, om ‘immorele situaties te voorkomen’.

„De leiders van Dubai hebben bewust een grijs gebied gecreëerd waar toeristen, expats en oorspronkelijke bewoners niet weten wat wel en niet kan. Economische vooruitgang gaat boven het in goede banen leiden van de veranderingen die eruit voortvloeien”, zegt Christopher Davidson, schrijver van het boek Dubai: De Kwetsbaarheid van Succes.

Volgens hem hebben toeristen, expats en kopers van vakantiehuisjes geen idee wat er eigenlijk allemaal verboden is. Naast seks in het openbaar, ook prostitutie, eten tijdens de vastenmaand ramadan, alle soorten drugs, homoseksualiteit, ongetrouwd samenwonen en zelfs openbaar zoenen.

„De koninklijke familie ontleent haar legitimiteit aan de islam, familie- en strafrecht zijn gebaseerd op de de shari’a. Twee cultureel volledig onverenigbare groepen worden geacht hier samen te leven, zonder duidelijke regels. Natuurlijk gaat dat fout, als Britse toeristen die Spanje en Griekenland gewend zijn zonder informatie naar Dubai komen”, zegt Davidson.

„Vergeet niet dat honderden Al-Qaeda-strijders hier vandaan komen. Die zien een staatseconomie die het emiraat op hoge snelheid aan het globaliseren is, dat levert wrevel op”, zegt Davidson, die jaren in Dubai heeft gewoond.

Het beangstigt professor Abdullah dat enkele van de nieuwkomers na het kopen van woningen niet alleen om verblijfvergunningen, maar ook om staatsburgerschap vragen. „Dat gaat echt te ver”, zegt hij. „De buitenlanders mogen hier komen om van Dubai te genieten, om hier te werken. Daar moet het bij blijven.”

Door onze correspondent Thomas Erdbrink @ NRC


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vogelaar : besturen was moeilijk, moddergooien niet.

 

Niet dat het ons erg deert, de mentaliteit van de kindertuin-politici in Nederland, die trouwens een klasje hoger spelen dan onze belgische peuters, maar vreemd is het wel om te zien hoe de islamisering de grote voorgangers van de multicul uit mekaar rijt.  Vogelaar over haar partij en over Bos :

Vogelaar pakt niet alleen Bos, maar de hele PvdA-top aan. Uit vrees 'soft' te zijn, heeft de top 'geen oog voor de begrijpelijke woede van migranten over hun tweederangspositie' en 'bemoeilijken politici identificatie met Nederland'. Verder heeft de PvdA-top geen visie over 'de ontwikkeling naar een etnisch diverse samenleving'.

Waarmede ineens officieel erkend is dat Europa maar beter went aan een ethnisch-diverse samenleving... Hoe ?  En wat met de "integratie", de samensmelting van cultuur met koeltoer, het rijkelijk in mekaar opgaan ? De fijne kleurenvermening ?  Moeten we de vermaledijde apartheid herontdekken ? Wordt het hier een slagveld zoals in Zuid-Afrika of Brazilië, om maar wat te noemen ? 

Links is compleet de pedalen kwijt, zoveel is duidelijk.  In eigen land wordt het moddergevecht-met-alle-grepen-zijn-toegelaten opgevoerd tussen de Vlaamse liberalen en de Franse socialisten.  Daar zit enkel zuiver electoralisme achter onder het mom van sentimentele compassie.

Ray


18-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reactie-problemen + Antwoord Seniorennet 20.30 uur

 

Verschillende reageerders laten ons weten, dat ze problemen ervaren bij het ingeven van een lezersreactie. 

Deze namiddag heeft de webbeheerder van Seniorennet het euvel van de lezers-on-line-teller opgelost, nu zullen we hem dit reageerdersprobleem voorleggen.  Met de vermelding dat de namen die normaal opgeslagen worden telkens opnieuw moeten ingevoerd worden.

