Angeltjes
06-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote moskeeën brengen ons nader tot mekaar




Uit een grote enquête in opdracht van tv-programma Netwerk en het Nederlands Dagblad blijkt dat steeds meer Nederlanders zich zorgen maken over de groei van de islam en de invloed daarvan op de samenleving. Niet minder dan 57% noemt de groei van het aantal moslims bedreigend voor de Nederlandse cultuur. Liefst twee derde (65%) van de Nederlanders wil ook dat er een stop komt op de bouw van grote moskeeën.

(Bron: Nederlands Dagblad, 05.06.2008).


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




CCC WILDE MARC EYSKENS ONTVOEREN

(eigen berichtgeving door reclamebureau eyskensforever)




Deze namiddag verklaarde hij in 0000-Nieuws dat de zeun van de keuning een zeer goede keuning zal zijn.

Morgen zal Marc Eyskens u onthullen waarom hij in Knokke altijd Frans spreekt en overmorgen zal hij de commentaar leveren bij de eucharistieviering.  Nadien kan het publiek zijn lezing bijwonen over :
"Marc Eyskens een klein  bescheiden man van groot formaat".
De drie fans van Herman Decroo komen  de lezing uitjouwen

Fats, onvoorwaardelijke believer van Eyskens


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat gebeurde op 6 juni 1896 ?




6 juni 1896 is de geboortedag van de vandaag 112-jarige Henry Allingham uit Groot-Brittannië. Hij vocht mee tijdens de Grote Oorlog (1914-1918)  aan de Somme. Deze video dateert van vorig jaar maar Mister Allingham stelt het vandaag nog prima ! Happy Birthday, Gelukkige Verjaardag !
(Mocht iemand het zich afvragen de muziek is van Gustav Mahler)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VB-kamerlid verhindert naturalisatie boef : Walen afgevoerd naar Spoed



Naturalisaties : zoveelste reparatiewet een feit

05.06.2008 21.01u - In april keurden alle partijen - op het Vlaams Belang na - een dikke naturalisatieturf van zo’n 3336 dossiers goed. Eerder deze week bleek één van die dossiers een persoon te zijn van Afghaanse origine, die sinds 4 oktober 2007 opgesloten zit in de gevangenis van Dendermonde en een zware gevangenisstraf uitzit wegens mensenhandel. Een zoveelste bewijs dat de snel-Belg-wet dringend en drastisch moet worden aangepast.

Kamerlid Jan Mortelmans bracht de Dienst Naturalisaties op de hoogte van het mogelijke probleem. Aangezien de huidige wet nog steeds in de schuif van de koning ligt, kon- op aangeven van het Vlaams Belang dus - via een reparatiewet erger voorkomen worden.

Het feit dat Jan Mortelmans deze reparatiewet deze namiddag nog mee mocht ondertekenen - uniek feit -, bewijst de belangrijke inbreng van het Vlaams Belang in de commissie voor de Naturalisaties in het algemeen en in dit dossier in het bijzonder.

Wat dat laatste betreft werd nog een uur lang stokken in de wielen gestoken door PS, MR en cdH. Hun vertegenwoordigers trokken uiteindelijk hun handtekening onder het ‘wetsvoorstel Mortelmans’ terug, maar Stefaan Vercamer (CD&V) handhaafde de zijne, waardoor er toch over het voorstel kon gestemd worden.

Dimitri Hoegaerts
Perswoordvoerder fractie Vlaams Belang


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Verkiezingen


Enkel nieuwe verkiezingen in het najaar kunnen voor Vlaams Belang een uitweg bieden uit het "moeras" waarin de regering Leterme verzeild is geraakt. Meteen probeert de partij de "mythe" te ontkrachten dat ze bang zou zijn voor een nieuwe stembusslag. "De omstandigheden zijn nog nooit zo gunstig geweest", aldus Kamerfractieleider Gerolf Annemans.

