Angeltjes
03-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse ayatolla's zitten er warmpjes bij. Die zullen wel lid zijn van het ABVV*

 

* ABVV = Ayatolla Bond voor Verdrukkers & Vrijheidsberovers

De collega's van Het Vrije Volk publiceren de buitenlandse rekeningen die de godsdienstfanatici uit Iran bezitten bij Zwitserse of EU-banken,  met tevens de bedragen die de heren aangelegd hebben als spaarpotje. Wij brengen er eentje nader tot u :  de prachtkerel Rasfandjarni en de overige kapitalisten kan u HIER vinden.

 

 Ali Akbar Hashemi Rasfandjani
- Union Bank Suisse (Geneve/CH) Rekeningnummer 223870390:   SF 532.5 miljoen
- Societe Generale (Zurich/CH) Rekeningnummer 30064183:   € 477.2 miljoen
- Sparkasse (Ciborg/Germany) Rekeningnummer 2957132:   € 238.2 miljoen

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neem eens een kijkje bij een Iraanse collega-blogger

 

 

http://www.dr-khazali.com/

 

 Niemand thuis gevonden ?  Of wellicht onderstaande tekst ?

در حال به روز رسانی وب سایت هستیم
به زودی سایت آنلاین خواهد شد
.
In grappige googlevertaling wil dit zeggen :
"Der indien de Roos رسانی Web Site هستیم
Klik op de Inline ZEWDIE خواهد stam"
.
Is het nog niet duidelijk nu ? Er is enkel dit aan de hand : dokter Khazali heeft het niet begrepen op het regime van de niet-fraudebestendige president Ahmadinejad en hij zou hem omschreven hebben als telg van Joodse voorouders. 
Het presidentieel paleis was te klein om de herrie te herbergen voor deze zware belediging.  De dokter werd opgepakt door de Iraanse Gestapo, naar een onbekend vakantie-oord vervoerd en zijn blog werd tijdelijk afgesloten, zoals welluidend vervat in de cryptische boodschap hierboven. Ach, die Prachtlanden toch.  Neen, dan is het hier pakken beter : mentaal-gehandicapten, mestkevers, marginalen, zo kun je mekaar rustig noemen. De Gestapo treedt enkel op als de mestkevers iets terugroepen.
.
Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij strijden mee tegen het racistische patronaat !

 

Sapperloot, waar is dit gezellige kiekje genomen ?

Klikt u op de afbeelding voor antwoord.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met wie zou u graag gezellig een dag op stap gaan ?

 

Uitslag van onze poll geeft volgende 3 winnaars 

 Barbara Pas, Philip Claeys en ET. 

6 van onze deelnemers zouden graag een dag op zwier gaan met de fascinerende persoonlijkheid uit Sint Niklaas.  De redactie zal alleszins een bezemwagen met medische assistentie meesturen tijdens deze uitstap. Voor de liefhebbers van statistieken : de drie laureaten zijn allen afkomstig uit Oost-Vlaanderen.

   

 

Yves Leterme (CD&V)  2 % (2)
Hilan Yalçin (CD&V)  0 % (0)
Vera Dua (Groen)  2 % (2)
Bart Staes (Groen)  2 % (2)
Ulla Werbrouck (LDD)  4 % (3)
De Kiesdrempel-flirter (LDD)  1 % (1)
Annemoe Neyts (Open VLD)  1 % (1)
Sven Gatz (Open VLD)  1 % (1)
Philip Claeys (VB)  34 % (29)
Barbara Pas (VB)  42 % (36)
Freddy Willockx (sp-a)  7 % (6)
Mia Devits (sp-a)  2 % (2)

Totaal aantal stemmen: 85

En Hilal Yalçin mag met zichzelf gaan wandelen.  Als troostprijs gooien we haar foto in de publieke aandacht met enkele joviale commentaren

Allah sizin yalnız yürümek size yardımcı




Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het hoekje van uw goedgemutste lachebekje

 

 

Vandaag ben ik dubbelblij.

 

 Uitgerekend op de viering van hun vijftigste huwelijksjubileum hebben de vorsten een onverwacht cadeau gekregen van de werkgroep die binnen de Senaat over hun dotaties een nieuwe regeling zocht. De leden van de koninklijke familie die vandaag van een dotatie genieten, mogen die blijven houden, zolang ze niet cumuleren met andere inkomsten. Aangezien het hier om een verworven recht gaat, is daar ook weinig tegenin te brengen.