Veel spijt en verontschuldigingen voor deze samenloop van jammere omstandigheden en dank aan Seniorennet voor hun immer bereidwillige hulp.

Oekandana ? Oewistmeugelàk ? Gezounazegge ...

ANTWOORD SENIORENNET 20.30 u

Als men de gegevens terug ingeeft van nicknaam en mailadres, moet men een vinkje plaatsen bij gegevens onthouden.Het duurt een aantal minuten voor de server dit heeft opgeslagen.Als men dan eventueel onmiddellijk terug ergens in een gastenboek een groet gaat plaatsen moet men terug die gegevens ingeven omdat ze nog niet opgeslagen waren.Als men iets langer wacht is het in orde,of na een drietal keren de gegevens ingeven.Ik had het deze week ook daarom weet ik dat het wel in orde komt.
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlare weer in het nieuws

 

Vrouw neergestoken op straat in Berlare

Slachtoffer verkeert in levensgevaar

Gezinsdrama zou aan de basis liggen

(Gekozen burgemeester verklaart op het moment van de feiten in overleg geweest te zijn met politierechter over familiaal investeringsdossier)

http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=DMF18112008_081


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met een glas wijn in de hand, ben je echt een type

 

Tot in Azië toe vindt de dee-jay uit Wilrijk navolgers : Glas in de hand verleent elegantie en chique

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heet vanhetFortis-naaldje - 15 u 10

 

 

 

De Handelsrechter heeft zonet beslist dat de vraag van de minderheidsaandeelhouders van Fortis afgewezen wordt.  Hun bemerking dat de verkoop aan BNP niet rechtsgeldig is zonder goedkeuring door de Algemene Vergadering is niet weerhouden.  Nonkel Kruk mag zijn zweet opsparen voor een andere gelegenheid.  Er wordt een college van 3 experten aangesteld om de juiste waarde van de activa te bepalen.  Nonkel kruk mag terug zijn zakdoek bovenhalen.

Zover wij de uitspraak begrijpen : als de regering tussenkomt in een louter burgerlijke of commerciële aangelegenheid, geldt voor haar de wet niet.

Dat was bijna rechtstreeks uit de rechtbank in Brussel (dankzij Le Soir)

Le tribunal du commerce de Bruxelles, siégeant en référé, n'a pas
accédé mardi à la demande de plusieurs milliers d'actionnaires minoritaires de Fortis de suspendre la vente des activités belges du bancassureur à BNP Paribas,
mais a ordonné la désignation d'un collège d'experts appelé à se prononcer sur l'adéquation de la valeur d'acquisition de ces activités. (belga)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geheime SMS aan Mireille S. vanwege Karel D.G.

 

Chérie - Fortis vandaag 0,70 - Vorige verkoop 2.000 stuks leverde op € 10.000 - Koop vandaag 14.200 stuks en we maken winst.  Baisers.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel in handen van het tuig - Politie mag niet optreden

 

 Klik hier voor de foto in originele afmetingen.

 

 

 

18.11.2008 13.11u - Onlangs verschenen in P-magazine twee onthutsende artikels waarin politieagenten het bestaan van zogenaamde ‘no go-zones’ bevestigden in Brussel, wijken waar de allochtone jongerenbendes de plak zwaaien en waar de politie amper nog durft te komen. Een aantal Brusselse politici vond deze getuigenissen kennelijk vervelend, zo meldt P-Magazine vandaag. Zo werd Peter Van Isterbeek, de afgevaardigde van de politievakbond VSOA, ondertussen op het matje geroepen voor zijn medewerking aan de bewuste reportage.

