Angeltjes
20-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graai, graaier, graaister

 

De moraalpreekster


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Consumentenvertrouwen op laagste peil in 15 jaar

 

Consumentenvertrouwen op laagste peil in 15 jaar

Aangeboden : 

5 aandelen Dexia te ruilen tegen 1 volle ton wasmiddel Dixan 5 Kg

10 aandelen Fortis (zeer stevig papier) tegen 1 vol boekje Fort zegeltjes

Schrijven naar redactie onder code :

MS echtgenote KdG - Huize de Loge - Fortislaan - Berlare

Alleen serieuze reacties aub, geen oneerbare voorstellen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na een hectische dag en een korte panne , nu een mooi melig liedje ?

 

Voor u uitgezocht door Juffrouw Ellen.Katie Melua zeurt dat er 9 miljoen fietsen zijn in Peking.  So what ? Binnenkort zijn er 9 miljoen Mercedes en Lexus in Peking.  En wie weet :enkele Saab,  want verschil moet er zijn. Het is een beetje flutliedje,  maar toch mooi.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afsplitsing bij VLD Ieper ?

 


Emmily talpe overweegt op te stappen na voorzittersverkiezing of de brokken nu gelijmd zijn? dat moet je mij niet vragen, Ik heb met niemand ooit een probleem gehad Fabienne Dumortier Mijn verhouding met Fabienne is al jaren verstoord, en nu lijkt een samenwerking helemaal niet meer mogelijk Emmily Talpe
 
Emmily Talpe is zo ontgoocheld in de Open Vld dat ze overweegt eruit te stappen. De partij besliste gisteren dat de uitslag van de voorzittersverkiezing geldig is. Wordt ze gevolgd door haar aanhang, dan houdt Open Vld in Ieper nog één actief mandataris over.

Ieper

De statutaire commissie van Open Vld heeft gisteren Fabienne Dumortier bevestigd als voorzitter van de Ieperse afdeling, exact een maand na de bestuursverkiezingen. De commissie moest optreden omdat tegenkandidate Emmily Talpe een klacht had ingediend wegens onregelmatigheden bij de stemming. Daarin wordt ze dus niet gevolgd.

Probleem

Fabienne Dumortier reageerde gisteren met een verzoenend bericht. «Nu de kogel door de kerk is, wil ik nu in een constructieve sfeer werk maken van een nieuwe bestuursploeg, want dat kon nog niet gebeuren. Samen met alle andere gemeenteraadsleden van de oppositie willen we er opnieuw volop op toezien of de meerderheid de juiste keuzes maakt voor de Ieperlingen.» Zijn daarmee de brokken gelijmd? Dumortier: «Dat moet je niet aan mij vragen, ik heb met niemand ooit een probleem gehad.»

Aanfluiting

Emmily Talpe kan zich minder vinden in de uitspraak van de statutaire commissie.

«Ze oordeelt dat er wel degelijk inbreuken zijn gepleegd, maar dat die niet zwaarwichtig genoeg zijn om tot de nietigheid van de verkiezing te besluiten. Ik sta versteld van zo'n uitspraak, wetende dat het stem- en telbureau eenzijdig aangeduid werden door de voorzitter en dat alle getuigen lange tijd uit het stemlokaal werden geweerd. Dat dit door de beugel kan, vinden mijn medestanders en ik dan ook een aanfluiting van de democratische waarden», aldus Talpe.

Publiciteit

De mogelijkheid bestaat nu om beroep aan te tekenen, maar het OCMW-raadslid acht die kans klein. «Ik vraag me af of het veel zin heeft om hier nog mee door te gaan. Er is al genoeg negatieve publiciteit geweest. De kans is groter dat ik uit de partij stap, samen met mijn medestanders. Mijn verhouding met Fabienne Dumortier is al jaren verstoord, en nu lijkt een samenwerking me helemaal niet meer mogelijk.»

Lijst Dedecker?

Lonkt Talpe al naar Lijst Dedecker? «Het is nog te vroeg om daarop in te gaan. In eerste instantie zouden we onafhankelijk kunnen zetelen, ik in de OCMW-raad en mogelijk ook Ann Bonte in de gemeenteraad.»

