Angeltjes
01-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anciaux schrapt veldrijden als topsport (door Pol)

 

 

Weggeplukt uit de reacties :

 

Anciaux schrijft  het volgende op zijn blog:

===========

Morgen wereldkampioenschap Veldrijden. Plezier dus, van het hoogste gehalte. En toch jennen. Adviezen volgen is niet goed, adviezen niet volgen zeker niet. Veldrijden blijft meer dan ooit ondersteund. Oer-Vlaams en echt volksplezier. Cyclocross blijft topsport en dat zullen ze weten. Eén van mijn lievelingssporten, dat pakken ze niet af. Ik heb een favoriet, maar al onze jongens verdienen het. Allemaal atleten om van te houden.

===========

Heeft die man ze wel allemaal op een rijtje?

01-02-2009, 11:07 geschreven door Pol


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het belgische onevenwicht

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Google is menselijk

 

Gisteren, 31 januari gedurende ruim een uur in de namiddag, vermeldde de opzoekmachine van Google bij elke opdracht en naast elke aanbevolen webstek volgende boodschap :

Het leek alsof elke webstek aangetast was door een virus.  Vandaag vernemen we via Fox News, dat Google zich verontschuldigt : het was de klassieke menselijke fout. Voor wie meer wil weten, hier is de UITLEG.

De Technische Staf van Angeltjes.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Davos en Genève : een wereld van verschil

 

 
 
Les choses se gâtent lorsque les manifestants veulent forcer le cordon de police à la rue de Berne.
.
Terwijl in Davos op het Economisch Wereldforum pogingen ondernomen worden om de economische crisis te counteren, greep gisteren in Genève een niet toegelaten betoging plaats van anti-globalisten


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adembenemend Yellowstone Park in Wyoming (VS)

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingen in Irak

 

Deze dames hebben hun stem uitgebracht in Irak en tonen trots het bewijs van hun emancipatie : een paarse vinger, mooier dan een blauw oog.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassende wending in Fortis - feuilleton

 

.
Teneinde de Fortisdeal definitief te regelen in het belang van de kleine, grote en middelmatige aandeelhouders,de rekeninghouders, de spaarders, de personeelsleden, de vakbonders, alle Knokkenaars en Berlarenaren, het belgische gerecht, de regering, enz.  werd vanavond beslist om de leiding van de bank toe te vertrouwen aan een expert, de heer Karel De Gucht (foto) die zijn ontslag als Buza-minister aanbiedt. Hij wordt vervangen door de heer Charles Michel, de zoon van zijn papa.   De Congolese regering heeft onmiddellijk een felicitatietelegram gestuurd naar de belgische regering : "Il a bien mérité de la patrie, le petit emmerdeur".
. 
De nieuwe Fortisvoorzitter verklaarde in een eerste reactie : " Het eerste wat ik zal doen, is alle mestkevers die bij Fortis een rekening bezitten, buitengooien. Ik ben een voorstander van minzaam overleg en grote bescheidenheid."


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe plantkundeles

 

@ the illustration & cartoon blog

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De modeweek in Berlijn

 

Geeft u ons maar de juffrouw met de camee en daarna de juffrouw met de  lorgnet om de krant voor te lezen.  Het dessert : twee rode appeltjes, alstublief.

(foto : Spitsnieuws.nl met meer foto's van de dag)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van Wanten : hij kent de socialisten als geen ander

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een fijne uitspraak van de dag

 

 

Vlaams Belang lheeft vastgesteld, dat in de ondergrondse parking van het districtshuis in Berchem vertrouwelijke documenten opgestapeld liggen, die gelabeld zijn als 'Politierapporten', 'Goed gedrag en zeden' en andere administratieve documenten. De partij heeft klacht ingediend bij de privacycommissie.


"Het is niet omdat er op de doos 'Politierapporten' staat dat er ook politierapporten inzitten" 

(districtsraadvoorzitter Peter Raats)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verheugend nieuws : moslimbevolking GB groeit 10 x sneller dan de rest

 

 Islam is the Light of Europe vermeldt deze spandoek die gedragen wordt door de carnavalsvereniging : "Bij ons is het wreed gezellig"

Over een tijdsspanne van nauwelijks 4 jaar is het aantal moslims in Groot-Brittannië aangegroeid van 500.000 tot 2.400.000, volgens officiële gegevens.

