Angeltjes
31-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar de autokeuring - Dr. David Levendesteen

Verleden week heb ik mijn auto laten keuren. Niet in de autokeuring waar ik gewoonlijk ga : dat is Anderlecht. Niet omdat ik zo aan die instelling gehecht ben, maar wel omdat zij het dichtst bij mijn woonplaats ligt. Om een echte multiculturele ervaring mee te maken is deze instelling echter uitermate geschikt. Men is er als autochtoon verre in de minderheid, men moet uren aanschuiven tussen mensen die luidop met mekaar tateren en op alle mogelijke manieren proberen om anderen uit de weg te dringen om zo een paar plaatsen te kunnen winnen, men moet het norse humeur van de “keurders” gelaten ondergaan, men moet opletten om niet uit te schuiven op de kleurrijke fluimen die de vloer versieren, men moet weer aanschuiven (dit keer in een piepklein, vuil en ijskoud hok) om de prijs voor de “schouwing” te betalen aan een eveneens norse dame die duidelijk te kennen geeft dat ze liefst ergens anders zou willen vertoeven.

Ik heb het ooit meegemaakt dat tijdens het aanschuiven een andere autochtoon, die ook gelaten naast zijn auto stond te wachten, mij in het oog kreeg en met uitgestoken handen naar mij toekwam. Hij greep mijn hand en schudde ze tot mijn arm pijn deed. “Doctor Livingstone, I presume?” zei hij met een stem waarin opluchting en vreugde om de voorrang vochten. Wij hebben toen allebei zo hartelijk gelachen dat de omstaanders ons met verbazing en wantrouwen bekeken.

Dus verleden week besloot ik om met de traditie te breken en ben met de auto naar een autokeuring in Vlaanderen gereden. Wat een verademing! Ik had nauwelijks de tijd om de autopapieren boven te halen of ik was reeds aan de beurt. De “schouwers” waren beleefd, vriendelijk en efficiënt en wezen mij op een klein mankement dat nog steeds door de beugel kon maar dat beter aangepakt werd voor de volgende keuring. De werkplaats was keurig in orde, de vloer was kraaknet.
Ook de ruimte waar men even moest wachten op het in orde maken van het papierwerk alvorens te betalen was bijna klinisch net. Er stonden planten en stoelen, er waren zelfs tijdschriften voor diegenen die hoognodig wat wilden lezen. En de dames aan het loket waren uitermate vriendelijk.

Zo was het waarschijnlijk ook ooit in Anderlecht, maar de algemene verloedering heeft daar toegeslagen, en het zal waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd zijn voordat het in Vlaanderen dezelfde weg opgaat.

Dank u, multicultuurders. U rijdt waarschijnlijk ieder jaar met een geleasde nieuwe auto, en u moet dus nooit aanschuiven tussen de leidende voorwerpen van uw aanbidding om uw karretje gekeurd te krijgen. Toch zou ik u willen aanraden om er een paar uren te gaan vertoeven, zodat u enig idee krijgt waar onze samenleving naar toe aan het gaan is. Maar dat is teveel gevraagd natuurlijk. U dringt mooi uw “visie” van de “brave new world” aan ons op, maar u blijft zelf gespaard van de onaangename gevolgen van uw idiote beslissingen. Moge u daarvoor eeuwig branden in de multiculturele hel die u zelf geschapen hebt.

Dr David Levendesteen.










Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders past Fitna aan


 

DEN HAAG - De Nederlandse politicus Geert Wilders past zijn anti-Koranfilm 'Fitna' op drie punten aan om juridische procedures te voorkomen.

Zo gaat hij de foto van de Nederlands-Marokkaanse rapper Salah Edin vervangen door een foto van de echte Mohammed B., de moordenaar van Theo van Gogh. Ook verwijdert Wilders de omstreden tekening van de Deense cartoonist Kurt Westergaard waarop de profeet Mohammed is afgebeeld met een bom in zijn tulband. Wilders wil wel een andere cartoon van de profeet gebruiken.

Ook komt hij tegemoet aan de kritiek van programmamaker Robbie Muntz. Die is kwaad op Wilders omdat hij in zijn film een audiofragment van hem heeft gebruikt. De stem van Muntz is te horen onder beelden van Theo van Gogh. Wilders zal Muntz in de aftiteling van de aangepaste film noemen.

