Angeltjes
25-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De match der rechtvaardigheid



 

 
 
 
Zo pak je de Toerken in
 
 
Merkel pakt elke leider in
(Platini kijkt gegeneerd opzij : met dat koppel geen trio)
 
 
Als er bloed vloeit, zijn wij tevreden.
Zolang de goeden winnen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er bestaat nog Rechtvaardigheid


Er bestaat nog Rechtvaardigheid

Op 26 juni 2008
wordt Yves Desmet van onze lijfkrant gedegradeerd en de Toerken worden geklopt door Deutschland

 Wis en waarachtig een dag om te onthouden.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topnieuws à la VRT : verkoop 15 oude huizen, de Dodendokter en uw mobiele telefoons.



Het grote nieuws van 25 juni 2008 is ongetwijfeld dat de stad Vilvoorde 15 oude huizen verkoopt in wat op eerste gezicht geen riante woonwijk lijkt en daarvoor beleefd verzoekt, dat de kandidaat-kopers een minimale kennis bezitten van Nederlands. Deze beslissing is getroffen door de gemeenteraad in de maand april en het is pas nu dat de Fransen de grote trom roeren ... Waren ze in slaap gesukkeld in hun hangmat of waren ze het suffig vergeten ?

Vilvoorde heeft o.i. wijs gehandeld.  Deze stad bevindt zich integraal op Vlaams grondgebied (ook als die term u laat gruwen, dat verandert niets aan het feit) wordt al decennialang bedreigd door Franstaligen die te dom en te arrogant zijn om "Ja, Mijnheer" te zeggen en beleefd van het voetpad te gaan als er een Vlaming passeert.  Zo'n stad in de grote omgeving van het waterhoofd Brussel heeft er alle belang bij om te verlangen uit naam van de meerderheid van zijn bevolking, dat Nederlands de voertaal blijft.  Punt.  De gemeentelijke autonomie kan, noch mag  op dat vlak gekortwiekt worden.  En als de kinkels van het FDF bij Europa gaan uitsnikken, dan moet niemand in Vlaanderen zich daar een knikker van aantrekken. Het FDF heeft in Vlaanderen NIETS te zoeken : weg met die racistische handel !

Bij de 0000 stond natuurlijk de wijzerplaat direct in het rood. De sossenomroep doet het in zijn broek, als er maar een zweem van  flamingantistische refleks te ontwaren valt.    Ze smijten er zelfs een poll tegen aan op hun luxueuze webstek : "Mag Vilvoorde eisen dat de kopers Nederlands spreken ?" Helaas  rond 20 uur is de poll verdwenen met 79% van bijna 4000 antwoorden die vonden dat Vilvoorde groot gelijk had... De nieuwe hoofdredactrice in opvolging van Jos Bouveroux liet al een extra pak Perdolan aanslepen. 

Het enige dat de VRT wil van Vlaanderen, dat is geld, véél geld om te besteden aan megalomane waanzin : de duurste technologie en snufjes, een overdaad aan personeel en dikke onkostennota's voor de honderden managers.  Zij zijn  niet bekwaam om een radio met lampen aan de praat te krijgen.  Voor de rest willen zij wel de geest van de mensen kneden naar hun eigen beperkte en vooringenomen model.

Niet alleen over een democratische beslissing van een gemeentebestuur zaten zij te zeuren en te kankeren. Over euthanasie moeten de kijkers ook regelmatig uitgebreid voorgelicht worden. De trieste Dodendokter met de keerborstel onder de neus kwam weer aanzeulen met de pot asse van Hugo Claus onder de arm en de bemerking, dat zovele oudjes vooraleer zij de ogen  zullen sluiten, de ogen best nog eens willen openen om een eigen doovonnis te onderschrijven.   Een beetje discretie is niet de sterkste kant van nieuwsredacteuren die hun opleiding kregen in een Chinees heropvoedingskamp. Onze hoop blijft gevestigd op een nieuwe generatie, laat ook dat duidelijk zijn maar we durven zelfs geen namen meer te noemen om die mensen hun carrières niet te schaden.  Zo ver zijn we ook al.

