Angeltjes
05-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo blijven we bezig met cartoons en bommen


Een Deense spotprent-tekenaar maakte een niet eens grappige reeks cartoons over Mohammed, die afgedrukt werden in een plaatselijk blaadje zonder veel impact en de moslimwereld ontplofte.

Gekwetst zijn ze van binnen en als reactie vliegen gebouwen de lucht in, worden auto's in brand gestoken en worden  mensen vernietigd als onkruid.  Zo, het zal de Vikings leren.

Dat is nu ruim een jaar geleden, Fitna zorgde intussen voor ademloze spanningen, de Denen herpubliceerden de cartoons en de tekenaar, die moest onderduiken wegens doodsbedreigingen.  Vorige week ging in Islamabad de Deense ambassade de lucht in met verschillende doden ten gevolge. Dat allemaal omwille van een tekening.

Vandaag drukt een Noorse krant een spotprent af, gericht tegen het terrorisme  met de tekst "Mijn naam is Mohammed en niemand durft mij af te drukken".

muhammednorge.jpg

Het is niet eens erg grappig maar dat is voor rekening van de tekenaar en de krant.  Er is echter geen twijfel dat dit prentje zonder meer moet kunnen verschijnen. Wij hoeven niet gecharmeerd te zijn door sommige wanstaltige tekeningen van Kamagurka of van Gregorius Nekschot maar als zij ons niet aanstaan, draaien we het blad om.
Goede smaak, slechte smaak, mooi, lelijk, wie zal het zeggen ? 

Wie echter  reageert als een huilende wolf, mensenlevens vernietigt op een afschuwelijke manier, gebouwen laat ontploffen, brandsticht, kortom zich gedraagt als een wildeman, bewijst vooral dat er een en ander schort aan de eigen inzichten en het wereldbeeld.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."De Heren van Zichem"


Via onderstaande brug komt u terecht bij Filip de Man.  Hij interpelleerde op 4 juni de ministerin Turtelboom over haar intense bedoelingen inzake migratie, vreemdelingenbeleid en de vernietigende gevolgen ervan voor de sociale cohesie binnen een gemeenschap, als er een té grote instroom van vreemdelingen volgt.

Als er een volksvertegenwoordiger in het federale parlement is die deze materie goed beheerst, is het ongetwijfeld Filip de Man.

Het antwoord dat Turtelboom van de VLD produceerde, had net zo goed door een linkse socialist kunnen gegeven zijn.  Met een nodeloze agressie en minachting poneert deze vrouw, dat zij en alle traditionele partijen in dit land weten waar ze mee bezig zijn inzake vreemdelingenbeleid. Vlaams Belang voert een ideologie die teruggrijpt naar de tijd van de Heren van Zichem. U kan de uitgebreide interpellatie en het antwoord lezen.

Dit soort uitspraken en de arrogantie die ermee gepaard gaat, toont weer eens aan dat de liberalen in dit land, helemaal op sleeptouw genomen zijn door de linkse kerk.  Zonder één gram respect voor de kiezers en met kilo's zelfoverschatting van het eigen gelijk.

In deze snel veranderende wereld komt het er op aan te zorgen dat de eigen bevolking niet van het ene conflict naar het andere gedreven wordt door de alomtegenwoordigheid van onaangepaste vreemdelingen.  De VLD zet in deze regering voort wat zij in de vorige paarse deed : méér vreemdelingen toelaten, de maatschappelijke structuur van Vlaanderen kapotmaken en de polarisatie binnen de gemeenschap verder in de hand werken.

In plaats van te leuteren over de tijd van Ernest Claes zouden Leterme en Turtelboom zich eens kunnen buigen over de  oorzaken van de samenlevingsproblemen in het jaar 2008. Dagelijks geconfronteerd met de mislukkingen van de multiculturele maatschappij, blijft men tegen beter weten in dit nefaste beleid voortzetten.

http://www.filipdeman.org/1/683/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vragen en leugens over het NL koningshuis


De monarchie in Nederland komt regelmatig onder vuur te liggen de laatste tijd en daarmee wordt de trend die in het land B al langer aan de gang is, traagjes maar zeker gevolgd.