*******************************************************

De muziek van Edvard Grieg is publiek domein, dus die moet gelukkig niet verwijderd worden ; De Frut van Koekestad en wijzelf houden ons aanbevolen om muzikale fragmenten uit te kiezen, mocht het nodig zijn.  Voor de knieliggers die zich verontschuldigen voor de film waar ze niets mee te maken hebben, wordt het natuurlijk "I'm sorry" van the Platters, afgewisseld met het vrolijke multiculturele  liedje "Kakakulleke "van Stafke Fabbri, alhier te lezen over de diepe liefde van een blanke Antwerpse man voor zijn donkere vrouwtje.
http://www.muzikum.eu/artiesten/stafke_fabri-1674/songteksten/kakakulleke-29375/

Wie zich wil verontschuldigen kan dit langs onderstaande brug : http://www.sorryforthefilm.com/en/gallery/

Deze morgen stond de "galerij" vol met fijne foto's die vermoedelijk strijdig zijn met de goede zeden en die intussen verdwenen zijn ; in feite is geen enkele reactie meer te zien, momenteel (maandag 31.03.08 - 11.45 uur).  Censuur is soms nodig, nietwaar broekhoesten,  we weten er van mee te praten bij Angeltjes, maar wij ontkennen het niet. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit onze virtuele brievenbus

Sent: Monday, March 31, 2008 9:19 AM

Subject: beleefdheid

 

Gisteren stond ik ,chauffeur bij de Lijn omstreeks 17u15 mijn vetrektijd af te wachten .Plotseling daagden er een 15-tal tieners op die een andere tiener achtervolgden. Deze laatste slaagde er nog net in om op bus 28 te springen ,waarop de chauffeur zijn deur sloot.

Er is vanuit de achtervolgende groep het volgende geroepen,  ik citeer :  "IK GA U VERMOORDEN" met de nadruk op U ,dus de beleefdheidsvorm wordt bij deze gerespecteerd .

Wie zei er ook weer dat onze jeugd niet meer beleefd  kan zijn ?

(Naam en adres bekend bij de redactie)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Volk tegen de rest


Gelukkig dat alle Europese regeringen het al jaren gloeiend eens zijn om het versleten continent te laten bevolken door vreemdelingen en speciaal door brave vredelievende moslims.  Na de Maghreblanden en Turkije, zijn nu de Afrikaanse moslimmers aan de beurt. "Entrez, pak een stoel, zet u neer en wat zal het zijn voor Mijnheer ?  En voor zijn madammen ?"
 
Wij stellen gracieus onze sociale en financiële middelen ter beschikking, want dat is gastvrijheid, solidariteit : waar we zelf voor gewerkt hebben, geven wij graag weg.  Zo zijn wij in Europa. Wij betalen de schuld voor een koloniaal verleden, ook als ze al meermaals vereffend is en zelfs als we nooit schuld hebben gehad. Dat wil zeggen : de bazen van het Continent, die wij van haar noch pluim kennen, beslissen nadat ze onze zakken leeg gemaakt hebben, onze zorgvuldig opgebouwde reserves weg te geven.  Voilà.  En wij vragen niets terug in ruil aan de ontvangers die hier arriveren : niemand moet zich aanpassen, doe maar gewoon zoals thuis.  Het zou ordinair plat racisme zijn, om al die brave, hardwerkende vaders uit vreemde landen te vragen om hun grote klep dicht te houden en hun thuisgewoontes op te bergen.  "Iedereen die hier binnenkomt, behoudt zijn identiteit, alleen wij zelf niet, want wij hebben geen identiteit, wij zijn onpersoonlijke, schuldige bleekgezichten".  Al die brave mensen moeten zo vlug mogelijk Europeanen worden met behoud van hun eigen nationaliteit, tradities, gewoontes en godsdiensten, zolang ze voor onze partij kiezen, dan blijft de macht lekker waar ze thuishoort.  En binnenkort kan iedereen op 65 of 70 jaar  vrijwillige euthanasie bekomen op kosten van de  staat. Dan zijn we van de pensioenlast verlost en dan heeft de RSZ  genoeg over om het nog wat langer vol te houden.
 
Eerlang zal Toerkije het feest van de Europese Unie vervoegen.  Er is jarenlang gelebberd en gefleemd en nu nadert het supreme moment.  Erdogan zegt  : "Als Toerkije niet opgenomen wordt in de EU, is dat vooral een groot nadeel voor Europa" en hij voegt er met enige pathos aan toe "Ons kan het niet schelen...".  Zo handig en behendig hebben onze EU politieke diplomaten gemaneuvreerd dat Erdogan zich laat smeken om toe te treden, want Toerkije zal de EU een dienst bewijzen .... "Turkije kan een actieve rol spelen in de botsing der beschavingen" Dat is wat De Toerkse premier nu zelf verkondigt.  
 
Als de muzelmannen niet liegen, heb je kans een stukje waarheid te horen !  Juist ? De Toerken zeggen het nu openlijk om de laatste Europese twijfelaars over de Bosphorus te halen : "Als jullie ons weigeren, dan zit je wel met een burgeroorlog ".  Duidelijker kan het niet. Eigenlijk is die Erdogan een stuk slimmer dan al de zwakke Europese friemelaars die in eigen land te keer gaan als dictators tegen al wie anders denkt dan zij en oog in oog met de Toerk, smeken om mee een ritje te mogen doen op het vliegend tapijt.  Erdogan bereidt zich middelerwijl voor op zijn grote rol in de Unie : hij zal de woordvoerder zijn van de miljoenen moslims, de tolk van de islameisen, en de gerechtsdeurwaarder met de exploten voor inbeslagnemingen als er niet snel genoeg voldaan wordt.  Zijn functie zal centraal staan in de Europese hiërarchie, eerst naast de president en heel rap nadien boven de president.