 

Maar Morgen ?

Het kan dus nog


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer in Antwerpen : Klop eens een oudje tot moes !

 

Klop eens een oudje tot moes !  Het is leuk, het brengt wat op... en wie weet, mischien komt u in de krant ?

In Antwerpen wordt elke dag één bejaarde het slachtoffer van een gewelddadige overval De politie noteerde in drie maanden tijd 96 gewelddiefstallen op 65-plussers. Dat zijn er 21 minder dan vorig jaar, maar tegelijkertijd blijkt dat de daders agressiever tewerk gaan. Bij achttien van die overvallen drongen de daders effectief het huis van hun bejaarde slachtoffer binnen. Daarbij raakten dertien slachtoffers gewond, sommigen zelfs zwaar. Enkele voorbeelden:

François Budts (73) wordt begin mei thuis overvallen in Borgerhout. Drie weken later overlijdt hij aan zijn verwondingen.

Klara De Soete (87) wordt eind mei in de wijk Luchtbal (Canadalaan) thuis overvallen.

Christiane Van den Eynde (73) is haar plantjes aan het gieten als ze op 30mei in haar flat aan de Blancefloerlaan overvallen wordt. Ze ligt nog steeds in coma.

Anna Tuyttelaers, een 93-jarige weduwe die op het Kiel woont, wordt op 2juni tot moes geslagen en beroofd aan haar woning.

Tussen half maart en half april: vijf meldingen van woningdiefstal bij bejaarden. De verdachte doet zich voor als een controleur van de elektriciteitsmaatschappij. (krg)
.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag, Kijkdag, Wrijfdag. En opnieuw Vrijdag.

 

.
Hier is de nieuwe Poetsploeg voor uw vrijdagbeurt.  In tijden van economische crisis, bieden ook deze dames zich aan op de arbeidsmarkt, tuk op enkele extra centen.  Vorig jaar verdienden zij alle drie een behoorlijk zakgeld : Angelina Jolie graaide 27 miljoen dollar binnen, onze lieftallige Jennifer Aniston deed het een ietsje minder, namelijk 25 miljoen en het kneusje met het knepje,  Sarah Jessica Parker deed flink haar best en werd beloond met 23 miljoen dollar. De middenste is gereserveerd en komt bij ons poetsen. De twee andere dames zijn tot uwe beschikking.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Digitale Foto-albums : Seniorennet helpt u op een eenvoudige manier

 

Seniorennet is veel meer dan de blogs die u bezoekt.   Het initiatief van Pascal Vyncke en zijn medewerkers verdient veel lof : de ingewikkelde en véraf materie van computers werd door deze jonge man op een bevattelijke manier ter beschikking gesteld van de 50-plussers.  Inmiddels is Seniorennet een begrip in onze Vlaamse maatschappij en een garantie voor kwaliteit.

Misschien bent u iets met navolgende tip :

 

Binnenkort op reis? Deel je foto’s met vrienden en familie!

Reizen is fantastisch! Maar je vakantieherinneringen delen met je vrienden en familie, is nog veel leuker.  Je kan dit dankzij de SeniorenNet Foto-albums!
Je kan al je reisfoto’s in een internetalbum plaatsen en vervolgens eenvoudigweg de link doorsturen naar vrienden of familie.  Wil je niet dat andere bezoekers je foto’s inkijken, geen probleem, het is eveneens voorzien je foto’s strikt privé te houden.  Verzamel dus een onbeperkte hoeveelheid foto’s in een fijn vakantiealbum, dat bovendien nog 101 extra mogelijkheden biedt zoals het opmaken van een diashow, het versturen van e-cards, enz.
Heb je internettoegang tijdens je vakantie? Dan kan je reeds tijdens je vakantie je foto’s in een album plaatsen!
Start je eigen album(s), gratis, op http://fotoalbum.seniorennet.be   Het is bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Wil je toch extra hulp, dan kan je de stap-voor-stap handleiding volgen op
http://fotoalbum.seniorennet.be/help.php.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Was hij écht een Mensch ... ? Neen, toch ...