Voor het overige werd P-Magazine naar eigen zeggen de voorbije weken overstelpt met reacties van moegetergde agenten. In haar jongste editie (18.11.2008) laat het weekblad drie agenten uit verschillende eenheden van de zone-Brussel aan het woord. Anoniem weliswaar, uit schrik voor tuchtsancties. Zij bevestigen één voor één de manier waarop gemotiveerde politiemensen in hun werk worden gehinderd door “sommige officieren, politici en magistraten.” “Als de overheid meewil zouden we die wijken in een jaar tijd helemaal kunnen uitkuisen. Maar de overheid wil niet mee”, zo luidt het letterlijk.

De agenten vertellen hoe ze in bepaalde zones, telkens wanneer ze een ‘jongere’ achterna zitten, een hele wijk tegen zich krijgen en vervolgens systematisch van de (meestal socialistische) burgemeesters het bevel krijgen zich terug te trekken. Naar de redenen voor deze capitulatiepolitiek hoeft niet ver gezocht te worden. Eén van de betrokken agenten formuleert het als volgt: “Ze houden niet van de grove borstel. De Galan in Vorst, Charles Piqué in Sint-Gillis, Van Goidsenhoven in Anderlecht: het is overal hetzelfde. Zij willen hun kiezers niet voor het hoofd stoten. In Sint-Gillis zit je met 70 à 75 procent inwoners van Noord-Afrikaanse afkomst. De verkiezingen gaan daar maar over één zaak: welke partij zorgt ervoor dat mijn kind niet in een instelling terechtkomt, wanneer hij een portefeuille pikt. Wel, de politiek – vooral de PS – zorgt daar al jaren voor. Al jaren!”

De gevolgen zijn er natuurlijk naar: “Die kerels zijn baas in hun wijk. Wij hebben er helemaal niets meer in de pap te brokken. Dat is de dood van de politie. Want je verliest elke keer. En de volgende keer dat je in die wijk komt, staan die gastjes van 15, 16 jaar je uit te lachen.” Het klimaat van feitelijke straffeloosheid wordt bovendien nog eens versterkt doordat opgepakte criminele jongeren amper gestraft worden. “De instellingen zitten vol, horen we nu al jaren. Daardoor pakken wij jongeren op die al veertig feiten hebben gepleegd en nog nooit gestraft zijn. (…) En lol dat die mannen daar in hebben! Met een brede grijns worden ze binnengebracht en met een nog bredere grijns stappen ze weer buiten.”

De woorden van deze ontgoochelde wetsdienaars bevestigen in ieder geval eerdere getuigenissen van collega’s over hoe een toenemend aantal wijken in Brussel door de feitelijke straffeloosheid (zijn) verworden tot vrijhavens voor criminelen. De verantwoordelijkheid van de politiek is verpletterend. De prijs wordt betaald door de burger en de politie.

@ Vlaams Belang

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanhecke is de klos zoals verwacht

 

 

De particratie triomfeert !  "Alle middelen zijn goed" zei Tobback, ijverig bijgetreden door Willockx, de valsspeler van Sint Niklaas, die zijn politieke neergang in eigen stad niet kan verkroppen. 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine garnaal wordt aangepakt, graaf Lipmans niet.

 

Gerecht valt binnen bij klagers Fortis

Speurders zijn binnengevallen bij Hendrik Boonen, de voorzitter van belangenvereniging vzw Dolor uit Antwerpen, en L.V.M uit Kampenhout, de gepensioneerde Fortisbankier die als eerste een strafklacht indiende tegen de bank-verzekeraar. Dat bericht Het Laatste Nieuws dinsdag.