Dat er uit 50.000 mobieltjes 1 kg goud kan gerecupereerd worden door Umicore was dan weer goed nieuws.  Daarom werden we aangepord om onze GSM niet weg te leggen in een lade of hem zeker niet met het huisvuil mee te geven.  Wat we er wel moesten mee doen, dàt werd ons onthouden. 

Voorlichting geldt enkel het kneden van de geesten naar de wensen van het regime, niet voor nuttige informatie.

En zo hebben wij hopelijk weer vele vrolijke vrienden overtuigd om deze Onvlaamse Openbare Overbodige Omroep beslist in stand te houden, tot hij implodeert. 

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.001 - AAA : de winnaar is Egypte ! (Zie reportage VRT)


't Is zover.  Eindelijk : erkenning.  Respect.

Eerste nieuwe nummerplaat uitgereikt 

Tsjoeke-tsjoeke Schouppe heeft de eerste nieuwe nummerplaat uitgereikt aan een Allochtoon uit Anderlecht, Hassan Hamdar.  Of course, Anderlecht is de eerste islamitische enclave samen met Molenbeek in het land B. En om dat heuglijke feit te vieren : 001 - AAA.  Proficiat !

De foto is afkomstig van de webstek van VRT.  Er werd heel wat technisch vernuft gestopt in deze opname : de autoplaat werd  namelijk vakkundig opgehangen met ijzerdraadjes, een recente ontwikkeling in de techniek waarvoor onze dank en felicitaties aan de 0000. "Als ze willen, kunnen ze het wel"  glimlachte Bourgeois.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugo Coveliers : Eerste Hulp bij (financiële) Ongevallen



Gisteravond vond in het statige Elzenveld de voorstelling plaats van het boek "Operatie Vlaamse Onafhankelijkheid" waar een apart  stukje over verschijnt.

Er was een uitgelezen schare geïntresseerden onder wie Bruno Valkeniers, Filip Dewinter, Philip Claeys, Alexandra Coolen, Jan Mortelmans, Jan Penris,  bijna al de auteurs en ook onze goede blog-collega Janice Laureyssens. En wie wij over het hoofd gezien hebben, mag het niet kwalijk nemen, het is niet opzettelijk : iedere VB-mandataris verdient en bezit  ons respect.  Ziezo.  De tegenstanders die dit lezen, kunnen smalend glimlachen en zichzelf op de schouder kloppen, anderen om dit te doen, zijn er toch niet meer.

Na de toespraken door Johan van Slambrouck van Voorpost en IJzerwake en de Tak-voorzitter, werd er druk gesandwicht en gul gedronken.  Ook Vlott-senator en -voorzitter Hugo Coveliers was van de partij, zoals vaak bij VB-initiatieven.  Wij stonden gezellig te praten, over ons gezamenlijk VU-verleden, tot zich plots een heer tot Coveliers wendt : "Mijnheer Coveliers, kunt u mij eens helpen alstublief ?  Mijn portefeuille zit vast in mijn achterzak en ik krijg ze er niet uit.  Kunt u eens proberen ?".  Het was niet om te lachen bedoeld, de portefeuille zat inderdaad bijeengepropt, maar de omstaanders lagen wel dubbel van het lachen, zeker toen Coveliers zegde "Moet hij dat nu per se aan een politieker vragen ?"

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantietips : "Op het laatste nippertje, een slippertje"






.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief tot de Vlaamse Onderhandelaars



De ondertekenaars wensen langs deze weg de volgende boodschap te geven aan die Vlaamse onderhandelaars, die zouden overwegen zich « inschikkelijk » op te stellen tegenover de eisen van de Franstaligen bij de onderhandelingen over een mogelijke nieuwe staatshervorming.

Ten eerste: voor de oplossing van de zaak "Brussel-Halle-Vilvoorde" willen wij dat de grondwet én de gewone wet worden toegepast door iedereen. Het Grondwettelijk Hof heeft de huidige kieswetgeving ongrondwettelijk verklaard.

Bovendien is het volstrekt onlogisch om in het hele land provinciale kieskringen te organiseren, behalve in Vlaams-Brabant, dit is: Brussel-Halle-Vilvoorde, en dat alleen maar omdat in de Vlaamse gordel enkele tienduizenden franskiljons zijn komen wonen die geen zin hebben om zich aan te passen.