 

.
Klikken op de afbeelding voor enkele verhelderende inzichten.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland en Lissabonverdrag : een nieuwe wending in het knoeidossier

 

Het Federale Constitutionele Hof in het Duitse Karlsruhe heeft bepaald dat Duitsland het EU-hervormingsverdrag pas kan goedkeuren als de rechten van het Duitse parlement, beter worden geregeld.

Lijdensweg
De Europese Raad van staatshoofden en regeringsleiders van de Europese Unie (EU) is er uitgekomen: de Ieren zijn verzekerd van behoud van zelfbeschikkingsrecht en het Verdrag van Lissabon kan eind dit jaar in werking treden. Dat is tenminste de bedoeling.

Lees de weblog
Eindigt de lijdensweg van het Lissabon-verdrag?

Het Duitse hof heeft bepaald dat het Verdrag van Lissabon niet in strijd is met de Duitse grondwet, maar ratificeert het Verdrag nog niet. 

De Duitse wetgeving die het Verdrag van Lissabon uitvoert, moet worden veranderd voordat bondspresident Horst Köhler de ratificatieoorkonde mag neerleggen bij de Europese Unie.

Aanpassingen
Volgens analyses van Duitse staatsrechtsdeskundigen kunnen de noodzakelijke wettelijke aanpassingen tijdig worden uitgevoerd voor 1 januari 2010, de dag dat het Verdrag van Lissabon in werking zou moeten treden.

De zaak bij het Duitse Federale Constitutionele Hof was aangespannen door tientallen politici en andere burgers die een aantal kort gedingen en bodemprocedures waren begonnen.

Verdrag
Vier EU-landen hebben het verdrag nog niet bekrachtigd : Duitsland, Ierland, Polen en Tsjechië. Het hervormingsverdrag kan alleen worden ingevoerd als alle 27 EU-lidstaten het hebben geratificeerd.

De Poolse en Tsjechische regeringen zijn voor de goedkeuring van het verdrag maar de twee presidenten willen nog afwachten wat andere landen doen.

Nee
De Ieren hebben zich in een referendum uitgesproken
tegen het Verdrag en gaan naar verwachting in de herfst opnieuw naar het stemlokaal.

De Ierse EU-commissaris Charlie McCreevy zei gisteren dat als alle lidstaten van de EU een referendum zouden houden over het Verdrag, 95 procent van de bevolking tegen zou stemmen.

@ Elsevier

Valt het u niet op dat voor de eerste keer ook Duitsland genoemd wordt in het rijtje van dwarsliggers ?  Ierland en Tsjechië, die werden met de vinger gewezen en Polen was onduidelijk.  Een aantal maanden geleden, hebben wij melding gemaakt van het negatieve advies van het Grondwettelijk Hof in Karlsruhe. In de overtuiging dat de Duitse regering een oplossing moest zoeken voor deze dubbelzinnige situatie.  Maar dit is een ander verhaal : Duitsland had het verdrag nog NIET goedgekeurd. En nu ? Ach ... we maken ons geen illusies.  Ze vinden er wel wat op : zolang ze maar hun zin krijgen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Boegbeeld De Baetzelier

 

 

 


02-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJzerbedevaart op 30 augustus 2009 : dé affiche !

 

Na de French Can-Can van vorig jaar nu plaats voor punk, tricolore hanekammen en de vrienden van de godsdienst van de vrede. Deze affiche is wis en waarachtig, échtig en téchtig de officiële aankondiging van de IJzerbedevaart.  De tekst die verder oproept tot deelname lijkt een wervingscampagne voor de vakbond. We hebben geen zin om een bruggetje aan te leggen naar deze verzameling Simple Minds.

Gelukkig is er nog de IJzerwake op 23 augustus waar Vlaanderen respectvol de miljoenen slachtoffers gedenkt, de waanzin van de oorlog aanklaagt en benadrukt dat Vlaanderen ons land is, dat openstaat voor vreemdelingen die zich aanpassen en waar welvaart en welzijn bereikt worden door onafhankelijkheid. 