De moslims groeien 10 x vlugger aan dan de overige bevolkingsgroepen. Dat zegt het Bureau voor Nationale Statistieken. Gedurende dezelfde periode nam het aantal christenen af met meer dan 2 miljoen eenheden.

Moslimleiders hebben hun tevredenheid uitgesproken over deze evolutie.

Een prof van de universiteit van Oxford wijst op enkele gevolgen. De meeste moslims (hij benadrukt, niet allen) zijn  sociaal en economisch het minst opgenomen in de Britse maatschappij en uitdrukkelijk  ontevreden over hun positie.  Zij  maken anderzijds gebruik van de democratische mogelijkheden die hier bestaan om van zich te laten horen, en omwille van hun groeiende aantallen is het nodig rekening met ze te houden. Zegt de professor, want zoals de meeste poco's is hij bevreesd voor de islamieten en geeft hij ze bij voorbaat gelijk in alles wat ze vragen. Kortom, de professor is een islamofoob.

U kan dit opwekkende bericht verder nalezen via dit bruggetje. in the Times on line.

Het zijn onnozelaars,  ik vraag geen excuses voor deze uitdrukking, zoals een Pol Goossens van de Morgen en andere politiek-correcte collaborateurs, die weigeren in te zien wat er op til is : de overname van Europa door de islam en de islamieten.

Ray  


31-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tania, het Brugse gemeenteraadslid van SP-a naar LDD

 

 

.
Tania Fonteyne, naast Jan-Maria.  Aan de andere zijde de Brugse partij-tester en gediplomeerde overloper Lucien Decoorne. Tania kwam van de SP-a in de armen gelopen van LDD. Nu gaat zij van de gemeenteraad naar het Justitiepaleis. Brugge wordt zo langzamerhand de stad waar politieke overlopers zich thuis voelen.  Het grote voorbeeld van sjoemelaar Pierre Chevalier  wordt gretig nagevolgd.  En toch blijft Brugge de mooiste stad van het land.
.
.

Duwt u op het portretje van Tania ? Dan leest u over het malheur dat haar overkomt.

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een leuk nieuwtje uit Hugo Chavez' Prachtland, Venezuela

 

donderdag 29 jan 2009

Sinds president Hugo Chavez in 1999 aan de macht kwam zijn elk jaar opnieuw tenminste 10.000 Venezolanen vermoord. Dat blijkt uit een rapport die de traditionele pro-regeringskrant Ultimas Noticias publiceerde. Dat cijfer is meer dan tweemaal zo hoog als tijdens de negentiger jaren.

De krant had de grootste moeite om de cijfers te verzamelen en spreekt van een ‘collage van politie- en ziekenhuiscijfers'. De regering is al een paar jaar gestopt met cijfers vrij te geven omdat die steeds ongunstiger werden. In 2006 protesterden duizenden Venezolanen in de straten om te protesteren tegen het geweld.

Waarom steeds meer mensen worden vermoord is niet direct duidelijk, hoewel wapens en drugs alomaanwezig zijn in het Zuid-Amerikaanse land.

Eerder maakte het toonaangevende Amerikaanse tijdschrift Foreign Policy bekend dat de Venezolaanse hoofdstad Caracas bovenaan de lijst van vijf steden met het hoogste percentage ,,wreed en dodelijk geweld'' per hoofd van de bevolking staat. De stad met ruim drie miljoen inwoners telt 130 moorden op elke 100.000 inwoners.

@ express joker

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitspraak van de dag

 

Het echte nieuws rond de provinciale verkiezingen in Irak vandaag ?  Kandidaten kunnen openlijk campagne voeren - en slechts enkelen worden doodgeschoten.

De Standaard

http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=9825RM7O&ref=front


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zegt dat dit niet de stad van Allah is ?

 

Antwerpen-Noord


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pantoffelhelden, hoorndragers en geldschieters

 

31.01.2009 11.55u - “Wat kan Vlaanderen nog met dit Wallonië aan? Niets toch, als het zich zo gedraagt.” In het weekblad Trends haalde hoofdredacteur Guido Muelenaer deze week (29.01.2009) snoeihard uit naar de onverantwoorde houding van de MR en de PS. Door gevaarlijke politieke spelletjes te spelen, maakten zij de bankcrisis alleen maar erger. Toen KBC in moeilijkheden raakte, lieten de Franstaligen vrolijk begaan. Muelenaer: “Dat een van de vier grote banken aan het kapseizen was, maakt deze heren niets uit. Het is toch maar een Vlaamse bank, met overtuigde Vlaamse families als aandeelhouders. In de Waalse pers werd uitgebreid de historische achtergrond van KBC beschreven. Op de Waalse televisie waren de Vlaamse vlaggen niet ver weg.”