Discussie

Over de uitspraken van Talpe zal de komende weken vermoedelijk nog een hartig woordje gediscussieerd worden en niet alleen in Ieper. Als Talpe en Bonte effectief de partij verlaten, houdt Open Vld in de kattenstad nog één actief mandataris over, namelijk Fabienne Dumortier. Haar collega Serge Messine is immers langdurig afwezig wegens ziekte.




© 2008 De Persgroep Publishing

Publicatie: Het Laatste Nieuws / Westhoek
Publicatiedatum: 20 november 2008


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En hier is hij dan : De Populistische Omroep Nederland

 

 

Ja. Een omroep waar respect voor de Nederlandse cultuur en de Nederlandse identiteit centraal staat. Bij de huidige omroepen (en onze politieke en maatschappelijk elite) ontbreekt het daar nogal eens aan.

De Fortuyn-revolte heeft ons duidelijk gemaakt dat er in ons land een veenbrand smeult. Een brand die af en toe aan de oppervlakte komt, maar die door de bestaande politiek en haar bondgenoten bij de media ontkend of gebagatelliseerd wordt.

De onvrede blijft bestaan. De onvrede over de grote kloof tussen de politici en hun kiezers, tussen de managers en de mensen op de werkvloer, tussen de nieuwe Nederlanders en de andere Nederlanders, tussen religieus gematigden en fanatici, tussen de lokale politieke partijen en de bestaande partijen, tussen de regenten en de bevolking, tussen de door de overheid ondersteunde media en de media die zich staande proberen te houden op de semivrije markt.

Opvallend is dat de media in het kielzog van de politici en andere regenten vooral de spreekbuis van de machthebbers zijn. Ze verwoorden zelden het ongenoegen en de wrevel over de bestaande machtsverhoudingen.

Niets bijzonders overigens. In iedere samenleving is de pers negen van de tien keer spreekbuis van de machtshebbers. Eén op de tien keer dus niet en dat vinden wij te weinig.

Het vervolg leest u via onderstaand bruggetje :

 http://www.popned.nl/

Aanmelding en eventueel het storten van een bijdrage van € 6 is vanuit Vlaanderen enkel een symbolische geste, want buitenlanders tellen niet mee voor de 50.000 vereiste handtekeningen.  Niemand verhindert om te steunen. Ideaal zou het zijn, mochten geïntresseerden uit Vlaanderen mede kunnen stappen in dit project.  Laten we enkel hopen, dat dit niet in handen komt van dubieuze figuren uit het Wilrijkse, anders zit men binnen de kortste keren met een Benelux-veldslag opgezadeld. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een schitterend initiatief : een eigen rechtse omroep !

 

'Nieuwe, rechtse omroep wil onvrede van de burgers laten zien'

donderdag 20 november 2008 12:25

De omroepen zijn te vaak een spreekbuis van de machthebbers en het is daarom de hoogste tijd voor een rechtse omroep. Ronald Sørensen, fractievoorzitter van Leefbaar Rotterdam wil met de Populistische Omroep Nederland (PON) het ongenoegen over de bestaande machtsverhoudingen belichten.

Te links
De publieke omroepen wordt vaker verweten dat zij 'te links' zijn.

Henk Hagoort, de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), zei vorige maand nog dat de omroepen zich meer
moeten inspannen om 'Telegraaflezers en mensen die op Wilders of Verdonk stemmen te bedienen'.

Vorig jaar wilde de publieke omroep zelf nog een onderzoek instellen naar haar
eigen linksheid, maar zag daar later toch vanaf.

En ook Elsevier-blogger Paul Lieben riep al eens op tot
meer rechtse opinies op tv

Initiatiefnemer Sørensen wil via PON landelijke radio en televisie maken. Voor 1 april hoopt hij 50.000 leden te hebben, zodat de rechtse omroep in aanmerking komt voor een omroepstatus.  

Het idee voor een populistische omroep komt voort uit de onvrede over de bestaande omroepen, die in de ogen van Sørensen veel te weinig platform bieden voor politici als Wilders en Verdonk of hun aanhangers.

Veenbrand
'Altijd en eeuwig worden ze in het linkse verdomhoekje gezet,' zegt de Rotterdamse politicus.

Volgens Sørensen woedt er sinds de Fortuyn-revolte een veenbrand in Nederland, maar wordt die door de media gebagatelliseerd.