Annemans trok die conclusie vrijdag bij een evaluatie van 1 jaar Wetstraat na de verkiezingen van 10 juni. Oorspronkelijk wilde Vlaams Belang een rapport opstellen, maar dat was volgens Annemans niet mogelijk, "omdat de coalitie over de meeste thema's niet uit de startblokken was geraakt". Volgens de partij is de regering in zowat alle thema's vast blijven zitten in een moeras van tegenstellingen, tegenwerkingen en totaal verschillende visies op zelfs de meest elementaire beginselen. "De enige echte oplossing is nieuwe verkiezingen in het najaar", aldus Annemans. Scenario's over een sociaal-economische noodregering die het zou uitzingen tot 2009 om dan samenvallende verkiezingen te laten plaatsvinden, wijst de partij van de hand. (TIP)

@ BELGA



 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drukfouten

Antwerpen wereldstad (?)

Onze stad heeft niet zo'n goede reputatie als het op multiculturaliteit aankomt. Toch leven er 16 nationaliteiten meestal vredig naast mekaar. Het Sint-Jansplein bewijst zondag dat we het wél kunnen met 'Bazaar 2008'.

@ Het Nieuwsblad

*******************************************************

Het Nieuwsblaadje is niet erg goed ingelicht, waar niemand van opkijkt trouwens.  Geen goede reputatie op het vlak van multiculturaliteit, is een behoorlijke onderschatting vande realiteit, evenals de vermelding van 16 nationaliteiten.   We hebben het even nagegaan op de webstek van de FOD : hier leven circa 170 diverse nationaliteiten bij mekaar. We kunnen er enkele naast zitten, want ambtelijk-correct zoals men moet zijn in het leven, vormen bijvoorbeeld Russen en Sovjet-Unionisten aparte groepen.

Vanmorgen waren er verschillende messengevechten aan de gang met vier slachtoffers, telkens in vreemdelingenwijken Als er een druppel bloed op straat te filmen valt, staan de fijngevoeligaards van de 0000 klaar met hun zoomlenzen.  In het begin van deze week betreurden wij het schielijke afscheid van een Poolse medeburger die eveneens geraakt werd door een dodelijke  messteek.
 
Voor de rest gaat het schitterend met de multi-etnische samenleving.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


 

Immagine:Il Popolo della Libertà.png
 
 
De Italianen hebben hun" Forza Italia " omgedoopt tijdens de laatste verkiezingen in "Il Popolo della Libertà", het volk van de vrijheid.
 
Ook als velen onder u dit niet graag zullen horen, willen we de vraag stellen, waarom wij ons bij de ultieme verzameling voor de onafhankelijkheid van Vlaanderen beroepen op een buitenlands en vreemdtalig barbarisme zoals Forza Flandria ?  De Flandria is een rederij die met plezierboten over de Schelde tuft en er zijn ook fietsen van dat merk.  Voor de rest is Flandria géén Italiaans en als men dan per se Berlusconi wil imiteren, doet men dat bij voorkeur met keurig Italiaans : " Forza Fiandra.". Vlaanderen heet in het Italiaans Fiandra of Le Fiandre en niet Flandria.
 
Dit gezegd zijnde, applaus voor Bruno Valkeniers die al lang aangekondigd had dat hij wilde proberen tot een groot Vlaams front te komen en diep respect voor de tussenkomsten van Filip Dewinter die de vloedgolf aan speculaties na de gewilde perslekken probeerde te dichten op een correcte manier.
 
Het cynisme in Vlaanderen bij de media en de verpolitiekte redacties is zo groot, dat ik in verleiding kom om het voor een keer te hebben over "hoernalisten".  Sprekend  voor dit fenomeen was de huiverige houding in Terzake bij de Openbare Omroep van de vrouw met het slingerhaar, Liesbeth Limbo en de jongen met de bril, wiens naam mij onbekend is.  Het was overduidelijk dat zij enorm opzagen tegen het gesprek met Filip Dewinter : rillerige lichaamstaal, verveelde pogingen tot onderbreken en natuurlijk de altijd aanwezige insinuerende vragen.  Dewinter is niet de man die zich laat afschrikken door deze lichtgewichten, daarvoor heeft hij voldoende camera-ervaring.
 
