Angeltjes
08-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervangt Carmen, Madame Schuddenbol ?

 

 

In Amerika will de actrice Fran Dretscher, die  u ongetwijfeld hoofdpijn bezorgde met haar snerpende stem in het feuilleton The Nanny, Hillary Clinton opvolgen als senator voor de staat New-York. Na de Hollywoodverkiezing van de a.s. president kan ook dit niet anders dan goed aflopen. Hope and Change voor Fran

 

 

 

Ook in eigen land circuleert geruime tijd het hardnekkige gerucht dat de populaire  Vlaamse ministerin Mevrouw Schuddenbol, zich zou toeleggen op andere besognes.  Dewelke, dat moet nog uitgevogeld worden door Caroline Chérie, die eigenlijk niet wenst dat vrouwen die haar eigen schoonheid evenaren (overtreffen is uitgesloten) nog langer een uitvoerend mandaat krijgen.  De naam die steeds opduikt is die van Loes Vanden Heuvel, de grote Dame Carmen uit FC de Kampioenen.

Savat

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele bodybags meer of minder

 

"Vandaag mag de minister van Ontwikkelingssamenwerking organisaties als Artsen Zonder Grenzen steunen in hun manhaftige poging het ergste lijden te verhelpen, het bloeden te stelpen. Maar het land, de regering en de andere ministers kunnen intussen maar toekijken op de humanitaire ramp. Als een paar bodybags het zoveelste massagraf kunnen vermijden, dan moet dat maar."

De bovenstaande woorden zijn geschreven door een progressieve journalist van de Morgen.  De afweging van "een paar bodybags" tegen "een zoveelste massagraf" is een ranzige uitschuiver, zoals te verwachten van iemand wiens brood afhangt van zijn dienstbaarheid aan het regime.

Na de afgrijselijke slachtpartij in 1994 in Rwanda waarbij 9 belgische para's doodgeknuppeld werden en 1 verpletterd door een zwaar rijtuig, bestond er een unaniem  akkoord bij de volksvertegenwoordiging, dat het land B militair zou afzijdig blijven in de ex-kolonies.  Als nu dit besluit terzijde geschoven wordt, is dit een zoveelste bewijs van de onbetrouwbaarheid van de politiek en het regime.

Waar haalt deze man zijn macht en wapens ?

Geschokt door de ellende van de opgejaagde en mishandelde bevolking aldaar, reageren de meeste politici gedreven door een groot medelijden.  Of dit een einde stelt aan de onmenselijkheden, is gebaseerd op hoop. Politiek is een menu volgens de appetijt van de dag. Zonder cohesie,  met uitbuiting van  sentiment, in de plaats van rationeel en grondig oplossingen na te streven.

"Als we een aantal van onze jongens opofferen en laten wederkeren in een lijkenzak, hebben we onze plicht volbracht."  Dit klinkt cru maar het is een vertaling van de intentie van de kleine poenpakker uit Berlare, gesteund door de jongen van de Morgen. 

Wat is er in die noodlottige regio gewijzigd sedert de genocide in Rwanda van 1994 ?  Waarom herhaalt zich telkens opnieuw de ellende ?

Er circuleren nogal wat namen van belgen die grote belangen bezitten in Katanga en het noordelijk gelegen Oost-Congo.  Heeft iemand een idee wat Louis Michel, de belgische liberale Euro-commissaris, uit naam van Europa bekokstooft met Kabila en anderen ?  Wie controleert de politieke daden van Michel ? Welk soort beleid voert die man uit, in naam van wie ?  In een democratisch bestel zou dit een overbodige vraag moeten zijn. 

En zijn zoon, de belgische staatssecretaris voor ontwikkelingshulp, wat hangt die voortdurend in Congo uit te spoken ?  Waar haalt die ogenschijnlijk softe jongen zijn instructies ?  Zijn eigengereide optreden vergramt zelfs de eerste minister. Zou die man soms, samen met de papa, iets extra's ontvangen ?  Het is een vraag, geen vaststelling en zeker geen insinuatie. In een democratisch bestel zou dergelijke vraag niet eens rijzen.