Collaborateurs
Met trots noemen de initiatiefnemers de nieuwe omroep 'populistisch', een woord dat een 'scheldwoord is voor wie zich kritisch uitlaat over de grachtengordelkliek en andere regenten'.

Op de nieuwe omroep wil hij onder meer documentaires uitzenden 'die de rijke Nederlandse historie eens op positieve wijze benaderen. Ik erger me dood aan die linkse documentaires die ons volk maar afschilderen als een kudde slavenhalers en collaborateurs'. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de Rus is het nu aan de Chinees om Fortis aan te pakken

 

De Chinese levensverzekeraar Ping An heeft bankverzekeraar Fortis, waarvan het aandeelhouder is, verzocht om de verkoop van delen van de bank aan Nederland en aan het Franse BNP Parisbas te behandelen op de algemene aandeelhoudersvergadering. Die is begin december gepland. Dat meldt de Chinese krant China Daily donderdag.

Als dat niet gebeurt, zal Ping An een gerechtelijke procedure opstarten tegen de Belgisch-Nederlandse groep. Met 4,99 procent is Ping An de grootste aandeelhouder. De minderheidsaandeelhouders van Fortis, die zeiden dat ze de steun hadden van Ping An, trokken eerder naar het gerecht. Ze eisten dat ze zich in een algemene vergadering konden uitspreken over de ontmanteling van de noodlijdende groep. De Brusselse handelsrechtbank vonniste afgelopen dinsdag in kort geding echter dat Fortis niet gedwongen was om die procedure te volgen.

Het land B maakt een fijne beurt in internationale financiële middens.

Bron : de Beursduivel

De Russische miljardair die in de zak gedraaid werd door Graaf Lipmans -en misschien door liberale kopstukken die zelf hals over kop hun Fortisboeltje buitenzwierden- krijgt gezelschap van een Chinees. 

Dit lijkt echt veel op een verhaal van Ian Fleming : "James Bond en de verdwenen Graaf"

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De relatie die CD&V - NV-A fataal werd door Dirk Drooglans

 

 

 

Onze biologische redacteur met uitgesproken seksuologische gedragingen, Dirk Drooglans onthult in zijn bekende stijl van "Hou me tegen, of ik bespring u" de ware reden van de teloorgang van het CD&V-NV-A kartel. De teksten werden eigenhandig scherpgeslepen door onze directeur Rik van Wauwelaert, habitué bij VTM en Brigitte De Mol
 
Met vele smeuïge  uittreksels uit intieme e-mails
DE RELATIE DIE CD&V EN NV-A FATAAL WERD
 
 
 Deze speelse tijden zijn helaas voorbij
 
 
Wij schrijven uit een diepe sociale bekommernis om de burgers van dit prachtland op de hoogte te houden van wat zich afspeelt in de hoge regionen van macht en politiek.  Mensen zijn mensen, ook als zij zich gedragen als de door mij, een  ongeschoold bioloog, bestudeerde bonobo's, circusvlooien en mestkevers (dit laatste in opdracht van een beroemd minister die in een aparte Loge bij het Fortiskasteel van zijn dorpje woont.  Mijn gekende discretie noopt mij geen verdere details kenbaar te maken, want ik wil de man, noch zijn vrouwelijke rechterhelft iets in de weg leggen)
DIRK DROOGLANS, Biologisch liefhebber & RIK vAN WAUWELAERT, Directeur en habitué.
 
DE CD&V - NVA ROMANCE BEGON OP SINT VALENTIJNSDAG...
 
Op een bijna voorbestemde dag, 14 februari 2004, Valentijnsdag, besloten Yves Leterme en Geert Bourgeois mekaars partijen samen te voegen. "Het is niet voor ons, het is voor het goed van de mensen" zegde Yves, terwijl hij zachtjes Geert, die vertrouwd is met de knepen van het vak, de hand kneedde onder de tafel. Hét Kartel der kartels was geboren.
 
Het Vlaams Kartel kende een behoorlijk succes bij de  regionale verkiezingen en Geert werd minister en Yves, een trapje hoger, minister-president. De beide voorzitters werden opgevolgd door Jo van Deurzen, een loodgieter uit Genk en Bart de Wever, een gewezen fan van Jean-Marie Le Pen en historicus, gespecialiseerd in de gedragingen van dictators zoals Napoleon, Hitler, Stalin en Zichzelf.
 