Opgedraaid als mechanische wekkers die staan te wiebelen tot ze mogen rinkelen, begrijpen vele reporters niet dat zich in de politiek mensen bevinden, die hun ideaal hoger stellen dan de partij.  Dàt is het wat Filip Dewinter uit eigen naam vertelde : "Mijn partij is een middel, géén doel en als de Vlaamse onafhankelijkheid er mee gebaat is, schuif ik de partij terzijde".  Dat is een andere benadering dan een dikke vis beloven, en een lepel olie, en een klontje suiker.  De twee ontstelden van Terzake, waren wel keurig door na de tussenkomst van Dedecker nog even het woord te geven aan Dewinter.  De dag nadien zaten die twee zelfden blinkend van genoegen, glunderend en  stralend te keuvelen  met Fientje Moerman, de toffe minister-madame die wegens zwaar gegraai en gesjoemel de Vlaamse praatbarak  langs de achterdeur kon verlaten om enkele maanden langs de voordeur terug binnen te wandelen.  Trientje had haar krulletjes laten blonderen en een nieuwe reeks van 75 tanden tussen linker en rechter oorlel laten aanbrengen. Aan standvastige Vlaams-nationalisten heeft men een hekel, door sjoemelaars wordt men gecharmeerd.
 
Intussen is het voorlopig een uitgemaakte zaak, dat Dedecker alleen verder gaat.  Als men het politieke  parcours van die man nagaat, is dat ook het beste.  Een "kartel" is meer dan een electorale optelsom ; je zit achteraf  met al die dikke ego's die ieder voor zich denken dat zij de enige Sprookjesvertellers en Woordkunstenaars zijn. Technische samenwerkingen zijn perfect en duidelijk. Zekere als ze in het voordeel zijn van "het volk van de vrijheid".
 
En zo hebben wij weer vele vrienden bijgemaakt.
 
Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CCC : Back to Business ? door Regus Patoff

Iedereen kent de CCC nog wel, de “Cellules Communistes Combattantes”, een VZW van saloncommunisten die zo’n twintig jaar terug paniek zaaide in Brussel en omgeving door het links en rechts laten ontploffen van zelfgemaakte bommen. Bij de laatste ontploffing liep het echter grondig mis, en kwamen er twee brandweermannen om. De twee kopstukken van de groep werden gevat en kregen een lange gevangenisstraf. Ze kwamen echter vervroegd vrij (dit is immers België) onder voorwaarden. Zo mochten zij geen contact meer hebben met elkaar of met hun oud milieu. Lees ik nu toch dat ene Bernard Sassoye opgepakt werd omdat zijn naam opdook op documenten ontdekt in Italië bij het oprollen van een links-terroristische organisatie. En de oude kopman van de CCC, Pierre Carette, werd eveneens aangehouden omdat hij nog steeds contact zou hebben met oud-leden van zijn groep.  Maar het mooiste komt nog: samen met Sassoye werden er nog 4 andere personen aangehouden onder verdenking van terroristische activiteiten, waaronder een zekere Wahoub F., journaliste bij de RTBF en actief bij “mensenrechtenorganistaties die ijveren voor de sans-papiers”.

De belgische VRT (ook bekend als de OOOO) vermeldt weliswaar dat er een RTBF-journaliste werd opgepakt in verband met de CCC revival, maar zonder namen of details te vermelden. Inmiddels is de naam bekend : Wahoub Fayoumi.

Helemaal mooi wordt het echter bij de rode RTBF, die zwijgt in alle talen die ze kent (één dus) over haar werkneemster en haar avonturen. Weer maar eens een mooi voorbeeld van de objectiviteit en geloofwaardigheid waarvoor deze staatszender alom geroemd en geprezen wordt.