Het gerecht zocht naar de door Boonen aangekondigde "harde bewijzen van gesjoemel" tegen de ex-top van Fortis, maar vond niets bijzonders. Gerechtelijke bronnen twijfelen intussen aan "het gewicht" van de strafklacht van L.V.M. en de woorden van Antwerpenaar Hendrik Boonen. Mocht blijken dat de Antwerpenaar liegt over zijn vzw Dolor en zijn activiteiten opblaast om gedupeerden te ronselen, dan kan hij worden vervolgd voor oplichting. (DWM)

@ Het Laatste Nieuws

***

Dit zijn berichten, die onbehaaglijk stemmen.  Waarom valt in 's hemelsnaam het gerecht "binnen" bij iemand die klacht neerlegt, uit naam van een aantal gedupeerde Fortisklanten ?  Ik neem aan, dat er een onderzoek gestart wordt en dan is het normaal dat de klager met zijn bewijzen op tafel komt.  Kan hij dat niet, dan stelt hij zich bloot aan vervolging, enz. De VZW Dolor is een initiatief van beroepsdwarsligger Hendrik Boonen, die zowat lid is geweest van alle bestaande en inmiddels verdwenen  politieke partijen en bij elke verkiezing kandidaat is. De "inval" van het gerecht heeft vermoedelijk meer te maken met het fenomeen "Boonen" dan met de grond van de zaak.  Als het gerecht in de Fortis-affaire klaarheid wil scheppen, zouden ze wellicht ook kunnen "binnenvallen" bij Graaf Lipmans.  Maar dat is te hoog gegrepen. Liever de kleine garnaal aanpakken en de grote haai zijn gang laten gaan.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terrorisme onder controle

 

pyrotechniek vuurwerk pyrotechnics fireworks ipa obama pet hypoallergic

Jacht op terroristen-poes : groot succes.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Vanhecke reageert

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer staking bij de rechtbanken ?

 

ANTWERPEN - Het uitstel van drie strafzaken naar een zaterdagzitting zorgt voor heisa in het justitiegebouw aan de Bolivarplaats. Volgens de Antwerpse advocaten trekt de rechtbank daarmee aan de alarmbel want het parket overlaadt de zittingen. 'En hoe minder tijd een rechter krijgt, hoe lager de kwaliteit van het vonnis.'

De vierde correctionele kamer van de rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen heeft gisteren drie zaken noodgedwongen moeten uitstellen naar zaterdag 29november, omdat de zittingen op de gewone werkdagen overbelast zijn. 'Het gaat om een uitzonderlijke en eenmalige maatregel', reageert persrechter Eva Leliard.

In de drie zaken staan elf beklaagden terecht voor een reeks diefstallen. De behandeling was voor maandag gepland, maar het Openbaar Ministerie vroeg om een uitstel. Aangezien enkele beklaagden nog altijd zijn aangehouden, moet de zaak op een zo kort mogelijke termijn worden behandeld. Maar dat is op de gewone zittingsdagen niet meer mogelijk door een overbelasting van de betrokken strafkamer.

'In het verleden werd al eens uitgeweken naar een namiddagzitting, maar dan kunnen de rechters hun dossiers van de volgende dag onvoldoende voorbereiden en raken ze ook in tijdsnood bij het opstellen van hun vonnissen.

Vandaar dat nu voor een zaterdagzitting is geopteerd. Het is de eerste en ook de enige keer dat dit gebeurt', verduidelijkt persrechter Leliard. 

Volgens heel wat advocaten gaat de discussie niet zozeer over het al dan niet wenselijk zijn van een zaterdagzitting, maar over het probleem van de werklast bij de correctionele kamers. Ook de zittingen van de raadkamer puilen vaak uit, met in totaal soms veertig zaken die er op één voormiddag worden doorgejaagd. 'Dit is menselijk niet meer mogelijk. Rechters kunnen dat niet volhouden. Het parket moet hier een conclusie uit trekken. Dit signaal kan de aanzet zijn tot een oplossing', klinkt het aan de balie. Het Antwerpse parket wilde maandag geen standpunt innemen in deze discussie.

@ Het Nieuwsblad


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aarde gezien vanaf de Maan

 

 

See Explanation.  Clicking on the picture will download  the highest resolution version available.