Die officiële aankondiging volgt later. We zijn zeker er met velen te zullen zijn.  Zon of regen deren ons niet : onze vaste overtuiging  beschermt ons beter dan een boerka.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Guldensinjoren op 11 juli

 

Het 14-daags info-magazine (60 bladzijden) dat de stad Antwerpen uitgeeft , bulkt van de zomeractiviteiten gedurende juli en augustus.  Er is zoveel te melden, dat er dit keer geen plaats overblijft voor recepten. Wij blijven op onze honger net nu we zo graag geweten hadden, hoe we witte wormen met mierikswortel  moeten klaarmaken, een lekkernij uit het Amazonegebied.  Patrick ... ?  

De minste multiculturele scheet wordt gelukkig met veel  tam-tam en couscouskreten aangekondigd.  Er was echter geen ruimte meer voor de klassieke 11 juliviering van de Guldensinjoren van Lieve Vanden Berghe, Ineke Cleymans, en anderen. Wij verbreken hiermede onze belofte dat we wegens de veelheid van manifestaties geen aankondigingen zouden opnemen voor Guldensporenvieringen maar wegens de vergetelheid van de stad van Allah, springen we bij  :  op 11 juli naar het Conscienceplein in Antwerpen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Maria Dedecker kiest voor Anne de Baetzelier

 

LDD zal op voorstel van de enige voorzitter,  boegbeeld Anne de Baetzelier voordragen als Nummer Twee van de partij, zeg maar ondervoorzitter. Hij was onder de indruk van de vaardige wijze waarop Anne zich in de kiescampagne gedroeg. In alle geledingen van de partij, het bestuur en de fracties heerst volkomen eensgezindheid over dit voorstel. Sommigen hadden gehoopt na hun geweldige persoonlijke verkiezingsresultaten en gezien hun enorme ervaring voor deze functie in aanmerking te komen.  Misschien binnenkort, in een andere partij.  Wie weet ? 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toestel Air France vertikaal naar beneden gestort, niet ontploft

 

Een van de teruggevonden wrakstukken
(Bron : Fox News )
Dit is wat Franse experten vandaag in een rapport mededelen. De opzoekingen naar de zwarte dozen zouden nog verdergaan tot 10 juli.  Teruggevonden reddingsvesten in wrakstukken blijken niet opgeblazen zijn, wat er zou op duiden, dat het toestel intact was toen het het wateroppervlak raakte.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerst ophangingen in Iran ?

 

 

In Iran werden de eerste doodvonnissen voor de supporters van de verslagen presidentskandidaat Mousavi voltrokken. Nadat de omstreden verkiezingen door de Religiueze Hoeders werden goedgekeurd, werden verdere demonstraties niet langer getolereerd.
De doodstraf door opknoping werd naar verluidt in de stad Mashad uitgevoerd. Het was niet mogelijk, deze executie(s) door een onafhankelijke bron te laten bevestigen aldus de Jerusalem Post.  De wraak van de officiële Iraanse Dictatuur slaat genadeloos toe.
.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misdaad streng in de hand gehouden in land B

 

 

 

Een tabakshandelaar uit Brugge gaf aan een klant die 12 sloffen sigaretten had gekocht 10 aanstekers en 5 pakjes sigarettenblaadjes.  In de winkel stond een spion-inspecteur-gluurder-van-het-regime die onmiddellijk in actie schoot en de criminele winkelier verbaliseerde.  De bij wet voorziene straf voor dit ijselijke misdrijf (het schenken van aanstekers en sigarettenblaadjes) bedraagt 55.000 euri. 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le nouveau Poll est arrivé

 

Gisteren ontvingen wij dit bericht :

Beste Ray,

Het probleem met de polls is sinds eergisteren opgelost. Excuses voor het ongemak,

Met vriendelijke groeten,

Pascal Vyncke  Webmaster

www.SeniorenNet.be

 

Willen we het onmiddellijk samen uittesten, beste lezers, met een prangende en toch zomerse vraag ?

Met welke politieke figuur zou u graag gezellig een dag op stap gaan ?  Wij hebben van elke partij twee mensen uitgekozen, keurig verdeeld over M/V.  Niet de huidige kopstukken, want die zijn al lang verpatst maar behoorlijke mensen uit de tweede lijn.  Dank voor uw spontane medewerking.