Ik ben benieuwd wat er nog allemaal boven water zal komen drijven in het kader van dit onderzoek. Of de bevindingen zullen weer maar eens zo gênant zijn voor de linkse kerk en haar overijverige volgelingen dat er binnenkort (letterlijk) radiostilte zal worden gedecreteerd.

Wij wachten af met het gebruikelijke visademke.


Regus Patoff
http://aldebaran.armory.com/~zenomt/bomb.jpg


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen." Té wit, té doorsnee, té middelklasse "


WOORDEN VAN RECLAMEJONGENS
 
 
Het schepencollege van de stad aan de stroom, waar de slogan "zot van A" met trots door elke socialist opgespeld wordt,  heeft een diversiteitsnota klaargestoomd onder de  bevreemdende titel : "Té wit, té doorsnee, té middenklasse". Taalkundig lijkt het nergens op maar dat zijn we inmiddels gewoon van deze burgemeester. Lode Craeybeckx  schreef thesissen over "Sluipmoord op de Nederlandse taal" als de spelling weer eens dreigde te veranderen, Janssens verheft het gebruik van kindjestaal tot standaard als bewijs van zijn volkse nabijheid. "Mercikes veur wat troager te raaie in maain stroat".
 
Als er teveel "té" is , wat willen we dan veranderen ?  Té wit, wordt dan "méér donker",  té doorsnee "méér extreem" en té middenklasse "méér lage en hoge klasse".  Wie wil men op de voorgrond plaatsen ?  Vrouwen, anders-validen, holebi's en allochtonen.  Iederéén gelijke kansen, want "diversiteit leidt tot meer creativiteit". Woorden, woorden, woorden ... van de reclamejongens.
 

DE BESTE BESCHERMING VAN MINDERHEDEN BEVINDT ZICH IN DE WET
 

Staat u ons toe te zeggen, dat de beste bescherming van minderheden al jaren vervat zit in de wetten, decreten en reglementen van openbare besturen en al de rest zijn holle, wollige stellingnames en frustraties van politici die keer op keer hun luchtkastelen doorprikt zien door de stekels van de diversiteit.    Heel dit stadsbestuur en de hoge ambtenarij is doordrongen van de noodzaak om de openbare diensten een weerspiegeling te laten zijn van de maatschappij.  De verworpenen der aarde zijn echter niet overmatig geïntresseerd om in te gaan op de verlokkingen en uitnodigingen van dit bestuur.  De grote bereidwilligheid bij de politie om allochtonen aan te werven, werd recent verwoord door de kameraad-commisssaris François Vermeulen : "Ze denken dat wij racisten zijn van Vlaams Belang". François Vermeulen krijgt met deze wanstaltige verklaring geen allochtoon meer in politie-uniform maar kan wel op een bevordering rekenen. François ziet geen graten in het diversiteitsplan.
 
Er is een overdreven bereidheid en bezorgdheid  om minderheden te laten deelnemen aan de openbare administraties. De huidige nota voegt daar niets aan toe, want men moet de regels van objectiviteit, gelijkheid, privacy voor iedere kandidaat-deelnemer behouden, op straffe van vernietiging van de aanwerving of bevordering. Binnenkort hebben we een stadssecretaris die niet kan schrijven noch lezen, maar we zullen hem wel in triomf ronddragen op de Grote Markt en Visa sponsort het gratis-lawaaiconcert.
 
Er zijn in diverse stadsdiensten allochtonen aan de slag, die op een voorbeeldige manier hun taken uitoefenen, die deelnemen aan het sociale leven en die zich goed in hun vel voelen in deze stad.  Zij hebben de examens meegemaakt, zij willen hogerop en zij wensen vooral niet beschouwd te worden als witte merels die met een knipoog zijn aangeworven.  Laten we daar ook eens aan denken.
 

DE GEMINORISEERDEN,  WIE ZIJN DAT ECHT ?
 