Het poenpakkertje uit Berlare blaast zich op, dat Ban ki Moon het land B verzoekt om militair de leiding te nemen in Oost-Congo.  Is De Gucht verantwoording verschuldigd aan de secretaris-generaal van de VN of aan de belgische bevolking ?  Of volstaat het voor hem dat Caroline Chérie uit Mechelen en de andere partijleiders hun "doe maar" geven ?  In een democratisch bestel zou poenpakkertje boven de partijpolitiek verheven, een groot humaan discours afsteken, waar we met zijn allen iets van onszelf zouden in terug vinden.  Het poenpakkertje kan helaas enkel nijdig en venijnig uit de hoek komen en de kamerleden bespotten, de kiezers beschimpen en zijn eigen zakken schaamteloos vullen.

Het enige wat de ijskille De Gucht intresseert, is zichzelf internationaal profileren om binnenkort een functie te verwerven die hem bevrijdt van de kleine belgische dorpspolitiek. Het is grappig om hem bezig te zien en te horen met zijn Berlaars Franse accent in de Veiligheidsraad. Hij denkt echt dat de weireld ophoudt met draaien, als hij zijn grote wijsheden verkondigt. Deze man is het slachtoffer van zijn grootheidswaanzin.  Hij heeft nu een voorbeeldige compagnon de route gevonden in een journalist van de Morgen. "Een paar bodybags meer of minder, dat doet er niet toe".

Dit zijn redeneringen die openlijk gehouden worden door personen die de maatschappij opdelen in mestkevers en zichzelf.

En natuurlijk zijn het grote democraten.

Ray

cartoon : Zaza @ http://www.standaard.be/#


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Sint is werkloos

 

Werkloze Sinterklaas gaat aankloppen bij Patrick voor nieuwe job


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The fool on the Hill (The Beatles)

 

 

Op vraag van Stradi : opgedragen aan Janssens


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gezag van Leterme : Niet veel, maar toch ...

 

Leterme heeft geen enkel gezag meer

 

Vandaag is alweer gebleken dat de federale regering geen enkele samenhang bezit. Op het programma De Zevende Dag wilden de Vlaamse meerderheidspartijen zich nog niet uitspreken over hoe groot het begrotingstekort mag zijn. In Mise Au Point wisten alle Franstalige meerderheidspartijen dan weer te melden dat er binnen de meerderheid zowaar een akkoord was om de begroting met 2% in het rood te laten gaan. Ook over de maatregelen die genomen moeten worden om de economische crisis te lijf te gaan, en die ook hun repercussie hebben op de begroting, kregen we vandaag een kakofonie van voorstellen. Waarop premier Leterme dan weer liet weten dat een aantal voorstellen “voorbarig” te vinden.

Het is nu wel meer dan duidelijk dat premier Leterme er niet in slaagt van zijn regering een coherente ploeg te maken. Deze regering zou voluit de sociaal-economische uitdagingen aanpakken. Dat blijkt nu ook een rommeltje te zijn. Terwijl de Kamer een virtuele begroting in evenwicht bespreekt, zijn de meerderheidspartijen aan het bekvechten over hoe groot het tekort wel mag zijn. Dit is kafkaiaans.

Voor het Vlaams Belang is het meer dan duidelijk dat Yves Leterme geen enkele controle meer heeft over zijn regering. De staatshervorming werd “weggezuiverd” naar een nu ook al compleet vastgelopen “gemeenschapsdialoog”, om de regering de mogelijkheid te geven haar aandacht te wijden aan de zogenaamde “echte problemen van de mensen”. Zelfs zonder de staatshervorming op het bord slagen Yves Leterme en zijn meerderheid er niet in om een coherente visie over wat dan ook naar voor te brengen. Zijn meerderheid heeft zich vandaag alweer getoond als een bende kakelende kippen zonder kop, die het ene voorstel na het andere lanceren.

Voor het Vlaams Belang is het duidelijk dat vandaag nogmaals aangetoond is dat welk beleid dan ook – ook het aanpakken van de huidige crisis – binnen een Belgisch kader niet meer mogelijk is.

Bruno Valkeniers Voorzitter Vlaams Belang


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslag Mumbai : leden moslimorganisatie opgepakt

 

Wel, potverdorie, potverkoffie, wie had dat nu kunnen denken.