Net zoals onze regeringsleiders ons het mooie multiculturele Europa afschilderen,  zonder over één bewijs te beschikken, kunnen wij gerust beweren, dat Europa een zinkend moeras zal worden.  En daar zie je wèl dagelijks en overal bewijzen van : de diversiteit schuift van de ene mislukking naar de andere tegenslag. Het wordt donker boven Europa. En dat is jammer, want wij stonden dertig jaar geleden behoorlijk en fatsoenlijk aan de top van de planeet. 

Wij hadden ons continent toen verder moeten uitbouwen tot het centrum van overleg tussen de belangrijke levenbeschouwingen van de wereld.  Wij stonden model met  relaties tussen kapitaal en arbeid, weliswaar met spanningsmomenten maar met begrip dat ontstaat in sferen waar welvaart domineert en de kansen van de bevolking op participatie aan de rijkdom toenemen.  Het sociale overleg bestaat nog maar de deelnemers worden uit mekaar gespeeld omdat de verzwakte partijpolitiek hen roept .  U leest vandaag in een artikel van Pim onder de titel "De Leeuw brult" hoe de vakbonden zich openlijk plooien in  partijpolitieke bochten. 

Vlaanderen bood ongehoorde mogelijkheden op het vlak van onderwijs, opleiding,  intellectuele specialisaties en wetenschappelijk onderzoek voor de komende generaties.  Dit is bruut gestopt, de kwaliteit is pijlsnel gedaald omdat het basiselement van elk onderricht, de kennis van DE TAAL verdwenen is. De meeste van onze scholen blijken enkel nog geschikt  om gladiatoren af te leveren.

In geen enkel deel van de wereld evenaarde men ons cultureel en artistiek aanbod, producten van de ganse weg die onze civilisatie had afgelegd.  Wij hadden de kans om evenwichtig en tolerant onze gemeenschap uit te bouwen met gelijke rechten en plichten voor alle levensbeschouwelijke opvattingen, wat de realisatie is van vele ideologische dromen. De zo vaak gebruikte "eigen waarden en normen" die ons naar de toekomst moeten leiden, hadden voor vele levensbeschouwingen evidente waarheden kunnen zijn.

Men heeft helaas een andere weg gekozen, die van de gemakkelijke toegevingen. De ongebreidelde toestemming om Europa in te laten nemen zonder nadenken over de gevolgen voor de eigen burgers.  De onkundige en emotionele maatschappijhervormers moeten elke dag de ogen sluiten voor de gevolgen van hun beslissingen. Zolang er voldoende kan geproduceerd worden en belastingen betaald, houden we het nog even uit. Eens we de economische regels moeten bepalen voor de  verkoop van zonnebrillen op de stranden, is er een probleem.

De huidige beschavingscrisis leidt voorlopig naar achteruitgang, wantrouwen, geweld, ongelijkheid en helaas, ook wreedheid en achterlijkheid. Abdelkader Belliraj was ook een brave gebuur en een  hardzwoegende familievader in Evergem.

Indien Europa niet op een nadrukkelijke manier stelling zal kiezen en maatregelen zal treffen om de bestaande migratie af te blokken en de eigen bevolking en civilisatie voorop te stellen, zal het niet enkel donker worden, maar stormen. Gooi de huidige slappe regeringen en hun leiders omver en geef Vlaanderen aan de Vlamingen en Europa aan de Europeanen.  Het volk krijgt altijd zijn gelijk en ditmaal rijst het volk in gans Europa recht.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De teloorgang van het Westen.


Op het beschamende filmpje hieronder over een allochtone leerling die zijn leraar brutaliseert en het lokaal uitstuurt, ziet u wat in sommige scholen aan de gang is. 

Dit zal wel weer een uitzondering zijn ?  En het zal niet wenselijk zijn ze te tonen, zeker ?  De realiteit is natuurlijk wat ze is en ze is symptomatisch voor een bepaalde mentaliteit in het onderwijs :  de discussies over sommige aspecten van de leerstof.  Het is niet wenselijk in de  lessen biologie of geschiedenis feiten aan te halen die haaks staan op wat de koran vertelt.  Het is erg vervelend voor een aantal linkse rakkers te moeten horen, dat vermeldingen over de holocaust zoals wij deze kennen door heel wat actieve moslimjongeren bespot worden of leiden tot autocensuur bij  leraars. Leest u even bij de man hieronder :

http://bartjanspruyt.blogspot.com/2008/03/harry-de-winter-ii.html

Denkt u vooral niet dat wij al deze commentaren grappig vinden en dat ze onze dagen verblijden.  Wij willen  aantonen dat de flauwe reacties van opiniemakers, genre de Morgen, getuigen van een radikale ontkenning van de werkelijkheid over de multiculturele mislukking.  "De teloorgang van het Westen mag niet te wijten zijn aan de invasie van migranten, maar is de schuld van extreem-rechts" dat is het geloof van de linkie-winkies en daar bouwen zij hun nieuwsverstrekking rond. Precies zoals de VRT dit doet : elk incident met een zwarte is onmiddellijk een daad van afschuwelijk racisme.