Bij de geminoriseerde groepen heeft men alles bijeengeveegd dat al jaren tot de klassieke achteruitgestelden behoort, zoals 
 "vrouwen" in openbare dienst .  Als onze dames ergens niet professioneel gediscrimineerd worden, is het uitgerekend in de openbare diensten.   Een gelijkaardige redenering geldt ook voor minder-validen, die perfect goed weten dat hun beste professionele en sociale kansen zich bevinden in de openbare sectoren. 
 
Blijven over, bien étonnés de se trouver ensemble, holebi's en allochtonen.
 
Gaan we aan de kandidaten vragen, hoe ze "het" doen en met wie ?  Gaan we knipogen bij het diplomatisch bespreken van dit persoonlijke levensaspect ? : "Zaait gaai veur de manne of de vraawe, of is het gelaaik ?"  Willen  we ook discreet het onderwerp godsdienst ter sprake brengen,  of de tweede nationaliteit ? En wat met witte moslims ?   Hoe gaat men die onderscheiden ?    
 
De diversiteitsnota is een overbodige poging van dit verzwakte schepencollege om zichzelf te herhalen en aan de achterban te laten zien, hoe goed ze bezig zijn. 
 

LES IN BURGERSCHAP DOOR JANSSENS, VAN CAMPENHOUT , HEYLEN EN DE SPECIALE EENHEID
 

Er is helaas meer aan de hand.
De burgers kiezen een aantal medeburgers om te zorgen dat hun gemeente behoorlijk onderhouden en administratief bestuurd wordt.  Dat is een moeilijke en vererende opdracht en een zware verantwoordelijkheid.
 
In de stad Antwerpen geven de leden van het politiek bij mekaar gedreven allegaartje een aparte invulling aan hun mandaat.  Zij menen de burgers te moeten opvoeden, de gedachtes en gevoelens van de Antwerpenaars te moeten stroomlijnen, en onze identiteit te plooien.  Wij worden door de geestelijke kabouters van de Grote Markt gedwongen tot het klakkeloos aanvaarden van hun dictaten inzake de samenleving. Dat is de échte bedoeling van deze diversiteitsnota : het plooien van onze geesten.
 
Het schepencollege geeft les in BURGERSCHAP !  Het staat verdorie in het diversiteitsplan.  Dit is wat de overheid in Noord-Korea doet en wat vroeger in de Sovjet-Unie gebeurde.  De "té witten" moeten zich zonder morren schikken naar de richtlijnen van het Stadhuis, anders zijn het racisten.  In compensatie moeten de "vrouwen, de minder-validen, de holebis' en de allochtonen"  zich juichend scharen achter de Grote Dictator, want hij zorgt voor hen. En :  "Een speciale eenheid staat klaar om de vorderingen op te volgen en te rapporteren". Krijgt de eenheid tenminste mooie uniformen ?  Of treden ze op in lange zwartleren jassen ?
 


Militaire parade in Moskou, maart 2007.   (Foto APF)

De speciale eenheid op stap in 't stad

Savat
 


05-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdtrauma van Michel : bang van Zwarte Piet



Zimbabwaanse veiligheidstroepen hebben 3 auto's met Britse en Amerikaanse diplomaten tegengehouden, de banden platgezet en de diplomaten bedreigd de auto's in brand te steken.

Jarenlang is Mugabe de vrijheidsstrijder in de watten gelegd door het linkse Westen : de brave neger kon niets verkeerds doen. Hij heeft het uiteindelijk zo bruin gebakken in wat eens een welvarend land was, Rhodesië, dat de internationale gemeenschap, de socialisten op kop, zich afkeren van de massamoordenaar.  Deze nietsontziende dictator zit nu mee in Rome te praten over de voedselvoorziening in de wereld onder auspiciën van de VN.

Misschien zou onze fijne democratische minister Michel, die in Rome Vlaams Belang politici  verhindert hun democratische taak uit te oefenen, Robert Mugabe kunnen interpelleren over de honger en miserie in zijn land en hem de vraag stellen waar al de ontwikkelingshulp heen is ? 

Dat vergt echter moed en daar is Michel niet goed in.  Een restant uit zijn jeugd : bang van Zwarte Piet.