DE GEBOORTE VAN EEN PASSIE ... "Zweethard" en "Dikkie"
 
Toen Bart ten tonele verscheen had niemand durven bevroeden, welke gevoelige snaar dit deed trillen bij de minister-president.  Na enkele gesprekken besloot deze zijn geliefde dwerggeitjes van de hand te doen.  Aan zijn wederhelft verklaarde hij, dat de speeltijd voorbij was en dat grote wijzigingen zich in zijn bestaan aankondigden. Tijdens een uitzending van de Laatste Show, toen nog gepresenteerd door Marc Uytterhoeven  inmiddels vervangen door zijn bomma, deelde de impulsieve Leterme ongevraagd zijn GSM-nummer mede in de hoop dat Bart het zou horen en zij wat vaker contact mochten hebben.
 
Bingo !  Diezelfde nacht werd Yves 347 keren opgebeld uit alle kroegen van Vlaanderen door lallende personages die per se hun beleidsopvattingen wilden delen met de baas van het land. Of alleen maar zegden : "Zijde gij het echt ?"   Maar ook Bart liet van zich horen.  Hij stuurde een SMS'je : "Yvendief, gij waart weer groots vanavond, wanneer spreken we af ?"
 
Dat was het begin van wat een van de opmerkelijkste en verscheurendste relaties uit de belgische politieke geschiedenis zou worden.
 
POLITIEK, SPORT, LEUGENS & BELOFTES.
 
 
Was het deze foto die de breuk veroorzaakte :  Barteman, hand in hand met de Genkse loodgieter en een bloemenruiker  vastgehouden door een intrigant ?
 
Terwijl de politiek voortkabbelde zoals het water in uw leiding, soms sterk stralend, vaak haperend en steeds té koud of té warm, werd er intens gemaild tussen de twee protagonisten van dit verhaal. "Dikkie,  (dat was de troetelnaam voor Barteman) Ik zou graag met u over politiek spreken, maar ik ken daar niets van.  Ik ken veel meer van sport, daarom denk ik heel de tijd aan u, ik heb nog nooit iemand gekend met zo'n athletisch lijf als het uwe".  Prompt kwam er een antwoord (ook daar heeft de redactie zwaar voor afgedokt bij een onbetrouwbare figuur uit het disco-milieu) : "Zweethard, gij zijt het meest destructieve dat ik ooit meegemaakt heb in mijn saai leven.  Als ik denk aan uw tere, blanke huid, heb ik zin in drie Hamburgers en vijf vleeskroketten".
 
En zo ging dat maar door, terwijl het land onbestuurbaarder werd, voerden de twee hun relatie naar torenhoge toppen. Binnen de CD&V werd hard en luidop geprotesteerd, onder meer door een jaloerse Wouter Beke, die een boekje schreef (en gelukkig niet opendeed) over "De mythe van het vrije Ik"... meer dan een hint naar de Leider.
Dikkie zat vaak aan de vijver te vissen en triest terug te denken aan de mooie dagen met Jean-Marie Le Pen en andere rechtse fijne rakkers. Hij zei stilletjes "Ja" op alles wat Yvendief verkondigde maar op 23 september 2008 was de breuk definitief. In een afscheidsmail  lezen wij : "Dikkie, ik wil nog een laatste poging ondernemen om samen te blijven : ik blijf premier en gij wordt vice-premier. Wat is het ?  Uw zweethard".
 
Maar de zaak was over en out. Barteman gaat nu zijn eigen weg en Zweethard doet zijn best om niet te verdrinken.
 
Dirk Drooglans & Rik van Wauwelaert @ Kack.be
 
VOLGENDE WEEK : Een relatie die Open-VLD fataal kan worden
Is Kris Luyckx, nieuwe politieke secretaris van de partij,  de nicht van senator Jean-Jacques De Gucht of de bijzit van Bart Somers ?
 Reserveer nu al uw exemplaar bij het productiehuis : De Mestvaalt 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een (gratis) tip voor de Staatsveiligheid ?

 

Alain Winants.
.
.
Dit is de heer Alain Winants, de grote baas van de belgische Staatsveiligheid.  Omwille van evidente veiligheidsredenen, mocht de fotograaf niet meer onthullen van het kantoor, behalve de rode muren die behoorlijk  de bloedspatten verbergen van ondervragingen.  De Heer Winants heeft zes maand geleden de Marokkaanse overheid verzocht, drie van hun spionnen op het Grondgebied van het land B terug in hun thuisland op te nemen, want hier hebben de heren het verbrod.
.
.
 