Het spektakel is eigenlijk begonnen door toedoen van het meest populaire symbool, de Argentijnse Maxima, die plots multiculturele standpunten begon in te nemen, daarin  bijgetreden door allerlei linkse figuren uit de politiek, die maar wat blij waren, dat de monarchie hun warrige idealen bijtrad. 

"Nederlanders hebben geen identiteit" zegde Maxima ter gelegenheid van een of ander progressief colloquium en de storm die daarna opstak, moest getemperd worden door de koningin die wat zand in de ogen van de oranje gemeenschap kwam strooien.  Sedertdien is het nooit meer goedgekomen. Daar waar vroeger een excentriekeling als Harry Mulisch er prat op ging met een handvol intellectuele heren van stand te behoren tot een select republikeins genootschap, is vandaag bij heel wat doorsnee- Nederlanders het grote ontzag voor het koningshuis flink geminderd.

In eigen land was het grappig te zien dat de Italiaanse van Laken een prijs uitreikte aan een Vlaamse school die een systeem ontwikkeld heeft om snel-snel goed Nederlands te leren. Op het paleis laat men de bevolking graag schaterlachen : daarom dat Paloa, die  in dit land 50 jaar boven de grond zweeft en geen jota van onze taal kent, uitgekozen wordt om een dergelijke prijs uit te reiken.  Wat een bende stoethaspels !

In Nederland gaat het over uitgaven voor een koninklijke boot en vliegkosten. U vindt de weg langs onderstaande brug

http://www.elsevier.nl/nieuws/politiek/artikel/asp/artnr/208540/index.html



De Groene Draeck is het schip.
Beatrix is de koningin 
en de andere symboolmensen herkent u ook

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als het multiculturele noodlot toeslaat, verdwijnt de perceptie


Dodelijke crash na vechtpartij bij dancing


De Antwerpse strafrechter veroordeelde Brahim E.H.  tot twee jaar cel en 1.100 euro boete omdat hij na een vechtpartij in dancing La Passion aan de Anneessensstraat doelbewust op iemand inreed. Youssef K. stak tijdens de schermutseling iemand met een mes en kreeg daarvoor vijftien maanden cel en 550 euro boete.

De vechtpartij dateert van 29april 2006. Brahim E.H., Mohammed E.B. en Mohammed E.H. raakten slaags met Youssef K. en zijn vrienden over een meisje. Youssef K. gaf Mohammed E.B. een messteek en sloeg op de vlucht. Het slachtoffer en zijn vrienden zetten daarop de achtervolging in en reden met hun wagen in de Ommeganckstraat Youssef K. op het voetpad moedwillig aan. Op de Turnhoutsebaan knalde de wagen vervolgens tegen de gevel van een huis, botste dan tegen de paaltjes van het tramperron en de gevel van een vastgoedkantoor. Bestuurder Brahim E.H. en Mohammed E.H. raakten lichtgewond, Mohammed E.B. overleefde de klap niet.

@ Het Nieuwsblad


04-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfstandig Vlaanderen - door Filip Dewinter


Actueel

04/06/08

 

Forza Flandria

De Vlaamse onafhankelijkheid is binnen handbereik. De meerwaarde van België - voor zover er ooit een meerwaarde was - is tot nul herleid. Terwijl Leterme de Vlaamse belangen uitverkoopt, blijft het Waalse “non” van kracht. Gemiddeld meer dan 45 % van de Vlamingen kiezen in allerlei opiniepeilingen voor een onafhankelijk Vlaanderen.  Kortom de tijd is meer dan rijp om nu de beslissende stap te zetten.
Essentieel is dat alle partijen die het Vlaamse onafhankelijkheidsstandpunt genegen zijn front vormen en op de één of andere manier gestalte geven aan een gemeenschappelijk politiek initiatief (kartel, alliantie, nieuw partijpolitiek initiatief). Het enge partijpolitiek belang, de grote ego’s en de persoonlijke carrièreplanning moeten ondergeschikt gemaakt worden aan het gemeenschappelijk doel: een onafhankelijke Vlaamse staat. Een partij is immers slechts een middel, een vehikel, om dat doel te bereiken.