Savat


Zimbabwean security forces threatened to burn diplomats in their vehicles after detaining them at a roadblock, the US ambassador to Harare has said.

James McGee said Zimbabwe was now a lawless country which did not follow its own or international law.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/7438655.stm


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We hebben genoeg onderhoudsgeld betaald

Uit de dagelijkse brief van het OVV halen wij deze passage :

"Uit de nieuwsberichten kan iedereen opmaken dat de komende weken cruciaal zijn voor de Vlaamse belangen.

Er zijn echter redenen tot ongerustheid. Uit de nota die via De Standaard ingekeken kan worden, blijkt dat de oude draken ( “een oplossing van B-H-V” en “een oplossing voor de burgemeesters” – hetgeen beide betekent: toegevingen van Vlaanderen; instelling van een federale kieskring, inschrijvingsrechten, herfederaliseringen…) helemaal niet dood zijn. Bovendien zijn de Franstaligen in het offensief: ze eisen zonder meer Vlaams territorium, maar willen wél dat de miljardentransfers onaangeroerd blijven."

Het belang van deze laatste vaststelling, die ook de onze is, kan niet voldoende onderstreept worden !   Met geen woord wordt gerept over het zware onderhoudsgeld dat Vlaanderen jaarlijks overpompt in alle staatsaangelegenheden waar Wallonië op zijn eentje niet uitkomt. Gezondheidszorg.  Pensioenen.  Werkloosheidsvergoedingen.  Onrechtstreekse bijpassingen in onderwijs en ga zo  maar verder.

Het drama van de Vlamingen is altijd hetzelfde : het ontbreekt ons aan woordvoerders die behendig genoeg zijn om het hoofd te bieden aan de Franstalige profiteurs.  De Vlamingen hebben al toegegeven vooraleer ze aanschuiven aan tafel voor hun dikke vis, ook al is hets lechts een graat.

Gelukkig beschikt Vlaanderen over een politieke formatie die zonder kniebuigingen en toegevingen blijft opkomen voor de enige oplossing : zelfstandigheid. Op basis van rationele, financiële , sociale en culturele elementen.  Laten we eindelijk onze politieke energie stoppen in de uitbouw van ons eigen land :  Vlaanderen. Waarom ons nog langer vastklampen aan een structuur die dag na dag bewijst onleefbaar te zijn ?

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 juli 2008



Het Nieuwsblad richtte een peilinkje in bij haar lezers over de monarchie.  Hoe lang moet de keuning nog aanblijven, zal zijn zeuntje de zaak overnemen en het goed doen ?

Dat soort vragen, dat we bij de bakker of de slager ook al eens bespreken.  Het opinieweekblad Knack is er natuurlijk gretig bij om commentaar te leveren onder de titel :

"Jaar van de waarheid voor prins Filip"

Onze eigen royalty-commentator, de heer Jean, meldt ons dat op 15 juli 2008 de verhuiswagens besteld zijn om de huurkazerne van Laken te ontruimen.  Onze Jean is nog in overleg met buitenlandse eilandbewoners om de franstalige Duitse familie op te vangen. Het zou ook kunnen dat zij naar Wallonië versassen. U blijft geïnformeerd.

Fats


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rik Torfs


"HOE HOGER HET DIPLOMA HOE MINDER INTELLIGENT DE HOUDER ERVAN"


RIK  TORFS  IN  LE  STANDARD  05.06.08



Henri Maria Dymphna André Laurent (Rik) Torfs (Turnhout, 16 oktober 1956) is professor Kerkelijk Recht aan de K.U.Leuven. Hij studeerde rechten in Leuven en specialiseerde zich vervolgens in het kerkelijk recht. Hij promoveerde in 1987 en werd in 1988 hoogleraar. Hij vervult verschillende gasthoogleraarschappen, onder meer in Nijmegen, Straatsburg en Stellenbosch. Ook was hij voorzitter van het European Consortium for Church and State Research.
 @ WIKIPEDIA


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoelang gaat dit nog blijven duren ?