Derhalve eisen wij de splitsing van dat kiesarrondissement, zonder enige "compensatie". Er kan evenmin sprake zijn van territoriale "compensaties" voor de toepassing van een wet die voor iedereen geldt. Als sommige Vlaamse onderhandelaars dat niet wensen door te drukken, hoeft voor ons de naleving van de andere Belgische wetten ook niet langer.

Ten tweede: wij zijn boos over de herhaalde Franstalige annexatie-eisen. In 1963 werd veel Vlaams grondgebied ( Komen, Moeskroen, Overmaas, Jekervallei...) aan Wallonië 'afgestaan', zogenaamd "voor de laatste maal". In ruil daarvoor werd door Vlamingen én Franstaligen aanvaard dat voortaan iedereen, die zich op het grondgebied van de andere Gemeenschap komt vestigen, zich aan het taalregime van die Gemeenschap zal aanpassen. Dat is ongeveer de regeling in Zwitserland. Ze geeft daar grote voldoening. Maar de Franstaligen pasten zich niet aan en wachtten tot ze talrijk genoeg waren om dan vervolgens een nieuwe anti-Vlaamse gebiedsroof te eisen.

We constateren dat deze gebiedsroof openlijk-brutaal door leidende Franstalige politici wordt gesteund. Meer zelfs: we constateren dat de Vlaamse eis om de wetten van 1963 eerlijk toe te passen, door Franstaligen beantwoord wordt met eisen tot ontmanteling van Vlaamse autonomie (federale kieskring, samenvallende verkiezingen, herfederaliseringen).

Over de miljardentransfers van Vlaanderen naar Wallonië hoort men echter geen woord. Vlaanderen zou dus autonomie en territorium verliezen en nadelige wetten moeten slikken en de hele zaak dan nog financieren ook.

De ondertekenaars onderstrepen dat ze met dit gesjoemel nooit akkoord zullen gaan en waarschuwen die Vlaamse onderhandelaars die er zouden aan denken tot bovenbeschreven "inschikkelijkheid" bereid te zijn.

Dat zou voor ons het einde van de Belgische rechtsorde betekenen. Bovendien zou niets beletten dat het in 1963 afgestane grondgebied terug wordt geëist.

Wij Vlamingen vragen niets dat niet al van ons is, doch slechts respect voor universele juridische principes en voor wat van ons is: ons geld en ons territorium. Als dat dan zo moeilijk ligt, eisen wij alvast dat de geldtransfers onmiddellijk worden gestopt.

Jaak J. Peeters

(Verschenen in Knack-online)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarheden als keien over de gematigde islam



 



Dit is het beste bruggetje dat wij u kunnen bieden tot bij Syp Wynia van Elsevier.  U duwt op het pijltje en zoef ... wat in eigen land onbespreekbaar is,  hoort in Nederland tot het publieke debat. Niet opgedragen aan de blinden van de traditionele partijen of de ondemocratische vakbonden, wél aan de gewone Vlaming die zijn gedachten niet laat kluisteren.

PS : de uitdrukking luidt " een waarheid als een koe", wij vinden gezien ons respect voor natuur en dier, een waarheid als een kei gepaster klinken.  Zeker als die kei figuurlijk terechtkomt bij sommigen wier naam ons niet te binnen wil schieten. U mag ons steeds helpen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slangen Noël krijgt € 5 miljoen van BAM.


Wij hebben het onlangs nog aangehaald in een van onze artikels : als BAM, de projectleiders van ondermeer de  gecontesteerde Oosterweelverbinding te Antwerpen serieus willen genomen worden, moeten zij zich ontdoen van de medewerking van de ijselijke Noël Slangen en zijn bedenkelijke bedrijfjes uit de sfeer van reclame en onderzoek.  Zeker na al de dubieuze affaires waarin deze kinkel verwikkeld is geweest, met nét geen veroordelingen tot gevolg dankzij gewilde verjaringen.  De rol die de PS in Wallonië speelt als organisator van Sjoemel, Boemel & Graai, wordt in Vlaanderen dunnetjes overgedaan door figuren in en om de VLD.  Kijk naar Trientje Moerman en haar gieren en natuurlijk naar Slangen en zijn reptielenshow.