 

Militaire dienstplicht vanaf 5 jaar volgens deze Indische betogers. De weireld gaat er goed op vooruit.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pleidooi voor herziening feestdagen

 

We begrijpen maar al te goed de problemen van een aantal medeburgers die geconfronteerd worden met onze 10 officiële feestdagen per jaar. Voor het geval u ze niet mocht kennen, zetten we ze op een rijtje : Nieuwjaarsdag (1 januari), Pasen, Dag van de Arbeid (1 mei), Hemelvaartsdag, Pinksteren, Nationale feestdag (21 juli), O.L.V. Hemelvaart (15 augustus), Allerheiligen (1 november), Wapenstilstand (11 november) en Eerste Kerstdag (25 december).

Zoals u merkt, is er geen rekening gehouden met het islamitische offerfeest en het suikerfeest.  Waarom deze niet opnemen in de plaats van bijvoorbeeld kerstdag of hemelsvaartdag, twee typisch christelijke gebeurtenissen, die kwetsend kunnen overkomen bij bepaalde bevolkingsgroepen ?

Nogal wat moslims zijn nu genoopt voor hun eigen feestdagen verlof aan te vragen of een vals doktersattest voor te leggen, wat een verkeerd signaal zou zijn.  Eerlijkheid voor alles.

Laten we eens blik werpen op de islamitische kalender, de Hidjri, een zuivere maankalender.

De jaartelling begint met de verhuizing van Mohammed van Mekka naar Medina (op 16 juli 622 n. Chr.). In 638 n. Chr. werd de datum van deze verhuizing - in het Arabisch hidjra (هِجْرَة) genoemd - door kalief Omar ibn al-Chattab uitgeroepen tot het eerste jaar van de islamitische jaartelling. De hidjra zelf wordt meestal herdacht op 8 Rabie I (al-awwal), de dag dat Mohammed aankwam in Medina.
De maand begint bij de nieuwe maan. Het moslimjaar telt 12 maanmaanden van afwisselend 29 en 30 dagen, in totaal 354 dagen. Hierdoor valt het elk jaar circa 11 dagen vroeger in het zonnejaar van 365 dagen (de internationale, westerse kalender die eerlang zou kunnen afgeschaft worden). Het islamitisch jaar volgt de koran, die aangeeft dat de zon en de maan door Allah geschapen zijn en dat de maan de tijdmaat aangeeft.

De koran verbiedt extra maanden. Voordat de moslims dit verbod invoerden, lasten de Arabieren regelmatig een dertiende maand, nasi, in waardoor de kalender nauwelijks verschilde van de christelijke jaartelling.

Men hanteert een cyclus van dertig jaar, de jaren 2, 5, 7, 10, 13, 16, 18, 21, 24, 26 en 29 zijn schrikkeljaren. Er wordt dan een dag toegevoegd aan de twaalfde maand Dhu 'l-Hijja. Op 24 juli 1990 is een nieuw cyclus van dertig jaar begonnen.

Er zouden heel wat problemen vermeden kunnen worden, mocht de EU beslissen om gefaseerd over te stappen naar één tijdsbepaling, één kalender, zodat de huidige achterstelling van bepaalde bevolkingsgroepen uit de wereld zou geholpen zijn.

 Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De fantasie van de Sint Niklasenaren lijkt onuitputtelijk

 

Een vrouw ensceneerde haar eigen ontvoering tijdens het voorbije weekeinde, zodat ze op stap kon gaan met haar minnaar.

Het spel werd met veel overtuiging in mekaar gezet en uitgevoerd. De ongeruste zoon kreeg telefonisch de boodschap dat mama tegen betaling van een hoog losgeld zou terugkeren en zoals het een goed kind betaamt, verwittigde hij de politie die op haar beurt alles in werking stelde om de misdadigers op het spoor te komen.

Veel tijd had de politie niet nodig om mama op te sporen, die ergens tegen de Nederlandse grens in Hoogstraten verbleef met haar vriend.  De vrouw werd aangehouden onder beschuldiging voor nodeloos inschakelen van hulpdiensten en kan een forse rekening verwachten evenals een celstraf.   

Zou zich in Sint Niklaas iets in de lucht bevinden, dat de fantasie van de bewoners op hol brengt ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat er echt aan de hand is in Athene , leest u hier

 

 

De jongerenopstand in Athene die plots is uitgebroken zaterdag nadat de politie een jongen van 15 had neergeschoten, heeft zondag verder gewoed in de Griekse hoofdstad en dijt uit naar andere Griekse steden zoals Thessaloniki.