Onze mening daaromtrent is evenveel waard dan die van personen die leven van het verhullen en verdraaien van feiten.  Hun invloed is momenteel groter maar daar zijn we gerust in : hij neemt af met de dag.  Ondermeer dankzij  die vermaledijde maar onthullende Fitna.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordaanse monarchie in zijn nopjes met Fitna


Na de protesten in de verfijnde democratische naties als Iran, Pakistan, Indonesië, Afghanistan roert er ook entwat in het koninkrijk Jordanië.

De Nederlandse regering zal zeer blij zijn, want ze stelt alles in het werk om de moslims van de ganse wereld ervan te overtuigen, dat deze gekwetst moeten zijn door "de" film. Dit is een van de meest bevreemdende situaties die we ooit hebben meegemaakt : een stel ministers die  andere landen aanzetten om zich vijandig op te stellen tegen hun land.  Wat is dit ?  Collaboratie in het kwadraat ?  Voortijdige dementie ?

Gelukkig zijn er nog heel wat gezonde en afstandelijke reacties van de gewone vrouw en man die dagdagelijks te maken hebben met het leven waarvan niemand hen ooit gevraagd heeft of dit hùn keuze is.

De pure ontkenning van de getoonde Fitna-werkelijkheid blijft het belangrijkste argument van de tegenstanders.  "Het is niet waar, want onze buurman is niet zo" is natuurlijk de karikatuur van elk eerlijk debat.

Gelukkig is er dus Jordanië dat zich nu ook manifesteert, zij het dat de achtergronden voor de protesten een andere oorzaak verbergen :

Monarchie Jordanië: baat bij protesten

AMMAN - Dat landen als Iran en Pakistan de Nederlandse regering ter verantwoording roepen in verband met de Wilders-film, hoeft niet te verbazen.
afbeelding vergroten Beeld uit film 'Fitna' van Geert Wilders.
Het ligt heel wat minder voor de hand dat het gematigde en relatief liberale Jordanië Den Haag ook al het vuur aan de schenen legt.

Op Jordaans initiatief werden gisteren op de Arabische top de ontwikkelingen in Nederland en Denemarken veroordeeld. De Jordaanse ad hoc-organisatie 'Allah Unites Us' ijvert voor een boycot van Nederlandse producten.

Van de 110 Jordaanse parlementariërs gaven er 48 de wens te kennen dat de Nederlandse ambassadeur Jordanië verlaat en dat het land de betrekkingen met Nederland verbreekt.

De Jordaanse regering zal de protesten tegen Fitna waarschijnlijk geen strobreed in de weg leggen. Veel Jordaanse burgers zijn allerminst westers georiënteerd en zien hun eigen bewind als illegaal.

Het komt de Jordaanse monarchie goed uit als dit weerbarstige bevolkingsdeel een buitenlandse misstand heeft om tegen te ageren. Zo blijft die monarchie immers zelf buiten schot.

http://www.ad.nl/buitenland/2181292/Monarchie_Jordani_baat_bij_protesten.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schooldag

 
Terwijl papa zwoegt voor het dagelijkse brood voor zijn gezinnetje, studeert de grote jongen ijverig om later een fijne toekomst te hebben.
Een glimp op het zware leven van onze student.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Leeuw brult - door Pim


Vlaams minister-president Kris Peeters pleitte vandaag voor een activeringspremie voor werklozen.


Zijn woorden waren nog niet koud of
Rudy De Leeuw van het ABVV stond al op zijn achterste poten. Het voorstel Peeters ging voor alle duidelijkheid over een EXTRA premie die werklozen zouden kunnen krijgen bovenop hun basisdop wanneer ze aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals b.v. het volgen van extra vorming en het tonen van werkwilligheid. Welk zinnig mens kan daar nu tegen zijn zou je denken. Awel, het ABVV roept al moord en brand. Evenwel zonder de concrete inhoud van dit voorstel al te kennen. Peeters denkt hierbij overigens aan een federale financiering voor dit systeem.

 

Maar het ABVV is tegen omdat dit, volgens De Leeuw, zal leiden tot verschillende uitkeringen in Vlaanderen, Wallonië en Brussel, wat volgens hem uit den boze is. Al goed toch dat we het ABVV hebben om het warm water opnieuw uit te vinden.

 

In zijn tirade brult hij ongenuanceerd: "Dit is voor ons onaanvaardbaar. De mensen hebben tijdens hun werk bijdragen betaald, hun werkgever ook. Wel, als zij nadien om redenen van werkloosheid, om redenen van ziekte, invaliditeit, of nadien met pensioen gaan, dan moeten zij eenzelfde recht op eenzelfde uitkering blijven hebben", betoogt de vakbondsleider. Alles wordt hier dus op één hoop gegooid, werkloosheid, ziekte, pensioen, invaliditeit, solidariteit, België.