Historische strategische fout…

Ondertussen weten we dat zowel LDD als N-VA liever in de eigen zandbak blijven spelen dan samen te werken. De verantwoordelijkheid van Dedecker en De Wever om iedere vorm van samenwerking af te wijzen is dan ook verpletterend. Een historische strategische blunder die ongetwijfeld politieke gevolgen zal hebben. In plaats van te trachten om door een bundeling van krachten 30 % en meer te behalen en het breekijzer in de wankelende Belgische constructie te zijn, kiezen N-VA en CD&V ervoor om het electorale potentieel te verdelen over drie partijen. Een politiek misdadige beslissing die ongetwijfeld door alle vijanden van een onafhankelijk Vlaanderen - niet in het minst aan de overkant van de taalgrens - op handgeklap onthaald zal worden.

Op eigen kracht!

Kortom, Forza Flandria dreigt een gemiste kans te worden. Het Vlaams Belang is tot het uiterste gegaan om zonder enig voorbehoud alle vrijheidskrachten in Vlaanderen te bundelen.
Door de brute en arrogante weigering van LDD en N-VA is dit hoofdstuk afgesloten. Het Vlaams Belang zal  – desnoods alleen – als vrijheidsbeweging de voortrekkersrol moeten spelen in de ontvoogding van ons volk op weg naar een vrije en onafhankelijke Vlaamse staat!


@ Filip Dewinter


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Majoor Kopaf


Zijn naam was Albrecht, majoor van de "chaskes", de Garde-Civique ofte de Burgerwacht.
 
Ter gelegenheid van de Congofeesten in 1909 werd de toenmalige koning Albert I uitgeleide gedaan na zijn bezoek aan Antwerpen door een compagnie van de Burgerwacht, onder het commando van Majoor Albrecht.  Hij commandeerde vanzelfsprekend uitsluitend in het Frans.  De meesten van de "jefkes", de algemene troetelnaam voor de vrijwilligers,  behoorden tot de hogere burgerij en zij vonden het gans normaal dat alles in het Frans verliep. Vlaams was de taal van het gewone volk, de knechten, de meiden en de boeren.
 
Onder de Antwerpse toeschouwers waren er echter enkele uitgesproken flaminganten en bij een van de bevelen die Albrecht brulde, riep een moedige jongeman, Grote genaamd,  "In Vlaanderen Vlaams".  Waarop de woedende militair zijn paard wendde naar de onverlaat die het gewaagd had te protesteren en met één sabelhouw kliefde hij de strooien hoed van de Vlaamsgezinde in tweeën.
 
Half Antwerpen stond op stelten en 's anderdaags stond de beschadigde hoed als een relikwie uitgestald in een boekhandel van de Lange Nieuwstraat.  Albrecht werd door Antwerpen van dan af "Majoor Kopaf" genoemd.
 
In verschillende liedjes werd het gebeuren bezongen .  Wij vonden er twee terug :
 
Daar is een man in onze stad
Kopaf !
Die onlangs nog dien naam niet had
Kopaf !
Maar die hem kreeg door zijnen moed
Bij 't klieven van een strooien hoed
Kopaf, Kopaf, Kopaf !
 