In de wijk, waar het allemaal begon, heerst al vele jaren onrust.  Hier zouden zich voornamelijk extreemlinkse groepjes afwenden van de klassieke maatschappij.  Meermaals waren er ernstige incidenten in het verleden die de internationale pers haalden.

Er is echter meer aan de hand dan rebelse jongeren die het regime bestrijden. 

Het persbureau Press Association stuurde zaterdag al een bericht rond, waarin de oorzaak van de incidenten toegeschreven wordt aan asielzoekers, die in deze wijk hun toevlucht hebben gezocht en gevonden. We vertalen één zinnetje :

Volgens VN-Vluchtelingen Organisatie keurde Griekenland vorig jaar slechts 140 van de 20.692 asielaanvragen goed. Vele tienduizenden illegale migranten komen elk jaar in Griekenland toe.  

De extreem-linkse groepjes  hebben zich aangesloten bij de asielzoekers. In hoever deze laatsten betrokken zijn bij de verdere acties is niet te zeggen.

De media zijn perfect op de hoogte van de juiste toedracht van de Atheense opstand. Zij verzwijgen echter de oorzaak van de feiten, want de waarheid over de massale invasie van Europa door hordes migranten moet per se verdraaid worden.  Alsof de burgers van dit verzinkende continent niet weten wat er aan de hand is.

Asylum seekers riot in Athens

Hundreds of migrants waiting to submit asylum applications rioted in central Athens, setting fire to rubbish bins and attacking passing cars.

Protesters said the riot began when one man fell into a nearby canal after authorities told the crowd that no more applications could be submitted. Only a small number of applications can be submitted each week.

It was not immediately clear how the man fell into the canal. Police said he was injured and was taken by ambulance to a hospital. They said they were investigating the incident.

Outraged asylum-seekers began setting fire to rubbish bins and throwing them into the street, and ripped branches off trees to set them alight. A smaller group threw rocks at passing cars, stopping some vehicles and banging on them with their hands. There were no reports of any passers-by being injured.

The riot lasted for about an hour, and riot police who were on standby nearby did not intervene. A fire truck extinguished the blazes.

In October, a human rights group said a Pakistani man was fatally injured when he fell into the same canal.

The group, Stop the War Coalition, said that the man had been trying to escape police after immigrants queuing to submit applications clashed with authorities. Police rejected claims they had any involvement in the man's death and said they had tried to repulse an attempt by a large group of migrants to jump the queue.

Rights groups have often criticised Greece's treatment of illegal immigrants and the living conditions in detention centres.

Greece approved only 140 of the 20,692 asylum applications made in 2007, according to the UN refugee agency. Tens of thousands of illegal migrants enter Greece each year. Many attempt dangerous sea crossings from nearby Turkey or brave minefields to make their way in.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babylon extra beschermd in Irak

 

De Iraakse regering wil belangrijke archeologische sites extra beschermen.

Die beslissing past in de plannen van de overheid om het land zelfstandig te kunnen beveiligen. Dit is nodig want na 2011 zullen er normaal geen buitenlandse troepen meer in Irak gelegerd zijn.

Er zal een speciaal team voor de bescherming van archeologische sites worden opgericht. De leden van dat team zullen volgens het hoofd van de Iraakse nationale politie geschoold worden zoals die van de teams die ambassades en diplomatieke missies beschermen.

Eén van de archeologische sites die extra zal beveiligd worden is de hoofdstad van het pre-islamitische Perzië, het oude Babylon. De meerderheid van de archeologische sites zijn vaak nog niet hersteld sinds de plunderingen die startten na de Amerikaanse inval in 2003.

Afbeelding:Babylon Ruins Marines.jpeg

Bron : Gazet van Antwerpen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De huichelachtige dierenbeschermers van Veeweyde

 

 

Op deze plek stond een foto van de "plechtigheid" in de senaat. Ze is "weggevallen", omdat de sukkels van Veeweyde in hun franskiljonse derrière gebeten zijn door onze charmante commentaren. Zoals Christina het hier onlangs zegde : Michel Vandenbossche van Gaia is een linkse klapdeur, maar hij is tenminste geen parvenu.

 

 

Fondée en 1863, la Société Royale Protectrice des Animaux VEEWEYDE est la plus importante société de protection animale de Belgique.