Bart Laeremans, federaal volksvertegenwoordiger uit het vermaledijde dubbele en onwettige kiesarrondissement dat maar niet gesplitst geraakt, is voorzitter van de parlementaire commissie "Bedrijfsleven en Landbouw".

Wellicht herinnert u zich de heibel in de Kamer toen de commissies werden samengesteld en bleek dat Vlaams Belang recht had volgens het reglement op een voorzitterschap. Er is toen geïntrigeerd tegen de sterren op om te zorgen dat zeker justitie niet in handen kwam van een VB-er en het werd het ongevaarlijk geachte onderdeel voor "handelaars en boeren."

In Rome waar de VN bijeen is om de wereldproblematiek inzake voedsel te bespreken, waar wij gisteren een en ander over toelichtten,  was een bijeenkomst gepland op de belgische ambassade onder de leiding van minister Michel, de jonge.  U kent hem, de zoon van de vader en  beiden staan bereidwillig ten dienste van de corrupte machthebbers uit Congo en ze behartigen trouw de belgische familiale  belangen aldaar.  Het zou fout zij te veronderstellen dat zij daar zelf enig voordeel bij hebben. Zo zit de wereld toch niet in mekaar ? Of wel ?

Deze Michel nu heeft Laeremans in zijn hoedanigheid van voorzitter van de betrokken parlementare commissie de toegang ontzegd tot de ambassade om de vergadering bij te wonen.  Michel kan, zoals het een echte democraat past, niet toestaan dat rechtmatig verkozen Vlamingen hun bijdrage komen leveren aan de voedselproblematiek in de wereld. 

De VN die de autonome staat Italië verplicht om gangsters zoals Mugabe van Rhodesië of Ahmadejine van Iran te ontvangen, zullen uiteraard in dit belgische binnenlandse incident niet tussenkomen.  Dat doen zij alleen als de Franstaligen bij hen komen janken.



HOELANG  GAAT  DIT NOG BLIJVEN DUREN ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een idee voor Turteltje en de Lijn



In Amsterdam bij de tegenhanger van de Lijn :

Geen kerstfeest GVB-personeel om moslims

"Buschauffeurs en trampersoneel van de GVB in Amsterdam vieren dit jaar geen kerst meer in de garages, omdat er veel allochtonen bij het vervoersbedrijf werken die 'niets met het christelijke feest van doen hebben'..."


Waarop in de talrijke lezersreacties deze ons wel aansprak :

reacties [Icon]Cabo op donderdag 5 juni 2008 11:58

EN NU NOG HET RACISTISCHE SINTERKLAASFEEST AANPAKKEN EN WE ZIJN ROND.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Frut : multicultureel JA, correct Nederlands, NEEN + Aanpassing 12.15 u



U heeft het waarschijnlijk ook al meegemaakt. Reclame op naam in u brievenbus waarvan u niet weet hoe ze aan u adres komen



Hoe kan je een diploma krijgen als journalist, als je zulke stommiteiten schrijft ? Zolang we maar lekker multicultureel bezig zijn, zeker ?


http://www.gva.be/nieuws/binnenland/default.asp?art=EFAFA9E4-8216-4476-ACF1-0F5463E2202C

+ AANPASSING 12.15 UUR

De fouten zijn verbeterd bij de Gazet...


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teletekst informeert



199    tt-EEN 199 do 05 jun    10:35:58
                                        
                                        
                            ­­­­­­­­­­­­
                                        
   De Vlaams-Brabantse gemeente Hoei-   
   laart is al dagen in de ban van een  
   aap. Zondag merkten een vrouw het    
   dier voor het eerst op, haar tuin was
   deels verwoest. De politie zette     
   meteen de grote middelen in en ging  
   zelfs met een helikopter op zoek,    
   maar tot nog toe zonder resultaat.   
                                        
   Natuurbeschermers vermoeden dat het  
   om een berberaap gaat, uit Marokko.  
   Wellicht hebben toeristen het dier   
   daar op de markt gekocht, maar is het
   ontsnapt of waren ze het beu.        
                                        
   Hoe dan ook, het aapje doet er maar  
   beter aan zich te laten vangen, want 
   in ons klimaat heeft het weinig      
   overlevingskansen.                   
 TV-gids Binnenland Economie Buitenland 
.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken, deelgemeente van Kortemark





  Gaat u uw eigen gang ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turtelboom ! Turteltje : alweer lof voor Hare Excellentie !