******
 
Weer stonden ze op de Kunstlei klaar,
En spraken dapper Frans met haar,
Rompez les rangs ! riep de majoor.
Maar uit het volk riep een Sinjoor :
Beveel in 't Vlaams ! maar d'arme bloed
Kreeg fluks een klap op zijnen hoed.
En de muziek speelde plezant
Het Lied van 't vrije Vaderland


Ray

Bron : Jet Jorssen




Burgerwacht




Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gelukkige Grijsheid"



NEDERLANDS IN BROEKZELE







In een Brusselse gemeente (die er in het echt net zo slecht uitziet als haar naambord) staat  een rusthuis. En dat rusthuis rust in de straat waarvan u de naam in beide landstalen hierboven ziet. 
Waarschijnlijk werd de vertaling gemaakt door het jongste (uiteraard Franstalige) personeelslid van de gemeente, al of niet ondersteund door een woordenboek uit de tijd dat Conscience nog maar een broekventje was.

Op de foto van deze morgen (Rue des Chalets- Lusthuizenstraat) denk ik eerder aan een straat vol bordelen dan aan een Zwitsers aandoende straat.

En zo zijn de slechte vertalingen in Vlaanderens hoofdstad legio.

“Verboden aan honden” staat op een bord aan de ingang van een park (nog een geluk dat er niet bij stond “en aan Vlamingen”). “Deze aanplantingen zijn de uwe. Behandel ze met eerbied” is een ander misbaksel.

Ik zou zo nog een tijdje kunnen doorgaan, maar het zou slecht zijn voor mijn bloedsomloop en mijn stofwissel.

Regus Patoff





Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontsnap aan uw saaie bestaan : verhuis naar Anderlecht !


- Pakistaan doodgeslagen in Anderlecht (02/06/08 18u20)
 
- Dronken schutter Anderlecht wordt snel vervolgd (03/06/08 11 u46)
 
- Schoten in café Anderlecht (01/06/08 15u00)
 
- Politietipgever geliquideerd na rellen in Anderlecht (04/06/08 06u43)
 
- Vriend van vrouw die overleed na slagen aangehouden in Anderlecht (03.06.08 17u13)
 
- Politie dreigt met staking na rellen in Anderlecht (03.06.08 15u39)
 
- Notaris moet illegaal gebouw in Anderlecht afbreken (02/06/08 19u18)
 
Er is ook GOED nieuws : de vermoorde Pakistaan en de politietipgever zijn dezelfden, dus het valt allemaal best mee in Anderlecht. 
 
Perceptie, inbeelding, kwade wil : er valt steeds iets te beleven in Anderlecht.

En denk erom : als de politie staakt, treedt wellicht het belgische leger op.  Voorbereidende maneuvres voor de militaire interventies in Zuid-Afghanistan.

 
Agenten arresteren een van de jongeren in Anderlecht.    (Foto Reuters)

Uw woning-adviseur : Het Krochtje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Mo-plan voor het land B ...


Christophe Deborsu – één van de makers van het geruchtmakende nepjournaal over het einde van België – ging afgelopen weekend met een cameraploeg van de RTBf kijken naar de voetbalwedstrijd tussen Antwerp en Tubeke (Tubize). Tubeke won dan wel, waardoor de club promoveert naar eerste klasse, maar de pret werd vergald door spreekkoren ‘Walen buiten’. Na de wedstrijd kreeg Deborsu dingen naar zijn kop geslingerd als “RTBf weg” en “F.ck Milquet”. Arme man. Een zwaar aangeslagen Deborsu doet in De Standaard kond van zijn horrorverhaal.

Deborsu heeft genoeg van de ‘vooroordelen’ en lanceert een geniaal plan om die onderuit te halen. En om België te redden. Het befaamde “Mo-plan”. “Een Waals personage zou opduiken in een populaire reeks op een Vlaamse zender.” Zoals Mo – eigenlijk Mohammed -, een allochtone loodgieter in de populaire VRT-soap ‘Thuis’. Want, zo neemt Deborsu gemakshalve aan, “dat resulteerde in een positievere perceptie van allochtonen in de Vlaamse maatschappij.” Dat succesverhaal (?) verdient navolging. “Waarom dan geen succesvolle Waalse ondernemer in ‘Kinderen van Dewindt’ “, suggereert Deborsu, “om te breken met het miserabele imago van Wallonië in het Noorden”. Ja, waarom niet? Of een PS-politicus die niét sjoemelt, waarom niet? Al hebben ze binnen de PS zelf ook wat moeite om er één te vinden, getuige het vroegtijdige ontslag van ‘witte ridder’ Frédéric Laloux…