 

Maar de activeringspremie die Peeters voorstelt gaat daar zelfs niet over. Zijn voorstel heeft het over een extra premie, die onder bepaalde omstandigheden kan bijverdiend worden. Wil het ABVV hiermee nu zeggen dat Brusselaars en Walen luiaards zijn en dus nooit aanspraak zullen kunnen maken op die premie wegens… werkonwillig, mijnheer De Leeuw? Foei voor zoveel discriminatie en racisme ten aanzien van die mensen.

 

We zullen De Leeuw even helpen nadenken. De werkloosheid in Brussel en Wallonië ligt ongeveer dubbel zo hoog als in Vlaanderen. Dus kunnen de werklozen uit deze 2 regio’s met het systeem Peeters eigenlijk het dubbele halen uit de federale kas dan Vlaanderen. Als dat geen solidariteit is, kameraden van het ABVV, dan weet ik het ook niet meer !

 

Maar vergis u niet, dit is geen pleidooi ter verdediging van het voorstel Peeters. Ik zeg ook neen tegen dit voorstel, maar wel om net tegenovergestelde redenen.

 

Het systeem Peeters zal aanleiding geven tot misbruiken vanuit de 2 francofone regio’s. Als de federale kas wordt opengezet, zijn ze er als de kippen bij om die kas leeg te plunderen. Het is altijd al zo geweest en het zal in dit systeem niet anders zijn. Ook objectieve gronden voor een activeringspremie -mocht daar al overeenstemming over bereikt worden- zullen gegarandeerd een andere invulling krijgen in Wallonië/Brussel dan in Vlaanderen. De geschiedenis van België is er één levend bewijs van.

 

Daarom hebben we hier weer een economisch argument meer om voor een onafhankelijk Vlaanderen te strijden. Activering van de werklozen of meer algemeen een op maat gemaakt arbeidsbeleid zal enkel kunnen wanneer de middelen die een regio genereert ook door die regio zélf kunnen aangewend worden voor hun eigen welvaart en ontplooiing, aangepast aan hun behoeften. En dit kan enkel wanneer ze die middelen voor 100% in eigen handen hebben. Dit heeft niets te maken met egoïsme, zoals vandaag weer VRT en VTM ons naar aanleiding van de “ludieke studentenmop” in Gent willen laten geloven. INTEGENDEEL. Het geld dat de regio Vlaanderen genereert zal door deze regio worden uitgegeven zoals wij, in Vlaanderen, dat zelf willen en beslissen. En daar hoort solidariteit uiteraard ook bij. Maar dan geen opgelegde solidariteit op bevel van een door Franstaligen gedomineerde federale regering en hun vakbondsvazallen. Maar een solidariteit die in de schoot van Vlaanderen zelf zal worden uitgestippeld en vorm gegeven. Solidariteit op maat, zeg maar. Daarom zeg ik neen aan het voorstel Peeters.

 

En Rudi De Leeuw, stap uit uw 19de eeuws denken. Verdedig de belangen van uw Vlaamse betalende en werkende leden in plaats van in naam van een oubollige interpretatie van solidariteit mee het belgicistische profitariaat in stand te houden.

 

PIM.

 

 

 


30-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spirit heeft een nieuw partijlid !



Leona Lewis Spirit

Morgen zal de 0000 een avondvullend programma wijden aan dit formidabele nieuws.  Bij Spirit zijn er nu al 18 leden !
De deze zingt ,zoals u zal horen als u het bruggetje overgaat : Anciaux staat al klaar met handenvol subsidies en Lambert heeft nog een extra-maagring besteld. Bettina trekt zich verongelijkt terug onder haar boerka.

http://www.leonalewismusic.co.uk/international/nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevangenissen huren ?


Het is natuurlijk via de Nederlandse media (Elsevier, onvolprezen lichtflits op het donkere pad van de informatie, bewandeld  door padden en breedsmoelkikkers) dat we het moeten vernemen.  Het land B had gehoord dat er een driehonderdtal cellen leeg stonden in NL en of  s'il vous plaît, deze onverwijld konden gehuurd worden, om het eigen tuig tijdelijk te dumpen ?  Liefst in de omgeving van de gemeenschappelijke grens en met de nodige sanitaire accomodatie en aparte liefdeshokjes ?  Het lijkt wel een annonce uit de kolommen van het Laatste Nieuws  : "Wellustige Ina vibreert voor u zonder vibrator - schappelijke voorwaarden - oude heren zijn ook welkom".

Dat van de nabije grens is leuk : dan kunnen op hun beurt de burgemeesters van de Nederlandse gemeentes toeteren dat ze niet gediend zijn van de familie van belgisch geboefte in hun omgeving.  Zoals de Vlaamse Limburgers ontevreden waren over de beslissing van Maastricht over de vestiging van drugswinkels nabij de grens.

De Nederlanders gaan echter niet in op de vraag van Jo van Deurzen, de minister voor justitie.  Tenminste als die de aanvrager was, want het aanbod kan ook langs onze onversaagde en corrupte regie der gebouwen gebeurd zijn, verantwoordelijk voor alle staatseigendommen en persoonlijke verrijkingen.   Zowat heel de directie van die fraaie instelling heeft  om beurten en per provincie kennis gemaakt met de binnenkant van diverse belgische gevangenissen.  Er zitten er trouwens nog enkelen te koekeloeren, dachten wij, ofwel hinken ze rond met een enkelband, omdat de bollen uitgeput zijn. 