 

Op 1 december 2006 werd in de senaat in aanwezigheid van Veeweyde ( belgische dierenbeschermingsorganisatie) het 20-jarig bestaan van de wet op het welzijn en bescherming van de dieren herdacht.  Het was van chi-chi van hier en ca-ca van ginder, met toespraken door alle fracties, behalve die ene die niet uitgenodigd was. Op de foto ziet u een aantal exemplaren bij mekaar die nooit ontbreken als er wat te vieren valt. Gisteren greep een massale barbaarse slachting plaats van miljoenen offerdieren in omstandigheden die enkel weerzin kan oproepen. Het zootje huichelaars hierboven heeft zich niet laten horen, noch zien :de onderhorigen van de islam.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog eentje over de neutrale VRT ?

 

"Wij zijn neutraal"

Het meisje houdt het hoofdje schuin, als ware ze een tjeef, maar neen hoor, zij is een échte favoriete van de socialisten. Dank u, VRT : wij weten het al lang, dat neutraliteit niet bestaat. Evenmin als schaamteloosheid.


07-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een luchtig nieuwsje om de dag te besluiten

 

Gezamenlijke actie van Politie - Jongeren onder huisarrest en oude vrouwtjes

In de populaire stad van Allah werd een gezamenlijke actie georganiseerd door de lokale pakkemannen.  Zij controleerden jongeren onder huisarrest.  (Hoe ze dat doen, behoort tot de beroepsgeheimen, zoals wij vanavond ook niet zullen vernemen in de nieuwe televisiereeks,  "Dekeyser van de smaak ", hoe we thuis jenever kunnen stoken).

Tijdens de actie, die klaarblijkelijk bijgewoond werd door oudere dames met handtas, stelde een van dezen vast, dat haar sacoche geroofd was. De dame werd streng berispt door de agenten, want omwille van haar domme onoplettendheid, kreeg de actie een negatieve bijklank. 

Na veel heen-en-weer getelefoneer met ... wellicht het hoofd van de politie, wie weet ? ... werd de vrouw in verdenking gesteld van onopzettelijke onoplettendheid en werd zij per combi afgevoerd naar een onbekende bestemming.

De woordvoerder van de politie biedt inmiddels zijn excuses aan bij de jongeren onder huisarrest.

Savat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-president Mandela neemt deel aan populaire volkszang

 

 

Het is maar een liedje.  Als u zich afvraagt wie de witmens is naast Mandela : dat is een communistisch leider, een braaf man.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mededeling van Spitsnieuws door de Platenruiter

 

Het is inmiddels mogelijk om HD-materiaal op YouTube te kijken. Als de bandbreedte het toelaat, kunnen video's met een breedte van 1280 pixels of meer worden bekeken via de optie "watch in HD". Ook de geluidskwaliteit van deze filmpjes is veel beter dan die van standaard YouTube-filmpjes.

Het is nog niet mogelijk HD-video's te embedden. Tevens is er nog geen zoekmethode om HD-materiaal weer te geven. YouTube heeft de mogelijkheid in alle stilte ingevoerd, meldt Tweakers.net. Er is zelfs geen persbericht uitgegeven. Vorige maand werd al besloten de standaardplayer met 4:3-formaat te vervangen door één met een 16:9-weergave.

@ Spitsnieuws.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indisch kindermeisje redde zoontje van vermoord joods koppel

 

In het Joodse hulpcentrum in Mumbai dat ingenomen werd door de moslim-terroristen werden 6 personen koelbloedig afgemaakt onder het slaken van de kreet Allahu Akbar.  Onder de slachtoffers bevonden zich een jonge Amerikaanse rabbijn en zijn zwangere vrouw.  Een Indisch kindermeisje wist te ontkomen met hun tweejarig zoontje.  Hieronder een fragment over dit drama bij Fox News.

De internationale media doen er alles aan, om angstvallig in hun verslaggevingen en nabeschouwingen te vermijden, dat de moorddadige, wrede terreuracties in Mumbai gepleegd werden door moslims.  Men zou het liefst spreken over vrijheidsstrijders, misleide jonge mensen en waarom geen hangjongeren.  Naast de vele Indische slachtoffers, die genadeloos weggemaaid werden als waren het insecten,  was er een gerichte zoektocht naar Amerikanen, Britten, Westerlingen in het algemeen (waarbij Turken bewust gespaard bleven)  en joden.