In Nederland zou zoiets totaal ondenkbaar zijn en aanleiding geven tot volksopstanden. Het is een schande voor de Vlaamse Gemeenschap dat zij dergelijke figuren gedoogt in de omgeving van  miljardenprojecten die op heel wat weerstand stuiten.  Dat krijg je nu eenmaal als reclamesjoemelaars doordringen tot de kernen van de politiek. 

Hierna een copie uit Het Nieuwsblad over deze affaire, waarvoor we hen feliciteren, ook als zij dat ver van aangenaam zullen vinden.

ANTWERPEN - Om en bij de 5miljoen euro verdiende Groep C, het communicatiebureau van Noël Slangen, al met communicatieadvies voor de BAM. Waarvoor hij dat geld precies kreeg, is voor velen echter een raadsel.

De Antwerpse meerderheid heeft een eensgezind antwoord gevonden op de Oosterweelkritiek: de BAM heeft belabberd gecommuniceerd en het moet daarmee gedaan zijn. Vanaf nu eist het stadsbestuur transparante communicatie én een eerlijk antwoord op alle vragen. En daarmee is de kous af, of toch niet?

Bij verschillende bronnen in de meerderheid valt namelijk te horen dat met name het contract dat de BAM afsloot met Groep C, het communicatiebureau van Noël Slangen, zwaar onder vuur ligt en dat ook de raad van bestuur van de BAM zich vragen begint te stellen. 'Blij dat te horen', zegt Jan Peumans (N-VA), die als lid van de commissie Mobiliteit in het Vlaams Parlement het dossier Oosterweel al sinds het begin opvolgt. 'Ik stel die vragen namelijk al jaren aan de BAM en het is mij nog altijd een raadsel welke prestaties Slangen precies levert voor de enorme sommen die hij ontvangt.'

De BAM beschikt sinds zijn oprichting in 2004 over een jaarlijks communicatiebudget van 3miljoen euro. Een deel daarvan gaat naar advertentiecampagnes, het uitbouwen van de websites en het 'Mobiliteitsjournaal' op ATV. Maar sinds 2004 gaat er ook elk jaar ongeveer 900.000euro naar Groep C voor 'strategisch communicatieadvies'. In 2007 werd dat bedrag verminderd tot zo'n 600.000euro. In totaal zit Slangen, die officieel als onderaannemer voor het studiebureau van de BAM (TV SAM) werkt, volgens de jaarrekeningen van de BAM al aan 3,4miljoen euro. 'Maar het eerste contract voor dat strategisch advies dateert eigenlijk van eind 2001', zegt Peumans. Grofweg geschat zou Slangen ondertussen dus al 5 miljoen euro verdiend hebben.

Daarmee moest het communicatiebedrijf ervoor helpen zorgen dat de BAM 'een breed maatschappelijk draagvlak zou creëren'. Dat dit er vandaag niet is, moge duidelijk zijn, maar wat Slangen dan voor dat geld wel gedaan heeft, is heel wat minder klaar. 'Vorig jaar heeft de BAM het proberen uit te leggen', zegt Peumans. 'Lachwekkend was het: ze zouden bijhouden hoeveel clicks er op de website komen en hoe er in de media bericht wordt over de BAM. Kom nu, daarvoor heb je toch geen 900.000euro nodig? Ik noem dat pure poenschepperij.'

Hallo meneer Slangen? 'Ik kan u alleen maar vertellen dat wij geweldig verveeld zitten met deze zaak. Voor ons is dit commercieel gezien dramatisch, maar volgens ons contract met de BAM mag ik hier niet over communiceren.' Vervelend dus, en niet alleen voor Slangen, maar ook voor Vlaams minister van Financiën en Ruimtelijke Ordening Dirk Van Mechelen (Open VLD). Slangen is immers sinds kort ook algemeen directeur van de Open VLD. Als voogdijminister zou Van Mechelen zijn baas dus op de vingers moeten tikken of op zijn minst om meer uitleg moeten vragen. 'Ten eerste is minister Van Mechelen niet als enige politiek verantwoordelijk, ook minister Van Brempt (SP.A, Mobiliteit) en minister Crevits (Open VLD, Openbare Werken) zijn deels medeverantwoordelijk', reageert zijn woordvoerder Philippe Heyvaert. 'Bovendien is het als een nv naar publiek recht de bevoegdheid van de BAM zelf om te kiezen met welke onderaannemers ze in zee gaan. Het enige wat wij, net als de andere politieke verantwoordelijken, geëist hebben is dat er nu een duidelijk communicatieoffensief komt van de BAM en ik heb de indruk dat ze daarmee begonnen zijn.'