Ach, het “Mo-plan” van Deborsu is natuurlijk geniaal in al zijn eenvoud. Maar of het ook werkt? Dat de Mohammed van ‘Thuis’ geleid zou hebben tot “een positievere perceptie van allochtonen in Vlaanderen”, klinkt mooi, maar is het ook waar? We durven het betwijfelen. De programmamakers zadelen de modale Vlamingen nodeloos op met een schuldcomplex, maar die Vlaming heeft helemaal geen problemen met leuke en goed geïntegreerde allochtonen. De brave Mo en Aïsha uit ‘Thuis’.zijn - hoe krampachtig televisiemakers ook hun best doen – niet opgewassen tegen allochtone relschoppers op bus of tram, in de criminaliteitsstatistieken, in het nieuws of ‘Opsporing verzocht’… Fictie versus realiteit. U mag drie keer raden wat er dan blijft hangen? Net zoals die hardwerkende en succesvolle Waalse ondernemer niet opgewassen is tegen de eeuwige ‘non’s van Milquet en Di Rupo.

Dat Deborsu zo geschrokken is en vandaag nog heil ziet in een dwaas reddingsplan voor België, bewijst dat hij de ernst van de situatie nog altijd niet begrepen heeft. Het geduld van de Vlamingen is op. Een steeds groter deel van de Vlaamse opinie heeft mentaal al afscheid genomen van België. Het einde lijkt/is onafwendbaar. Televisiemakers die ervan uitgaan dat zij de loop van de geschiedenis kunnen bepalen en het tij kunnen keren, bezondigen zich aan gevaarlijke zelfoverschatting…

@ Vlaams Belang


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is aan u : Kartel - Fusie - Nieuwe partij






Kartel - Fusie - Nieuwe Partij ?

Wij houden onze geest blank (of zwart, want blank is verdacht))

U zegt het maar

    

   

   

   

     

   






Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Ramblers komen naar Deurne (Beluister nu een opname uit 1933)


 Het programma in het Rivierenhof wordt dit jaar uitgebreid met concertnamiddagen, die mikken op actieve vijftigers, fitte zestigers en nog veel oudere muziekliefhebbers.

Opmerkelijk en een goede zet lijkt de samenwerking met Radio Minerva, de kenner bij uitstek van deze doelgroep. Zo levert deze samenwerking onder meer optredens op van Rocco Granata op vrijdagmiddag 22 augustus en de  Ramblers, op 5 september.

The Ramblers is het oudste nog optredende dansorkest ter wereld. Zo staat het zelfs officieel in het Guinness Book of Records. Het orkest werd opgericht in 1926 in Amsterdam en de heren toeren dus al meer dan tachtig jaar van ballroom naar ballroom, al kon niemand gisteren bevestigen of er straks in Deurne nog leden bij zullen zijn van de oorspronkelijke bezetting... Van 1927 tot 1964 stond het Nederlandse orkest onder leiding van de legendarische Theo Uden Masman. Sinds 1997 heeft de relatief jonge Jacques Schols er het dirigeerstokje vast. Hij laat de krasse knarren opnieuw swingen als in hun beste dagen.

@ Het Nieuwsblad


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Operaplein in Antwerpen





 De BAM (Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel) ondertekent volgende week het contract met de Spaanse architect Manuel de Sola Morales voor het ontwerp van het Operaplein. Het project past in de heraanleg van de Leien. De werkzaamheden starten op 10augustus.