Suggesties voor nieuwe pollvragen worden graag ontvangen op het adres :

brave-angeltjes@hotmail.com

of langs de knop Stuur  eens een aardig berichtje in de linkerkolom.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karel Vinck predikt de revolutie. Wij gaan slapen.

 

Karel Vinck (midden - voor de rode vlag) - Bart de Wever ontbreekt op deze afbeelding : zijn lunchpauze was uitgelopen.

Het is ver gekomen met dit land als nu zelfs monumenten van burgerfatsoen, levenslange walkapiteins bij de rederij "Arrivisme" uitroepen  : "Ik predik de Revolutie !".

Is ons iets ontgaan ? Is dit wellicht de eerste rechte komkommer van het seizoen-met-die-naam, uit het weekblad Knack ?  Karel Vinck bezit een indrukwekkend professioneel CV : Eternit, Bekaert, Umicore, tussendoor voorzitter van het Vlaams Economisch Verbond, opvolger van Etienne Schouppe bij de NMBS en thans op 71-jarige leeftijd voorzitter van de gecontesteerde BAM, en van Vlaanderen-in-Actie, een hopelijk nuttig adviesorgaan dat ons land de weg wijst naar nieuwe economische, sociale en culturele horizonten.  (een kleine veroordeling in de natie van sekspremier Berlusconi zien we over het hoofd : asbest oogt niet best op dit cv, dus we vergeten het).

Leest u even na, indien gewenst, wie tot hiertoe het Pact van Vlaanderen-in-Actie heeft onderschreven : u zal onder de indruk zijn.  En vele Vlaamse parlementairen nog meer : er wordt zowaar een parallelle democratie in het leven geroepen met zeer velen die verknocht zijn aan zichzelf en het land B.

Volgens de burgerlijke rebel Vinck gaat de staatshervorming niet alleen over de verhoudingen Vlaanderen-Wallonië-Brussel :  "De regio's moeten weliswaar meer bevoegdheden krijgen maar onze hele structuur met sociale partners bijvoorbeeld is gevormd tijdens de industrialisering na de oorlog. Vandaag leven we in een andere maatschappij. We moeten durven nadenken of dat allemaal zo nog moet. Heeft het nog zin dat er een christelijk, een socialistisch en een liberaal ziekenfonds bestaat? Moeten de sociale uitkeringen gebeuren via de verschillende verzuilde kanalen ? Kan dat niet veel efficiënter?  We moeten de organisatie van onze samenleving op de schop nemen, zo kunnen we een doorbraak realiseren." 

Trouwens wat de heer Vinck plots ontdekt als belemmeringen op een gezonde economische ontplooiing van onze gemeenschap en hij ons aanbiedt als een revolutie, is met permissie gezegd, een verzameling vaststellingen die velen al vaak hebben aangevoerd.  Bijvoorbeeld het opdoeken van de traditionele zuilen in Vlaanderen, daar hadden wij het in de jaren '60 en '70 al uitgebreid over in de Vlaamse Beweging van toen : het slopen van de ongecontroleerde macht en invloed van syndicaten en ziekenkassen, die anno 2009 nog dieper zijn doorgedrongen in het politieke leven, is een democratische verzuchting van velen.

Het is vanzelfsprekend dat de realisatie van een eigen Vlaamse natie geen romantische heruitgave van 1302 zal zijn ; maar het is even evident en doorzichtig dat  pleidooien die aangestuurd worden door socio-economische motieven,  de communautaire problemen omzeilen.  Terwijl zich juist dààr de sleutels bevinden voor een welvarende toekomst. 

Karel Vinck is de voorzitter van VIA en aldus de spreekbuis van de traditionele Vlaamse partijen en de belgische machtsbastions. Het zijn ook deze zelfde organisaties  die onze grondwettelijke staatsgrenzen opengooien, de eigen wetgevingen ter bescherming van de burgers overboord kieperen en de islam omhelzen. 

Kortom, de ideale salonrevolutionairen voor wie de armbloedige pers graag de kolommen opent als het komkommerseizoen aanbreekt.

Wij gaan slapen. Symbolisch.  Net zoals de nep-revolutie waar Karel Vinck ons wil voor oproepen. Onze revolutie leidt naar de onafhankelijke staat Vlaanderen.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Mr. Clean Boonen

 

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!