Over naar BAM dan maar: 'Wij zijn tevreden over de prestaties van onze onderbouwend communicatieadviseur (Slangen, nvdr.)', zegt woordvoerder Nick Orbaen. 'Op vraag van onze juristen werd er in het verleden weinig of niet gecommuniceerd over de technische details van dit dossier. Juridisch gezien was dat immers riskant omdat de openbare aanbesteding nog liep.'Maar wat deed Slangen dan precies? 'Groep C stond mee in voor de dagelijkse ondersteuning van onze communicatie, zowel intern als extern. Zo hielpen ze bijvoorbeeld bij de begeleiding en opvolging van onze websites. Op vraag van het parlement is er bij de oprichting van de BAM gekozen voor een lichte en transparante bedrijfsstructuur. Wij hebben maar 25 à 30werknemers. Daarmee kunnen wij niet alles zelf doen.'


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fake video leidt tot doodsbedreigingen



U herinnert zich Udo Ulfkotte* nog, de Duitse journalist die vorig jaar de anti-islamiseringsbetoging mede inrichtte in Brussel op 11 september ?  De man werd door Vlaams Belang en Bart Debie overal geïntrodcueerd om contacten te leggen voor zijn vereniging SIOE en enkele dagen voor de ultieme manifestatie, liet Udo het afweten.  Hij wilde plots niets meer te maken hebben met Filip Dewinter en zijn partij en hij nam de HST naar het Vrije Duitsland, wo die Zitronen blühen.  Erinnern Sie sich das, ja oder nein, verdammt ! (De Vlaams Belangers die wél getrouw aanwezig waren te Brussel op 11.09.07 werden afgeranseld op bevel van de Brusselse zatte hoofdsadist, Beulemans.)

Deze lichtjes labiele journalist Udo heeft verkozen zich terug in te schakelen in het traditionele leven, wat zijn goed recht is, maar onlangs is hij opnieuw in het  nieuws terecht gekomen. Op Youtube werd een fake-video gelanceerd, met een stel dat zich voorstelt als Udo Ulfkotte en zijn vrouw en die zich enkele ongelukkige uitlatingen veroorloven ten overstaan van de islam en de heren Baardmansen.  Gevolg : de échte Udo en vrouw worden nu bedreigd door honderden Turken en Marokkanen in het Turkse Kalifaat Deutschland-unter-Alles.

Benieuwd of de internetspionnen van het Duitse regime op de hoogte zijn en iets kunnen of willen ondernemen ? 

Fats

* We gaan geen fotootje plaatsen om de man niet in verlegenheid te brengen. Het is al erg genoeg zo.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/06/udo-ulfkottes-wife-receives-death.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NL overheid intimideert anti-regime internetters



Gisteren, 24 juni deelden wij mee dat de redactie van www..geenstijl.nl opgeroepen werd om te verschijnen op een politiekantoor in Amsterdam.  Dit na de recente moeilijkheden die ook andere tegenstanders van het regime hadden ondervonden.  De politici van de traditionele partijen in Europa zouden niet liever willen dan hier Chinese toestanden in te voeren om de vrije meningsuiting aan banden te leggen, zodat ongestoord de  afbraakwerken aan onze democratie en beschaving zouden kunnen voortgezet worden.

De mannen van Geenstijl hebben de koe direct bij de hoorns gevat en zijn gaan informeren wat er aan de hand is.  Het blijkt dat tussen de 11 miljoen reacties die lezers nagelaten hebben op de diverse stukken  er een vijftiental van dubieuze, onwelvoeglijke of racistische aard waren... Daar houdt de overheid zich dus mee bezig, in de grote Gestapo-traditie  (voorlopig zonder geraffineerde opsluitingen en mishandelingen) : nalezen van alles wat burgers op internet neerpoten.  Houdt u dit voor mogelijk ?  Wij betalen daar nota bene allemaal belastingen voor om die leeggangers  aan de draai te houden.  Dat ze opzoek gaan naar terroristen of pedofielen : zo wordt de gemeenschap beschermd, niet door enkele simpelen van geest op te jagen.