Laat het ditmaal van de eerste keer af behoorlijk zijn.  Alstublieft ?  Is er ruimte voorzien voor de terugkeer van het Peter Benoitmonument dat nu in het Harmoniepark staat te verkommeren en dat uitstekend past bij de Vlaamse Opera, gebouwd in 1905 op aandringen van Benoit ?  We horen het wel.
Alleszins veel succes toegewenst !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De maskers vallen af



Aanbevolen artikel door onze vriend Stradi :

http://www.brusselsjournal.com/node/3311

Matthias Storme 

De maskers vallen af : het gaat ook om ordinaire gebiedsroof


Ensor, Intrigue



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mensenhandelaar genaturaliseerd ? Tenminste iemand met werk


Brussel, 3 juni ’08


PERSMEDEDELING VLAAMS BELANG


Op 24 april stemden alle partijen in de Kamer - het Vlaams Belang uitgezonderd - voor de zoveelste massale naturalisatieronde (in totaal 5.337 Nouveaux Belges). Vandaag verneemt het Vlaams Belang dat bij die tot Belg genaturaliseerden een persoon van Afghaanse origine zit die sedert 4 oktober 2007 opgesloten is in de gevangenis van Dendermonde en een zware gevangenisstraf riskeert wegens mensenhandel.

Wie dacht dat men inzake de snel-Belg-wet het ergste had gezien, is er aan voor de moeite. Na de naturalisatie van Oostblok-maffiosi en islamitische terroristen, blijkt nu ook een persoon verdacht van mensensmokkel toch op de goedjonstigheid van de Belgische staat te kunnen rekenen.

Het Vlaams Belang eist dat onmiddellijk werk wordt gemaakt van een veel strengere nationaliteitswetgeving. CD&V-NVA en VLD hebben dat aan de kiezer beloofd, het wordt tijd dat ze hun woord gestand doen. Het Vlaams Belang heeft alleszins zijn eigen ‘wetsvoorstel tot invoering van een wetboek staatsburgerschap’ klaar.

Het Vlaams Belang eist verder dat de in april gestemde naturalisatiewet niet in het Staatsblad gepubliceerd wordt, tot volledige klaarheid wordt gegeven over deze zoveelste blunder.

Filip De Man
Jan Mortelmans


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweetalig - Bilingue






In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is tweetaligheid inzake openbaar bestuur verplicht.  In Sint Agatha-Berchem nam een van onze lezers een foto van dit mooie administratieve staaltje van taalverminking.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze Iraanse atoombommenlieveling is in Rome


Als vannacht de aarde splijt in Rome, ingevolge bijvoorbeeld een telefonische tussenkomst van de paus bij de allerhoogste, dan verdwijnt er een pak miserie van het aardoppervlak.

Vele leiders, onderdrukkers, bedriegers, leugenaars zijn bij mekaar in de heilige stad om te praten over de voedselproblemen in de wereld.  We hopen dat de heren en weinige dames eruit komen, want er valt enorm veel nood te lenigen.  Hoe men dat moet aanpakken, daar weten wij totaal niets van.  De meesten van de aanwezigen ook niet, maar dat is altijd zo op grote conferenties.  Veel volk, veel zever, weinig resultaat, hoge onkostenota's.

Er zitten ongetwijfeld figuren tussen, die er vooral op uit zijn, deze massale bijeenkomst te gebruiken om de eigen zakken te spijzen.  De zwarte verkiezingsfraudeur, volksbedrieger en massamoordenaar Robert Mugabe geeft speciale en peperdure cursussen in zijn Romeinse hotelsuite aan jonge politici uit Afrika om hen te leren, hoe ze het meeste uit zo'n internationale conferenties kunnen halen.

De vriend van het Westen, onze persoonlijke atoombommenlieveling,  Ahmadinejad laat zijn tronie ook bewonderen.  Voor de eerste keer in Europa, zal hij even de  grootste zwakkelingen van de aardbol, de Europeanen, inspannen voor zijn eigen propaganda :

"De volkeren van Europa hebben het meeste leed ondervonden van de Zionisten en vandaag rusten de lasten van dit vervalste regime, zowel politiek als economisch, op Europese schouders.  Ik denk niet dat mijn tussenkomsten tijdens deze conferentie iemand voor het hoofd zullen stoten.  De mensen horen graag wat ik te vertellen heb, want zij proberen onder de Zionistische onderdrukking uit te komen."