Weet je wat, kan er geen oud leegstaand fort van het Vreemdelingenlegioen in Sidi-Bel-Abbès, in de woestijn gehuurd worden ?  Het probleem zou familiebezoek zijn, er zijn echter oases in de omgeving.  En Duivelseiland bij Nieuw Guyana staat ook vrij en is mooi gerestaureerd. De experten van de regie der gebouwen zullen wel  gaan testen.



De kazerne van het Vreemdelingelegioen in Sidi-Bel-Abbès (Algerije)

http://www.elsevier.nl/nieuws/nederland/artikel/asp/artnr/199343/index.html

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verplegen is een roeping

.

Verpleegsters in een Spaans ziekenhuis moeten gekleed lopen in minirok en met diepe halsuitsnijding.  Wij vinden dit prima, maar we zijn tegelijk verbaasd dat een hospitaaldirectie dergelijke seksistische maatregel durft opleggen.  Denken zij aan het welzijn van hun mannelijke patiënten ?  Zien ze zelf graag dat de meisjes er goed uitzien of zijn ze simpelweg bezopen ?

http://www.gazetvanantwerpen.be/nieuws/in_de_rand/default.asp?art={BC3A268D-94FB-4915-A455-FE67A70E1A19}


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Peeters is terecht verontwaardigd + AANPASSING 18 uur



 

Sent: Sunday, March 30, 2008 4:53 PM
Subject: Onwaardig voor een nieuwsdienst.

Het is belachelijk hoe uw nieuwsdienst zich voor de kar laat spannen om zulke onnozele berichten over 'racistische' incidenten zoals in Antwerpen als 'item' in jullie nieuws te presenteren zonder voorafgaandelijke verificatie.

Op uw teletekst stond deze namiddag nog te lezen dat de vrouw in kwestie ook enkele rake klappen had gekregen. Als dat zo moest geweest zijn dan zou die 'dame' in kwestie wel laten zien hebben waar die klappen terecht waren gekomen en de gevolgen ervan. Dat alleen al was voldoende voor mij om te twijfelen aan het ganse 'incident'....

Uw teletekst aanpassing bewijst reeds dat er voldoende twijfels zijn om het geheel als leugenachtig en ongeloofwaardig te kwalificeren. Net zoals uw 'schitterende'  reportage over Laloux, ook een 'item' dat zomaar zonder verificatie werd gepresenteerd.

Onwaardig voor een nieuwsdienst, maar wel te verwachten van de VRT.
 
Tandarts Wim Peeters
Warandestraat, 81-83
2300    Turnhout
wimpeeters@telenet.be

*************************************************************************************

Het gaat om een jonge zwarte vrouw die aan het fietsen was met haar vriendin en die door een voorbijkomend stel honend toegesproken werd :  "Kijk twee negerinnen, die kunnen fietsen" ; vervolgens werd een van de  meisjes van haar fiets getrokken en naar eigen zeggen geslagen. De twee daders zijn gaan lopen.

Als de feiten zich voorgedaan hebben, zoals de juffrouw dat vertelde, is dit een achterlijke streek zoals er zich in een grootstad ettelijke voordoen. Voorlopig is er slechts haar verklaring. Het enige wat de VRT intresseert, is het mogelijk racistische element. Maar dan kennen wij er vele :

Ik heb al meegemaakt, niet in een zijstraat van de Meir, maar op de Meir zelf, dat enkele jonge Marokkanen luid scanderen tegen een jonge Joodse familie met kinderwagen en vier kinderen "Hamas, Hamas, al de Joden aan het gas".  Daar waren verschillende getuigen bij en iedereen was even verontwaardigd.  Wat met de vele jonge vrouwen op straat of in dancings die beschimpt worden als "hoer" of "ongelovige trut" ?  Zal de VRT daar ook telkens een volledig verslag aan wijden ? En wat met de vele andere racistische daden van geweld in Vlaanderen tegen om het even wie ?  Bijvoorbeeld de mensen van de Lijn, de politie ?   Ook al eens geïnformeerd bij slachtoffers van gewelddelicten, welke woorden er gezegd worden ?

Het een praat het ander niet goed, maar de eenzijdigheid van de 0000 is sprekend voor het niveau van deze overbetaalde en overbodige manipulatoren van het nieuws. 
*************************************************************************************

AANPASSING 18 UUR

Teletekst is al aangepast....
 