De Marokkaanse overheid heeft echter lak aan de vraag van de heer Winants. "Waar staat  in de koran dat wij naar u, ongelovige hond, moeten luisteren ? " was een terechte opmerking waar Winants geen repliek op had.
.
.
Het is niet aan ons om adviezen te verstrekken aan de knappe bollen van de Staatsveiligheid, maar waarom wordt dit dossier over drie onwelkome Marokkanen niet doorgeschoven naar de minister van Buza, die binnenkort de oorlog zal verklaren aan Congo ?   Marokko ligt op de doorgangsweg naar Kinshasa, dat kan in een moeite geregeld worden.
.
.
 Géén dank, de Staatsveiligheid heeft niet genoeg kredieten om ons te vergoeden.
.
Savat, votre espion-serviteur


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gutentag, Ponchour, Buongiorno

 

Deze titel lijkt welk een liedje van Catarina Valente, maar het is weer eens een blijk van onze internationale oriëntering, onze moeizame zoektocht naar gebeurtenissen in landen waar de burger  behandeld wordt als een belegde sandwich : aantrekkelijk opgetuigd om vermalen te worden door de kaken van het regime  als een snelle hap.

Der Schweiz, la Suisse, la Svizzera, Svizra. U kent het verhaal van de grootste politieke formatie in het Alpenland : de SVP/UDC, de Zwitserse Volkspartij,de grootste partij in de confederatie, die ondubbelzinnig opkomt voor de eigen Zwitserse identiteit en de massale inwijking wil indijken. Zoals het hoort in een propere democratie wordt de SVP/UDC door  klassieke intriges uitgesloten van machtsdeelname. Uit naam van diezelfde democratie, bien sûr.

eu-nein.png
SVP/UDC : felle tegenstanders van toetreding tot de EU

Er bestaat nochtans een Zwitserse traditie, dat de confederale regering proportioneel wordt samengesteld, wat in een vorige legislatuur de SVP een ministerpost opleverde die door betwistbare en schemerige verdachtmakingen resulteerde in het ontslag van de betrokken  SVP-minister, de populaire bedrijfsleider Chritoph Blocher. Binnendringen in het regime en de machtsverhoudingen daardoor verstoren, loopt zelden goed af. Blocher werd afgeschilderd als een gangster die zat te wachten tot hij de kans kreeg om de schatkist te ledigen en die via allerlei slinkse maneuvres de wetten van het land negeerde. 

Wij gaan ons niet uitputten in de ja/neen discussie  over deze zaak maar we kennen wel de mentaliteit van de klassieke machtspartijen die de opkomst van burgerformaties terecht vrezen, als het einde van hun eigen mooie leventjes. Zoals de Keizer van Leuven in eigen land oreerde : "Alle grepen zijn toegelaten om die partij te blokkeren".  Zijn noodkreet werd gehoord tot in Bern.

Na de laatste verkiezingen heeft de SVP/UDC in het bondsparlement zes zetels bijgewonnen en is de partij tevens in gevestigde progressieve kantons zoals Genève doorgebroken als een niet te omzeilen machtsfactor.  Opnieuw werden slinkse maneuvres opgezet en een zogenaamde SVP/UDC ministerin aangesteld, tegen de zin van de partij. Een prachig stukje politieke strategie om voor de rest van de dagen het politieke zootje niet meer te kunnen aanschouwen. We weten een beetje waarover we praten.

Door allerlei nieuwe tjik & tjak ontwikkelingen is er een ministerpost vrijgekomen in Zwitserland en een deel van de SVP/UDC wil opnieuw de gecontesteerde Christophe Blocher voordragen. Omdat zij weten wat de man waard is. 

Maar olala ... de vrouwen van de SVP/UDC, die een aparte kern bezitten, hebben een eigen kandidate met een enigszins bijzondere naam : Rita Fuhrer. Zonder Umlaut maar zonder meer verdacht.

We hebben haar een mail gestuurd om onze sympathie uit te drukken en we hebben ondertekend met 88 zoals wij dat altijd doen. Een geluksgetal uit het traditionele lottospel met de kaarten en de getrokken nummers uit het zakje : "88 kleine appeltjes brengen geluk" werd vroeger geroepen.