Het gastland Italië is vrij verveeld met de aanwezigheid van ondermeer deze potentaat, met wie zij geen gesprekken zullen voeren, maar ze moesten hem toelaten van de Verenigde Naties.  Deze internationale instelling begint hoe langer hoe meer dictatoriaal in de plaats te treden van de individuele landen.  Precies zoals de Europese Unie dat doet, vooral op basis van het verdrag van Lissabon. De weireld is zogenaamd van iedereen en iedereen wordt geregeerd door een zootje niet-verkozenen aan wie onze politici onderdanig onze "democratie" afstaan.

En wij laten dit allemaal gebeuren.  Daarom : lieve Paus, ik behoor niet tot uw kerk maar ik ben er evenmin een vijand van en u persoonlijk kan ik best pruimen, beter dan uw voorganger.  Kan u eens niet telefoneren vannacht of morgen met de grote baas om iets te regelen ?  Het is ook in uw voordeel.  Danke sehr, Grazzie tante.
 
Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Innige deelneming, Brigitte Bardot



Voor de vijfde keer in elf jaren, veroordeeld voor aansporing tot rassenhaat in Frankrijk.   Brigitte Bardot, eens het idool, het sekssymbool, die haar carrière startte in de jaren '50 en die op 73-jarige leeftijd het niet kan laten haar gedacht te zeggen of neer te schrijven.

We hebben de Franse pers erbij gehaald om zeker te zijn over de aanleiding tot de boete van 15.000 euro, waar mevrouw Bardot geen boterhammetje minder zal om eten.

Ditmaal was het begonnen met een brief aan Sarkozy uit 2006 toen die nog Biza minister was in verband met de wrede slachtingen door moslims : "Het moet nu maar eens afgelopen zijn, dat we ons bij de neus laten leiden door deze bevolking, die ons vernietigt,  en ons land vernietigt door hun regels op te leggen". Deze brief publiceerde zij ook in het blad van haar stichting in verband met het dierenwelzijn.

Het O.M. had een  voorwaardelijke gevangenisstraf gevorderd maar daar is de rechtbank niet op ingegaan.  Naast de boete moet er ook 1 euro betaald wordt aan de onvermijdelijke alomtegenwoordige Liga van de mensenrechten. De haatzaaiers en polarizeerders  die een reden van bestaan ontlenen aan de ontmoetingen tussen rassen.

Wat heeft men bereikt met deze veroordeling ?  Normaal zouden enkel de paar duizenden abonnees van het ledenblad op de hoogte zijn van de standpunten van Brigitte Bardot.  Nu worden haar woorden in zowat alle Westerse talen en media verspreid en door miljoenen mensen beaamd !  BB moet betalen om de woorden die ze geschreven heeft, maar iedereen, inclusief  de politiek-correcte broodschrijvers herhaalt  en verspreidt deze woorden. In originele versie klinkt het als volgt (dit is voor onze talrijke Franstalige lezers) :


"Il y en a marre d'être menés par le bout du nez par toute cette population qui nous détruit, détruit notre pays en imposant ses actes",

Dank u, mevrouw Brigitte Bardot. Wij gooien er een fotootje van u tegenaan, zoals we u altijd zullen herinneren.  Velen van uw collega's maken het zich gemakkelijk door mee te lopen in de stoet van de verdwazing.  U bent uzelf gebleven en u durft tegen de stroom inroeien. U bent nog altijd een prachtvrouw.




Ray


03-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een BNP-lid vat even samen waarom ze Brits is.
Deze video duurt 2 1/2 minuut en u hoort een prachtig verhaal door een erg welsprekende dame tijdens een betoging. Herkenbaar, niet ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor al onze lieve Bloglezertjes


Een kusje voor het slapengaan van de  Heer Hoofdredacteur voor al onze lieve bloglezertjes







En ook van onze medewerkster van de Nachtploeg


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense Ambassade in Islamabad



 

.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!