Ja beste lezers, wij verzamelen vandaag veel goed nieuws uit de wereld van de aangename, verrijkende diversiteit. Het beleid van mevrouw Turtelboom werpt zijn vruchten al  af : recht op onze domme hoofden.

De prachtgemeente Anderlecht heeft in de voorbije jaren kleine probleempjes gekend met onschuldige hangjongeren die last hadden van haantjesgedrag.  Politie beschieten, mensen sarren, vrouwen vernederen, politie beschieten, busje beschieten, auto's in brand steken, pompiers beschieten en verhinderen te blussen, al dat soort kattenkwaad waar elke opgroeiende generatie doorheen moet.  Wij hebben vroeger ook wat afgeschoten op de politie, hoor !

Er grijpt nu een wending plaats in de communicatie omtrent die probleempjes in Anderlecht.  Het zijn niet langer de jongeren die verantwoordelijk zijn voor de onleefbaarheid in de wijken, neen het is godverdoeme de schuld van het gemeentebestuur !  Zij doen te weinig aan buurtwerk, aan sociale opvang, aan uitstapjes, snoepverdeling, ter beschikking stellen van hoeren en gratis operabezoek.  Dit zijn slechts voorbeelden. 

De poco's van Anderlecht worden op de vingers getikt door de eigen buurtwerkers en er wordt zelfs een communautaire draai gegeven aan de situatie. Straks is het de schuld van de Vlaamse Gemeenschap omdat die niet genoeg afdraagt voor de louter Franstalige pamperinitiatieven. Wat een heerlijk land is dit toch !

http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=TP1SPS3G&ref=front

In de stad van Allah draait het ook naar wens.  Daar "schoppen de deugnieten keet in het Vlinderpaleis" ...

Zes jonge allochtonen verschenen gisteren voor de Antwerpse corectionele rechtbank wegens weerspannigheid en smaad aan de politie in 2006. Blijkbaar hadden ze hun manieren nog niet bijgeschaafd, want in het justitiegebouw kregen ze het opnieuw aan de stok met de politie. De jongeren stonden in de gang te wachten tot hun zaak werd behandeld. Door hun luidruchtige haantjesgedrag verstoorden ze de rust en de zittingsdeurwaarder haalde de politie erbij. Die wilde hun identiteit controleren, maar een van hen had zijn identiteitskaart niet op zak. De jongeman zette een grote mond op en werd bestuurlijk aangehouden. De politie voerde hem af naar het cellenblok waar hij even kon afkoelen. De rechter stelde de zaak uit naar 7 januari.  @ Het Nieuwsblad

Fats


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vikings overvallen bankdirecteur in Tongeren



"En ze bleven maar op mijn hoofd slaan met de kolf van hun revolver"

http://www.hbvl.be/Limburg/3700/artikel.asp?art={73DC1FE2-B136-
4BA1-8045-F0E243702D2B
}


De politie heeft de achtervolging ingezet maar de Vikings wisten te ontsnappen.  Bij het begaan van een verkeersovertreding is de kans dat u ontsnapt, vrij klein.  Vikings daarentegen zijn snel en wendbaar en daar begint de politie niet graag aan.  Bovendien is het beter deze mensen te laten ontsnappen, anders riskeer je nog als boevenvanger veroordeeld te worden door de rechters van de loge.



Robottekening van een der Vikings die al behoorlijk geïntegreerd lijkt, gezien de kleuren van zijn schild.

Savat




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!