117    tt-EEN 117 zo 30 mrt    16:15:32
   Antwerpen   ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
                                       
      GETUIGE SPREEKT ZWARTE VROUW TEGEN
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
Een getuige van het incident met een  
zwarte vrouw zaterdagmiddag in Antwer-
pen spreekt de versie van de zwarte   
vrouw tegen.                          
                                       
De Afrikaanse vrouw beweerde dat een  
blank koppel haar van haar fiets geduwd
had nadat de man een racistische      
opmerking gemaakt had. Ze zou ook     
enkele rake klappen gekregen hebben.  
                                       
Een getuige van het incident zegt nu  
dat er inderdaad een opmerking is     
gemaakt, maar het is niet duidelijk   
welke. Volgens de getuige zou de zwarte
vrouw daarop helemaal door het lint   
zijn gegaan. De man zou haar weggeduwd
hebben om zijn zwangere vrouw te      
beschermen.          
 












Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pauze



R U S T D A G





Wellen (Limburg)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gebeurt overal



Banksy's kissing policemen

De politie is net zo menselijk als u.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze brave buren



Ja, onze brave buren komen soms de straat op.  Gebruikmakend van hun dommecratische outing van de mening waarvan ze gehoord hebben, dat het die van hun is.   En dan zie je ze  rondzeulen met een zelfgemaakte pop om te verbranden  en luid hun vrije mening uiten. Zo ziet de wereld hoe vredelievend onze brave buren zijn.  Kijk, net buiten beeld zag u bijna  de breedsmoelkikker van de Morgen goedkeurend knikken, wat jammer, we hebben hem net gemist maar morgen zullen we het lezen in zijn bijna failliete krant.

Garret Weldon, toedeledokie (klik voor vergroting)

(foto www.geenstijl.nl)


29-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op dit bericht zat u te wachten, niet ?


MEER MOSLIMS DAN KATHOLIEKEN


Het aantal moslims op de wereld is groter dan het aantal katholieken. De katholieken hebben hun toppositie in de ranglijst van religies moeten afstaan. Er zijn echter nog steeds meer christenen dan islamieten.

Volgens de rooms-katholieke kerk maakten moslims in 2006 19,2 procent uit van de 6,5 miljard mensen op aarde, de katholieken 17,4 procent. Alle christenen bij elkaar vormen een derde van de wereldbevolking, aldus de jongste telling door het Vaticaan die het dagblad van de kerk, de L'Osservatore Romano, presenteert.

Volgens de krant krijgen moslims meer kinderen dan katholieken. De katholieke bevolking groeit nog wel, van 2005 naar 2006 met 1,4 procent tot 1,13 miljard. In Latijns-amerika is de helft van de bevolking katholiek.

http://beta.frontpage.fok.nl/nieuws/89875/-Meer-moslims-dan-katholieken.html

En wij zullen er in de EU nog meer importeren, binnensmeken, binnensleuren.  Allemaal brave lieden, die elke dag naarstig gaan werken om met hun gezinnetje een fijn bestaan volgens de vredelievende koran mee te maken. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU-schijtlaarzen over Tibet



De Europese Unie heeft zich zaterdag 'diep bezorgd' betoond over de situatie in Tibet. Maar de ministers van buitenlandse zaken van de EU-landen, die in Slovenië bijeen zijn, vermeden China direct te bekritiseren.

In een verklaring zeiden de ministers de mensenrechtensituatie in China scherp in de gaten te houden. Zonder China als de schuldige aan te wijzen herhaalden de ministers hun 'diepe bezorgdheid over de gebeurtenissen in de autonome Chinese regio Tibet'. Ze riepen op tot een einde aan het geweld en tot het goed behandelen van arrestanten.

Beijing zegt dat bij demonstraties tegen de Chinese overheersing van Tibet 22 doden vielen, maar Tibetaanse ballingen spreken van 140 doden. Chinese troepen pakten de demonstranten hard aan. De EU roept op tot een vreedzame oplossing in Tibet en laat het daarbij, zeiden Europese diplomaten. Van een hele of gedeeltelijke boycot van de Olympische Spelen deze zomer in China werd niet gerept. Dat is een zaak van de EU-landen afzonderlijk.


(met dank overgenomen van http://frontpage.fok.nl/nieuws/89876 )

****************************************************

Het zootje Buza-ministers van de EU durft China niet te vernoemen, maar leutert wat rond de pot over Tibet.  Als het echter over Wilders gaat, dan staan ze klaar met de planken om de galg in mekaar te timmeren. De kleinste van de groep, met hoge hakken en arrogant smoelwerk, is die van ons.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo mag het ook eens



Fre

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In GB : vele enthousiaste burgers pro-islam


In The Telegraph staat een artikel over de bespreking aanstaande week in the House of Lords over de inbreng in het economische gebeuren dankzij de immigratie.
 
De regering gaat er vanuit dat de aangroei van vreemdelingen  gedurende de laatste tien jaar een gunstig effect heeft gehad op de groei van de economie.  De Lords (onder wie verschillende oud-ministers) noemen het in hun verslag  een zero-effect.  Er klinken nu ook stemmen op van universiteitsprofessoren die elementen aanvoeren die niet meegerekend zijn en die ook uitgedrukt moeten worden in de kostprijs : misdaad, veroordelingen en opsluitingen, veiligheid, de vergoedingen inzake integratie, gezondheidstoerisme (!) en het binnenbrengen van ziektes, zoals TBC.  Dat ziet er mooi uit.
 