De slachtoffers werden niet gewoonweg neergeschoten. Hier leest u meer over de gruwelijke omstandigheden

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijstvormingen aan de gang

 

1 zetel, meerdere kandidaten


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning van Saoedie-Arabië ontvangt Prijs € 100.000

 

De 84-jarige Keuning Abdoellah van het Prachtland Saoedie-Arabië ontving gisteren in Polen de Lech-Walesa-Prijs  wegens zijn grote verdiensten om de dialoog tussen de religies aan te zwengelen en het extremisme uit te bannen.
De keuning zal wat blij zijn met dat geld, want het is voor hem ook niet makkelijk rondkomen in deze tijd van crisis met 4 vrouwen en 25 exemplaren die hij tot hiertoe verstoten heeft. Je moet het maar meemaken, vent zijnde, al dat verdriet.
Deze prijs heeft ook een hoge symbolische waarde. De Lech-Walesa-stichting uit Polen is in aanleg een streng katholieke organisatie die hiermede haar aanhankelijkheid betuigt aan de islam. In Arabië begint vandaag de hadj, de bedevaart naar Mekka.  Wij worden door de staatszenders in Europa zeer goed geïnformeerd over wat zich in die voor ons verboden stad afspeelt.  Hopelijk wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om ons, onwetenden en ongelovigen, ook  een blik te gunnen in het land van honing en steniging.  Oeps, dat laatste ontglipte mij, een kei vloog uit mijn hand, als het ware.
Arabië is een absolute monarchie, er bestaat een parlement met lieden die door de keuning aangeduid zijn.  Wat alleszins een vlot bestuur in de hand werkt. Godsdienstvrijheid is niet nodig, want er is slechts één religie. Om de inwoners een handje te helpen bij hun rituelen heeft de keuning gezorgd voor een Religiepolitie, die volledig ten dienste staat van het volk.  Heeft u vragen of lichte twijfels ?  De politie wijst u de weg naar het paradijs.  Het respect voor vrouwen is nergens zo groot dan bij keuning Abdoellah : vrouwen worden onttrokken aan het oog van de weireld, en daarom zijn  ze gehuld in zwarte lakens. De kleur van de vrolijkheid en de gulle lach die alom opklinkt in islamitische naties.
Arabië is een fijn land en het is een mooie geste van de Polen om de Arabische monarch te huldigen. Wie beter dan deze man verdient de prijs der tolerantie, democratie en openheid ? 
Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volksmoord in Suid-Afrika : basuin uit op elk forum en praatgat op die net

 

 

Verstuur dit naar zoveel mogelijk mensen :


Ek doen hiermee 'n beroep op elkeen wat hierdie artikel lees om die volgende webwerwe te besoek om jouself te vergewis van wat onder jou neus aan die gang is. Bring dan asseblief hierdie webwerwe onder die aandag van elkeen op jou e-poslys:

www.stopdiemoorde.co.za

www.plaasaanvalle.co.za

www.plaasmoorde.com

www.farmmurders.com

Vra hulle om hierdie adresse na almal op húl poslyste te versprei sodat die nuus om die wêreld trek - volksmoord vind in Suid-Afrika plaas. Vra jou buitelandse kontakte om die mense daar in te lig en briewe aan die media te skryf.

Basuin dit uit op elke forum en praatgat op die Net.

Een klein stem kan 'n magtige koor word.

.

http://dienuwesuidafrika.blogspot.com/2008/12/vertel-die-mense-van-die-volksmoord.html

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toppunt van alle mogelijke discriminaties samen

 

In Gent heeft een transseksuele Zwarte Piet geprobeerd een collectebus te stelen. De tiener werd echter gevat door een voorbijrijdende politiepatrouille.De als Zwarte Piet vermomde transseksueel, die officieel als vrouw geregistreerd staat in Nederland, ging aan de haal met een collectebus uit een krantenwinkel aan de Zwijnaardsesteenweg in Gent. Een voorbijrijdende politiepatrouille kon de dader echter klissen.Het hulpje van de Sint liet zich niet zonder slag of stoot arresteren. Ze beet een agent in zijn dij. Hij is enkele dagen werkonbekwaam. De Piet werd op de dag later verhoord.

Trefwoorden : vrouw - transseksueel - zwarte - Nederland - dader - hulpje - stoot - dij - piet en tenslotte Gent




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!