De hoofdredacteur ziet een groot contrast met andere, ‘Belgische’ banken. “De PS zal wel snel ageren als Dexia in de problemen komt,” zo luidt het. “Want Dexia, dat is de bankier van de gemeenten en de intercommunales. Die intercommunales zijn de machtsbasis van de socialisten in Wallonië. Zo kunnen ze de regionale economie sturen, lucratieve postjes verzamelen en in nogal wat gevallen heeft dat geleid tot allerlei gesjoemel.” En verder: “Aan Vlaamse kant groeit de consensus dat een staatshervorming noodzakelijk is. De affaire-KBC heeft dat bewustzijn enkel doen toenemen. Er is in Vlaanderen een grotere eensgezindheid dan op het federale niveau (waar ook de Vlaamse partijen geen hecht blok vormen) over hoe we deze samenleving willen uitbouwen.”

Terecht stelt Guido Muelenaer dat “de keuze voor het eigen politieke gelijk en de eigen politieke carrière boven het algemeen belang stuitend is. (…) Vlaanderen trappelt ter plaatse omdat Wallonië steeds dwars gaat liggen.” De ultieme en logische consequentie - Vlaamse onafhankelijkheid - trekt de Trends-hoofdredacteur niet. Nog niet.

@ Vlaams Belang

Het is goed dat een gewaardeerd weekblad als Trends de moed heeft om de affaire van de Waals/Brusselse minachting voor Vlaanderen aan de kaak te stellen. In de meeste Vlaamse media heeft men de manipulaties in het KBC-dossier herleid tot de tweestrijd tussen de liberale MR en de socialistische PS. Terecht merkt Vlaams Belang op, dat Trends de logische conclusie ontwijkt : Vlaamse Onafhankelijkheid.

De meeste Vlamingen weten echt niet op welk een schandelijke manier de Franstaligen omspringen met al wat Vlaams is.  In hun perfiede Vlamingenhaat zijn de franscouillons perfect in staat een van de degelijkste Europese banken, die toevallig Vlaams is, te kelderen.  Dat Wallonië enkel overleeft bij de gratie van de Vlaamse transfers van ruim 12 miljard euri per jaar, is in deze samenhang zelfs niet belangrijk : de Vlamingen zijn toch de pantoffelhelden, hoorndragers en geldschieters van de belgische staat.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe zou het zijn met Sarah Palin ?

 

 

Alaska vanuit een helicopter.  In Anchorage heerst onrust dezer dagen (eind januari 2009) omdat een vulkaan op 150 km van de stad op uitbarsten staat. De natuur blijft ontembaar de baas in dat stuk van Noord-Amerika.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze Marie-Rose Rebel is er klaar voor

 

Ons Kortkopje is klaar voor de strijd.  Wij denken
new
voortdurend aan je en aan je gezin en familie : voor allen onze  steun en wensen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ach, die discriminerende racisten toch ...

 

De Franstalige Beweging tegen Racisme, Antisemitisme en Xenofobie (MRAX) heeft een klacht ingediend tegen de Brusselse politie wegens racisme. De vereniging is er niet over de spreken dat de politie tijdens de pro-Palestijnse betoging op 21 januari manifestanten met een "Arabisch voorkomen" viseerde.

Op 21 januari werd er geprotesteerd tegen de komst van de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Tzipi Livni naar Brussel. Uit getuigenissen blijkt volgens MRAX dat de politie toen mensen met een Arabisch voorkomen de toegang tot de wijk Schuman verhinderde. "Sommigen werden zelfs opgepakt, terwijl mensen met een blanke huid gewoon mochten doorlopen", beweert MRAX.

"De etnische selectie die tijdens de manifestatie werd doorgevoerd was een echte vernedering voor de burgers van Arabische afkomst", vindt MRAX. "Het gaat hier om een inbreuk op de discriminatiewetgeving."

@ De Morgen




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!