In het land B hebben wij ook een verdoken spionnencentrum dat de burgers beloert, internet afspeurt en dossiers opmaakt van onverlaten die hun middenvinger opsteken naar de machthebber. Die het regime in zijn hemd zetten en de aan gang zijnde invasie door vreemdelingen niet lijdzaam ondergaan.  Ook de staatsveiligheid (de mannen met een abonnement op den tram in Brussel) houdt zich onledig met internet af te schuimen op zoek naar afwijkende meningen, uiteraard en volgens de beste belgische tradities bevinden de staatsgevaarlijken zich uitsluitend in Vlaams-nationale hoek of wat zij "extreem-rechts" noemen.

Een zaak is zeker : internet zal vroeg of laat aan banden gelegd worden.  De dictatuur heeft nooit kritiek verdragen. 

Fats


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Operatie Vlaamse Onafhankelijkheid


 

 
 
 
Onder redactie van Gerolf Annemans
 
Verslagboek colloquium
 
"VOLK, WORD STAAT"
 
"Ons concentreren op het einddoel  : dat is wat we hier hebben willen doen ; het rationaliseren van het einddoel in gedegen werkstukken.  En dan, goed voorbereid, dossier per dossier aanpakken, alle mogelijkheden in het oog houden en alle moeilijkheden uit de weg ruimen.  Ziedaar de Operatie Vlaamse Onafhankelijkheid."

Een boek dat thuishoort in de bibliotheek van elke Vlaams-nationalist met bijdragen van  Bart Laeremans, Joris van Hauthem, Anke Van dermeersch, Erik Arckens, Gerolf Annemans, Evert Hardeman, Tomas Verachtert, Bart Joseph, Peter Lemmens.
 
210 pagina's - € 10
Bestellen bij :


24-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


Ambtenaren dreigen opnieuw aan het werk te gaan.

 

De staking van de ambtenaren in gemeenten, provincies en OCMW's werd volgens de vakbonden dinsdag goed opgevolgd. De openbare dienstverlening verliep gestoord, zoals elke dag. Zo werd er in Antwerpen nauwelijks huisvuil opgehaald. In de Scheldestad werd door duizenden mensen betoogd. De ambtenaren dreigen opnieuw aan het werk te gaan.

@ Eigen berichtgeving Angeltjes


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schietincident bij vertrek Sarkozy uit Israel


Carla Sarkozy est amenée dans l'avion tandis que Nicolas Sarkozy est entouré par des gardes du corps (Capture BFM).


Gisteren hield de Franse president een gedurfde toespraak in de Knesseth, door Israël in te peperen dat er een eind moet komen aan de nederzettingen op Palestijns grondgebied.  Tegelijk zei hij dat de enige mogelijke hoofdstad van Palestina Jeruzalem kan zijn. Soms is Sarko een ongeleid projectiel, je moet het hem nageven.  Bij zijn vertrek vandaag, klonk er plots een geweerschot.  Carla Bruni werd inderhaast de trap naar het vliegtuig opgeduwd, Sarkozy werd omringd door veiligheidsagenten en op geen tijd was het vliegtuig opgestegen.  Volgens de officiële versie van Israel pleegde een militair zelfmoord.  Nu ja, als zij niks beters hebben gevonden, zal het wel zo zijn...

(Foto : Le Figaro)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In nL rukt de Gestapo aan : Na Gregorius Nekschot, nu ook Geenstijl

We nemen intergraal het stuk over waarin de redactie van www.geenstijl.nl op haar eigen onevenbare stijl het incident afschildert. Na de inval bij de striptekenaar Gregorius nekschot, de intimidatie ten overstana van Hoeiboei, is het ditmaal de beurt aan de populairste site van Nederland.