Er zijn vele reacties op dit artikel van diverse oorsprong.  Sommigen vinden dat Groot-Brittannië met zijn koloniaal verleden overal rijkdommen heeft buitengesleept en mensen misdadig behandeld.  Om die reden moet GB nu boeten.  Er zijn ook heel wat andere en kritische geluiden, ook van traditionele conservatieve Tory-stemmers die openlijk pleiten om voor de fatsoenlijke British National Party te stemmen ... Eén brief halen we eruit en vertalen we  van ene Kate.  Kiss me, Kate.
 
Het grote gevaar voor de democratie en cultuur in Engeland is niet de Poolse loodgieter (Polen WERKEN) die wil net als de meerderheid van zijn landgenoten voldoende geld verdienen en terugkeren naar zijn vaderland.
 
Het echte gevaar, dat zelfs Daily Telegraphlezers ervan  weerhoudt bij de naam te noemen, is de islam. Britse democratie staat niet voor "onderwerping" van de meerderheid aan de dictaten van een godsdienstige minderheid ; toch is het dat wat de meesten van de identitaire Britten en derde/vierde generatie immigranten verondersteld worden te doen in hun dagelijkse bestaan : onderwerpen of terreur ondergaan.
 
Geen enkele minderheid in Engeland bezit een zelfde aanzuigeffect bij sociale diensten - vroedkunde, mentale gezondheidszorgen, sociale woningen, kroostrijke gezinnen, vertalingsdiensten, werkloosheid, bijstandsvergoedingen voor veelwijverij (!) enz. Geen enkele minderheid in Engeland beschouwt zichzelf als moreel superieur aan de oorspronkelijke bevolking, geen enkele minderheid koloniseert en richt aparte woonwijken voor zichzelf op, die niet kunnen/mogen betreden worden door buitenstaanders en dit in verschillende Britse steden.
 
Fundamenteel zullen moslims nooit assimileren, want ze kunnen de leerstellingen, de dogma's van wat een werkelijke, levende democratie is niet aanvaarden, maar ze zullen wel de voordelen meepikken.
 
Assimileren zou betekenen dat ze afstand moeten nemen van hun geloof voor een afschuwelijk en niet toegstaan iets in de islam : de volledige gelijkheid van moslims en niet-moslims. Van bij de geboorte af staat het vast dat zij superieur zijn boven ons, de ongelovigen en de joden.  Zo superieur dat het hen toekomt ons land binnen te dringen, te koloniseren, zich af te scheiden, opstanden te veroorzaken, bomaanslagen te plegen en verder rechten te laten gelden op alle Westerse voordelen die de sociale democratie biedt.
 
Het moet herinnerd worden dat het niet alleen gaat om Pakistani of moslims uit het Midden-Oosten ; vele Afrikanen die tegenwoordig Engeland binnenkomen uit plaatsen zoals Nigeria of Somalië zijn ook moslims, gehersenspoeld op de te bekomen rechten van de oorspronkelijke dhimmis
 
Dat heeft Kate zeer goed gezegd.
 
Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mugabe : Vadertje Satan van Zimbabwe



Hij voerde het landhervormingsprogramma in, met de bedoeling om een aanzienlijk deel van de rijke landbouwgronden in handen van blanke boeren terug te geven aan de zwarte Zimbabwanen. De herverdeling ging aanvankelijk traag, totdat de regering vanaf 2000 de boerderijen van blanken op grote schaal en zonder enige vorm van compensatie begon te onteigenen. Rechters die in hun arresten de onteigeningen als illegaal en ongrondwettelijk verklaarden werden buitenspel gezet door de regering. De verworven landerijen werden verdeeld onder politieke bondgenoten van Mugabe. Bij hen ontbrak echter de agrarische expertise en de wil om te investeren in commerciële landbouw, zodat de meeste akkers al snel verwilderden en de agrarische productie compleet instortte. Hierdoor steeg de werkloosheid aanzienlijk tot bijna 85% en ontstond er een hongersnood. Sindsdien is ongeveer een derde van de bevolking afhankelijk van humanitaire voedselhulp.

$10m bill


Op 18 januari 2008 worden er biljetten van 1 miljoen, 5 miljoen en 10 miljoen Zimbabwaanse dollars uitgegeven. Dit laatste biljet is het briefje met de hoogste nominale waarde ter wereld. Per 23 februari 2008 is de realistische waarde van dit biljet ongeveer 40 eurocent, hoewel de waarde van dit biljet zakt met 10-20% per week.

inflation graph      Inflatie : 100580%


Als men praat over de waarde van een biljet, wordt doorgaans de zwarte markt waarde genomen. Deze waarde is veel lager dan de officiële wisselkoers, maar is reëel als men kijkt naar de prijzen van levensmiddelen. De officiële wisselkoers is vastgesteld door de regering, en wordt kunstmatig hoog gehouden. Als men de officiële wisselkoers aan zou houden, zou de prijs van een brood omgerekend ongeveer 400 euro bedragen.

Bron: Wikipedia en http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/7304635.stm

Wim & Ray, twee fans van Bob Mugabe




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!