 In December of 1968, the Apollo 8 crew flew from the Earth to the Moon and back again. Frank Borman, James Lovell, and William Anders were launched atop a Saturn V rocket on December 21, circled the Moon ten times in their command module, and returned to Earth on December 27. The Apollo 8 mission's impressive list of firsts includes: the first humans to journey to the Earth's Moon, the first manned flight using the Saturn V, and the first to photograph the Earth from deep space. As the Apollo 8 command module rounded the farside of the Moon, the crew could look toward the lunar horizon and see the Earth appear to rise, due to their spacecraft's orbital motion. The famous picture that resulted, of a distant blue Earth above the Moon's limb, was a marvelous gift to the world.

@ Nasa


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wint Obama ook een Oscar ?

 

De multiculturele maatschappij verzuurt de leefsituatie tussen burgers van een zelfde gemeenschap, verziekt het politieke klimaat tussen links en rechts en zaait tweedracht tussen leden van eenzelfde politieke formatie. Dank u daarvoor, multicul-promotoren.

De verkiezing in Amerika van "een zwarte president met een moslimnaam", zoals Jan Goossens het in de Morgen noemt, heeft bovendien een golf van euforie over de linksmenschen gejaagd die nu de straat ophollen en in elke neger een verre neef van de Heilige Hoessein Obama ontwaren. "Are you ...?"

De roes van de Obama-overwinning veroorzaakt echter ook scheuren en tweespalt bij de socialisten.  De érgen tegen de nog-érgeren.  In Nederland wordt een ministerin aan de deur gezet, omdat haar lamentabele présence en verwarde visie een verdere opmars van links in de weg staat.  

In Frankrijk blijven de socialisten mekaar onderling bekampen. Tegen de kontdraaiende Sarkozy zijn ze toch niet opgewassen.  De blik vol misprijzen, waarmede de socialist Hollande zijn ex-vrouw Ségolène Royal aankeek tijdens het chaotische congres, dat een voorzitter moest kiezen, zal vermoedelijk in de eindejaarsoverzichten van de Franse televisie een hoogtepunt zijn.

De door de eigen partij in Nederland tot ontslag gedwongen Ella Vogelaar blijft tsjirpen dat zij zeer goed de "inhoud" van de integratie aanvoelt en dat Bos en de andere socialisten geen idee hebben van de Nieuwe Wereld die ontstaan is op 4 november, toen de Heiland geboren is. Meer nog, de drastische afdwing-politiek die Bos hanteerde door de Marokkaan Aboutaleb de sleutels van de goede stad Rotterdam te overhandigen, wordt door Vogelaar afgedaan als een beloning voor de partijtrouw van deze moslim die teveel Nederlander is ... Ach ja, communisten als Vogelaar hebben nooit ongelijk.  Dinsdag 18 november zal in de Tweede Kamer, Groen-Links als advocaat optreden voor de buitengesjeesde Vogelaar zodat ze nadien volledig afgeschreven zal zijn.

Gelijktijdig in het land B , hanteert Jan Goossens, de intendant van de Koninklijke Vlaamse Schouwburg  te Brussel, eenzelfde rethoriek over het Wonder dat over ons heen gedaald is op de Nieuwe Kerstdag van 4 november.  Met het vuur van een Opus Dei-priester wordt ons gewezen op onze belgische kleinheid en wij worden naar echte Roomse traditie geculpabiliseerd, omdat wij géén Vlaamse Obama bezitten, behalve de zwarte schepen uit Sint Niklaas, maar er scheelt wat met 's mans charisma.

"The United States of Brussels" raken maar niet uit het communautaire gekibbel, terwijl er zovele knappe moslims klaar zouden moeten staan om de politiek over te nemen, naar analogie met Obama. Dat zijn prangende vaststellingen van de gelegenheidscommentator in de Morgen. 

Plots wordt Amerika opnieuw het pioniersland met de onverwoestbare  Democratische kolonisten die de laffe Republikeinse roodhuiden trotseren en Oom Tom 's avonds, als de huifkarren in kring zijn opgesteld, opdragen om de bisonsteaks te snijden en te roosteren.