GEENSTIJL ONTBODEN AAN BUREAU

Klik voor groterderHet is zo ver. GeenStijl is het bokje. Wij hebben een heuse ONTBIEDING AAN BUREAU ontvangen van de politie. Of de heer Fleischbaum zich even op 7 juli 2008 aanstaande wil melden op Bureau Linneausstraat, in Amsterdam, Watergraafsmeer. Wat de reden voor de ontbieding is, wordt niet gemeld. En dus hebben we maar even telefonisch contact gehad met de brigadier Derveld, de agent van dienst. Brigadier Derveld: "het gaat om een aantal uitspraken op GeenStijl. Wij willen ondermeer weten wie de auteurs van die artikelen zijn. Meer kan ik er telefonisch niet over zeggen. Dat hoort u op 7 juli." Waarom twee weken wachten, meneer agent? Kunnen we dat niet vandaag afhandelen? Dat mocht. Vanmiddag 15:00 uur is het zo ver. Dan zal de van opiniedelicten verdachte Fleischbaum zich melden aan bureau Linnaeusstraat. Volgens onze huisadvocaat Zwarte Kip bestaat er gerede kans dat onze Opperclown een tijdje op bureau mag blijven. In dat geval zal hij één telefoontje mogen plegen. Tot die tijd is het gissen. Gaat het om de picca van Hirsch Ballin in Duitsch maatkostuum? Het disrespecten van politielogo's? Of toch om een boze negert uit de MDI-database? Je weet het niet. Fleischbaum heeft de rest van de dag vrij gekregen om afscheid te nemen van zijn naasten, zijn toilettasje samen te stellen en zich mentaal voor te bereiden op Zaanse verhoormethodes. Belangstellenden kunnen zich rond 13:00 uur verzamelen bij het Van Gogh Monument in het Oosterpark. De stoet vertrekt rond 14:30 uur in treurmars naar Bureau Linnaeusstraat. Komt allen. FREE FLEISCHBAUM
Update 16:37 uur: Fleisch neemt zijn telefoon niet op, advocaat heeft hij nog niet gebeld. Het verhoor is blijkbaar nog in volle gang.

*********************************************************

De reacties van de lezers zijn navenant.  U weet waar onze sympathie zich bevindt op dit moment ?  Godverdoeme ...

De redactie van Angeltjes


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetbal verzwakt de zeden



Hoerrr_04.jpg

Ze lijkt wat op prinses Minima, maar ze heeft méér identiteit.
Mevrouw Sylvie Van der Vaart.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een grote overwinning voor de holebi's



Kant en Hamer willen wel met elkaar samenwerken

Kant van de SP en Hamer van de PvdA
willen het best met mekaar doen.
In de Tweede Kamer nota-bene.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leugens, wie wil er nog Leugens ? Verse Leugens ...




U wil toch ook graag voorgelogen worden ?  Raadpleeg uw Vlaamse kranten en natuurlijk de onmisbare VRT


De Standaard  (de krant voor de  goedlachse belg) :
" Staatsschuld daalt ondanks alles"

De Tijd (zogenaamd economisch nieuws)
"Overheidsschuld zakte in 2007"

De 0000 (VRT) (eigen miserie eerst)
"Staatsschuld positief geëvolueerd"

De Morgen (de krant van de jong-kapitalisten) :
"72.000 dollarmiljonairs in belgië"

En nu de cijfers :

De staatsschuld bedroeg op 31.12.2006 :
278,60 miljard €

De staatsschuld bedraagt op 31.12.2007 :
285.81 miljard €

De gegevens zijn verstrekt door de Waalse Liegeman, minister van financiën en immer glimlachend wegens lichtelijk gehandicapt   
Didier XVI


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zijn allemaal Ieren - Francis Van den Eynden



23-06-2008

Wij zijn allemaal Ieren


27 Landen maken deel uit van de huidige EU. Het is al lang geweten dat de koele technocraten en bureaucraten die opvallend arrogant de leiding van deze club waarnemen, zich weinig gelegen laten aan de mening van de Europeanen omtrent hun beslissingen en bedoelingen. Zo kon het gebeuren dat toen het verdrag van Maastricht  bij referendum in Denemarken werd verworpen, niemand er aan dacht dit verdrag te herzien of aan te passen. Neen, de Denen hadden ‘verkeerd’ gestemd en moesten dus opnieuw naar de stembus nadat ze duchtig op de vingers waren getikt, zodat ze uiteindelijk toch een meerderheid leverden.

Hetzelfde gebeurde met het verdrag van Nice dat oorspronkelijk door de Ieren verworpen werd. Ook deze laatsten moesten hun huiswerk herbeginnen.