 

Rita Fuhrer (zonder Umlaut)

http://www.udc.ch:80/

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterke vrouwen en mannelijke doperwten

 

 
Sterke vrouwen worden vaak aangevallen
 
 
 
door mannelijke doperwten
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De politie wil Haven Antwerpen blokkeren

 

In het overgesyndicaliseerde land B, waar syndicaten de politieke agenda bepalen en de maatschappij meer verzieken en bedriegen dan vooruithelpen, is het overheidsoverleg een Ritueel zoals de zondagse Heilige Mis dit vroeger ook was.

Als de vakbonden niet op hun wenken bediend worden, wordt zo vlug mogelijk een pest- of sabotagestaking georganiseerd. Zowel in de privé-sector als bij de openbare diensten. Het zo geroemde overlegmodel arbeid-kapitaal is gedegradeerd tot een ordinaire chantage.

Is er een sociaal probleem ?  Wij krijgen onze zin niet ?  Wij staken en dat we daarmee de burgers raken en belememmeren in hùn rechten en vrijheden, zal ons worst wezen.  Ons gelijk is ons meer waard dan het voortbestaan van het bedrijf of de openbare dienst. Dat is de mentaliteit van de drie politieke syndicaten in het schandland B. Er zijn zeldzame uitzonderingen, sociaal-geëngageerde idealisten die op een correcte manier de belangen van werknemers of ambtenaren vertegenwoordigen maar hoe hoger je gaat in de vakbondshiërarchie, hoe zeldzamer deze mensen worden.

Zelfs de politie is door de onverantwoorde stakingsmicrobe aangetast. Zij doen het nog geraffineerder : als zij hun zin niet krijgen, leggen ze de haven van Antwerpen plat.  In deze tijden van economische welvaart en financiële hoogtijdagen gaan de heren en dames die instaan voor controle op het maatschappelijke en het échte verkeer de slagader van de Vlaamse economie dichtknijpen. Onderstaand fragment verschijnt vandaag in de Gazet van Antwerpen.

De federale politie moet volgend jaar bezuinigen, en dat is vooral bij de scheepvaartpolitie in het verkeerde keelgat geschoten. Die dreigt ermee begin december de haven van Antwerpen te blokkeren.

Op een overleg tussen de vakbonden, de leiding van de federale politie, Binnenlandse Zaken en Justitie is gisteren aangekondigd dat de politie vier procent moet bezuinigen in 2009.

“Er komen minder aanwervingen dan de 1.350 die beloofd zijn. En 184 vertrekkers worden niet vervangen”, zegt Patrick Debel van de socialistische overheidsvakbond ACOD.

“Vooral de scheepvaartpolitie is boos. Nu al zijn er tweehonderd agenten minder dan voorzien. Dat brengt de veiligheid in de haven in het gedrang. Bovendien is de enveloppe die dient om weekenddiensten extra te betalen nu al leeg!”

Nadat de vakbonden vorige maand  een eerste stakingsaanzegging hadden ingediend, lijkt het hen nu menens. Ze hebben concrete plannen om begin december acties te houden in de Antwerpse haven en dreigen er zelfs mee de scheepvaart te blokkeren.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gezin van Serge Régnier breidt uit

 

Eén man, drie vrouwen en nu al 28 kinderen

Werkloze onderhoudt drie vrouwen en een massa kinderen

Serge Régnier is sinds gisteren de trotse papa van Charlotte. Niets bijzonders, ware het niet dat hij al voor de 28ste keer naar de kraamafdeling trok. De 'stier van Marcinelle' heeft drie vrouwen en is niet van plan te stoppen met kindjes maken.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ant-royalisten aan het werk in Oostende

 

       Een borstbeeld van Leopold II op het Prinses Stefanie- en Clementinaplein in Oostende werd zaterdagavond besmeurd met rode verf. De vandalenstreek werd opgeëist door De Stoete Ostendenoare die de voorbije jaren uit protest tegen het koningshuis en het koloniale verleden al vaker beelden bekladde met rode verf.
Foto en tekst @ Het Nieuwsblad


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag : een verzoeknummer. In het Frans, vous dites ?