Die Amerikanen toch ... Die fantastische Jan Goossens toch ... Die Vogelaar toch die een domme gans blijkt te zijn ... die Franse rode emotionele linksmenschen toch ... ze zijn zo getraumatiseerd door het telkens mislukken van hun projecten dat ze zichzelf lekker maken bij de verkiezing van een gekleurde liberaal met onduidelijke achtergronden.

De aanduiding van Obama laat elke moslim in Europa steenkoud. Wie gelooft dat er een sikkepit van een samenlevingsprobleem van de baan is in onze belegerde en bezette steden in West-Europa door Obama's show,  is een fantast.  

Voor ons heeft deze verkiezing een hoog Hollywoodgehalte met professionele script- en scenarioschrijvers, handige decorateurs en een schitterende hoofdrol. Over vier jaar zal blijken dat er een nominatie aan vasthangt voor een Oscar.

Inmiddels kan links verder gaan met het ontkennen van het zonlicht dat straalt over de multicriminele maatschappij.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links wil Amerika veroveren.

 

@ Gregorius Nekschot


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De maatschappij die links ons voorstelt

 

 

 
Sfeerbeeld uit Anderlecht tijdens de voorbije zomerdagen. Wij verwachten van de politiek geen "hoop noch beloftes" meer maar een concrete, duidelijke aanpak om onze gemeenschap en beschaving te behoeden voor de ondergang.  Als de sukkelaars op deze foto zich niet kunnen verenigen met onze cultuur, is het best dat ze teruggestuurd worden naar hun land van herkomst. Wij bieden ze alle kansen zich aan te passen en een goed leven te leiden.  Hun afwijzing van onze goede wil, is een duidelijk signaal.
(foto : Het Nieuwsblad)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anciaux wil de keuning weg

 

Vlaams minister Bert Anciaux (Vl.Pro) wenst op zijn site koning Albert II nog vele jaren, maar dringt er tevens op aan dat in alle rust en ernst voorbereidingen worden getroffen om een einde te stellen aan dit Belgische Koningshuis.

Geen nood meer
"Het nieuwe verbond dat deze Belgische confederatie zal worden heeft geen nood meer aan een Koningshuis. Een wisselend ceremonieel presidentschap lijkt me zinvoller en minder gevaarlijk", aldus Anciaux.

Republikein
"Ik ben een republikein. Een Koningshuis is ronduit ondemocratisch. Macht en gezag doorgeven, louter en alleen omwille van de bloedband is achterhaald en bevoogdend." Anciaux wijst ook op tendensen die erop wijzen dat het instituut Koningshuis meer en meer de touwtjes in handen wil nemen en bereid is volop mee te spelen in het politieke spel van sommige partijen.

Vinger in de pap
"Vroeger was het hof francofoon en christen-democratisch. Vandaag is het dat nog, maar ook de liberale familie heeft een vinger in de pap". Over Albert II als mens is hij wel heel positief. "Het is een goed man", aldus Anciaux.

@ de Morgen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cadeau-ideetjes voor de eindejaarsfeestjes ?

 

Op 6 december vieren wij het Feest van de Heilige Zwarte Piet en zijn witte slaafje Klaas, op 25 december is het dan weer Verlichtingsfeest, in vroegere, onzalige tijden Kerstmis geheten, vervolgens de dag waar we met zijn allen naar uitkijken, het Offerbeest.  Redenen genoeg om u te bekommeren om  cadeautjes.  Wenken van Angeltjes zijn steeds welgekomen.

Het Friese meisje Doutzen Kroes showt een leuk ondergoedje voor de koude dagen : iets voor onder de Verlichtingsboom  om moeder de vrouw te versieren ? 

De smaak te pakken ? Via onderstaande brug zijn er nog meer ideetjes 

http://www.dumpert.nl/mediabase/301671/32df1c96/doutzen_kroes_vriendinnetjes.html




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!