Daarna kwam de Europese Unie dan weer aandraven met een project van Europese grondwet. Dit werd zowel door de Fransen als door de Nederlanders bij stemming afgevoerd. In een normale democratie had men op dat ogenblik tot de begrafenis van het project moeten beslissen. Niet zo in de Europese Unie. De tekst die door de Fransen en de Nederlanders niet aanvaard werd, kwam terug maar dan in een veel gecompliceerdere versie. Er werd gehoopt dat de Europeanen zich aan die camouflage zouden laten vangen en bovendien werd de ‘Europese grondwet’ omgedoopt in: ‘Verdrag van Lissabon’. Om de maat vol te maken werd er tegelijkertijd voor gezorgd dat nergens nog in Europa de kiezer zich rechtstreeks over één en ander zou mogen uitspreken.


Maar er was Ierland...

Dat eilandje waar halsstarrig vastgehouden werd aan de verplichting om de bevolking in deze materie te raadplegen. De Ieren mochten dus stemmen en ze deden dit verdomd goed.

Ondanks de druk die op hen werd uitgeoefend gaven ze de EU een les in democratie. De ‘politieke correctheid’ die ook daar probeert ingang te vinden, kon hen er niet van overtuigen het verdrag van Lissabon te aanvaarden.

Bravo dus voor de Ieren.

Jammer genoeg deelt niet iedereen deze mening. De eurocraten niet, de bonzen van de grote traditionele partijen niet en zelfs … de linkse bourgeois van De Morgen niet.

In die krant, die beweert progressief te zijn, kwam eerst en vooral de grote goeroe van chi-chi links in Vlaanderen, Paul Goossens te voorschijn met een artikel dat der mate beledigend was voor de Ieren dat de Europese parlementsleden van het Vlaams Belang het nodig vonden er klacht wegens racisme tegen in te dienen.

Dat ze hierin overschot van gelijk hebben mocht blijken uit het feit dat de krant in de ingeslagen weg volhardt. In De Morgen van zaterdag 21 juni mocht ik het volgende lezen over de Ieren die hadden durven ‘Neen’ stemmen:

“Je had Ierland moeten zien voor het toetrad tot de Unie. Een troosteloos, donker tochtgat in de zee. Een koppig verdeeld volk van godsdienstwaanzinnigen, terroristen, turfstekers en portdrinkers. Dat woonde in koterijen waarin de buren elkander hoorden bevruchten en verrot slaan, liep op straat te lanterfanten met uitgeteerde, door acne geprofileerde smoelen. Wijken vol werklozen die elkaar naar het leven stonden. En heel die miserie gingen ze met hun libido te lijf, waardoor de kindwijven zwanger in de schoolbanken zaten, want onze lieve heer had zich uitgesproken tegen de pil. Ha ja. En als zelfs de paus zijn poedel nog niet liet steriliseren, wat zouden de Ieren dan hun in caféwc’s bij elkaar gerampetampte nageslacht mogen aborteren? En al die kindwijven verlieten vervolgens dan maar de school, zonder diploma. Maar wat gaf dat, er was toch geen werk, die instelling …, om moederke te spelen en zich uit onvrede met het leven en de rugbyuitslagen vol fishsticks te steken.”  

Wat een haat, wat een nijd, wat een minachting!


Stel u voor dat iemand iets gelijkaardigs zou schrijven over bv. Noord-Afrikaanse allochtonen. Hij werd onmiddellijk voor de rechtbank gesleept en zou zeker niet op genade moeten rekenen.

Wat hebben de Ieren toch misdaan?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: zij hebben durven neen zeggen tegen iets waarop ze hadden moeten ja antwoorden, tenminste volgens de mensen die menen te mogen bepalen wat we politiek moeten doen en laten.


Dit is erger dan een doodzonde. Het is een zonde tegen de Heilige Geest. En hiervoor bestaat volgens de catechismus geen vergiffenis

Vandaag voel ik mij een Ier en ik hoop van u hetzelfde!


 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op stap met de Griezels



Kortste bericht ooit op Angeltjes :

http://blog.seniorennet.be/aanklacht/

Fotoreportage over betoging Wezembeek-Oppem & Kraainem




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!