 

 

Eentje van de onconventionele Brassens over de "brave mensen die niet graag hebben dat sommigen een andere weg volgen", een cynisch, rebels liedje dat in de huidige sfeer even doet nadenken. Het is eigenlijk meer opgedragen dan een verzoeknummer. A bon entendeur, salut.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor onze lezeressen : de meest sexy man van 2008

 

 

De meest sexy man van 2008 werd in Amerika verkozen. Dit is het rijtje van de finalisten.  Wie zou volgens u de prijs wegkapen ? De heren mogen ook meekiezen op eigen risico.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kosovo : waar Napoleon de Gucht goed zou gedijen

 

Kosovo, waar Napoleon De Gucht goed zou gedijen :

altijd ambras

Kosovaren_gr.jpg

Kosovaarse Albaniërs protesteren tegn EU-interventie in Kosovo


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Koninck en de bosbranden : AAaRGH maar afdoend.

 

c-710%2C-californi%EB-bosbranden.jpg

@ www.geenstijl.nl


19-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bettina Geysen : Fraai, Fraaier, Fraaist

 

De Onkreukbare voorzitster van de Vlaamse Progressieven neemt ontslag, nadat de onthullingen over haar liederlijke onkostennota's bij de VRT in de pers verschenen. 

Dit zijn dan de mensen die correct leven en met opgeheven vingertje de maatschappij voorhouden hoe deze zich moet gedragen. U herinnert zich nog de arrogante toon die aangeslagen werd maanden geleden toen de eerste geruchten opdoken over de verspillingen en de verblijven in peperdure hotels in het buitenland : dat was allemaal niet waar, dat waren schandalige beschuldigingen en mevrouw stond recht in haar boerka. De hotel-liefdesnestjes betaalde zij en Aimé uit eigen zak. Helaas, dat blijkt niet te kloppen.

Zoals Pim Fortuyn zegde : "Ga toch koken, mevrouw"

Hierna een fragmentje van Koen Meulenaere :

Maar ja, heeft u de kostennota's van Bettina Geysen en Aimé Van Hecke gezien? Niet alleen haar geflik en haar geflooi, maar zelfs haar verkeersboetes liet ze door u en mij betalen. Naar het schijnt ook een etentje met Els Van Weert in Lier! En dat is voorzitster van een partij die hoogstaande principes verdedigt. Al die rekeningen passeerden moeiteloos voorbij Kabouter Mary, die zelf ondanks een salaris van 300.000 euro per jaar ook nog voor 10.000 euro per maand mocht gaan opeten. Voor 10.000 euro! Per maand!!

De VRT geldt niet voor niets als het eerste bordeel ter wereld waar men met een elektronische badge binnen moest.

Koen Meulenaere


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reactie van Bruno Valkeniers

 

Vlaams Belang niet te spreken over Knack-artike

 

Het Vlaams Belang is ten zeerste verbolgen over het artikel dat vandaag in Knack verscheen en vraagt zich af of de pers vanaf nu ook bij andere dan Vlaams Belang-politici dit soort dingen zal gaan doen. Het betreft hier een lasterlijk artikel, een blad als Knack onwaardig.

 

Onze partij stelt vast dat er geput wordt uit stukken van een echtscheidingsdossier waarvan zelfs de echtheid ten gronde wordt betwist en waarvan de politieke relevantie bovendien nul is. Als het privéleven niet meer heilig is, is het hek van de dam. Het artikel zegt trouwens veel meer over de op sensatie beluste media en hun bronnen dan over Frank Vanhecke, Marie-Rose Morel en het Vlaams Belang in het algemeen.

 

Het Vlaams Belang stelt vast dat met dit artikel – naast het ontnemen van Vanheckes onschendbaarheid en de nog steeds lopende procedure om de financiering van onze partij af te nemen – de tegenstanders zoals steeds alle middelen gebruiken om te verhinderen dat de Vlaams-nationale partij haar strijd voor een leefbaar en onafhankelijk Vlaanderen kan voeren.

 

Het Vlaams Belang is en blijft de onafhankelijkheidspartij die eendrachtig gaat voor een vrij Vlaanderen en het algemeen Vlaams belang. Tot spijt van die ’t benijdt: wij zullen doorgaan !

 

 

Bruno Valkeniers

Voorzitter Vlaams Belang

 

Joris Van Hauthem

Perswoordvoerder

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!